konik_testuje
7. máj 2017
4600 

Vaše skúsenosti s Yves Rocher

Aktualizácia: recenzie žien, ktoré testovali ekologické a krásne voňavé koncentrované sprchové gély nájdete v tomto fóre.  A ako dopadol rad Elixir Jeunesse značky Yves Rocher v testovaní? Dozviete sa tiež vo fóre. Názory všetkých mamičiek nájdete len na koníku a neváhajte si spraviť ten svoj aj vy! 

----

Všímate si svoje okolie? Čistotu lesov, vôd a parkov? Videli ste na internete obrázky umelých ostrovov v mori, ktoré tvoria len plasty? Zamysleli ste sa nad tým, ako rýchlo ubúda lesov akéhokoľvek druhu z našej planéty deň čo deň? Je dôležité upozorňovať na problémy. Je taktiež dôležité správať sa zodpovedne a viesť k tomu aj naše deti. Práve ony budú žiť v takom svete, aký im ponecháme.

Značke Yves Rocher na našej planéte záleží.

Dámy, sme veľmi radi, že práve túto, ekologicky založenú rastlinnú kozmetiku budete môcť s nami testovať, a tak nielen pocítiť na pokožke jej účinky, ale spraviť aj ekologický krok, prospešný pre našu planétu.

Značka založená v roku 1959 vo Francúzsku nesie meno jej zakladateľa a hrdí sa jedinečným konceptom - je zároveň pestovateľom, výrobcom aj distribútorom. 55 hektárov polí v režime ekologického poľnohospodárstva spolu s botanickou záhradou s viac než 1000 druhmi rastlín, zaisťuje suroviny do kozmetických výrobkov. Tie sa ďalej spracúvajú vo výskumných laboratóriách Yves Rocher v Paríži, aby sa distribuovali do 90 krajín sveta.

Čo testujeme:

Koncentrovaný sprchovací eko-gél  - 4-krát koncentrovaný sprchovací gél rešpektuje pokožku celého tela a má menší dopad na životné prostredie. Zloženie sprchovacieho eko-gélu je koncentrované tak, že vám na celý kúpeľ bude stačiť množstvo gélu o veľkosti lieskového orieška. To získate jedným stlačením vďaka praktickému uzáveru s membránou. 100 ml balenia vystačí na 40 kúpeľov, teda na rovnaký počet ako 400 ml balenia klasického sprchovacieho gélu. Obsahuje 97% zložiek prírodného pôvodu, má neutrálne pH, je bez konzervantov a má ľahko biologicky odbúrateľné zloženie. Rovnako aj jeho obal je ekologicky priateľský - na výrobu recyklovateľného flakónu s objemom 100ml sa spotrebuje o 50% menej plastov než na výrobu 400ml flakónu a zároveň sa redukuje množstvo produkcie skleníkových plynov o 50%.

  • Mango a koriander - dodajte si týmto sprchovým gélom energiu a optimizmus na celý deň. Esenciálny olej z koriandru má vynikajúce tonizačné schopnosti a s iskrivou šťavnatosťou manga vytvára dokonalú kombináciu, vďaka ktorej sa budete cítiť plní elánu.
  • Oliva a petit grain - Dodá potrebnú rovnováhu a navodí pocit pokoja a uvoľnenia. Esenciálny olej z petit grainu sa tradične využíva pre jeho relaxačné účinky. Jeho príjemná, kvetinová a energizujúca vôňa uvoľní myseľ a zaistí okamžiky plné pokoja.
  • Vanilka - Poteší vaše telo i myseľ svojou hrejivou vôňou s kvapkou zmyselnosti. Intenzívna vôňa bourbonskej vanilky nenecháva na pochybách o príbuznosti tejto rastliny s orchideou. Sladko voňavé tóny zahalia pokožku do zvodnej hebkosti.

Prispieť k zlepšeniu životného prostredia teraz môžete pomocou koncentrovaného sprchovacieho gélu každý deň jednoducho v sprche. A veľmi dôležité je tiež vedieť, že za každý zakúpený eko-gél bude vysadený jeden strom! Premeňme teda spoločne bežný rituál na gesto, ktorým potešíme nielen seba, ale i našu planétu!

Koho hľadáme:

Na testovanie týchto ekologicky dýchajúcich produktov hľadáme 10 žien. Mala by to byť typická Yves Rocher žena. A aká to je? Trendová, štýlová a rozhľadená. Mala by byť zodpovedná a aktívne sa zaujímajúca o prírodu a ekologické témy. Zdravý životný štýl by ju mal taktiež vystihovať. Písanie aj fotenie by jej malo byť tiež blízke.

Vidíte sa v tom popise? Tak sa zapojte do výzvy!

Ako sa zapojiť:

Zapojte sa napísaním komentára pod tento článok. Je to jednoduché, stačí v ňom uviesť svoj vzťah k prírode a otázkam ekológie a zodpovedného správania sa k našej planéte. Predstavte sa nám, popíšte svoje záľuby a hobby.

Ženy bude vyberať tím Yves Rocher spolu s nami, tak si dajte záležať. 🙂

Čas na napísanie komentára máte do nedele 7.5.2015.

Ak sa chcete dozvedieť viac, prečítajte si článok o projekte "Vaše skúsenosti so značkou". Ak nám chcete povedať, čo by ste rady testovali, pozývame vás do oficiálnej skupiny o testovaní na koníku.

Držíme vám palce a prajeme krásny deň.

Krásny deň vám praje konik_testuje!

#test_yvesrocher

U nad uz roky, len Yves Rocher 👍

2. máj 2017

Dobrý deň,
rada by som sa zapojila do testovania koncetrovaného sprchového gélu. Sme rodina, ktorá sa snaží zdravo stravovať a žiť. Milujeme prechádzky a bicyklovanie po prírode, radi chodíme na rôzne farmy a ranče, kde trávime všetok svoj voľný čas. Recyklujeme odpad. Značku Yves Rocher milujeme a používame denno denne v našej domácnosti. Rada by som vyskúšala túto novinku a doplnila tak našu Yves Rocher rodinku o nového člena.

2. máj 2017

Ja som.mala teraz skusenost s kremom a jak si ho dam opuchne mi tvar tak asi alergia na nraku bylinku ale sprechove gely su super

2. máj 2017

Já Milujem prirodnu kozmetiku či už dekorativnu alebo pečující ráda by som zapojila do testovania

2. máj 2017

Áno, nie, občas. Takto znie väčšina odpovedí, ak sa spýtate ľudí na ochranu prírody a prostriedkov, ktoré používajú. Ja vašu značku milujem pravidelne nakupujem a nebojím sa ju pridať aj deťom do kúpeľa, tá úžasná vôňa množstvo peny a hebká pokožka po umytí hovorí za všetko. Teším sa novým veciam a kombináciám, ktoré človek v predajni nájde (schválne hovorím predajňa, pretože ju mám pod nosom a zastavím sa tam veľmi často obzrieť, ako vyzerá výklad, či je nejaká novinka). Celá rodina sa snažíme žiť ekologicky spávať sa šetrne k prírode, či už separáciou odpadu alebo čistením okolia. Takto vedú moje deti i v škôlke, za čo im ďakujem. Či už sa do výberu dostanem alebo nie, ostanem verná vašej značke a produktom a budem sa tešiť na každú novinku, ktorá sa objaví.

2. máj 2017

Dobrý deň, ja s touto značkou nemám žiadné skúsenosti, ale rada by som ju vyskúšala ak je taká možnosť a ak by nám hodila určite by sme ju začali používať. (Vždy je lepšie otestovať) 🙂

2. máj 2017

tuto znacku poznam uz dlho a vzdy sa k nej rada vraciam. doma recyklujeme temer vsetko. keby ste videli momentalne moje ruky-hned vam dojde,ze som vcera plela maliny 😀 vyzeraju krasne, skoda, ze netestujeme arnikovy olej 😉 ale aj na sprchove gely sm zvedava, tieto som este nevyskusala. aj ked zas v tej kozmetike nie zas tak rada a casto experimentujem, uz len kvoli tomu,ze raz som podobnym experimentom skoro znicila nasu cisticku (vonne perly do pracky), tak po tejto skusenosti si uz citam zlozenia 😀 a ako sa spravaju k prostrediu aj vyrobcovia. mne sa velmi paci ako to prezentujete aj na vasej fb stranke 🙂

2. máj 2017

Prírodu milujem, rodičia nás spolu s bratom odmala brali do prírody, nepoznali sme výlety po rôznych aquaparkoch,hradoch,reštauráciach atd. ako iné deti, my sme chodili do prírody, do lesa, opekať, zbierať kašky, hríby, len tak na senník pozerať zvieratka, na veľkú noc sme vždy chodili do zoo, letná dovolenka bola vždy iba chata na Orave. Láska k prírode a zvieratam mi zostala dodnes. Vždy keď máme s priateľom voľno ideme niekde na výlet, hrady a zámky, krmit labute do PN alebo len tak do prírody, to je najväčší relax nakoľko ľudí máme z práce obaja plné zúbky 🙂 Recyklujem odpad, papier zvlášť, všetky plasty zvlášť, klasický odpad zvlášť. Keď ideme do prírody a vidím odpad na okolo, mám chuť ho pozbierať a hodiť (občas to aj urobím, flašky,plechovky a podobné veci do lesa vážne nepatria). Naša planéta je už dosť zničená a časom na to doplatíme, ibaže málo ľudí si uvedomuje, že každý odpad hodený na zem, do vody bude mať časom následky. Kozmetiku yves rocher mám rada, mám od nich oblúbené výrobky a tento sprchový gél si určite kúpim, jednak preto že ho chcem vyskúšať, jednak že je super že za každú kúpu bude vysadený jeden strom, len tak dalej, takéto projekty vždy rada podporím 🙂

2. máj 2017

Príroda a ja!!! To áno milujem prírodnú kozmetiku;Yves Rocher- ideálna ponuka vyskúšať niečo nové, zaujímavé.Zatial som nemala možnosť veľmi vyskúšať túto kozmetiku ale bola by som veľmi rada otestovať ju a napísať recenziu na výrobky.Tak pevne verím že to budem práve ja !!!! 😉💐

2. máj 2017

Celá rodinka sme vegetariáni, máme množstvo zvierat vrátane našich úžasných koní, milujene prírodu a vážime si ju ako našu Matku, všetky jej dary a jej krásu. Preto nám veľmi záleží na tom, aby všetko čo používame bolo z prírodných látok, bez akýchkoľvek živočíšnych zložiek. Vaša Katka zmetika je úžasná, máme všetko od sprch. gelov, cez starostlivosť o pleť, holenie pre panov, parfemy, až po dekoratívnu kozmetiku ktorú ja osobne zbožňujem! 🙂 Máme od vás niektiré produkty už rokmi oblubene, no bude mi neskutočným potešením vyskúšať čokoľvek nové! 🙂

2. máj 2017

Pred pár rokmi som si povedala DOSŤ a vyhodila som všetky chemické kozmetické prípravky z domu. Od toho dňa používame len prírodné, chodíme na bylinky, ktoré si doma suším a využívam ich na všetko čo sa dá. Kozmetiku vyhľadávam prírodnú a vidím aj na mojich deťoch, že je to správna cesta. Kozmetiku Yves Rocher poznám a niektoré výrobky aj kupujem. No rada by som sa zapojila do testovania. Veľmi rada sa podelím s ostatnými o dobré skúsenosti a príjemný pocit z používania výbornej kozmetiky.

