icon

Tehotná v 40 rokoch. Mali ste aj vy zlý pocit?

trogir
18. jan 2009

dovolim si najs damy, ktore otehotneli v styridsiatkke, hladaju zodpovednost voci svojmu dietatu, obe etuju karieru a situuju sa do pozicie zeny v domacnosti. Ja osobne som pracovala ako fitness trenerka, momentalne som doma, v piatom mesiaci tehotenstva nemozem dvihat cinky a velmi behat po vonku, nakolko baby je nizko, od momentu, ked som zistila, ze mam pozitivny test mam negativny pocit, ze baby sa nenarodi, alebo budem mat problemy velke problemy, nedokazem si uzit radost z tehotenstva, aj moja rodina je rezervovana a irituje ma to. Mam po amniocenteze a cakam na vysledky. Neviem, cim to je, mozno najdem mamicku v rovnakej poziciil.Mam dospeleho syna, na male sa velmi tesi.

havedka
26. apr 2017

@modraopica ahoj gratulujem ,ako ste sa dlho snazili?ja budem mat v lete 45 a uz sa snazime 8mesiacov a nic

modraopica
27. apr 2017

@havedka Ďakujem, 2 mesiace sme sa snažili.

rawmamka
27. apr 2017

@havedka Ono v 45-tke už je veľmi obtiažne otehotnieť, keďže biologický vek nepustí a počet a kvalita vajíčok je už na tej minimálnej úrovni, takto pár rokov pred prechodom.... ale inak snažiť 🙂 sa môžete stále, aj keby sa už nezadarilo 😉 . držím palce, aby vaša snaha nevyšla nazmar 😘 .

sajmonkaf
27. apr 2017

Ja mam 43,a tiez by som do toho sla,ale partner sa boji kvoli veku...😉

lela123
5. máj 2017

@ciernatko no ozaj ešte nič? 😒

lela123
Autor odpoveď zmazal
katrenkaa
9. máj 2017

@libawet ...a prečo si vlastne v tejto diskusii,keď si tak razantne proti?....čo čítam baby sa tu podporujú..všetkým Vám držím palce...

libawet
9. máj 2017

@katrenkaa pretože nič nie je len čierne alebo biele.

lela123
9. máj 2017

@havedka Ale ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy aj u mňa sa ten pocit ešte môže zmeniť 😉

katrenkaa
9. máj 2017

libawet... veď to predsa nikto netvrdí...😎

havedka
10. máj 2017

Dobry den prosim je tu zena ,par ktora ma skusenosti so strediskom Gyn-fiv v Bratislave ?
Ideme tam s partnerom koli miminku,snazime sa uz 8mesiacov a nedary sa,ja som uz po 40

ciernatko
10. máj 2017

Babulky prepacte mi ,nestiham reagovat este aj ten hokej zacal😉tak predstavujem Vam moju princeznicku.Vola sa Daniela narodila ss 2.5.o 14.44 hodine s mierami 3250g a 50cm.Je uzasna vecer o 21 sa napapa a potom pyta az okolo 4rano.necha ma vyspinkat.Pribrala za tri dni 230g.vcera sme boli kuk pani doktorku.prikladam foto prva je zo saly z porodnice.majte krasny zvysok dna

javorina25
10. máj 2017

gratulka...🙂
nech ste zdravé obe , a nech sa tešite a uzijete si jedna druhej...

lela123
10. máj 2017

@ciernatko gratulujem, krasnunka, teraz si určite šťastná ❤

ciernatko
10. máj 2017

@javorina25 dakujem krasne

ciernatko
10. máj 2017

@lela123 dakujem krasne .ano je to stastie a ja som stastna.

rawmamka
10. máj 2017

@ciernatko Blahoželám, malinká je krásna, obom vám prajem najmä veľa zdravia, ostatné príde aj samo ❤ .

vydrnik
10. máj 2017

@ciernatko gratulujem prajem vela zdravicka

ciernatko
11. máj 2017

Dakujem Vam dievcata

lela123
8. jún 2017

Takže baby, minulý mesiac som mala biochemické tehotenstvo a bola som rozhodnutá, že končím. Ale s mužom sme si povedali, že do konca mája do mojich narodenín to este skúsime a vyšlo, čiže na druhý krát. Nič neberiem a ani nechcem. Ak sme silní musíme to zvládnuť bez podpory. Zatiaľ je to len piaty týždeň, tak držte palce. Keď som si robila testy, tak som ani nemohla spávať. Aj som sa tešila aj prišli veľké obavy. Ale bolo to na posledný pokus. Tak by som už ďalej neskúšala. Babätko si radšej povedalo, že teda už idem, lebo mi nedajú už šancu 🙂si myslím. O dva týždne idem k Dr. Na potvrdenie, či je to tam, kde má byť.
Ak bude na mňa niekto v dobrom myslieť, vopred ďakujem ❤

miriamn76
8. jún 2017

@lela123 drzim siiiilno palceky😚

lela123
8. jún 2017

@miriamn76 ešte raz ďakujem 😘a posielam 🙏❤

kakatulik
8. jún 2017

@lela123 super! Gratulujem! Potom informuj,ze ako pokracujete🙂

lela123
8. jún 2017

@kakatulik áno budem 🙂

renka40
8. jún 2017

@lela123 myslim len v dobrom 🙂 pomodlim sa za vas aspon jeden ,,zdravas Maria...

renka40
8. jún 2017

@janinah juuuuj, ale dobre pises 🙂 Uz dlho som tu nebola, lebo ma rozhnevaju niektore nazory , ale my vieme co sme prezili 🙂 Moja Maria mala 3 roky a som stastna ,ze ju mam (aj ked mam 43) . Teda sme stastni vsetci. Aj moji 3 synovia a manzel ani nehovorim... ma svoju princeznu 🙂 🙂 🙂

lela123
9. jún 2017

@renka40 ďakujem pekne 🙂

ciernatko
10. jún 2017

lela123 držím palčeky

lela123
10. jún 2017

@ciernatko ďakujem, prežívala som asi to, čo ty na začiatku 😉

janinah
11. jún 2017

@renka40 veď práve...vyjadrujú sa ľudia,ktorí toto nezažili a mudrujú,ale to ku všetkým témam na MK...mňa už tiež nebaví tu chodiť...
u nás to bol princ-syn po dvoch dcérach a manžel ho "dostal" k-50tke😉 teraz má náš syn skoro 12 rokov a neviem si predstaviť,že by sme ho nemali,doslova poklad rodiny....
nijaká inteligencia netromfne životné skúsenosti,ja ich mám,ty tiež a ak sem o tom napíšem a niekto sa z toho poučí,môže to byť na jeho osoh......