icon

Muž nechce ďalšie dieťa, no stalo sa

14. apr 2023

Som tretí krát tehotná a manžel to mechce prijať.. zistila som to minulý týždeň, povedala som mu to az včera,lebo som sa strašne bála co bude,ako zareaguje.. g podstate som vedela ze bude v šoku a neprijme to. A tak sa stalo... Odvčera je ticho .. jediné co mi povedal je ze nechce ďalšie dieťa. On mi to hovoril stále... Ale chrániť sme sa nechranili,.. vzfy to dal mimo.mna, takže mu uslo no...a som este tretie este chcela,no on nie, zasadne bol proti, hovoril ze by skočil asi z okna keby sa stane, ze by to neprežil.. ze by sa zrútil uz psychicky... A teraz to mame .. mame malé deti,5r a 2r. ,tie miluje. Bojim sa strašne čo bude,ci to dokáže prijať. Alebo ci bude chcieť potrat ( neverím zeby mal na to žalúdok to navrhnúť) ..b

Ako to prijali vadi muži ked sa stala ,,nehoda,, a už nechcelo ďalšie? Prešlo ich to?

lilianka28
14. apr 2023

Tiež sme neplánovali tretie a podarilo sa. Muž najskôr nebol 2x nadšený, no keď sa malý narodil, plakal od radosti. Teraz s odstupom času si neviem predstaviť, že by sme ho nemali.

doriiis
14. apr 2023

Nebudem súdiť a hovoriť,kto je vinikom.Ja len,že aby si autorka neostala s tými 3 deťmi sama.A nie,že sa zabije,ale že ťa nechá.

anjelicek26
14. apr 2023

@doriiis preco ona? Moze aj on s nimi ostat sam... nechapem, preco by s toho mala vyjst blbo zena, ze jemu sa smyklo a on este zduty, ze ako je to mozne...

stvura
Odpoveď bola odstránená
domiklik
14. apr 2023

@lucka_ke tak keď pánko nechce, existuje aj vazektomia, keď sa nevie udržať... Dosť čo mu porodila a vynosila 2 deti, ešte ma pchať do seba antikoncepciu... Sila

jankalukasova
14. apr 2023

@lucka_ke to akoze keď chlap nechce dieťa, nie je ochotný sa chrániť, tak žena je povinná brať antikoncepciu??😳 A keď nie, tak mu to urobila naschvál? Ja som antikoncepciu brala asi 5 rokov a už by ma do tohto nikto nedonútil. Mohol by aj z toho okna skočiť. Nech sa páči. Nebudem do seba zvyšok plošného obdobia života pchať hormóny, lebo on nechce dieťa ale nie je ochotný nič preto urobiť.

kiki68
14. apr 2023

Tak je to jeho chyba, ak si nevie dat kondom alebo spravit vazektomiu a spolieha sa na “ vytiahol som” je to cisty blb. Moze drzat hubu a byt rad, ze je rad. Snad ho k styku nikto nenutil, cize to robil dobrovolne a vedome si nizkej ochrany, za mna ziadnej. Tak budete mat dalsie babo. Hnevat sa moze len a len na seba a svojho vtaka loskutaka

januska12323
14. apr 2023

Informáciu dostal má okolo 9 mesiacov na zmierenie sa s ďalším potomkom a naplánovanie vazektomie. Nijak nespomínaj tehotenstvo kým sa ťa nepýta. Nejak sa to vyrieši, hlavne s ním potom nespi kým nevyriešite ochranu.

kiki68
14. apr 2023

@lucka_ke muz sa ma chranit, ked nechce dieta. Je to jeho rozhodnutie. Dve deti mal, prosim , vazektomia a hotovo. Ale on mal vedome sex bez pouzitia ochrany. Cize vedel co sa stane

kiki68
14. apr 2023

@lucka_ke presne, existuje taka firma durex a ta pomaha muzom od skakania z okna 😂😂😂

daniela2202
14. apr 2023

Ty si mala byť rázna a zodpovedná, keď nechce ďalšie - tak to je jasný dôkaz, že dve sú pre radosť a hlavne!!!! ..... pre starosť..... začnite chápať aj mužov.... stále to isté- ako zabezpečiť rodinu 👉

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
daniela2202
14. apr 2023

Nie, len niektoré žienky kotia decká a do roboty už nikdy

clarissa96
14. apr 2023

To tým @daniela2202 nechce povedať, že muži sú nesvojprávni. Ale keď muz povie, že dve deti stačia, tak snáď zena nejde dufat pri každom sexe, že si muz neda kondom snad mu ujde. Ale vyjasniť si to ešte predtým, že kto teda je zodpovedný a ak nikto, či je Ok s ďalším deckom. Ale hej, tiež mi to príde ako nechce sa mi ísť do prace.