2. máj 2017

tuto kozmetiku velmi dobre poznam 🙂 vzdy si tam najdem super vecicky ....a vztah k prirode? Ja prirodu a zvierata milujem,,vzdy sa snazim ak je moznost travit co najviac casu vyletikmi,prechadzkami so svojimi najblizsimi.....

2. máj 2017

Yves Rocher milujem 🙂 Je to jedina kozmetika, ktora je tak prirodna, ze ked citate zlozenie, su tam namiesto chemickych latok uvedene rastliny a kvietky. Pouzivam ju uz asi 8 rokov a to vyhradne len ju.Preto velmi rada vyskusam nove produkty a bola by som poctena,keby som mohla byt jednou z testujucich.Uz davno si vsimam aj to,ako Yves Rocher sadi stromy, ako pouziva ekologicke balenia a tasky.Cista a krasna priroda by tu mala byt aj pre nase deti.Vidim to aj pri mojej malej,ako zasne nad kazdym kvietkom, ako sa hra s nasim psikom,ako miluje byt v prirode.

2. máj 2017

Milujem ich kozmetiku. Rada by som vyskúšala aj niečo nové z ich rady. Prírodu milujeme celá rodina. Snažíme sa žiť tak, aby sme prírodu zaťažovali čo najmenej a preto, čo sa dá si pestujeme samy, prípadne nám dajú iný rodinný príslušníci.

2. máj 2017

S touto značkou nemám žiadne skúsenosti aj keď musím priznať, že už dlhšie nad ňou premýšľam. Láka ma, že je prírodná a to ja teraz hľadám 😊 náš vzťah k prírode je kladný. Keďže byvame na dedine celé leto travime prechadzkami. Les nám dáva toľko plodín. Ale niečo za niečo. Pravidlá, ktoré doma uplatnujeme sa týkajú odpadu - triediť odpad, nevyhadzovat odpadky na zem, nevyhadzovat potraviny. Neplytvat energiami. Učím to aj svojho syna. Chovame si hydinu a pestujem zeleninku. Domáca je najlepšia. 😊 do tohto testovania sa chcem zapojiť hlavne preto, že fakt chcem skúsiť niečo nové, a z počutia viem, že za to určite stojí 😊

2. máj 2017

ano ano ano chceeeem :D kozmetika je kvalitna, to vie hadam kazdy kto s nou aspon co to mal docinenia, ;) rada vam o tom napisem viac hihi

2. máj 2017

Rada sa zucastnim.testovania 😊 zijeme prirodou, separujeme odpad,snazime sa.setrit vodou, elektrinou,drobca latkujem, takze eko sprchac by idealne do nasej domacnosti zapadol 🙈👍😘

2. máj 2017

Naša planéta je náš domov, ale žiaľ mnohí z nás si to neuvedomujú, alebo si povedia, že sami aj tak nič nezmenia. Ja som toho názoru, že aj malý skutok, môže viesť k veľkým výsledkom. Ako študentka fyziky mám tú česť odhaľovať tajomstvá našej planéty, vidieť jej majestátnosť. Preto v budúcnosti uvažujem o vlastnom eko domčeku. Príroda je zároveň mojou spoločníčkou, športujem v nej, oddychujem, zabávam premýšľam. Bylinkové čaje ma neraz dostali z chôrob bez liekov od farmaceutov. Na záver len povie, že aj my sme z prírody, nie sme žiadne stroje, máme svoje bunky, ktoré si zaslúžia tú najlepšiu starostlivosť. 🙂

2. máj 2017

Tak zas raz super testovačka, túto kozmetiku lubim. Je pre mňa niečo ako východisko z núdze, keď už neviem čo na seba, vždy vbehnem do tejto voňavej predajne a to čo mi práve treba vždy majú a ako bonus nikdy som nemala alergickú reakciu, takže určite ju odporúčam vyskúšať každej citlivke, je to topka. Pekný dník lásky.

2. máj 2017

Rada sa zucastnim testovania priroda mi je velmi blizka tak ako aj jej krasy ci uz v podobe bylin alebo plodov .

2. máj 2017

Tuto znacku mam velmi rada , urcite by som chcela testovat tieto uzasne vyrobky 💃🏽💃🏽💃🏽

2. máj 2017

YR pouzivam dlhodobo- mam s nou dobre skusenosti. Testovanie tejto znacky je urcite viac nez zaujimave, uz len preto, lebo je setrna nie len k pokozke ale aj k prirode- vsak prave z nej sa zrodila tato znacka. K prirode by mal kazdy z nas mat dobry vztah, sme predsa sucastou jedneho celku...

2. máj 2017

Tuto nádhernú kozmetiku mame v BB v esc ako náhle sa ocitnem tam keďže som zo Zv utekám do predajne YR . Produkty sú šetrne k pokožke aj ku životnému prostrediu. Keďže mám atopicku psoriaticku pokožku preferujem práve YR. Som max spokojná a milujem nie len prírodné ale aj voňavé veci preto by mi bolo cťou si odskúšať na mojej pokožke tieto výrobky ďakujem 😍

2. máj 2017

Môj vzťah k prírode? Príroda je základom bytia. Od mala som vyrastala v prírode, najlepší oddych pre mňa je, ísť niekam do kľudu, do lesa, na lúku. Študovala som prírodu. Milujem ju! Najhoršie je, ako jej ľudia v tejto dobe ubližijú. Na každom kroku, takmer pri každej činnosti. Keby sa každý jeden človek zamyslel, určite by sa ľuďom podarilo zachovať z nej čo najviac.
Pár produktov YR som už vyskúšala, ale veľmi rada by som aj tieto 😊❤️

2. máj 2017

Telová a pleťová kozmetika je u mňa top. Používam sprchovacie gély a telové mlieka, ktoré majú vynikajúcu vôňu, sú šetrné k pokožke. Vyskúšala som už veľa telovej kozmetiky, ale táto mi úplne sedí. Prírodné zloženie mi vyhovuje, kedže je to kozmetika s prírodnými výťažkami. Momentálne mám doma produkty vyobrazené na foto, ale rada by som vyskušala tieto ktoré sú určené na testovanie.

2. máj 2017

Ja mám prírodu veľmi rada, už ako školáčka som sa zapájala doprírodovedných krúžkov a chodila som čistiť močiare po celej orave. Aj svoje deti vediem k tomu, aby chránili prírodu a zvieratká. Preto by som sa rada zapojila do testovania tejto kozmetiky. Vaše sprchové gély sú TOP.

2. máj 2017

S manželom sa k prírode správame veľmi zodpovedne. Doma separujeme odpad a dohovárame aj ľuďom okolo nás 🙂 Teraz čakáme naše prvé babätko a rozhodli sme sa pre bavlnené plienky a nie jednorazovky. Tiež používame eko pracie prostriedky ako napr. Mydlové orechy. Tiež používame bio kozmetiku, inej značky preto by som rada vyskúšala tu Vašu.😉

2. máj 2017

dobry den,s touto znackou nemam ziadne skusenosti ale rada by som vyskusala 😉

2. máj 2017

Ku kozmetike Yves Rocher som sa dostala čisto čistou náhodou - cez moju tetu, od ktorej som dostala vianočný kozmetický balíček. Celé sviatky nám kúpelňa rozvoniavala ako domáce vianočné pečenie. Mňam...

Ako dieťa som sa veľmi aktívne zapájala do rôznych enviromentálnych projektov, organizovaných našou školou a už ako teenager som s rodičmi začala separovať odpad, čož nie je nič výnimočné pre dnešné domacnosti. Na prechádzkach prírodou sa snažíme s manželom zbierať roztrúsene odpadky, aby byztočne nezaťažovali miesta, kam sa radi chodíme prejsť.

Yves Rocher je kozmetika, ktorá ma oslovila síce úplnou náhodou, rada však vyskúšam spomínaný koncetrovaný sprchový gél, pretože nad takouto formou šetrenia prostredia som sa nikdy nezamýšľala...

Ďakujem Yves za tvoju šancu ustať sa súčasťou takéhoto projektu.

2. máj 2017

Triedim odpad (platy, papiere), používam látkové a pevne tašky namiesto igelitiek, za pekného pačasia chodím do práce pešo a samozrejme používam YR kozmetiku 🙂 netestuje na zvieratách a šetrí prírodu 🙂 už 9 rokov je táto kozmetika hlavnou v mojej kúpelni 🙂 rada vyskúšam aj tieto nové gély 🙂

2. máj 2017

Rada by som sa zapojila do testovačky tejto kozmetiky, keďže som ešte nemala možnosť ju používať.

2. máj 2017

Aj ja by som rada vyskusala tuto kozmetiku. Počula som na nu veľa chvál a aj uvažujem o kúpe pár výrobkov. Takze velmi by mi padlo vhod toto testovanie 😉

2. máj 2017

S kozmetikou Yves Rocher nemam zatial ziadne skusenosti, preto sa zapajam do tohto testovania a velmi rada by som ju vyskusala. Prirodne veci kazdeho druhu maju v nasej domacnosti cestne miesto. Taktiez milujeme prirodu a triedime odpad. Snad sa na mna tentokrat usmeje stastie ☺

2. máj 2017

Dobrý deň prajem 🙂 Rada by som sa zapojila do testovania tohto produktu. Som ekologicky zameraný človek. Separujem odpad, pestujem rastlinky a zeleninu bez akýchkoľvek chemikálií. Staviame si ekologicky domcek-drevodom spolu s cistickou odpadových vôd, takže používam už dlhšiu dobu nielen kozmetiku, ale aj čistiace prostriedky ekologického charakteru a vediem touto cestou aj svoju rodinu a priatelov. Ak by som dostala možnosť testovať tieto eko-gely, určite by som sa podelila o skúšku a vyjadrenie sa aj s mojou rodinkou 🙂

2. máj 2017

Ja mam velmi rada kozmetiku Yves Rocher. Paci sa mi na tejto kozmetike ze to je na prirodnej baze a je velmi velky vyber vsetkeho. Mojej rodine a kamaratkam kupujem ci uz na vianoce alebo na nejaky sviatok vzdy zajdem do Yves Rocher tam idem na istotu lebo viem ze vzdy kupim nieco dobre a moji blizky su mi zato vdacny ked ich obdarym prave touto kozmetikou.

