konik_testuje
23. máj 2022
4726 

Skúsenosti s balíkom produktov pre deti od dm drogerie markt

Teplé a slnečné počasie nás čoraz viac láka opustiť domovy a vybrať sa za dobrodružstvom. Stavať nedobytné pevnosti z piesku, lietať k oblakom na hojdačkách, prejsť nekonečné cesty v parkoch či preskúmať každý kamienok v širokom okolí. Na tie správne dobrodružstvá je potrebná správna výbava. Niečo pod zub, fľaša s čajom pre malého bádateľa a samozrejme, nesmie chýbať prvá pomoc pre zašpinené ústočká či galibu v plienke. Preto sme si pre vás spolu s dm drogerie markt pripravili testovanie balíka produktov pre deti, v ktorom nájdete obľúbené produkty pre vašich najmenších.

Čo budeme testovať

babylove čistiaci gél na ruky pre dospelých, 50 ml16– čistiaci gél je skvelým pomocníkom na cestách. Spoľahlivo čistí a dezinfikuje ruky v priebehu pár minút. Praktická veľkosť sa zmestí do každej kabelky a vy si tak pohodlne môžete vyčistiť ruky, nech ste kdekoľvek. Čistiaci gél na ruky pre dospelých má hravý a moderný dizajn, ktorý vás zaručene poteší. POZOR, ten sprej je pre dospelych

babylove ovocný príkrm, 100 g7 – bio kapsička s príchuťou banán a višňa v jablkách s müsli je vhodná pre vaše dieťa už od jedného roka. Obsahuje 100 % ovocia s jablkovým a banánovým pyré v bio kvalite z ekologického poľnohospodárstva. Ovocný príkrm z jablkového a banánového pyré so šťavou z višní a celozrnnými obilnými vločkami je ideálny ako pochúťka na desiatu, olovrant, sladký dezert po hlavnom jedle alebo na cesty.

babylove cumeľ na kŕmenie, 1 ks10 – je perfektný pri prvom kontakte vášho dieťatka s tuhou stravou. Naplniť ho môžete obľúbeným pyré s menšími kúskami ovocia či zeleniny. Bezpečný uzáver zabráni uduseniu sa väčšími kúskami potravy a vďaka zaoblenej rukoväti je vhodný pre malé detské rúčky. Silikónový cumeľ je vhodný od ukončeného 5. mesiaca veku dieťaťa.

babylove detská športová fľaša, 1 ks14 -  pre malých športovcov je doplnenie pitného režimu samozrejmosťou. Detská športová fľaša uhasí aj ten najväčší smäd a navyše vyzerá skutočne štýlovo. Fľaša je nepriepustná, pevná a nerozbitná. Je vyrobená zo starostlivo vybraných a kontrolovaných materiálov, bez obsahu PVC a BPA. Pomocou mäkkého push-pull uzáveru sa fľaša ľahko otvára a zatvára. Vďaka praktickému klipu je možné ju upevniť na tašku alebo oblečenie.

babylove sensitiv umývací gél, náhradná náplň, 500 ml11– šetrná a obzvlášť jemná starostlivosť o citlivú pokožku vášho dieťaťa. Umývací gél je ideálny na čistenie od hlavy po päty. Jemné zloženie s obsahom extraktu z rumančeka, pantenolom a biolipidmi čistí a ošetruje pleť, vlasy a pokožku vášho dieťaťa bez toho, aby ich vysušoval alebo dráždil oči. Je ideálny pre každodennú jemnú starostlivosť o pokožku a pleť detí i dospelých.

babylove vlhčené utierky s 99 % vody, 80 ks11 – sú vhodné pre vaše dieťatko už od narodenia. Jemne čistia plienkovú oblasť a sú tiež vhodné na ruky, tvár i telo. Vlhčené utierky s neutrálnym pH k pokožke majú veľmi dobrú znášanlivosť s pokožkou, sú vhodné aj pre citlivú a na alergie náchylnú detskú pokožku. Neobsahujú žiadne parfumy, farbivá, silikóny ani alkohol. Utierky sú vyrobené z obnoviteľných surovín a 100 % biologicky odbúrateľné.

dmBio feniklový čaj, 500 ml7– poskytuje skvelé osvieženie v horúcich dňoch. Je vhodný pre dojčatá a malé deti od ukončeného 5. mesiaca, ale zachutí aj dospelým. Receptúra pozostáva z vysokokvalitných prísad v bio kvalite z ekologického poľnohospodárstva. Jemný, osviežujúci nápoj s obsahom 35 % ovocnej zložky je bez pridaného cukru a iných prísad. Na 100 % čistá, prirodzená a lahodná chuť uhasí aj ten najväčší smäd.

dmBio kokosové mlieko s banánom, 330 ml9– dokonalé osvieženie počas horúcich letných dní. Kokosový nápoj s banánom poteší všetky vekové kategórie. Vhodné pre deti od 1 roka. Bez prídavku cukru, aróm, mlieka a mliečnych zložiek.

dmBio ovocná tyčinka, 25 g9 – ovocná tyčinka s príchuťou jablko-banán je vynikajúca desiata nielen pre deti od 1 roka. Obsahuje starostlivo vyberané a vysokokvalitné prísady z ekologického poľnohospodárstva, vďaka čomu si zachováva skutočne lahodnú chuť. Je bez pridaného cukru a príchutí. Je ideálna ako sladká pochúťka doma či na cestách kedykoľvek počas dňa.

dmBio detské špaldové pizza tyčinky, 80 g8 –  sú vhodné pre deti od 3 rokov. Majú vynikajúcu jemnú chuť a chrumkavú konzistenciu, čo ich predurčuje na chutnú desiatu alebo olovrant. Do chrumkava pečené pizza tyčinky sú ideálnym občerstvením doma aj na cestách a výletoch. Použité suroviny pochádzajú z bio dynamického poľnohospodárstva a sú spracované bez pridania cukru alebo aróm. Pizza tyčinky sú chrumkavou pochúťkou pre celú rodinu.

Koho hľadáme

Na toto testovanie hľadáme 23 mamičiek a ich detičiek, ktoré milujú aktívny život a sú so svojou rodinou vždy pripravené vyraziť za dobrodružstvom. Ak rada fotíš, a si ochotná sa o svoje zážitky z testovania podeliť s nami na Modrom koníku, hľadáme práve teba.

Ako sa zapojiť

Ak si sa v popise vyššie našla, neváhaj a do komentára pod článok nám napíš, aké dobrodružstvo si naposledy so svojou rodinou podnikla. Pokojne pripoj aj fotografiu a nezabudni napísať vek svojich detí a či ti doma robí radosť chlapček alebo dievčatko.

Zapojiť sa môžete do 30.5.2022. V priebehu týždňa vyberieme 3 mamičky, ktoré dostanú kompletný balík a 20 mamičiek, ktoré dostanú na testovanie vybrané 3 produkty. Následne ich oslovíme internou poštou.

Budeme sa tešiť na vaše komentár! 🙂

konik_testuje

#test_dm38

Autor komentár zmazal

Dobry den.
My chodime velmi radi na vylety s detmi, hlavne na turistiku. Naposledy sme boli vcera v Haluzickej tiesnave. Bol to nadherny vylet,plny zazitkov,prikladam aj foto. Den predtym sme navstivili Zveropark,je to uzasne miesto pre deti.
Mame doma chlapcov 5,5 rocneho a 2,5 rocneho.

23. máj 2022

Naposledy sme podnikli výletík túto sobotu na priehradu na Domaši ešte ako traja ❤️. Doma máme Sašku, ktorá budúci týždeň oslávi svoje prvé narodeniny a zároveň čakáme druhé bábo, ktoré ak sa podarí, tak naša malá Saška dostane k narodeninám súrodenca nakoľko termín mám o dva týždne 😊 takže naša rodinka sa rozrastie o ďalšieho malého stravníka 🥰.

23. máj 2022

Naposledy sme sa vybrali s deťmi na vlaku k babke a dedkovi 🙂. Milujú vláčik. Máme 3 chlapcov vo veku 3 roky, 2 roky, 1 rok 🙂

23. máj 2022

Mam doma dvoch "čertov" syna 8 rokov a dcérku 1.5 a naposledy sme boli na výlete na muráňi 🙂

23. máj 2022
Autor komentár zmazal

Naposledy sme boli v zoologickej záhrade doma máme 1,5rocne dievčatko a o mesiac k nej pribudne sestrička ☺️

23. máj 2022

My radi cestujeme vlakom, už v zložení ja a dvaja synovia, starší Paťko mal 3 roky v januári a mladší Kubko má práve dnes 2m. Produkty z dm nám spríjemňujú každý deň, preto by nás výhra veľmi potešila 😊

23. máj 2022

My máme výlety veľmi radi. Naposledy sme si spravili okruh na Táľoch/Nízke Tatry.
Deti vo veku 8 a 9 rokov.

23. máj 2022

Dobrý deň prajem 🙂

S veľkou radosťou by som sa so svojimi detmi zapojila do testovania tohto balíčka, keďže vidím že každý z nás by si tam našiel to svoje 🙂

Mám 2 deti, Šimon 4 roky a Ema 1 rok. Sme aktívna rodina, ktorá rada vymýšľa rôzne aktivity a trávi čas vonku. Najradšej pekné slnečné dni trávime na neďalekom jazere alebo podnikáme rôzne výlety po okolí 🙂 S mojimi detmi je každý deň jedno veľké dobrodružstvo. Naposledy sme však boli na už vyššie spomínanom jazere a so synom sme sa už aj stihli ovlažiť vo vode napriek tomu, že je “ len” máj 😁💦 Bol to celkom spontánny nápad 😀

Budem veľmi rada ak si nás vyberiete a budeme mať možnosť produkty otestovať a podeliť sa o svoje dojmy z produktov 🙂

Pekný zvyšok dňa 🙂

23. máj 2022

Doma tri dcéry 15 ročná,11 ročná a 4 ročná princezná 🤗 radi fotíme a sme akčná rodina,leto je naše najdivokejšie. milujeme výzvy a tento rok sme si sľúbili stanovačku🤗 snáď to bude splnitelne želanie mojich princezien 💙

23. máj 2022

My sme s rodinkou boli v sobotu na krasnom hrade Bystrica, mam 3 syncekov,Lapajov (15,10 a 3) a robia den,co den vacsiu radost❤❤❤

23. máj 2022

Ahojte! Mám 4deti. Tri dievčatá a jedného chlapca vo veku 13, 8, 7 a 2. Zbožňujeme výlety a už sa nevieme dočkať leta,kedy nás čaká Liptovský Hrádok 😉 a ďalšie dobrodružstvá.

23. máj 2022

Ahoj, my máme doma 2 ročného čerta chlapca a ďalšie pribudne v septembri dievčatko. 🥹🤭
Naposledy sme boli vo februári v Amerike aj so synčekom. Odvtedy chce vidieť len lietadla, takže už len kvôli nemu sme určite s výletmi neskončili len bude to obmedzené kvôli malinkemu bábätku. 🥴

23. máj 2022

Momentálne zažívam dobrodružstvo odpinkovavam svoje dieťa 3 deň 🤣🤷‍♀️

23. máj 2022

My chodíme ku vode s našimi deťmi synmi (2,8,10r.) A cez víkendy chodíme na výlety alebo na cykloturu. Tak také dačo by nás veľmi potešilo. 🙂👨‍👦‍👦♥️👩‍👦♥️🐕

23. máj 2022

Ahojte my sme sa tento rok dali na bicykle . Samko 4,5 ročný už zvládne asi 4km trasu , chodíme kŕmiť kačičky, a mladšia Saska 1,5r sa rada vozí s maminkou 😉 no sa samozrejme radi otestujeme aj my niečo 🤗

23. máj 2022

Ahojte, vikendy sa snažíme travit stale niekde v prirode ...naposledy sme sa vybrali ba takmer 16km turu do byvaleho kamenolomu ,kam chodime každý rok na jar 🙂 uz 6r ,starsi syn ma zachvilu 7rokov a mladšia čoskoro 2r.

23. máj 2022

#test_dm38
Doma mám troch nezbedníkov 🤗
👉Syn 9 rokov
👉 Dcéra 7 rokov
👉 Syn 18 mesiacov 🙂
Stále niekam behajú, vymýšľajú, utekajú, padajú, objavujú nové veci...
Skrátka ako deti😍
Naposledy sme podnikli výlet v sobotu na našom rafte - splav Váhu🙂🚣
Tento krát to bolo bez nášho najmenšieho, trávil trošku času s babkou🤫
Milujeme výlety, spoločný čas, radi sa fotíme, zabávame a vymýšľame 😻
#konik_testuje balíček na testovanie by najviac využil náš najmenší - chlapec Tomáško 🙂👶💙

23. máj 2022

Ahojte, radi chodíme spolu na výlety do prírody. Naposledy sme boli spolu v Smoleniciach a plánujeme výlet do zoo ☺️... Sofi ma 9r a Lucasko ma 6r takže určite by sme využili produkty dm keďže milujú od malinka tyčinky ovocné 🤩 balíček by využili obaja
#konik_testuje

23. máj 2022

Mám troch chlapcov, 10, 9 a 3 ročný. Výlety a dobrodružstva zbožňujú. Naposledy to bola Zoo a ihrisko.
No nám sa nikdy nepodarí testovať, aj keď to by bola veľká radosť.

23. máj 2022

Dobrodružstvo je u nás každý deň s 2ma nezbedníkmi - Juri čochvíľa 6 r a Šimo 2,5r 👶🧒
Včera sme zbehli na pumptrack 🚴 a odtiaľ navštíviť prastarkú 👵
Fotodokumentácia chýba ale bolo veselo aj s hrčou na čele 🙈
Testovanie by nás potešilo , sme dm-pozitívni 😀🌞

23. máj 2022

Naša rodinka sa ešte rozrastá máme 9mesačnú Veroniku a bábätko príde druhé v novembri..každú nedelu niekde vyrazíme, Budkovice- Čechy, na Ostrov v TN, Nagybajsc-Maďarsko, Gazdovstvo Uhliská a doma je doma🤗

23. máj 2022

Momentálne chodíme najčastejšie s našou najmladšou (čoskoro 6) , máme v blízkosti lesík,tak chodíme na prechádzky a objavujeme vždy niečo nové 🙂 Toto testovanie by nás veľmi potešilo 😍

23. máj 2022

My sme nonstop von, domov len spať 😀

23. máj 2022

Rady by sme vyskúšali. Veľa času trávime vonku. 15m a 4r

23. máj 2022

Naposledy sme boli na pizzu v jednom zahradnom domceku...ale moje 8m dievcatko mamku nenechalo jest...cize kym kazdy papal maminka sa valala po zemi s malou Emmkou ❤

23. máj 2022

Zacali sme s jednorocakom konecne cestovat vlakom. Len tak, hocikam 🤗

23. máj 2022

Cela rodinka mame veľmi radi prírodu. Najviac nás fascinujú zrúcaniny hradov a staršiu dcérku veľmi oslovili viaceré jaskyne. Veľmi veľa času sa snažíme tráviť s deťmi vonku a vtedy je mať rýchlu mnamku v batohu na nezaplatenie. Moje dievčence majú 4mesiačiky a 5rokov, no obidvom naše výletíky prospievajú. Staršiu unavíme a drobka sa vybúva. Spoločne sme nedávno zvládli ľahučkú túru na Slanský hrad.

