icon

Zámerne som otehotnela

dominika198015
11. máj 2021

Ahojte babulky...
Idem sa sem vyrozorávať. Urobila som niečo veľmi zle. Ide o to že som sa zamilovala do mojho kamaráta s ktotým sme spolu spávali ja som chcela viac ale on nie kvôli práci je dosť časovo zaneprázdnený.
Ide o to že som vysadila antikoncepciu a otehotnela som. Priznávam urobila som to zámerne. Nikdy som nikoho tak nemilovala ako jeho .. neviem čo mám robiť či mu to povedať alebo to nechať tak.
Čo sa týka babatka to si určite nechám ...je vytúžené a s veľkej lásky...

number19
11. máj 2021

@dominika198015 Kolko mas rokov? Ze az taky zufaly krok?
Mam nazor na to co si spravila. Nie pozitivny.
Ale teraz by som zacala mysliet na to dieta. Aby malo otca, tak by som rozhodne nepovedala, ze si to planovala. Moze vas znenavidiet, ako bolo pisane niekde hore. Povedz ze stava sa (neklames, lebo stava sa take nieco u viacerych zien 😠). Nechaj si svoju strategiu pre seba. Chlapy razia teoriu "zatlkat, zatlkat, zatlkat", tak aj zeny snad mozu, nie?
Ak to pochopi ako nehodu...mozno bude viac nakloneny zalozeniu rodiny a tvoje dieta bude mat otca.
Horeuvedenym ale vobec neschvalujem, co si tomu muzovi a dietatu urobila.

nafka0483
11. máj 2021

@lucka_ke Ano, ziadna antikoncepcia nie je 100%na, ale ked sa on spolieha na to, ze ona berie hormonalnu, pretoze mu to tvrdi, tak toto je riadny podraz.
Keby vedel, ze ju neberie, tak bud by si chranil inak, alebo by mozno ziadny sex nebol.

Takze toto je riadny podraz. A chlap k tomu uz teraz nema co povedat, nema moznost rozhodnut. Keby to vedel vopred, tak sa moze rozhodnut nemat sex vobec a vyhnut sa tehotenstvu. Ona ho teraz sprosto podlo oklamala a on uz nijak nevie ovplyvnit situaciu, s ktorou nesuhlasil.

Ako keby si isla pod narkozu kvoli gynekologickej operacii a len tak mimochodom by ta sterilizovali, alebo by ti odobrali vajicka. Isla si do toho s doverou, ze pojde o iny zakrok a oni by ti k tomu bez tvojho vedomia a suhlasu pridali bonus, ktory uz nemozes vratit spat. Bud by ti vzali moznost mat deti, alebo naopak, pouzili by tvoje vajicka bez tvojho suhlasu a vedomia a ty by si vedela, ze niekde niekto vynosi tvoje dieta. A co urobis? Vratit to nevies a co by si to dieta isla zabit? V rovnakej situacii je teraz ten chlap. Povie mu co sa stalo a ak to dieta nechce, tak co moze robit? Nic, nemoze ju donutit ist na interupciu, proste bude postaveny pred holy fakt, ze bude mat dieta a on to rozhodnutie nijak nemohol ovplyvnit.

monka105
11. máj 2021

Ja som len veľmi zvedavá, aká veľká bude tvoja láska, keď jediný kontakt, ktorý ti zostane s dotyčným, bude raz mesačne výživné, možno ani to nie a ty budeš na všetko sama, kým on bude plodiť vytúžené deti s nejakou jeho veľkou láskou. Dobre si si zavarila. Ale ako sa hovorí, za sprostosť sa platí.

anita6666
11. máj 2021

@nafka0483 nuž chlapec možno bude mať ponaučenie do života,že tr*kat nezáväzne a ešte k tomu zadarmo nikdy nie je zadarmo

anita6666
11. máj 2021

@sissy27 a kd je napísané,že bude uvedený ako otec??? Ja keby som sa takto "rozhodla",tak áno,poinformovala by som ho a videla,aký postoj k tomu zaujme ešte počas tehotenstva,jeho postoj sa samozrejme môže zmeniť,ale žena má výhodu,ze otca nikdy uviesť nemusi.

