icon

V ktorom týždni môžem už ísť k lekárovi?

bordulka
16. okt 2011

Keby som išla v 4tt+4d, myslíte, že by tam dr. už niečo videl?

rebeka5
2. nov 2011

Ahoj. Ja som bola prvýkrát v 9 tt. Knižku som dostala až v 12 tt 🙂

kaculiatko88
2. nov 2011

Ahoj. Neváhala by som na tvojom mieste a išla by som hneď. Ja mám prikázané prísť už keď mi bude jeden dva dni meškať mrcha a budem mať pozitívny test. Ale ja som výnimka, lebo som po druhom MA.

zuzananina
2. nov 2011

Ja som bola dnes a to podla menštruacie povedal,že by som mala byť skoro 6tt a napokom podla sona to vyslo len 3 tyzden..... tak mam prísť aj na buduci tyzden..

moncicip
2. nov 2011

Ja som bola v 4tt a uz tam dr. videl malu bodku a malo to 3,8mm. Takze podla mna kludne mozes ist.

rebecca2006
2. nov 2011

v podstate asi áno, len aj tak budeš musieť ísť trošku neskôr, aby vide akcu srdiečka- tak v tom 6.tt by už mohla byť, ja by som ešte týždeň vyčkala.Ja som bola pri 1. bábatku v 5tt, ale nevidel srdiečko, tak som potom šla až o 2tt neskôr, a už bolo- a pri druhom som vyčkala rovno do 7tt.

nelicefo
2. nov 2011

Okolo 6tt by malo byt vidiet aj srdiecko 🙂 😉

ajca123
3. nov 2011

Este mas cas,staci ked budes vazne v 6tt ako pisu ostatne mamicky
Ja som vzdy tak chodila

sonka_miro
3. nov 2011

Ahojte baby, ja som bola 10.10 u lekarky povedala ze este nevidi nic, tak mi povedala ze mam prist o tri tyzdne teraz tam videla uz plodovy vak so zltkovym vakom a poslala ma hned na kramare,lebo je to podla nej zastaveny vyvin a poslala ma na kyret, samozrejme som to neurobila, vystrasila ma na smrt,bola som este u dvoch lekarov a povedali mi ze je to skor len posunute tehotenstvo, ze to ma spravny tvar a nevidi tam nic zle natom,, tak este cakam, v pondelok idem na kontorlu a dufam ze uz bude vidiet aj plod,

2veronika200
25. okt 2012

Ja sa chcem opytat. Menstuaciu som mala dostat 17.10.2012 nedostala so robila som si test ukazal mi ze som tehotna kedy by som mala ist k lekarovy. Dakujem

biancarv
25. okt 2012

ahoj @2veronika200 ja by som išla kľudne aj hneď 😉 držím palce

zugas
28. okt 2012

mala by si navštíviť doktora, keď ti bude menštruácia meškať tri týždne, potom budeš vidieť už aj srdiečko biť 🙂

jankako
28. okt 2012

pokial nemáš probelmy počkaj do 6tt,ked už bude vidno biť srdcko,nech tam nemusíš ísť zbytočne znovu,ked teraz ešte nebude vidieť srdcko.

zuzik311
28. okt 2012

ja som bola 5+6tt a to nič a potom 8+2tt a bolo aj srdiečko . takže šla by som 8-9tt

dada7701
5. nov 2012

Ahojte baby, chcem sa opýtať ako si to vypočítavate, ked viete,že ste napr. 5+6 tt ?

puskaruka
5. nov 2012

Mozes ist uz po tyzdni ako ti meska menzes.

zuzi0911
5. nov 2012

Ja som si pri druhej robila test v den menstruacie a ukazal 2 ciarky to bolo v piatok. v pondelok dom isla k doktorovi. Ked ma prezeral povedal ze tam ete nic nebude a zrazu pockajte je to tam. a to som bola v 3 tyzdni. podla mna mozes ist.

lucinocka
5. nov 2012

@dada7701 najlepsie ti to ukaze na pochopenie tato stranka,mas tam rozpisane tehu na dni, len vypln datum poslednej MS http://www.pregnology.com/due-date.php

aymee
6. nov 2012

Lekári stále tvrdia že treba vyckat do cca 6-7tt vtedy su ultrazvuky jasnejsie uz, a vidno aj srdiecko 😉

stojdulka
28. dec 2012

myslím si že najlepšie je isť v 7-8tt vtedy je na usg pekne vidno vak i akciu srdca

1katkas
28. dec 2012

ja by som sla medzi 6 - 8 tyzdnom

sharmana
28. dec 2012

ja som bola v 4tt, ale preto, že som mala pozitivny test a špinila som dosť, dostala som od zastupujuceho dr dufaston a potom k svojmu, lenže ten nemal dobrý utz a dost dlho ma plašil, že nevidí plod, potom že nebije srdiečko a podobne, až som nakoniec šla do nemocnice a tam mi pozrela jedna dr, asi to bolo 7tt aj niečo a už bilo srdiečko, akurát sa lekárka zasmiala a odkázala môjmu dr, nech si kúpi novší utz 😀 😀 takže druhý krát k nemu pôjdem asi až okolo 7 či 8tt, skôr nie..

rapthor
19. jan 2013

Ahojte vie niekto poradiť dobreho gynekologa v ba ?

usacek79
19. jan 2013

toto je vyborna stranka, tam po zadani poslednej ms presne uda den, kedy by mala byt akcia srdiecka, kedy zacnete citit pohyby, kedy sa robia testy a utz.. 🙂
http://www.babymed.com/pregnancy-calendar-and-c...

stansn
23. jan 2013

ja som bola u lekara 4 tt +6 a uz videl malicke, malo 5 milimetrov 🙂

andrejusa
24. mar 2013

ahojte, nenašla som temu kde by sa táto otázka hodila... ako zistim kedy som bola v 17tt tehotenstva? dr chce vedieť kedy som začala citiť pohyby a myslela som že stačilo povedať v ktorom týždni a ona chce vedieť deň, aspoň cca... 😖 diiiiiik

1marfa
24. máj 2013

chcem sa pitat nasteva mi stale nedosla a chcem sa spitat tak co to moze byt lebo ja som mala pohlavny stik este 6.5 a tak a sstale chodim na vecko a unavena som viac a krce mavam a tak 😒

babatenko82
6. júl 2013

kočky, všetky sa viac menej zhodujete že ísť k lekárovi v 5tt je skoro a že nič neuvidí, pravdepodobne máte pravdu, ale mne býva dosť zle a v robote musím dvýhať ťažké veci, veľmi sa bojím aby sa bábätku niečo nestalo.....potrebovala by som od doktora aspon potvrdenie že takú prácu robiť nesmiem, myslíte že by mi mohol aspoň toto vystaviť?

foofee
6. júl 2013

ked pisete tyzdne, myslite tym od oplodnenia, alebo od poslednej ms?

billam
6. júl 2013

Od prvého dna poslednej ms.

lin123
6. júl 2013

babatenko82 kym si Dr. nebude isty Tvojou gravididtou, neda Ti taketo potvrdenie...ale mohla by si ist na PN..dohodnut sa s dr....kym Ti gravididtu nepotvrdi..urobi Ti zatial krvne testy,dla toho bude vediet, ci si tehotna..podla USG nemusi este nic vidiet, moze ale nemusi...lenze aj USG je dolezite na vylucenie mimomaternicovej tehotnosti...