2. máj 2017

Ahoj☺....tiež by som sa veľmi rada zapojila do tohto testovania...My celá rodina máme prírodu veľmi radi,podieľame sa na jej zveľaďovaní☺tu na našej záhradke,triedime odpad,sadíme stromy....Veľmi radi si len tak vybehneme na prechádzku do prírody,alebo na turistický výlet,či bicyklovanie.V zime v prírode lyžujeme,sánkujeme...v lete sa kúpeme a túlame po lesoch a lúkach....Takže prírodná kozmetika Yves Rocher k nám patrí....budem veľmi rada,ak testovanie pripadne aj na mňa☺....

2. máj 2017

Pekný deň. Začnem s tým že s tou to značkou nemám žiadne skúsenosti no počula som už o nej. Ale chcela by som ju vyskúšat. K pridode mám dobry vzťah rada chodim s mojim mužom na rôzne turistiky a zapajame už aj našu malú dcérku. Recyklujeme odpad a snažime sa aj zdravo žiť. Potešíte ma ak ma vyberiete 🙂

2. máj 2017

Prajem pekný deň. Kozmetiku Yves Rocher poznám už asi 10 rokov, bola som od začiatku vašou zákazníčkou, potom predajňa zmizla z môjho kraja. Teraz je znova v nákupnom centre Europa a som opäť pravidelný zákazník tejto predajne.
Zo sprchovacích gélov nedám dopustiť na značku Jardins du monde. Aj teraz mám v kúpeľni sprchovací gél s vôňou kávy a s vôňou pomarančovníka. Toto by bola príležitosť vyskúšať aj inú radu sprchovacieho gélu od vás, lebo veľakrát som rozmýšľala o kúpe, ale som nesmierne spokojná s jardins du monde a vždy mi skončí v košíku gél z tejto rady. Kupujem z YR aj krémy, vlasovú kozmetiku.
Mám veľmi blízko k prírode, príroda a zvieratá sú aj mojim koníčkom, preto sa zaujímam o spôsoby ako šetriť životné prostredie. Triedim odpad, šetrím vodou, používam produkty v recyklovateľných obaloch.

2. máj 2017

Kozmetiku Yves Rocher poznám už roky, veľmi som si ju obľúbila a hlavne mám rada jej vôňu čistej prírody. Bývame na dedine, milujeme prírodu, prechádzky, staráme sa o našu záhradu a triedime odpad. Veľmi rada by som sa zapojila do testovania nových produktov ❤

2. máj 2017

Rada by som sa zapojila do tesyovania nakolko tuto kozmetiku milujem. Nieje nad prirodne produkty. Milujeme prirodu nesnecistujeme ju,snazime sa vsetko doma recyklovat. Sadime v zahrade a spracovavame vsetko co sa da. Budem rada ak ma vyberiete a skusim aj ine produkty tejto znacky.

2. máj 2017

Kozmetiku Yves rocher poznám, ale osobne som zatiaľ vôbec nemala ani jeden výrobok,cize rada by som. Vyskúšala a otestovala niečo nové pre mna. 🙂

2. máj 2017
Komentár bol odstránený

ahojte,rada sa pridám do testovania Yves Rocher 🙂

2. máj 2017

Velmi rada sa zapojim. Tuto kozmetiku som pouzivala cca:pred piatimi rokmi. Spokojnost bola velka. Urcite sa od tej doby vela zmenilo a tieto vyrobky taktiez nepoznam cize by som rada vyskusala a pokial by vyhovovali urcite sa k znacke vratim spat. Nie nad to ked si mozes nieco vyskusat a ked ti to vyhovuje zacnes pouzivat.

2. máj 2017

Dobrý deň! Veľmi rada sa zapojím! Zbožňujem Yves Rocher, ich vzťah k prírode, že kozmetika nemá zvieracie zložky, že sadia stromčeky..nakupujem u nich pravidelne. Sama sa snažím žiť zodpovedne k prostrediu okolo seba, najmä neplytvať vodou a nevyhadzovať potraviny, recyklovať papier, plasty a sklo. Ak si ma vyberiete budem veeľmi rada. Ďakujem

2. máj 2017

K prírode sa od mala správam veľmi veľmi zodpovedne. Žiadne odpadky na zem, recyklyjeme všetko, a ona sa nam za ti odmeňuje v podobe svojej úžasnej , fascinujúcej krásy , z ktorej sa dá čerpať toľko pozitívnej energie, a ako sa k prírode chovať učím aj svoje tri deti od mala. A ANO chcem testovať tie sprchové gély ❤

2. máj 2017

Nasu zem mame iba jednu, velmi si cenim firmy ktore si to pri svojom podnikani aj uvedomuju, toboz ak ide o kozmeticky priemysel. Znacku YR pouzivam, a ich vyrobkami obdarovavam aj siroku rodinu pri sviatkoch. Testovanie noviniek by ma velmi (ako aj ine) potesilo 🙂

2. máj 2017

Kozmetiku registrujem a poznám už dávnejšie, no žial ako boli deti malé a prišli dalšie a dalšie akosi som nemala ani čas sa venovať sama sebe. Kozmetiku som teda nemala možnosť vyskúšať už dlhšiu dobu. Ak by sa dalo, rada by som niečo vyskúšala. Mám rada zmenu, ked má priniesť dobré. Príroda je krásna a tak isto aj kozmetika z nej musí byť len dobrá. My celá rodina máme prírodu veľmi radi, ked sa dá chodíme do nej čo najčastejšie. Takže už len na záver,,Príroda volá´´

2. máj 2017

yves rocher pužívam velmi rada hlavne micelarku - neskutočne dobrá na odličovanie, toaletné vody s vônou kvetín, občas aj sprcháče, švagrinej som teraz kupila šampon a kondicioner a neskutočne si pochvalovala. s priateľom momentálne prchádzame na eko veci - čiže domaci eko prostriedok na pranie a momentálne čakame kým dozreje prvé mydlo, rada vyskušam tieto nové sprcháče možno ma presvedčia a budeme používať tie - predsa len na mydlo sa čaka 4 týždne 🙂 toto by bolo eko a zároven aj rýchle

2. máj 2017

Rada vyskusam a zapojim sa do testovania. Samozrejme ak mi budu vyhovovat tak urcite prejdem na tuto kozmetiku.

2. máj 2017

Ja a príroda, eko? Už roky separujeme doma odpad a pravidelne ho odovzdávame na zberné miesta, na nákupy si nosím plátenú tašku namiesto igelitky aby sme nimi zbytočne neplytvali...pre niekoho sú to zbytočnosti a nevidí v nich zmysel, pre mňa je to samozrejmosťou a snažím sa k takýmto návykom viesť aj rodinku. Čo ma vie absolútne nahnevať a čo nikdy nepochopím sú kvantá odpadkov kade-tade zanechaných po ľahostajných ľuďoch...
Čo sa týka značky Yves Rocher, poznám len ich voňavé sprcháče, ktorými ma zvykla zásobovať mama 😀

2. máj 2017

ahojte,rada sa pridám do testovania Yves Rocher

2. máj 2017

skúsim sa zapojiť aj ja 🙂 táto značka ma zaujíma už dlhšie, niekedy si z nej niečo kúpim a vždy je veľká spokojnosť. vyštudovala som environmentalistiku, lebo ma vždy zaujímalo životné prostredie a milujem prírodu. tak sa snažím byť voči nej ohľaduplná, separovať odpad a zbierať odpadky tam, kde nemajú byť, domácnosti využiť vždy všetko čo sa dá, miesto igelitovej tašky nosím plátenú. chodím na turistiku, milujem zvieratá, čítam, knihy 🙂

2. máj 2017

Veľmi rada by som sa zapojila, vztah k prirode mam urcite, zijem na dedine, mam zahradu, sama si pestujem zeleninu, ovocie. co sa tyka ekologie, u nas sa poctivo separuje. papier doma v krbe spalime, maximalne plasty vyhadzujeme, kompostujeme... snazim sa viest k tomu aj moje dcery. a co sa tyka kozmetiky, s vasou som ešte tu čest nemala, ale rada by som vyskusala..

2. máj 2017

Dobrý deň prajem. Kedysi som práve pre spoločnosť Yves Rocher pracovala takže výrobky poznám veľmi dobre 🙂 Páči sa mi že spoločnosť sadí stromčeky, nepredáva igelitky ale dáva možnosť kúpy trvácnej tašky - pevnú tašku na nákup vždy nosím aj ja 🙂 Zbožnujem ich sprcháče som im stále verná. Takisto triedim odpad a pestujem zeleň. Ak si ma vyberiete budem veľmi rada, nakoľko mám so značkou len a len dobré skúsenosti. Ďakujem a prajem pekný deň 🙂

2. máj 2017

Dobrý deň prajem. Tiež by som rada testovala výrobky značky Yves Rocher. Nemala som ešte tú česť skúsiť túto značku a moja pleť začína v poslednej dobe dosť citlivo reagovať na doteraz používané kozmetické produkty. Možno práve tieto by mi ulahodili.

2. máj 2017

Ahojte...Odkedy som vyskúšala kozmetiku YR inú nepoužívam, som s nou veľmi spokojná...je tiež cenovo dostupna...môj vzťah k prírode je pozitívny, recyklujem, chránim, nenicim...rada bicyklujem, plávam, čítam knihy, venujem sa rodinke,detickam...ak by som mala tu cest otestovať ďalšie vaše výrobky, bola by som poctena...rada rozšírim svoju zbierku o nové výrobky...ďakujem a prajem krásny dník ☺

2. máj 2017

Poznam sprchace od YR su super..zazitok a pozitok v jednom..no stale si vyberiem z tej ponuky len kavu lebo tuto vonu milujem...tak ked ma vyberiete budem moct vyskusat konecne aj ine 😙

2. máj 2017

Moja rodinka používa zásadne sprcháče ,šampony a kremy len z YR,vyhovuje nám EKO zloženie výrobkov a prijatelná cena. Teší ma ,že v posledných rokoch sa na Slovensku viac propagujú a uplatňujú frmy ako vaša a tým prispievajú nielen k nášmu zdaviu ale aj zdraviu celej planety.

