icon

Zámerne som otehotnela

dominika198015
11. máj 2021

Ahojte babulky...
Idem sa sem vyrozorávať. Urobila som niečo veľmi zle. Ide o to že som sa zamilovala do mojho kamaráta s ktotým sme spolu spávali ja som chcela viac ale on nie kvôli práci je dosť časovo zaneprázdnený.
Ide o to že som vysadila antikoncepciu a otehotnela som. Priznávam urobila som to zámerne. Nikdy som nikoho tak nemilovala ako jeho .. neviem čo mám robiť či mu to povedať alebo to nechať tak.
Čo sa týka babatka to si určite nechám ...je vytúžené a s veľkej lásky...

monikamarmon
11. máj 2021

@dominika198015 Mňa by len zaujímalo ako mu to chceš povedať? Ze co antikoncepcia ti vynechala? Alebo co? Ale držím ti palce aby si bola v živote šťastná a aby bolo babo zdravé a lubene..

fatinn
11. máj 2021

Tlieskam 🙂 teraz si predstav ze ty si muz... A toto ti urobi nejaka psychoska tajne zamilovana do teba. Ak on do teba nieje zamilovany, co asi nie, kedze spolu nechodite tak si mu celkom narusila zivot.. Aj ked od neho nebudes chciet.. Ked nieje kus kamena a zisti ze je to jeho dieta, tak bude citit zodpovednost a bude sa o dieta zaujimat.. Co podla mna ty vies a pocitas s tym.. Bude prenho mozno trocha problematicke najst si novy vztah, rsp ked si najde lasku svojho zivora stale tu bude fakt, ze on uz jedno dieta ma... A tak dalej.. No to je na dlho.. Uplne choro si mu zasiahla do zivota.. Mala by si riesit psychiatra.. ;) no a dieta.. Vychovaj ho najlepsie ako budes vediet.. Ked uz je to taka tvoja pamiatka 🤦‍♀️😄 nechcela by som byt dietatom takej matky ako si ty.. No su aj horsie pripady..aj horsie matky urcite.. Ludom sibe co viac k tomu dodat 🤷‍♀️

pimpulka
11. máj 2021

@monikamarmon predpokladam:/ koooolko deti beha po svete po zamerne a vopred planovane zlyhanej antike.....

solemami
11. máj 2021

ja byt tym chlapom tak budem mat dozivotne paranoju, ci ta zena, s ktorou spim, mi nerobi ten isty podraz znova.

kaktus87
11. máj 2021

Ja sa cudujem ako sa tolke zastavaju toho chudaka, ktory len vyuzival zamilovanu zenu a nema za to niest ziadne nasledky ked si ona dovolila otehotniet.

katy83
11. máj 2021

@dominika198015 len tak na okraj, možno budes prekvapená a napokon predsa len budete spolu ;)

nafka0483
11. máj 2021

@kaktus87 On vyuzival zamilovanu zenu? Ved ona s nim sex mala dobrovolne, lebo chcela. Bolo jej jasne, zeje to nezavazne. To ona vyuzila jeho.

monikamarmon
11. máj 2021

@dominika198015 a ešte by som povedala ze nehovor mu pravdu ani teraz ani nikdy 🙏 priznala by som tehotenstvo ale určite nie ze si to urobila naschvál lebo to je podpasovka, možno ti zato poďakuje o pár rokov ale teraz nie, a keďže žijeme v prítomnosti tak by som si to nechala asi pre seba.

monikamarmon
11. máj 2021

@pimpulka Tak to mi je jasne 😂

1mata
11. máj 2021

@matkahelka ja si myslim ze viac nefer by to bolo, keby je ten pan zenaty s rodinou...ale ak je slobodny tak to vyriesia jednoducho. Bud prekusne tento podraz a bude s touto zenou a ich dietatom, alebo to neprekusne a tuto zenu necha aj s dietatom tak, jednoducho otcovstvo neprizna. 🤷‍♀️

krajinka123456
11. máj 2021

@dominika198015 je to tvoja vec.. Myslím, že si dopredu vedela ako to dopadne. Daj vedieť, čo ma to povedal

