konik_testuje
14. jún 2018
3567 

Vaše skúsenosti s Manufakturou - Odličovacia starostlivosť Sedmokráska

Aktualizácia: recenzie žien na českú kozmetiku Manufaktura nájdete v našich diskusiách. A ak vás zaujímajú výsledky testovania anti-aging séra na okolie očí a pier so sedmokráskou, Q10, kyselinou hyalurónovou značky Manufaktura, tak nakuknite sem. 

---

Pravidelné a kvalitné odličovanie je základom starostlivosti o pleť, bez ktorého je používanie aj toho najlepšieho pleťového krému takmer zbytočné.

Doprajte preto svojej pleti to najlepšie priamo zo srdca prírody. Jemné lupene sedmokrásky spolu s ďalšími prírodnými ingredienciami vás pohladia a prinesú vám príjemný zážitok, z ktorého si vytvoríte najobľúbenejší rituál dňa.

Ženy, vítame vás pri ďalšom testovaní s kozmetikou Manufaktura.

Čo testujeme

Pre Manufakturu je typické využívanie prírodných ingrediencií - prevažná väčšina kozmetiky obsahuje 97-99,5 % prírodných zložiek. Prírodné suroviny uprednostňujú preto, že obsahujú veľké množstvo vitamínov, antioxidantov, minerálov, hydratačných a vyživujúcich látok.

A taký aj bude váš testovací balíček - plný vitamínov a antioxidantov, ktorý bude obsahovať:

Jemné odličovacie mlieko s mandľovým olejom a sedmokráskou pre citlivú pokožku - jemné odličovacie mlieko, ako prvý krok odlíčenia, je rastlinného pôvodu s výťažkom zo sedmokrásky, mandľovým olejom, ovseným beta-glukánom, kyselinou mliečnou, vitamínom E a panthenolom. Dokonale odstráni make-up a ďalšie nečistoty. Mimoriadne šetrná receptúra bez obsahu farbív, alergénnych parfumov, parabénov, alkoholu a ropných produktov je ideálna aj pre citlivú pokožku vrátane odlíčenia očí. Hydratuje a vyživuje pleť, pomáha jej regenerácii a dodáva pocit hebkosti.

Peelingová hydratačná pleťová maska so sedmokráskou a kyselinou hyalurónovou- zaujímavé spojenie peelingu a pleťovej masky pre domáci pleťový rituál. V prvom kroku aplikujte na suchú a čistú pleť ako peeling - jemnými krúživými vmasírujte. Pomocou bambusových častíc zbavíte pleť odumretých buniek, mastnoty a nečistôt. Potom nechajte pôsobiť 5 minút cenné prírodné ingrediencie - hydratačnú a omladzujúcu sedmokrásku a kyselinu hyalurónovú, výťažok z rebarbory, upokojujúci panthenol a vitamín E v sprievode jojobového a mandľového oleja. Nakoniec opláchnite - výsledkom bude zamatovo jemná, mladistvá a báječne hydratovaná pleť.

Upokojujúca pleťová voda s mandľovým olejom a sedmokráskou pre citlivú pokožku - Jemná pleťová voda so sedmokráskou, ovseným výťažkom, mandľovým olejom, panthenolom a kyselinou mliečnou je ideálna k rannému i večernému dočisteniu pleti. Hydratuje, upokojuje a pomáha stiahnuť póry, čím zabraňuje ich upchávaniu nečistotami. Zanecháva pleť čistú, jemnú a chránenú pred podráždením. Mimoriadne šetrná receptúra bez obsahu farbív, alergénnych parfumov, parabénov, alkoholu a ropných produktov je ideálnou starostlivosťou o citlivú pokožku.

Manufaktura je originálna česká kozmetika, ktorá je dostupná aj v kamenných predajniach na Slovensku alebo aj v v ich prehľadnom e-shope. Spolupracujú predovšetkým s českými dodávateľmi, aby tak zaručili pôvod a kvalitu surovín.

Koho hľadáme

Pre toto testovanie hľadáme 10 jemných žien každého veku, ktoré sa denne líčia a potrebujú si večer dôkladne vyčistiť pleť od make-upu a nečistôt. Mali by to byť ženy, koré uprednostňujú a vyhľadávajú prírodné zloženie kozmetiky, dbajú na to, čo pre svoje zdravie a krásu robia. A samozrejme sa rady podelia o svoj názor.

Ako sa zapojiť

Balíček Sedmokrásky získate len napísaním komentára pod tento článok. Popíšte nám v ňom svoj aktuálny večerný odličovací rituál.

Zapojiť sa môžete do nedele 17.6. 2018 a v pondelok 18.6. 2018 vyberieme ženy na testovanie tohto voňavého balíčka. Vybrané ženy budeme kontaktovať internou poštou.

Držíme vám všetkým palce a prajeme krásne horúce dni,

Konik_testuje

#test_manufaktura2

Odlicujem sa micelarnou vodou, oplachnem sa gelom na tvar, aplikujem levandulovy olej jemnou masazou, doplnim kremom na ocne okolie.

11. jún 2018

Každý večer sa odlíčim, vyčistím tvar minerálnou vodou a následne nakremujem. A môžem pokojne spať 😴

11. jún 2018

Používam čistiaci gél, tonikum, krém od Syn Care a čistím si tvár masážnou kefkou od Mary kay)

11. jún 2018

Ahoj, ja sa líčim každý deň. Večerné odličovanie prebieha u mňa nasledovne: najskor odličujem oči, neustále ma štípu, mám veľký problém zohnať niečo jemné, čo nedráždi oči pri odličovaní. Potom prichádza na rad celá tvár. Vždy ju odličujem buď tonikom, alebo krémom určeným na odličovanie. Neskor prichádzajú "ovácie" v podobe peelingu, či zmývateľná maska, zlupovacia, skratka záleží to od mojej nálady.... po ukončení úkonov príde na rad nočný krém.

11. jún 2018

Chem vyskúšať-testovat vase produkty.
Každý den sa licim do prace, spirala ceruzka krem makeup pripadne puder. Moja praca to vyzaduje.
Vecer mam pleť unavenu, odlicim ju pletovou vodou oplachnem cistou a nanesiem krem.
Budem rada, ak ma vyberiete dakuhen

11. jún 2018

Teším sa, že ste ma oslovili a dúfam, že ma vyberiete . Odlíčim si oči odličovačom očí, následne si micereálnou vodou odlíčim celú tvár, ktorú si potom umyjem vodou. Na koniec si dávam emulziu na citlivú pokožku na tvár a dekolt jemne ju v masírujem. A hotovo 🙂 Pekný deň.

11. jún 2018

Moj vecerny ritual spociva najskor v odliceni pleti cistiacim pletovym gelom, nasledne docistim micelarnou vodou. Potom aplikujem tonikum a kolagen / kys.hyaluronovu. na zaver nakremikujem tvar aj ocne okolie

11. jún 2018

odličujem sa pleťovým gélom, potom zvyšky odstránim na tampóne tonikom, nakoniec hydratujem nočným krémom a idem spať 😀

11. jún 2018

Moje odlicovanie pozostava s odlicenia oci pripravkom na oci znackou Balea a potom odlicenia tvare, na to pouzivam Biodermu micelarnu vodu a uz len nanesem serum a krem na tvar.

11. jún 2018
Komentár bol odstránený

Večer sa odlíčim - odličovačom očí na citlivé oči , potom tvár a nakoniec používam micelárnu vodu. Po čase som sa začala znovu líčiť , keďže si to moja práca vyžaduje a mám problém si nájsť vhodný produkt na moju citlivú pleť

11. jún 2018

v prvom rade 2-fazovy odlicovac, potom nasleduje cistiaci pletovy gel a nakoniec si dam hydratacne pletove mlieko, aj mam plet viac vysusenu pouzijem hydratacny pletovy krem

11. jún 2018

Pouzivam micelarnu vodu na vyčistenie a kvalitný krém

11. jún 2018

odlicujem sa Nivea micelarnou vodou a potom hydratacnym kremom Nivea

11. jún 2018

Manufaktúra je super, sesterka mi ju občas nosí keď príde z Prahy ;) milujem prírodnú kozmetiku a vlastne všetko prírodné, keďže pracujem v chemickom laboratóriu (chémie mám teda v živote viac než dosť) a pri odchode z práce to musím všetko zmyť preč z tváre :P a ešte k tomu moja citlivá pokožka, večne u kožnej, takže čím menej chémie na tvári tým väčšia paráda pre mňa ❤

11. jún 2018

Moje večerné odlíčenie a zároveň starostlivosť o pleť spočíva v použití pleťového mlieka na odstránenie make-upu a líčidiel, potom pleť dočistím micelárnou vodou a nakoniec nanesiem na pleť nočný výživný krém.

11. jún 2018

Odličujem sa čistiacim mliekom, predtým si tvár ešte umyjem vodou a jemným mydlom. Nádledne použijem krém.

11. jún 2018

Pouzivam eko micelarnu vodu a nasledne si nanesiem nocny krem.

11. jún 2018

Ahojte, ja sa odlicujem najskor tak, ze manzelovi ukradnem 🙂 z panskeho mydla z manufaktury vymydlim si tvar a potom - najskor odlicovacie mlieko a micelarna voda. Ukoncim to kremikom.

11. jún 2018

Odličovanie patrí k mojím každodenným rituálom, keďže sa maľujem a pleť si v noci musí oddýchnuť. Najprv použijem pleťový odličovač s výťažkami z hrozna, potom použijem micelárnu vodu, aby som sa zbavila zvyšných nečistôt. Manufaktúru mám veľmi rada, zatiaľ som používala ale len sprchové gély a telové mlieka, tak dúfam, že budem mať možnosť vyskúšať aj odličovací set 🙂

11. jún 2018

Pomocou forea a cistiaceho gelu odstranim make up, oplachnem a docistujem pletovym tonikom +odlicenie oci dvojzlozkovym odlicovavom oci. Na zaver nanesiem ocny a nocny krem podla typu mojej pleti...cize zmiesana citlivá, problematická

11. jún 2018

To by sa manžel potešil 😂vždy naňho vyletím s tampónom a cistim tí mastnú pleť a on plače jak malé dieťa, že ho štípu očká 🤣
S kozmetikou Manufaktura som spokojná, zatiaľ som však skúšala len telové prípravky 🍇 s výťažkami z hrozna🤗 rada by som si našla aj nový objav v pleťovej kozmetike, nakoľko mám veľmi citlivú pleť a prípravky, ktoré používajú ženy denno-denne pre mňa sú absolútne nevhodné.
Používam micerálnu vodu, peeling, nočný krém tiez čisto prírodného charakteru a krém na očné okolie 😊

11. jún 2018

Popravde vacsinou len cistou vodou.ale chcelo by to zmenu!

11. jún 2018

ja nepouzivam nic na odlicovanie iba cistu vodu a detske mydlo doposial som si nenasla odlicovac ani ziaden pripravok na plet ktory by mi vyhovoval takze radsej nepouzivam absolutne nic mam 27r....rada by som vyskusala tuto znacku kedze vsetky dostupne znacky s obchodov aj lekarni som skusala ale stouto som sa este nestretla ....ako mi pribudaju rocky a hlavne po porode zistujem ze sa mi metabolizmus, telo, pokozka, hormony uplne zmenili a potrebovala by som niecim zacat plet vyzivovat....preto by som velmi rada vyskusala aspon 1vyrobok od Vas ci by mi konecne vasa znacka vyhovovala

11. jún 2018

Najskor odlicujem oci a to pomocou dvojfazoveho odlicovaca urceneho na citlive oci. Potom odlicujem plet pomocou micelarnej vody. Na zaver aplikujem na plet nocny krem na tvar a dekolt a ocny krem ktory vklepkavam do ocneho okolia. Hydratacnu masku si doprajem raz za tyzden.

11. jún 2018

Cistiaci penovy gel s vodou ako prvy, potom miceralna pletova voda, nasledne araganovy olej - super na moju suchu plet. Ak uz deti spia tak stihnem aj masaz a krem na oci 🙂.

11. jún 2018

Odličujem sa micelárnu vodu na odlíčenie, potom si prepláchnem čistou vodou tvár. Tak idem do sprchy tam sa mi tvár naparí a otvoria sa mi póry, tak si nanesiem čistiaci gél na póry a nakoniec si dávam peeling z kúskami soli nechám trošku pôsobiť, oplachnem a mám tvár úplne hladkú.

11. jún 2018

na odlicenie pouzivam micelarnu vodu a potom masirujem arganovy olej na celu tvar 😉

11. jún 2018

Moja večerná rutina spočíva v odličeni oci, momentálne mam odličovač očí od Dermacolu, potom odlíčim pleť čistiacim mliekom od Vichy, následne používam, čistiaci krém od Dermacolu spolu s čistiacou kefkou, dočisťujem Jarišovou alebo Ružovou vodou. Dám si nejaké sérum od The Ordinary, nato nočný krém od Vichy - hydratačný +očný krém od Vichy. Od Manufaktúry som zatial vyskušala len krém na ruky. Bol výborný, rýchlo sa vstrebal a tá vôňa...

11. jún 2018

Dobrý deň,

úprimne, priznám sa bez mučenia, že so značou Manufaktura nemám absolútne žiadnu skúsenosť, na druhej strane sú to krásne výrobky, plné faieb, vôni a tiež zaujímavé. Mám rada prírodné produkty, preto používam na odličovanie aj odličovaciu penu konkurenčnej značky s kamilkami. Pred pár rokmi by ste u mňa nenašli žiadne prírodné produkty, no postupne času som zistila, že sú pre mňa prijateľnejšie ako rôzne chemické.

Takže, moje odličovanie je veľmi jednoduché a rýchle. Odlíčenie odličovacou penou počas sprchovania.

