ahojte babenky, ste tu? 🙂 ja som včera zistila - 4 dni pred očakávanou menštruáciou, že vo mne vzniká nový život a sme s manželom nesmierne šťastní, nakoľko som v októbri min.roku potratila naše vytúžené dvojičky 😔 tak snáď tentokrát všetko dobre dopadne.... 😉
ahojte, som prisla nakuknut co ste mali na obed nech mam nejaku inspiraciu a ako vidim vacsinou boli sladke jedla 🙂
mna stale nic nenapada 😨
viacere tu vyzerate na rozpadnutie, tak som zvedava ci pocas vikendu pribudne nejake babatko 😵
dnes sa mi snivalo ze som kupovala plienky pre vsetkych v robote, a stresovala som ze nemam dost kuponov 😀
no uvidime ludka ako dopadneme dneska..ja mám stále taky špinavy hlien ked sa utriem po toalete..taky iny ako mávam..skor je to take soplikove,slizke/napohlad/..
no....nechame sa prekvapit 😀 😀 😀
a my ostatne by sme mali uzatvarat ktora z vas to da skor? 😅
moni - my to tu asi uzavrieme 🙂
hehe, uzatvarat stavky som myslela....ci zas moj august spominame? 😀
no skor som myslela april - ty si daj pokoj s augustom 🙂
cici, jaaaj..no to znie lepsie 😅
vcera som si dala jednu salku malinikoveho caju a tak mi vecer tvrdlo brusko! neviem ci by tvrdlo aj bez toho, alebo som si to tak dobre vsugerovala 😕 idem skusit aj dnes, a uvidime 🙂
no ja pijem ten caj 1x denne ale neviem, ci to bude mat nejaky ucinok
cicimon, no ja som tiez skor skeptik, aj ked bylinky dokazu zazraky. v podstate ho pijem kvoli tomu aby som mala lepsi pitny rezim. mne voda bez bubliniek nechuti, v dzusoch je zas vela cukru, takze na striedacku mineralka-dzus-caj-mlieko 🙂
Baby- ja som pila tiez cajik, ale neviem ci pomohol...ale zas v nemocnici boli kocky , ktore rodili aj dlhsie ako ja, takze som mozno este dobre dopadla.
My mame dnes uz tyzden- ale to leti, normalne mi je smutno za tym vsetkym. Napriek bolesti to bol zazitok na ktory sa nezabuda.
no cesto zarobene,piect sa bude az zajtra-ja budem robit len medovniky,lebo ja by som ich mohla jest stale-hlavne k caju,mnamky. a co sa tyka vyzdoby,tak to mam len na stole jarny obrus a v strede kuriatka vo vajickovej skrupinke ,v kvetinacok zapichnute vselijake husicky a zajkov a take somarinky na spajdlach a to je asi tak vsetko.este som bola vonku s nasou hafankou a prave som dotlacila carte dor-lesne ovocie,mnam 😀 hafan chrape,mm chrape a mna to tiez nejak lame,len este musim ist za to danove,sa mi nesce 🙄
ludka no mohlo by to byt aj ono,ked mas 10-15minutove intervaly 😕
Kocky, pisala som s Civi. Pozdravuje Vas, este nie su domka, lebo malinky nechce papat, az dnes ze spapal 10g, tak ze uspech.
cheer..mame rovnake chute 😉
A ake stavky uzatvarame???
ahojte babulky,trochu sa pripojim,akurat som prisla z 50siatky oslavy mojej svokry,mam hodinovu prestavku,bo sa mi neda tolko sediet,malicky strasne tlaci,tak ma mm odviezol dom. take tlaky mam zo spodu,tiez neviem ci to poznam,bo kontrak. som mala aj v nem. a ja som nic necitila aj hlien uz odisiel,tak uz len voda al.rovno hlavicka chichi
veve, ze kto to da cez vikend 😀
cheer, hmm...ze by som cesto zamiesila? mne ide na chut kysnuty slivkovy kolac, idem veru na to 😵
aktakk, ako to rychlo leti!
