Zámerne som otehotnela
Ahojte babulky...
Idem sa sem vyrozorávať. Urobila som niečo veľmi zle. Ide o to že som sa zamilovala do mojho kamaráta s ktotým sme spolu spávali ja som chcela viac ale on nie kvôli práci je dosť časovo zaneprázdnený.
Ide o to že som vysadila antikoncepciu a otehotnela som. Priznávam urobila som to zámerne. Nikdy som nikoho tak nemilovala ako jeho .. neviem čo mám robiť či mu to povedať alebo to nechať tak.
Čo sa týka babatka to si určite nechám ...je vytúžené a s veľkej lásky...
Ach, neviem, prečo si ženy myslia, že sú ako muži. Že môžu mať len tak sex bez emočného zapojenia. Žena je bytosť najmä cítiaca. Máloktorej by stačil len pocit, že chlap použije jej telo, ona jeho telo a adios, žiadne objatia či zamilované sms.
Tým ťa nejdem nijak súdiť. Ale prečo si sa dala na niečo "nezáväzné", keď ti išlo o viac?
je to svinstvo, čo si spravila...ale keď už, nepriznala by som sa, že to bolo zámerne...
@1mata to nam na stretavke po sto rokoch rozpravala s 1.5 promile ako radu pre tie svoje byvale ziacky, ktore boli slobodne, bezdetne, tuziace po detoch. strasne sme sa rehotali, aka vynaliezava bola. a od vydatych, stastne zadanych tam padli presne taketo reci ako citam tu. ako to mohla urobit, aky podraz to bol, etc. ked to zena urobi pre seba, lebo ona chce dieta a nerobi to s cielom byt zabezpecena skrz vysokeho vyzivneho (ako kollarove matky), ja by som to uplne neodsudzovala. otec ma predsa na vyber- chce, postara sa, nechce, nepostara.
@dominika198015 prepáč ale asi by musel byť slepy keď spolu spávate a tebe bude rásť brucho. Nehovoriac o Tom že má právo vedieť čo si urobila. Možno nechce teba a teraz ani dieťa ale môže sa to zmenit. A čo ak ho budeš potrebovať v budúcnosti kvôli zdraviu dieťaťa? Mala si veľmi blbý nápad. A to že ho veľmi miluješ si myslím len nahovaras. Zaľúbila si sa do vidiny a nie do chlapa. Však ste spolu len spávali.
@dominika198015
@kiki68 tiež si myslím, že aj chlap musí čiastočne rátať s tým, že sa môže stať, že žena otehotnie aj cez antikoncepciu. Keď už niekto s niekým spáva bez vzťahu...
Toto čo si urobila máš na svojom svedomí, urobila si, čo si urobila, sama si to musíš vyriešiť, vyžrať, spracovať atď. Daj vedieť ako to chlap predýchal. Ste spolu veľmi krátko, takže takýto hormonálny skutok ťa chytil z čistého zaľúbeného ošialu...
@klip0 tahame to spolu 7 mesiac a som 9 tt
@kiki68 Presne toto mi napadlo. Ak niekto s niekym ma sex, je to zavazok. Ci zena uziva antikoncepciu, alebo pouziju kondom, vzdy to je zavazok. My sme mali na VS predmet Krestansky svetonazor. Ja ako liberalka som velmi hajila kondomy a anikoncepciu pred prednasajucim, ktory bol RK knaz. A nazoaj mal velmi mudre argumenty. Ze tou "ochranou" my zeny ublizujeme sebe. Ze dovolujeme muzom, aby sme vsetku zodpovednost prevzali na seba. Ze muzom dovolime viac a ze si nas menej vazia. Nehovorim, ze so vsetkym suhlasim, nemam v tomto smere uplne jasno. Ale muz, ak nechcel vytvorit potomstvo, nemal sulozit s kde kym. Ale je mi ho luto. Aj toho dietatka. A vlastne aj autorky, musela byt velmi nestastna, ze spravila takyto podraz. Hadam to nejako zvladnu vsetci traja.
@matkahelka ďakujem ja to tak tiež vidím
@dominika198015 je celkom na smiech ako sa snazis v komentoch presvedčiť ženy, ze ti nebude vadit ak sa na teba a dieťa vykasle a bude s niekym inym... nechala si sa nabuchat aby si ho k sebe priputala. Aby si raz toto nelutovala.
som prekvapená ako sa všetky zastávate muža, lebo on chudáčik má právo na nezáväzný sex... však žiadna antikoncepcia nie je 100 percentná, tiež bol pri tom tak nech sa k tomu postaví ako chlap
@magnetko vobec nie...ja som si ho nechcela ani nechcem prípútať.... mňe ide o to že budem nať niečo jeho celý život...až na tolko ho milujem...málo kto to pochopí lebo v niečom takom sa neocitol
@dominika198015 A preco ta nemiluje?
@dadis práve že ma miluje xz krát mi to povedal...len on je truľko ...raz sa sklamal v žene a teraz sa bojí
@dominika198015 no tak teraz sa sklame v žene druhy krát🤐
@0silvia0 a možno nie čo ty vieš 😂 ..