Bola by som veľmi šťastná keby sa usmialo šťastie na mňa a vdaka MK by som mohla vyskúšať produkty tejto značky, sú veľmi lákavé! 🙂

Pekný deň ❤

11. jún 2018

Rada by som vyskúšala váš balíček Sedmokráska. S kozmetikou Manufaktura mám len dobre skúsenosti. Nakolko som tehotná, tak kozmetika s prírodnými zložkami je u mna na prvom mieste. Momentálne vyuzivam Sensitive skin care radu. Môj večerný rituál pozostáva s očistenia pleti cistiacim pletovym mliekom, cca 2 x do týždňa aplikujem jemný peeling. Následne použijem zkludnujucu pleťovú vodu a na záver aplikujem pleťový krém. 😊

11. jún 2018

Zdravim...ťahá mi na 40 tku takže sa snažím aby moja pleť dostávala to čo potrebuje.Pouzivam denný,nočný a očný krém a na čistenie micelarnu vodu všetko od firmy Oriflame,pretože to je jediná kozmetika doteraz,ktorú moja pleť dobre znáša.Na T zónu si doprajem piling alebo masku.

Keďže vyuzivate prírodné zložky...rada by som vašu kozmetiku vyskúšala 😉

11. jún 2018

Veľmi ale veľmi rada ,by som vyskúšala aj túto kozmetiku.
Preferujem kozmetiku prírodného potenciálu,kedze mám problematickú ekzemove pleť preto dbám na to čo si vyberiemna čistenie a hydratáciu mojej pleti.
Večer si odlicim oči a pleť mám taký odlicovak potom si pleť ešte oplachnem vodou po udusením nanášame mandľový krém.
Ráno si vždy preretriem tvár tamponom na ktorom mám pleťovú vodu aby sa pleť prebrala.
Tieto výrobky ma zaujali a rada budem ťa ktorá ich bude testovať. Pekný deň 🙂

11. jún 2018

Použivam eko micelarnu vodu a následne si nanesiem nočný krem.Rada by som vyskúšala váš balíček Sedmokráska. S kozmetikou Manufaktura mám len dobre skúsenosť

11. jún 2018

Ahojte,rada by som sa zapojila do testovania Vasej prirodnej kozmetiky,kedze sa zvyknem licit kazdy den okrem leta (vtedy si nahodim len ruz, spiralu a upravim obocie). Aj ked nie som nalicena,vecer je nutne vycistit si plet,aby sa zena citila pohodlne a sviezo a taktiez jej pokozka,takze sa odlicim alebo len vycistim plet micelarnou vodou a nasledne pouzijem pletovy krem 🙂 Kedze s Vasou kozmetikou este nemam skusenosti,rada by som ju vyskusala a prispela aj mojim nazorom 🙂 .

11. jún 2018

Môj odličovací rituál spočíva v tomto: Na odlíčenie používam gél značky Cetaphil, ktorý pleť krásne vyčisti a hydratuje. Následne si pleť opláchnem vodou a ustriem do sucha. Pre poriadnu hydratáciu si pleť ešte prekrémujem klasickou modrou Niveou, ktorá je podľa mňa najlepšia. 🙂

11. jún 2018

Večer si neviem predstaviť bez odlíčenia a zbavenia pleti nečistôt. Vždy začínam pleťovým čistiacim gélom a následne použijem micelárnu vodu, ktorou ešte dočistím hlavne oči od riasenky - obe od značky Green Pharmacy, poľská prírodnejšia značka kozmetiky. Napokon nanesiem krém, môj faforit je už dlhšiu dobu Sebium Global od Biodermy. V lete si pleť ešte dvakrát v týždni čistím aj peelingom.

11. jún 2018

Ahoj.Mne sa po 30tke úplne zmenila pleť . je oveľa citlivejšia a povedala by som zmiešaná.Takze svoje rituály sa snažím nastavit po novom.Aktualne sa odlicujem micelarnym gélom a micelarnou vodou na citlivú pleť od Ziaja.Ale zatiaľ je táto rutina v štádiu pokusu.S prírodnou kozmetikou popravde skúsenosti nemám,no momentálne premýšľam práve nad tým ci by mojej "rozhodenej" pleti nevyhovovala najviac.Bola by som vďačná za príležitosť otestovať ju.

11. jún 2018

Ja sa odlicujem vlhcenymi obruskami(detskymi) vo väčšine prípadov🙈..potom dočistím pleť čistiaciou kefou od Marykay...plet oplachnem vysusim..a natieram ju podla mna úžasným perlovym serom od Nivea😉😊..a tak 3x do týždňa na pleť používam aj masky..rôzne-hydratacne,kolagenove,bahenne...😉

11. jún 2018

moj vecerny ritual zacinam vycistenim pleti pletovym gelom,oplachnem vodou,odlicim oci,na vatovy tampon nanesiem pletovu vodu,momentale mam manufakturu,a tou docistim,potom pouzijem serum,ocny krem a krem,snazim sa aspon 1x do tyzdna pouzit peeling a masku.velmi rada by som otestovala aj dalsie vyrobky manufaktury😀

11. jún 2018

veľmi by ma potešili prírodné odličovacie prostriedky, nakoľko mám stále problémy s typickou zmiešanou pleťou a potrebovala by som vyskúšať nejakú zmenu - večer používam iba micelárnu vodu od Dermacolu ktorá je vhodná aj na odlíčenie očí a krém používam ručne robený obsahujúci veľa prírodných zložiek od jednej šikovnej žienky, ktorý mi mimochodom veľmi sedí 🙂

11. jún 2018

Takže Ahojte 🙂 v lete keďže je horúco, ja si stále opláchnem tvár studenou vodou, potom micelárnou vodou odlíčim zbytky make- upu, zvlášť od riasenky a linky, zase opláchnem studenou vodou jemne osuším krém si na noc nedávam lebo sa budím mastná keďže mám viac mastnejšiu pleť. :D

11. jún 2018

Najskôr si odlíčim micelárnou vodou maskaru potom tvár od makeupu, poriadne ju umyjem a nanesiem hydratačný krém pretože mám veľmi veľmi suchú pleť.

11. jún 2018

Kedze som v 9 mesiaci tehotenstva,tak velakrat nemam silu sa nejak extra snazit,ale vzdy si musim umyt tvar peelingovym kremov 3v1 od Nivey,potom micelarna voda a vecerny krem.Chcela by som mojej tvaricke dodat trochu visc starostlivosti ,nech si nikto nepovie "Pozrite sa na nu,ta vyzera ako by mala za sebou mimoriadne tazku noc" 😁
Mozno by mi vvtom pomohla aj tato super prirodna kozmetika,ktoru uz dlho chcem vyskusat..Tak azda budem mat stastie 😍

11. jún 2018

O svoju pleť sa dôkladne starám, ráno aj večer. Večer je to veľmi dôležité, aby na pleti neostali zbytky mejkapu. Najprv si odlíčim oči čistiacim odličovacím pleťovým tonikom s kyselinou hyalurónovou (v bio formulácii). Potom si tvár umyjem vlažnou vodou a jemným čistiacim penovým prípravkom. Póry uzavriem za pomoci tonizačnej vody a na koniec aplikujem prírodný nočný krém s koenzýmom Q10. Toť všetko.

11. jún 2018

Zdravim, rada by som sa zapojila do testovania Vášho produktu. Môj rituál večerného odlicenia spočíva použitie miscelarnej vody tamponom celú tvár a dekolt , gelovym čističom následne tvár, ružová voda a nočný krém, očný krém. Nič viac,nič menej. Mám 40 rokov, čakám bábätko a vďaka hormónom mám momentálne veľmi peknú pleť..ale inak ja ani normálne nemám problematickú našťastie 😊 Krásny dník želám.😘

11. jún 2018

Priznávam sa, že od kedy mame tretie dieťa, dosť zo zanedbavam 😏
Licim sa každý deň, večer poumyvam vodou, potom micelarnou a nočný krém... Hodilo by sa mi vyhrať balíček, ktorý má nakopne v tom, čo ešte nie dávno bolo mojou prioritou a to každý večer sa venovať sama sebe viac ako 3minuty ☺️

11. jún 2018

Moj večerný ritual je nasledovný : tvar si navlhcim, nanesiem penu na odličenie a nasledne hubkou na tvar si ju vodou dam dole. Potom prejdem ešte vodičkou na čistu plet a na zaver si dam krem s uhorkami od manufakturi 😍😍 uplne top. Plet mam ako babatko

11. jún 2018

Nikdy som sa čisteniu pleti ani odlicovaniu nejak špeciálne nevenovala, no asi je najvyšší čas začať. Moje odlicovanie spočíva v umyti si tvare a následne si ju očistím odlicovacimi tampónmi s použitím Garnier rose. A to je všetko 🤷🏼‍♀️ Rada by som vyskúšala niečo nové a Manufacturu používam iba ako sprchovy alebo soľ do kúpeľa. 😊

11. jún 2018

Najprv dám spať dieťa. To je dosť dôležité, co ak by sa má bez mejkapu zľakla? 😉
Ale nie. Tvar si odlicujem kokosovym olejom (zima), alebo micelarnou vodou (leto). Krúživými pohybmi vatovym tamponom. Následne si dám sprchu (tepla voda otvorí póry) a nanesiem nočný a očný krém. A hajde do postele, spánok pleti prospieva, len moja dcéra tomu ešte nerozumie 😂

11. jún 2018

Odličujem sa odličovacím mliekom. Vyskúšala som už micelárne obrúsky, micelárnu vodu ale vždy sa vrátim k mlieku. Momentálne mám také s pumpičkou, super vec že ho nemusím stále otáčať a vytriasať. Po odlíčení mliekom si pleť vyčistím čistiacim gélom a nakoniec dočistím pleťovou vodou. Oči si odličujem micelárnou vodou, nakolko som si kúpila veľké 400 ml balenie na odličovanie tváre no veľmi mi to nesadlo na pleť, ale oči s tým nemajú problém 🙂 Prednedávnom som objavila skvelú vec. Mám citlivú pleť, sem tam sa mi spraví akné a trápia ma aj šupinky na tvári, najviac vtedy ked si nanášam make up a šupinky vystrkujú "rožky". Na akné by som aj použila niečo s alkoholom, no to mi zas vysušuje ostatnú pleť. Preto som prednedávnom začala používať Bi-oil a som max spokojná. Po celom odlíčení si na prsty nakvapkám malé množstvo oleja a rozotriem na tvár. Šupinky miznú a pleť mám krásne jemnučkú. Toť je môj rituál 😉🙂🍀🌷

11. jún 2018

Základom môjho odlicovacieho rituálu je jednoznačne zelena micelarka od Biodermy ňou začínam i končím odlicovanie pleti. Na oči používam dvojfázové odlicovace, favorita nemám vždy skúšam niečo nové, na vyčistenie pleti od make upu používam mydlo z čierneho uhlia, ktoré vyrába moja kamarátka a na záver kvalitný nočný a očný krém 👌🏼

11. jún 2018

Odličujem sa micelárnou vodou, potom si dám krém na tvár, a krém na očné partie.

11. jún 2018

každý večer si umyjem tvár čistiacim gélom, niekedy použijem aj píling, pleť potom dočistím pleťovou vodou a nanesiem krém, niekedy aj sérum proti pigmentovým škvrnám - ešte pod krém.

11. jún 2018

Používam z ruží minerálnu vodu, ktorou si krásne prečistím pleť, hodím si krém nočný na tvár vichy a ešte si dávam čiernu masku na tvár.

11. jún 2018

Odličovanie je pre mňa dôležita vec, keďže moja pleť je citlivá a má sklon k akné. 😐 1. Krok, odlíčenie s minerálnou vodou Garnier. 🚰
2. Krok, použijem pílingové mydlo Kawar. 💧
3. Krok, prečistenie s ružovou vodou.🌹
4. Krok, nanesenie nočného krému Cutishelp. 💆

11. jún 2018

Ahoj, ďakujem že ste ma vybrali.. od Manufaktury som mala možnosť vyskúšať ich kozmetiku s pivom ( chmeľom) a bola skvelá, preto by som sa veľmi potešila keby ste ma vybrali. Líčim sa takmer denne, pleť mám potom mdlu a bez života... Večer začínam odličenim očí- vyskúšala som kadečo ale mám ich citlivé tak ma všetko štípe, potom odličovacim mliekom dám dolu make Up, nasleduje peeling alebo maska, tonikum a nočný krém s očným krémom. A môžem buvať...

11. jún 2018

...začínam čistiacim gélom na odstránenie make up-u,následne pleť.voda,očný krém a nočným celú procedúru zakončím...

11. jún 2018

Veľmi by som chcela vyskúšať tieto produkty snažím sa pouzivat prírodnú kozmetiku ci uz havlickovej apoteky alebo inú momentálne reagujem na sebe kórejskú kozmetiku
1 krok odlicenie čistiacim gélom
2 krok toner
3 krok serum
4 krok esencia
4 krok krém ľahký
5 krok ale ten len niekedy uv krém
A potom ked použije niekedy makeup niekedy nie záleží od toho ci som doma alebo idem niekam prec toto v tom istom poradi používam aj vecer ale len po krok 4 ktory mením za nočný krém viac hydratacny a niekedy použijem aj masku

11. jún 2018

Kozmetiku manufaktura pouzivam, ale rad so sedmokraskou som este neskusala. Moj odlicovaci ritual je nasledovny: Najskor si odlicim oci odlicovacim mlieckom/olejom, v sprche si nanesiem na tvar cistiaci gel. Po sprche este docistim plet pletovou vodou a nanesiem hydratacny krem na tvar a dekolt a krem okolo oci. Moje oblubene vyrobky su krem z Mrtveho mora a bozsky bol krem z ruzovymi vytazkami, ten krasne hydratoval tvar. Pletova voda na citlivu plet mi vsak nesadla, trosku vysusuje, tak by som rada vyskusala tuto sedmokraskovu ediciu .

11. jún 2018

Môj večerný rituál vyzerá tak, že ešte pred sprchou použijem čistiaci odličovaci gel, po sprche použijem micelarnu vodu a nakoniec nanesiem nočný krém.

11. jún 2018

Odličujem sa prírodnou kozmetikou soaphoria... používam mydlo Carbon s aktívnym uhlím a čajovníkom, masku herbaphoria a nakoniec kráľovský krém... rada by som výskúšala aj inú značku ktorá je na prírodnej báze 😊

11. jún 2018

odličujem sa micelárnou vodou, umyjem pleť gélom a nanesiem nočný krém

11. jún 2018

Vecer sa len odlicim micelarnou vodou, ale citim, ze moja plet velmi rychlo starne, potrebovala by som nejaku regeneráciu.vek 36r.