ckatka
11. máj 2021

No. Takto. Na sex sú vždy dvaja. ( Myslím na splodenie dieťaťa).
Keď dieťa nechcem, tak sa chránim.
Keď sexujem bez ochrany, musím pocitat s tým, čo sa môže stať. Hlavne keď je to len "kamoška" a nie oficiálna partnerka, s ktorou plánujem rodinu...
Takže...od slečny to bolo nepekne...A určite v prípade že chalan nemá o dieťa záujem, by som jej nepriznala žiadne výživné (dieťaťu hej, to sa musí, pokiaľ je uznané otcovstvo).
Dostala ho do nepríjemnej situácie. Pretože možno aj deti chce, len nie teraz, nie s ňou,...
Na druhej strane ak nebude chcieť byť za hajzla čo opustil svoje dieťa, bude viesť život, ktorý nechcel a skôr či neskôr sa jej to vypomsti.
Ešte je možnosť že keď svoje dieťa uvidí, roztopí sa a bude príkladny tatinko...ale to by som vo vzťahu založenom na klamstve veľmi nečakala...

0silvia0
11. máj 2021

Kolko zaujimavych postrehov v tejto diskusii, jedna sa zastava zeny, jedna muza... ale za vsetko moze asi fenomen dnesnej doby, ktory sa nazyva kamaratstvo s vyhodami... potom ked jeden z nich sa namota, aj takto to moze dopadnut.

pimpulka
11. máj 2021

@1mata nie som sice pravnik ale neciem ci z toho sa da vyvliect nepriznanim otcovstva. Mal sex, je riziko ze z neho vznikne dieta.Aj ked v tomto pripade je to nefer samozrejme. Len ked ho ona pozenie pred sud, tak.....a ak si on najde novu frajerku (co mu zo srdca prajem),tato posadnuta zena neviem co spravi....

ivik4
11. máj 2021

@dominika198015 bozinku chudak chlap ozaj ked sam sa viazat nechcel a hned Ti to povedal...teraz bude mat na krku minimalne alimenty

sissy27
11. máj 2021

@matkahelka ano, mala by si túto vec zobrať “do hrobu” a to logicky zahŕňa aj fakt, že by sa s ním už nemala nikdy stretnúť, alebo byť v akomkoľvek kontakte. Vieš, to je niečo ako nevera - kým si neverná a manžel o tom nevie, tak to je len tvoj problém, tvoje svedomie. Keď sa mu priznáš, tak tebe sa uľaví, ešte sa môžeš utešovať, že priznanie je poľahčujúca okolnosť, ale v skutočnosti si len svoj problém hodila na niekoho druhého a on sa s tým musí teraz vysporiadať. A toto je do istej miery podobné - ona ho sprosto oyebala, zjavne ju to trápi (inak by tu nebola táto diskusia), takže nič lepšie jej nenapadlo, ako priznať sa mu, vyrobiť problém jemu a dúfať v happyend. Za mňa nie - rozhodla sa, tak nech si to vyžerie celé a jeho nech do toho nezaťahuje.

1mata
11. máj 2021

@pimpulka to je pravda, moj otec platil alimenty na dieta o ktorom sa nikdy nedozvedel ci je jeho. Sudca test otcovstva nevyzadoval, jednoducho pani ukazala na neho prstom tak bol otcom 🤔

nafka0483
11. máj 2021

@0silvia0 Ja si myslim, ze aj vo vztahu, dokonca aj v manzelstve by to bolo rovnako nefer a rovnaky podvod. Ak je medzi ludmi dovera a na niecom sa dohodnu a potom jeden z nich spravi opak, bez vedomia toho druheho, tak je hnusne. Ci sme kamarati a podrazime sa, ci kamarati s vyhodami, ci spolu mame vazny vztah rok, ci 10 rokov, ci sme manzelia.

A vykaslat sa na antikoncepciu a zamerne otehotniet bez vedomia a suhlasu druhej osoby je hnusne. Ci je to zena, ktora vynecha tabletky, ci muz, ktory zamerne "nevytiahne vcas" alebo "zabudne" na kondom, to je jedno. urobi nieco bez suhlasu a vole toho druheho. A nasledky uz ten druhy nema moznost ovplyvnit...

