icon

NT hodnoty 1:25 downov syndróm

sisky08
31. máj 2019

Dobrý deň , chcela by som sa opýtať ako to je s tými hodnotami NT ... mne vyšli tie testy že riziko downovho syndrómu 1:25 ale nešla som ani na odber plodovej vody ani tie tripple testy lebo aj keď sa to narodi s DS nedám si to zobrať . Len tak pre upokojenie by som chcela vedieť od vás či v tehotenskej knižke máte aj vy namiesto FL čo je stehnová kosť pripísané NT ako to spravila moja doktorka . A teraz neviem či je ta zapísaná hodnota NT alebo FL . Mám tam údaj 3,1 mm a bojím sa že to bude značené to NT a uvádzajú že od 3 mm je už riziko DS. Ďakujem za každú odpoveď 🙂 podotýkam že nosova kostička je prítomná tak som mala aj vo výsledkoch 😊

Strana
z2
alojzova
1. okt 2019

@lucia147852 kolko mala tvoja kamararka rokov

alojzova
3. okt 2019

@sisky08 ako si nakonkec dopadla

liv1
3. okt 2019

@mamcotka co sa zeny tolko boja amnio? Moja znama po amnio v BA pred par mesiacmi prisla o uplne zdrave babatko. Tak asi tak. Tolko sa boja zeny...

mamcotka
3. okt 2019

@liv1 A kolko ich pride o to zdravé bábätko? Nemyslim si ze len tak príde niekto o zdrave bábätko.

alojzova
3. okt 2019

@mamcotka mala si ties riziko

mamcotka
3. okt 2019

@alojzova Ano. Ja som absolvovala odber choriových klkov co je skoro to isté akurat v skorsom týždni a dvakrát lebo som čakala dvojičky. Jedno vsak bolo chore a druhe zdravé a prezilo to zdravé. Nic sa mu nestalo po odbere. Ak zomru deticky po odbere je to preto ze boli choré, zomreli by tak ci tak. Alebo by boli postihnuté a trapili sa. Na co to je dobré? Kto si zela mat choré dieťa?

alojzova
3. okt 2019

@mamcotka kolko si mala vtedy rokov

zabka1987
3. okt 2019

@mamcotka máš pravdu, no ťažko niekto niečo také pochopí kým nezazije....

alojzova
3. okt 2019

@zabka1987 ty si mala ties riziko

zabka1987
3. okt 2019

@alojzova áno mala a dopadlo to zle

alojzova
3. okt 2019

@zabka1987 ake si mala riziko

mamcotka
3. okt 2019

@alojzova Teraz. 41 rokov. Tento rok sa to stalo. Zachvilu budem rodiť to jedno z dvojčiat..

alojzova
3. okt 2019
liv1
3. okt 2019

@mamcotka pride nespravnym prevedenim amniocentezy alebo proste nasledkom nej. Ty si nemyslis, ale fakt je fakt

zumasi
3. okt 2019

@sisaka blud? 99,4 percent predsa nie je 100. Ďalšie vysvetlenie to hádam nepotrebuje...

alojzova
31. okt 2019

@sisky08 ahoj tak ako si dopadla má bábo dawnov

alojzova
5. nov 2019

@ukulela aha tak máte obe deti zdrave

sisky08
autor
10. nov 2019

@alojzova bábätko je zdravé 😊 maličkej nič neni 😊

alojzova
10. nov 2019