ahojte babeny tak od rana som sa az teraz zastavila tak dufam ze z toho neporodim. 😀 😀 Dnes budem uz len s vylozenymi nohami.
cheer nerob chute na zmrzku lebo by som si veru dala 😀 😀
inak ja nejdem robit ziadnu vyzdobu vsak svokra urobi. Kubo ma stikutku 😀 😀
Moni...ja len tak z hlavy by som typla Kiwi a Ludku, neviem ci stihnu vikend, ale v najblizsich dnoch 😀 asi pojdu
Cisaraky sa nerataju lebo to je planovane, budeme typovat len neplanovane porody 😀
Ja typujem tiez Ludku a Kiwi pojde az ponej. A jankako urcite pojde v zavese s oboma. 😀 😀
veve, no veru buduci tyzden zaciname april takze kocky zo zaciatku mesiaca, to uz ozaj maju za par. uvidime kto sa poponahla este v marci 😵
Inak baby ja som mojmu mm do porodu zakazala akykolvek alkohol 😀 😀 Sice on si da iba v piatok ale istota je gulomet 😀
to moj mm uz nepije od kedy som doma z nem.,bo to u nas vyzera na kazdu chvilku
denisa oni to potom dozenu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no asi tak, tieto 3 to caka v najblizsich dnoch, uvidime ako dopadne Stanusa v nemocke a aj Fleury moze prekvapit 😀 , inak pojdu asi az po sviatkoch.......Moni aj ty daj typ......zatial vedie Ludka
Aktakk bol s tebou pri porode aj mm? Moj mm je slaba povaha cize pri porode budem sama alebo ak stihne svagrina z ba dorazit. Baby u vas to ako vyzera s mm?
tak ja tipujem aj janku,tak to si piste,ja mam normalne strach,ze ked budem v porodke a mm pojde oslavovat aby to nejak zle nedopadlo,bo on je zvyknuty max. na pivko aj to ma problem s velkym
veve, no ja to tiez vidim na ludku, kiwi, janku, denisku, stanusu...normalne sa neviem rozhodnut 😀 ktovie ako je na tom fleury, tak na nu myslim ze sa jej isto musi stikutat cele dni 😅
marika, mm bude pri porode.
ale sa bavíte kočky tipovaním..len aby nás niektora neprebehla 😀 😀
ja zatial nemam intervalove bolesti ako ludka...len to brucho nejako boli,tlači...akokeby som tam mala dve deti odrazu a nie jedno.. 😖
ja by som inak privítala isť aj dnes rodiť.radšej ako sa ,,trápiť,,a čakať v nemocke 😢
kuchyn.linku sme vybrali dnes,aj dlažbu dodomu,tak už možme isť nato... 🙂
ahojte dievcence, no len dufam, ze netipujete za peniaze 😀 😀 😀
moj mm tiez nebude pri porode, ten stresuje uz teraz, vzdy ked idem v noci na zachod tak sa ma pyta, ze ci uz? a dnes som mala po obede v brusku troska krce a ste mali vidiet ten vyraz v jeho tvari 😅
a v noci som zo sna nejak stukala, ako od bolesti, ale mne nic nebolo, tak neviem, co to znamenalo? 😨
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
jankao...aj moja dnes kope inak ako vzdy....teraz naozaj silno....no skusim si dat sprchu a pospat,citim unavu a potom bud porodim,alebo to prejde.....bolesti mam asi raz za 10 az 15minut....keby uuz ta voda odtiekla 😠 ....inak neviem ci to spoznam...pri Sarke som sla rodit rovno z poradne a vodu mi pukol doki a nemala som bolesti,ked mi oznamili,ze som na 7cm otvorena
teraz je to ine,narocne tehu....to bude vekom,blizim sa k 50tke 😀 😀 😀