icon

Je to mimomaternicové tehotenstvo? Vaše skúsenosti

ve_verka
Dnes o 12:25

Ahojte po dlhom čase si idem pre radu. Mám nepravidelný cyklus dlhé cykly ovulacia vôbec neviem kedy prebehla ani nič podobne. Ale spravila som si mama test ktorý najprv mal slabé čiarky potom silneli spravila som si aj clear blue ultra včasný tiež slabá čiarka spravila som digitálny a tam plus 1-2 dnes zas mama test silne čiarky a livsane 25 slabá čiarka včera slabšia dnes už silnejšia. Problém je však v tom že ja som mala poslednú ms 19.3 a mám hnedý výtok cez dva dni. Na sone nevidno nič len vysokú sliznicu…. Hcg je len 28 celá niečo… nie je to nábeh na mimomaternicové tehotenstvo ? 😭

alex_v
Dnes o 12:36

Môže byť aj to, že si naozaj len pár dní po uhniezdeni vzhľadom aj na to, že máš dlhý cyklus.

anonym_58c33d
Dnes o 13:02

@ve_verka nie nemusí to byť hneď mimomaternicové, maš ovulku posunutú, tým pádom, aj oplodnenie prebehlo neskor, aj uhniezdenie.. aj to špinenie može byť uhniezdenie

haraburdova
Dnes o 13:05

Najneskor o 2-3 tyzdne by gynekolog mal nieco vidiet aj na sone. ja som mala hcg pri mmt velmi vysoke. Hniezdenie produkuje spinenie len par dni, ja som spinila 2-3 tyzdne. Takze aj podla toho budes vediet. Ked mas cyklus posunuty, nemusi to nutne znamenat ze je nieco zle, aj ked rozumiem obavam.Velmi silno ti drzim prsty aby sa babo ukazalo na sone.

anonym_035eeb
Dnes o 13:16

ja som mala podobne, testy krásne silne digi najskor 1-2, potom 2-3 prišlo špinenie. Dr videla len vysoku sliznicu, potom peišlo vacsie špinenie až krvacanie...

ve_verka
autor
Dnes o 13:19

Ženy ani neviete ako ste ma ukludnili. Stále verím že bude všetko v poriadku tak strašne sme sa tešili…

anjelicek26
Dnes o 13:34

Ak boli ciarky silnejsie a slabnu, tak skor biochemicke bohuzial.

ve_verka
autor
Dnes o 13:46
@anjelicek26

Ak boli ciarky silnejsie a slabnu, tak skor biochemicke bohuzial.

@anjelicek26 áno ale mne čiarky silnú len sa bojím pretože mám hnedý výtok a slabé hcg ….