11. jún 2018

Odličim si oči buď micelarnou vodou alebo odličovačom na oči, potom odlicim tvar a nakoniec umyjem vodou. Nakremujem nakoniec.

11. jún 2018

Ahoj, i ja mám prácu, kde musím byť dennne nalíčená. Mám citlivú, suchú pleť. Preto si ju čistím ráno i večer. Používam iba prírodné suroviny a prírodnú kozmetiku. Večer na líšenie používam mydlo na tvár s kozím mliekom ako krém bambucké maslo s levanduľou alebo mrkvový olej podľa ročného obdobia. Ako tonikum rozriedený jablčný ocot alebo jazmínovú vodu. Ako píling raz za týždeň používam zelený íl s kurkumou alebo špeciálny píling z marhuľových jadierok. Keď vynechám jeden deň starostlivosti, hneď je to cítiť. I dekoratívnu kozmetiku používam z prírodných zložiek. Ak by som mohla vyskúšať manufacturu, potešila by som sa! Vyzerá, že by mi mohla sadnúť. Vek 30 r.

11. jún 2018

Ahojte. Večer sa odlicim najskôr obruskami na oslovovanie make-upu potom si umyjem tvár penou na čistenie pleti,denny jemný píling si dám,docistim micelarnou vodou a dám masku,ale len 2-3x do týždňa .Potom si dám na tvár moringovy olej.velmi rada by som vyskúšala vasu kozmetiku nakoľko mám veľmi rada prírodné zloženia

11. jún 2018

milujem vodu, v týchto horúčavách minimálne 7.krát denne "hydratujem" opláchnutím, neutieram. Takisto to mám aj s čistením, voda +tampón, 2x do týždňa si robím domácu prírodnú masku, stačí otvoriť chladničku, zájsť do záhradky a maska je na svete. večer jemne vklepávam 100% čistý mandľový olej, skúšam zakaždým iný. "chemické špeciality nepoužívam" ikeď ani pri tej vode neviete, čo pijete😇

11. jún 2018

Milujem kozmetiku Manufaktura, ale prípravky na pleť som ešte neskúšala, takže by som bola rada, keby ste ma vybrali. Skôr tam kupujem sprchové gély, šampony. Keďže mi vadia silné vône, na tejto kozemtike sa mi páči okrem toho, že je prírodná, aj to, že má jemné krásne vône. Odličujem sa odličovacou utierkou, ktorá je určená aj na oči, potom použijem na lepšie dočistenie micelárnu vodu a krém na tvár. Mám 37 rokov.

11. jún 2018

Mam uz 44 rokov a stale dost necistu plet. Vyskusala som uz toho naozaj vela, momentalne pouzivam na odlicenie podla rad jednej youtuberky len vlhke detske obrusky a ruzovu vodu. Zatial zial ziadnu velku zmenu nevidim...a tak je cas skusit zas nieco ine, mozno prave odlicovaci starostlivost sedmokraska je to prave pre mna 😊

11. jún 2018

Večer sa odlíčim, vyčistím tvár micerálnou vodou a potom sa nakrémujem. 🙂

11. jún 2018

Ahoj takze kazdy vecer sa odlicim odlicovacim mliekom od nivei a potom nanesiem na tvar vyzivny krem s mandlovym olejom na suchu a citlivu plet, mam 28rokov a rada vyskusam tento prirodny typ kozmetiky 😉

11. jún 2018

Ja si oci odmalujem micelarnou vodou, oplachnem oci aj celu tvar nanesiem korejsky odlicovaci gel cim vycistim plet, oplachcem ho, dam serum na pory a nakoniec korejsky hydratacny krem 🙂 urcite by som vyskusala aj tieto vyrobky z prirodneho zlozenia

11. jún 2018

Rada by som testovala vašu kozmetiku mám strašné jemnú a citlivú pleť so sklonom k suchosťi ešte mi žiadne kozmetika nesadla poriadne ,preto možno tá vaša by bola top pre mňa,ja sa večer odlicim pleť.mliekom a nakremujem a ráno mám pleť suchu aj tak priserne

11. jún 2018

odlicim sa micelarnou vodou, docistim tonikom a zakoncim vecernim kremom s malou masazou 🙂

11. jún 2018

Používam kozmetiku od firmy Navia a je to zatiaľ najlepšie prírodné zloženie, aké som skúsila. Jemná vôňa a super účinky mi robia dobre. No neboli byna škodu porovnať a zistiť, ci je niečo podobné a mižno aj vo výhidnejších cenách. Odličujem sa denne a bolo by fajn otestovať 😉

11. jún 2018

Odlicujem sa kazdy vecer, aj ked nemam v ten den make-up. Na samotne odlicenie pouzivam pletovy olej, neskor si plet vycistim cistiacim gelom, zakoncujem tonikom. Samozrejme pouzijem hydratacny krem a krem na ocne okolie, obcas serum 🙂 pripadne na vecer pouzijem hydratacnu masku a krem uz neaplikujem. Tato sedmokraskova rada velmi pekne vonia, popri nakupe sprchovych gelov a samponov takmer vzdy poovoniavam co sa da 😀.

11. jún 2018

Prírodná kozmetika je must have 🙂 večer, keď uložím 1ročného syna do postele, upracem ten výbuch a pripravím veci na ďalší deň, príde chvíľka pre mňa... Odlíčim sa micelárnou vodou, natriem si tvár hydrogélom a na oči dám upokojujúce sérum...

11. jún 2018

Nakoľko mám citlivú pleť so sklonom k atipockemu ekzemu, pleť si odlicujem dvojzlozkovou micelarnou vodou, ktorá výborne odstráni aj očný make-up, potom nanesiem cistiacu penovú emulziu a jemným masírovanim cistiacou kefkou na tvar pleť docistim. Následne oplachnem vlažnou vodou a nanesiem neparfumovany očný krém a hydratacny pleťový krém 🙂

11. jún 2018

Kazdy vecer da umyvam vlaznou vodou a antibakterialnym mydlom. Plet osetrim miceralnou vodou a natriem prirodnym kremom Z kosatca. Viac nic 🙂

11. jún 2018

Ja na moju pleť niekedy nemám čas ale maľujem sa každý deň musím zakrývať jazvy po akné a niekedy keď nestiham zaspím aj s make upom a to je najhoršie preto by som chcela vyskúšať niečo čo mi pomôže a mamcitlivu pleť takže väčšinou sa vyhadzem tak by som vyskúšala veľmi rada prírodnú kozmetiku.
Problémy mám s pleťou už dlho od základnej školy a teraz mám 24r.

11. jún 2018

Tvar si vecer umyjem cistou vodou a docistim kokosovym olejom. Mam rada prirodne veci, samozrejme aj kozmetiku a tu vasu by som velmi rada vyskusala, este som o nej nepocula.

11. jún 2018

môj vecerny rituál je jedna velka katastrofa 🙂 umyjem sa mydlom a vodou obcas pretriem pletovou vodou natriem krem a idem spat..pri mojom sibalovi niekedy nestiham ani sa umyt ale rada by som konecne nasla a otestovala prirodnu kozmetiku ktora moju plet zachrani a osviezi 🙂 a slubujem ze ak ma vyberiete dam si na prve miesto moju plet a moj vecerný ritual s manufakturou si budem uzivat 🙂

11. jún 2018

Večerný odlíčovací rituál sa u mňa nesie v znamení odlíčovacieho čistiaceho gélu, pleťovej vody a 2x do týždňa aj v znamení peelingu 🙂 potom pleť hydratujem krémom. Som tridsiatnička a čím ďalej tým viac badám na svojej pleti nutnosť intenzívnejšej, ale citlivejšej starostlivosti. Dlhšiu dobu pozerám recenzie rôznych prírodných kozmetík a stále som si nevybrala. Veľmi rada by som vyskúšala vaše produkty 🙂

11. jún 2018

vecerny odlicovaci ritual - micelarnou vodou si odlicim oci, potom vodou celu tvar, a nakoniec si este prejdem aj celu tvar micelarnou vodou. Ak mam viac makeupu tak si este celu tvar prejdem cistiacim gelom. Na zaver hydratacky krem. Raz mesacne peeling a maska.
Rada by som vyskusala nieco nove. 🙂 cize rada otestujem.

11. jún 2018

Používam prevažne prírodnú kozmetiku. Na odlíčenie používam odlíčovací olej (argan revital alebo levanduľový), na umytie tváre použijem prírodné mydlo s oslím mliekom a na pleť nanesiem ricínový olej - okolie očí a argánový pleťový olej. Mám normálnu pleť takmer pred 40kou, sem tam vrásky, pleť potrebuje veľmi vyživovať a hydratovať.

11. jún 2018

Odličovanie je jedna z najdôležitejších veci, keďže nechcem mat pleť nezdravú a aknóznu. Zistila som, že prírodné produkty mi sedia najviac. Momentálne používam kozmetiku Navia , ale veľmi rada by som vyskúšala aj inú značku. 🙂
1. Pleť si odlicim obrúskami.
2. Dôkladne navlhcim a umyjem čistiacim mliekom.
3. Plet nechám prirodzene uschnut a nanesiem si ružovú vodu🙂
4. Taktiež nechám voľne uschnut a nakoniec si nanesiem krém na suchu a citlivú plet.
Po celej mojej procedúre sa cítim čisto a sviežo. 😇

11. jún 2018

No pravdupovediac ja si večer len umyjem tvar teplou vodou a antibakteriálnym mydlom. A použijem nocny krém. Keď mám vodeodolnu špirálu,tak olejových odlicovacom Argan Revital od Saloosu a tampónom si odličim oči a zas len vodou a mydlom.
Som za všetko,takže rada vyskúšam tieto produkty. 👌👆

11. jún 2018

Ja som mala velky problem s pletou.
Preto vyhladavam Len prirodne produkty a hladanim tych spravnych travim vela casu na internete .
Na odlicovanie momentalne pouzivam Vichy 3 v 1 a na Oci odlicovaci olej .
Mam velmi citlive oci.
Moje licenie musi vydrzat 12 hodin kedze mam 12 hodinove zmeny a vecer mam plet velmi unavenu.
Na noc pouzivam nocne serum .
Rada by som vyskusala kozmetiku Manufaktura a mozno konecne najdem tu pravu prirodnu kozmetiku pre seba 🌼🌼🌼

11. jún 2018

Snažím sa v posledných pár mesiacov využívať hlavne prírodné produkty. Moja rutina je sprcha kde si tvár umyjem s jemným peelingom tvár 2x. Po sprche si tvár ešte prejdem mliečnym odličovačom pleť a očným krémom oči. Na koniec na pleť nastriekam ružovú vodu. Keď sa mi pleť zdá suchá alebo "nesvoja" použijem krém alebo nočný olej ináč ho nepoužívam pretože mi na noc vadí a ružová voda skoro vždy stačí. Tieto produkty by som veľmi rada vyskúšala keďže každá žena veľmi rada skúša nové veci a hlavne každá vieme že po čase zmeniť rutinu pruduktov není na škodu nikdy nevieme čo nám sadne ešte lepšie 🙂

11. jún 2018

Vecer sa osprchujem umyjem si tvár s mydlom a som rada že idem spat :D Micelarne vody nepoužívam ale veľmi rada by som vyskúšala konečne niaku ❤️🙏🏽

11. jún 2018

Odličujem sa micelárnou vodou 🙂

11. jún 2018

Dobry den.
Moj večerný rituál :
Najskor si odlicim oci, nasledne tvar odlicovacim mliekom, potom pouzijem tonikum, pletovu vodu.
A ked mam tvar dokonale očistenú pouzijem serum ktore si vklepavam cca 2min potom pockam dalsie dve a nanesiem pletovy krem alebo olej/ podla rocneho obdobia/.
Dvakrat do tyzdna si doprajem peeling po ktorom sa citim skvelo a este aplikujem masku. Niekedy si masku vyrábam sama , pretoze mam najradsej prirodnu kozmetiku.
O tejto znacke som sa dozvedela dnes tak dufam ze ju budem moct otestovat a odporucit aj dalej.
Pekny den vam prajem.

11. jún 2018

Ako sa vraví mladosť-pochabosť, v mladšom veku som zanedbávala starostlivosť o pleť a nespočetne-krát sa stalo, že somod únavy bez zaváhania išla spať neodlíčená (rozumej so špirálou na očiach), odniesli si to polámané mihalnice. Keď som sa prehupla cez 25-ku, začala som sa viac starostlivosti o svoju pleť venovať, pretože práve ona nám "spočíta" všetko to zlé, aj dobré, čo pre ňu robíme. Líčim sa veľmi jemne, no nech som večer akokoľvek unavená, sa venujem svojej odličovaciu rutinu:
1.) Najprv tvár dôkladne prepláchnem čistou vodou, a premyjem čistiacou penou, ktorú potom opláchnem.
2.) Celú pleť prečistím peelingovym prípravkom 4 v 1, ktorý nechám chvíľku pôsobiť, aby pekne vyčistil póry. Opláchnem vodou.
3.) Oči odlíčim micelárnou vodou.
4.) Nakrémujem si tvár a na pery nanesiem balzam.
5.) Snažím si dopriať aspoň 7 hodín spánku 🙂😴 a okrem iného dbať aj na správnu životosprávu 😉🍏🥕🥑🥗
Rada by som otestovala výrobky Manufaktúra, pretože by nielen pekne vyzerali na poličke v kúpelni 😉, ale ich zloženie na prírodnej báze je uričte aj pridanou hodnotou ku starostlivosti o pleť. A práve tú by som rada svojej pleti dopriala a takto sa s touto značkou aj zoznámila. Doposiaľ som len prechádzala okolo predajne v košickom Auparku, no netušila som presne, aký sortiment ponúka. Veľmi ma oslovila tá prírodná, provence atmósféra a musím sa priznať, že ma niektoré prvky inšpirovali aj pri dekorovaní mojej kúpelne ( to už len taká perlička na záver😀 ).