2. máj 2017

Radi by sme skusili a testovali tieto sprchove gely 🙂. Prírodu milujem denné prechádzky po vinohrade a lese s mojim synčekom ma vzdy naplnia energiou. Snazime sa zit zdravo a ako prispevame k ekologii 🙂 triedime odpad ,neznecistujeme.okolie .

2. máj 2017

Ahojte, tiež by som sa rada zapojila do testovania. Vzťah k prirode mam, byvam na dedine, pestujeme, jeme bio veci, snažim sa žit zdravo, aktivne 🙂 s biokozmetikou moc skusenosti nemam, tak by sa mi pačilo testovať 🙂 a mam hrozne rada voňave veci 🙂 7.5. To by bol skvely darček k meninám 🙂 🙂

2. máj 2017

Na produktoch YR zbožňujem hlavne vôňu. Vždy mi udrie do nosa. Obľúbila som si ich sprchové šampóny. 👍

2. máj 2017

Cela rodinka sme dlhe roky vegani, nie len z etickeho ale aj ekologickeho hladiska. Zijeme tak, aby sme zanechali co najmensiu ekologicku stopu a aby sme minimalizovali utrpenie zvierat. Pouzivame len prirodnu kozmetiku ktora nebola testovana na zvieratach. Zijeme aktivnym zivotnym stylom (prechadzky, beh, cyklistika, joga). Snazime sa ist svojmu okoliu prikladom 🙂

2. máj 2017
Komentár bol odstránený

rada by som vyskusala sprchove gely YR. Priznam sa, ze YR pouzivam roky, no len produkty na vlasy a tvar lebo im chcem dopriat len to najlepsie💃. YR je kvalitna prirodou milovana kozmetika, a ani neviem preco som doteraz nesiahla po sprchovacich geloch 😨 zaujemcov je vela, tak si drzim palce, aby som bola medzi vyvolenymi 😝🙏

2. máj 2017

Rada by som otestovala a skúsila tieto produkty 🌸 Zbožnujem túto značku a vždy sa k nej rada vraciam. Prírodu a zvieratká milujem, mám 10 mesačného synčeka a veľmi radi trávime čas von na čerstvom vzduchu a v prírode, radi chodíme na prechádzky a užívame si slniečko 🌞

2. máj 2017

Ahojte. Sme bežná rodinka, ktorá rada športuje a chodí do prírody. V záhrade u rodičov pestujeme zeleninu a ovocie, samozrejme co najviac eko a bio. V domácnosti separujeme odpad, zdravo sa stravujeme a staráme sa o poriadok pred našim cinziakom a v okoli detského ihriska. Každý z nas ma iný typ pleti, takze s kozmetikou je to u nas niekedy dosť zložité. Ak by sme mohli testovať tieto sprchace, určite by sme sa potešili. Dakujem a krásny den všetkým ☀️🍀

2. máj 2017

Rada by som testovala tieto vyrobky, lebo to beriem ako skvelu prilezitost "pricuchnut" k tejto znacke, kedze som od nich este nic nepouzivala, ale pocula som, ze ich produkty su nadherne vonave. Preto by som ich chcela vyskusat doslova na vlastnej kozi, ci budem nimi ocarena ja ja a stanu sa povinnou vybavou mojej kupelne.

2. máj 2017

Cely moj zivot sa zasvetila do prace s kozmetikou 🙂 , nieje to len praca ale hlavne moj relax a koníček ❤️
Milujem tie chvíľky pre seba keď sa zavriem do kúpeľne a užívam si horúci voňavý kúpeľ ....
Hodiny dokážem tráviť v obchodoch s kozmetikou a skusat nove veci
Manžel aj moja mala sa mi smejú ze vsetko musim skusat a ovoniavať , vzdy si užívam pocit po aplikovaní kozmetických produktov keď okrem toho ze vonia moja koza tak vonia aj miestnosť kde som 🙂
Viem ze naša pokozka sa nám za starostlivost ktorú jej dávame odvdaci a preto jej doprajem len to naj a preto ju aj patrične rozmaznávam 😊
YR mam rada prave koli prírodnému zloženiu ktoré blahodarne posobi na našu pokožku a hlavne kozmetika nieje testovaná na zvieratkách
Rada vyskúšam nove produkty , krasny obal , urcite nádherná vona a o kvalite verím ze tiez niet pochýb ❤️

2. máj 2017

Ahoj, rada by som sa zapojila do testovania. Mám veľmi rada vaše výrobky, ich vôňu, zloženie a to, že ako jedna z mála firiem myslíte aj na našu prírodu 👍

2. máj 2017

Rada sa zapojim do testovania,nieco od YR uz poznam 🙂

2. máj 2017

Dobry den, rada by som otestovala YR eko-sprchace. Dlhe roky sa iba sprchujem, setrim tak vodu a neplytvam. Celkovo nasa domacnost nepozna napr. plastove igelitky, pouzivame iba latkove tasky na nakupy, teiedime odpad, aj ked mame auto, vela chodime MHD a peso. Ono celkovo sa snazim zit co najviac zivotnemu prostrediu prospesne. Denne sme cela rodina v pohybe a osviezujuca sprcha takymto sviezim sprchacom by velmi potesila. Pekny den 🌿

2. máj 2017

rada by som sa zapojila do testovania, túto kozmetiku som nedávno dostala od jednej slečny, ktorej som pomohla, bola to toaletná voda a sprch.gel čereš.kvet, veľmi príjemná vôňa

2. máj 2017

Som zamilovana do Yves Rocher od kedy som vo Francusku mala moznost plavat medzi kvetmi pouzitymi na vyrobu ich uzasnych produktov.❤
Otestujem vsetko a zhodnotim urcite pozitivne a ak bude treba aj s jemnou kritikou a odporúčaním 🙂

2. máj 2017

rada odtestujem novinky z tejto znacky :D

2. máj 2017

Rada by som sa zapojila, ekologicku kozmetiku pouzivame malo ,kedze sme este nenasli taku , ktorá by nam nevysusovala pokozku. Radi otestujeme a vyjadrime sa

2. máj 2017

Rada sa zúčastním testovania, mam extrémne citlivú pleť , takze by som rada skúsila nieco pre totálne citlivky 🙂

2. máj 2017

Milujem prírodnú kozmetiku, ani neviem ako som k nej prešla asi to bol prirodzený proces, milujem všetko prírodné, čo nádherne vonia,ošetruje pokožku, a neničí našu planétu..a strašne rada skúšam nové a nové veci, musí byť niečo fakt úžasné ked si to kúpim znova 😀..Produkty od Yves Rocher používam už dlho, tak by som sa rada zapojila 🙂 ..Testovaniu zdar 🙂

2. máj 2017

Aj ja by som rada vyskúšala.ešte som nemala možnosť vyskúšať vaše výrobky. 🙂

2. máj 2017

Dakujem, rada by som sa zucastnila. 😍

2. máj 2017

Rada by som vyskúšala nejaké novinky, keďže s prírodnou kozmetikou zatiaľ veľa skúseností nemám.

2. máj 2017

YR nie lenže používam,ale som pre YR aj pracovala a na túto značku nedám dopustiť. Momentálne som na materskej tak mi unikajú novinky a nové vychytávky takže rada niečo nové vyskúšam od "nás"😀

2. máj 2017

Rada sa zapojím do testovania prír.kozmetiky.

2. máj 2017

Ja ma skusenost len prostrednictvom mojej sestry ktora ju zvykne kupovat, my sme poriadne este neskusali, radi sa zapojime a vyskusame nove veci 🙂

2. máj 2017

Ahojte... o kozmetike YR som uz pocula,hlavne same pozitiva... ja a moja rodina,co sa tyka kozmetiky hlavne uprednostnujeme ekologicke veci...Rada by som sa zapojila a vyskusala Vase vyrobky...Dufam,ze budem mat to stastie a vyberiete si ma...Dakujem a prajem pejny den 🙂

2. máj 2017

Dobrý deň,
výrobky od YR poznám a aj osobne používam, kupujem ich aj ako darčeky.
Môj vzťah k prírode je asi taký, že som v nej a popri nej vyrastala, žiaľ teraz už fungujeme popri nej menej, ale žijeme tak, aby sme ju, čo najmenej zaťažovali (udržateľne, ekologicky, popri tom aj ekonomicky, separujeme, posúvame ďalej, to, čo už nepotrebujeme).Bývame v pasívnom AA dome, šetríme energie aj zdroje, všetko so všetkým súvisí, učíme to aj deti v našej rodine. Pri výbere, či už kozmetiky, detergentov,oblečenia,stravy pozeráme, ako "sú na tom", ale aj tak sa ešte neviem vzdať, niektorých overených výrobkov. Ešte som sa žiadneho testu nezúčastnila, ale skúsila by som 🙂

2. máj 2017

Ahojte, kozmetika je mojim partnerom každý deň, vyskúšala som mnoho druhov a značiek, rada skúšam novinky a sledujem ktorá nie je testovaná na zvieratkách lebo toto by ma veľmi mrzelo keby som nejakú takú mala používať. YR mám vyskúšané niektoré už. Dosť sa vyhýbam parabénom a ropným látkam ak sa da a dana kozmetika to nemá je to pre mňa ideálne. Nakoľko pracujem v oblasti tomu blízkej tak zbieram takto aj inšpirácie...☺

2. máj 2017

Rada vyskúšam. Niektorú kozmetiku tejto značky už používam.

2. máj 2017

Velmi rada budemm jednou z tych co otestuju prave tuto znacku.uz dlhsie hladam kozmetiku blizko spojenu s prirodou.skusam rozne vyrobky hand made od mamiciek tu na MK ale toto by bolo zas nieco ine 😉

2. máj 2017

Rada sa zapojim.. tuto kozmetiku nepoznam, ale vyzera velmi zaujimavo...

2. máj 2017

Rada sa zapojím do testovania, či sa tyka prania a upratovania, eko výrobky už dávno používam, v kozmetike sa na to zameriavam tak na 50%, mám pár obľúbených výrobkov YR ktoré musím mať stále, alé rada vyskúšam aj niečo nové.

