Môže sa priateľ do mňa urobiť, keď som tehotná?
Ahojte baby som v 6 tt keď mávame s priateľom styk (neni to každý deň) tak raz do týždňa tak sa urobí do mňa chcem sa spýtať nič sa nemôže stať ? Alebo by sme radšej mali prestať
ak to tam nemáš zablendované - rozumej je to priechodné , tak prečo nie....😉
😂 Nie nemôže sa nič stať.. My sme mali celé tehotenstvo nechránený pohlavný styk a narodilo sa len jedno dieťa 🙏🙏🙏🙏🙏
Bože niektoré tie odpovede sú fakt trápne. Pre niečo sa asi pýta. Tiež má tato otázka zaujímala tak som sa pýtala môjho lekára a povedal že to je v priadku. Cez krčok sa semeno nedostane vďaka hlienovej zatke ktorá tá chráni. 🙂 a pýta sa asi z dôvodu že si chce byt pani istá.
Semeno totiž obsahuje oxitocin (latka ktorá vyvoláva kontrakcie ) tak jasne že sa chce uistiť.
Neboj nič ti nehrozí pokial ti dr.nezakazal. 🙂
Ako tie priblble komentáre si nevšímaj....
Spermie obsahujú látku ktora obsahuje prirodzený oxitocin - látka na vyvolanie pôrodu. Nám sa kázali milovať a dávať to ,,naplno" keď som prenášala. Takže môže to spustiť pôrod ale podľa mňa az vo vyššom stadiu. Robili sme to naplno celé tehotenstvo, lebo sme o tom nevedeli- až keď nám to povedali pred pôrodom - a nič sa nestalo. Takže by bolo fajn zistiť od gynekológa či to môže spustiť pôrod aj skôr
Baby trošku Vás vyberiem z omylu.... práveže ak je žena tehotná partner by nemal semeno dávať do vnútra,je to koli krčku... semeno obsahuje látky ktoré vyvolávajú niečo a môže sa skracovať resp. žena otvárať....pred pôrodom áno ale počas tehu nie...každý lekár Vám to povie...že pozor...
@sisa183 presne. Ďalšia správna odpoveď. A co priznám sa tiež ma to s prvotiny napadlo ci by to nemohlo mat nejaký negatívny účinok na embryjko (povolenie, potrat). Sa čudujem niektorým mamičkám fakt. Bud nevedia a hodia do éteru posmech alebo sa až. Tak nudia že zhadzuju tie menej znale matky?

druhý krát tehotná byť už nemôžeš 🙂 takže ak lekár nezakázal samotný sex, tak spermie by vadiť nemali