icon

Tehotné - násťročné 🙂

baramborka
23. jún 2009

holky tak tato tema je pre tie ktore sme mozno nedovršili vysoky vek no aj napriek tomu budeme mamicky :D moj vek je 17 a musim povedat ze sa neskutocne tesim na babo :D
tak ktorá sa pridá ?
a pred tym nez nas niekto bude chciet skritizovat : niesme prve ani posledne a stalo sa ...a skor nez by som sla na potrrat sa o neho budem starat a dam mu lasku :D
ja mam priatela 2 roky ma 29 a velmi sa tesime na babo :D
tak ktora je tu taka ?:DD piste piste

zuzanockamt
10. máj 2010

no ja si myslim, ze v 35-ke je uz na dieta tak trosku neskoro ... ale tak moja chyba, ze som si nasla stareho chlapa 😀 ... a nam bude urcite jedno stacit

zuzanockamt
10. máj 2010

buducamama ... no medzi tie problemy patri napr. byvanie - mame len jednoizbak, stale boli nejake komplikacie s pracou ... MM teraz nema ziadnu a mne konci zmluva v juni 2010 ... ale vsetko sa zvladne 🙂

mon777
10. máj 2010

buducamama...no hej. Ale väčšina ľudí ma za to odcudzuje (aj vlastná sestra), že chcem bábo v 17. Ale ja by som ho mala už ako 18 😀 Ale to je v podstate jedno. Neviem...ja mám proste pocit, že som šťastná a proste...s priateľom sa milujeme a nevieme si predstaviť život bez toho druhého...tak asi aj preto je tá moja TÚŽBA po mimču taká...taká...ako to povedať...intenzívna a silnejšia, ako u iných dievčat 🙂 A ... mám pocit, že by sme to s Peťkom zvládli 🙂

zuzanockamt
10. máj 2010

mon ... a ako dlho ste uz s priatelom spolu?

mon777
10. máj 2010

9 mesiacov aj 6 dní 😀 😀

mon777
10. máj 2010

A sme spolu véééééééľmi šťastní 😀

zuzanockamt
10. máj 2010

mon ... noooo tak to verim, ze ste stastni ... rocik je maaaaalinko ... a ked este spolu ani nebyvate 😀 ... my sme spolu 6 a pol roka a skoro 5 rokov pod jednou strechou 🙂

buducamama
10. máj 2010

zuzanocka-aj moj ma komplikacie s pracou, tiez si hlada, no zatial sa nedari ☹
mon-vsetko sa zvladne ked sa chce 😉 A prietal ma uz pracu ci este studuje? Ono je to horsie, ze nemas na matersku narok apod., potom s pracou je to tazsie, ze nemas nijaku prax a take problemy.

zuzanockamt
10. máj 2010

buducamama ... MM je bez roboty uz vyse roka a stale nic 😒

mon777
10. máj 2010

No veď to baby. Idem off. pa

buducamama
10. máj 2010

Ach jaj zuzanocka, drzim palce nech sa vsetko do poriadku, to je na zufanie v dnesnej dobe a potom ze sa rodi malo deti...

natalie_tmk
10. máj 2010

Ahojtee 🙂

Lia presne o 16 dni odchadzam 😀

mon vdaka za pesnickuuu 😵 😀

norikk
10. máj 2010

ja vam tak zavidim,ze viete,co cakate ☹

natalie_tmk
10. máj 2010

Aj tak nie je nic na 100% 😀

zuzanockamt
10. máj 2010

norik ... neboj, aj ty sa dozvies 🙂
natalie ... u nas je to na 1000 % 😀

lia23
11. máj 2010

dobre ranko...tak ja som dneska doma..musim sa usilovne ucit:Dsi pripradam ako maturantka 😀 😀 😀 ale to az buduci rok 😀 😀 😀 ja len ze akos a mate...ale asi tu nikto nie je:Dtak sa ja idem ucit 😀 😀 😀

misss
11. máj 2010

Ahoj Lius..ako???Kramy blbnu??? 😀 😀 😝

lia23
11. máj 2010

miss...ahoj mojaa...no tak ano blbnuu..ja neivme co je s nimi..vcera som uz nemala nic...na tampone len tak posik takeho cierneho......a to bol 3 DC....a den predytm tiez som skro nc nemala..no ked somdneska vybrala tampon po nooci...tak bol plny cely...a krvavy ☹

misss
11. máj 2010

no pekne..dobre ti to blbne.. 😝 ..ale to nic nebude..to je asi len stres... 🙂

lia23
11. máj 2010

hmm vies ako uz ma to sere....sry za vyraz..ael uz som z toho nervnaaa 😀 😀 😀 😀 ja nie om v strese pravezee 😀 😀

natalie_tmk
11. máj 2010

Ahojte.

Lia mas to blbe, ked ti tak skacu kramy 😒

kattka08
11. máj 2010

Kde ste vsetky? 😕

misss
11. máj 2010

Halo,halo..je tu niekto?ja som len tak na skok,lebo drobec je strasne zly..ale vecer,ked zaspi,tak dobehnem 8o))),

natalie_tmk
11. máj 2010

misss a co je s Tomaskom? Nema svoj den? 😒

misss
11. máj 2010

Nema, nema...je zly ako čert..čo jeden..100 čertov..furt sa len jeduje..takyto hnusny je už 2 den.. ☹

natalie_tmk
11. máj 2010

Prichadza nanho obdobie vzdoru? 😀

lia23
11. máj 2010

natyy..ano neznasam ich...ja neivem co sa im robi..uz by mohli sklidnit hormonyy...

katkaa..ty si znova a tehulkaaa?? 🙂 🙂 🙂

natalie_tmk
11. máj 2010

lia ja som happy, ze aspon nateraz som sa ich zbavila 😵 Ale toto si musi asi kazda vytrpiet, az do nejakej 45ky 😠 🙄

lia23
11. máj 2010

hmm verim ti ze si happy:Dale neboj sa aj teba to znova caka:Dnezbavila si sa ich navzdy 😀 😀 😀 ja som rada ze ich mam..al keby chodili nacas..nic ine od nich enchcem..len toto...ej to tak velaa ☹ ☹ ?

natalie_tmk
11. máj 2010

Ja vieeem, ale nekaz mi to! 😠 😠 😀
Ale zas niektore maju len napr. 3 dni slabe, niektore az 7 a totalne silne... 😒 Niektore nevedia, co je to bolest a niktore ledva vstanu z postele pri tych krcoch 😖