2. máj 2017

Pouzivame prirodne kozmetiky, no tuto som este nemala moznost skusit, preto by som sa rada zapojila a Vasu kozmetiku na sebe vyskusala 🙂)) Katarína

2. máj 2017

Aj ja sa rada zapojim

2. máj 2017

Rada vyskusam, kedze som este nic nevyhrala, tak toto by bolo ze waaau🙂

2. máj 2017

Ano, chcem sa zapojiť do testovania YVES ROCHER. Vždy som si ju chcela kupiť, ale nikdy som sa k nej nedostala a vždy som váhala. Vôbec neviem, čo obsahuje a tak... preto ju konečne chcem otestovať. dakujem.

2. máj 2017

Chcem sa zapojit, dakujem

2. máj 2017

Aj ja sa zapajam 🙂 😍

2. máj 2017

rada sa zapojim 🙂

2. máj 2017

Tiez sa chcem zapojit, pouzivam len prirodnu kozmetiku a poznam jej vyhody, nie len z hladiska zdravia, tato kozmetika je prijemne vonava, necitit z nej chemiu a mojej pleti nikdy nespravi alergicku reakciu, naopak pomaha k jej zlepseniu.. Skusala som uz produkty od tejto znacky z dekorativnej kozmetiky, a jej vlastnosti ma zaujali. Do prirodnej kozmetiky sa rozumiem, chapem jej zlozkam a je to take moje hobby, studovat zlozenia, testovat prirodnu kozmetiku a hladat jej pozitiva. Mam aj svoju web stranku kde prirodnu kozmetiku testujem a pisem recenzie. Urcite by ma potesili nove produkty na testovanie. 🙂

2. máj 2017

velmi rada sa zapojím do testovania zatial tuto kozmetiku nepoznam no kedže mam citlivu pokožku všetko čo je na ekologickej baze je pre mna super👍

2. máj 2017

Z tejto znacky som raz dostala od kolegyne balicek...vyborny krem na tvar a krasnu vonavku.

2. máj 2017

Super, teším sa 🙂 o tejto značke som už veľa počula ale nikdy som ju ešte nevyskušala, a rada by som ju skusila lebo uz dlhší čas hladím vhodnu kozmetiku na moj tip pleti, žiaľ ešte som ju nenasla ☹

2. máj 2017

Volám sa Veronika, mam 33 r. za par dni 34r. 😉 Moj vzat k prirode je velmi pozitivny. Jednoducho mam rada prirodu, zem, pole....ale pekne od zaciatku. Som siesty rok na materskej, byvame normalne v meste v panelaku, ale uz ma nebavilo chodit s detmi len na piesok 🙂, ale blizko nas ma moj starky velky pozemok kde uz nevladze on pestovat a sadit. Tak minuly rok sme sa rozhodli, ze si pekne zrylujeme a nie co posadime....nase 3 dievcata su z toho nadsene....je to velky relax....s dievcatami sme pekne vysadzali semianka a boli z toho nadsene ako z maleho semienka narastie rastlinka, ktora sa moze zjest......ci sa ako rodina spravame ekologicky? No snazime sa neplytvat jedlom, oblecenim a teraz aj nieco dopestovat. Celkovo preferujeme minimalizmus. Testovaniu sa velmi rada potesim. Dakujem.

2. máj 2017

Tiež mám rada prírodu a zaujímám sa o prírodné prípravky - kosmetiku aj čistiace prípravky atd...

2. máj 2017

rada sa zapojím.....mám 43 rokov, doma dve dcéry 21, 17...otestujeme ak nám dáte príležitosť 🙂

2. máj 2017

to je len pre ludi zijucich na sk? ci i momo uzemia?

2. máj 2017

Rada by som sa zapojila do testovania kozmetiky, nemam s nou este ziadnu skusenost. Mam problematicku plet a teda uz som skusala vselico a zatial bez uspechu. Takze by ma to potesilo . Dakujem.

2. máj 2017

ja jaaaa, jaaa sa hlááásim, milujem mangové sprchovačky! a prírodné prípravky dvakrát toľko 🙂

2. máj 2017

Velmi rada by som sa zapojila, písanie mi je blízke a o to lepsie sa mi bude písať o niečom, čo sa týka typickej "babskej vášne", ktorou je kozmetika 🙂 . Túto značku uz pár rokov používam a minimálne vôňou sa jej nevyrovnajú žiadne iné produkty,čo samozrejme nie sú jediné jej klady, o to viac ma teší, že je šetrná k prírode a jej hlavný tvorcovia sa zamýšlajú nad problémami spojenými s ekológiou, životným prostredím a snažia sa o zlepšenie tejto situácie. Bolo by pre mňa cťou, vyskúsať tieto novinky písať o nich moje vlastné poznatky, pocity a postrehy 🙂

2. máj 2017

Môj vzťah s prírodou nenazývam špecialnim. K prírode mám rovnakú úctu ako ku zvieratám, ľudom a svojmu okoliu. Od kedy som sa však stala maminou, prírodu si vďaka dcére všímam omnoho viac. Všímame si, ako to v prírode perfektne funguje. Jeedno je závisle od druhého, rovnako aj my- ludia sme závislí na druhých, na kozmetike, na výrobkoch, ktoré denne spotrebujeme 🙂 Túto značku však používam dlhodobo. Som s ňou veľmi spokojná, takže s najväčšou pravdepodobnosťou ho určite rada čoskoro vyskúšam, ale budem rada, ak by stema oslovili na jeho testovanie, a mala by som možnosť vyskúšať ho medzi prvými 🙂 rada testujem nové výrobky. Rovnako rada ako sa venujem sebe sa rada venujem svojej dcére, svojmu psíkovi, môjmu manželovi, našej záhrade- svojej rodine.

2. máj 2017

Veľmi rada by som sa zapojila do skúšania tejto kozmetiky 🙂 sprcháče milujem a keďže sa doma musíme používať len eko prostriedky rada by som uvítala aj eko kozmetiku ktorá bude šetrná voči mojej pokožke a taktiež voči životnému prostrediu ❤

2. máj 2017

ahoj s touto kozmetikou som sa stretla 1 x tieto vianoce,dostala som ju pod vianočný
stromček,zatiaľ sa mi veľmi páči a som spokojná,veľmi rada by som ju testovala nakolko o 4 mesiace máme svadbu❤❤❤ a chcela by som byť pekná😉

2. máj 2017

Značku Yves Rocher som objavila cca pred 5 rokmi úplnou náhodou. Začala som si pozerať zloženie a zistila som,že je prírodná. Čo viac chcieť 😃 najviac mám rada kávový sprchový gél. Milujem všetko spojené s kávou a keď sa umyjem týmto gélom,vôňu cítim ešte poriadne dlho a tá pokožka aaaach. 😊 Potešilo by ma vyskúšať niečo nové,čo by som mohla ďalej vrelo odporúčať

2. máj 2017

Milujem prirodnu kozmetiku a velmi rada by som sa zapojila do testovania 😊 O telo sa treba starat tak ako aj zvnutra ( zdravsou stravou) tak aj navonok 😊

2. máj 2017

Rada vyskúšam niečo nové keedze mám suchú pokožku túto značku nepoznám ale ak by mi vyhovovala tak rada napíšem klady aj zápory a odporúčam priateľom či rodine

2. máj 2017

Ja pouzivam krém na tvár, odličovač aj sprchovy gel od yves rocher a ráda by som vyskusala dalsie vyrobky 😍

2. máj 2017

Rada by som vyskúšala niečo nové. Mám rada prírodnú kozmetiku😍

2. máj 2017

Rada vyskúšam nové výrobky.mam skúsenosti s dekoratívnou kozmetikou aj sprchovymi gelmi,či telovymi mliekami

2. máj 2017

Rada skusam nove veci, milujem vzorky, pretoze vzdy ked nejaku dostanem, vyskusam a tak ma presvdci, ze bezim do obchodu a zhanam velke balenia 🙂

2. máj 2017

Tuto kozmetiku pouzivam len rok a to vdaka tomu, ze ste mali kremik v casopise nakolko vzorky nedavate. Som rada, ze som skusila odvety nepouzivam ine kremy a cistiace pripravky na tvar. Rada by som vyskusala aj gieto sprchace 🙂

2. máj 2017

Velmi rada by som chcela tuto kozmetiku ked clovek vyskusa nieco nove hned ide a kupi aj ja som taka ked vyskusam a je to super unas doma nesmie chybat

2. máj 2017

Rada sa zapojim😉

2. máj 2017

V prvom rade milujem kozmetiku od Yves Rocher 😍 hlavne kvoli svojmu zlozeniu a tomu co dava mojej pleti, pretoze pre mna ako alergika na chemikalie, ktore sa davaju do roznych kozmetickych pripravkoch a cistiacich prostriedkov hoci co nemozem pouzivat, preto som nesmierne vdacna, ze Yves Rocher je na prirodnej baze 🙂 Mam velmi rada prirodu a vediem k tomu aj moje deti, ktore su radsej niekde vonku ako doma zavrete. Velmi rada by som sa zopojila do testovania tychto sprchovych geloch a tak k pletovej kozmetike, ktoru denne pouzivam pridala aj tu telovu 🙂

2. máj 2017

Vašu kozmetiku milujem a dlhé roky si ju kupujem.Najprv ako poradkyňa, teraz cez predajne na SK.Najviac sa nám osvedčili sprchovacie gély, šampóny, riasenky odličovač z nevadzou a hlavne toaletné vody s citrusovou vôňou.Spolu s dcérkami si vyberáme len kozmetiku netestovanú na zvieratách. A práve toto vaša kozmetika spĺňa.Svoje dievčatá učím k tolerancii k prírode ako aj zvieratám a ľuďom. Verím že používaním prírodnej kozmetiky ako je tá vaša tiež podporíme našu prírodu a zároveň ju aj chránime.