11. jún 2018

Paradoxne aktualne pouzivam prave tento sedmokraskovy rad, ktory ma nielen atraktivne balenie, ale robi aj mojej suchej pleti dobre. Prvy krok - navlhcim tvar vodou, druhy - necistoty zotriem olejovym pletovym mliekom, nasledne nanesiem jemnu peelingovu pletovu masku, ktoru po 5 min. zotriem tamponom a docistim sedmokraskovym tonikom. Plet mam po zobudeni ako babatko. 😊

11. jún 2018

Ahojte, volám sa Martina, som mamou troch detí a keďže v lete oslávim už svoje 41.narodeniny je líčenie a samozrejme následne odlíčenie mojím každodenným rituálom. Pleť si večer očistím mliekom, následne micelárkou a nakoniec ošetrím prírodným argánovým olejom. 2x do týždňa stihnem aj peeling, ale viem, že by to chcelo viac... O Vašich produktoch som veľa počula, ale nemala som príležitosť vyskúšať. Lepšie je raz skúsiť ako 100 krát počuť. Ďakujem za možnosť skúsiť šťastie ...

11. jún 2018

Ličim sa každy deň takže večerne odličovanie je samozrejmostou. Ako prve si celu tvár oplachnem čistou vodou, potom si odličim oči, potom pletovou vodou celu tvar, dvakrat do tyždňa maska a nakoniec krem na tvár 👧

11. jún 2018

Líčim sa každý deň keď idem do práce a moj rituál závisí od toho či mám chuť si dopriať niečo viac, alebo len klasickú odličovací rituál : ) bežne používam na odlíčenie pleti pleťovú vodu, dlho som hladala nejakú, ktorá mi sadne, zo všetkých micelárnych vôd som mala pocit bubliniek na pleti, okamžite som ich musela ísť zmyť, až kým som nenašla v časopise pribalené malé balenie manufaktura sedmikrásková pleťová voda, to je niečo úžasné, konečne mám super pocit po odlíčení, nepení, nebublinkuje, krásne voňa, takže som si bola ukoristiť hneď veľké balenie a som naozaj spokojná, konečne niečo čo sedí mojej pleti dokonale ❤ na odlíčenie očí používam dvojfázový odličovač očí od yves rocher, pretože je to jediný odličovač po ktorom ma neštípu oči nakoľko ich mám veľmi citlivé...zvykla som si ísť si potom pleť opláchnuť ešte čistou vodou prípadne použijem tonikum, potom nanesiem vichy hydratačný krémik ktorý sa strašne rýchlo vpije do pokožky a naň ešte kneipp mandľový krém ktorý mi neskutočne sadol...pokiaľ mám chuť na dlhšie odličovanie, tak začnem čistiacim gélom, dočistím tonikom, nanesiem sérum, krém na tvár a očný krém, mám malú spa sadu ktorú sa snažím už konečne domíňať 🙂

11. jún 2018

Ja sa odlicim micelarkou, potom si tvár umyjem čistiacim gélom a na ešte vlhku tvár si dávam olej na hydratáciu

11. jún 2018

Moja večerná starostlivosť: Večer sa najprv odlíčim micelárnou vodou Yves Rocher – Sensitiv Végétal, alebo odlíčovacím olejom- momentálne Balea Argánový olej, následne si tvár opláchnem vodou. Potom na celú tvár nanesiem čistiaci krém – momentálne striedam – Dermacol Hyaluron s Yves Roches Sensitive Végétal krém a konjakovou hubou jemne masírujem pleť. Pleť opláchnem, zľahka osuším. Na vyčistenú pleť nanesiem toner - Alverde pleťová voda s divou ružou. Potom prestriekam tvár Alverde vodou z kvetou ruže. Nanesiem Ducray melascreenuv (keďže ma trápia pigmentové škvrny), po pol hodine nanesiem Calendula Hydratačný krém na tvár, Calendula Kolagenový krém na očné okolie a krk. Poteším sa, keď dostanem možnosť vyskúšať vaše prípravky a porovnať ich s tými, ktoré už mám vyskúšané. Krásny slnečný deň.

11. jún 2018

Micelarnym vodám a odlicivadlam neverím odlicujem sa bambusovými odločovacimi tampónmi ktoré po oprani použijem opäť 😉Pre seba a deti používam jediný krém san activ od just, bude rada ak ma vaša kozmetika presvedčí 😉

11. jún 2018

Ahojte☺Licim sa uplne kazdy den,dokonca aj ked mam volno a prakticky som takmer cely den doma.Pre mna je to uz samozrejma,ranna rutina rovnako ako cistenie zubov.
Co sa odlicovania tyka,som tak trochu lajdak a velmi rada by som sa v tomto smere polepsila.
Moje odlicenie pozostava zo "zotretia" spiraly a make up-u odlicovacimi vreckovkami (ked niesu,tak aj maleho detskymi vlhcenymi) a potom v sprche vycistim cistiacim gelom.
Nakoniec pred spanim natriem vyzivnym gelom.
S vyrobkami od Manufaktura este nemam skusenost.Priznam sa,ze ja som tak trochu konzerva a uz roky pouzivam svoju overenu znacku z lekarne.Ked mi totiz nieco sadne,ostavam verna☺
Aj preto by som rada skusila nieco nove,na prirodnej baze a kto vie?Mozno prave vyrobky od Manufaktura budu mojim novym must have na dlhe roky

11. jún 2018

Každá žena je krásna,
no chce svoju krásu líčením podčiarknuť,
je tu však dôležitá vec, na ktorú by každý večer nemala zabudnúť.
tou je odlíčenie tváre,
ved predsa len jednu ju máme.
Musíme sa o nu starať dôkladne,
nech nám tak rýchlo nestarne.
Hriech je zaspať neodlíčená,
na druhý deň je moja pleť celá vyhádzaná.
Preto sa o nu starám každý deň,
či je leto či jeseň.
Uprimne sa však priznať môžem hádam,
že produkty, ktoré 100% sadnú mojej pleti stále hľadám.
Kedže mám plet citlivú nesadne jej každý produkt perfektne,
niekedy sa objavia šupinky či vyrážky nepekné.
Odlíčenie očí je u mna prvým krokom vždy,
dvojfázovým olejom, ktorý oči nezdráždi.
Následne plet zbavím make- upu odličovacím mliekom ,
potom dočístím vhodným gélom.
Nakoniec si raz za čas rada pripravím aj peeling z kávy,
pridám kokosový olej a moja plet krásne žiari.
Na krém zabudať taktiež netreba,
hydratovať pleť je potreba.
Manufaktúra výrobky by som rada vyskúšala,
aj keď viem, že konkurencia je tu nemalá.
Láka ma na nich, že majú veľký podiel prírodnej zložky,
nemusím sa pri používaní báť o zdravie mojej pokožky.
Som žena a teda priznám sa,
dizajn vašich produktov je proste krása!
Ďakujem za možnosť zapojiť sa,
skúšať nové produkty zaujímavé,
dufam, že konečne nájdem pre moju pleť to pravé! 🙂

11. jún 2018

Moje zamestnanie si vyžaduje líčenie. Po práci bežím pre deti, potom druhá práca cvičenie. Moja pokožka je dosť namáhaná, takže sa potrebujem okrem make upu zbaviť aj iných nečistôt. Najskôr tvár umyjem jemným mydlom, potom pretriem micelárnou vodou, na to pleťové mliečko trochu vmasírujem, a potom vatovým tampónom odstránim. raz dvakrát do týždňa aplikujem peeling. Na to dávam sérum, a nočný krém. Mám pokožku dosť citlivú takže toto je doslova rituál 👧

11. jún 2018

1. hrube odlicenie tvare cistiacou emulziou v sprche
2. dosledne odlicenie tvare odlicovacou vodou po sprche
3. odlicenie oci odlicovacom
4. aplikacia kremu alebo gelu na striedacku

11. jún 2018

Uz dlho hladam kvalitny prirodny odlicovaci prostriedok vyslusala som bione, saloos, alverde...ale ani jeden nestal za vela preto som nutena odlicovat sa obycajnou micelarnou vodou garnier co ma teda vobec netesi preto by som velmi rada vyskusala vase vyrobky.

11. jún 2018

Mám veľmi citlivú pleť, takže si dávam pozor čo používam. Mám overenú jednu značku micrlarnej vody, s ktorou si každý večer odlicim tvár, oči, krk a nanesiem už len jemný krém na citlivú až suchú pokožku🙂

11. jún 2018

Dobrý deň,keďže som mamina malého nezbedníka a mám už trošku vyšší vek rada by som vyskúšala Váš testovací balíček. Odličujem sa micelárnou vodou, niekedy len čistou vodou, ale na pleti už vidno únavu a mám aj dosť opuchnuté oči. Bývam dosť unavená, ale nič by som nemenila, konečne som sa dočkala svojho pokladíka a tá pleť mi to musí prepáčiť. Ja si vždy hovorím, komu sa nepáčim, nech sa na mňa nepozerá. Môjmu synčekovi a priateľovi to neprekáža.

11. jún 2018

osobne sa líčim striedmo, ale odlíčenie a očistenie pleti od "ťažkého dňa" je samozrejme každovečerný rituál🙂 Väčšinou použijem na hrubé odlíčenie obrúsky, potom si tvár umyjem jemným peelingovým krémom, ktorý opláchnem ... pleť ešte dočistím a upokojím micelárnou vodou, pod oči si nanesiem upokojujúci gél a na tvár hydratačný nočný krém🙂

Kozmetiku manufaktúra mám veľmi rada, najmä levanduľovú ... krásna vôňa a poctivá receptúra, veľmi rada by som vyskúšala aj sedmokrásky, drobné kvietky s veľkou silou🙂

11. jún 2018

No tak ja to flákam, ako nikto iný! 😂😂😂 Ráno napatlem make-up, dokreslím svoje (ne)obočie.. a to je všetko.. hoops! no ano, ano, ja viem! strasny zvyk.. ale! ako všetci vieme, testovanie ženu zmení, učí ju pravidelnosti 😂🤩🙈❤️

11. jún 2018

Dobrý deň 😀Svoj deň si neviem predstaviť bez každodenneho líčenia a samozrejme každý večer bez kvalitného odlíčenia.Používam ,odličovacie mliečko a následne micelarnu vodu, kozmetiku značky Manufaktura som ešte neskúšala a nepoznám ju preto ju veľmi rada vyskúšam 😀

11. jún 2018

Pekný deň prajem 😉
Môj večerný rituál je: odlicovacie mlieko, potom odlicovacia voda, raz za čas medzi tým peeling, potom pleťový krém a následne olejcek výživný. Aspoň 1do týždňa sa snažím nájsť si čas na čistiacu masku a následne hydratačnu. Zbožňujem manufaktura produkty, takže by som veľmi rada testla 😉

11. jún 2018
Komentár bol odstránený

Kočky, tak ten náš večerný rituál opísať celý, by bol celovečerný film😂... čo my všetko stihneme počas takého odličovania, keď žmochlíme vatový tampón s odličovacím mliekom či vodou na očiach, že baby😂...po ktorom ja osobne nedám dopustiť na očistenie gélom s prístrojom na foto.. perfektne Vám s čistiacim gélom pripraví pleť na vmasírovanie krému do pokožky, ktorý keď vmasírujete touto hračkou, máte pri kvalitnom kréme viditelné výsledky... no keďže vek a pokožka sa mení a Manufaktura má zloženie s kyselinou hylaurónovou a obsah 97-99,5% prírodných zložiek, predpokladám, že za cca týždeň je pleť jemnejšia, pružnejšia a cca dva týždne už sú aj viditelné výsledky... V tom vidím dôvod a motiváciu výrobky od Manufaktura testovať... predsa, každá z nás chce byť krásna❣️❤️❣️

11. jún 2018

Pekny den 😊 tak moj vecerny odlicovaci ritual je 2x do tyzdna peeling, kazdy vecer odlicovacie mlieko a vyzivny olej. Vyrobky MANUFAKTURA by som chcela velmi vyskusat lebo ma laka nejaka zmena a tato kvalitna kozmetika by bola teda velmi prijemna 😊 dakujem

11. jún 2018
Komentár bol odstránený

Každý večer sa dôkladne odlíčim micelárnou vodou, použijem čistici gél a tonikum na dočistenie. A následne si na očistenú pleť nanesiem krém 🙂 rada by som vyskúšala výrobky na čistenie pleti Manufaktura. Mala som od nich krém na ruky a bol skvelý 🙂

11. jún 2018

Vždy som mala extra jemnu pokožku od detstva som sa s ňou vytrapila ciže starostlivo musím vyberať aké prípravky si vyberiem na starostlivosť o pokožku. Večer sa odličujem tak, že si tvár umyjem prirodným mydlom, ktoré nedráždi. Týmto spôsobom odličujem aj oči. Mydlá si vyrábam sama 🙂 Následne si na tvár aplikujem krém. Jemným vklepkaním si vmasírujem do okolia očí špeciálny očný krém a na tvár použijem večerný krém nemenovanej značky prírodnej kozmetiky, ktorý moja pokožka toleruje. Rada by som vyskúšala niečo nové na trhu, potešilo ma, že tiež na prírodnej báze, preto budem rada ak budem mocť otestovať vaše výrobky.

11. jún 2018

Keďže mám veľmi citlivú pleť, musím starostlivo vyberať vhodnú kozmetiku, väčšinou prírodnú, bez chémie. Na odlíčenie používam čistiace pleťové mlieko s divou ružou od alverde, dočistím micelárnou vodou Bioderma Sensibio a nakrémujem hydratačným krémom Cetaphil.

11. jún 2018

Každý večer sa odlicim mliekom,potom vodou na tvár a dám si krém na tvár.Nic špeciálne keďže ani moje líčenie nieje výrazne.
Raz za čas píling.

11. jún 2018

večer si odlíčim oči odličovačom na oči,pleť-tvár odličovacím mliekom,umyjem vodou,dočistím pleťovou vodou a nanesiem očný krém a nočný krém

11. jún 2018

Kazdy vecer sa odlicujem pripravkom na odlicenie oci,odlicovacie mliecko a micelarna voda na docistenie
Potom si dam serum na tvar a po niekolkych minutkach nocny krem,ocny krem,balzam na pery a poriadne si natriem ruky a idem spat😉

11. jún 2018

Odlicim sa odlicovacim mliekom, umyjem si tvár gelikom na pleť, micelarna voda a nakremujem nočným krémom s aloe 🙂

11. jún 2018

Licim sa denne.Niekedy viac,niekedy menej,niekedy tolko kolko 'dovoli' moj syncek.Tak ako licenie samo, tak i vecerne cistenie pleti sa stalo pre mna malym ritualom,lebo som toho nazoru-"Co si rano na tvar dam,to si musim vecer zmyt."Svoju favoritku v dekorativnej kozmetike uz mam, no stale hladam tu,ktora moju tvar jemne ocisti -prinavrati je dych😊Hladam jemnu vonu,vonu ktoru citit po cistote a zaroven zenskosti.Mozno to bude prave tato,vizualne milena, kozmetika.

