icon

Pravdepodobný nález T13 v 33. týždni tehotenstva

newesta
28. júl 2014

ahojte, ja som bola na amniocentezu,a teraz cakam za vysledkami strasne sa bojim predpokladany T13 nalez :( ALE, zvlastne ze krvne testy vsetko ok cely cas a az teraz v 8mesiaci my zistili ze babo ma raztep na ustach cosi so srdieckom, mozocek nieje cely vyvinuty co nechapem lebo este sa vsetko vyvija nie?? tak mi to je divne ze mi prisli na taky nalez teraz v 8mes. :( rodit musim v BA na Kramare.. drzte mi palce nech je vsetko v poriadku :( ! stretla sa s tym niejaka mamicka? lebo ja nechcem tomu verit my stale verime, ze bude vsetko ok ze sa nam narodi zdrave babatko! 😲

jahody11
8. aug 2014

Aj ja som bola u cunderlika, zlaty chlap, sice som cakala 6 hodin na neho ale stalo to za to 🙂 a tie vysledky este nemate?
@newesta

mircalla
8. aug 2014

@newesta veru, par krat som sem nakukla, ci nieco nove. oh velmi sa modlim

newesta
autor
8. aug 2014

@jahody11 vysledky este nemam urcite mi ich daju v ondelok osobne, kedze tam idem..

jahody11
8. aug 2014

@newesta Velmi ale velmi drzim palce, nech vam to vyde dobre ako nam !!!!!!! myslim na vas stale aj ked nepisem, sama viem, co to obnasa, Alicka ma "len" chore srdiecko a berie lieky od tlaku a na odvodnenie ale inak je to sinter 1 triedy 🙂

newesta
autor
8. aug 2014

@jahody11 dakujeme pekne no modlime sa dufam ze bude ok!! tak sa drzte aj vy!

newesta
autor
8. aug 2014

kocky tak dneska mi to nedalo a zavolala som do tych KE tak sestricka mi vravela ze vysledky mi pred vcerom poslali no mné este nedosli tak som sa jej pytala ze ci nevie ako dopadli tak nevedela ze to je zalepene v obale ale potom nasla kopiu,tak z toho co citala na rychlovku tak ´podla nej by to malo byt ok..ze Dr.mi v pondelok vysvetli tak baby drzte palce!!

tilda
8. aug 2014

@newesta silno drzim palce!

mum111
8. aug 2014

@newesta drzim palce

kiki68
8. aug 2014

@newesta podla mna sa pomylili a dietatko je zdrave ako buk. No ok, mozno to bol stres jak svina,ale hlavne,aby to dobre dopadlo. Myslime na Vas, drzime palce! Ja to tak nejak iba citam, ale drzim palce o to viac 😉 Mojej kamoske sa stalo to,ze mesiac zila v strachu,ze ma rakovinu pecene. No prosim pekne nieco sa poplietlo, ja neviem co tam videli,ale je zdrava ako repa. Niekedy je medicina pekna potvora 😉

newesta
autor
9. aug 2014

@kiki68 no ja dufam, ze sa Dr.mylia!!! pevne verime a dufame, ze bude vsetko ok aby bolo zdravucke batolatko nase!! 😲 a velmi pekne dakujeme vsetkym ze na nas myslite 😉

maria200981
10. aug 2014

Drzım prsty

marion
11. aug 2014

@newesta drzim paste 😉 😉 😉

lubka1983
11. aug 2014

@newesta ahoj..no tak ako?????uz vies??

sisi333
11. aug 2014

@newesta ahoj ako ste dopadli?myslim na vas

fidka79
Odpoveď bola odstránená
newesta
autor
11. aug 2014

babyyyy tak mam KE za seboooou vysledky vsetko su oookk!!! 🙂 spadla mi tehla zo srdca....dakujem vsetkych co na nas mysleli

sisi333
11. aug 2014

@newesta to je teda skvela sprava nechapem potom co ti porozpraval ten somar za diagnozy? Vsetko mate teda v poriadku?

newesta
autor
11. aug 2014

tomu nikto nechape...ano ale vravel ze vrodena chyba tam je ale neviem aka ? asi ten razstep?ale v rodine nemame nikoho s razstepom ale hlavne aby bolo zdravucke toto sa da spravit!

lubka1983
11. aug 2014

@newesta tesim sa......nejaka chyba tam je nevedia ani priblizne aka???

maryennn1
11. aug 2014

@newesta gratulujem k skvelým správam, myslela som na vás 🙂

sisi333
11. aug 2014

@newesta a robili ti aj tie podrobne vysetrenia z amnio? Lebo tie trvaju dlhsie tieto co su skor su len na tri chromozomy zamerane 13 18 a 21 ?

fidka79
Odpoveď bola odstránená
newesta
autor
11. aug 2014

@lubka1983 tak asi ten razstep 😒 alebo srdiecko

newesta
autor
11. aug 2014

@sisi333 no 3tyzdne som cakala tak ja uz neviem...hlavne ze mi povedali ze je to ok!

sisi333
11. aug 2014

@newesta tak je fajn ze je to ok som velmi rada lebo ten stres je strasny a teda budes rodit v ba?

newesta
autor
11. aug 2014

@sisi333 modlime sa a verime ze budfe vsetko ok a bambulka ze bude zdravucka!! a ano rodit budem v BA len este mi ma docent z KE zavolat a dat vediet ze kedy mam ist lebo dneska sa do BA nemohol dovolat.. 😒 tak cakaaam

lubka1983
12. aug 2014

@newesta potom mi nam napis kedy mas sekciu a info co a ako...ok?

newesta
autor
12. aug 2014

@lubka1983 oki 🙂

kiki68
13. aug 2014

ak vysledky vysli dobre,tak podla man bude male zdrave,lenze kedze nevedia najst,co hladaju,tak to radsej sikuju do BA. Neboj nakoniec odrodis v BA a bude to v poho a prides domov aj malym uzlickom 😉 A keby hocico aj so srdieckom,tak zase v BA su super vybaveni, ten razstep to sa da operovat, teda zalezi aky je,ale ak ho este nenasli ocividne,tak to bude nejaka prkotina. A mozno ani to nebude, len uz ked im raz akoze vyslo nejake podozrenie,tak nechcu cuvnut a vziat si to na triko keby cosi.

newesta
autor
13. aug 2014

@kiki68 presne tak...my verime ze to bude ok ze bambulka bude zdravucka...