23. máj 2022

Momentálne nemáme žiadne zaujímavé dobrodružstvo lebo deti sú stále akosi choré tak väčšinou času trávime doma a je to veru adrenalín zabaviť ich aby sa nenudili. Ale cez leto sa chystáme do Chorvátska autobusom na čo sa veľmi tešíme tak radi by sme vyskúšali tieto produkty aby som vedela či ich mám pribaliť do batožiny 😁

23. máj 2022

Naposledy včera sme boli na bicykloch 50km Alex ma len 15m ale veľmi rad sa bicykluje preto skoro každý deň chodíme aj s ocinom na bicykloch

23. máj 2022

Obrovské dobrodružstvo posledných dní bolo dostať sa naprieč republikou z východu na západ s malým 7 mesačným synčekom 😀😊

23. máj 2022

Dobrodružstvá zažívam denne s týmto 20 mesačným pokladom.
Väčšinou na bicykloch v prírode , pre mňa absolútny relax 🙂

23. máj 2022

Tak u nás doma je to všetko jedno dobrodružstvo , každý deň inak . Máme doma 5 mesačného chlapčeka a skoro 5 ročnú dcérku ( tak máme párik ) . Testovanie by nás veľmi potešilo ☺️❤️

23. máj 2022

Radi chodíme do prírody. Posledné naše dobrodružstvo bolo na výlete v Kundler klamm kam sme prišli len tak mrknúť a (ne)prekvapila nás tam zima. Mali sme našťastie deku aj čiapku so sebou. A ešte zvykneme cestovať z Rakúska k rodičom na SK vlakom. Cesta s prestupom vo Viedni trvá takmer 6 hodín, ale rakúske vlaky sú asi 100krát lepšie ako 7mesačného syna mať napchatého celé hodiny vo vajíčku s tisíc prestávkami 😆

23. máj 2022

Dobry den, my sme sa minuly vikend rozhodli ist pozriet Kvaciansku dolinu u nas na liptove. Pocasie sme mali ideálne, aj ľudí z rana bolo málo, skoro nik. Syn, 1rok 8 mesiacov, ma strasne rad vodu, cize vybava bola ista, gumáky! A hladkat zvieratká, to musí byt😅

23. máj 2022

Nam uz desat mesiacov robi radost nas krasny usmievavy suhaj a v poslednom case sme si oblubili cestu vlakom napriec nasou krasnou krajinou. Planujeme pikniky a stanovacku a aj vylet vlakom do letnej Prahy, drzte palce! 🙂

23. máj 2022

Radi by sme vyskúšali produkty, Máme 7 mesačného Alexa 💙

23. máj 2022

Zapajame sa a skúšame šťastie so 6ročnou dcerkou a 14mesačným synčekom. Naposledy bolo naše dobrodrodružstvo s mojou rodinkou v oblakov Čajka v oblakoch 👍👌💜

23. máj 2022

Najčastejšie podnikáme výlety na bicykli. Malú to vždy odpáli, má 11 mesiacov 😄

23. máj 2022

Radi chodime na vylety a do prirody.. naposledy sme boli na chalupe s nasim 11mes.chlapikom... velmi sa mu pacia zvieratka..cez vikend sa chystame na gazdovsky dvor Abeland 🙂

23. máj 2022

Boli sme na fazulovom festivale, 2h som stala pri tejto nafukovacej smykalke, slnko na mna pražilo 🤦🏻‍♀️ Ale moja staršia (2,5 r.) si to užívala 😁 Našťastie po 1h nám pan povedal, že už nemusíme platiť 😁 a druhé šťastie je, že mladšia (6m) sa rozhodla 1,5h spať a 30min sa obzerala čo sa naokolo deje 😁

23. máj 2022

Vsetky vyrobky dm milujemr takze bude obrovska radost ak sa nam podari ich otestovat (mozno pridu take co nepozname ❤️) slniecko nas (mamku katusku 5,5r a kubka 2,5r) kazdy den vyzenie do prirody. Naposledy to bolo do lesa pri nasom dome kde sme nakrmili taketo krasne kozie babatka.

23. máj 2022

Naposledy sme s našou ročnou princeznou boli prvýkrát na bicykli 🙂 zaobstarali sme jej sedačku a jazda sa jej veľmi páčila .. 🙂 balíček by veľmi potešil 🙂

23. máj 2022

Naše posledné dobrodružstvo bolo dnes keď som si myslela že si v kľude vypijem kávu a dám koláč. 🤣🤣🤣

23. máj 2022

😊 Ahojte. Sme aktívna mladá rodina, najmladší člen Matúško má 2 roky. Myslím si, že naše deti majú pekné detstvo, zažívajú kopec dobrodružstiev. Slovensko je krásne, máme ho pochodené krížom krážom 😍. Balík s produktami pre deti je ako stvorený pre nášho drobca na jeho cestách za dobrodružstvom! Radi by sme ho vyskúšali a otestovali.
Naposledy sme boli na Lunterovom ranči jazdiť na obľúbenom koníkovi Lojzíkovi 😄.

23. máj 2022

Ahojte, veľmi radi chodíme na výlety... Soboty patria návšteva. Našej babiny a pobytu na ihrisku. Kazdy, deň chodíme 2x von, keďže mame nezbedník, ktorý má 23 mesiacov čochvíľa. Veľmi by sme sa potešili testovaniu, veľa produktov Vladko zbožňuje, ale nasla som v balíčku aj tie, ktoré ešte neokostoval 😉😉😉 jedna taška, ktorú berieme so sebou je vždy plná jedla 😂😂😂

23. máj 2022

Dobrodružstvá sú u nás na dennom poriadku. Samotným dobrodružstvom je vybrať sa s mojimi strelami (Martinko 2r a Dianka 4r) čo i len za braničku domu. Bežia a bijú sa o všetko, hlavne o jedlo 😂. Testovaniu by sa určite potešili aj oni,aj moje nervy 😊

23. máj 2022

Ahojte 😍 naše dobrodružstvo len začína na koľko sa nám narodil novyl člen rodiny Adamko 👶🏻😍 tak si užívame každú chvíľu spolu - rodina,prechádzky,úsmevy a lásku rodiny ❤️ Na koľko už mám staršiu dcérku,ktorá má 9 rokov je už samostatná tak si užívam každý deň naplno s mojim synčekom a verim,že nás čaká každý deň nové dobrodružstvo ❤️🙏🏠

23. máj 2022

Ahojte , mám doma dve šidielka, 3 ročného chlapca a skoro 10 mesačne dievčatko ☺️ Na výlety chodíme každý deň , u nás sa považuje za výlet, aj keď ideme do neďalekého mesta na detské ihrisko a potom na zmrzku 😅 ale tiež sa radi chodíme kúpať na kúpaliska , do prírody kŕmiť kačičky , hádzať kamienky do vody 🙈

23. máj 2022

Naposledy sme boli na mini túre nad kameňolomom, ktorý máme v blízkom okolí. Do prírody chodíme radi, vždy vymyslíme niečo spontánne. 🙂 Mám doma 9,5 mesačného synčeka.

23. máj 2022

Zdravím Vás všetkých
My sme mali po dlhej dobe dobrodružstvo výlet vlakom za našou kamarátkou, ktorú sme nevidelli skoro 3 roky lebo to kovidova situácia nedovolaovala 🥺.
Veľmi sa nám páčilo či už cesta vlakom alebo konečne stretnutie, až sa nám ani domov nechcelo ísť. Už sa teším na ďalšiu na cestu za ňou.
Deti dcéra 3 roky a syn 10 rokov.

23. máj 2022

My sme naposledy navštívili salaš Krajinka pri Ružomberku. Najväčšia zábava a radosť je tam kde sú zvieratka 🐂🐑🐐🐓🦆 a samozrejme naša najväčšia radosť 14 mesačný neposedko🤤🤗

23. máj 2022

Naposledy sme v boli v niregyihazi v zoo aj v aquaparku a pre dcérku to bol obrovský zážitok, má dva roky, z vody sme ju nevedeli dostať 🍀 vaše produkty s nami cestujú vždy a všade

23. máj 2022

Ako povie moja kamarátka cirkus humberto môže ísť do prdele 😀 u nás je každý deň jedno veľké dobrodružstvo. 😉
Keď som sama z deťmi ( muž pracuje v Nemecku ) tak voľný cas trávime doma na dvore. Syn obľubuje lezenie na strom, naháňanie nášho šteniatka nemeckého ovčiaka, lezenie na voliéru, snahu preliezť plot, striekanie s hadicou na vodu na všetko čo je v dosahu.
Pre syna 10mesiacov je dobrodružstvo sa na nho pozerať. Sem tam mu zatlieska, sem tam ho povzbudzuje vykrikmi.
Dceru 9 rokov po 2 rokoch od diagnostikovaní diabetesu čaká najväčšie dobrodružstvo 1.7 kedy pôjde konecne sama na tábor s detičkami s rovnakou diagnózou.
A keď je doma tatino dobrodružstvo zažívame snim. Vtedy sa snažíme deti brat na výlety. Do prírody, zoo, do detských centier. Dúfam že tento rok nám vinde konecne aj poriadna dovolenka. Syn oslávy v july 1 rok a dcéra 10 😊

23. máj 2022

Pekný večer prajem 🙂

Sme mladá rodinka ktorá nedokáže cez voľný čas , sedieť na jednom mieste . Sme stále na cestách . Väčšinu času trávime vonku pri vode alebo pri zvieratách ci “len tak “ v parku 😊 U nás je každý deň jedno veľké dobrodružstvo. Toto je náš ročný synček Maťko , je to taký smejko 😍

Boli by sme veľmi radi keby sme boli vybratý do tohto testovania . Všade na výlety , do auta , na bicykel si berieme ovocné tyčinky či nejakú inú chutnú zábavku ☺️
Ktorá poteší chúťky a zabaví Maťka 🙂

23. máj 2022

my momentalne mame jedno velke dobrodruzstvo s novym bytom, cize nechodime po vyletoch ale sktivne prersbame cely byt 🙈 takze s dvomi detmi 8 a 1,5 je to “velka” zabava…. no urcite ked ta prerabka teraz za 2-3 tyzdne skonci podnikneme tych dobrodruzstiev hned niekolko a urcite by sme pri nich tieto vyrobky otestovali! budeme sa tesit aj s tymito dvomi certami🍀

23. máj 2022

Ahojte veľmi radi by sme sa zapojili do testovania🙏😘 .Naposledy sme boli na vyhliadni čajka v oblakoch v Bojniciach .to bol taký oficiálne prvý vylet nášho synčeka Artura
A teraz sa najbližšie chystáme do liptovského trnovca .už teraz sa veľmi tešíme

23. máj 2022

Aj my radi vyletikujeme , v poslednej dobe su to najma rozhladne. K starsim sestrickam (9,6) pribudol pred pol rokom aj bracek

23. máj 2022

My sme zazili jedno velke a prve dobrozdruzstvo prave vcera ked sme boli v lese na opekacke.
Detom sa pacilo velmi opekat, hrat sa na luke a zbierat drevo.
Deti mame doma tri. Najstarsia trojrocna dcerka, za chvilu dvojrocny Andrej a najmensi trojmesacny bracek Lubosko..testovanie produktov by nas potesilo vsetkych

23. máj 2022

Ahoj, mam 8 rocneho chlapca. Ma vela energie, takze sme nonstop vonku. Navstevujeme ZOO, botanicku zahradu, zamky a hlavne prirodu. Tento víkend sme boli na hrade Devin a v lese. Testovanie produktov by nas velmi potesilo.

23. máj 2022

Chodíme vonku kazdy deň. Milujeme pobyt na čerstvom vzduchu, aktívny život. Výlety podnikáme každý týždeň najmä v našom okolí. Radi spoznávame nové, nepoznané.
Naše posledné dobrodružstvo bolo na Jaziercoch. Doma máme 1,5 ročného chlapčeka

23. máj 2022

Máme tri dcérky. Chodíme na výlety často, keď aj jednodenné. Alebo len tak na prechádzky v okolí. Milujeme prechádzky v lese. Najbližšie sa ale chystáme na slovanský festival. Festivaly o našich predkoch a kultúre milujeme.

23. máj 2022
23. máj 2022

Naposledy sme sa vybrali na dovolenku na Cyprus🙂 bolo to dobrodružstvo keďže mal syn 1,5 roka a nevedela som si predstaviť tú dovolenku 🙂 ale bolo super , neľutujem 🙂

23. máj 2022

Tento víkend sme si spravili výlet ku babičke do Čiech ktorá mala narodeniny tak sme boli konečne všetci spolu ako rodina kedže žijú v čechách 😊😊 a dnes sme si spravili menší výlet do poľska pozrieť budúcemu súrodencovi kočiarik 🥰 s dcérkou ktorá bude mať teraz v júni 2rôčky aj s babkou a tatom našim 😊 ale sa snažíme teraz často niekde chodiť nech si ešte užijeme len jedno dieťatko 😊 a potom už všetci štyria spolu ❤️

23. máj 2022

pred nedávnom sme boli s našimi 2 pokladmi (chlapec 8r. dievča 2,5r) na Spišskom hrade. Nádherný výlet to bol.

23. máj 2022

Mňa a môjho 1 a pol ročného synčeka by produkty veľmi potešili. Naše posledné dobrodružstvo bolo na turistike v Spanej Doline.

23. máj 2022

Boli sme v nedeľu s 1,5 ročnou dcérkou a 5 ročným synom na cyklotrase, šli sme sa pozrieť na rybičky, keďže na ramene okolo cyklotrasy je velke jazero. Za odmenu sme si dali langoš na ranči a spokojní a príjemne unavení sme prišli domov 🙂

23. máj 2022

Náš 2 a pol ročný Oliverko miluje výlety asi ako každé dieťa. Naposledy sme si boli opekať pri Váhu a keďže sme v období požiarnika Sama, tak sme to spojili aj s hasením ohňa a všetkého naokolo 😃, nie len prírodu, ale hasil aj ponožky, topánky,... A vlastne sme skončili úplne mokrí

23. máj 2022

V nedeľu sme boli s dcérami na detskom ihrisku a potom sme šli na zmrzlinu…. Stále sme vonku v prírode alebo na dvore a výlety milujeme. Jedna dcéra má 2 roky a druhá 8 mesiacov.

23. máj 2022

Máme 3a pol mesačnú dcérku a pre nás je každý deň dobrodrúžstvom. Veľa cestujeme či je to k babkám, alebo na malé výlety po okolí, na domček, na kávičky a veľa cestovať aj plánujeme hlavne západne slovensko na jeseň nás čakajú Kysuce, teraz Rakúsko, Bratislava. Malú fascinujú stromy preto naše kroky putujú k lesu, ale miluje spať pri hluku takže čím väčší randal napríklad koncerty, veľa rozprávajúcich sa ľudí a hlavne premávka tak tam my sme a malá spí a maminka je spokojná.

