Som 3x tehotná, ale muž dieťa nechce
Ahojte baby potrebujem poradiť prosím čo mám robiť podariilo sa nám s mužom zas byť tehotný ale mám strach 2x som bola cisárskym mám dvoch chlapcou jeden má 8rokou aleje postihnutý a druhý ma len 2roky čo mám robiť muž nechce 3dietá a ja si zobrať dieťa nedám .
@veronikaszabova velmi si vážim vašu oporu ste zlatá
@tiezjedna
tiezjedna
•
Dnes o 10:40
@janetinka27 buď si ma nepochopila, alebo pochopiť nechceš. Nevadí. A dieťa môžeš k empatii vychovávať aj bez toho, aby si ho vedome priviedla do prostredia v ktorom nedostane na výber. A naozaj si myslím, že jednostranné rozhodnutie autorky je veľmi sobecké. Nemá to riešiť na koni, ale s mužom doma. Možno má on len reálny pohľad na ich situáciu a preto tretie dieťa nechce.
0Odpovedz
Takže aby netrpelo to 2 dieťa pri tom 1 mali by ho tiež utratiť, ako to 3tie,aby netrpel nikto, ze???
Ty budeš iný mozgový trust...
Keby ten putin hodil plošnu atómovku, by bolo asi pre ľudstvo najlepšie, netrpel by nikto🔥
@janetinka27 skus pozrieť na aký príspevok som reagovala... to nebolo autorke.
No keď si zobrať dieťa nedáš, tak načo sa pýtaš, čo máš robiť? Muž tretie dieťa nechcel? Tak načo trtk.l bez ochrany? Ako sorry, ale máte 2 deti, 1 postihnuté čiže asi potrebuje viac starostlivosti, času , ďalšie dieťa nechcete, ale ochranu nepoužívate, idete na plno a potom muž povie, že to dieťa nechce. Bez urážky, ale veľmi inteligentní teda nebudete. Tá gramatika tomu tiež nepomáha. A teda tehotná si ty a nie tvoj manžel...
A teda aj to druhé dieťa bolo neplánované? Keďže si napísala, že sa vám zas podarilo s mužom byť tehotní.
Ako je čas riešiť sterilizáciu lebo kým prídeš do prechodu, tak sa vám zas podarí ešte xy detí.
Fakt nerozumiem mentalite niektorých ľudí. V dnešnom svete, kde existuje xy možností ochrany.
@gejb viem, ze si nereagovala autorke, viem na co si reagovala a ja som nasledne reagovala na teba
@tiezjedna tak najlahsie je napisat, ze som ta nepochopila a ze nevadi. ja som ta pochopila. a trvam na tom, co som napisala
@adrianka2606 a @dadis
Nechápem ako to myslíte. Vari si myslíte, že pani tu bude vychovávať svoje deti zodpovedne, keď ani nevie ako sa im podarilo 3.dieťa? Evidentne tam nejaké plánované rodičostvo nefunguje.. gramatika tiež nie, tak zase sa nehrajme na to, že to tam bude úplne vporiadku.
To nebol príspevok o pozdvihnutí si ega, ale o reálnom riešení problému - toto dieťa už nejako vychovajú, ale dobudúcna nech si požiada žena v pôrodnici o sterilizáciu, inak o pár mesiacov bude písať ako sa im podarilo 4., potom 5.te dieťa neplánovane..
@lenkakravcova môj manžel má príšernú gramatiku, v čase štúdia by bol ohľadom gramatiky potreboval kus špeciálny prístup, jednoducho vôbec nemá na to pamäť (napríklad ako ja, že diktáty nikdy nebol problém, proste aj viem okamžite použiť adekvátne pravidlo a aj to vidím, že proste takto to slovo nemá vyzerať). Zarobí však podstatne viac, ako ja, učiteľka s VŠ, okrem svojho remesla sa dávno predo mnou venoval dobrovoľníctvu, organizoval rôzne podujatia pre deti a mládež, viedol tím... Nie, nevie gramatiku, ale som hrdá na to, že moje deti majú takého otca. Nielen schopnosťami, ale aj morálne. To, že spolu robíme veci nezištne pre druhých, je niečo, čo je pre moje deti oveľa dôležitejšie naučiť sa, než doučovanie gramatiky otcom. Toľko k tvojmu komentáru o vrstve a o tom, kto má mať koľko detí, na základe gramatiky 🙈
@any_soj A zároveň aj sa nechránite, dieťa nechce a máš strach "troška"?
Lebo tu nejde len o gramatiku. To je len jeden z mnohých ukazateľov.
@lenkakravcova To myslíš vážne čo si teraz napísala? Ideš hodnotiť niekoho podľa gramatiky? Kde sa v tebe berie toľko zloby?
@lenkakravcova ja ti absolútne rozumiem o čo ti ide. Ale príprav sa že väčšina to tu nepochopí a ukrizuju ta za to, čo si napísala.
@lenkakravcova Ta pani nemusi mat vobec nizke IQ a nemusi byt bez vzdelania. Pytala sa, ako sa postavit k situacii, ze jej manzel toto dieta nechce a ty ju hodnotis, kto je, co je a co ma riesit v buducnosti. A to najpodstatnejsie je, akym stylom a podtonom to robis.
@aurora33 To, co tu niektore mamy predviedli sa da naozaj chapat len velmi tazko. Keby to pisali tebe, na tvoju otazku, asi by ti to nepadlo velmi dobre.
@lenkakravcova Ved caka 3.dieta a nie 12. A caka ho so svojim manzelom a nie s nejakym nahodnym chlapikom z Tinderu. Stiahni trosku nohu z pedalu v sudeni ostatnych.
autorka, v poznanm osobne zeny co maju za sebou 3 cisarske uplne bez problemov, v zahranici je aj viac beznych...
Ak sa uz stalo, babatko je velky dar, verim ze aj manzel to pochopi...boli ste pri tom dvaja, nedaj sa dotlacit do niecoho co nechces (myslim potrat)
@lukasko12 v prvom rade ma mrzi reakcia manzela. Ale verim, ze ty to zvladnes, my zeny vieme byt silne. Ja mam 4 deti. Tri vlastne a jedno adoptovane. Podla lekarov sme s muzom nemali mat ziadne dieta, tehotna som bola 5 krat. Dvoch anjelikov mame tam hore. Prve dcera sa narodila predcasne. Druhy adoptovany syn na ADHD, treti syn ma NKS. Obidvaja su uz relativne v stabilnom stave, ale dalo to zabrat, tie hodiny terapii. Stvrte sme uz cielene neplanovali, ale stalo sa a teraz sa z najmladsieho tesime. Dcera akurat minule povedala, ze uz si to ani nevie predstavit, ked sme ho este nemali. Ano su aj tazke dni, kedy som zufala zo vsetkych tych povinnosti, stale si robia zle, hadaju sa, ale su aj chvile, kedy sa zahraju. Tri cisarske v dnesnej dobe uz nie su problem. Drzim ti palce, aby vsetko dobre dopadlo.
Ďalší cisársky je v pohode toho sa neboj...samozrejme rizika sú, je to operácia,ale dnes sa robí aj 5 cisárskych...
To,že chlap dieťa odmieta, no nech sa nehnevá mal s dat vajcia odrezať keď si aspoň gumu nedal a to by som mu povedala,nech láskavo prevezme zodpovednosť keď si dosýta užil....netráp sa tým.. nejako to snáď vyriešite...

Chudá to dieťatko ešte sa. Ani nenarodili a už je nechcené....ak by ste si ho náhodou nechali tak mu nikdy nepovedz že ocinko ho nechcel.