Nenávidím svoje nenarodené dieťa
Ahojte. Viem, ze ma tu vsetci odsudite, ale aj tak to sem napisem, lebo to viac v sebe dusit nemozem.
Som v koncoch. Nenavidim svoje dieta. Cely moj zivot, moje plany, moje sny su v riti. Na vsetko mozem zabudnut, lebo pri decku to mozne nebude nikdy. Vsetkych som stratila, som len doma, medzi 4 stenami a uz neviem co mam robit. Nenavidim ten pocit ked ma kope, ked citim ze sa hybe. Nenavidim ho a tak isto nenavidim aj jeho otca. Vsetko mi dosrali.
@pupavka123456 ak predpokladam, ze si nebola znasilnena, tak sama si si dosrala zivot, ked si mu dala, lahke je obvinovat chlapa, ze ti ho urobil, ale on neni duch svaty, ze ti ho tam dal vtedy, ked si ty bola v hypnoze alebo si akurat mala epilepticky zachvat. Vedela si o tom, tak laskavo vezmi zodpovednost do svojich ruk, a pokial ako vravis, je on taky debil, tak aspon ty bud normalna, a vezmi si k srdcu rady, co ti pisu baby nado mnou. Verim, ze je to len prechodna slabost, depka, a ze sa dokazes spamatat a uvedomit si, ze vsetko sa da, ak sa chce. A dalsia vec, ak si uz taka sama, tak si uvedom, ze to babatko je tisickrat viac opustene ako ty. Ty sa dokazes o seba postarat, ono je absolutne bezbranne a bez teba je stratene. Nic ti neurobilo, ty za to mozes, ze v tebe je, preto si ono nezasluzi tvoju nenavist.
Prepac, ked si vdaka tehotenstvu ,,vsetkych" stratila, tak asi za vela nestali. A aj pri dietati sa daju plnit sny a zit naplno. Len treba chciet a pozriet sa na to z ineho uhla pohladu. Prichodom dietata sa priority menia. Ale ak citis, ze to nedas, dietatko daj radsej na adopciu, iste je dost ludi, ktorych by urobilo stastnymi. Daj vam vsak sancu, aby si to potom neskor nelutovala. Ale ak si na tom skutocne, tak ako pises /ak je to ovsem pravda a nie vymysel/, tak vyhladaj odbornika.
Normalne som neverila vlastnym ociam, ked som citala nazov temy. Cakam dieta a prebehol mi mraz po chrbte pri precitani tvojho prispevku. Nechcem ta sudit, ale nieco take moze vzniknut len v chorej hlave. To male nemoze za to, ze ty si ostala tehotna. Tak si nemala sexovat, alebo si davat sakra velky pozor aby sa ti nieco take nestalo. Ale prosim ta, neobvinuj to nenarodenie dieta, za svoju vlastnu hlupost. Co by take zeny, co nemozu mat deti dali za to, aby mohli citit kopance babetka. Je mi luto, ze osud dopraje deti takymto zenam. Daj si podviazat vajecniky aby si uz deto nikdy nemala, lebo to dieta si nezasluzi takto trpiet. Des .....
Všetko si si ty dosrala aby sme boli presnejší.
Prepac a kde si mala rozum,ked si spala s chlapom?je 21.storocie e neverim,ze na ochranu si nemala.ja stale hovorim,ze ked uz chlap nema rozum a nechce ochranu nech ten rozum ma zena a chrani sa sama pred otehotnenim.chuda dieta,nechcene a nemilovane len kvoli tuposti jeho rodicov!!!😡 co by une zeny dali ak by mohli mat dieta...daj sa liecit nech tomu malemu neublizis alebo tak ako ti tu radia,funguje adobcia nech to male ma narok na stastny a lubeny zivot...a tebe odporucam,viac sa chlapa ani nedotkni aby to zase takto nedopadlo,ked uz nemas rozum!!!!
Keď si pozriem nick pri všetkých takýchto chorých témach, vždy je založený v ten daný mesiac čiže môj názor je, že sa niekto veľmi nudí...