23. máj 2022

My sme boli v zoologickej záhrade. A takto sme vyše 15 minút kukali ako sa mackovia kúpu 🐻🐻🐻.
Lucasko 💙 7 rokov
Melisska 💜 1 rôčik

23. máj 2022

napisledy teraz v nedeľu sme si boli pozrieť autička veterány na zámku v Pezinku, výlety zbožňujeme a stale niečo vymyslime pre naše deturence, Lili 4r a Leo 2r.

23. máj 2022

Pre mna je tieto dni riadny vylet aj ist na ihrisko s 3rocnou dcerkou,kedze mame doma novorodenca a este sme sa nie celkom zladili. Skuska nosiča prebehla úspešne, takže čochvíľa vyrazime na rozbeh aspon do hory so psami ❤️
Foto nie je z posledneho vyletu,ale to snad nevadi 🤗

23. máj 2022

Najnovšie dobrodružstvo bola opekačka po dlhšom čase. Veľmi sme si to užili.

23. máj 2022

akurat dnes sme zazili riadne dobrodruzstvo 🙈 po xy rokoch som stupila na kolobezku a jazdili sme spolu so syncekom. Jemu sa to tak velmi pacilo 🥰 Objednala
som synovi kolobezku a ked prisla tak ma skoro odpalilo lebo bola uplne obrovska 🙈 tak som mu objednala mensiu a tu prvu som si nechala a ako dobre presne na taketo nase spolocne dobrodruzstvo uz len pre mna to bolo nakolko som na kolobezke nestala fuuu veeeela rokou a bala som sa kedy si vyrazim zuby 😂 ale dali sme
to a roadne sme si uzili. Pre mna najviac ten usmev a v ockach ziara stastia mojho dietata 🥰 Doma mam synceka 4roky a dcerku cerstvy 1rok ma ❤️ DM v nasej domacnosti nechyba 🙏🏻

23. máj 2022

Výlet na hrad
7 ročný chlapec
1 ročné dievčatko 😊

23. máj 2022

Chodime radi opekať, na turistiku, výlety

23. máj 2022

Rada by som sa zapojila do testovania. Mám doma 14 mesačného chlapčeka, ktorý akurát začína skúmať a objavovať svet. Radi chodíme aj na nasu chalupu ak to počasie dovolí. Akurátne prišiel nato, že nohy ho dokážu niesť tak behám za ním ako splašena 😀

23. máj 2022

Každý deň chodíme von na prechadzku. Víkendy väčšinou trávime na zahradke v prírode mame dievčatko 1rok a chlapec 12 veľmi sa ľúbia 😘

23. máj 2022

S mojou dcérkou chodíme radi všade kde sa dá trebárs aj na zmrzlinu,rada sa vozí vláčikom a s tatinom chodí rada do lesoparku , má rada aj Budatínsky zámok a naše ihrisko 🙂 bola už aj v Bojniciach v Zoo a teraz sa chystám s ňou na detský festival má ešte menšieho bratceka , ktorý chodieva s ňou väčšinou a ľúbi sa mu objavovať spolu zo sestričkou 🙂

23. máj 2022

Radi chodíme na výlety, sme 4 členná rodinka. Najmenšia princezná ma dnes 11 mesiacov. Naposledy sme boli na 1. Mája na výlete, najbližšie sa chystáme do BA do Zoo a mame už za rezervovaný 5 Dňovy pobyt do Bojnic kde sa veľmi tešíme 😊

23. máj 2022

S našou ročnou dcérou je dobrodružstvo každý jeden deň 🤪… ale najradšej chodíme za dobrodružstvom na výlety do prírody 🌳🌲.

23. máj 2022

Jeej toto by bolo super pre nás...my sme stále v pohybe,,,teraz momentálne najviac chodíme na bike...doobeda idem so synom (1,5r), poobede keď pride dcerka (4r) zo škôlky a muž z prace ideme všetci spolu.....o proste najradšej sme v prírode,, prechádzky, bike, piknik...

23. máj 2022

My sme naposledy podnikli výlet včera do Piešťan na remeselné trhy a bábkové divadlo , radi chodíme na výlety hlavne do prírody a na podujatia kde nám robia spoločnosť servítky aj čistiaci gél dm a nemôžu chýbať mňamky v podobe bio susienok 😋😋 . Doma mame 15 mesačnú princeznú ktorá si tieto dobrodružstva uziva naplno 👸 .

23. máj 2022

Mám doma skoro 6. Mesačného chlapčeka Riška 💙, ktorý začína vnímať a skúmať tento krásny svet. 🌍Zbožňuje zvieratká 🐶🐰🐱🐥, ktoré chodíme pozerať k dedovi, alebo chodime spolu s celou rodinkou na výlety a spoznávame krásy Slovenska 🇸🇰 Tento rok nás čaká aj prvá dovolenka pri mory 🏖

23. máj 2022

Krmenie zvieratiek na farme. Coskoro oslavime 2 rocky.

23. máj 2022

Dobrý večer, pre nas je každý jeden deň dobrodružstvo. Každý novy deň nám prinesie kopu zažitkou, plno smiechu. Užívame si spoločne chvíle a cez víkend sme sa dohodli s rodinkou že navštívime minifarmu. Náš 6mesacny drobček Oliver ešte len spoznáva svet a je pre neho všetko nove a zaujímavé .

23. máj 2022

Radi chodíme s deťmi na výlety, hlavne do prírody, pozrieť zvieratá alebo športujeme...
Lukáš 10 rokov a Kristián 10 mesiacov. Zapojila som sa 1.krát tak dúfam, že sa oplatilo ♥️🎈🎊

23. máj 2022

Nase dobrodruzstva estelen zacnu v lete, kedze sa nam v marci narodil syncek, akurat zacne byt zabava s nim cestovat a zazivat nove dobrodruzstva pri 3-rocnej sestre. Velmi sa uz na to tesime, kedze my doma neobsedime 🙂) hlavne nie dcerka, ktora je velmi akcna a miluje sportovanie.. jej dobrodruzstvo prave zacalo, kedze sa naucila bicyklovat a kazdy den chodi s tatinom trenovat a zdokonalovat sa.

23. máj 2022

#test_dm38
Naposledy sme spolu cela rodina zazila dobrodružnú nedelu, usporiadala som u nas v dedine akciu Míľa pre mamu, moje deti mi pomahali, manzel usporiadal aj opekacku odvaznych tatov 🍀❤️akcia sa vydarila, mali sme aj hudobnu hostku, maľovanie na tvár, ci hasicske auto, dobrodruzne to bolo hlavne pre mna pri organizacii, ale neskor aj pre deti, a som rada, ze som prispela ku komunitnemu budovaniu vztahov, a deticky mali pekny zazitok, testovanie produktov by ma ako vecne v pohybe maminu dvoch dievcatiek - 4 Hanka a coskoro v septembri 2 rocnu Misku potesilo🍀🍀🍀🍀dm mame radi cela rodina💖🍀🌸💅👶🍭💄🛁🛒🧽🧴🪒🚿☑️

23. máj 2022

Veľké dobrodružstvo s našou 10,5mesačnou nás čaká túto sobotu, keďže ideme na svadbu kamarátom 😁
Balíček by nás veľmi potešil ❤

23. máj 2022

Naposledy sme s naším 9 mesačným synčekom vyrazili na výlet do Valčianskej doliny. Veľmi sa mu páčila cesta autom a prechádzka v našej nádhernej prírode. Cesta v kočíku ho už mierne nudila, takže to zachránili hlavne ovocné kapsičky a chrumky 😄

23. máj 2022

Dobrý večer. S mojim synom Brankom je dobrodružstvom každý deň 🙂 rastie nám pred očami , nedávno sme oslávili 8 mesiacov .snažím sa mu vymýšľať zaujímavý program na každý deň a užívame si slnečné dni. O mesiac sa chystáme na prvú spoločnú dovolenku . Už sa neviem dočkať ❣️

23. máj 2022

My milujeme turistiku. V cieli si stále spravíme malý piknik na doplnenie energie 😊 V sobotu sme si spravili prechádzku Banskou Štiavnicou a obzreli sme si aj Kolpašské jazero. Máme 2 dcérky, skoro trojročnú a štvormesačnú.

23. máj 2022

Dobrodružstvo zažívam každý den,ked sa s našimi chalanmi vychystam von... nehovorím o tom,ze dokým sa vychystame smrdím ako cap,lebo presne vtedy treba
starsiemu 💩 ked obliekam mladsieho a starší je už oblečený alebo ze ho nahanam po celom dome,kym obliekam mladsieho a pod. To je uz taka malina...ale ist a dvojkocikom von cez rozburany dvor kedze robíme chodníky a cez dedinu kedze robia kanalizaciu je úplne dobrodružstvo. Mladší este spinká celkom dobre v kociku,no uz mu začína byt maly a on kedze sa už pretoči na bruško aj svet by chcel vidieť,asi bud nutena ho dat do športovej casti 🤷 starší uz ked ideme kočíkom je super,obzera sa,porozprava sa somnou ..no tlacit cez hirosimu a nagashaki cca 25+kg je sranda..uz to spotenie z obliekania ani nieje citeľné, teraz mi tecie pot po zadku az 😂🤣....nazyvam to dobrodružné prechazky...starsi 1rok a 5mesiacov, mladsi 4mesiace

23. máj 2022

Včera sme sa vybrali do krásnej Levoče a na rozhľadňu na Medveďom vrchu 🌲 S deťmi výletujeme každý víkend keď počasie dovolí 🤍 Nie je to vždy jednoduché, no zážitky stoja zato 🥰 Výlety zachraňujú zakaždým ovocné kapsičky aj tyčinky, sú jednoznačne naše naj 👌 Syn bude mať 4 roky, dcérka 16 mesiacov 🤍

23. máj 2022

My milujeme každé ročné obdobie, lebo v každom si nájdeme nejakú aktívnu činnosť, ktorú môžeme robiť spolu a všetkých nás baví 😉😁 od turistiky, behu, cyklistiky, paddlebaordu na vode až po lyžovanie a skialp v zime. Ano niekedy to vyžaduje značnú organizovanosť a veľkú dávku trpezlivosti, ale výsledný efekt stojí za všetko a tie krásne spomienky častokrát zachytené v nádherných fotkách sú top. 👍

23. máj 2022

My máme doma extrémnu milovníčku koní, ktorá pravidelne chodí kŕmiť kone a iné zvieratká . S ňou je každý jeden zájazd malé dobrodružstvo , a užívame si dníčky naplno ako sa len da . Dcéra má rok a 11 mesiacov .
DM zbožňujeme 🎀

23. máj 2022

Naposledy sme si dali dlhsiu cestu autom do Ceska a teda do Zoo v Zline. Krasny a dlhy den a aj bez foto, kedze moje deti sa fotit nechceli :D Doma mame skoro 3 rocnu Hanku a 5 mesacneho Timotejka.

23. máj 2022

My máme synceka, ktory má 1 rok a 2 mesiace.Takze s ním začíname zažívat dobrodružstvá až teraz 🤩 Opäť sa vraciame do detstva a snažíme sa svet objavovať detskými očami ❤️ Je to fajn taký návrat prostredníctvom nášho dieťatka.DM produkty by nas určite potešili 😉

23. máj 2022

Máme skoro 2 ročnú dcéru a za chvíľu pribudne ďalší člen rodiny. Neradi sedíme doma a tak sme stále niekde rozlietaní. Konečne je na to ideálne počasie. V DM radi nakupujeme a máme tu svoje obľúbené produkty. Určite by sme využili obsah balíčku a radi skúsili aj veci, ktoré odskúšané ešte nemáme.

23. máj 2022

Milujeme vylety. Uz od zaciatku vzatahu s mojim už manzelom sme casyojrat a velmi radi chodili na rôzne výlety, túry po Slovensku a obdivovali rôzne krásne miesta. Potom k nam pribudol náš synček a objavovanie nabrali nový zmysel, kedy mnohe krasne miesta sme dokazali obduvovat aj cez jeho jedinečný detský pohľad. Koncom roka k nam pribudol ďalší člen nasej spoznavacej rodinky a uz teraz sa tesim na nové spoznavania. Monentalne sme spoznavali len interieri kaviarni a restauracii v okoli nakolko pocasie, aj mini drobcek to nedovoľovali. No uz je konečne teplejšie, syncek je rad v nosici, tak uz sa tesime na spoločné vylety.

23. máj 2022

Dnes sme boli s 2 rocnou dcerou a s 5m dcerou na mensej ture na Reinerovej chate. To vam bol dobrodruzny den. 🙂 Zajtra pokracujeme a vyletujeme dalej 🙂

23. máj 2022

My sme veľkí šoféri a zažívame dobrodružstvá jazdením a precvičovanim si zručnosti a pozornosti na prechádzkach s mamkou keď je ocko v robotke...chlapci obľubujú jazdú na elek.auticku a obaja bracekovia 4r a 9mes.sa navzájom tešia že sa spolu vozia ...balík by nás potešil ...mám rada produkty z DM

23. máj 2022

Naposledy sme boli s rodinkou na výlete v Piešťanoch ☺️ Syn cez deň nespal, a aby vydržal cestu domov, tak sme celu cestu spievali a “tancovali” v aute ☺️ Podarilo sa, aby nezaspal 🤣

23. máj 2022

Dobrý deň, tak my momentálne máme doma len 2,5 mesačnú slečnu takže veľmi niekam na výlet sa ešte nedá ale patríme k ľuďom čo maju radi prírodu takže uz sa tešíme keď sa bude s malou dalo.
Slečna už ma za sebou aspoň taku maličkú turku na Tomášovsky výhľad

24. máj 2022

Na výlety chodíme často (to je naše dobrodružstvo) občas zoberieme aj neter🤭aby sme jej spravili radosť. Ja mám malinké bábo (chlapca). Alebo na dvore sme, neter sa už teší na bazén, že sa spraví (od zimy) to stále spomína, že chce bazén 🤭😅.

24. máj 2022

My často chodíme na výlety do prírody na bicykli. Cez víkend sme boli na Ahojke. Doma máme 8 ročného syna.

24. máj 2022

Chlapček, 2.5 mesiaca. Najväčšie "dobrodružstvo" bola prvá noc mimo domov.

24. máj 2022

Výlety, prechádzky a objavovanie nových miest to je niečo pre nás… s mojimi babami 5 r staršia a 4m mladšia sme často mimo domu a objavujeme čaro prírody alebo mesta , testovanie by nás veľkí potešilo

24. máj 2022

Ja mám dcérku Elišku 3,5 ročnú a synčeka Dušanka ročného. Veľmi radi vyletujeme a keďže hlavne pre dcérku sú teraz zvieratka naj tak naposledy sme boli v zoo v Krakove. Tam by sa nám tento balicek z dm hodil nakoľko tam majú iba jeden bufet v ktorom sa nedá platiť kartou 🤨 našťastie mama bufet mám vždy dobre zásobený a tak nám na výlete nič nechýbalo 😊

24. máj 2022

Aj my sme si zažili 🤷🏻‍♀️ Operácia jednej nôžky a potom operácia druhej. Nieje to síce veselý zážitok ako vyššie nadomnou maminy ale aj to je zážitok no nie ? 🤷🏻‍♀️🤭 A to vám poviem to teda je zážitok. Bolesti nočné budenie stále sedenie na pohotovosti kedže sa nám vyťahovali šruby z nožičky tak sme to museli stále riešiť lebo sa vytláčali vonku a to bol teda vreskot 🙈😔 Ale už sme okey ❤️

24. máj 2022

Noje deti su nonstop von. My mame povinnu vybavu v taške tycinku DM a vodu. Syn 5r milukw tieto tycinky a dcerka 10m este nemala moznost vyskusat ziaden z tychto produktov, okrem vlhcenych obruskov.