11. jún 2018

Dobrý deň.
Líčim sa každý deň.
Môj večerný odlučovaci rituál:
- micelarna voda na odlicenie očí s tváre (na citlivú pleť)
- očný krém
- krém na tvar do ktoré si primiešavam detoxikačné sérum
To je každý vecer! Bez toho nejdem spať, pleť musí byt čistá a výživená 😉👍

11. jún 2018

Maľujem sa skoro každý deň.Dávam si lem make-up niekedy špirála.Rada by som vyskúšala a testovala Vaše výrobky 😉

11. jún 2018

Niekedy sa licim len ze rano hodim spiralu a idem. Inokedy ked krpec dovoli tak dam make up a vsetko co k tomu patri.
Spirala ide lahsie dole zmyjem vodou co ide a ostatne odlicovacom.
Ak som viac namalovana tak cosi zmyjem vodou a ostatne mydlo a odlicovac a cistiace mlieko. Ako som na materskej tak uz nemam ani cas chodit a vyberat ķozmetiku cize len nabehnem do drogeky a beriem co vidim aķ prve 😂 balicek by ma preto moóooooooooc potesil ☺

11. jún 2018

Mám 19 a geneticky dané kruhy pod očami, bohužiaľ. Preto milujem sa líčiť, a odličovanie naopak moc nemusím. Najdôležitejšie je určite si to uľahčiť, ako sa len dá. Rada testujem nové veci a skúšam nájsť to najlepšie pre moju zmiešanú pleť. Používam bio gáfrové mydlo, ružovú vodu (sama som si ju vyrobila z divokých ruží) a nakoniec hydratujem krémom. Je to optimálne riešenie, ale viem, že to môže byť aj lepšie, preto som otvorená novým produktom tejto skvelej značky.

11. jún 2018

Mám 35 rokov, no každý mi tipuje menej 😊 Základom môjho úspechu je dôkladné odlíčenie každodenného make-upu 😉 Pomocou micelárnej vody si odlíčim najprv oči a potom tvár, aby moja pleť mohla v noci dýchať a ráno bola hebká a pružná ako keď som mala 20 😄😄

11. jún 2018

Kozmetika manufaktura mi je velmi sympaticka, mala som od nich sprchovy gel na ruky fialka a asi dva kremy na ruky fialka ktore stale mam a su jednoznacne super ☺️ Vecer sa odlicujem miceralnym gelom aj miceralnou vodou a potom si tvar natriem kremom. Odlicujem sa kazdy vecer takze by som velmi ale velmi rada skusila manufaktura kozmetiku ☺️☺️

11. jún 2018

Môj rituál večera spočíva vtom, že sa najskôr odlíčim. Následne nanesiem prírodný elixír na problémové miesta na tvári a po jeho vsiaknutí sa nakrémujem zväčša prírodným krémom. Rituál večer nekončí, pretože hneď ráno, na ešte nevyčistenú pleť nanášam špeciálnu 3 minútovú prírodnú masku ☺️ tu potom zmyjem a nakrémujem. A deň sa môže opäť začať.

11. jún 2018

Fu, ked som nemala dieta, bol to naozaj ritual, teraz je to rychlovka 🙂 Clovek ani neveri, ako rychlo niektore veci dokaze, kym nema dieta :D Takze ako to robim ja? Odlicovanie je zaklad, pouzivam odlicovacie mlieko. Nasledne plet vycistim cistiacou vodou. Nakoniec aplikujem nocny krem a ocny krem. Nemladneme, treba sa o seba starat ;)

11. jún 2018

Vzhľadom na to, že mám citlivú, suchú a problematickú pleť, je pre mňa zázrak nájsť kozmetiku, ktorá by moju pleť neiritovala. Z toho dôvodu rada neustále skúšam niečo nové. Čím som staršia, tým radšej sa spoznávam s prírodnou kozmetikou, ktorá moju pleť zbytočne nevysuší a nepodráždi. Už dlhé roky sa môj večerný rituál odličovania a čistenia pleti nezmenil. Začínam odličovačom, ktorý moju pleť zbaví očného make upu. Odličovačom si rada pretriem aj celú tvár aby som ju zbavila väčšiny make upu. Následne na rad príde čistiaci gél, ktorým si pleť umyjem hneď dvakrát. Prvý raz preto, aby som z tváre zmyla zvyšky šminiek a druhý raz pre vyčistenie samotnej pleti. Tvár si následne osviežim tonerom. Po jeho vstrebaní použijem očný krém, ktorý rada nanesiem v malom množstve aj na miesta, kde sa tvoria mimické vrásky. Následne použijem nočný krém, do ktorého si rada občas primiešam kvapku pleťového oleja a mám hotovo. Samozrejme, nesmiem zabudnúť na balzam na pery. Pre niekoho je tento postup zbytočne zdĺhavý, ale každá pleť potrebuje osobitú starostlivosť a tá moja sa neuspokojí len tak s hocičím 🙂

11. jún 2018

Ahoj mam 27 rokov a mierne problematicku plet a z toho dovodu sa licim kazdy den..denne kremy pouzivam z vytazkom z prirodnych zloziek alebo antialergicke ..moj odlicovaci ritual prebieha takto: najskor si odlicim plet micelarnou vodou, potom cistiacim gelom s obsahom peelingu a nakoniec aplikujem bio ruzovu vodu, kt.moju plet hydratuje....tento odlicovaci ritual u mna prebieha 2x denne ... Najskor rano a potom vecer.... 😉

11. jún 2018

Najskôr použijem čistiace pleťové mlieko, potom micelárnu vodu a nakoniec aplikujem krém.

11. jún 2018

Pokiaľ mám nalíčené a oči, tak najprv oči odlíčim dvojfázovým odličovačom. Potom nanesiem čistiaci gél, tonizačnú vodu, sérum, očný krém a nočný krém. Vyskúšala som aj prírodnú kozmetiku a v minulosti som používala aj pleťovú kozmetiku od Manufaktúry, ale nie túto radu. Takže určite by som bola zvedavá, ako mi sadne. 🙂

11. jún 2018

Keďže mám momentálne dosť problematickú pleť náchylnú na čierne bodky a vyrážky ktorých sa neviem zbaviť rada by som skúsila tuto kozmetiku. Môj rituál je:mliekom odstránim špirálu, pletovou vodou odstránim make up, púder, tieň na obočie. Potom do čistím ešte raz pletovou vodou s obsahom alkoholu. A na koniec čistiaci gél alebo 2x do týždňa píling, občas po pílingu aj maska na hydratáciu. Ďakujem za prečítanie!

11. jún 2018

Líčenie je moja veľká vášeň. Ale veľmi dobre si uvedomujem aké je veľmi dôležité pred spánkom odlíčiť tvár , aby si v noci oddýchla. Odlíčim sa dôkladne pleťovým mliekom , dočistím micelárnou vodou ,nakrémujem a môžem oddychovať a moja pleť tiež. Rada by som vyskúšala kozmetiku od Manufaktury , možno sa na mňa šťastie usmeje. Ďakujem. 🙂

11. jún 2018

Môj rituál, ak sa to tak dá nazvať, pozostáva z odlíčenia tváre pleťovým mliekom, odlíčenia očí prípravkom určeným na oči a dočisťujem micelárnou vodou 🙂 líčim sa každý deň, niekedy ľahko, niekedy silnejšie. Občas mám aj dni, keď sa nelíčim vôbec a občas aj ten môj klasický rituál obmením umytím tváre v sprche alebo doplním o peeling. Ale bez odlíčenia som nešla spať ešte nikdy v živote... všetky vieme, aké je to dôležité ;)

11. jún 2018

Kedze sa do prace licim kazdy den tak kazdy vecer sa odlicujem, najpr oci s odlicovacom na prirodnej baze nakolko mam atopicky ekzem a potom vodou na odlicenie, teraz momentalne pouzivam prave vzorku odlicovaca z casopisu eva sedmokrasna...a nakoniec krem na, atopicky ekzem

11. jún 2018

moj denny make-up pozostava z licenky,spiraly,ceruzky na obocie a ruzu.Ale ved dkonale ocistit plet ako pouzit odlicovacie mliecko,docistit pletovou vodou a tiez maska padne len na uzitok kazdej pleti 🙂 Rada by som otestovala !

11. jún 2018

Ahoj takže môj večerný rituál je asi taký že sa v sprche odlicim odlicovacim gélom a po sprche ešte doodlicujem miceralnou vodou ....potom si pomocou prstov krúživými pohybmi natriem tvár kokosovym olejom zmiešaným 1:1 s rovinovým olejom a nahrejem uterák pod teplou vodou a priložim ho na tvár až kým nevychladne....následne zložim uterák a rovnako nahrejem bavlnený tampón pod teplou vodou a tým krúživými pohybmi zmijem oleje 🤗 pleť je krásne hebká a dokonale čistá 🤗
Po tomto čistení už nie je potrebné niečím sa natierať no ja si pre vôňu doprajem ešte štipku bambuckeho masla 😍

11. jún 2018

Dobrý deň, aj ja mam záujem skúsiť vašu kozmetiku. Ličim sa každý deň, a do večera mam make up na tvári, moja pleť dostáva zabrat. Večer odlucim vlhcenou servítku a umyjem gélom na tvár a nakremujem.

11. jún 2018

Používam micelarnu vodu.Kozmetiku si musím dôkladne vyberať nakoľko mám citlivú pleť.Rada by som sa zúčastnila testovania pretože ešte nemám skúsenost s touto kozmetikou.

11. jún 2018

Dobry den. Odlicim sa micelarnou vodou, umyjem tvar cistiacim gelom, nanesiem nocny krem proti vraskam, ocny krem a nakoniec na podozrive miesta hojivy zazrak..

11. jún 2018

Odlicim sa odlicovacim mliekom z tesca a dám si niveu tod vše rada5by som skúsila dačo lepšie
😂

11. jún 2018

Dobrý večer, zn. MANUFAKTURA som vyskusala ako mydielko a krem na ruky, daroval mi ich syn na Vianoce a velmi som s nimi bola spokojná. Rada by som vyskúšala I dalsie MANUFAKTURA vyrobky, malujem sa kazdy deň-makeup,spirala na oci, ocne tiene, očnà linka, rùž, farba na lìca. No a večer vsetko pekne dolu, odlicovacie mliecko, tonikum, a zakoncim nakremovanim pokozky. Este stale som nenasla svoju znacku kozmetiky, možno nou bude MANUFAKTURA. 😉

11. jún 2018

Odlicujem sa miceralnou vodou,aj keď nie každý deň,mám citlivú pleť a všetko mi na pleť reaguje,striedam to s alpou 🙂 Rada by som vyskúšala niečo nové 😀😀😀

11. jún 2018

Po masakralnom dni v praci a doma si dam vanu (ak deti dovolia),umyjem si tvar s bahennym mydlom, jemne vysusim,docistim micelarnou vodou a na zaver sedmikraskova voda ( ta taaaaak neskutocne naadhere vonia,mam malu vzorku z Evy). Budem mat 29 a moja plet zacala kricat,ze sa mam spamatat 🙂 Vacsiu cast mojho platu zhltne hypoteka a povinne platby, manzel ma dost svojich starosti, takze kupovat kvalitnu kozmetiku je niekedy proste na poslednom mieste...ale moc by ma tento test balicek potesil 🙂

11. jún 2018

V lete sa takmer nelíčim, slnko je najlepší make up, ale večer čistím pleť čistiacim gélom, potom to dorazím micelárkou, nanesiem výživu, krém a dobrú noc..

11. jún 2018

Každý večer používam čistiaci gél micelarnu vodu a nakoniec pleťový gel od Manufaktúry so sedmokraskou a kyselinou hyalurónovou.😀

11. jún 2018

Najskor odlicim oci ocnym odlicovacom, potom tvar odlicovacim mliekom, zotriem kozmetickym tamponom, oplachnem vodou a nasledne pletovou vodou. Potom nocny kremik, pripadne olej. Raz za tyzden pletovy peeling. A je to 🙂

11. jún 2018

Dobrý deň. Tak ličim sa každý deň keďže mám citlivú pleť tak sa večer olicujem detským mydlom keďže som skúsila viac prostriedkov a stále som mala podráždenú pleť červenú a vychádzajú červenými bodkami a hľadám niečo prírodné čo by mi pomohlo rada by som vyskúšala niečo nové a jemne k mojej pleti bola by som rada ak by ste ma vybrali 😊 pekný deň prajem

12. jún 2018

Práve som skúšala na starostlivosť o pleť Značku Navia a ich prírodné produkty.... Na večerné čistenie antibakteriálnu čistiacu vodu, bylinkové vodu z mäty a avokádovy krém... 😍😍 Úžasné produkty, pleť je cistucka a nezaťažuje ju nic... Rada by som s vami vyskúšala aj produkty od MANUFAKTURY až viem aj ja porovnať čomu ostanem verná... 😍

12. jún 2018

Každý večer sa odličujem odličovaciou vodou od Manufaktúry. A rada by som vyskúšala produkty so sedmokráskou, tie musia krásne voňať❤️

12. jún 2018

odlíčim sa micelárnou vodou a následne použijem hydratačný nočný krém

12. jún 2018

V dnesnej dobe plnej toxinov v ovzdusi i v pode sa coraz viac ludi uz zameriava na kvalitnejsie potraviny, avsak ... akosi sa stale zabuda na to ze 60% kozmetiky ide do krvi a veselo sa natierame, ropou, vyrobkami, v ktorych sa nachadzaju parabeny, sulfaty, zlozky PEG a podobne zdraviu skodlive zlozky. Roky vsadzam na kvalitu. Najst vsak prirodne produkty je tazsie ako sa zda, nakolko vsetci slubuju ze to ICH je to naj :-/. Manufakturu poznam, vyskusala som uz par vyrobkov a ocarila ma ich jemna vona. Velmi rada by som sa stala testovacom Vasich produktov ❤

