Moje dieťa sa má narodiť v znamení býka, ale ja nevychádzam s býkmi. Čo mám robiť ?
Ahojte mamičky, viem, že tento príspevok je niečo trošku iné, keďže som tu takéto niečo asi ešte nevidela. No nedá mi to a radšej sa opýtam, lebo chcem počuť vaše skúsenosti s niečím podobným. V skratke , ja som v znamení blíženca. Celý môj život som mala problém s dievčatami v znamení býka. A keď sa povie problém, naozaj myslím problém. Vždy sme sa hrozne hádali, a ja som mala vždy pocit, že všetky tieto dievčatá (už teraz ženy) boli rovnakè a ani kedna mi v ničom nesedela. Nedávno som sa dozvedela, že mám mať práve dievčatko a že sa narodí okolo začiatku mája a bude býk. Neviem sa s tým nejako vyrovnať. Máte niekto prosím skúsenosti s niniečím podobným ? Rada by som ich počula 🙂)
@mamicka2455 potrat to možno vyrieši 🥱
Tak toto bolo posledné na čo som myslela, keď som čakala dcéru. Vlastne, ja ani neviem aké je znamenie. Prestaň si už teraz budovať v hlave predstavy na základe nezmyslu, aby to neovplyvnilo tvoj budúci vztah s dcérou. Pretože problém potom nebude znamenie ale tvoje zacyklenie.
@mamicka2455 ...vies co...ved vyskusaj a ked si nesadnete das ho na adopciu a urobite si druhe 😂
Ja napr.cely zivot nevychadzam s Vahami, ale ze hrozne, este aj v horoskope mam ze s Vahami si nezacinat vztah lebo to nedopadne dobre...a bum, muz je Vahy...sme spolu uz 25r a nepoznam cloveka, ktory by mi viac vyhovoval.
ja nevychadzam so skorpionmi ( nie cielene, ale este sa nestalo, aby som si udrzala vztah - nemyslim romanticky - so skorpionom a co mi zivot nadelil? Mladsiu sestru skorpiona :D Niekedy je to o nervy, ale nauci ta to vnimat svet aj z ich pohladu a ked aj nie, mozes sa s nou o tom kedykolvek porozpravat a snazit sa to pochopit 🙂
@mamicka2455 ja ti rozumiem...mam dcerku byka a milujem ju najviac na svete a ona mna a strasne vela sa spolu smejeme.uvidis ze to budes mat rovnako😍
🤦♀️
@mamicka2455 okolo začiatku mája....to je čo? Zajtra? 1.? 10.? 15.? Máj?
Ak s niekým nevychádzas nie je to znamením.
@mamicka2455 vykasli sa na povery ja mam doma 2 skorpionov, jedneho barana a vermi ze su uplne v pohode ja som ryba moj muz vodnar a nase znamenia by sa nemali vobec zniest a s muzom som stastna uz 28 rokov
@mamicka2455 nečítala som diskusiu, ale na tvojom mieste by som to úplne hodila za hlavu. Môj partner, môj syn a moja kamarátka sú narodení v jednom znamení a každý z nich je iný. Poznám dvojčatá, ktoré sa narodili dvadsať minút jeden po druhom a povahovo sú rozdielni. Povahu človeka znamenie, v ktorom sa narodí ovplyvní nepatrne, ale prostredie, v ktorom vyrastá a výchova dosť.
@bayuska nie si náhodou vodnár? 😀
Osobne si myslim, ze ženám, ktore nemôžu mat deti alebo maju chore dieta a trapi sa cela rodina by bolo u prdele keby ich dieta bolo aj v znamení bicykla. Hlavne aby nejake mali a bolo zdravé. Ty mas tesne pred pôrodom a riesis takéto p**coviny. Uz neviete od dobroty co robit poniektore. Chora doba toto🤦🏻♀️
Čo tak sa povzniesť nad minulosť a počkať, čo ti prinesie budúcnosť s konkrétnou osobou? Navyše je trochu rozdiel medzi vzťahom kamoška/kamoška a matka/dcéra....
@dominika1988 čo je zlé na vzťahu baran/býk?
Ja som byk a ty si asi 🐫 ze take nieco riesis🤦♂️.