24. máj 2022

Objavili sme čaro bicyklovania. Dcéra má 6 a menšia 1 rok. Tyčinku a kapsicku na papanie sme skúšali mňamka a chcem skúsiť cumel na ovocie

24. máj 2022

Naposledy bola na návšteve u nás moja mamina a ukázala som jej, ako chodievame peši cez kopec ku svokrovcom.. je to cca 8 kilometrov 🙂 malý zvládol skoro celú cestu sám ( má 3 a pol roka ) a mladší 10mesiacov 🙂 ten sa viezol v kočíku, ktorý sme nechali na salaši, kde sme si dali polievku, pivko a pokračovali ďalej s malým v nosiči 🙂 už sa teším keď podrastie a budeme chodiť na túry, lebo to milujeme , každú chvíľu chodíme niekam 🙂

24. máj 2022

Ide sa na výlet!
Vedia už dcérky keď ideme do DM a v košíku sú kapsičky, ovocné tyčinky a chrumky. Pre mňa sú tieto maškrty výborná voľba, ideálna maškrta a priznám sa, musím veru ochutnať aj ja. Majú perfektne vymyslené príchute, krásny obrázok a su zdravé.. No čo si môžem ja ako mama 4 deti priať (ok, kapsičky papajú iba malé dcérky - čochvíľa 5r a 1,5r). Veľa výrobkov z DM poznáme a radi kupujeme a radi by sme vyskúšali aj niečo nové. Budeme radi ak nás vyberiete.
Maminka Silvia a Leonka a Teuš v botanickej záhrade

24. máj 2022

S deťmi milujeme chodiť stále niekam 🙂 mame vždy zbalené veci, aby sme mohli vyraziť niekam na výlet. Najradšej nakupujem produkty v DM, pretože sú naozaj kvalitné. Deti neustále niečo zopkajú a preto musíme byť zásobení a to nielen jedlom ale aj vlhčákmi, dezinfekčnými gélmi a podobne. Staršia miluje fľašku na pitie so slamkou, ktorú sme jej pred rokom kúpili na výlete v Košiciach. Hodila by sa teraz aj mladšej, takže by sme sa testovaniu balíčka veľmi potešili ❤️

24. máj 2022

Naposledy sme si užili a podnikli výlet pri Ružomberok, už nám chýbali kopce a tolka nádherná príroda. Chodievali sme pravidelne no Covid nám všetko prekazil a neskôr ku nám prišla dcérka ale konečne sme sa mohli vybrať aj s nou a užiť si krásne Slovensko 😊

24. máj 2022

Nasa princezna ma prave 1 rok a je cas vyrazit s nou za dobrodruzstvom. Je to velky hlados, tak vzdy musime mat po ruke nieco na chrumanie, bez toho z domu ani na krok

24. máj 2022

Veľmi radi výletujeme a trávime aktívne voľný čas v prírode alebo na detských atrakciách - trampolína, skákací hrad, herňa pre deti, alebo ideme do parku, kde je veľa možností zábavy tiež. Máme doma dve detičky, starší synček má 5r. a mladšia dcérka má čerstvých 9mes. Synček už rád chodieva na kolobežke, bicykli alebo len sa prechádza s nami a dcérka sa vozieva v kočíku a pozorujeme spolu svet. V lete sme často vonku, u babky máme aj bazén a šmýkaľku a pieskovisko, tak tam keď sme, tak je synček aktívny vonku celý deň. Chystáme sa aj na chaty a rôzne výlety, produkty od dm by sa nám veľmi hodili. Mať vždy niečo chutné a aj praktické je super a veru, pri deťoch aj potrebné. Potešili by sme sa veľmi spoločnému testovaniu, produkty z dm máme radi, nakupujem tam často. Prikladám foto z parku, kde radi chodíme pozerať zvieratká 😊🍀❤️🌲

24. máj 2022

Naši chlapci (1 a 3 roky) radi cestujú. Posledne sme boli u dedka na farme a obdivovali macikych zajacikov😊
Výrobky od dm by nás veľmi potešili ❤️. Mám rada všetky vychytavky, ktoré pomáhajú rodičom rýchlo pobaliť tašku na výlet a pritom nasýtiť bruska nielen deťom 😋

24. máj 2022

Naposledy sme s našimi dievčatami boli na výlete v jednej špeciálnej zoo. Výlet vybrala staršia dcérka, nakoľko keď sme tam boli naposledy, tak mal chuderka nehodu a cely čas chodila po zoo v plavkách 🤣 a teraz to chcela napraviť a mladšej to tam ukázať, keďže ta tam vtedy bola ešte len v brušku. Milujeme výlety. Hoc len z domu na kúpalisko. Peši na tanečnú a tak. A už je to pre nás dvojhodinove dobrodružstvo mestskou džungľou. No a vecičky od dm nikdy nesmú chýbať v taške 😉

24. máj 2022

Nas posledny vylet s detmi bol v zoo,deti to zvladli na vybornu,dcera ma 4 roky a syn 7 mesiacov.Kedze velmi radi cestujeme,tak tento vikend nas caka predlzeny vikend,zatial syn spal len 1x mimo domu,tak sme zvedavi ako to zvladne.Casto sa chodime kupat a na rozne male vylety v prirode 🙂

24. máj 2022

Naposledy nas tatino zobral na den rodiny na paradny obed uprostred kysuckej prirody do koliby.Mame o tyzden uz 2rocnu princeznu a 11r syna.S detmi sa doma clovek nudi,tak sme stale niekde na vylete.Cumlik na ovocie by nas asi uz nepotesil resp.by sme ho nevyuzili ale ostatne veci by sme velmi radi testovali 😊

24. máj 2022

Veľmi radi chodíme na neplánovane výlety hlavne keď sa ráno zoberieme a prídeme až večer.. síce niekedy to je dosť náročné hlavne keď sú deti choré a musia byť doma... Ale ako náhle sú zdravý tak si užívame ihriská, cesty vlakom a hlavne krásu Slovenska 🤗 a strašne radi zbierame kvietky a podobné vecičky 😊

24. máj 2022

Velmi radi by sme sa zapojili do testovania vasich super produktov. Radi chodíme po vyletoch či už do prírody alebo do mesta. V podstate Sme stále v pohybe. 14. 7.7mesiacov

24. máj 2022

Dobrý deň naposledy sme boli so synčekom v Zoo a dnes sa chystáme do bardejovských kúpeľov 🥰 užívame si každú spoločnú chvíľku

24. máj 2022

My máme 10 mesačnú Dominiku 29 bude mať 11 mesiacov prechádzky sú každý deň pokiaľ nám to počasie dovolí a nedeľu alebo sobotu podľa toho ako má chlap čas ideme buď sa previesť na bicykel niekde túto v okolí Soblahova po tých cestičkách lesných alebo sa prejdeme ale vonku trávime radi čas a samozrejme že vždy zo sebou musím brať vlhčené obrúsky a samozrejme maskrtky 😂❤️ naposledy sme boli včera na bicykli len po dedine sa previesť a trz máme ísť v pláne sobotu alebo nedeľu uvidíme ako nám počasie bude priať do TN na bicykli ísť ako rodinka na rodinný obed ❤️❤️

24. máj 2022

Naposledy sme si struhli cyklo vylet😊a ze to teda bola vyzva😆 stvorrocna bola prvykrat sama na svojom bicykli, ale zvladli sme v zdravi😆 najmladsia ked mala v ruke nieco na zobnutie ma spokojne okopavala nozkami😆

24. máj 2022

Zapájam sa pre tychto mojich dvoch loptošov 😍 chystáme sa na výlety , do maďarskej zoo takže to bude dlhá cesta a produkty by sme využili. ❤️ Pekne by sa rozdelili jeden má skoro 5 rôčkov a mladší 1,5roka. Rada ich fotím takže ani o fotky z teetovania núdza nebude 😄 a produkty z DM máme veľmi radi tieto sme konkrétne ešte nevyskúšali ,ale určite by chutili 👍

24. máj 2022

My sme v nedeľu chceli ísť do Bojníc. Plány nevyšli,tak sme sli aspoň na zmrzku všetci spolu. ☺️ Ninka bude mať v auguste 2roky.

24. máj 2022

Tak my radi chodime ci do lesa alebo na nejaké hrady, s dedom na veteranske jazdy vždy sa nájde nejaká prilezitost vyuzit chvilu volneho času a ist za dobrodružstvom.

24. máj 2022

Ahojte. Veľmi radi trávime čas vonku, kde o dobrodružstvá nikdy nie je núdza. Päťročný syn a dvojročná dcérka by veľmi radi testovali produkty DM. V nedeľu sme s mojimi rodičmi vybehli na chatu na Inovec, opiekli spekaciky, nazbierali kvietky, popreskakovali potok a špinaví a celí "voňaví" od ohňa sme sa spokojní vrátili domov.

24. máj 2022

Mame chlapčeka 5 a pol mesačného a prave objavujeme prikrmy a svet, čiže každý deň je pre nás dobrodružstvo, zatial spoznávame krásy ba. No cez leto sa chystáme aj trochu ďalej.

24. máj 2022

My máme 10 mesačného Miška a 6 ročnú Katku. Radi chodíme na "výpravy"...výlety. DM produkty kupujem bežne, preto by som sa rada zapojila a 1x niečo testovala. Naposledy sme boli na oravskom hrade, chystáme sa do Bojnic, možno Košice zoo.🙂

24. máj 2022

Dobry den. Naposledy sme boli s detmi na vylete vo Family parku sa trosku povozit na kolotococh. Najmladsia dcerka ma 1 rok, syncek ma 8 a druhe dievcatko 10🙂

24. máj 2022

Na výlety chodíme veľmi radi. Momentalne máme malú 8 týždňovú bambulku tak musíme chvíľku počkať kým vyrastie, ale zo staršími deťmi chodíme aspoň na prechádzky do okolia. Na foto ešte s drobcom v brušku 🤗

24. máj 2022

Naposledy sme sa vybrali ku moru . Navštívili sme Grécko . Prvý let s 1,5 ročnou dcérkou . Zvládla to výborne . Smaozrejme so sebou sme mali produkty babylove či plienky, vlhčené alebo ovocné kapsicky . Všade kde ideme berieme babylove so sebou . Najlepší výletovy partaci.

24. máj 2022

Jej naša obľúbená dm🤩🤩❤️
Ahojte 😉 Som mamička dvoch chlapcov (3 a 6roky). Sme dosť akčná rodinka, takže každý víkend niečo podnikneme. Milujeme zábavu, dobrodružstvá ale aj prírodu a tak náš posledný výlet bola rybačka. Na foto je môj 6r, ktorý je už veľký rybár. 😉

24. máj 2022

Odkedy sa nám narodil syn (coskoro 3 mesiace) je pre nás spolu s 3 ročnou dcerou každý deň dobrodružstvo 😁❤️💙 Naposledy sme boli za babkou v Skalických horách. Radi chodíme na výlety do lesa, k vode a ked je doma ocko tak aj na vzdialenejšie miesta. Z každého dobrodružstva si domov prinesieme kvietky alebo kamienky a tešíme sa kedy vyrazíme znova 😊 vlhcene utierky, dezinfekčný gél, flasa, voda a niečo pod zub je nevyhnutný základ každého dobrodružstva 👍

24. máj 2022

Výlet do Terchovej s kamarátmi 😍. Stelka 4 mesiace s kamoškou Hankou 1,5 roka

24. máj 2022

Naposledy sme boli z detičkami na výlet do zoo Elinka 4 roky ,Dominko 10 mesyacov

24. máj 2022

tento víkend sme boli u mojich rodičov, keďže dedo nám oslavoval 70tku, brat 43rokov a neterka 3 roky. bla to mega uzasna party a dobruzstvo zaroven. na druhý deň sme sli do Zubrej zvernice cela rodinka a na prechádzku do lesa. Doma mám syna Mateja, 13rokov a dcerku Kristínku 18mesiacov.

24. máj 2022

My síce máme len 8 mesačne dievčatko Ninušku
A naše najväčšie dobrodružstvá sú výlety k rodine zatiaľ a prechádzky po dedine
Ale s mojou Ninkou je kazdym dňom niečo nové a zaujímavé .
Radi by sme vyskusali cumlík na zeleninu a ovocie
Nakoľko už dlhšie zvažujeme si ho kúpiť pridávam fotku mojej malej princeznej

24. máj 2022

Posledný víkend sme boli konečne všetci spolu a to na prvom svätom prijímaní nášmu krsniatku Vivien ❤️
Naše detičky Noemi bude mať za týždeň 8 rokov a Martinko 3 roky 🥰

24. máj 2022

Nasi chalani (7r.,5r.) popravde vstavaju so slovami...podme zazit nejake dobrodruzstvo....a ktomu im staci les, palice, hlina...a su stastni

24. máj 2022

Keďže máme doma skoro dvojročného chalaniska, tak stále niekde beháme - či už len na ihrisko, do blízkeho lesa alebo na vzdialenejšie miesta 🙂 A preto vždy so sebou nosím tašku s nabalenými potrebnými vecami či mňamkami, aby sme si ten pobyt vonku užili čo najdlhšie a najlepšie ( a samozrejme správna hygiena musí byť aspoň vlhčenými obrúskami alebo dezinfekčným gélom) 🙂

24. máj 2022

My sme naposledy podnikli dobrodružstvo "korona" :D a to teda bolo niečo, tak dlho a intenzívne sme spolu už dávno neboli :D
ale radi chodíme kade tade, pred chorobou sme boli napríklad na Turňanskom hrade, v Debradi pri kostolíku, na rozhľadni Čerešenka.. cez víkend vždy niekam vybehneme, lebo náš Jakub potrebuje veľa pohybu, aby si vybil energiu 🙂

24. máj 2022

Naposledy sme boli v sobotu na prechádzke po lietavskej svinnej ,na hojdačke a potom sme sa presunuli do rajeckych Teplíc ,poprechádzať sa po okoli.
Každý víkend chodíme s deťmi na nejaké nové zaujímavé miesta v okoli nášho bydliska.
A veru babylove veci nám v ruksaciku nesmú chýbať. Či niečo na ruky ,na zadoček ale samozrejme aj nejaké mnamky do bruska pre mojich troch hladosov - Oliviu ,Filipa a Tobiasa ❤️

24. máj 2022

Radi chodíme do prírody, no asi posledná najbláznivejšia vec od nás bola kúpa pozemku so starým domom, ktorý teraz zbavujeme všetkého čo sa tam uskladnilo, ideme búrať a stavať nový vysnívaný domček. To všetko s nami absolvuje náš 2 ročný Filipko a dnes 9 mesačná Tamarka. Keďže času pri týchto prácach na vyváranie dobrôt veľmi nezostáva, boli by sme radi, ak by sme mali vždy nejakú mlsku po ruke od Vás. 🙂

24. máj 2022

Dobrý deň aj my by sme sa radi zúčastnili testovania produktor od Dm drogérie... Máme veľmi radi túto značku kozmetiky aj produktov od nich... S našim Vikim sa nikdy nenudime....