@dominika198015 no veď daj vedieť ako to mladý muž predýchal, keď si už rozhodla za neho😍
Ked chlap nechce dieta, ma sa chranit. Od teba to nebolo zrovna idealne riesenie, ale dieta je na ceste. Treba mu povedat, co sa stalo a uvidis.
@0silvia0 dám ...večer mu to poviem hneď vám dám veďieť sama som zvedavá
@anita6666 @dominika198015 vyjadriť sa môže a to je tak všetko?? no moja zlatá, to si na omyle... v pohode môže požiadať o zverenie dieťaťa do svojej starostlivosti, môže jemu aj jeho matke všelijako zasahovať do života (a nie vždy príjemne), dieťa po ňom môže zdediť nejaké zdravotné problémy, matka si môže najbližších 18 rokov kedykoľvek nárokovať na výživné, v dedičskom konaní sa taktiež bude prihliadať na dieťa.... a to nehovorím o citovej stránke - si predstav, aj chlapi takú majú. Žiť s vedomím, že niekde mi behá dieťa, ktoré ma vďaka pošahanej matke nepozná, a len tŕpnuť, čo si madam kedy zmyslí, no ďakujem pekne, sen každého jedného...
Až keď budú ženy schopné samooplodnenia, tak potom budeme vo fáze, že "chlapa do toho nič".
Som to iba ja, ktorej autorka príde ako to najsebeckejšie stvorenie na Zemi? Ona bola zamilovaná, ona chcela niečo viac a preto ona sa rozhodla otehotnieť.
@dominika198015 no,to vobec nie je pekne od teba co si urobila,ale ako uz bolo spomenute vyssie, zufali ludia robia zufale ciny…teraz je neskoro nieco lutovat a vycitat si to,musis niest nasledky…ale ja to zas vnimam tak,ze vsetko sa deje pre nieco,asi si prave s nim otehotniet mala…nuz a aj ked si brala antiku,tak ani ta nie je spolahliva a on musel ratat,ze sa moze nieco stat,hlavne,ak si nedaval vobec pozor…takze mal aj on predvidat,aj ked bol oklamany,no stat sa to mohlo aj bez zvojej “lzi”…ja by som sa asi nepriznala,proste stalo sa a postoj by som nechala na nom,lebo ty to aj tak nezmenis,ked raz nebude chciet byt s tebou,tak ho nedonutis ani babatkom…a napokon mozno budete stastna rodina…
Si dobre prešpekulovana žena. Vidím, že ty si tá, ktorá myslí len na seba...Ja ja ja a jenom ja.
Ako čítam príspevky tejto autorky, tak mi príde, že je psychicky narušená osoba...." mňe ide o to že budem nať niečo jeho celý život...až na tolko ho milujem".
@acrobaleno presne... "mňe ide o to že budem nať niečo jeho celý život...až na tolko ho milujem"... to je čisté psycho a posadnutosť, s láskou to nemá nič.
@dominika198015 lenze to "niečo jeho" vyslo na dieta. A kedze dieta svojich rodicov spaja na cely zivot, aj keby chlap z fleku zaprel dieta, stale bude jeho, takze ano... stale mi vychadza ze si si ho priputala. A keby si ho az tak milovala, tak to neurobis lebo nevies ci on stojí o "nieco spolocne".
Aj ked reakcia tvojho chlapa ma zaijima, takže nebudem viac zabrdat 😃
@dominika198015 Ojoooj, no to si sa nezachovala pekne. Už keď si začala túto hru, tak by som sa nepriznala. teda o dieťati mu samozrejme povedala, ale že si to spravila zámerne tak to nieee. Proste stalo sa aj počas užívania antikoncepcie. Nebola by si ani prvá, ani posledná.
@dominika198015 Ja by som bola zvedavá, či budete od toho muža požadovať platenie výživného na dieťa. Byť ním, neplatím Vám nič a radšej od neho nežiadajte výživné ani súdnou cestou, lebo toto je riadny podraz na chlapa. I keď v podstate si za to aj môže, ak sexuje so ženou a ešte s takou. Ja sa potom už chlapom nečudujem, že všetky ženy hádžu do jedného s takými a úprimné a spoľahlivé baby si ani nikoho nedokážu nájsť. A to nehovorím o tom, že potom si ľudia s deťmi ťažšie hľadajú partnera, lebo niektorí fakt nechcú v partnerstve nemanželské dieťa..
@dominika198015 nechcem byt zlá ale 7 mesiacov s niekym spávas a už 2 mesiace si tehotná, takze kedy si si vysadila tu antikoncepciu? Aj keď by sa zadarilo hneď na prvý sup tak po 5 mesiacoch nezáväzného sexu ... čo si myslím že asi skôr... ja skutočne nechcem rýpať lebo nevidím pozadie a minulosť ale nie je to veľmi veľmi krátky čas na to aby si bola zamilovana až tak že do konca života budeš mat z toho suvenír v podobe dieťaťa? 🤔
@sissy27 Presne si vystihla všetko, čo som chcela aj ja na to napísať...

Pozri kto s niekym spava, tak musi ratat, ze sa stane aj taketo nieco a zena otehotnie. Proste sa stalo a asi by som mu oznamila, ze cakas dieta, je jeho a ci bude chciet vychovavat ho s Tebou je uz na nom. Das mu tak bol ist a tiez moznost byt otcom, ak chce