icon

Váš nazor na stravovanie tehotných v Mc Donalde

bambulka00
30. máj 2013

Ako sa pozeráte na tehotné ženy, ktoré chodia do Mec donaldu a stravujú sa tam? Teda jedia hranolky a iné mastné jedlá? A čokoládu? Nič z toho sa v tehotenstve totiž nesmie.

eliska31
4. mar 2014

@veva45 ako toto ma vie poriadne vytocit...ked uz, ani soplava mladez by tam nemala by co robit! Mlady organizmus tiez potrebuje energiu...a toto ziska???? Blbost...len sa tam pretrcaju a hraju na nieco co nie su..takze sme si kvit! By som chcela vidiet tu uzasnu zeleninu na ktorej je import/export bohvie z akej riti na druhej strane zemegule ze co obsahuje...joj... 😠 😠 😠

celasapremenim
4. mar 2014

@simca06022011 ja som robila domacu raz a dobra bola, ale daaavno

maca_p
4. mar 2014

ked som bola teho, tak mi mekac ze najviac chutil 😀 .
nedoprajes tehotnej mekac, mas po parade 😀 😀 😀

eliska31
4. mar 2014

@celasapremenim a, kde je problem? ked na nieco mam chut tak si doprajem. Poznam svoj metabolizmus, telo viem co uz zvladne a co nie....clovek sa moze stravovat bohvie ako zdravo ked dakde urve nejaka chemia mame po chlebe vsetci. Vid priklad Cernobyl. Mohla si sa stravovat zdravo, ked raz odrbala atomovka bolo to v haji ci priroda, ci strava ci okolie...uz ked mam ist vonat fialky od spodu nech mam aspon vedomie ze som si tento zivot uzila 😀 😀 😀 😀

celasapremenim
4. mar 2014

@eliska31 inak zeleninu, to si treba najst nejaku tetu na dzedzine s prebytkami, ja kupujem od kamosky, aj vajicka, a nejake drobotiny v bio, ale ani biu moc nedoverujem....najviac podvodov vraj prave cez nich leze, ale je fakt, ze oleje, muku spaldovu, ryzu naturalku, to sa tam da, inak aj v dm v alnature maju fajn vyrobky, aj bezlepkove recepty, hoci nemusime, obcas robievam, clovek si zvykne postupne a tradicnu stravu sem tam prehodime z nostalgickych dovodov 🙂 lebo ved kto by nemal svieckovu rad

celasapremenim
4. mar 2014

@eliska31 klidek, ja to na 100 percent nedokazem tiez dodrziavat, som clovek, ale do mcdonaldu v tehotenstve nepojdem ani bohovi
ale ani pohorsovat sa nemienim 🙂
inak pises hore, ze ta to vie vytocit, ako ty sa fakt naseres uz aj na nete? neblaaazni

cat
4. mar 2014

je mi to úúúplne jedno, je to ich zdravie, nie moje.

eliska31
4. mar 2014

@celasapremenim coooooooo si...len dnes mam taku dzivu naladu ze ma vsetko nasere...sorry dievcata 😀 😀 a ze zohnat tetu na dzedzine 🙂 🙂 🙂 Noooo alebo tak...ja neviem, ale ked si pozriem to BIO v obchode dvakrat si pomyslim ci to kupim....

celasapremenim
4. mar 2014

@eliska31 no aj bio obchody si treba veru vyberat :D...zase nerobim tam uplne cely nakup, iba niektore veci
napr. prasok do peciva, vanilkove struky, muku..celozrnnu, kukuricnu, spaldovu..spaldovu krupicu...., trstinovy cukor, ak nemam domaci lekvar, tak lekvar 🙂, kecup, mandlove a ovsene mlieka...ked som leniva, sampinonovu a olivovu pomazanku, olivy, susene ovocie (lebo je nesirene), tmavu cokoladu, zdrave kakao pre deti, neprazenu kavu.... oleje...orechovy, makovy, lanovy, olivovy ....sojovu omacku, jablcny ocot, detom jogurty ovcie ...rajciny, ked nemaju sezonu u tety, bio maso

