Tehotná v 40 rokoch. Mali ste aj vy zlý pocit?
dovolim si najs damy, ktore otehotneli v styridsiatkke, hladaju zodpovednost voci svojmu dietatu, obe etuju karieru a situuju sa do pozicie zeny v domacnosti. Ja osobne som pracovala ako fitness trenerka, momentalne som doma, v piatom mesiaci tehotenstva nemozem dvihat cinky a velmi behat po vonku, nakolko baby je nizko, od momentu, ked som zistila, ze mam pozitivny test mam negativny pocit, ze baby sa nenarodi, alebo budem mat problemy velke problemy, nedokazem si uzit radost z tehotenstva, aj moja rodina je rezervovana a irituje ma to. Mam po amniocenteze a cakam na vysledky. Neviem, cim to je, mozno najdem mamicku v rovnakej poziciil.Mam dospeleho syna, na male sa velmi tesi.
@dolynkag neviem, ako by som ťa utešiť veľmi mi je to ľúto... 😢
@katkajak ako ťa mohli donútiť, vzdať sa dieťaťa? Veď deti sa rodia aj s Downom...
@siska53 ja som rodila v 42 bolo to podstatne lepšie a jednoduchšie ako v 35 prvý krát...
Ahojte mam 40 a zistila som ze som tehotna
Je to moje tretie tehu.som v šoku este lebo vôbec neviem ci uz to zvládnem.zatial sa citim skor zle ako dobre.mylim po psychickej stránke bojim sa ze sa mi nieco môže stať a mam dve dcéry 7 a 3 ročné.som len 6 dni po vynechani menzesu a v kuse mi búši srdce.to som mala aj pred tehu ale ekg a sono srdca bolo v poriadku no su to nepríjemné stavy hlavne v noci vobec nemôžem spať a sedim v obývačke aj do tretej pretože ked si lahnem je to horšie a chytá ma panicky strach.mate to niektorá tiez tak?
Drzim palce,nesmies mysliet na negativa,rodila som tiez v 37rokoch druhe dieta a vsetko bolo a je zatial ok ,dcerka uz ma 9 rokov.Teraz je to uplne normalne takto rodit ,neboj vsetko bude ok,drz sa.
@lela123 a zvladala si to v pohode? Ja som niekedy úplne ok ale niekedy to na mna príde ze sa bojím.snazim sa myslieť pozitívne.ja sa hlavne bojim ked citim to srdce ako začne busit a tazsie sa mi dýcha niekedy az mdloby.vecer s mala aj nenormalnu zimnicu potom zase teplo no proste celé zle.u dr som este nebola musím sa objednať.ja len dufam ze sa to nebude horsit ale lepsit.tie tehu predtym som bola uplne v pohode a porody super.

@dolynkag Boze,to mi je luto.Vela sil.Verim ti ze to musi byt hrozne.