doriiis
14. apr 2023

@daniela2202 ....ja mám rovnaký názor ako ty,len sa mi nechcelo púšťať do vopred prehratej debaty.Tu je vidieť,ake sme my ženy....chci,ja chci,ja to proste musím mať....aj za cenu toho,že ohrozim rodinu
Divné a sebecké zmýšľanie.

malvor
14. apr 2023

a potom sa cudujeme preco sme tam kde sme 😀

simca06022011
14. apr 2023

nehnevaj sa, zase aj ty nehadz vsetko na neho. Tiez vies hadam s rozumom dospelej zeny, ze toto co robite nie je ochrana a ked tretie dieta nechcete mate to aktivne riesit. Ty to vies sama zariadit, raz dva a necakat, ze on ti to zariadi, alebo on sa zariadi... alebo neviem. Alebo ho posadit po druhom dietati, ze ok, so sexom neprestaneme, tretie dieta nechceme, tak ako sa ideme chranit? To je take ako vsetci cakame, kym sa stane nejaka katastrofa, pozerame na nieco co uz je "na spadnutie" ale nik sa nepostavi, aby prvy zacal riesit. Potom ukazuju prstom na seba kto je na vine a kto mal co urobit ...

autor
Autor odpoveď zmazal
anjelicek26
14. apr 2023

@daniela2202 ON nechce, ON mal davat pozor, viac sa k tomu neda nic dodat. Natiahnut si kondom nie je ziadna rocket sience, preco by si ona mala nicit zdravie hormonami . Rovnako vasektomia je jeden pokec s urologom a termin zakroku a 15 minutova akcia a kontrola o pol roka, vybavene... mal tri roky na to od splodenia druheho dietata... on radsej riskoval cely cas... tu ma vysledok... K tomu koteniu sa radsej ani navyjadrujem, len mi to zdvihlo tlak.

kiki68
14. apr 2023

@anjelicek26 tiez tie zeny nechapem, snad kto nechce dieta, ten si to ma 100% poistit. A pre muzov su pomerne spolahlive metody

nika3136
14. apr 2023

Mojho brata tak nechceli a neplanovali (mama otehotnela do roka pocas dojcenia) a nakoniec to bol najvacsi milacik rodiny (a je aj najvacsi fesak podla mna :D )

clarissa96
14. apr 2023

Máš pravdu, lepšie zmýšľanie je, dúfať, ze to ďalšie dieta bude, i napriek tomu, ze muz už ho nechcel. Asi má dovody. A teraz nasilu hľadať happy scenáre, kde tatinom idu slzy z oči a nechápu, ze ho nechceli. Neviem no, neviem si predstaviť, ze by sme s mužom v najdôležitejších veciach neboli zohrati.

anjelicek26
14. apr 2023

@kiki68 ved tak... nemat rovnaky nazor na finalny pocet deti je celkom casty jav v rodinach... ten, co nechce, ten sa chrani, este som nepocula o alternative, ze sa ma o to starat ten, co by dieta chcel, a ten co nechce si uziva nechraneny sex naplno...

stvura
Odpoveď bola odstránená
mb2021
Odpoveď bola odstránená
top_manazerka
14. apr 2023

Dieťa splodí pár - muž a žena. Čiže splodenie nastáva na zaklade konsenzu medzi nimi. Ak jeden z dvojice dieťa nechce a ten druhý ano tak si musia najst iných partnerov, s ktorými sa zhodnú.

halci
14. apr 2023

@lenkakravcova presne tak. Ja neviem co si myslel. Takych co cakali po prerusovanom sexe dieta, uz bolo. Aj tu citam stale, kolko zien takto sexuje, nechapem to. A potom sa cuduju.

spageta85
14. apr 2023

Ak si ho "pridržala"tvoja chýba vedela si že ďalšie dieťa nechce tak sa není čo čudovať a teraz to môžeš nejak riešiť .Ak mu ušlo škola na jeho strane keď tak vehementne odmietal ďalšie dieťa mal si dať minimálne kondóm ...tak teraz nech si zvyká na rolu trojotca ak teda bude iba jedno babo 😁😁apropo tabletka PO?keď ste vedeli že uslo a teda museli ste vedieť prečo ste to neriešili hneď?

katustek
14. apr 2023

Utrasie sa to isto, máme tiež tretie dieťatko také pritrafene 😃 Neplánovali sme tretie a stalo sa, tiež prvá reakcia môjho muža bola, že hádam si to len nechcem nechať... Napriek môjmu zdravotnému stavu som nad potratom ani nerozmýšľala, narodil sa nám tretí syn mladší od najstaršieho o 16 rokov a stredného o 10,5 roka zvládli sme to... Presťahovali sa z bytu do domu, zvládla som tretiu sekciu , následne operáciu chrbtice pri pol ročnom bábätku. Nebolo to ľahké ale teraz si už náš život bez neho nevieme ani predstaviť. Držím palce 😉