zu_zi
4. mar 2014

Ja fastfoody obchadzam, raz do roka si tam dam maly shake a dost. Ale ked som bola tehotna, skoro 5 mesiacov som prezvracala a nic som nevedela zjest, jedine ovocie, ryzu (co inak nemam velmi rada), sushi (nie so surovym masom, pravdaze) a hranolky z McDonaldu. A bola som vdacna za ne, lebo ma fakt zachranovali, aby som nieco v sebe mala... Predtym som vzdy mala nazor, ze aj tie prenatalne vitaminy su cisty biznis, lebo ak sa zena stravuje pestro, nic navyse nepotrebuje, ale napriek tomu, ze som sa vzdy stravovala a aj sa stravujem pestro, na 99 percent na domacej strave, tak prave pocas tehu ma fakt zachranoval McDonald... Lebo vtedy u mna pestra strava neexistovala... a ak sa mi aj podarilo nieco ine zjest, hned to slo von...

dahra
4. mar 2014

Čo je macdonalds? Ja som tam "nigdáj" ešte nebola.

janulabb
4. mar 2014

mekáč je fasa stravovacie zariadenie, každý naň nadáva a fujká, ale zároveň sa tam chodí napchávať dobrotami 😀 chodila som tam ako tehuľka, lebo chickenu odtiaľ jednoducho neodolám ups

laila22
4. mar 2014

@bambulka00 mat tvoje starosti a prezidentov plat.....😀 nech si jedia co chcu...

anelehka
4. mar 2014

keby sa radsej staral kazdy o seba a nie o druhych... 😠 nech si kazdy je to,co chce... 😎

sono2
4. mar 2014

Podľa mňa chodia do mekača ľudia, čo sa im nechce variť. A je drahý., ja by som sa z jedného menu nenajedla. Takže preto tam nechodíme. A prečo by to malo škodiť., len je to návykové. Každý by si mal dokázať regulovať jedlo aby nevyzeral.ako prasa. Či je v mekači alebo doma.

majka99999
4. mar 2014

Ja som bola v mekaci 2x pocas tehotenstva. Mnam. Urcite som ublizila malemu menej ako slecna co tuna na jesen vencila psa s bruskom a cigareta v ustach. Nedavno som ju stretla znova, kocik, pes a samozrejme ciga v ruke... Dufam, ze malu dojci.

stanulienkat
4. mar 2014

Fuuuuj, ja by som tam nezrala ani normalne. Maso v sladkej gumennej zemli, blivajs a to niekto vyssie spominal, ze dobroty z Mc Donaldś-som sa nasmiala. Este zmrzlina a hranolky hej, ale ostatné? A uplne super je, ked tam ide nejaka tlstoska 120 kg, normalne by som ju neobsluzila 🙂. A teraz asi neostane na mne ani nitka suchaaaaa, pomooooc

marionelka
4. mar 2014

@stanulienkat no ja mám takú váhu a do Mekáča vôbec nechodím 🙂 a myslím si že nie som tlstučká ..a ale myslím si že keď som bola tehotná stále som mala chuť na hranolky a miešala som ich z kyslými uhorkami a čerešňami ...🙂 nenadávaj lebo nevieš ako dopadneš Ty a Tvoje deti alebo Manžel 🙂

gretocka
4. mar 2014

@bambulka00 - sice urcite nie som zastancom McDonalds a stravovania v tomto retazci (aj vseobecne fast foodov), ale tvoj uvodny prispevok povazujem za trochu prehnany, ze sa nic z toho nesmie... tehotenstvo nie je choroba a pokial ti lekar kvoli individualnym problemom nezakaze nieco z uvedenych potravin tak v normalnom mnozstve je uplne normalne dat si aj cokoladu, aj hranolky pripadne nieco vyprazane.
Ja osobne som v Mc Donalds pracovala este za slobodna, takze som tam obcas aj jedla. Odvtedy ako som vydata tam nechodim hlavne z financnych dovodov - aby sa tam chlap najedol, minuli by sme tam dost vela penazi. Ale ked nestihame normalne jedlo a na vypadovke z BA stretneme "Mekac", tak cca raz za rok si ich hranolky aj so sladkou zemlou a masom dame. Zmrzlina ako aj kava nam od nich chuti tiez.... Potom to zas vyvazime doma brokolicou uvarenou v pare so zemiakmi a rovnovaha je dodrzana 🙂