24. máj 2022

Chodíme stále niekam milujeme výlety prírodu ♥️ máme doma dvojročného neposedného sibala

24. máj 2022

My sme veľmi aktívni, naposledy sme sa boli vyšantiť v detskom centre a najbližšie sa chystáme pozrieť vodopád do Hlbokého. Máme 4 ročného syna. 🤍

24. máj 2022

Naposledy sme boli na rybacke,radi chodime do prirody ale aj do mesta na zmrzku ❤️☕️Sebastian coskoro 3 roky a Simonko 5 mesiacov

24. máj 2022

Každý deň zažívame nejaké to dobrodružstvo... Môj 2 a pol ročny syn Mathias miluje pohyb a hlavne jedlo.. Od Dm drogerie nam nesmie chýbať kapsička alebo tyčinka babylove.Je to naša neodmysliteľna súčasť každého dňa.❤️

24. máj 2022

#test_dm38
Jedno z našich najväčších dobrodružstiev začalo cestou do pôrodnice 😁 Keď som mala kontrakcie, tak sme išli do nemocnice, kde doktor zhodnotil že môžem rodiť v priebehu pár hodín alebo aj dni. Tak som išla späť domov a po 2hod sme sa s doktorom opäť stretli a po par hodinach prišiel naš malý šibal na svet. Každý deň je s ním veľké dobrodružstvo. Malý má už 8,5 mes.

24. máj 2022

Naša najmenšia bude mať len 4 mesiace, ale už pocestovala poriadne 🙂 Tatralandia, Jasná, Tatranská Lomnica, Hrebienok, Rajecké Teplice... Snažíme sa každú chvíľku s deťmi využiť naplno. A spolu máme troch chlapcov 14, 10, 8 rokov a dve dievčatá 12 rokov a skoro 4 mesiace.

24. máj 2022

Prave tento vikend sme boli na velkej svadbe, kde sme si to s detmi (4 a 2r) nesmierne uzili, tancovali do rana ❤️💃🕺 nesmeli nam vo vybave chybat ovocne kapsicky ci vlhcene utierky z DMky 😉

24. máj 2022

Najradsej chodime na vylety do prirody s mojim syncekom Matejkom,ktory ma 5 mesiacov.Nevieme sa dockat,kedy zacne chodit a bude si vylety uzivat po svojich :D

24. máj 2022

Mame radi dobrodružstvá, naša rodina veru nepozná leňošenie ( chodíme na výlety pravidelne) . Najradšej máme výlety v prírode, spoznávanie histórie a kultúry. Sme 4-členna rodina, máme dve dcérky ( 4r, 5m) . Aj keď je mladšia dcérka pomerne malá, máme už za sebou spoločne veľa km. Naposledy sme boli na výlete Niedzica (PL) + Červený klastor , Dunajec. Často chodíme na Zemplínsku širavu, najblizsie nás čaká pobyt v Bojniciach ❤

24. máj 2022

My radi spolu chodíme do prírody, najčastejšie na rôzne vyhladne, ale túto nedeľu sme prvý krát boli s našim synom (dnes presne 8mesiacov) v zahraničí. Boli sme v Ostravskej zoologickej záhrade. Hoci veľkú časť náš syn prespal, užili sme si tento spoločný výlet aj s mojou sestrou a jej rodinou.Cez víkend oslavuje meniny, takže budeme mať oslavu, ale ten ďalší víkend určite zas niekde vybehneme 💙. Fotka zo zoo, keď sme mu ako pamiatku na výlet kúpili zvieratká 🙂.

24. máj 2022

Ako posledný výlet sme absolvovali 18 km túru na jazero Morskie oko v poľských tatrách spolu s našou 19 mesačnou Eliškou v nosiči... veľmi si to užívala... 😊😊😊 a my spolu s ňou....

24. máj 2022

Naposledy sme boli pri koníkoch.S našou Larou ,ktorá bude čoskoro oslavovať rok veľmi radi chodíme na výletiky ,najbližšie nás čaká ZOO pretože zbožňujeme zvieratká.A výhra by nás veľmi potešila.🍀❤

24. máj 2022

Som mamou pol ročného a 3 ročného chlapčeka. Keďže starší je živel, u nás nehrozí aby sme sedeli doma. Každý deň trávime na ihrisku, v prírode alebo niekde na výlete. Najbližšie ideme pozrieť na výstavu dinosaurov, starší ich miluje.🦕🦖

Testovanie by nás veľmi potešilo. 💚

24. máj 2022

Momentalne nase deti najviac bavia.vylety na bicykloch tak nasich chlapcov (9 mesacneho a 2 rocneho) usadime do sedaciek a nasadame po cyklotrasach na vylety

24. máj 2022

Dobrý deň, som mamička dvoch detičiek, Lejla čoskoro 6 ročná a synček Leo o mesiac bude mať 3roky...S deťmi najradšej trávime čas v prírode a samozrejme na detskom ihrisku 🙂 výrobky by nás určite potešili🙂

24. máj 2022

Máme 3 ročnú dcérku, s ktorou prežívame každodenné dobrodružstvá. Naposledy sa jej veľmi páčilo, keď sme sa vybral na "prieskum" do lesa po tme a s čelovkami, mala z toho veľký zážitok 🙂 výrobky by nás potešili 🙂

24. máj 2022
Autor komentár zmazal

My sme sa boli posledny vikend kupat v bazene v jednom wellness hoteli s nasou 2 rocnou dcerkou, ma velmi rada vodu. Vyrobky by potesili. 😎

24. máj 2022

Pri mojich 3 detoch Hanka 12 Nina 9 a Ela 4 mesiace mam o zábavu každý deň postarané stále sa niekde túlame krúžky, prechádzky, nonstopka som matka ktorá musí byť s deťmi stále v pohybe aby aj deti neboli ukratene popri malej sestre preto sme na šport kúpili kocik s mega kolieskami aby nám uľahčil beh inline turistiku výlety do prirodyyy

24. máj 2022

Dobrudruzstvo zažívame docela často 🫢😀 pri dvoch deťoch 😀
Minuly týždeň sme dostali super napad,že len tak ideme na Moravu do prírody a tak aj bolo rýchlo zbaliť najnutnejšie veci a ide sa 💚
Do prírody chodíme naozaj často a často sme na cestách
V lete nás čaká cestovanie s karavanom po Slovensku 🥰

24. máj 2022

U nas je kazdy den jedno velke dobrodružstvo.. nasa mala hviezda nas stale vie niecim prekvapit, ale miluje vodu, piesok, ihriská... kazdy den sme niekde, casto objavujeme nove miesta. Coskoro nas caka prva letna zahranična dovolenka na ktorú sa velmi tesime... nikdy na nasich cesta nesmu chybat ovocne kapsicky babylove, je to rýchla zachrana v pripade hladu 🤤🤤❤️

24. máj 2022

Ahojte,veľmi rada sa zapojím do testovania 🤗 Mám doma 2 dcérky 20 mesačnú a 9 ročnú 🥰a môžem napísať že snymi je stále zábava, snažím sa stále vymýšľať dake nové aktivity, veľmi radi chodievame na výlety do prírody. 😊Dcérky majú radi veľmi zvieratká takže keď sa dá chodievame bud do ZOO alebo na farmu .😊🥰

24. máj 2022

Dobrý deň,toto testovanie by ma nesmierne potešilo 🙏 mám doma troch chlapcov,najstarší je školák 8r, druhý je predskolak,ktorý sa už nesmierne teší do školy 6r a najmenšie chlapčiatko malo teraz rok. Podnikáme spolu kopec rôznych výletov,teraz sme sa začali venovať bicyklovaniu,čo sa aj najmenšiemu veľmi páči. 🚴😍👍😂

24. máj 2022

Výlet do tomasovskeho kaštieľa a jeho krásneho parku s nasimi deturencami 2 rocnou Kristinkou a 2 mesacnym Marekom.

24. máj 2022

My máme dobrodružstvo každý deň ❤️

24. máj 2022

Dobry den, my velmi radi spoznavame svet s nasou 20 mesacnou dcerkou. Milujeme prechadzky v lese a prirode s nasim psikom a tiez bicykel. Testovanie produktov by nas velmi potesilo 🙂

24. máj 2022

Posledny vyletik sme absolvovali sobotu s dcerkou,manzelom a rodinnymi priatelmi v Cutkove. Kedze mame aktivnu dcerku,vyletov a aktivit mame vzdy dost,ci su to ihriska, akcie alebo ine.Bol to sice posledny vylet pred porodom druheho dietatka ale verim ze zanedlho pokracujeme,a rovnako aktivne budrme pokracovat aj s druhym dietatkom brazdit ihriska a aktivity🙂 hlavnym heslom je uzit si slniecko a leto🙂

24. máj 2022

Kazdym dnom mame nejakym sposobom dobrodruzstvo vymyslene nasim 3 a pol rocnym syncekom. Sam si vymysli uz co ideme robit kde pojdeme uz sa tesim na leto stravene s nim

24. máj 2022

tak pre nas bolo najvacsie dobrodruzstvo cesta do CZ absolvovana nedavno so synmi (8r, 5r, 10mesiacov) alebo mozno pre mna ale v uvodzovkach 😂 co vam poviem s tak malymi hlvne tym 10mesacnym sme necestovsli daleko tak bola to vyzva 🙈 cestou sme mali zastavky, zoo kontakt to bola parada a potom hotelik s welnesom a pokracovali sme na dalsi den 🤩 ale take vyletikypo okoli su vzdy super 🥰🤗🤩

24. máj 2022

Pozdravujem 🙋‍♀️my najradsej s kočkami sme vonku a vzdy vymyslame nieco nove ako aj prikladam foto zobrali sme farby na tvar a rozvijali kreativitu co poviete vsak su zlate ❤️

24. máj 2022

Naposledy sme sa boli cez vikend povalat v Budatínskom parku. Zobrali sme spolu babinu a krstného aby sme tarinovi nezavadzali pri práci na záhrade ❤️ moc sa tešíme na leto, ked budeme viac chodit po vyletoch na nasu prvu dovolenku k moru ako 4 clenna rodina ❤️ doma mame dve dievčatká Karolínka 3r. a Natálka 1.r.

24. máj 2022

Naše posledné dobrodružstvo bolo v nedeľu v zoo🐘🦒. Konečne je pekne ☀️, ja ráno cez víkend pobalím rôzne dobroty 🍎🍇🧃 a vydáme sa na cestu 👨‍👩‍👦🚙
Najradšej máme zvieratká 🐐🐻 tak spoznávame rôzne farmy a máme na pláne ďalšie zoo 😇

24. máj 2022

Ahojte. Mame doma takmer 2,5 ročne dievčatko. 🙂 s ňou je veru každý den jedno veľké dobrodružstvo. 😀 bývame v dome a na záhrade a dvore je skoro furt. Musíme dávať stále pozor, je to maly huncut. Aj malé dobrodružstvo môže skončiť zle. Hlavne keď chce okopávať zemiaky 😀Najradšej sa hráme v piesku, malá miluje kamene a tak sme naposledy boli aj s ockom na dedovom tereňáku pri jazere a hádzali kamene do vody a potom zbierali tie najkrajšie a priniesli si domov plnú tašku kamienkov. 😀 máme stastie, že ju máme, lebo s ňou sa veru nikdy nenudíme. 😀🙏🏻
P.S. Budeme Vám veľmi vďačné, keď nas vyberiete a pošlete nám akékoľvek “mňam mňam” 😀

24. máj 2022

Každý deň zažívame dobrodružstvo už nejaký ten deň 🙂 , ale ozajstné príde , keď začnú prvé kroky !

24. máj 2022

Ahoj. Výletujeme od pondelka do piatku. Nakoľko nemáme auto, sme z dediny a dcérka chodí do školy v Po, tak so svojím 5 mesačným synčekom máme výlet každý deň. Ráno sa zbalíme a ideme do Ekoparku kde trávime 3hodiny v spoločnosti stromov, koníkov, kozičiek, ovečiek a ďalších super zvieratko.

24. máj 2022

Najradšej chodíme samozrejme na ihrisko. Tých dobrodružstiev máme denne niekoľko 😄 zoo a zveroparky sú naša topka ♥️

24. máj 2022

My sme najradšej teraz vonku s mojou jedinou vytúženou Eliškou ❤️❤️❤️❤️ či už na ihrisku , piesku,v tráve , len aby sme boli celé dni vonku. 🙂 Hlavne ,žiadny telefón , telka. 🙂 Len my dve. 🙂 Chodíme aj kŕmiť ovečky,sliepky, miluje všetky zvieratká. 🙂

25. máj 2022

Naposledy v nedeľu sme sa boli kúpať v Štúrove a cestou sme boli pozrieť aj mesto ke naozaj veľmi pekné a ma večer išli pozrieť aj Baziliku je tam.pekný západ slnka,prešli sa pri Dunaji.A ako bonus sme všetci 4 chytili bronz🤣.
Slavomír 4 roky a Karolína 1 rok. 🥰🥰

25. máj 2022

Naposledy a teda zároveň prvý krát sme si s rodinkou urobili piknik v Sade Janka Kráľa 🫶🏻😘 a už teraz sa neviem dočkať dalších dobrodružstiev s našim malým objaviteľom 🧡
Oliverko 8m

25. máj 2022

My sme aktívni stále či už prechádzky v prírode alebo aj vonku na piesku,milujeme kúpanie ,voda to je naše druhé ja 😄 naposledy chocholowske termy 🙂milujeme zvieratá chodíme ako čas dovolí do zoo- milujeme tú kontaktnú v LM ,odporúčam všetkými 10 mimochodom 😄

25. máj 2022

Som mama dvoch chlapcov vo veku 3,5 roka a 1,5 roka. A s nimi je dobrodruzstvo kazdy den. :D a teda naposledy to bol vylet do BA.

25. máj 2022

Moji dvaja neposedi ❤️ 1,5 a 4r. Na výlety chodíme často, lebo doma v byte je to rýchlo okukane všetko a sú veľmi zvedaví, tak stále vymyslame niečo nové. Naposledy len kŕmenie kačičiek pri váhu, ale aj to vie byť veľké dobrodružstvo. Zapojenie sa do testovania by nám urobilo veľkú radosť 🤗🤗

25. máj 2022

Cez víkend sme navštívili bratislavskú ZOO, často chodíme na výlety do prírody, na bicykloch po okolí... Moje dve baby majú 6,5r. a 3,5r.

