icon

Tehotná v 40 rokoch. Mali ste aj vy zlý pocit?

trogir
18. jan 2009

dovolim si najs damy, ktore otehotneli v styridsiatkke, hladaju zodpovednost voci svojmu dietatu, obe etuju karieru a situuju sa do pozicie zeny v domacnosti. Ja osobne som pracovala ako fitness trenerka, momentalne som doma, v piatom mesiaci tehotenstva nemozem dvihat cinky a velmi behat po vonku, nakolko baby je nizko, od momentu, ked som zistila, ze mam pozitivny test mam negativny pocit, ze baby sa nenarodi, alebo budem mat problemy velke problemy, nedokazem si uzit radost z tehotenstva, aj moja rodina je rezervovana a irituje ma to. Mam po amniocenteze a cakam na vysledky. Neviem, cim to je, mozno najdem mamicku v rovnakej poziciil.Mam dospeleho syna, na male sa velmi tesi.

elise
9. feb 2017

Dievcata chcem vas povzbudit. Mamdoma 5 mesacny poklad narodila sa mi v auguste dcerka 41r a 3 mesiace a svoj pribeh mam aj v bzby boom v utorok by sme mali byt zaradeny my. Sme boli najstarsi manzelsky par a ja najstarsia rodicka rodiaca 3 drobca. Syn ma 10 r, starsia dcera 4 r a bajmladsia 5 mesiacov.

lela123
9. feb 2017

@elise Jeeeej tak to si pozriem, lebo to ma hneď zaujalo. A to všetko točili?

elise
9. feb 2017

@lela123 boli u nas pred porodom cestou do porodnice snd mali kameru v aute a potom porod, prva navsteva rofiny,uvidime ako to zostrihaju 😊

oliverceky
9. feb 2017

@elise Budú to dávať 14.2.2017?

lela123
9. feb 2017

@elise už sa teším 🙂

elise
9. feb 2017
zahrika
11. feb 2017

@sitina1 maleho vychovavam sama uz 6 rokov. Da sa v poho.
Ale druhe neviem..dve deti sama. Hmmm. I ked mama je podpora.
Musim dufat v partnera. Ze este stretnem

lela123
15. feb 2017

@elise ahoj, pozerala som. Malá je krásna. 👍😉

katkajak
19. mar 2017

Ahojte.Rada by som počula názor aj od iných.Mam 40 rokov manžel 44 a zistila som že som tehotná.Napriek užívaniu antikoncepcie.Som typ ženy ktorá by mohla byť stále tehotná,lebo v mladšom veku som bola už na interupciach.Ale teraz sa mi to zdá ako znamenie že asi si to mám nechat.Predtým som sa ani nezamýšľala či áno alebo nie.Ale teraz sa nato inak pozeram.K lekárke idem zajtra na potvrdenie.Z prvého manželstva mám 19 ročnú dcéru.Manzel má tiež z prvého manželstva 2 odrastené deti.Neviem či sa mám dieťa nechať.Srdce mi hovorí áno ale finančné nie sme natom dobre.Hypoteka nepustí a z jedného platu je to knap knap.

lela123
19. mar 2017

@katkajak ja si myslím, že by si si to mala nechať. Treba počúvať srdce 🙂

elise
19. mar 2017

@katkajak ja som v augudte v 41 roku porodila 3 dietatko, zdravu dcerku, bola nas zazrak manzel mal v case narodenia 53 rokov. Mame pozicky sj hypoteku. Starsie deti msju 10r a 4 roky. Jeto uzasnd ovela viacej si dtobca vychutnavam. Za mna urcite daj fietstku sancu prislo v najvhodnejsej chvili, aj ked to teraz nevyzera😊 ja som bola rodit cez markizu, vysielali nas 14.2. Je to v archive na markize , rodika som druhou sekciu a v pohode. Gratulujem k babenku, vychutnavajte si to.