12. jún 2018

Ja mám veľmi jemnú a citlivú pokožku,zatiaľ mi "sadlo" iba veľmi málo produktov čo by mi ju nerozdrazdili. Preto iba vlhčené neparfumovane vlhčené obrúsky na odlicovanie,cista voda a krém na citlivú pokožku.
Zatiaľ som od vás skúsila revitalizáciu hmlu na tvár z kolekcie fialka a aj krém na ruky z tejto kolekcie. Veľmi som spokojná a rada by som skúsila viac produktov ☺️☺️

12. jún 2018

MANUFAKTURA je mojou srdcovkou od štúdia na vysokej škole v Prahe. Tam som prvykrát zavítala do kamenného obchodu, kde už odzačiatku bolo cítiť niečo národné, natural no predovšetkým späté s prírodou. 🌾 Veľmi sa teším z každej novinky, kt.evidujem najmä z printových médií. Ako čerstvá 30~nička, pokladám za nevyhnutnosť starostlivosť o pleť nielen večer, ale aj ráno. Základ v starostlivosti o pleť spočíva v jej dokonalom očistení. Ideálne prípravok + voda. Nezabúdam nato ani ráno keďže, koža pracuje aj v noci, a ráno je to viditeľné na pleti. Po čistení nasleduje maska - kt.je ideálne používať kazdý 3-tí deň, hĺbkovo čistí a dodáva živiny. Po maske tonikum/pleťová voda kt vo všeobecnosti vyrovnáva PH pokožky a uzatvára póry. A nasledujú séra, a až potom nanesiem krém. 2x týždenne si doprajem thajskú masáž tváre, alebo tvárovú gymnastiku v domácom prostredí. Stačí otvoriť youtube je tam toho veľa. 😉 Skutočne mi záleží natom aby kozmetika bola bez parabénov, nekomadogénna, bez zbytočných parfumácii. A za takú presne prírodnú značku MANUFAKTÚRA pokladám. 💛

12. jún 2018

Dobrý deň aj ja mám záujem vyskúšať Vášu prírodnú značku. Malo sa starám o svoju pleť,ráno používam pleť vodu a krém...

12. jún 2018

Môj odlicovaci večer začína takto; keďže mám niečo po 40- tke tak veľmi uprednostňujem natur kozmetiku , hlavne neparfumovanu keďže sa mi na tvári vytvorili pigmentove škvrny, oči si odlicujem prírodným bambuckym maslom a tvar si vytrhnem mydlom z ruží , z manufaktúry používam hlavne krém na ruky ktorý je geniálny .

12. jún 2018

Keďže som momentálne na materskej,ličim sa každý deň,povedala som si totiž,"žena,nesmieš sa zanedbať,takže každý deň nech si krásne upravená"🙂)mastné vlasy tam nepočítam🙂)) čiže sa aj každý večer odlicujem. Používam micelarnu vodu,potom si zelenou micelarkou pleť stonizujem a použijem nejaký krém,väčšinou na nejakej prírodnej báze,buď je to krem od Včiel sv. Ambróza alebo česká prirodna kozmetika Havlíčkova apoteka. Z Manufaktury som mala väčšinou len telovu kozmetiku,s ktorou som bola vždy spokojná,krásne mi voňala,takže je čas vyskúšať aj rad na pleť🙂)) teším sa🙂))

12. jún 2018

Nevyskúšať produkty a neobjaviť kúzlo a kvalitu Manufaktury je hriech. Ja veľmi rada používam ich krémy na ruky ale mala som aj telové mliečko a sprchový gél so slivkovej rady. To bolo radosti❤️Keďže sa každodenne líčim moja pleť dostáva na frak. Je dosť zaťažovaná podkladovými krémami, make-upom a fixátorom. Preto jej večer vždy doprajem len to najlepšie, prírodné a plné vitamínov. Snažím sa vybrať si pre svoju pleť len to najlepšie. Momentálne využívam najmä 💯% prírodné produkty a to oleje ako arganový, kávový a meruňkovy. Arganový využívam najmä pri odličovaní, meruňkovy pri nejakom akútnom stave (vyrážka) a kávový na hydratáciu a anti-aging prípravok. Samozrejme moja pleť sa nezaobíde ani bez peelingov, využívam veľmi často čiernu masku od Garnier alebo Avonu a potom zlupovaciu masku od Avonu s bielym čajom. Ak nie je pleť dostatočne vyčistená olejčekom použijem ešte micelárnu vodu od Biodermi. Po vyčistení si dávam na pleť hyalurónové sérum renovality od ktorých mám aj oleje. Milujem prírodnú kozmetiku. Využiť silu prírody a vyzerať skvele vďaka jej výťažkom ktoré sú v produktoch je to najlepšie čo môžem pre svoju pleť urobiť. Bez toho aby bola pleť dostatočne vyčistená, výživena a hyčkaná nebude ani makeup vyzerať dobre a preto sa snažím si dávať na tom záležať a prihlasujem sa aj na testovanie tejto rady od Manufaktury. O svoje dojmy sa rada podelím nie len tu ale aj na svojom beauty mami blogu http://stastnazena.blogspot.com/?m=1
Tatiana💋

12. jún 2018

Možno aj tým, že som neobjavila žiadnu kozmetiku, ktorá by mi ozaj sedela a nerobila problémy na mojej pleti som už v zúfalom stave zapojiť sa o testovanie Manufaktury..budem už len dúfať že dostanem šancu 🙏

12. jún 2018

Kazdy vecer sa odlicujem micelarnou vodou, umyjem si tvar cistiacim gelom, nanesiem hydratacny krem a nakoniec serum stahujuce pory 🙂

12. jún 2018

Umyjem si tvar vodou a u rias si stiahnem spiralu 🙂licim si iba oci len minimLne nakolko mam citlivu plet a dost casto odlicujem opalovaci krem tiez iba vodou a kremom aloe vera 🙂

12. jún 2018

Najprv si tvar oplachujem vlaznou vodou, potom pouzivam miceralnu vodu. Kazdy druhy den si nanesiem na 15 min cistiacu masku. Oplachnem studenou vodou a natriem nocnym kremom s kozim mliekom 🙂

12. jún 2018

Na telo aj tvar používam už 4 roky len prírodné výrobky. Denne používam maskaru, ceruzku na obočie a rúž. Večer sa preto potrebujem odlíčiť a využívam na to prírodné mydlo, väčšinou ručne vyrábané (eko bio :D ), s ním si umyjem tvár a potom nanesiem olej na vlhkú pleť, väčšinou kokosový, niekedy mandľový (ZSL). Používam látkové odličovacie tampóny. Posledné tri mesiace ešte navyše používam tonikum na tvár, skúšam eko kozmetiku od doTERRA. A nakoniec natriem pleť doma vyrobeným maslom (kokosový + mandľový olej + kakaové + bambucké maslo + éterické oleje).
Vyskúšať túto prírodnú kozmetiku by bola pre mňa česť ❤
Ďakujem

12. jún 2018

Ahoj. Licim sa každý deň. Umýva si pleť každý deň hydratacnym mydlom dove a potom používam odlicovacie mlieko. Zaujala ma kombinácia mandlí a sedmokrasky a rada by som vyskúšala.. ďakujem..

12. jún 2018

Dobrý deň som jemne žieňa, ktoré nikdy nejde spat nalíčená. Raz som to urobila a nikdy viac. O pár dní mám 38 rokov, mám jemnú bledú suchú pleť preto potrebuje viac starostlivosti. Mladšia už nebudem preto sa o ňu staram 🙂 ličim sa každý deň, keď som doma cez víkend dám si 1 deň pauzu,ale o pleť sa starám.ako keby bola nalíčená . Na odličenie používam micelarnu vodu, následne použijem buď sérum s kyselinou hyalurónovou a potom nočný krém a a očný krém,alebo sérum vynechám. Niekedy zas použijem len pleťovú masku ktorú necháme pôsobiť celú noc a zotriem až ráno. Ráno zas použijem micelarnu vodu vodu z vodovodu nepoužívam už asi 10 rokov, nanesiem sérum, krém a očný krém závisí od stavu mojej pleti. Krémy často mením,lebo moja pleť sú rýchlo na ne zvyká používam hydratačné a proti vráskam

13. jún 2018

Už dlho túžim testovať kozmetiku, preto sa teším že je tu znova možnosť zapojiť sa do testovania, a práve tejto značky.
Líčim sa denno-denne, do práce, a jemne i v bežný deň.
Moja pleť je suchá, preto mám zaužívané rituály. 😊 Odličujem sa pomocou pleťového mlieka, na oči používam špeciálny odličovač, nakoľko ich nechcem veľmi dráždiť. Po odlíčení pleť dočistím micelárnou vodou a nanesiem krém na očné okolie a nočný krém.
Počas týždňa si vždy nájdem čas na masku, alebo hĺbkové čistenie. Mám rada ak kozmetika obsahuje prírodné zložky, je príjemná a zdravá zároveň.
Kozmetika Manufaktura vyzerá výborne, rada by som ju odskúšala a pozitívne skúsenosti šírila ďalej. Veď čo môže byť lepšie ako starať sa o seba s láskou a k tomu s kvalitnou, prírodnou kozmetikou?

13. jún 2018

len mydlo a kokosovy olej 🙂 ... rada by som vyskúšala inú prírodnú kozmetiku

13. jún 2018

Ahojte! Ako nadšenec prírodnej kozmetiky si nedám na pokožku len tak hocičo... Je zarážajúce ako látky vo väčšine komerčnej kozmetiky škodia pleti, preto zloženie každého výrobku čo si aplikujem na telo pečlivo preštudujem. Nie je pre mňa podstatné, či má kozmetika pekný obal či kvalitnú reklamu - podstatné je pre mňa zloženie. O svoju pleť sa starám rada, rada sa učím nové triky a získavam nové poznatky. Je to pre mňa hobby. Moja pleť je špecifická - ako každá iná. Prevažne zmiešná, citlivá, s vyrážkami na čele (pod tento problém sa podpisuje najmä moja ofina). Svoju aktuálnu večernú pleťovú rutinu by som opísala takto: Nelíčim sa každý deň, zato bez vyčistenej tváre si do postele neľahnem. Svoju starostlivosť o pleť zvyčajne začínam už v sprche. Je to účinnejšie - vďaka vlhkosti sú póry otvorené a prípravok nimi hlbšie prenikne. Takisto je to komfortnejšie - nemusím sa báť očliapanej kúpeľne ani sa sklánať nad umývadlom. Vlasy prichytím čelenkou, a ak mám na tvári make-up, začnem s odličovaním. Najprv si šetrným pohybom odlíčim oči s odličovacím tampónikom. V prípade výraznejšieho líčenia alebo vnútornej linky si pomôžem tyčinkou na čistenie uší namočenej v prípravku. Potom odlíčim zvyšok tváre a nezabúdam ani na dekolt. Prípravok zmyjem vlažnou až teplou vodou (opäť kôli otvoreniu pórov). Ak make-up nemám, prejdem hneď sa ďalší krok - čistenie. Na navlhčenú pleť aplikujem čistiaci prírpavok (aktuálne čistiaci gél Ultra Sensitive od Balea s vyhovojúcim zložením) a jemne masírujem. Následne pleť zmyjem vlažnou až studenou vodou, aby sa vyčistené póry uzatvorili a vysuším prikladaním (nie šúchaním!) uteráčika určeného výhradne na tento účel. Hneď ako si nakrémujem telo pokračujem v čistení. Na tampónik aplikujem pleťovú vodu/tonikum, na dočistenie a ukľudnenie pleti (aktuálne prírodný levanduľový hydrolát od Nobilisu). Na ešte vlhkú tvár následne aplikujem krém (aktuálne 24h Balance creme od Neobio) a rozotriem. V prípade, že mám na tvári výraznejšie vyrážky lokálne ich ošetrím čajovníkovým olejom na vatovej tyčinke do uší. Nakoľko to moja pleť zatiaľ nevyžaduje, očný krém ani sérum pravidelne nepoužívam. Raz do týždňa (prípadne aj menej často) použijem jemný peeling a pleťovú masku. Myslím si, že som vhodný adept na testovanie, lebo ma baví písať o kozmetike a v neposlednom rede viem, o čom píšem. 😉 Navyše, kozmetiku by odtestovala aj moja maminka! 🙂

13. jún 2018

Zdravím 🙂
Rada by som vyskúšala značku Manufaktura,už dlhšiu dobu mám precitlivenú pokožku a neviem si nájsť tú správnu kozmetiku.
Odličujem sa zriedkavo, kedže som na maťerskej "dovolenke" ;) líčim sa málo,ale čistím pleť s gélom +s čistiacou kefkou, potom nanesiem tonikum a na záver mandľovy krém na citl.pokožku. Všetko pri večernom kúpanì 21mesačnej dcèrky ;)

13. jún 2018

Kazdy vecer sa snazim nevynechat spravne odlicovanie, lebo spravne odlicovanie a cistenie je zaklad pre nasu plet. Ak mam makeup tak sa odmalujem miceralnou vodou, docistim tonikom. Pokial nemam makeup tak pouzijem ciatiacu penu na tvar a nasledne na to pouzijem tonikum. Potom nanasam na plet koncentovany vitamin C a po nom bohaty vyzivny hydratacny krem kedze mija plet byva najma vecer sucha a napnuta. Velmi ma zaujimaju vyrobky Manufakrtura - ktora pouziva originalne a vysoko kvalitne receptury. Bola by som rada keby som dostala moznost vyskusat vyrobky od tejto firmy. Dakujem krasne 😊

13. jún 2018

Večer sa odlíčim micelárnou vodou, potom použijem hydratačný nočný krém a hurá do postele. 🙂 Momentálne som tehotná a moja pokožka je veľmi citlivá , preto by som rada vyskúšala túto značku 🙂

13. jún 2018

Odličujem sa kokosovým alebo slnečnicovým zastudena lisovaným olejom a používam pleťový olej. Vyznávam čisté prírodné ingrediencie. Od Manufaktury mám krém na ruky a je úžasný.