25. máj 2022

Naposledy sme sa vybrali do minizoo v Bojnej,kedze nasa 1,5rocna Viki miluje zvieratka😊

25. máj 2022

Moj syn Theo (1,5roka) a ja takmer kazdy den niekam vyrazime. Ci uz len tak na ihrisko , na prechadzku do lesa alebo autobusom so vedlajsej dediny a naspat… a okrem toho cez vikend ked je tatinko doma vyrazime este dalej…do zoo, na nejaky detsky program…do parku a vsade kam sa s detmi da ☺️

25. máj 2022

Nie tak dávno sme boli s deťmi na Rozhľadni na Krahulskom vrchu nad Kremnicou, zamakali sme si poriadne, dnes už o 5kg menej po úprave stravy by sa šlo čosi ľahšie 🤪
Pre deti nemôže chýbať na každom výlete či už autom alebo peši, staršia aj po hodine plávania dokým jej venujem vlasy si pochutna a načerpať energiu z ovocnej tyčinky 😊 mladší ešte aj kapsicky obľubuje 😊 kapsicky a ovocne tyčinky nosím vždy v ruksaku ako okamžitá energia, keď deti prepadne mimo domu hlad 😊
Tamarka 6 a Timi 3roky 😊
Balíček by veľmi potešil ♥️

25. máj 2022

Milujeme s manželom prírodu, manžel je poľovník takže trávime v lese viac menej celý náš voľný čas 🙂 do nášho týmu sa pridal aj syn Janko, ktorý má ešte len 9 mesiacov a snažíme sa túto našu lásku k prírode naňho preniesť 😊 A keďže Janko ešte napapa veci ktoré môžme my dospelí (klobása, špekačky a tieto dobroty), tak mu vždy na cestu balím taštičky alebo prikrm v skle 😊 chuti mu naozaj všetko, bude to veľký papkac 😊 Balíček od vás by sa na tieto naše potulky náramne hodil 🍀

25. máj 2022

Ahojte všetci 🥰
Taktiež by sme sa veľmi radi zapojili do testovania s babylove keďže môj 9 mesačný syn priam zbožňuje tieto výživy 🙂
Naš posledný výlet bol v nedeľu v aquaparku Delňa v Prešove. Prvýkrát skúsil niečo iné ako len vaňu 😂😂 a musím povedať, že sa mu to nesmierne páčilo 🙂 s mužom sme si hovorili, že 2-hodinový vstup pre také malé stačí ale keď sme videli tie krokodílie slzy pri odchode tak zvažujeme, že budeme chodiť častejšie 🙂
Pripájam aj foto a všetkým ďalším,, akvabelám" želám pekný dník 🙂

25. máj 2022

Dobrý deň, naša rodina spolu so 8 🌙 synom rada chodí do prírody. Rada objavujeme nové cesty, nové miesta. Najväčší pomoc je nosič v čom sa dobre cíti malý.

25. máj 2022

U nás je dobrodružstvo už len vyjsť z domu. Pobaliť tri deti a niekedy aj psa dá veru zabrať. Náš najmladší, 20-mesačný, je momentálne v procese budovania svojej osobnosti a všade to hlasno dáva najavo. Naposledy v jednej malej súkromnej ZOO na Morave, kde zakaždým mojím "nie, nesmieš" vykrikoval "píčo", rozumej "prečo". Nuda u nás rozhodne nehrozí 😅

25. máj 2022

S manzelou a dcerkou Ninkou, ktora ma 14m sa snazime stale,ked ma manzel volno niekam vyrazit do prirody. Byvame na Liptove, takze mame uz obehane vsetko okolie,kde sa dalo prejst s kocikom. Aktualne sme kupili turisticky nosic, ktory sme este nepouzili, ale prave zajtra sa chystame ho ist vyskusat do Prosieckej doliny, ci sa bude v nom Ninke pacit. V juni sa chystame na tyzden objavovat Muransku planinu na peso,aj na bicykli. V lete by sme chceli pochodit Tatry, ak teda Ninka bude dobra v nosici. Sme veľmi aktívna rodina, aj napriek tomu, ze cakame dalsieho potomka, ale to sme este v zaciatkoch.
P.S.: Neviem preco mi nejde nahrat fotku z posledneho vyletu z Banskej Stiavnice 😪

25. máj 2022

Naše posledne dobrodružstvo bolo narodenie synčeka. Dnes má týždeň a 1 den. Starší braček si musí zvykať, že už tu nie je sám a že sme sa rozrástli. Musí pomahat. Vyhra by potesila pre 2 mojich 👶👶

25. máj 2022

Ahojte,
My s dcérkou Alexandrou (23.mesiacov) vymýšľame každý deň aktivity pri ktorých sa nenudi. Je to veľmi aktívne dieťa a neposedí ani sekundu. Naposledy sme boli v Liptovskej Sielnici. Chodievame na Liptovskú Maru kde sa dcérke veľmi páči. Tiež sme boli nedávno na Salaši v Žiari kde je vytvorené krásne prostredie pre detičky.

25. máj 2022

Naše posledné dobrodružstvo - turistika 👨‍👩‍👧‍👧 s mojou rodinkou - dcerkami Zarka (5) a Esterka (1)
Radi spolu trávime čas nielen v prirode ale hocikde 🍀☺️ a na každé dobrodružstvo sa musíme patrične nabaliť rôznymi dobrotami aj s DM maškrtami 🤤🤩

25. máj 2022

O posledné dobrodružstvo sa nám postaral náš 2 ročný Lukáško keď nám vychádzal z kolotoča počas jazdy 😃

25. máj 2022

My mame 5 deti (4 dievcata) a nas nedavny prirastok, chlapcek. Radi chodime na vylety do hor a nedavno sme boli cela rodina vo Family Parku v Neusiedli 🙂.

25. máj 2022

Pozdravujeme, výhra by nás veľmi potešila, pretože by bola pre moju dcérku Lienku 🐞 je to naša šikovnica a zbožňuje nové veci, či už na použitie alebo na spapanie 👶 tak isto aj každé nové dobrodružstvo strávené spolu ako rodinka je super 👨‍👩‍👧vždy si dopredu naplánujeme, kde vyrazíme na výlet a šup ide sa ❤️

25. máj 2022

Výlet do Tatranskej Lomnice aj s mojimi dvoma chlpačmi bolo velikanske dobrodružo hlavne pre mna ;D moje krásne dievčatko si to veľmi užilo. Na čerstvom tatranskom vzduchu sa jej vynikajúco spinkalo 🙏🏼Má skoro
10 mesiacov 🌸

25. máj 2022

ahojte, náš zázrak, Lucka, sa narodila 2.2.2022, nedavno sme si zaobstarali nosič a pomali nás čaká dokrmovanie a už sa nevieme dočkať ako sa bude celá kuchyňa lepiť po ochutnávkach rôznych jedál. Na nosič si ešte zvykame takže ešte veľký výlet sme s ňou nemali, ale už máme v pláne menšiu prechádzku pri Malom Dunaji cez tento vikend 🙂

25. máj 2022

Ja som so svojimi deťmi dievčatko 1r. a chlapec 3r. vonku za každého počasia lebo doma neobsedíme takže naše výlety sú každodenné prechádzky alebo víkendové dobrodružstvá 🙂 naposledy sme boli v zoo

25. máj 2022

Ahojté keďže ja mám 3 mesiačiky 🙂 píše za mňa mamka 🙂Ahojte volam sa Zarka a s mamkou a tatikom sme na poriadnom vylete neboli ..náš dvor sa počíta? 😅Ale v júni sa chystám do Bojníc tak sa veľmi teším ,fotím sa rada skúšam všelijaké huncúctva :D tak snáď si možno aj nás dve s mamkou vyberiete na testovačku 🤭🙃

25. máj 2022

Aj my radi vyrazame na vylety mame dve baby 6r a 9mesiacov

25. máj 2022

Mám doma dvoch chlapcov...3 rôčky a druhý 4 mesiace takže aktuálne sme väčšinou doma, na záhradke ale radi chodíme po ihriskách alebo len tak vonku na prechádzkach.. najbližšie plánujeme zoo Košice keďže tam je dinopark a ten starší je na nich závislí 🙂 veľa produktov ktoré sú v testovaní kupujeme s nikdy na výlet nejdem bez bio tyčiniek a pre menšie samozrejme plienocky vlhčené utierky a čoskoro pribudnú výzivky 🙂

25. máj 2022

Nieco by sa aj nám z tohto balíka hodilo na testovanie, nejaky cajík, utierky aj mydielko. Radi chodievame na vylety do prírody. K dvom velkym chlapcom 10 a 7, pribudol aj maly 5 mesacny😁 naposledy sme boli v lese,smerom na hrad Cabrad.

25. máj 2022

Teraz sme neboli dlhsie nikde, lebo mame 2mesacnu princeznu a troska je narocna,takze si neviem predstavit nejaky ten vylet s nou.. kazde rano cakame ake to bude v ten den ,,dobrodruzstvo,, 😂
Ale so starsim 5rocnym sme chodievali aj do tatier aj na spissky hrad,na oravu, do polska ale najviac sa mu paci aj tak pri svagrovi na salasi...

25. máj 2022

My sme boli v nedeľu 22. 5. 2022 na Domaši.Mame 2chalanov,9 a 3ročného a zbožňujú dobrôtky z DM 😉🍀🙏.

25. máj 2022

určite by som rada veci vyskúšala mam.25 mesačnu dcerku a 3 týždňoveho chlapčeka baby love gél používam každodenne

25. máj 2022

Dobrodružstvá absolvujeme za každého počasia 🌦️🌞🌨️ keďže naši dvaja chalani Jakubko 8rokov a Matúško, čoskoro 4roky sú neriadené strely plné energie 🙈 Najradšej u nás po okolí aj s kopou kamošov. Stále je, čo vymýšlať, objavovať aj kde chodiť, keďže prírodu máme nádhernú 🌲🌳🌾🌻🐞🐌🐛🦋 Naposledy sme opekali 🍢 a veru fľaša s vodou, chrumky a vlhčené utierky boli naša nevyhnutná výbava 😉😉😉

25. máj 2022

Toto by bolo testovanie ako site pre nás 😁 mame 2 dievcata - staršia 6 rokov a mladšia 8 mesiacov. V DM nakupujem pravidelne, niektoré z týchto produktov aj poznám. Ale uplne najviac by som sa potešila "cumlu" na ovocie, akurat ide cas na domáce jahody, tak to by mladšia hneď otestovala. A staršia flasu a pizza tyčinky. Mala už hádam kazdu flasu, rôzne značky a stále bol nejaký problém. V tomto by bola naozaj dobra testerka 😆 okrem toho tyčinky, kapsičky, vody - všetko ideálne veci na naše prechadzky a pravidelne výlety na chatu. Foto z nášho posledného výletu na Hrebienok, poctivo vyšľapane peso.

25. máj 2022

Nedávno sme boli na Vychylovke -viezli sme sa vláčikom , krásny výlet.. mám 4,5ročnú dcérku a 5mesačného synčeka. 🙂

25. máj 2022

Len čo začína pekné počasie, my začíname s výletmi a dovolenkami. Naposledy sme navštívili Viedeň ocean sky. A snack a voda je súčasťou našej výbavy na cesty. Mám dvoch chalanov päťročného a dvojročného. Sú to také večne hladné deti. Mladší má citlivú pokožku a na nohách sa mu robia exemy. Používame preto len sensitive gél. Vlhčené obrúsky som ešte babylove neskúšala. Ale podľa popisu by boli vhodné aj pre môjho chlapčeka. Rada by som sa zapojila do testovania.

25. máj 2022

Pred tromi rokmi sme sa s manželom a dvomi deťmi presťahovali do Liptovského Mikuláša. Odvtedy o dobrodružstvá nemáme núdzu. V prírode sme každý víkend. Stali sa z nás turisti a máme už aj svoje obľúbené miesta, kam chodíme pravidelne. Napríklad 1. mája vždy chodíme na prechádzku okolo Vrbického plesa. Je jedno aké je počasie. Je to taká naša tradícia. Najviac nám však učarovala Žiarska dolina a Šarafiový vodopád. Pred desiatimi mesiacmi sa náš rodinný klan rozrástol o nového člena, a tak na výlety chodíme plne naložení a vybavení. Základ sú vlhčené obrúsky, antibakteriálny gél, pitný režim a samozrejme niečo pod zub. Starší syn (čoskoro 8 rokov) a dcérka (4 roky) obľubujú ovocné tyčinky a ten náš najmladší turista zasa ovocné kapsičky. Naposledy sme boli v Žiarskej doline 30. apríla a bol tam ešte sneh 🙂 Na fotke naše deti Peťko, Barborka a Branko na Vrbickom plese

25. máj 2022

Mám dvoch synov 6 rokov a 2 roky. Radi a často chodíme na výlety. Naposledy sme boli jazdiť na koni, ranč v Pozdisovciach.

25. máj 2022

Keďže je už teplo náš cieľ je jasný,voda.. naposledy sme si užili víkend na rybačke. Máme jedného syna Peťka,ktorý oslávi o chvíľku 2 roky, jeho obľúbené sú ovocné kapsičky

25. máj 2022

Ahojte,
Chodíme na výlety radi,ved už konečne máme super spoločníka 💙 naposledy sme bolo pozrieť zvieratka v Bojniciach cez víkend, onedlho nás čaká výlet do Košíc. Pozrieť krásny východ Slovenska a na pláne mame pozrieť aj syslíky na Muránskej planine. Takýto boxik by nás potešil, a určite aj verného zákazníka Dm - nášho 1,5rocneho syna 💙

25. máj 2022

Naposledy sme sa boli kúpať v aquaparku. Deti si to riadne uzili. Vysantili sa vo vode. Mame 2krpcov chlapceka, ktorý ma 3roky a dievcatko,ktore ma 10mesiacov.Mame doma veselo 🙈 Velmi by sme sa potesili testovaniu balicka👍👌

25. máj 2022
25. máj 2022

Mi radi chodíme z manželom a z našom malou dcérkou na výlety . Nám je to jedno kde kedy a o koľkej hlavne že sme spolu . Nemáme toľko času na seba lebo manžel je skoro stále v práci . Výhra z DM bi nás veľmi potešila.