Vieš o tom že existuje potrat? Nieže by som bola za.. ale určite ste skôr vedeli že budete mamou.. tak prečo ste si ho nechali.. aj keď aj ja som občas mala také stavy že by som ho nechcela..(hormóny) ale teraz keď ho vidím ako spinka.. keď vidím ako sa trápi keď ho niečo bolí.. :( trápim sa s ním a isto 10000x násobne viac ako on.. je to môj život <3 aj keď mám len 21 nič som nestratila.. vyrastie a čo som chcela v živote..tak to dobehnem časom.. bez neho by som už nevedela existovať <3 bolo by vo mne strešné prázdno.. a ak ho tak nechceš daj ho na adopciu.. určite sa nájdu ľudia kt.ho budú milovať viac ako ty..
Prosim ta nevesaj to na toto forum ,ktore je plne mamiciek ,ktore sa uz roky snazia otehotniet a nedari sa im. Treba co najskor vyhladat odbornu pomoc podla mna cim skor tym lepsie a uvidis ze ak sa babo narodi budes ho milovat ako nikoho.
Vytvorim temu a potom nereagujem na prispevky...jasny fake
Ak je toto pravdivé,tak dievča najviac si to p....ked si tehotenstvo neukoncila pokial sa dali.Ked si chcela zit a nemať ,,prívesok"na krku,tak si zaspala dobu,ked uz mas brucho
Coooo???? Nemas srdce???? Naco potom spis s chlapom??? Dieta zato nemoze....sama si si to zapricinila tak teraz trp... Preboha ako moze nieco take matka povedat.....😞😞😞😞
@anjelicek26 to snad ani neje pravda co si pridala 😐 To kde si take nasla? Tu na koni? Otras 😐
@pupavka123456 Kupte si v lekarni homeopatikum Collinsonia 9ch (stoji asi 3EUR) a davajte si 3x za den 3 gulicky asi tyzden, dva. Mohlo by vam pomoct zmenit pohlad na vec. Majte sa pekne a drzim palce! LK - Homeopat
Este budes vdacna za to ze to dietatko mas a ze je zdrave..je to cele...nenavidis otca dietata?ved ty si snim liezla do postele neznasilnil ta..ked ti robil dobre vtedy si ho mohla?...ty kokos sa spravaj ako dospela zena!!! Taketo krkavcie matere ktore nenavidia svoje vlastne deti su potom plne spravy..daj sa liecit! Chudatko male :(
Ako môže niekto toto napísať? Podľa mňa by si mala vyhľadať psychológa a porozprávať sa s ním. Myslím si ale že keď sa ti narodí a budeš sa na neho pozerať tak oľutuješ toto čo si napísala. Vieš aký je dar dieťa? Vieš čo by dalo mnoho žien zato aby mohli mať svoje vlastné deti?
zakladatel temy sa neozval odkedy uverejnil prispevok , zrejme islo iba o nepodareny zart ...
Polodementne decko, ktore dnes rodicia nechceli zobrat na kupko sadlo za pocitac a z cirej roztopase a nudy sa rozhodlo, ze bodne do chrbta xy zufalych zien, ktore sa zdruzuju na koniku s kopou realnych problemov. V kazdom pripade do tych tvojich planovbodporucam zahrnut psychiatra, lebo tvoje IQ a EQ je v hlbokom minuse.
No dievca zlate toto bude na sto percent poporodnu depresiu a to uz je vazna diagnoza mala by si fakt vyhladat odbornu pomoc lebo normalna zena toto nenapise ani neciti obzvlast ked uz citi pohyby tam sa kazda obava strati a zena normalna sa uz len tesi na prichod dietatka.daj ho radsej na adopciu k milujucim rodicom co by mu aj modre z neba dali.a nie taky zivot to dieta si to nezasluzi.asi si mala zle detstvo ked takto uvazujes.ja toto naozaj nechapem to a nikdy nepochopim.dufam ze mu neublizis chuda male.
