Tehotná v 40 rokoch. Mali ste aj vy zlý pocit?
dovolim si najs damy, ktore otehotneli v styridsiatkke, hladaju zodpovednost voci svojmu dietatu, obe etuju karieru a situuju sa do pozicie zeny v domacnosti. Ja osobne som pracovala ako fitness trenerka, momentalne som doma, v piatom mesiaci tehotenstva nemozem dvihat cinky a velmi behat po vonku, nakolko baby je nizko, od momentu, ked som zistila, ze mam pozitivny test mam negativny pocit, ze baby sa nenarodi, alebo budem mat problemy velke problemy, nedokazem si uzit radost z tehotenstva, aj moja rodina je rezervovana a irituje ma to. Mam po amniocenteze a cakam na vysledky. Neviem, cim to je, mozno najdem mamicku v rovnakej poziciil.Mam dospeleho syna, na male sa velmi tesi.
@elise Budú to dávať 14.2.2017?
@oliverceky ano
Ahojte.Rada by som počula názor aj od iných.Mam 40 rokov manžel 44 a zistila som že som tehotná.Napriek užívaniu antikoncepcie.Som typ ženy ktorá by mohla byť stále tehotná,lebo v mladšom veku som bola už na interupciach.Ale teraz sa mi to zdá ako znamenie že asi si to mám nechat.Predtým som sa ani nezamýšľala či áno alebo nie.Ale teraz sa nato inak pozeram.K lekárke idem zajtra na potvrdenie.Z prvého manželstva mám 19 ročnú dcéru.Manzel má tiež z prvého manželstva 2 odrastené deti.Neviem či sa mám dieťa nechať.Srdce mi hovorí áno ale finančné nie sme natom dobre.Hypoteka nepustí a z jedného platu je to knap knap.
@katkajak ja som v augudte v 41 roku porodila 3 dietatko, zdravu dcerku, bola nas zazrak manzel mal v case narodenia 53 rokov. Mame pozicky sj hypoteku. Starsie deti msju 10r a 4 roky. Jeto uzasnd ovela viacej si dtobca vychutnavam. Za mna urcite daj fietstku sancu prislo v najvhodnejsej chvili, aj ked to teraz nevyzera😊 ja som bola rodit cez markizu, vysielali nas 14.2. Je to v archive na markize , rodika som druhou sekciu a v pohode. Gratulujem k babenku, vychutnavajte si to.
@elise ,nepozeram baby boom, nahodou som vas príbeh videla..., aj ja som rodila ako starsia, a mame uz velké deti-viac detí, ale s malou prisla do domu radost - v tom sme sa zhodli vsetci malí aj velkí...
ste statočná!
@javorina25 dakujem a pravda je ze s emkou k nam prislo viac radosti a lasky.
@katkajak otehotnela som v 42r. tretie teh. a mne moja mamka povedala jednu vetu a bude asi na tom veľký kus pravdy ...toto dieťa ťa dochová.....ale ja som ani sekundu nerozmýšľala si ho nenechať a tebe napíšem,že nemáš najmenší dôvod na interupciu,lebo peniaze boli aj budú a ide len a len o ľudí,nie o peniaze ani majetky.....a ešte dopíšem,že manžel mal vtedy 50r. a šťastnejšieho chlapa pod slnkom nebolo
ja budem mast v juli 45 a snazime sa od septembra minuleho roka,vysledky mam vraj v normaly,menzes pravidelny a nedary sa ach
My sa snazime uz pol roka v auguste som potratila v 9.tyzdni a od vtedy sa nedari dufam ze sa zadari aj ked ma vsetci odhovaraju ale bude to moje dieta ☺
@katkajak urcite si babatko nechaj 👏, je to velky dar a jedinecnost a ber to tak ze to tak malo byt a je jedno kolko mas rokov, pises ze srdce ti vravi aby si si ho nechala, tak to je podstatne a peniaze boli a budu, hlavne aby bolo zdravie a energia a uvidis kolko lasky, nehy a radosti ten maly uzlicek vnesie do zivota 👶 vam vsetkym, teda moj nazor je jednoznacny🙏 dietatko si ponechat❤ a vychutnavat si kazdy den tehu a tesit sa na jeho 👍👶😍😇prichod

Dievcata chcem vas povzbudit. Mamdoma 5 mesacny poklad narodila sa mi v auguste dcerka 41r a 3 mesiace a svoj pribeh mam aj v bzby boom v utorok by sme mali byt zaradeny my. Sme boli najstarsi manzelsky par a ja najstarsia rodicka rodiaca 3 drobca. Syn ma 10 r, starsia dcera 4 r a bajmladsia 5 mesiacov.