Ako som pisala, akoby niekomu v ramci narkozy bez vedomia odobrali vajicka alebo spermie a pouzili ich a potom povedali, ze aha, tato zena nosi dieta, ktore je z tvojho vajicka, alebo z tvojej spermie - je to tvoje dieta, ale ty s nim nic nemusis mat. Ok, nechces s nim nic mat, ale nevymazes, ze tvoja geneticka informacia, tvoje bunky boli pouzite na nieco, s cim si nedal/a suhlas.

viktoria3333
11. máj 2021

Tak podľa mňa keď dvaja spolu spavaju tak vždy musia rátať s tym, že môžu mať dieťa. Aj antikoncepcia môže zlyhať. A keď mu na nej nezaležalo tak s ňou nemal spávať. Môj manžel nechcel druhe dieťa a ja som robila všetko preto aby som ho mala, teraz mám svoju vytuženu dcérku, ona je zmysel môjho života, nikdy v živote nebudem ľutovať, že ju mám a aj manžel ju má veľmi rád a je rád že ju máme aj keď druhe diaťa nechcel.

winki13
11. máj 2021

Aj si rozmýšľala nad tým, že raz v budúcnosti mu týmto svojím činom môžeš zničiť život, povesť a možmo aj rodinu?
Všetko raz vypláva napovrch.

0silvia0
11. máj 2021

@nafka0483 toto neriesim, je to samozrejme podraz, mne do hlavy nejde skor tento styl fungovania...

nafka0483
11. máj 2021

@0silvia0 Ano, s tym suhlasim. Ja som len reagovala na to, ze za to nemoze len kamaratstvo s vyhodami. Take veci sa diali aj predtym aj v manzelstve, aj v partnersych vztahoch. Len to tam ludia mozno trosku inak vnimali, kedze ti ludia spolu normalne boli vo vztahu. Nebolo to take "nezavazne" ako teraz.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
kikus7
11. máj 2021

@1mata Prečo Váš otec netrval na testoch sám a platil na niekoho, kto nemusel byť jeho? To je potom chyba Vášho otca, že sa neodvolal, netrval na testoch. Mal na to právo.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
monka105
11. máj 2021

Ja vám niektorým nerozumiem, že je to vlastne ok, chcela dieťa, má sa oň ako postarať a on s tým mal rátať, keď mal nezáväzný sex. Snáď je rozdiel v tom, keď zlyhá antikoncepcia, ako keď ju niekto zámerne vysadí. Rozhodnutie mať dieťa je vždy na dvoch ľuďoch, teraz akože čo? To dieťa nebude mať od začiatku kompletnú milujúcu rodinu, lebo matka bola sprostá a naivná? Toto je tak sebecký ťah, že dovidenia.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
januska20
11. máj 2021

Tak na reakciu tohto pána som zvedavá aj ja

monka105
11. máj 2021

@nikolka1986 jasné, tak sa teraz všetky nechajme nabúchať prvým trkvasom, ktorý sa nám zapáči, zhoďme to na zlyhanie HAK a pevne dúfajme, že s nami zostane a postará sa o nás.

nafka0483
11. máj 2021

@nikolka1986 A nebol uprimny? Proste vztah nechcel, nech uz uviedol akekolvek dovody. On ajasne vedela, ze ide cisto o sex, ze vztah mat nechce. kedze mu tvrdila ze berie antikoncepciu a on s tym bol ok, tak ocividne nechcel ani dieta.
Neklamal jej, netajil jej ze nechce vztah, nenamotaval ju, ze hej budu spolu. Tak v com nebol uprimny?

Mozno jedina chyba bola to, ze ked mu ona povedala, ze chce viac a on povedal, ze nechce, tak mozno mohol tusit, ze ona do toho da aj city a ze sa neudrzi, ale takyto podraz asi necakal. A kedze ona s takymto "vztahom" ktory je len o sexe suhlasila, tak si asi myslel, ze je to ok.

Takze jedina neuprimna bola ona. Mohla povedat narovinu, ze len sex jej nestaci, ze chce vztah, ze ako je do neho zamilovana a ze chce od neho dieta. Urcite by zutekal...