Uz sedi na pive s kamosmi
Neviem si predstavit zeby som toto citila, nech sa dialo hocico hocikedy nikdy som si toto nepovedala, je to len o tom ako sa nato clovek pozera,mat dieta je dar, ty das zivot a ono ti opätuje svoju lasku, nech su podmienky hocijake, kazdy z nas ma problemi, nepoznam cloveka ktory ma vsetko idealne. Mala by sa dotycna zamysliet nad sebou a ak toto neni vtip tak zly sen z ktoreho by sa mala "dotycna"zobudit lebo veci sa nedaju vratit spät.
A to myslim poporodnu depresiu ked porodis.taketo baby ju maju omnoho castejsie ako take co sa na deti pripravuju zodpovedne.a nie co maju holu prdel.
Hm...polodementne decko atd. Dakujem vam za urazky. Velmi ste mi tym pomohli fakt. A vy? Asi ste vsetky dokonale. Urazate ma tu aj ked vobec neviete, preco som to napisala, a tak to citim. A hej...urcite,,,,sama som skocila na striekajuci kokot.
Vobec neviete co sa stalo, a bohuzial nemala som ani financie na potrat, kedze nezarabam.
A ci ma moja mater nenavidela ? Odpoved znie ANO, kedze som tolko toho schytala. Ale mojmu decku, aj ked ho tak strasne nenavidim neublizim. Psychopata tu zomna robit nemusite vy dokonale stvorenia.
Pamataj na to, ze aj ked das dieta na adopciu alebo kamkolvek, to, co teraz citis sa na nom odrazi ovela viac ako myslis. Prenatalny vyvoj ma na nas zivot ovela vacsi vplyv, ako si dokazeme pripustit. Tak sa s tym zmier, upokoj sa, aby bolo zdrave a psychicky v pohode. Vsetko, co citis sa na neho prenasa. A co take si chcela podniknut, co sa s dietatom neda? Nevelmi mi nieco napada, co sa s dietatom neda.... Kym je malinke, tak uviazes do satky, nosica a ides, robis, co chces. Ked je vacsie, tak uz aj niekto postrazi... Ved je to jedno malinke bezbranne stvorenie, milujuce ta bez akychkolvek predsudkov. Nikto na svete ta nedokaze lubit viac ako dieta. Kto nema dietatko, aby ho hodiny pozoroval, este nezistil, co sa v zivote najviac oplati podniknut. Vela stastia.
Je mi z teba zle. Na zvracanie. Fuj. Prajem ti aby ta tiez tvoje dieta nenavidelo ako ty jeho a aj jeho otec.. aby ta cela rodina nenavidela
@candii Dakujem. Rodina ma nenavidi uz od mojho narodenia.
@pupavka123456 práve preto nedopusti,aby tvoje dieťatko malo taký život ako ty,miluj ho,daj mu lásku a uvidíš o par rokov sa ti všetko čo drobcovi odovzdaš vrati 100násobne,doteraz si mala nešťastný život,teraz máš šancu to zmeniť.
@pupavka123456 neviem co za strasne veci si si v detstve prezila,ale uz len preto nesmies byt zla na svoje babetko ako ti radia dievcata, tak daj babo radsej na adopciu a mozes zit zivotom ,ktory si si vysnivala bez babetka dalej. Aj tak si myslim ze ked sa ten drobcek narodi tak sa vsetko zmeni, len babetko vsetko citi uz teraz aj ked je este len v brusku, skus si ho pohladkat a predstavuj si ze to hladkas seba ked si bola este malinka ty, asi si v detstve nemala tolko lasky ako by sa patrilo tak ju skus dat svojmu babetku aspon na chvilku kym je v tebe ak sa rozhodnes dat ho na adopciu , ved ti je teraz najblizsia osoba na svete , ver mi ze ta velmi miluje a bude sa nesmierne tesit ked si to brusko pohladkas, bud na neho dobra kym musi byt pri tebe a potom sa sama rozhodnes. Prajem Vam obom vela stastia v zivote a aby ste to v laske zvladli.

Skús sa pozrieť na to z iného pohľadu.
Otvára sa Ti nová nepoznaná oblasť tvojho života. Ak budeš hľadať to dobré na tom v akej si situácií aj pocity sa zmenia.
Môžeš mi napísať na hanusovcata@gmail.com