25. máj 2022

Dobrý deň 😊
Veľmi radi chodíme na výlety. Milujem to ísť niekam ako rodina. Máme dcérku ktorá má rok a teda všade chce ísť všetko vidieť. Naposledy sme boli na Murani chovať sysle a teda dcérka z toho mala nesmierny zážitok a my sme len dávali pozor aby nezašľapila nejakého chudáčika. Myslím že tie sysle mali tiež zážitok keďže chcela každého chytať. Prikladám aj foto. 😊

25. máj 2022

No ani neviem kde začať sme dost akčná RODINKA S 2 DETMI - 5 ročný a 2 ročná 😅🙈🙈🙈 spomeniem posledný náš “výlet”
Môj muž prišiel v piatok doobeda s návrhom, aby sme išli na noc do Bratislavy ( máme ju tak hodku cesty autom) lebo že veď dávno sme tak neboli … tak ja že jasne super nápad idem nás nachystať. Podstatné je nabaliť plno “maškŕt” deťom lebo to dokážu pýtať každé 3 minúty 😅 Manžel vybral super apartmán pod Slavínom s výhľadom na hrad, krásnou teraskou no proste čistá spokojnosť 🙂 zhodili sme si veci a išli do mesta. Večer keď sme sa vrátili, začala som sa drhnúť, kašlať, pískali mi pľúca …. Došlo nám že sa prejavila moja alergia na mačky, ktorá je u mňa šialene silná a teda zistili sme že sme ubytovaní v pet friendli ubytku 🙈 tak nič, deti už boli okúpané, už som ich uspávala ale nedalo sa, rána by som sa asi nedožila - normálne som musela schytiť dcéru a v noci sa s ňou odtial odsťahovať. Muž ostal so synom tam nech to už totálne nekomplikujeme. Tak takto skončil náš idylický víkend v hlavnom meste 🙈🙈🙈

26. máj 2022

Dobrý deň 😊
Zatiaľ sme na naše výlety chodili len s mojou neterkou, keďže naša malá princezná sa nosila 9 masiacov v brušku. Dcérku som porodila pár týždňov dozadu a veľmi sa teším, keď budeme môcť ísť na veľký rodinný výlet kdekoľvek nás len napadne 😊 balíček by som aj napriek tomu chcela testovať a potešila by som ním neterku. 😊🍀

26. máj 2022

Krásny deň 🙂 s mojím 15.mesacnym synom Marekom je dobrodružstvo každý deň 😅 potvrdil by to aj náš pes keby vie hovoriť 😆

26. máj 2022

Ahojte, my sme naposledy boli v ZOO a našej dcére sa veľmi páčilo, teraz mala 10 mesiacov ☺️a keď mám pravdu povedať tak dobrodružstvo s ňou je každý deň 😀☺️

26. máj 2022

Ahoj, ja s mojimi deckami sme každý deň po škôlke vonku na ihrisku. Cez víkendy chodíme na rôzne výlety, alebo si syn 4r nakresli mapu a vyberieme sa do lesa. Mám dcérku 6mesiacov ktorú všetko zaujíma a začína objavovať okolitý svet.

26. máj 2022

Doma mám 10m syna a na ceste ďalšieho chlapčeka 😁 naposledy sme boli na výlete na Štrbskom plese, malý bol veľmi zlatý ak my sme si to užili, 🙃

26. máj 2022

S mojimi dievcatami od Tatier k Dunaju
Tento krát naposledy priehrada na Záhorí
Sofia rok a pol Tatiana štyri roky

26. máj 2022

S mojou 13 mesačnpu dcérkou som pred pár dňami sama letela z Malagy do Budapešti. Bolo to poriadne dobrodružstvo nakoľko som si myslela, že to zvládnem len s nosičom, bez kočíka a s dvoma kusmi príručnej batožiny 😃 My mamy predsa všetko zvládneme 💪Našťastie sú na letiskách ochotní pracovníci a so všetkým radi pomôžu, dokonca aj ľudia sú ohľaduplní a milí, keď vidia maničku samú s dieťaťom. Bolo to ťažký ale veľmi dobrodružný deň a budeme naňho dlho spomínať.

26. máj 2022

Ahojte. Takže doma mam 6 ročnú, 4 ročného a 9 mesačného syna.
S mojou rodinou sme neboli už dlho na nejakom výlete, lebo corona, kiahne, viroza, sople. No proste bolo roho na nás akosi veľa za posledné mesiace. Ale v lete sa chystáme do Blavy, do Česka, do Wien. Takže si pôjdeme užiť akčný týždeň.

26. máj 2022

Ahojte my si radi užívame všetky dobrodružstva spolu naša 2 ročná dcérka je vlky dobrodruh a baví ju vsetko čo má kolesa… naposledy včera sme sa napríklad boli na furiku povoziť pod horou u starkých

26. máj 2022

Naposledy sme boli pozrieť zvieratká v bojnickej zoo😍❤️ mám dcérku Miu vek 10mesiacov ☺️

26. máj 2022

Testovacka by potesila, vylet ani moc este nebol..dcera ma 4mesiace a syn 2,5roka..produkty by som rada vyskusala pre oboch :D kedze za chvilu dcera zacina prirkmy a syn ma citlivu kozu 🙂

26. máj 2022

My s dcérkou vyletujeme snáď každý deň. Mám zatiaľ iba ju. Má 19 mesiacov. Naposledy (dnes) zoo v Bratislave aj botanická v pondelok. Zajtra ideme do Malkia park. Už sa tešíme. Kapsicky a všetko z DM mala miluje a je to záchrana. Perfektné balenia a chute na výletoch. Každodenný pomocníci 💪❤️

26. máj 2022

Akurát sme prišli z babyplávania a testovať vaše výrobky by nás veľmi potešilo
Maxik 8m
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Prajeme všetkým krásny deň

26. máj 2022

Som mamička 3detičiek 12ročného pubertiaka❤️,2,5ročnej princezničky ❤️a 8mesačného drobčeka ❤️ Sme aktívna rodina,ktorá má rada prechádzky,cestovanie a výlety.Posledný výlet bol v mini farme.Veľmi sme si to z deťúrencami užili.Bola jazda na koníkoch a kŕmenie zvieratok.Tým,že sme často v jednom kole,občas nestíham uvariť na cesty pre malého jedlo.Preto,veľmi rada siahnem na dobroty od babylove (lebo viem,že to je najlepšie po mojej kuchyni),ešte stále malá obľubuje presnidávky do ruky na cesty.Bez nich sa naša návšteva v DM nemôže zaobísť.A to niekedy chodíme aj každý deň 🤣 predsa mamička stále niečo potrebuje.Deťúrence milujú chrumky a mama vlhčené kapesníky.Ktoré používam na všetko a sú teda Top.Timy má rád ich šuštivý obal a malá snimi tiež upratuje ako mama 🤣 naša obľúbená značka a hlavne DM drogéria ❤️

26. máj 2022

Dobrý deň 😊 nás by balíček veľmi potešil, keďže výletujeme stále 🥰 naposledy sme boli s deťmi na Popradskom a Štrbskom plese 🏞
Máme malú 6 mesačnú bambulku a veľkú 6 ročnú slečnu ☺️ Obe milujú čas vonku a preto vymýšľame stále nové dobrodrúžstva.
V DM nakupujeme všetko od vecí do domácnosti, kozmetiku aj všetko potrebné pre naše baby - takže produkty by sa u nás určite s veľkým potešením zúžitkovali 🤗

26. máj 2022

Dobry den, by balicek velmi potesil 🥰 cestujeme s malym hore dole a mometalne ako dobrodruzstvo beriem to ze spoznavame nove mesto do ktoreho sme sa pred 3 tyzdnami nastahovali🥰 mam 2 mesacneho chlapceka ktory uz vnima svet naplno 🥰

26. máj 2022

Balíček by synčeka veľmi potešil 💙 radi chodíme na vyletí, sadneme do auta a vyrazíme, produkty DM co som zatiaľ vyskúšala, bola som spokojná rada by som vyskúšala aj tieto 🤩 naposledy sme boli na výlete na Jasovskej skale ktorú si v podstate väčšiu cast vyslapal sám 🤩 a potom na cakalo ešte ihrisko 😉 samozrejme sme mali pribalené nejaké mnamky a kapsičky 😉 a voda je základ 😉

26. máj 2022

Balíček výrobkov by nás potešil nakoľko výrobky z DM kupujeme a sme spokojní 🙂 naposledy sme boli plávať s 8mesačným Jakubkom. Druhý 6 ročný synček bol radšej v prírode s babku 🙂

26. máj 2022

Testovania by sme sa radi zúčastnili s našou 5 člennou rodinou.Najmladší má 7 mesiacov a naposledy bol povzbudzovať svoju 4 ročnú sestru a 5,5 ročného brata na skvelej športovej akcii na Štrbskom Plese,teraz v sobotu sa chystáme na ďalšie cyklistické preteky a Rallye Tatry😁

26. máj 2022
26. máj 2022

Lomničák sme dali aj s nasou dcerkou. Zvladla lanovku i nadmorsku vysku na 1* 👌
Testovaniu by sa potesila s radostou, pretoze je zavisla od Vasich Bio ovocnych tyciniek i kapsiciek 😋😇 vzdy musim mat po ruke ked niekam ideme aspon dvoje

26. máj 2022

Tak u nás sú celé dni dobrodružstvo 😁 keďže máme malého objaviteľa a rád objavuje všetko nové , testovanie by nás veľmi potešilo keďže sme milovníci týchto produktov , od kašičiek až po tyčinky ♥️

26. máj 2022

Naposledy sme boli na väčšom výlete v zoo. Do testovania by sa zapojila naša 2 ročná, ktorá vie, že mami má vždy v kabelke niečo dobré za zahryznutie. A 4 mesačná by sa zatiaľ prizerala (alebo by mohla vyskúšať vlhčené a kozmetiku na kúpanie)

26. máj 2022

Prajeme Vám krásny dníček, keď máme možnosť chodíme kde sa len dá naposledy to bol Spišský hrad pred 2 týždňami, túry, ktoré deti zvládnu.. zapojili by sme sa všetci, lebo veľa produktov používame už teraz, feniklovy síce používame čajík. Vivienka má 8 rokov a Robinko má 6 rokov. Ďakujeme krásny dník.

27. máj 2022

Chodíme na výlety často aby deti mali čo najviac zážitkov a nikdy sa nenudili 😊 Kristínka bude mať o mesiac 1 rok a Peťko bude mať v lete 4 roky 🥰🍀

27. máj 2022

Máme 3,5 ročnú malú sibalku, ktorá rada skúma okolie na odrážadle alebo kolobežke alebo nám pomáha pri výsadbe našej záhradky. Zanedlho k nej pribudne aj malý bratcek, takže budú doma dvaja sibalovia, preto teraz trávime čas najmä v najbližšom okolí.

27. máj 2022

Boli sme v Tatrach na rodinny vikend 🙂 dcera mala 5mesiacov, prave zaciname s prikrmami a nasu cestu budeme zdielat aj na IG ucte 🙂

27. máj 2022

Mám dve deti. Starsiu dcérku, ktorá mala teraz 2 roky a mladšieho syna, ktorý bude mat koncom júla rok. Všetok svoj čas sa snažím venovať deťom a našim spoločným aktivitám. Často cestujeme a chodime na výlety. Najbližšie sa chystáme na dovolenku do Turecka, kde budú mat možnosť spoznať úplne iný svet. Testovania by sme sa radi zúčastnili a podelili sa o všetky naše spoločne zážitok a výlety.

27. máj 2022

najradsej cestujeme vlacikom na vylety. Dcera 4.5 rocna miluje vlaky

27. máj 2022

Tak mi behame všade tade cele dni kedze sme doma iba my baby (2,8,14) kezde ťažisko pracuje v zahraničí...všetko z balíčka by sme rady vyskúšali a otestovali. ..

27. máj 2022

Ahoj, my máme teda poriadne aktívny život, častokrát sa nestíham ani najesť 😁 chodíme často za tatom do práce na zmzku, ku starým rodičom na farmu, včera sme boli pozrieť do Poľska. Športujeme, chodíme na korčule a cez týždeň roznášame letáky 😁 Venujeme sa aj psíkovi, chodíme na cvičák, na výstavy, takže sme naozaj aktívna rodinka, samozrejme maminka všetko fotí, komentuje a kritizuje ako správna žena 🤣 máme malú Emku, čoskoro 5 mesiačikov takže začíname s príkrmami 🙂

27. máj 2022

My neustále niečo podnikáme 🙂 dnes sme mali deň detí v škôlke so staršou, samozrejme sa zúčastnil i 10m bratček. 🙂 Väčšinou chodíme po okolí, chystáme sa na Šíravu, plavbu loďou, do Maďarska na kúpalisko, chystáme sa do Zoo, detskú železnicu 🙂 donedávna sme výletovali traja, no začíname zapájať aj najmladšieho člena ❤️

27. máj 2022

Naposledy sme boli na prechádzke v Betliari.🌿🌞Radosť nám robia naši dvaja chlapci. Starší Noel, ktorý má 1 rok 10 mesiacov a 1 mesačný Leo. ❤️

27. máj 2022

Mam 3 synov. SEBI 6R RIŠKO 2R EDKO 4M. Na vylety moc nechodime kedze s malym babom je to tazsie. Ale za to sme kazdy den vonku. Byvame pod lesom na samote kde mame klud. Kapsicky pravidelne mame. Je to super vec na občerstvenie.

27. máj 2022
Autor komentár zmazal

Ahojte. Mam doma dve male lasky . 3 rocneho Jakubka a skoro 5 mesacnu Emku . Obydvaja su moja radost a velka pycha . S nimi je brodruzstvo kazdy jede den ci sme dooma alebo vonku na prechadzke. Nikdy neviem co ten starsi vyvedie. Takze napisat sem jedno dobrodruzstvo nie je mozne . prilozene foto. Je so spolocneho vyletu .

28. máj 2022

Ahojte. Máme doma pomaly 9 mesačného chlapčeka a spolu s jeho bratrancami 3roky a 6 rokov trávia spolu takmer každý víkend čas 😊😊 zakaždým podnikneme niaky výlet alebo len tak sa navštíviť. Foto z minulého víkendu zo Žarnovice Zoopark 🐑🐓🐇🐓

28. máj 2022

Tak tu som sa úplne našla. Chodíme von za každého počasia. Vzdy vymýšľam nové trasy a piesok, kamienky, blato, voda, štrk, no proste všetko musíme preskúmať a dačo si samozrejme aj domov doniesť 😅. A neviem si predstaviť ze by som išla von co i len na pol hodinku a nemala v ruksaku nejaké svačinky (vždy mám čerstvé ovocie, presnidavky a najväčšia istota sušené ovocie) domov sa väčšinou vrátime s prázdnym ruksakom🥰.
Mam dve dcérky Viktóriu (3r4m) a Valentínku (1r6m)

28. máj 2022

My podnikáme dobrodružstvá takmer stále, s dvoma deťmi sa človek nenudí 😀 ale asi najväčšie za poslednú dobu bolo na začiatku mesiaca, kedy starší syn oslavoval 4té narodeniny v Tatralandii (viď foto). Vypýtal si návštevu kontaktnej ZOO a jeho prvú návštevu aquaparku, boli sme všetci nadšení, boli to 3 dni plné dobrodružstiev a deti chcú ísť o rok zasa 😀 no a najvävsieho tohtoročné dobrodružstvo nás čaká už o 2 týždne, kedy odlietame na našu prvú dovolenku k moru. Veľmi sa tešíme a sme plní očakávaní a taký záchranný balíček detských produktov by sa nám teda zišiel.
A teda doma mám dvoch chalanov (4 a 2 roky), večne hladní, smädní a špinavý 🤣

28. máj 2022

S manzelom sme vzdy boli vasnivi cestovatelia a nic sa nezmenilo ani ked sa nam narodila dcerka. Zdedila po nas lasku k cestovaniu a my jej ukazujeme svet a krasnu prirodu. Ma 5 mesiacov💜

28. máj 2022

Naša malá Lilianka 4 ročná ma najradšej zvieratká tak cestujeme kade tade po Slovensku

28. máj 2022

Milujeme prechádzky po prírode, naposledy sme boli na "túre" okolo kameňolomu, ktorú celú vyšľapala naša 2 ročná Julka 💪 úplne sama bez ponosenia. Do kopca, aj z kopca.
Milujeme vaše DM bio produkty, najviac jej chutia ovocné tyčinky a lyofilizované jahody 🍓
Výhre by sme sa veľmi potešili 🤗

