Som deň pred termínom. Pomôže sex vyvolať pôrod?
Čaute dievčatá som jeden deň pred termínom keď sa do mňa spraví priateľ vyvolá to pôrod?
@tamara777_7 vyskúšajte 😃 mne nepomohlo 😃
@doris11 a môže sa to ?
@tamara777_7 mne to gynekologička povedala 😃 kľudne môžeš .. myslím že nemáš ako uškodiť .
@doris11 dobre ďakujem za radu
@tamara777_7 a prečo by sa nemohlo ??
@klarissa25 neviem práveže sa pýtam či nebudem opäť tehotná 😆
@tamara777_7 jezin neblázni 🤣 nebudeš😂😂
@doris11 dobre dúfam 😆😆😆
@tamara777_7 áno jasne budeš...🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ toto nemôžeš myslieť vážne pre boha...a ak hej tak konec toto
@tamara777_7 panebože ako môžeš byť zase tehotná?? Keď si tehotná neovuluješ.
@klarissa25 ja neviem prvý krát som tehotná preto sa pýtam či nebudem
Moje nervy. A toto bude vychovavat dieta? 🙈
@tamara777_7 vyskúšaj 😃😅
@tamara777_7 a co s tým má spoločné koľkokrát si tehotná? Prosím ťa svojmu dieťaťu hlavne zabezpec aby chodilo do školy a ideálne aby sa aj čosi v tej skole naučilo. Lebo ty si sa zjavne nenaučila....
@yanni je dobré keď sa spýtam od toho to tu je
@tamara777_7 do skoly si nechodila?
@tamara777_7 celých 9 mesiacov si nemala sex, aby si neotehotnela?
zajtra porodíš a otehotnieš ešte raz zo sexu, ktorý budete mať dnes? To ste 9 mesiacov len na seba pozerali? Bože, pomôž 🙏... a to veriaca nie som...
Hej otehotnies, len si daj pozor aby si pri porode to druhe dieta nepotratila
Toto je asi vtip ale žena naozaj môže dvakrát otehotnieť akurát, že je to strašná rarita.
@januska12323 deň pred pôrodom určite nie 😉
@januska12323 áno. Na začiatku tehotenstva..ale ak dobre čítaš tak toto určite nebude ten prípad
@10zabka pri takých neznalostiach som prekvapená, že sa vôbec prvé podarilo 😁
@januska12323 jooj..keby v takýchto prípadoch šlo o znalosti tak by sme nemali "plne osady" 🤦♀️
@tamara777_7 gynekológovia to odporúčajú vie to napomôcť k začatiu pôrodu
nam to nepomohlo, este som jak najust prenasala 2 tyzdne 😂😂😂
@tamara777_7 môže ti to pomoct rozbehnúť porod, to alé neznámena, ze hneď aj porodis... ja osobne by som to ale nerobila, lebo všetky tieto "osvedčené rady" sú iba náhody.

Skus uvidíš 🤣🤦♀️