Poradíte meno pre dievčatko?
Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...
https://www.modrykonik.sk/forum/vyber-krstneho-mena-pre-dieta/najkrajsie-dievcenske-mena/
tu môžeš o mene diskutovať 😉
Máme rovnaký TP 😉 Tiež som sa doteraz trápila nad menom a nakoniec sme vybrali Lianku. Už mám doma dcérku Sarah.
My sme sa rozhodli pre Alexandru.. velmi sa nam paci preto, ze sa da rozne formovat.. a je zname v celej EU.. takze ked raz niekde vycestuje a predstavi sa.. nebudu mat problem jej meno vyslovit a uz vobec nie ho komolit.. teda dufam 😉
my mame Matildu - je sice v kalendari, ale nema ho kazde dieta ktore clovek stretne na ulici
my máme Danielu a Barboru, obidve sú medzinárodné , zároveň aj slovenské a hlavne nemá ho každé druhé dievčatko. Barbora sa dá zmeniť aj na Barbara 🙂
my mame Alexandru je to pekne meno ale caste, mne sa zacalo pacit meno Daška alebo Gabika 😵 a s netradicnych Aiylin neviem preco 😉
ahoj moja prva dcerka sa volala Dianka , druha sa vola Sindy a opat cakam dievcatko a bude sa volat Rianka 🙂 🙂 🙂
ja som skor za klasicke, ale ak chces netradicne, co tak napr.:
Leticia, Aliganda, Kunigunda, Hildegarda, Eufrozina, Euridika...vygooglis kadeco 🙂

🙂 mne sa paci Dorotka 🙂 nie je netradicne, ale je krasne 🙂))