13. jún 2018

Nezvyknem sa výrazne líčiť, lebo mám citlivú cleť, používam iba lícenku a zvýrazňuje si obočie,prípadne riasenku. Ale zato každý deň sa ráno aj večer venujem pleti.
Pleťová voda a následne pleťový olej, masáž jadeitovým valčekom az po dekolt. A hotovo.

13. jún 2018

Dobrý večer, denne( vecerne🙂) používam odličovač na oči, gél na umytie tváre , tonikum , očný a nočný krém. Rada by som ziskala skusenosti aj s plet.mliekom na denne osetrenie lebo moja plet uz potrebuje asi aj to hydrataciu. A kedze som velkym ochrancom ziv.prostredia vzdy hladam a uprednostnujem prirodnu kozmetiku. A sedmokrasky su krasne ...preco tento produkt nevyskusat ? 🙂
Zuzka (39)

13. jún 2018

vecer, co vecer sa odlicujem niveou, budem rada ked by som mohla vyskusat nieco nove prirodne

13. jún 2018

Zdravím, ja sa každý večer odličujem týmto spôsobom: na oči používam odličovaciu vodu s olejom, na tvár aplikujem čistiaci gél, potom ju opláchnem teplou vodou a ešte použijem termálnu vodu v spreji. Na záver natriem tvár nočným krémom 35+. Raz do týždňa si dávam pílingový gél hubkou s masážnymi štetinkami. Po pôrode sa mi pleť pokazila. Prírodná kozmetika je možným riešením ako to napraviť. Potešila by ma.

13. jún 2018

Odlicujem sa pravidelne vecer za akychkolvek podmienok, bez toho nepojdem spat! Najskor si tamponov namocenym vo vode prejdem celu tvar, potom si nanesiem odlicovaci gel a kefkou na tvar poriadne premasirujem, potom si micelarnou vodou doodlicujem celu tvar.. nakoniec si nastriekam na tvar Ruzovu vodu (ta je bozska).. 1-2x do tyzdns pouzijem peeling a zlupovaciu masku na tvar 🙂

13. jún 2018

Moje večerné rituály sú rôzne. Občas aj rovná cesta do postele,ak ma únava premôže skôr ako potreba odlíčenia 🙄 no keď sa dostanem do kúpeľne a pustím sa do čistenia, začínam odlicovanim očí,na čo som ešte nenašla úplne ideálny produkt pre mňa...odstránim makeup na tvári...použijem handmade mydlo s čiernym uhlím a pre dokončenie nočný krém na prírodnej báze. Bola by som vhodný kandidát na testovanie,pretože by ma to donútilo robiť večernú očistu každý večer 😉

13. jún 2018

Veľmi by som sa potešila, keby som mala možnosť otestovať vašu značku 🙂 Rada skúšam a testujem rôzne značky kozmetiky. Zatiaľ som mala možnosť vyskúšať len upokojujúcu pleťovú vodu MANUFAKTURA a veľmi mi vyhovuje a krásne mi vonia. Používam ju ráno aj večer, po odliceni sa micelarnym gélom. Večer si rada doprajem po odliceni aj nejakú čistiacu, alebo hydratačnu masku, podľa potreby 🙂

14. jún 2018

Každý vecer si užívam chvíľku pre seba odlicenie a ošetrenie pleti na koľko pri mojej malej 3mesacnej dcérke dostáva za celý deň zabrať a prírodné produkty by boli úplne super na ošetrenie .bola by som rada keby ma vyberiete

14. jún 2018

Dobry den.Popravde 1x pocujem o tejto kozmetike (hanba mi)!.
23.rokov som pracovala s Avonom a tym padom som pouzivala ich produkty. Kazdy večer odlicovac očí, pletova voda,očný krém,nočný krém. Thats all...
Teraz sa priznam, obcas pouzijem aj vlhcene utierky ,😱 čo by malo byť samozrejme tabu v odlicovani. Momentálne nemam vyhranenu ziadnu značku. Takze by som mozno u vas nasla to,co potrebuje moja pleť,ktovie...Samozrejme,ako aj iné kočky tu,tiež by som sa rada zúčastnila testovania. Ak by ste ma vybrali,mozete ma od 27.6. zaradit medzi "citlivopleťové" 40.tničky. 😵😨😰😛😉
Pekný deň a citlivej pokožke zdar! 👌🌸😘

14. jún 2018

Keďže som mamička na materskej,tak veľmi vyrazne nelicim,ale do spoločnosti áno...Som predsa žena.Moj rituál spočíva v tom,že sa najskôr odlivom micelarnou vodou,potom si vyčistiť pleť čistiacim gélom a na záver keď je mastná viac ako inokedy,tak použijem pleťovú vodu na T zónu,lebo mám zmiešanú pleť.Kedze mám po 30tke,tak nezabúdame na nočný krém proti vráskam prípadne sérum v letných mesiacoch.A mám práve od vás mini balenie pleťovej vody sedmička kráska,ktoru som používala tento a minulý týždeň v pôrodnici, krásne vonia a je príjemné šetrná k pleti,čo považujem za super,preto by som chcela testovať vašu novú radu sedmokraska 😊🌼

14. jún 2018
14. jún 2018

Kedze mam zmiesanu plet t zona mastna, a ked to s teplotou vody prezeniem tak pokazka sucha mus velmi davat pozor kedy co pouzit. Odlicujem sa vecer miceralnou vodou a umyjem sa cistou vodou. Do rana je plet mastna. Takze rano klasika cista voda + denny krem. Vyskusala som kadeco no nie vsetko my robi dobre. Rada by som otestovala aj tuto kozmetiku aby som konečne nasla to prave orechove. O kozmetike som pocula manžel pouzival mydlá bol velmi spokojny

14. jún 2018

Z Manufaktury som vyskúšala zatiaľ iba sprchový gel, ktorý som dostala ako darček. Marhuľový. Veľmi pekne voňal. Bola som spokojná, tak by som chcela vyskúšať aj iné produkty. Počas dňa nepoužívam veľa make up-u ale o pleť sa starám každý deň. Večer ,,opláchnem,, tvár čistiacim gelom. Po pár minútach nanesiem očný krém a nočné sérum na pleť. Po vsiaknutí nanesiem nočný krém. Tak 1-2x do týždňa si dávam pleťové masky. Sem-tam kupované, sem-tam doma robené. Podľa toho koľko času mám.

15. jún 2018
Komentár bol odstránený

Ahojte, volám sa Martina, čoskoro 34-ročná. Líčim sa denne,a teda aj odličujem. Okolo tridsiatky som sa začala lepšie starať o svoju pokožku tváre, ktorú som dovtedy brala ako samozrejmosť. Vsadila som na krémy a odličovanie z prírodnej kozmetiky, pravidelné odličovanie, občas maska na tvár, make-up s ochr.UV faktorom, jeden-dvakrát do roka čistenie u kozmetičky (keďže mojím problémom nie sú akné,ale skôr suchá a citlivá pokožka). Momentálne večer používam odličovacie mliečko a tonikum českej značky s prírodným zložením. Nanesiem mliečko vatovým tampónom, vyčistím pleť a zmyjem vodou, na tonizáciu používam pleťovú vodu a nakoniec krémik. Občas si doprajem aj masku. Pochopila som aj, že nestačí len výživa zvonka,ale aj zvnútra. Väčšinou sa mi darí dodržiavať pitný režim a snažím sa ako-tak stravovať zdravo. So spánkom,to je už horšie 🤔 😂 Som akčný typ,a chcem využiť všetok čas.Vo voľnom čase chodíme s deťmi na výlety, cvičím, bicyklujem, stretávame sa s priateľmi, skúšam nové recepty.... Ale doprajem si aj čas na relax...... Milujem sauny, wellnes, prírodu a ticho... 😎 ... Kozmetiku Manufaktura nemám odskúšanú,ale čítala som niečo o tejto českej kozmetickej spoločnosti, využívajúcej prírodné zložky,od lokálnych dodávateľov. Aj som navštívila dávnejšie predajňu,ovoniavala som, skúšala som, užívala si malý obchodík s naturálnou atmosférou,ale zdržala som sa natoľko,že som v časovej tiesni musela odísť po dcéru...a naprázdno 😊 obchodík nemáme v meste,kde žijem,ale určite sa tam vrátim... očarili má krémiky na ruky a sprchové šampóny a samozrejme ako ženu aj pekné balenia.......... A tak som nad možnosťou zapojiť sa do testovania "sedmokráskovej" rady od Manufaktury vôbec neváhala a veeeeeľmi som sa potešila. Možnosť vyskúšať odličovacie prípravky z ich radu a dopriať svojej pleti dávku vitamínov, antioxidantov, minerálov, hydratácie. Peeling spojený s maskou, od toho by som čakala asi najviac 🙂 Jemnosť, ktorá je typická pre túto radu, je charakteristická aj pre mňa..🌷💃🌷❤.. To je to prvé, čo ma s touto radou spája..... Navyše mám citlivú pokožku, ktorej všetko nepasuje. A tak vyhľadávam prevažne prírodné zložky v kozmetických prípravkoch. Milujem fotenie a písanie, takže by som sa rada podelila s ostatnými o zážitky v recenzii. Ale aj v priebežných príspevkoch.... Pridávam aj foto z minulotýždňového wellnesu u nás doma s kamarátkami. 🏖🍹🍉 💃👍🥗🎉🏖Odlíčili sa, dali si masku na tvár, pokecali, upravili sme si nechty, vyfarbovali relaxačné omaľovánky......a oddychovali. Bolo fantasticky, určite niekedy zopakujeme. Možno aj s Manufakturou 🙂

15. jún 2018
15. jún 2018
15. jún 2018

Ahojte 🙂 volam sa Terka a mam 22 rokov. Licim sa kazdy den, niekedy jemne, inokedy troska vyraznejsie licenie. Kedze sa kazdy den aj odlicujem, davam velky doraz na to, ake produkty pouzijem. Kedze som toho nazoru, ze o plet sa treba starat kazdy den, ci uz mam 20 alrbo 50 rokov, a treba sa starat poriadne, preferujem znacky, ktore obsahuju prirodne zlozky. A priznam sa ze tuto kozmetiku som este neskusala, preto ma toto testovanie zaujalo 🙂
Vyskusala som uz xy znaciek, no najst tu pravu je doslova umenie.
Kazdy vecer si odlicim oci, nasledne pouzijem odlicovacie mlieko, potom tonizacnu vodu. Par krat do tyzdna pouzijem pletovy peeling s kiwi, inak pouzivam este cistiacu penu. Nasledne penu/peeling oplachnem teplou vodou, a pouzijem krem.
Ak vsak nebudem medzi vybranymi, urcite najdem obchod, kde tuto kozmetiku kupim 🙂 🌼

15. jún 2018

Najskôr si očistím pleť odlíčovacou vodou, potom si tvár opláchnem a jemne vysuším. Dám masku zmyjem ju, a na koniec regeneračný krém. A šup do postele. 😊

15. jún 2018

Wau vyzera to lakavo😍 Odlicujem sa kazdy vecer a kedze nemam nejaky dobry pocit z "umelych "vyrobkov pouzivam na odlicovanie kokosovy olej,len mi obcas prekaza ten pocit mastnoty a tak by som velmi rada vyskusala nieco prirodne ktore nezanecha mastny pocit na tvari a zaroven perfektne odlici a plet ostane hydratovana.

15. jún 2018

Odlicim sa micelarkou a natriem nocnym kremom.

15. jún 2018

Veľmi rada by som sa zúčastnila testovanie tejto kozmetiky. Som zastanca prirodnej kozmetiky, pouzivam kozmetiku od Dulcia a Navia je to prirodna kozmetika, ale zacala som pouzivat sprchovy sampon od Manufaktura a silno uvazujem o vyrobkoch ako su tieto ktore sa pojdu testovat.
každý deň sa malujem resp. make up je uz môj každodenný rituál 🙂 večer odlíčenie mliekom, vodou a dva krat do tyzdna peeling preotze mam citlivu pokozku a nachylnu na pory ktore sa mi upchavaju dost cast....
Teším sa ak budem môcť ponuknut aj ja ako to dopadlo ako vysledok...verim ze urcite budem spokojna 🙂

15. jún 2018
Komentár bol odstránený

Ejha toto by bolo testovanie.pre mňa ako stvorené👏👏A prečo? Keď som chodila do práce,tak.som sa o svoju pokožku starala.oveľa viac,žiaľ teraz na MD nie.je.tolkoa času, koľko by som si želala,ale dala som si záväzok😅😅😅 Každý večer sa nakremujem a trocha povenujem svojej pleti, aspon raz do týždňa si spravím masku na tvár. Zn. Manufaktura som nepoznala,nemala som odkiaľ a preto by bolo super vyskúšať ju na mojej problematickej pleti.Testovanie by ma velmi potešilo a hlavne.boloby to len a len pre mňa 😘😘

15. jún 2018

Milujem prírodnú kozmetiku a všetko prírodné. Môj večerný rituál spočíva v očistení pleti micelárnou vodou, potom si pleť ešte dočistím a premasírujem pomocou kefky a prírodného mydla s čiernym aktívnym uhlím. Nakoniec na pleť nanesiem 90 % gél aloe vera. Pleť príjemne schladí a zvláčni. Som za každú srandu a každé možné testovanie 🙂 nakoľko stále niečo skúšam, čo by mojej pleti najviac prospelo a s čím by som bola spokojná až tak, že by som konečne bez make-upu išla do obchodu 😅

15. jún 2018

Odličujem sa micelarnou vodou, ďalej použijem čistiacu penu (2x do týždňa si urobím aj peeling), nanesiem nočný krém a očný roll on, aby som ráno nemala kruhy pod očami 😊

15. jún 2018

Keďže mám mladú a citlivú pokožku, každý večer sa odlíčujem odlíčovacím mliekom od Loreal s výťažkami z kvetov pre citlivú a suchú pleť. Na hydratáciu každodenne používam aj Rose water zakúpenú práve v Manufaktúre 🙂 Milujem kvetinové vône a prírodnú kozmetiku, preto sa nemôžem dočkať, kedy skúsim túto novinku!
Pravidelne taktiež používam vegánske masky na tvár zo Sephory, pretože rada viem, čo všetko si na pleť dávam 😉

15. jún 2018

Juuuuuuj, tieto prípravky by som rada otestovala. Mám 31 rokov a už nejakých 5 rokov starostlivo dbam o to, aby som si večer ľahla do postele s dokonale odlicenou a čistou pleťou. Čistiace prípravky si často obmieňam,este som si nenasla svojho jednoznačneho favorita. Inklinujem sa i k prírodné u zloženiu, predsa, veci a ingrediencie z darov prírody sú TOP 👌
Môj momentálny večerný rituál starostlivosti o pleť v bodoch:
👉 Čistiaci gél Neutrogena Pore&Shine
👉 Jemný peeling Neutrogena Pore&Shine
👉 Mixa dvojfázový odličovač na očný make up
👉 Toner od Kiehl's a mám aj vzorku Manufactury z Evy
👉 A na koniec 100% bio sipkovy olej

15. jún 2018

Manufactura je vynikajuca. Ako studentka som ju chodila ovoniavat, ked som zacala ako 25rocna pracovat, stále som setrila, a nedopriala som si nic. Az manzel ma to naucil, trosku si dopriat, ale to az po 30tke. A v 35 som sa konecne stala mamickou, ale tieto prirodne produkty zostali mojou laskou. Vyhru by som si velmi uzivala a velmi pekne dakujem za moznost testovania.