2. máj 2017

Milujem Yves Rocher - Ekologicka kozmetika. To ze chránia lesy a prírodu je dalsia vec, ktorá sa mi páci. Chcela by som preto testovat tuto kozmetiku, ktorú používam už 7 rokov 🙂 Rada ostestujem dalsie pripravky 🙂 tesiiim 🙂 🌷🐻🍀

2. máj 2017

Nezávidím vám každé jedno prečítanie, ale určite si vyberiete správne pomedzi toľko skvelých ľudí.
Každú voľnú chvíľu trávim s deťmi vonku, či už v parku, alebo na detskom ihrisku, v lese. Závisí aj od počasia, ako nám to dovolí. Vyberáme miesta, čo najviac aby sme boli v prírode, alebo pri jazere.
Veľmi rada by som vyskúšala túto ekologickú rastlinnú kozmetiku. Dám vyskúšať aj kamarátkam a známym🙂

2. máj 2017

Yves Rocher proste milujem 😍

2. máj 2017

Rada by som sa zapojila do testovania, pretože by som si chcela nájsť cestu k prirodnej kozmetike ktorá šetri naše životné prostredie pretože milujem prirodu lesy prechádzky horou. Mam strašne rada produkty ktoré obsahujú vanilku je to taká moja srdcovka☺☺rada by som sa so svojimi skúsenosťami s Yves Rocher podelila nie len tu ale aj vo svojom blogu...mam strašne rada kozmetiku jej testovanie skušanie hľadanie toho najlepšieho....najkvalitnejšieho☺😊

2. máj 2017

Ahojte rada by som testovala prirodnu kozmetiku pretoze mojej pokozke malo ci sadne.mam doma momentalne pol rocneho sibala takzr cas na recenziu si viem najst aj na popis a foto.a rada by som vyskusala yves rocher pretoze uz pred rokmu som mala sancu vyskusat dekoativnu kozmetiku a bola som sspokojna

2. máj 2017

Rada by som sa zapojila do testovnia 🙂

2. máj 2017

Aj ja by som sa rada, premiérovo, zapojila do koníkovského testovania a bola by som o to radšej, že je to práve so značkou YR 🙂 Chystám sa totiž na vyskúšanie niekoľkých prípravkov. Dlhodobo používam vynikajúci sprchovací gél a malinou a mätou, z ktorého aj menšie balenie vydrží veľmi dlho. Rada by som vyskúšala produkty pre starostlivosť o vlasy, konkrétne šampóny a malinový ocot, no nebránim sa ani iným, voňavým novinkám 🙂

2. máj 2017

Veľmi rada by som sa zapojila do testovania, milujem túto kozmetiku a hlavne šampón na vlasy je od tejto značky skvelý. Nikdy predtým som sa nezapojili, tak to skúsim 🙂 prajem pekný den

2. máj 2017

Ahojte...Tiez by som rada testovala vasu prirodnu kozmetiku...naposledy som si kupila v jednej drogerii sprchovy gel ktory nebol prirodny a keby ste ma videli... cely chrbat sama vyrazka.na zaplakanie.snazim sa zit tak aby som bola co najviac v prirode zahrade a proste na cerstvom vzduchu...nieje nic krajsie ako priroda. A myslim ze tym ze som tehu by to bol balzam na moje telo ❤😍😘

2. máj 2017

Yves rocher poznam najma sprchove gely. Uz dlho si neviem vybrat ten moj oblubeny. Raz je to kava inokedy kombinacia s koreniami. Vanilka je neskutocna. Inak produkty pouzivam aj pre moje deti, pretoze som si ista, ze na detsku pokozku su to najlepsie. Maju ju dost citlivu a mozem povedat, ze su asi jedine ktore im nijako neublizili, naopak pokozku krasne hydratovali.Naposledy som im do kupela priliala levandulovy po ktorom aj naozaj rychlo zaspali. ☺. Ak by sme mohli otestovat produkty, bolo by to pre nas vsetkych velkym potesenim.

2. máj 2017

Veľmi rada by som vyskúšala testovať túto kozmetiku keďže som nemala ešte možnosť ju vyskúšať 🙂

2. máj 2017

Dobrý deň. Rada by som testovala Yves rocher

2. máj 2017

Dobrý deň! Kozmetika-to je moje. Zaujímam sa o prírodnú kozmetiku🌼-lepšie povedané o jej zloženie. Kozmetiku Ives Roche som zatiaľ neskúšala, pár krát som už k tomu mala blízko, ale vždy ma niečo odradilo. Preto si myslím, že je táto príležitosť pre mňa ako stvorená. Priznávam, že v ekologickom 🌍živote našej rodiny je ešte čo vylepšovať, ale neekologicky určite nežijeme🌱🌿. V našom novom domčeku je všetko s prírodných materiálov, kôli ktorým neboli vyklčované lesy🌲🌳. Triedenie odpadu a regulovanie spotreby energie sa u nás tiež praktizuje. Ale teraz ku kozmetike-písanie kozmetických recenzií je mojou veľkou záľubou (a dovolím si povedať, že som v tom celkom zručná...), neunikne mi ani najmenšia chybička! A sama som zvedavá, či by Vaše vychýrené sprchové gély prešli mojím testom (alebo skôr testom mojej pokožky)! Navyše, všetko by som to robila s láskou, ku kozmetike aj prírode. Verte, že ak si na testovanie sprchových gélov vyberiete mňa, neoľutujete! S pozdravom Kikuš 💚

2. máj 2017

Som mamicka som zena som tu aby som vyskusala co nepoznam ;)

2. máj 2017

Ahojte,volam sa Veronika,mam 32 rokov a mam tri deticky.Som vystudovana environmetalistka-co v podstate znamena ekolog. A to je jeden z dovodov,preco by som sa chcela zapojit do testovania.Pretoze mi na nasom zivotnom prostredi velmi zalezi o com svedci aj moje vzdelanie 🙂 Mam rada a aj praktizujem zdravy zivotny styl,ktory prospieva cloveku ale aj prirode.S celou mojou rodinou sa snazime papat ale vseobecne aj zit zdravo.Dalsi z dovodov je,ze ja sama trpim od detstva roznymi alergiami na rozne potraviny ale tiez na roznu kozmetiku :( Mam vzdy velky problem najst si nieco z kozmetiky co by mi nerobilo zle.A preto by som rada vyskusala nieco nove o com som sice citala ale nepoznam to osobne-Yves Rocher.Rada by som teda testovala vase vyrobky 🙂

2. máj 2017

Ahojte,
zaujimam sa o prirodnu kozmetiku a vyskusala som uz mnohe znacky. Znacku Yves Rocher som este nemala prilezitost vyskusat aj ked uprimne uz dlhsie o nej rozmyslam. Prilezitost otestovat par produktov by ma preto velmi potesila.

2. máj 2017

Rada by som sa zapojila do testovania. Kozmetiku Yves Rocher som začala používať ked som začala chodiť na VŠ, ked som od kamarátky dostala darcek na Vianoce balíček kozmetiky Yves Rocher. Dovtedy som nevedela ani čo to za značka ale teraz nedám na ňu dopustiť. Vyskušala som už rôzne krémy, tekuté mydlá,sprchové gély, micelátne vody, toaletné vody a nedám dopustiť na balzamy na pery,💋 tie sú topka☝ . Chcela by som aj pozdvihnúť milé a ústretové predavačky, ktore sú vzdy naladené. Škoda že najbližšiu predajňu mám až 70 km od seba, ale vždy idem a nakúpim si na dlhšie. Bola by dom veľmi vďačná keby mi bolo umožnené testovať kozmetiki Yves Rocher a spoznať dalšie kvalitné výrobky. 🙂

2. máj 2017

Volám sa Erika mám 29 rokov a čo Vám napíšem , príroda je pre Nás doležitá a taktiež krásna no nie každí to vie , tak ako Nás učili naši Rodičia Tak učíme a mali by sme viest k Prírode aj Naše Detičky 🙂 .. Nepoznám tu značku a velmi rada by som ju spoznala 🙂

2. máj 2017

Ahojte, velmi rada by som bola vybrata do testovanie tejto uzasnej znacky, moj vztah k prirode je velmi pozitivny. Mam dve deticky, ktore vediek k tomu aby sa k prirode pekne spravali. Velmi velmi by ma potesilo keby ste vybrali mna. Myslim, ze splnam vsetky predpokladi, ktore ste napisali vyssie 🙂 😘❤❤❤

2. máj 2017

Rada sa zapojim a vyskúšam ďalšie produkty YR 😊

2. máj 2017

rada by som sa zapojila testovat práve tieto sprcháče, poznám značku, už mám doma nejaké vyrobky, tak rada by som vyskúšala

2. máj 2017

Velmi rada by som sa zapojila do testovanie zatial skúsenosti s touto kozmetikou nemám nakoľko cela rodina a alergie a radi by sme vyskúšali aj niečo nové.Tak snáď budem mat šťastie a mohla by som aj ja niečo vyhrat

2. máj 2017

Milujem produkty značky YR a dovolím si povedať že mám vyskúšasňné už skoro všetko, teda okrem krémikov, ktoré nie sú určené na moju pleť. Bola by som veľmi rada ak by som práve ja mohla otestovať novinky, krásny den.

2. máj 2017

Velmi rada by som sa zapojila do testovania, kozmetiku zboznujem, milujem nove veci a nesmierne by ma tato moznost potesila.

2. máj 2017

aj ja sa veľmi rada pripojím k testovaniu výrobkov, nakoľko ju dosť značne využívam, najmä sprchovacie gély a šampóny, teraz som si kúpila toaletnú vodu Verbena, ktorá mi vyhovuje, ale rada by som vyskúšala aj ich ďalšie výrobky, hlavne novinky

2. máj 2017

Ahojte, som moderna zena v najlepsich rokoch 🙂 K prirode mam ten najkrajsi vztah, od narodenia byvam uprostred nej. Po psychicky narocnej praci v meste nachadzam v nej utocisko, cerpam energiu. Ku zodpovednemu pristupu k nej vediem nielen svoje deti, ale aj manzela😅 Nie som leniva vytiahnut a umyt po nom plastovy kelimok, ktory hodil medzi ostatny odpad... Snazim sa kupovat, co najprirodnejsie cistiace prostriedky, dekorativnu kozmetiku, liečit sa bylinkami. Nie je mi jedno, v akom stave zanechame nasu planetu buducim generaciam. Velmi rada by som otestovala Vase nove vyrobky - moja plet je velmi citliva, a preto si starostlivo vyberam zlozenie. Krasny den🍀

2. máj 2017

O vašej kozmetike som pocula len samé chváli a pozitívne ohlasy.Len som ju ešte nikdy neskúšala.A to že je čisto s ekologického prostredia som netušila . veľmi rada hy som ju odskúšala.Moj vzťah k prírode je veľmi pozitívny a učím to aj moje deti.Koli tomu sa o mesiac stahujeme s mesta na dedinku.Nasa krajina sa hrozne rýchlo mení.To ako vyzerala za mojho detsva uz nevyzera.Lesy sa zmensuju mesta sa zvacsuju a pribuda vela ciest a na cestach vela aut.Proste mam pocit ze nase hodnoty su ine ako za nasich mam a babiek.Je my to luto.Snad sa ludia zamyslia a zacneme si vazit to co nam tu este zostalo.