sisaka
4. mar 2014

co ja na to, kde a co jedia ini ludia? no nic, mne je uplne sumafuk, kto, kde, ako a s kym sa stravuje ....
Tie McDonaldy musia na Slovensku len ztazka prezivat, kedze podla prispevkov to vyzera, ze ludia ich oblukom obchadzaju a vacsina tam v zivote nohou nevkrocila, asi tam chodia len cudzinci, co sa im necudujem, pravdepodobne tam jedlo chuti lepsie ako v mnohych slovenskych restauraciach.

ianitka
4. mar 2014

baaaabyyyy, klud...
bambula00 je uz davno bloknuta/zmazana, alebo co... ona tu zalozila vtedy zopar stravovacich tem v style "objavila som ameriku"
a my tu teraz robime statistiku 🙂 lebo kazdy tu napise, nikdy,obcas, casto ..... a bla bla...
a nech nezaostavam... 😀 😀 😀 k teme - do Mc chodim obcas t.j. 1x rocne pri cestovani niekde aj jem, inak len kavaalebo zmrzka, ale v 1. tehu som bola .... 🙂 proste som dostala hlad 😀
a teraz som dostala neskutocnu chut na ich zmrzku ...

keira
5. mar 2014

Mc donald by mali proste zakazat, ale to neurobia nikdy, lebo im to vyhovuje, ked sa my zle stravujeme, potom sme chori, a potom investujeme zas kopec penazi do liekov, vsetko so vsetkym suvisi 😝

lorela
7. mar 2014

Hm, hmmmm, často strava, ktorá sa varí a pojedá v niektorých rodinách je minimálne rovnaká, ak nie ešte horšia. Samé tuky, biela múka, takmer žiadna zelenina.
V tom vidím oveľa väčšie nebezpečenstvo, ako navštíviť McDonald. Doma sa stravujeme každý deň, do mekáča sa každý deň nechodí...

tina1988
7. mar 2014

Bola som v Mc donalde 1x pocas tehotenstva lebo som dostala strasnu chut, tak sme tam s manzelom skocili. Nijako mi to neublizilo 🙂

lorela
7. mar 2014

Ale zase, v otázke sa objavuje slovo "stravovanie", a to evokuje "pravidelné".
A pravidelne sa stravovať v McDonalde počas tehotenstva už za úvahu stojí. Nie, smrteľné riziko otravy nehrozí, heh, ale nič príjemné pre tehotnú ani taká zápcha 😵, však?

afrika
7. mar 2014

milujem MC Donald a rada si odtiaľ na niečom pochutnám aj teraz v tehu 🙂 🙂

jatamido
7. mar 2014

...načo to treba riešiť??...je to každého osobná vec!!!

tatiana1985
7. mar 2014

ja nemam chorobu,ani smrtelnu nemoc ked som tehotna ! a ked mam na nieco odtial chut, tak si to kupim a rovno XXL davku...a co? 😠 😠 😠 😠 tu sa riesia veci 🙄 🙄 🙄

simca06022011
7. mar 2014

@lorela hej.. niektori aj v tom sendvici dostanu viac zeleniny ako doma zjedia 🙂 ale fakt...

anelehka
7. mar 2014

@stanulienkat ty si ale chuderka,ze tlstoska,co si to dovolujes????Nie kazdy je tlsty,lebo sa napchava,moze mat aj zdrav.problem neviem,ako by sa taka nestastnica citila,keby ju neobsluzili,alebo sa pozerali cez prsty,zelam ti nech sa ti to nikdy nestane,ty si asi spageta,alebo nejaka anorekticka 😠