28. máj 2022

Ooóoóo, ánoo...tak toto testovanie ma láka!!!👌🍀☝
Na uvod-sme 4 členná, aktívna rodina..ja-samozrejme..ved bez matky by to nešlo 😇môj muž, bez ktorého by to tiež nešlo🤪, resp.bez ktorého by sme nemali naše 2 deti-chlapec, čochvíľa 4 roky a dievčatko čerstvých 7 mesiacov..čiže testovanie, a teda produkty v ňom, pre nás ako stvorené 🙏🍀
No...teraz k tým dobrodružstvam..tie milujeme, milujem ich spontánnosť, milujem ten čas lebo sme spolu, milujem šťastie v očiach môjho syna (ano aj dcérka si to uziva, uz začína viac vnimat 😊) milujem rozmanitosť dobrodružstiev, milujem tie maličkosti ktoré pri nich stretáme... a viete čo? Najviac na tom milujem, že tie dobrodružstvá nemusia byť "velké", nemusia byť "ďaleko", nemusia byť "drahé", nemusia byť luxusné, nemusia byť len v krásnom "nastajlovanom" oblečení..pre nás je dôležité ze SÚ... naše dobrodružstvá sú rozmanité...chcete príklad?😉tak teda...stačí nám zobrať špekáčku, vybehnúť na kopček nad náš dom a tam si spolu, všetci 4 opiect..pri tom sa rozpravat, pozorovať každého mravčeka, na koniec ocikať pahrebu...ja nie, iba chalani 👨‍👦😀
Alebo...skočiť s deťmi do nášho terénneho auta a na krátky čas sa previesť po "kopcoch", ktoré sú nám kočiarom neprístupné...
A viete čo? Dnes zažívame mega dobrodružstvo-sme na našej rodičovskej chate, 3 km od nášho domu, (ďaleko?) ale teda,batožiny ako na týždeň do chorvátska...ale sa nečudujte, ved sme tu uz od rana a až do zajtra, celá 1 noc!! 🤭😅 ..dcérka tu ma premiéru v nočnom spaní, takže to je (alebo v noci bude?🤪🤭) mega dobrodružstvo...
Dalo by sa písať veľa, veľa o našich dobrodružstvách...ale zhrniem to tak, ako som už napísala...pre nás je každé obyčajne dobrodružstvo vždy to najlepsie a to nezabudnuteľné dobrodružstvo 👨‍👩‍👧‍👦♥️😊
PS: dnes asi 2x držím mobil v ruke, preto nemám fotku tu, z chaty počas dna...posielam fotku aspoň môjho momentálneho výhľadu spod periny, z maximálne tvrdého a nepohodlného chatového gauča, na ktorom sa aktuálne tlačím s mojom dcérou ktora práve zaspala 🥴😜 ..co na tom, že doma spáva uz o 21.00? Ved zažívame ďalšie uzasne dobrodružstvo, tak je dovolené ponocovat 😊🥰
A..nech nezabudnem...pripijam na všetky dobrodružstvá (dopijem svoje pivko a spim aj ja🍻) tak dobrú noc😇

28. máj 2022

My milujeme cestovanie 🙂 môj manžel chodí robiť do Nemecka, čiže keď je doma vždy chodíme na nejaký výlet. Aby si ho deti čo najviac užili a hlavne aby si užili pekné chvíle snami. Mám dievčatko, ktoré má 6.5 roka, chlapčeka ktorý má 3.5 roka a 8 mesačne dievčatko 🙂 okrem toho je fotografovanie moja vášeň. Nie síce profesionálne, ale fotoaparát je môj veľký kamarát na všetky naše výlety. ⭐⛱️🌷

29. máj 2022

S dcerkou (19mesiacov) sa snazime kazdy den travit vonku. Od podrobneho skumania nasho dvora az po celodenne vylety, ci uz kocikom, alebo na bicykli.

29. máj 2022

😊 radi chodíme na výlety... naposledy opekacka v lese, a radi chodievame pozerať na zvieratká 😊

29. máj 2022

Dobrý deň.My trávime celý týždeň so synčekom vonku .Ráno nabalím ruksak so všetkým čo treba od jedla až po prebalovacie vecičky a vyrážame .Najviac používame práve vlhčené obrúsky - aj na špinavé ruky,aj na zababranú tváričku ,ale aj na fľaky po príkrmoch na kočiari 😂Synček má 9mesiacov a je to naše živé striebro,najviac sa mu páči pri vode alebo na preliezkach (zatiaľ len hojdačky teda).

29. máj 2022

Zdravim, my sme sa boli s rodinkou kúpať ☺️ zatiaľ máme jedno dievčatko ale čoskoro pribudne druhá princezná ☺️ a najradšej chodievame na ihriská kde sa dokáže naša 2rocna Mia aj 2 hod v kuse hojdat 🙂) a samozrejme babylove poznáme a túto značku veľmi obľubujeme ☺️☺️

29. máj 2022

Každú vôlnú chvíľku trávime s dcérkou Miou (9 r.) a synčekom Teom (3 mes.) v prírode. Neskutočne nás to napĺňa.

29. máj 2022

Dobrý deň, do prírody a medzi deti chodíme najradšej každý deň, vonku sme odrána dovečera, najradšej chodíme pozerať zvieratká, veľmi by sme sa balíku DM potešili, určite je v ňom pár veci ktoré nám na cestách chýbajú a tak by som možno mala zas ja ako mamička o kúsok šťastnejšiu dušičku, či už že máme niečo čo sme doteraz nepoužívali alebo že je všetko tak ako má byť ☺️☀️🍀 vtedy je svet nádherný ❤️ prikladám fotku môjho Peťka, 9 mesiacov, môj prvý synček. ❤️💙

29. máj 2022

Dobry den, chodievame casto s malou autom a DM produkty, najma tycinka je skvely spolocnik na cesty, kedy ja mozem v klude soferovat a Eliska je spokojna a ma plne brusko. Ma 12 mesiacov a kopec dobrodruztiev zazivame kdekolvek sa pohneme, na kolko zacina prave chodit.

30. máj 2022

Naposledy sme podnikli výlet do Bešeňovej, produkty dm sú vždy s nami takze by potešili 😉

30. máj 2022

Naposledy sme boli na výlete na hrade Likavka a stihli sme aj nádhernú Čutkovskú dolinu. Tento balík by nám určite spríjemňoval naše cesty a výlety! ☺️

30. máj 2022

Radosť nám robí doma takmer 2 ročný Oliverko👶🏻s ktorym je dobrodružstvo každá strávená minúta,naposledy(včera)sa rozhodol na kúpanie vo fontáne v Trenčíne.

30. máj 2022

Ahojte, teraz cez víkend u nás v dedine bol deň detí, tak sme sa za dobrodružstvom vydali tam 🙂 Doma nám radosť robia 2 dievčatá, staršia 6 r. a najmenšia 10 mesiacov 😊

30. máj 2022

Doma nám robí radosť 4ročné dievčatko a ročný chlapček 😍. Radi spolu zažívame dobrodružstvá, či už na výletoch, turistike či pri bicyklovaní. Na turistiku s obomi drobcami chodíme od ich pár mesiacov. Pred 2 hodinami som sa s malým vrátila z 20 kilometrovej cyklotúry 😃. Veľké dobrodružstvo mal s nami synček včera, keď sediac v bežeckom Thule kočíku, odbehol so mnou a s manželom polmaratón 😊. Dokonca s nami už absolvoval aj dvoje bežecké preteky a staršia dcérka sa už sama zúčastnila detských behov. Často, keď je dcérka v škôlke a manžel v práci, beriem bežecký kočík alebo bicykel a ideme s drobcom športovať a spoznávať okolie 🚴‍♀️🏃‍♀️🙂. V ruksaku nám pri každej aktivite nikdy nesmú chýbať chrumky a iné dobroty, často práve aj z DMky, a preto by nás balík produktov veľmi potešil 😊

30. máj 2022

Ahojte.
Tak my chodíme skoro každý víkend niekam,a cez týždeň idem aj sama s malou hocikam.
Teraz naposledy sme boli v sobotu v Krajinke, naša Vikuška 2,5 ročná zbožňuje zvieratká.
A v nedeľu sme cestovali vlakom do Turčianskych Teplíc, je tam prenadherny park a lavičky.

30. máj 2022

My sme si minuly mesiac,uzili prvu cestu vlakom,sice par zastavok,ale bola to makacka,kedze na perone sa nedalo zijst s kocikom,este ,ze na poslednu zastavku isla ovhotna mladez.Urcite aj nabuduce s malou Ester,babylove flasou a vlhcenymi vzdy a vsade

30. máj 2022

Dievčatko, 8mesacne✌️ boli sme prvy krát pozrieť prasiatka a kozičky vzadu v našej dedine😉

30. máj 2022

Dobrý večer. Čo Vám poviem. Pre nás je každý deň jedno veľké dobrodružstvo😁 s naším 4-mesačným Lukáškom a takmer 4-ročnou Leuškou nie je o zábavu núdza. Hlavne, ked majú obaja energie na rozdávanie. mohli by z nej mame prihodiť😁naposledy sme boli pozrieť farmu na Podzámčoku, dedinka pri Zvolene, kde sa konala konská súťaž a takto sa obaja vyšantili.len mame zamrzol na chvíľu úsmev na tvári😉

30. máj 2022

A našim 1.5r synčekom najradšej trávime čas v bazéne. Doteraz sme navštevovali plaváreň, tešíme sa už na teplejšie dni, kedy vybehneme na kupko ☀️⛱️ a snáď sa nám podarí ukázať mu aj more. Vo vode sa cíti ako rybka 🙃

30. máj 2022

Momentálne "zdolávame" Vysoké Tatry, ako každý rok. Člnkovanie na Štrbskom plese, výlet na Hrebienok a podobne👍

30. máj 2022

Radi chodíme s rodinkou na ryby. Perfektne si tam oddýchneme po maričnom týždni a tréningoch a syn 8. Rokov keďže, chytá na florbale v bráne (kde vychytanstrely) Má radosť s každej chytenej rybky. Rybky púšťame späť do jazera.

31. máj 2022

Veľmi radi chodíme s drobcami na mini turky ,,ta kopec” niečo rýchle a samozrejme hlavne chutne pre nich uchmatneme a vyrážame, nech nezavadziame tatovi, ktorý sa snaží upraviť okolie domu po dostavaní. Mame Matejka, 3 roky a Paulínka, 1 rok😉

2. jún 2022

Ahojte, mamičky,

ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktkované inernou poštou 🙂

Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Krásny deň prajeme,

konik_testuje

@10adriana10, @1281988, @1miska10, @22111979, @25silvia25, @54tinka54, @555dominka555, @8domcatko888, @adapodlesom, @adel1410, @aduska1611, @adusqua, @alaja10, @alexka6, @alexka89, @alexkaada, @alojzova, @anabelka8888, @anariama, @andrea0710, @andrea4286, @andreavancova, @anickaandras, @anitka19, @anjelik9993, @anlcka, @annabar, @anonymdonyma, @ariannazara, @aslak, @ava987, @babinska, @balcoska, @bambulka9999, @bandulienka1, @barborienkaa, @baska1609, @beatris0777, @benanna, @betuszz, @biby2, @biem22, @bimbina, @blackie247, @blbovina, @brunetka2365, @bubik91, @bubinovci, @bublinka28, @christy_, @cyntia03, @dada_333, @dadick10, @dana179, @darina14m, @daska178, @diaalex, @diana283, @didinka8809, @doda8, @domi_ch, @domibed, @dominika198, @dominika810, @dominikah2, @dominikakkk, @domkaa5, @dzulia82, @ebby2400, @ericka_123, @erika182, @erikad82, @erra1983, @evvitamvas, @fedina1, @foxie95, @fredusa, @gaatti, @gabika28s, @gabikacs11, @gabikad245, @gansi, @gurka, @hanulka23, @henka0611, @i_va_na_s, @igiana, @inga127, @ingus_ka, @inguska3, @iniska, @iva_4, @ivika99, @ivka4852, @ivkafalcon, @jahodka120, @jaja2213, @jane1987, @jankavadrnova, @janulienka1103, @janulkaa87, @japko123, @jasminka002, @jessica45, @jojka92, @julka1995, @jutky, @kaciatkotn, @kali1985, @kantruska, @katarina789, @katarina_417, @katka3342, @katkaaaaaaaaaaaa, @kika965111, @kikuska872, @kikusq_a18, @kk87, @klaudius810, @knikoleta, @koralikynatka, @kormi5, @kristinaadamickova, @kristinuhro, @kuncha, @ladystibs, @lamonita, @lara45, @laskavbrusku, @lea03211, @lenik888, @lenka0lienka, @lenka5445, @lenkarod, @lenkya, @liakortessy, @liluska68, @livi333, @lolinko, @louba, @luboslavk, @lucciecceg, @lucciiaa, @luciakleinova, @luciapucek, @lucusenkaa, @lucyka149, @lucymaty, @ludka140281, @lulus13, @maca21, @macik525, @mackapacka89, @maggie20, @majanole, @majkac555, @majkakezmarok, @majqa28, @marikaheidi, @marrie5385, @marta852, @martin_martina, @martinape85, @martinaruzek, @martinaseww, @martinka28091985, @marusia674, @marymart, @matejkovamamina, @medza, @megy1112, @micaaa, @michaela3954, @miiceencoovaa, @miminka87, @mimuska125, @mirka9636, @misiaknunu, @misicka2207, @misinka0611, @misiska2010, @miskaleonorbi, @misurka7, @mivalik, @monika.v, @monika1502, @monika_bub, @monkom, @monqy, @monush19, @mro, @mrsd, @mysicka_23, @nat6, @natalll, @natka154, @natyk, @nbs24, @nessie_m, @nika3333, @nika_mihoo, @niki18q1, @nikka055, @nikki81, @nikola1211, @nikolahola23, @nikolapie, @nikolvaclavova, @nikushik12345, @nocika02, @norikk, @okm221, @olympus, @omeletka, @patka13, @patka27101999, @patricia91, @patriciapanikova, @paulatuzinska, @penelope2066, @pestenuliky, @petra0801, @petranagy, @petrasub, @petrooshka, @pibza, @renata0101, @renusssska, @rita88, @s1ma, @sabinka277, @sam1111, @sashlion, @scirka13, @sebinko23, @sebona, @shisha211, @si14, @sibrez, @silvia1906, @silviaholkova, @sisa_b, @sklamana87, @slnecnica1990, @smokynkka, @sofia2013, @sofinka1301, @solcianskalucia, @sonka5, @sonkabodka, @sperka, @ssiinnkkaa, @stanka_m, @stanusenka, @stella122, @student88, @sunrise99, @szilvi314, @talianocka11, @tehulkaaa1986, @teuflerin, @tike1234, @tincek12, @tinka_17, @tizzianka31, @tkmama, @tvorastvor, @valeriusk, @veronice, @veronicka42, @veronika508, @veronika_z, @verora, @vierocka1490, @viertom, @vikinka0100, @vitaliiaa, @vive, @zatn, @zena159, @zoy3, @zubka22, @zunaa89, @zuzakalix, @zuzana851, @zuzik27_7, @zuzincek, @zuzinkka18, @zuzkasla, @zuzkazp, @zuzla71, @zzasb

8. jún 2022

Začni písať komentár...

Odošli