2. máj 2017

Rada sa pripojím k testovaniu tejto kozmetiky, osobnú skúsenosť s ňou ešte nemám. 👍

2. máj 2017

Aj ja by som rada testovala vasu kozmetiku aj ked som sa snou este nestretla. Tiez ako vela zien predombou radi chodia do prirody a maju radi bio tak aj u nas to dnes ficalo na zbere cajiku. Budem rada ak ma vyberiete a tim aj budem mohla spoznat novu kozmetiku. Dakujem. 🙂

2. máj 2017

Ahoj. 🙂 Ja s mojou rodinou sme veľmi šetrní k prírode. Deti od mala učím šetriť enegie, vodu a samozrejme recyklovať. Vo voľnom čase sa radi zapájame do projektov, ktoré majú vyčistiť a skrášliť našu dedinku. Rada trávim čas v prírode. A hlavne mám rada prírodnú kozmetiku. Preto si myslím, že som pravá pre testovanie tejto kozmetiky. 🙂

2. máj 2017

Na tak toto bude pecka. Sprchové gely YR patrili a doteraz patria k mojim naj srdcovým záležitostiam od YR. Boli to prvé výrobky, ktoré som nabrala "odvahu" tesovať, vtedy ma k YR priviedli kamošky. Popravde som myslela, že lepšie už ani byť nemôžu, že max viete vymyslieť ďalšiu z tých úúúúžasnýýých vôní. Ale toto ma fakt prekvapilo - eko? Perfektný nápad - nielen nové vône, ale hlavne tá koncentrácia. Aspoň sa mi ich viac vmestí na poličku 🙂 Budem fakt rada ak ma vyberiete a budem môcť otestovať či je to naozaj tak a vďaka mojim recenziam privediem k YR niekoho nového ako mňa kedysi kamošky...

2. máj 2017

😨😨 tak to vám teda nezávidím, čítať toľko komentárov a niektoré fakt radi píšu 😉 Nemám rada textové omáčky 😝 Bola som označená, tak teda o mne... Mám rada šport v prírode, najradšej behám po lesoch a preto si výnimočne zabehnem aj do drogérie, rada podporím dobrú vec 🙂 Majte pekný den, ja utekáááám... 😉

2. máj 2017

YR je pre mňa top značka. Už dlho používam túto kozmetiku s mám svoje tip produkty. Príroda pre mňa znamená veľa. Neviem si predstaviť bývať a žiť v meste bez možnosti ísť sa poprechádzať do lesa. Chodím do tam oddýchnuť, porozmýšľať a načerpať novú energiu. To isté pre mňa znamená dobry kúpeľ ktorý má dokáže nakopnut. A to samozrejme s kozmetikou YR 💓

2. máj 2017

Ja sa rada zapojim nakoľko som ešte nemala možnosť vyskúšať túto značku kozmetiky!😉

2. máj 2017

Celá rodina sa snažíme žiť ekologicky správať sa šetrne k prírode...milujeme bio a eko produkty pretooo velmiiiiiiii radii vyskusamee tuto kozmetiku ...mozno my pomoze aj na moju velmi suchu pokozku nakolko som tuto znacku este neskusala😍😍😍

2. máj 2017

Veľmi rada by som sa zapojila do spomínaného testovania, nakoľko YR je kozmetika šetrná k životnému prostrediu a zároveň i k pokožke, takže veľmi rada ju pouzivame😉

2. máj 2017

Tak toto je zaujímavá výzva 🙂 Asi každá z nás tu má rada prírodu. Tiež nie som výnimkou. Milujem ju. Hlavne prechádzky v našich lesoch, turistiku po Slovensku. Máme ju naozaj nádhernú. Len posledné roky ma rozčuľuje, koľko betónových plôch sa vytvára v mestách a koľko stromov mizne aj nám v okolí. Lebo biznis. Nevadí, že potom je počasie nevyspytateľné, že sú záplavy, že sa tratia prirodzené teritóriá pre zvieratá. A nové, kvalitné dreviny tu nenarastú z roka na rok 😕
Priznám sa, že od YR som vyskúšala minimum výrobkov. Ja som na koncentrované výrobky pripravená naozaj dlho 😀 Už pár rokov dozadu sme sa o tom s jedným človekom rozprávali, že kedy si na to všetci na Slovensku zvyknú. Som hrdá, že som naučila recyklovať aj mojich rodičov. Papier, tetrapaky, sklo, plechovky, plasty, kde patria aj všetky nádobky zo šampónov a podobnej kozmetiky. Snažím sa nakupovať produkty bez zbytočných obalových materiálov. Áno, vždy to môže byť o niečo lepšie a môže k tomu dopomôcť každý. Prírodu si vážim. Ona tu totižto bude aj po nás. Nech už ju ľudstvo zhumpľuje akokoľvek.

2. máj 2017

Velmi zaujimave testovanie urcite sa rada zapojim a moja skusenost s YR bola vzdy len dobra ... piling so skutočnými semienkami a ta vôňa bol pre mna top ...
http://beautybubblesk.blogspot.sk/2014/08/recen...

2. máj 2017

Zdravim, som zena v zrelom veku. Asi nebudem mat to stastie sa zapojit do testovania. Su tu zaujimavejsie prispevky, nez to moje. Vyskusala som vela veci, vela mam uz za sebou a dufam ze este viac pred sebou 😆. Stravujeme domace jedla mnou uvarene ☺, chodime sportovat ked sa da ☺ len momentalne sa mi nechce 😉. Priroda je uzasna, vie co robi a ma viac rozumu nez ktokolvek. Ma predo mnou obrovsky respekt. 😚👍

2. máj 2017

aj ja by som vyskúšala, aj keď, keď vidím tolko komentárov tak už asi ani neostalo na skúšanie, ale dúfam že áno 🙂

2. máj 2017

rada by som vyskúšala nejaké produkty z tejto kozmetiky, pretože doteraz som ju "neochutnala"...stále si hovorím, že už skúsim, ale vždy mi padne do očí niečo iné....tak dúfam, že sa mi to prostredníctvom modrého koníka podarí., na čo sa už teraz teším🙂

2. máj 2017

Rada by som sa zapojila 🙂🍀

2. máj 2017

zatial som skusala len jeden krem, ale rada vyskusam aj nieco ine🙂

2. máj 2017

rada by som sa zapojila do testovania, snažíme čo najviac používať prírodné produkty, a to nielen v kozmetike, ale aj v strave- pestujeme si zeleninku, ovocie, kupujeme kozmetiku vyrábanú bez chemických látok a vyrábanú, potešíme sa niečomu novému a otestujeme s radosťou Yves Rocher

2. máj 2017

Dobrý deň, ja túto značku nepoznám vôbec... Nedávno so si v schránke našla katalóg s touto značkou a tak som si ho prelistovala...lenže som nemala o nej žiadne referencie, tak som si neobjednala... Rada by som sa pridala k testovaniu a porovnala tak s kozmetikou, ktorú používam...

2. máj 2017

Chcem testovať!!!😍😍😍

2. máj 2017
Komentár bol odstránený

Dobrý deň, veľmi rada by som sa zapojila do testovania nových produktov Yves Rocher. Používam viacero výrobkov od Vás, najmä vlasovú kozmetiku a najnovšie testujem krém na tvár na suchú pokožku. Určite rada porovnám tieto výrobky s BIO výrobkami, ktoré doma používam. Som rada, že existuje značka, ktorej záleží na našej planéte. Mám len jednu maličkú výhradu - škoda, že nemáte certifikát, že netestujete svoje výrobky na zvieratách.

2. máj 2017

Top kozmetika ❤️ chcem testovať 🔆🔆❤️

2. máj 2017

prvy krat som sa s vasou znackou stretla pred cca 20 timi rokmi, na Slovensku este vôbec nebola a znova som sa k nej vratila pred 10 timi a odvtedy ju pouzivam a velmi rada, kremy su uzasne, make up vyhovuje mojej pleti, mlieko po opalovani apres soilel 3v1 je jedinecne (mam v zasobe aj na toto leto 😉 ), niec lepsie som zatial nenasla, sprchove gely a peny do kupela maju nadhernu vônu a su uzasne... 👍

2. máj 2017

Kozmetiku Yves Rocher pouzivam 5 rokov. Ci uz su to sprchovacie gely, odlicovacie mlieka, parfumy, dekorativna kozmetika 💅💄a opalovacie pripravky. Prave kvoli prirodnemu zlozeniu som sa ju rozhodla pouzivat. Neskor som mala moznost precitat si o Yves Rocher zaujimave clanky. Kedze mam rada prirodu a vsetko s nou suvisiace, bolo pre mna poucne precitat si clanky ohladom pestovania rastlin, ich produkcie a zberu. Tesi ma, ze znacka Yves Rocher sa snazi pri spracovani rastlin pouzivat ich plody alebo obnovitelne casti, cim ochranuje ohrozene druhy rastlinneho sveta. Kedze som zastancom recyklovania, je to dalsi dovod, preco Yves pouzivam. A dokonca za nas vysadza stromy 🌱 som hrda, ze ju poznam a pouzivam. Bolo by mi ctou vyskusat jej nove sprchovacie gely ☺

2. máj 2017

Môj vzťah k prírode je veľmi pozitívny, všetko, čo sa dá, recyklujem a triedim odpad... Som učiteľka na ZŠ a snažím sa viesť deti týmto istým smerom.
Veľmi rada by som testovala moju obľúbenú kozmetiku Yves Rocher ❤ Je to pre mňa TOP značka a jedna z mála, ktorú moja extrémne citlivá a alergická pleť toleruje a hlavne je cenovo dostupná, čo ma veľmi teší 🙂

2. máj 2017

Aj ja by som sa prosim rada zapojila do testovania Yves Rocher sprchovych gelov 😍
Zatial som z tej kozmetiky skusala len sprchove gely a vzdy som bola nadsena vonou 😊
Mango, Oliva a Vanilka, skvely vyber voni 😉
Priroda pre mna znamena oddych a presne tak si predstavujem aj sprchovanie s tymito gelmi, ako jeden vonavy oddych a relax 😍