lucka_ke
11. máj 2021

@nafka0483 to je už riziko nezáväzného sexu a nie, vôbec mi ho nie je ľúto

miselar
11. máj 2021

No som zvedavá na jeho reakciu. 🤷‍♀️

janka_23
11. máj 2021

@dominika198015 fuha, tak toto je silná káva 😳 ty si tomu mužovi ani len nedala možnosť rozhodnúť sa ale rovno si rozhodla za neho a teraz ho postavis pred hotovú vec, že bude otcom. Co ak nikdy nechcel mať deti? Lebo aj takí muži sú. A teraz bude po svete behať jeho dieťa. Naivne očakávas happyend aj keď to všemožne popieras, len aby si nezostala prekvapená. A slobodna matka to ma v dnešnej dobe dosť ťažké. Zaujímalo by ma, ako dlho ti trvalo vymyslieť takýto "geniálny" plán.

sirka9
11. máj 2021

@anita6666 ale pokial ho bude infomovat a on by to dieta tiez chcel (aj ked by si to zmyslel o 10 rokov napriklad) tak DNA testy moze dat spravit a ona s tym potom nicneurobi. a nemusi byt ani v RL zapisany

janka_23
11. máj 2021

@lucka_ke nie je ti ho ľúto? Ona vedome vysadila antikoncepciu, chalan sa spoliehal ze je chránená. Myslím ze keby vedel ze nič neberie tak sa chráni inak.

nafka0483
11. máj 2021

@anita6666
@lucka_ke
Cize keby sa dohodli ze budu mat nazavazny sex (ten nemal len on, ved to obaja tak chceli) a budu pouzivat kondom a on by si ho dal dole a bez jej vedomia by do nej dal plnu davku a ona by ostala tehotna, to by bolo tiez ok? Ze jej chyba, ved mala ratat s tym ze antikoncepcia nie je na 100%?
Tiez by ste mali rovnaky nazor, ze ju nelutujete, ze ma ponaucenie? Alebo len chlap je tu vzdy ten zly, lebo ma nezavazny sex? Akoby sa ona nezucastnila...

Asize je velky rozdiel ak antikoncepcia zlyha a ak sa jeden z nich rozhodne vedome toho druheho podrazit.

sissy27
11. máj 2021

@anita6666 ona ho uviesť ako otca nemusí, ale on si môže kľudne požiadať o určenie otcovstva... nie je to len o tom, ako sa žena rozhodne, ani náhodou.

silvike
11. máj 2021

@anita6666 Jeeejda nenky to je nazor 🙉 A co tak pozerat aj na to dieta a na to ze najlepsie je pre neho vyrastat v milujucej rodine so svojim ockom a mamkou ?

matkahelka
11. máj 2021

@sissy27 ja by som ti radila s tvojimi moralizujucimi recami trochu prelistovat diskusie na MK. ako si chlapi narobia deti, planovane a deti este nenastupia ani do skoly a uz su otcovia inde, obrabaju inu ako matku svojich deti. zaplatia vyzivne (casto vsak ani to) a dovidenia-dopocutia. a taka cerstva, velmi aktualna diskusia asi 3 dni dozadu - jedno dieta 10mesacne, jedno este v bruchu a otecko uz stratil zaujem. tak sa tu hadam nepototo, aki su ti chlapi chudaci. chcela dieta, dala si ho urobit, je v pohode s tym, ze sa onho bude starat sama. nepise, ze prilozi chlapovi deviatku k hlave, aby s nou zostal. nadych-vydych... ten chlap je uplne safe, ak o dieta nebude mat zaujem, nikdy ho neuvidi. este ani to minimalne vyzivne v plnej vyske nemusi platit.

retatka
11. máj 2021

Chudák chalan ,už druhe sklamanie v živote ...takyto podraz je to najhoršie čo si mohla urobiť.A nečudovala by som sa keby načisto zanevrel na ženy ...len aby sa ti to v živote nevrátilo.

lubkavargova1
11. máj 2021

ocakavam velky happyend...dievca mu to povie vecer a on bude cely stastny ako blcha..ona stastna lebo laska nebeska...a on po case zisti, ze to dieta ani nechcel (aj ked samozrejme jej do oci bude tvrdit, ze hej)...a potom pridu komenty ako sme jej to stastie nedopriali a zavidime a sme stare korcule...

vevesh
11. máj 2021

@sirka9 no tak o 10 rokov je dlha doba, a ak by si ona nahodou nasla ineho partnera a dala jeho zapisat, tak s dna si moze akurat tak fukat. Chalan ma cas len dovtedy sa dat zapisat do rl, dokym tam nebude figurovat nikto iny...

