icon

Sme pozvaní na stužkovú a ja budem v 7. mesiaci

bianka...
27. jún 2016

Viem, este je to do novembra daleko...ale tieto moje 3.mesiace tehotenstva ubehli neskutocne rychlo, a zamyslam sa, ci mam ist, alebo nie na stuzkovu s manzelom jeho dcere z prveho manzelstva, s takym bruskom,kt.budem mat v 7mesiaci - ci je to vhodne. Bude tam manzelova ex-su rozvedeny pomaly 10 rok. no velmi ma nemusi ( ja nemozem za ich rozvod-nepoznala som vtedy mojho manzela). Rada by som videla, jeho dceru v ten den.My spolu vychadzame dobre a zas sa priznam aj by som rada sla, ved na stuzkovej som bola na mojej pred 17 rokmi 😵.

Strana
z2
petulda333
27. jún 2016

Ja by som sla ak ta pozvala tak ta tam chce,a pokial sa budes citit dobre chod ona bude vidiet ze ti na nej zalexi a nemusis tam byt predsa do rana

liuliu
27. jún 2016

a kde je problem ? na stuzkovej som bola mesiac pred porodom , ved to nieje choroba ze clovek musi sediet doma na zadku

zuzuk22
27. jún 2016

@bianka... Podla mna kludne chod 🙂

loginexistuje
27. jún 2016

Riadila by som sa podla priania maturantky je to jej den ak tam chce len svojich rodicov tak by somnesla nech sa jejotec spyta ako to chce nemusi jej to byt prijemne pred spooluziakmi ak yam budes tehotna a tak

fra
27. jún 2016

podľa mňa to, v ktorom budeš mesiaci nehrá úlohu a nie je problém ... ten by som videla skôr v tom, že sa nemusíte s mamou dievčaťa- ale ak ťa má dievča rado a sama ťa pozvala a úprimne ťa tam chce vidieť, tak by som išla, v opačnom prípade nie...

michala.s
27. jún 2016

Podla mna ak ta tam pozvala, tak ta ma rada a chce ta tam, ja by som urcite isla. Ved ako sama pises, nemozes za ich rozvod

petraarifin
27. jún 2016

Ak by ma pozvala tak by som nad tym ani nerozmyslala a hned jej povedala, ze pozvanie prijimam. Myslim, ze je to dost inteligentna na to, ze vie, ze moze sa stat hocico a hlavne ak si tehotna. Ja som v 7 mesiaci teraz a kebyze ma niekto niekam pozve, za hodinku som v gala :D

glorikarebeka
27. jún 2016

@bianka... jasne,uz zhanaj saty,ak ti je dobre ani nevahaj potom sa ti pojde von uz tazsie,uzi si to

sue
27. jún 2016

Človek môže ochorieť a neísť, aj keď je "netehotný" 😊 takže čo sa týka zdrav.stavu, uvidíš vtedy 😊

...a čo sa týka ex a podobne - keďže sa každé druhé manželstvo rozpadáva, ani náhodou nebudeš jediná nevlastná mama a ani náhodou ich dcéra nebude jediná s "viacerými" rodičmi 😉 😊

bianka...
autor
27. jún 2016

@fra
@loginexistuje
Rok uz hovori o stuzkovej,uz som ju aj objednala do kadernictva,k vizazistke a saty bude riesit s mamou. Ako nepozvala nas osobne,ale manzel plati vsetko a vravi mi,ze to je jasne a automaticke,ze ideme spolu.Este sa jej na to opytam.Ved predsa ci jej nebude blbe pred spoluziakmi,ze tam bude "macocha s bruskom" i ked na surodenca sa tesi. Manzelov syn bude mat vencek a tam sa nechystam...nemusi ma,lebo sa mu nepaci,ako sa ocko ku mne sprava.Moj manzel ma aj pre detmi pohladi,pobozka,pomojka a jeho synovi to vadi.Mozem sa snazit akokolvek aby ma mal radcek...no nejde to.A teraz ked cakame babo...uf to bude.Este to nevie.Sme mu spominali ze chceme,a on tak to nie v ziadnom pripade. No to je uz tema o inom.

janinah
27. jún 2016

Nešla by som a jedno či tehotná či nie.Dievčina ťa osobne nepozývala ,je to jej večer,nechala by som ju s jej rodičmi,hádam sa za jeden večer nepobijú.Vysvetlila by som to aj manželovi,spolu môžte ísť na hocakú inú spoločenskú akciu.Na dcérinej stužkovej tak boli rodičia jej spolužiačky,správali sa normálne a pritom každý už dlhšie žije s niekym iným.

nice202
27. jún 2016

ani ja by som nesla, ak by ma osobne nepozvala a nie, ze je to automaticky.

moni244
27. jún 2016

@bianka... Riesis nieco, co je daleko a na co ani nie si pozvana, uprimne, nesla by som, aj keby ma mlada pozvala, je to jej den, ma tam mat len rodicov, nie nevlastnu mamu s bruskom a matku, co bude na nu cely vecer ganit a neuzije si dceru

loginexistuje
27. jún 2016

@bianka... pokial ta ona sama nepozve a nebude to uprimne pozvanie a nie len z povinnosti lebo otec to plati tak by som ja nesla.

nevidim problem v tom ze tam budu oni dvaja ako jej rodicia... a najma ak tam nahodou ma ist aj jej brat ... co ta nemusi tak potom to je dalsi dovod preco neist...

muzovi by som to vysvetlila a rozhodne to nie je vec toho ze on to plati tak si moze vziat koho chce... mal by to byt jej vecer ...