15. jún 2018

Denne sa licim, odlicujem, peeling kazdy 3.den, do tyzdna maska. Rano pletova voda a krem. Raz za cas serum. Velmi velmi by som bola rada, kebyze uz konecne cosi testujeeeeeeeeeem🙂)

15. jún 2018

Dobrý deň, kozmetiku Manufaktúra veľmi dobre poznám, používam a vďačne kupujem ako darčeky, ktoré na istotu vždy potešia. Kto Manufaktúru nepozná, hneď po prvej skúsenosti si ju zamiluje. Nielenže že environment friendly a prírodná, ale je to aj tradičná a kvalitná susedská Česká značka. Vône sú príjemnéy nevtieravé a tým, že sú prírodné tak na pokožke dlho vydržia.
Môj večerný rituál je doslova rituálom. Odličujem sa zásadne dvojfazovym olejovým odličovačom, následne čistiacim gélom kompletne prečistím a po pár minútach zatiahnem póry pleťovou vodou. Nepoužívam micelárnu vodu lebo je k pleti veľmi agresívna. Po odpočinutí pleti (rozumej že umyjem si zatiaľ zuby) aplikujem hydratačnú esenciu a po ďalších pár minútach (rozumej ucesem si vlasy) si dávam nočný a očný krém. V stredu a nedeľu používam striedavo látkovú a klasickú masku rôzneho zamerania.
Teda môžem cestné povedať, že o svoju pleť sa zodpovedne starám a rada by som vyskúšala aj túto sériu prípravkov, pričom už teraz viem co by som si k nej ešte navyše do kúpila 😊 zo sedmokrásky mam len cestovné balenie pleťovej vody a vonia božsky 😇
Držím si preto palce, nech sa na mňa šťastíčko usmeje 🍀🍀🍀❤️

15. jún 2018

O tejto kozmetike som uz veka pocula bolo by super dostat moznost si ju vyskusat.Ja sa licim denne avecer pouzicam miceralnu vodu na dvojfazovu na odlicenie,potom si tvar umyjem a davam si hydratacny nocny krem,obcas olivovu masku a peeling 🙂 Tak si drzim palce 🙂

15. jún 2018

Vždy keď sa nalíčim make-up si potom odličujem micelárnou vodou. Následne na pleť nanesiem čistiaci gél od La Roche Posay z rady effaclar a pleť vyčistím rotačnou kefkou na tvár. Pleť opláchnem, vyčistím pleťovou vodou a nanesiem buď denný krém s kozím mliekom od Ziaji alebo nočný krém Nivea z rady Urban Skin Detox. Cca raz do týždňa použijem nejakú masku na tvár (napríklad tú s ílom od Lorealu) 🙂

16. jún 2018

Každý deň sa lúčim už od stredné školy, preto dban nielen na rannú prípravu pleti pred makeupom ale aj na dôkladne večerné odličenie.... Používam dvojfazovy odlicovac... A odlicovac mliečko.... Tie striedam podľa toho v akom stave mam momentálne pleť... Nakolko sa mi vplyvom hormónov v mesiaci pleť mení.. Raz ju mam mastnej si a raz suchšie... Potom použijem čistiaci gél na tvár... Tiež ich striedam na normálnu pleť a na pleť s T zónou....2x do týždňa si urobím peeling tváre a raz do týždňa masku... Masku používam tiež podľa toho v akom stave mam pleť... Nakolko sa sem tam vyvom hormónov v hádžem na brade ci na nose..... Použijem väčšinou bahennuu masku.alebo pri zväčšení porov.. A inokedy skôr ovocné alebo na hydrataciu a nakoniec pleť vyčistí pletivo vodou....na Takto očistenú pleť nanesiem booster a niekedy aj nočný krém a očný krém musí byť vždy a nabalzamujem si pery... Do kozmetiky som blázon a dám si záležať na kvalitných prípravkoch.... Túto sadu nepoznám a bola by som veľmi rada keby som ju vyskúšala... Nakolko prípravky nepoužívam stále rovnaké mam rada zmenu a ak by som s nou bola spokojná určite by som ju zaradila do svojho denného rituálu aj v budúcnosti.

16. jún 2018

Ahoj. Keďže si teraz večer vždy natieram bruško by oilom tak ho použijem vždy aj na tvár ... na odličovanie používam čistiacu penu, na čistenie peelingy a masky freeman a kazdý deň končím procedúru čistenia ružovou vodou 😍

16. jún 2018

Môj odlicovaci rituál je v bežné pracovné dni veľmi rychly, používam väčšinou odlicovacie obrúsky+pleťovú vodu, momentálne práve manufactura. Cez víkendy, keď mám viac času, tak si po odliceni spravím peeling, masku a nakoniec nočný krém, keďže mám čerstvých 36 😀, už sa to nedá zanedbávať. Veľmi rada používam prírodné produkty, keďže moja pleť je stále so sklonom k akné a ako grátis s pigmentovymi škvrnami, s ktorými bojujem už pár rokov..
Zopár prípravkov od manufactura mám, konkrétne balzam na pery používam len od nich, takže by s rada vyskúšala aj niečo ďalšie ❤️❤️❤️

16. jún 2018

Večer sa odlíčim micelárnou vodou a použijem nočný a očný krém.

16. jún 2018

Dobrý deň. Počas dňa stretávam veĺa ĺudí, takže som stále nalíčená. Mám 35 a moja pleť potrebuje dôkladnú starostlivosť - večerné hýčkanie 🙂)) Ako prvé si odličujem oči dvojfázovým odličovačom. Potom si nanesiem na čistiacu kefku na tvár čistiace mlieko s upokojujúcou nevädzou, opláchnem vodou a dočistím tampónom - tonikom z harmančeka. Raz za týždeň používam pealing s obsahom prírodného výťažku z uhorky a tiež revitalizačnú nočnú pleťovú masku s vyživujúcim olejom Inca Inchi, maslom Capuacu a hydratačnou kyselinou hyalurónovou, liftingové sérum. Na koniec si dávam nočný krém na rozžiarenie pleti a vyhladenie vrások. Ráno používam micerálnu vodu, denný krém s vitamínom C a nakoniec krycí krém so sopečnými minerálmi s SPF 15, ale teraz prejdem na make-up s vyšším ochranným faktorom.

16. jún 2018

Odličím sa micelárnou vodou vyčistím tvár a použijem krém 😊

16. jún 2018

Takato vyhra by ma neakutocne potesilq,mam velmi rada prirodnu kozmetiku,casto si robim domace masky ci peelingy....
Tvar odlicim tak ze najskor odlicim oci,nasledne umyjem tvar mydom z mrtveho mora,nasledne nakremujem a sup spat 😉

16. jún 2018

Pouzivam len prirodnu kozmetiku,bud kupovanu alebo domacky urobenu...ak sa rano namalujem,tak vecer pouzijem odlicovaci prostriedok na olejovej baze,ten mi jediny citlivo(nic nestipe) premasti ocne partie a mihalnice a pouzivam bavlnene odlicovacie tampony,ktore po vyprani opakovane pouzivam.Som zastankynou hesla:menej je viac....

16. jún 2018

Momentálne som doma šesť rokov, tak moje líčenie je veľmi sporadické. Ale o týždeň nastupujem do práce, a tak ako mojim ranným rituálom bude líčenie, tak večerným bude odličovanie. A keďže som veľký fanúšik prírodnej kozmetiky, toto testovanie by ma veľmi potešilo, prevažne však moju pleť 😊 Na líčenie používam prírodnú kozmetiku, od tieňov na oči cez špirálu, make up až po rúž. Na odličovanie odličovací olej na celú tvár. Na súčasné líčenie to zatiaľ stačí, ale na každodenné, ktoré ma onedlho čaká, určite nie, pleť bude potrebovať viac starostlivosti a zaslúži si zvýšenú pozornosť, aby zostala jemná, hydratovaná a svieža.

17. jún 2018

Licim sa kazdyden do prace. Odlicujem sa olejovym pripravkom na oci,gel na tvar pomocou hubky a cista voda, aplikujem krem na oci a nocny krem. Manufakturu pouzivam roky, ale ako telovu kozmetiku zatial. Manufakturou obdaruvam rodinu a kamaratky,vzdy s velkym uspechom 😍😍😍

17. jún 2018

Odlicujem sa penovym gelom na tvar a oci si odlicim miceralnou vodou, ktorou si docistim este aj plet. Nakoniec pouzijem nocny krem alebo serum a krem na oci.🙂

17. jún 2018

Odlicujem sa dvojfazovym odlicovacom oci, potom pouzijem cistiaci gel, nakoniec pletovu vodu. Znacky zvyknem striedat, pouzivam vacsinou len kvalitne produkty, nakolko mam problemovu a citlivu plet. Testovanie balicku od Manufaktury by ozaj potesilo, rada by som sa potom podelila o svoje skusenosti s ostatnymi 😊
P.S. Sedmokrasky milujem 🌼

17. jún 2018

Najskôr odlíčim oči micelárnou vodou a tvár odličovacím mliekom. Na vyčistenú tvár nanesiem očný a nočný krém.

17. jún 2018

Ahojte, ženy. Toto je oznam o ukončení výberu.

Ďakujeme za vaše komentáre a samozrejme za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol.

Ženy, ktoré boli vybraté na testovanie, sme oslovili internou poštou a odovzdali sme im pokyny čo a ako ďalej. Čiže tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste napísali svoj komentár preto, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Krásny deň a úspešný týždeň prajeme,

konik_testuje

@korkova, @bujnakmich001, @aduska1611, @zajinkakoni, @sonaniki, @nasta2011, @mariancheck, @zuzanka.zuzu, @mannia, @strapka, @katushkas, @ariannazara, @beata143, @misajelka, @puskaruka, @melody5, @vajanika27, @zajacica2012, @leiladomi, @nina1818, @teystynka, @sade88, @evka3939, @apolla, @majkalab, @devilka1, @lubka73, @salo, @misinka0611, @myriada, @lily412, @misulienocka20, @blanka12, @dariana263, @beatris0777, @katka_matej, @martinkatutti, @nikki2201, @ewka0012, @tinci, @maricka359, @dada12321, @nikka2889, @youvanka, @maggie1978, @evkahubo, @andelik21, @domib, @marylynn, @zuzana49, @malalienka85, @livuka, @ooxy, @iskierka27, @barka101, @annamivo, @nelinka2507, @ssiinnkkaa, @lili2015, @petullka23, @katarina1602, @lenkalienka, @ada4881, @manolita, @zzz_zz, @neila19, @miricaaa, @tmavovlaskakatka, @laurika15, @mimaxy, @sonkaxxx, @beliskova, @katkasofka, @babi81, @anka2103, @alicimmerman, @viktorienkaa, @stvorlistok81, @aknelm, @anuliq, @lenny307, @erika630, @zuzab, @shelly666, @anna_orch...et918, @aisha103, @advojicky, @side3, @monika11m, @aeowyn22, @kucerawa, @bodka1411, @missia, @kixa127, @janittta1, @mirka6789, @leopard2211, @dnika2, @zuzi266, @mamina1986, @zubajdi, @etnatn, @strigaa, @delonghi, @mishelyn, @petula369, @sim7, @janahricova, @ferihegy, @natalia_1, @lavadimanche, @venicakova, @maximenko, @amynal, @tatianasevcikova, @lucanka49, @nat68, @flowwwly, @patiiik, @dorota33, @danuskad, @mirkabrzka, @lindaholland, @nika1104, @kristina345, @preselany, @martinaa1985, @deny1028, @standu, @martina2ve, @majstra, @eva31eva31, @gamura, @gabccia, @ninus29, @niiky, @malicka9, @mirabella27, @pinky1166, @bubli1989, @kvetinka75, @matka1984, @teyus_ka, @denka1411, @competition, @franceskaga, @bubo27, @meggie330, @miskaamatko, @nikuska9284, @janka_cerv, @livka_b, @beatabuckova, @luz5, @marthuska, @katkaform, @werim, @monca_24, @lucincek30, @mysska1, @dee01, @domi13, @mirmat, @alexandra3004, @kikusik88, @86488648, @petka73, @adka1978, @simonahuskanet, @oncology_nurse, @13zuzana

18. jún 2018

Ďakujem za ❤ škoda, že ma nevybrali, možno nabudúce ❤

18. jún 2018

@konik_testuje Dakujem za srdiecka, snad nabuduce bude stastena pri nas srdieckovych 🙂 gratulujem vyherkyniam 🙂

18. jún 2018

Gratulujem vyherkyniam a verím, že to budeme nabudúce my ❤️😉

18. jún 2018

@konik_testuje ďakujem za srdiečka

18. jún 2018
Komentár bol odstránený

Ďakujem ♥️ Snáď nabudúce sa usmeje šťastie 😊

18. jún 2018
Komentár bol odstránený

Dakujem❤

18. jún 2018

Dakujem

20. jún 2018

Začni písať komentár...

Odošli