A k diskusii- ako aj ked je to podraz na ntu a ja osobne s tym absolutne nesuhlasim, ja som to v blizkom okoli zazila ale v opacnom garde- ze chalan nabuchal babu, lebo si ju chcel priputat a este jej to aj povedal. A nie jeden taky par poznam- takze stava sa to relativne casto. Otazka je, ako "zodpovedni rodicia" budu ci budu chciet byt...🙄🙄

lentilka23
11. máj 2021

zatlkaj nikdy nepovec, uvidis ako zareaguje. Nic zle si nespravila, vybrala si si otca svojho dietata. Instinktivne, priroda, laska a hormony su silne. Nic viac nic menej. Ostatne je osud, si zabezpecena sikovna zvladnes vsetko. A mozno aj tvoj vyvoleny bude ako bonus. Prajem ti vsetko dobre.

nttnnt
11. máj 2021

pekna mrcha, chudak chlap ani k tomu nie je co dodat je mi ho luto

sissy27
11. máj 2021

@matkahelka joooj ja som tá posledná, ktorá potrebuje listovať diskusie aby zistila, že chlapi vedia opustiť svoje deti a nezaujímať sa 😀 takže nádych-výdych si nacvič ty 😀 ale to nie je ospravedlnenie, že "iní" sa chovajú neférovo, tak má na to plné právo aj ona. No nemá. Keď už teda takto si to naplánovala, tak nech do toho chlapa nezaťahuje a vezme si svoje "tajomstvo" do hrobu.

sense
11. máj 2021

@matkahelka to tvrdí teraz že nemusí platiť, veľmi rýchlo po narodení sa môže stať ak bude dieťa choré alebo sa niečo stane s jej prácou že ho bude vlacit po súdoch a neviem co že neplatí....
A už keby zabudneme na toho nedobrovoľne ho darca semena, tiež nemysli na to dieťa.... Keď sa spýta a kde je môj ocko? Povie mi vieš tvoj ocko ani nevedel o tebe, alebo ocko bol len darcom semena lebo som ta chcela? Alebo bola som zalubena do ocka, on ma bral len ako kamarátku s výhodami tak som vysadila hák v nádeji že so mnou ostane?

Alebo bude o rok písať ze nejako sa s tým zmieril ale teraz chodi na zoznamy alebo ma inú alebo ma nás na haku

leuchtturm
11. máj 2021

a vy ste stale spolu alebo ste sa rozisli?

sjuzi
11. máj 2021

Bože, snáď moji chlapci na toto nenatrafia v živote

sticker
matkahelka
11. máj 2021

@sense ja hovorim o nom, ze nemusi platit. vies ako to na SR funguje s vyzivnym? zjavne nie. staci, ze posle 5€ mesacne, uz je to vola platit a nikto ho stihat nebude, ze neplati vyzivne. dieta sa bude pytat na otca? tak mu povie, kto je jeho otec.a naco by preboha decku vykladala, ci bol otec darca semena. to vsetci rodicia vykladaju detom, za akych okolnosti boli splodene? mas to trochu pomylene.kopa deti sa narodi do funkcnych vztahov a po par rokoch uz deti maju len matky, lebo otcovia sli o dum dal.
@sissy27 tajomstvo do hrobu? ked si bude chciet o mesiac mlady zatrtkat a opyta sa jej, z coho ma take brucho, co mu akoze povie? ze mesiac nemala vetry? ved logicky mu o HAK hadam nepovie, ale to, ze bude otcom by hadam mal vediet.

simonafercakova
Autor odpoveď zmazal
leuchtturm
11. máj 2021

Mala by si mu povedat celu pravdu.

ajush5
11. máj 2021

@dominika198015 gratulujem 😂😂😂 mna snáď raz odfajci na Mars z toho akí sú ľudia blbí. Podaktoré ženy porodia s dieťaťom aj mozog, ty sa nemusíš báť.

anja27
11. máj 2021

Ja uz len cakam na jeho reakciu..

pimpulka
11. máj 2021

chudak dieta, są ta raz spyta ako to bolo ked prislo na svet....ufffffffff...a ano chudak aj chlap ale v dnesnej dobę verit zene co povie ze berie lieky, tiez riziko...nejde ani len o Doveru,staci ze jej nezaucinkuju co i len prechodne a bum....mal sa pre istotu chranit aj on

lopka1313
11. máj 2021

Chudak chlap... ved aj on bude mat dieta... aj kebyze neplati vyzivne a nestara sa, stale bude mat niekde v hlave, ze ma dieta. Popravde, ak je mlady a najde tu svoju pravu, co jej povie? Mam dieta, ale nestaram sa? Ako by ste sa citili, kebyze Vam toto povie Vas novy partner? Alebo sa ozeni s nejakou a o 18 rokov mu zaklope niekto, ahoj tati, som Tvoj syn/dcera a ked sa prizna manzelke, ze o nom/nej vedel, tak ta by ho zabila... aj muzi maju city, zvlast v pripade vlastnych deti...