bianka...
autor
27. jún 2016

Mate pravdu. Nejdem to vobec riesit. Asi bude najlepsie ked pojde len manzel,alebo ak ma osobne pozve...ved uvidim. Jeho ex ide aj s priatelom.

sissy27
27. jún 2016

Nič v zlom, ale podľa mňa stužková je v prvom rade pre študentov a ich rodičov, nie pre širšie príbuzenstvo... Ak by ťa slečna vyslovene pozvala, tak by sa o tom dalo uvažovať... Ale stužková nie je svadba či narodeninová party, kde sa automaticky pozývajú aj partneri... Samotné tehotenstvo ako problém nevidím.
Keď tak si potom spolu zájdite na obed, pozerajte fotky, videá...

alex49
27. jún 2016

to že manžel to platí neznamená, že si automaticky pozvaná, pozýva dieťa

janinah
27. jún 2016

Ahoj,Lucka /meno akékoľvek/ a ty kde tu máš rodičov?...aaale,pán učiteľ,tam je mama s priateľom a na druhom konci sály otec s macochou...chudák maturantka....alebo len ja by som sa v jej koži cítila trápne?

petulda333
27. jún 2016

@janinah myslim ze v dnesnej dobe to nie je nic vynimocme ak by tam boli rodicia so svojimi partnermi..len zalezi na slecne,ak ju pizve nech ide,ak ju tam nechce musi to respektovat aj ked manzel tvrdi ine

zuz02
27. jún 2016

@sissy27 absolutne suhlasim. Stuzkova je pre studentov a ich rodicov. Ja by som nesla.

ivett1
28. jún 2016

@bianka... spomínaš, že tam ide jej mama s priateľom, tak podľa mňa je logické, aby tam šiel otec so svojou manželkou - tebou ...ale ešte sa spýtaj maturantky, či ráta aj s tebou ...😉 i keď asi áno, lebo máte dobrý vzťah ... je to však ešte ďaleko, dovtedy sa môže všetko zmeniť a ... nakoniec aj jej matka môže ísť bez partnera a vtedy by bolo vhodné, aby aj otec išiel sám ...
a okrem toho, ktovie ako sa budeš vtedy cítiť...musíš sa zariadiť aj podľa tvojho zdravotného stavu lebo ak ti bude zle, načo by si tam chodila😉
kľudne svojmu mužovi aj jeho dcére povedz (ak ťa osobne pozve), že sa tešíš, ale všetko bude závisieť od toho ako sa budeš v tom čase cítiť ... svet sa nezrúti, keď tam bude tvoj manžel a jeho exka s priateľom😉

mamutka
28. jún 2016

ja som si myslela, ze na stuzkovu idu maturanti a rodicia, teda dva kusy ku kazdemu, smutne bolo, ak mal spoluziak uz len jedneho rodica, nedajboze ziadneho ☹ ale doprovod rodicov, teda novi partneri, to sa snad hodi na ine udalosti... mozno sa maturanti aj bavia, ze kolki budu mat len dvoch rodicov a kolki su porozvadzani, takze im dojdu vlastne styria, hold, doba sa meni...
osobne by mi skor ako matke dietata vadilo, keby dosla nova partnerka. Dieta mali dvaja spolu, pocas studia ju podporovali rodicia, mozno hlavne ta matka, tak uz to byva, proste podla mna by tam ani jeden z rodicov nemusel tahat nového partnera. Ale zavisi od kapacity priestorov, takze ak si to maturanti takto vymyslia a pozve aj teba, nie je problem ist v 7.mesiaci predsa.

nyusika
28. jún 2016

ja by som nesla, na stuzkovu chodia rodicia 🙂
podla mna ta pozvali len zo zdvorilosti.

alenka7777
28. jún 2016

Urcite by som nesla.sama by som sa citila zle.na stuzkovej maju byt len rodicia podla mojho nazoru

bianka...
autor
28. jún 2016

@mamutka necham tomu cas...ved ktovie este ako mi bude. Od 1.triedy na strednej skole podporujeme my dceru v skole. Zle sa zacala ucit a tak isto aj syn(manzelov).Ten bol 4 - 5 mal...navrhla som a aj pohladala doucovatelku a platime dodnes doucovanie.Kazdy den chodia k doucovatelke a ta ich pripravuje na dalsi den. Kedze nezijeme v tom istom meste a nevieme sa im tolko co sa tyka ucenia...vyriesili sme to takto. Ale ma to cas. Na stuskovu idu okrem najblizsej rodiny, stary rodicia,ex manzelkyn brat so zenou,a potom nasi svagrovci (oni su akoze krstny) a my. Uvidim este do vtedy ako sa budem citit...momentalne mi byva strasne zle...

bykaterina
28. jún 2016

@bianka... kokos ako citam tak ak budu vsetci takto mst popozivane tak to budete musite robit na zimnom slebo futbalovom stadione 😀 , kokos ako stvanica to skor nabera smer.

nyusika
28. jún 2016

@bianka... to maju na Strahove ? 🙂

bykaterina
28. jún 2016

@nyusika hej a progrma maju spartakiadu 😀

prasiatko30
28. jún 2016

@nyusika to som si aj ja pomyslela ked zacala zakladatelka vymenovavat ludo ktorych bude mat pozvanych jedna ziacka - ja si pamatam ze u nas bol limit 3 - rodicia a partner a finito

bykaterina
28. jún 2016

inak to mi pripomina film marecku podejte mi per 😀 , budet ako HUjerovci 😀

Strana
z2