Uprimne, aj mna takato haluz napadla, obe deti sa mi mali narodit v znameni vodnara a ja ze eeeeh, vodnar. A viete co, narodili sa 10 dni po termine a su to ryby :D a je to uplne jedno, lebo povahou su uplne cele ja a manzel a vychadzame spolu super :D proste to dieta je tvoja krv, tvoje geny, nemozes porovnavat s nejakymi cudzimi holkami, ktore si stretla na svojej zivotnej ceste
@martinajurkechova nie, rak :D a ten ma vraj so skorpionom vychadzat, ale prisamvacku zatial som takeho skorpiona nestretla, ktory by mi casom nezacal liest na nervy :D ale tak to moze byt aj nahoda no :D
@andrejka1974 ja mam podobnu kombinaciu, 7 rocny syn skorpion, 5 rocna dcera baran, syn vie tak slovne bodnut do srdca, velmi to zaboli a poslednu dobu si vobec nedava servitku pred usta, vcera dcerinej kamaratke povedal, ze ju neznasa a nebude hladkat jeho psa. Tak ma to zabolelo, mne bezne povie, ze ma neznasa a nenavidi, lebo mu nieco nedovolim. Bojim sa puberty. A dcera, to je typicky zataty baran, vsetko musi byt podla nej, alebo je schopna pol hodinu vyrevovat. Neviem ako u vas, ale ja niekedy bojujem na dvoch frontoch naraz
@canany urci hranice a nebudu drzi urob to uz teraz lebo v puberte to nedas u nas ani skatedo rozpravat nesmeli odnaucili sa rychlo vzdy dostali po ustach a zaracha fungovalo musis byt prisna a musia mat deti respekt u mna deti ked chodili do skoly tak doma do 19.30 ak meskali tyzden zaracha prostredny syn sa to ucil asi rok bol viacej doma ako vonku mladsi syn tenvzdy dosiel vcas takze je to o povahe ale aj o tebe co dovolis
@andrejka1974 praveze hranice mame, uz ma zakaz tv na neurcito, vsetko sa to zacalo kazit, ked sa narodila dcera, tolko knih som precitala, potom rozvod a teraz je to o tom, ze u tatinka sa moze vsetko, tv od rana do vecera, ziadne povinnosti cez vikend a u mna sa musi fungovat, dohody som s nim uz prestala uzatvarat. Teraz nebudeme chodit medzi kamaratov, lebo sa hanbim co zas vypusti z ust. Chvilu seka dobortu a ked sa uvolnia zakazy, tak sa vrati do starych kolaji. Pritom on je inteligentny, obcas zasnem co mudre zadre, ale tato druha stranka je na zaplakanie a uz som v koncoch, lebo cim je starsi, tym je to horsie.
@ptmt1011 mame podobne zlozenie rodiny. A si typicky baran. Ten tvoj nick registrujem ako kriticky a vyryvacny a hneď ako som si citala to zlozenie vasej rodiny, tak si vravím, že ty si z nich ten baran😀 aj ja som baran🤪
Ja som byk a mam dvoch kamaratov v znameni blizencov. S obomi mam nekonfliktny vztah 😅. Som Rada, že ma mama nedala na adopciu koli môjmu znameniu 😅😅
Uz teraz mi je luto tvojho dietata ked uz tearz mas stres ze nebudete spolu vychadzat...mam pocit ze hoci aky problem nastane hned budes obvinovat ju a to ze je v znameni byka 🤦♀️🤦♀️🤦♀️to je take chore boze....vyser sa na to ze v akom znameni bude. Moje dieta by sa mohlo narodit aj v znameni "šatana " aj tak by som to neriesila je to uplna pic@vina co to rozoberas.miluj svoje dieta a neries somariny✌
Dostaneš býka aby si dokázala s nimi uz konečne vychádzať. Inak a nechcem ta uraziť ale blíženci patria medzi najviac komplikované znamenia..

@mamicka2455 na zaklade pozicie slnka, teda blizenec a byk, neexistuje, ze by ste mohli mat problem. Ten mozes mat len s pannami a rybami, aj to len s tretinou z nich (mozem vysvetlit, ale pochybujem, ze by mal niekto zaujem) ak skutocne mas s bykmi problem, tak sa ti vsetci museli trafit do nejakeho nevydareneho aspektu na mesiac, merkur, chiron. A to tiez nie je nahodne. S dcerou to bude ok a ak problem nejaky bude (co mame s detmi uplne vsetci, aj s partnermi, preto sme sa stretli, neexistuje vztah, ktory je dokonale harmonicky), tak nie nahodne a ma ta nieco naucit. Prijmi to,ako to bude, lebo presne tak to ma byt.