bevab
19. mar 2017

@katkajak urcite nechat

elise
19. mar 2017
elise
19. mar 2017

Nas zazrak emka

javorina25
19. mar 2017

@elise ,nepozeram baby boom, nahodou som vas príbeh videla..., aj ja som rodila ako starsia, a mame uz velké deti-viac detí, ale s malou prisla do domu radost - v tom sme sa zhodli vsetci malí aj velkí...
ste statočná!

elise
19. mar 2017

@javorina25 dakujem a pravda je ze s emkou k nam prislo viac radosti a lasky.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
sitina1
20. mar 2017

@katkajak Aj my to máme podobne, akurat chlap má 52 a má 2 dospelé dcéry, moja má 17-nájsť. Syn bude mať 3, rodila som a v 41-tke a nič by som nemenila, aj keď je to náročné určite to zvládnete.

katkajak
21. mar 2017

@sitina1 ahoj.Ďakujem za podporu.aj sa teším aj sa bojím,ale verím že to bude zmena len k dobremu

janinah
21. mar 2017

@katkajak otehotnela som v 42r. tretie teh. a mne moja mamka povedala jednu vetu a bude asi na tom veľký kus pravdy ...toto dieťa ťa dochová.....ale ja som ani sekundu nerozmýšľala si ho nenechať a tebe napíšem,že nemáš najmenší dôvod na interupciu,lebo peniaze boli aj budú a ide len a len o ľudí,nie o peniaze ani majetky.....a ešte dopíšem,že manžel mal vtedy 50r. a šťastnejšieho chlapa pod slnkom nebolo

lela123
21. mar 2017

@katkajak a ešte aby som ťa povzbudia. Ja mám tiež 40. Tri svoje detvaky, najmladšia má len 5 a manžel má ešte syna.A teraz sa chceme pokúsiť ešte o jedno a neprajem si nič iné iba aby sme boli zdraví ja aj bábo a vlastne všetci 😉

hanus22
24. mar 2017

@janinah ja idem mat tiez v aprili 42a tiez sa snazime o babo mam uz dve dospele deti a s druhym.manzelom mam desat rocne a on by este jedno chcel ale vsetci ma odhovaraju ze uz som stara

jahodka11
24. mar 2017

@hanus22 ked sa na babatko citis, hor sa na to....vsetci ostatni naokolo sa on aj tak starat nebudu....tak ich nepocuvaj....🙂

bevab
24. mar 2017

@hanus22 v juli budem mat 42. Chceli by sme este jedno babo. Dcera ma 8 rokov. Snazime sa zatial niekolko mesiacov. Dieta je tvoje nie druhych....

tuusfatum
24. mar 2017

@katkajak prečo je život taký? Niekomu nedá ani jedno a iní dieťa párkrát odmietnu a ešte rozmýšľajú či chcú. kedz znovu dostanu moznost ...Nechápem?

Nechaj si ho čo môže byť krajšie v živote. Život ti dáva druhú šancu tak si ju nemar. Je to veľké znameniel

havedka
25. mar 2017

ja budem mast v juli 45 a snazime sa od septembra minuleho roka,vysledky mam vraj v normaly,menzes pravidelny a nedary sa ach

hanus22
25. mar 2017

@jahodka11 dakujem za povzbudenie

hanus22
25. mar 2017

My sa snazime uz pol roka v auguste som potratila v 9.tyzdni a od vtedy sa nedari dufam ze sa zadari aj ked ma vsetci odhovaraju ale bude to moje dieta ☺

mouse33
10. apr 2017

@katkajak urcite si babatko nechaj 👏, je to velky dar a jedinecnost a ber to tak ze to tak malo byt a je jedno kolko mas rokov, pises ze srdce ti vravi aby si si ho nechala, tak to je podstatne a peniaze boli a budu, hlavne aby bolo zdravie a energia a uvidis kolko lasky, nehy a radosti ten maly uzlicek vnesie do zivota 👶 vam vsetkym, teda moj nazor je jednoznacny🙏 dietatko si ponechat❤ a vychutnavat si kazdy den tehu a tesit sa na jeho 👍👶😍😇prichod

havedka
11. apr 2017

@katkajak gratulujem ja budem mat v lete 45 a snazime sa uz 7mesiacov a nic