icon

Som v 41. týždni a už 6 dní mám bolesti

marika1918
21. nov 2022

Ahooj baby.. som 41tt už 6ti deň mám bolesty prvé tri dni boli také slabé ale potom to začalo byť čím ďalej tím horšie strašne ma bolia aj kríze a bolesty mám neustále každých 10 minút no ale dnes to je iné od rána zo mňa tečie niečo je to ako výtok najprv bol taký ružovkastí no a potom už len buď priehľadni alebo hnedkasti .. má niektorá stimto skúsenosti ?

Strana
z3
klarissa25
21. nov 2022

Verím ze toto je zase len jeden z nejakých bludov

janinah
21. nov 2022

a žiješ na Marse,že nemáš prístup k lekárovi?

lilly16
21. nov 2022

Choď na pohotovosť na čo čakáš

54tinka54
21. nov 2022

@marika1918 smer pôrodnica, nie tu vypisovať na MK čo to môže byť.. rodíš!

slawka2208
21. nov 2022

toto asi píše niekto z nudy či? mamička, ktorá je po termíne a má týzden silné bolesti, určite nebude vypisovať na modromkonikovi statusy.

lucasam
21. nov 2022

Pre Boha nevypisuj a chod do nemocnice.

10zabka
21. nov 2022

prihlásená 7/2022 a je v Novembrovkách 2022. Možno to nebude blud.

10zabka
21. nov 2022

@marika1918 ak sa nemôžeš dostať do pôrodnice autom, volaj sanitku. Odtiekla ti plodová voda, nechceš snáď porodiť doma...

marika1918
autor
21. nov 2022

Ženy preboha kluuuud!!! Tie bolesty niesu také silné aby som rodila a voda mi určite neodtiekla .. vedela by som otom

10zabka
21. nov 2022

@marika1918 myslíš? V 41. týždni?

klarissa25
21. nov 2022

@marika1918 a co sa vlastne pýtaš teda? Co čakáš v 41tt?

janai1
21. nov 2022

Niečo z teba tečie od rána a ty určite vieš ze to nie je plodová voda hej?

miskafilipkovab
21. nov 2022

@marika1918 ja som takto po 4dnoch prenasania porodila.

marika1918
autor
21. nov 2022

@janai1 áno .. veď predsa plodová voda nemôže byť presne taká ako výtok

21anjelik19
21. nov 2022

@marika1918 asi ked mas vytok ruzovkasty alebo hnedkasty uz si mala byt davno v porodnici a povedat to tam im ....

anjelicek26
21. nov 2022

@marika1918 moze... je to take zelatinovite proste gelovita konzistencia.. a ked zafarbena s krvou tak odchadza aj zatka... chod do tej nemocnice, prenasas, uz tam aj ostanes.

any_soj
21. nov 2022

@marika1918 jednoznačne plodová voda, môže odtekať postupne, väčšinou len vo filmoch to je že bum a celá sa vyleje. Si si istá že bola hnedasta? Nebola skôr do zelena skalena? Lebo zelenkastá znamená prúser. Byť tebou letím do nemocnice, kamoške akurát prišla z pôrodnice, robili jej v 41.tt akútny cisársky, lebo dieťa malo zlé ozvy a ona zakalenú vodu...

alex49
21. nov 2022

Nebola som tehotná, ale nechodí sa posledne mesiace do nemocnice na vyšetrenia? Ci bývaš na lazoch, kde nemajú lekárov? Prenasas a máš byť sledovaná aj bez bolestí

lenkakravcova
21. nov 2022

@marika1918 Napíš zajtra, ako to dopadlo. Či máme gratulovať k dievčatku alebo chlapčekovi. Určite začal pôrod, bež do nemocnice 🙂

sendy55555
21. nov 2022

určite choď do nemocnice .. rodíš

hendikep
21. nov 2022

@marika1918 odchadza hlienova zatka, ale moze to este kludne trvat

domka222
21. nov 2022

@marika1918 a s čím chceš poradiť? Vieš, že to nie je plodová voda a ani bolesti nemáš také veľké. Pritom na začiatku píšeš, že ťa strašne bolia kríže a máš aj bolesti. Skús teda doma počkať do Vianoc, čo sa bude diať🤦‍♀️

lienka.7
21. nov 2022

@marika1918 si prvorodicka, ked nevies ze takto nejako začína porod? Pravidelne vystrelovanie bolesti do krizov...plodová voda ti vobec nemusi odtiect, mne ju oba razy pichali az pred pôrodom.
Keďže prenášas, musis byt sledovaná ked nie si v porodnici. Ta tam nepoucili co a ako?

bessdonna
22. nov 2022

@any_soj hnedkasta je este horsia.kasovita,smradlava,to je horsie ako zelena,tak mi vravel gyn.

rusalinka
22. nov 2022

má niektorá stimto skúsenosti ? - áno. Všetky tie, ktoré porodili.

marika1918
autor
22. nov 2022

Takže bolesty ustáli tak ako aj každý deň takže tie ženy ktoré má to idete už dobre že nie zabiť tak si občas kusnite do jazyka .. aj keď som prvorodička a neviem čo a ako ale hádam taká sprostá nesom aby som si nechala dieťatko udusiť a ku doktorke neviem ako ísť keďže je na dovolenke

martul
22. nov 2022

@marika1918 a tvoja doktorka je jediná na svete? A čo tak nemocnica?!
Baby sa skôr pozastavili nad tým, že si 41/6 a ty sa pýtaš čo by toohlo byť....mno ktovie, budeme rozmýšľať, žeby príznaky porodu?!
Inak rozmyslam, ako sa dá doma zistiť napr. Pupocna šnúra okolo krku, zlá plodová voda.... kľudne buď doma

janai1
22. nov 2022

@marika1918 zabilo by ťa ísť do nemocnice sa dať skontrolovať a hlavne dieťa?

wwwwerunka
22. nov 2022

@marika1918
Cela nemocnica snad dovolenku nema?
Baby sa len snazili naznacit ze v 41 tyzdni si asi uz mala byt v nemocnici na sledovani. Placenta moze kedykolvek prezriet a prestane vyzivovat dieta preto lekari zvycajne tyzden po tetmine posielaju zeny do nemocnice. Vsak by ta tam len skontrolovali, vedela by si ze tu zbytocne panikarime a hospitalizaciu mozes odmietnuť a ist kludne domov.
Uprimne sa cudujem ze ako prvorodicka si taka sebaista. Ja uz mam co to odrodene ale s takymito príznakmi by som pre istotu do nemocnice isla.
Ale uz ako chces, tvoja vec.

54tinka54
22. nov 2022

@marika1918 ty tu píšeš chceš poradiť a potom napíšeš že si máme kusnúť do jazyka.. žena čo ty vlastne chceš? 🤷‍♀️
Ja si myslím že na to že si v 41tt strašne riskuješ. Píšeš o svojej dr že má dovolenku, ale veď po termíne sa už chodí na rizikovú poradňu do nemocnice. Plus s tvojimi ťažkosťami v tomto týždni by som neváhala a už by som bola v pôrodnici.

Strana
z3