2. máj 2017

Ja a príroda? Ťažko popísať niečo,čo tu už bolo v komentároch niekoľkokrát spomenuté. No poviem Vám,nie som žiadne dievča,ktoré vyrástlo v ruchu veľkomesta, ba dokonca ani len malého mestečka. Žijem v malej dedinke, obkolesená zeleňou, kde vlci dávajú dobrú noc a milujem rána, kedy mi štebot vtákov nahrádza budík. Každý nádych vonia čerstvosťou, aj pokosená tráva tu vonia inak, ako v meste. Som vďačná za túto krásnu, zatiaľ nenarušenú prírodu. Ako sa dá dnes, kedy je už všetko mobilizované udržať krásna príroda? Možno ťažká otázka, ktorá má ale jednoduchú odpoveď. Síce nie najčastejší vývoz triedeného odpadu, no predsa. Každá plastová fľaša,sklo, či prázdne konzervy, všetko má svoj osobitný mech, ktorý sa nám nelení pri vývoze nachystať. Kráčame ulicami, lesnými cestičkami a žiaden papierik od chipsov, či fľaša od Coca Coly nezostane nepovšimnutá. Dbajme na to, ako žijeme, lebo všetko vôkol nás má vplyv na naše zdravie a náš život. Veru, rozpísala som sa možno viac, než bolo treba. Každopádne písanie je to, čo má nesmierne baví. Rada by som raz niekde pravidelne prispievala svojou tvorbou, ukázala svoje zapálenie pre písanie a vlastne aj takouto maličkosťou, ako je tento komentár rada prispejem. Samozrejme účasť v testovaní by bola príjemnou odmenou, avšak nech vyberiete kohokoľvek, nech to má ten správny výsledok, ktorý od tohto testovania budete očakávať. ;)

2. máj 2017

Rada by som sa zapojila... už dlho ma láka táto značka... rada by som ju vyskúšala 🙂

2. máj 2017

Rada by som sa zapojila do testovania 🙂 Značku Yves Rocher poznám a aj pravidelne používam, hlavne telovú kozmetiku. Milujem telové mlieka, ktoré na mne dlho rozvoniavaju a sprchové gély su TOP, nevysušuju pokožku 😉
Vzťah k prírode mám pozitívny a rešpektujem ju 🙂

2. máj 2017

Rada by som zapojila do tejto vyzvy,lebo vyrobky od Yves Rocher poznam uz dlho. Mala som vonu vanilkovu a bola neskutocna,milujdn vanilku a vanilkove veci.
Pracujem v oblasti zivotneho prostredia a snazim sa aspon trosku ludi naucit setrit prirodu aspon malickostami ako napr.separaciou odpadu.
Bola by som rada ak by som mohla kozmetiku vyskusat,kedze mam citlivu pokozku a preto potrebujem kvalitnu kozmetiku 🙂

2. máj 2017

veľmi rada sa zapojim 🙂

2. máj 2017

KTO NEVYSKÚŠAL NEPOCHOPÍ 👍 😍 💃 🎁

2. máj 2017

pridávam sa do radu skúšania chtivých 😉

2. máj 2017

Rada by som sa zapojila do testovania, od vianoc co som pokupila kazdemu darceky od firmy su spokojnu a vravia mi ze som ich velmi potesila ze su len a len spokojny, ze ked budem vediet o nejakej novinke vzdy im mam dat vediet. 🙂

2. máj 2017

Milujem tuto znacku, som nadsenec nielen do triedenia odpadu ale vzdy sa snazim aj tvorit co najmenej odpadu. Milujem vyrobky z recyklovaneho materialu a rada sa podielam na cistote nielen mmojho okolia

2. máj 2017

Pekný deň, vyrastala som v malebnej dedinke obklopena lesmi a prírodou. Dnes študujem vo veľkomeste a poviem vám, môžu mestské deti závidieť ten čerstvý vzduch dedinským. Vždy sa nesmierne teším domov. Milujem les je tam to ticho, kde inde nenájdeme. Turistiky a spoznávanie je moje hobby. Milujem prírodu a prečo? lebo je krásna, nenahraditeľná a zdravá. milujem, keď si môžem sama vypestovať bylinky, zeleninu a ovocie. No mrzí ma, že takmer v žiadnom obchode nenájdeme slovenské ovocie. všetko je dovážane. trha mi srdce keď vidím, ako slovenské drevo vyvážajú do zahraničia a cudzinci si svoje drevo strážia. les sa pomaly stáva lúkami a naša zem sa prekrýva odpadkami. ano recyklujem a takiež mi nerobí problem zodvihnúť papier zo zeme. z tejto značky mam síce len krém na tvár, ale nebránim sa vyskúšať aj sprchovacie gély, ktoré by mali pomocť krajšej a čistejšej prírode.

2. máj 2017

Dlho som sa snazila najst kozmetiku, co by vyhovovala celej rodine a nasla som ju, je to yves rocher, odporucam kazdemu, namotala som na nu mamj, sestru, svagrinu, muz ma svoj sampon, ja od peelingov, cez odlicovacie mlieka, sprchove a telove mlieka. Mojej dcerke sa vdaka tomu zlepsila plet.
Vdaka tejto znacke som sa zacala obzerat po prirodnych vyrobkoch a zacala sa viac zaujimat, z coho je kozmetika zlozena

2. máj 2017

Milujem kozmetiku Yves Rocher 🙂 Rada by som sa zapojila ♥

3. máj 2017

rada sa zapojim do testovania 🙂 vztah k prirode pozitivny...a kedze mam deticky...snazim sa trocha aj eko....ved to ovplyvnuje aj buducnost nasich deti tu na Zemi

3. máj 2017

Ja by som sa tiez rada zapojila do testovania,momentalne v mojom zivote a v zivivote mojej rodiny prebiehaju rozne zmeny tykajuce sa hlavne zmeny stravy-snazime sa si veci vypestovat,vychovat....ak sa neda podporujeme miestnych farmarov...prijemnou zmenou by bolo pokracovat dalej a vyskusat kozmetiku s prirodnym zlozenim;)pekny den

3. máj 2017

Pred jedenastimi rokmi som pracovala v jednom bio hoteli v nemecku a stravila som tam dosť dlhý čas aby som pochopila čo je príroda a zdravý životný štýl. Tam ked šéf hotela videl plast tak letel z práce. Potraviny, kozmetika boli balene bud v skle, papieri alebo skladovane v dreve. Nič sa chemicky nehnojilo, nestrihalo...vsetko rastlo nadivoko. Ludia sa kupali v rybníku so zabami. Sef bol majitel najvacsej farmaceutickej firmy v nemecku a auto mal na elektriku. Tam som pochopila čo je zdravý životný štýl a čo znamená slovíčko BIO. Ešte sa máme veľa učiť🙂

3. máj 2017

Ahojte!!!
Stouto kozmetikou nemám žiadne skúsenosti a vlastne som onej ani nepocula , ale rada by som ju vyskúšala .A ked by bola prenas dobra začali by sme ju používať. Prirodu mame radi aj obcas na prechadzky ale skor sme typ co je na motorke a odtial pozorujeme prirodu a aj na stvorkolke s detmi to si vieme viac uzit prirodu lebo sa snou všade dostaneme ...dakujem a pekny den prajem

3. máj 2017

Yves Rocher používam už niekoľko rokov. Vyskúšala som veľa produktov a vždy sa rada k tejto značke vraciam. Medzi moje obľúbené výrobky patria hlavne sprchové gély z rady Jardins du Monde. Najviac milujem sprchový gél s vôňou KÁVY. Vyskúšala som veľa sprchových gélov s vôňou kávy od iných značiek, ale na túto vôňu a tú hodvábnu konzistenciu sa žiaden ani z ďaleka nepodobal. Taktiež milujem telové mlieka, z nich mám najradšej s vônou ovsa. Celej rodine som nakúpila ekologický šampón I love my planet, ktorý je ekologický, vhodný aj na denné používanie, citrusovo vonia, stačí fakt máličko a krásne pení a to hlavné šetrí životné prostredie :D A čo viac chceme, navyše je aj cenovo dostupný. V tejto dobe v ktorej žijeme, to už nie je otázka toho či chceme, ale toho že MUSÍME SI NAŠU PLANÉTU CHRÁNIŤ. Mám rada prechádzky v prírode, veľmi rada cestujem a navštevujem exotické oblasti, športujem, triedim odpad a kúpiť si kozmetiku ktorá je vhodná pre životné prostredie, je to najmenej čo môžeme pre prírodu spraviť. Každý aj malé deti v škole vedia, že treba chrániť prírodu, no povedzme si na rovinu, pokiaľ nezačneme od seba a vlastných domácnosti tak nič nezmeníme, ani to najzákladnejšie čo môžeme spraviť. Všetci chceme žiť v čistom prostredí, dýchať čistý vzduch, dívať sa na krásnu prírodu a počúvať štebotanie vtáčikov, som vďačná za to, že táto kozmetika na to myslí a vďaka nej je to možné dokázať 🙂

3. máj 2017

Milujem kozmetiku Yves Rocher, pred 8 rokmi som ju vyskušala a doteraz ju používam. Je kvalitná, nespôsobuje alergické reakcie, prírodná, BIO. Dnes ked sa kazdy snaží žiť , čo najzdravšie je podstatné, aby sme sa na bio stranku pozerali aj prostredníctvom kozmetiky, nezaťažuje životné prostredie. Spoločnosť Yves Roches je spoločnosť, ktorú svojím konaním možno zaradiť medzi spoločensky zodpovedné spoločnosti, nakoľko sa zaujíma o životné prostredie a dopadom činnosti na ŽP. Veď nie je nad nedeľne prechádzky v prírode. 🙂

3. máj 2017

Hmmm trendova,stylova,rozhladena,ktora zena takou dnes nie je?kazda ma svoj styl,trend,rozhladenost
Moj vztah k prirode?ekologii?nie som bio eko natur mama,pestujem vlastnu zeleninu,so svokrovcami chovame osipane a hydinu,teda domace vajicka,maso su u nas bezne,hnojime slepacincami,hnojom,zvieratka krmime vypestovanym obilim,zemiakmi,jablckami,kukuricou,chemia u nas nema miesta,napriek tomu nemozem hrdo tvrdit,ze nase je bio,je aj nie je,vsetci vieme ze,to co nam pada z oblohy v podobe dazda uz davno nie je take ciste
Okrem toho sme vcelarska rodina,takze skutocne dbame o to,aby ani nase vcielky nijak netrpeli,koli chemii
Priroda je pre mna cast zivota,od mala v lese na hubach s rodicmi,prechadzky,zber pupavy na med,byliniek ci sipok na caj
Deti vediem k tomu,aby prirodu neznicistovali,to je dolezite,dobre vychovane dieta rovna sa zodpovedny a mudry clovek neskor

3. máj 2017

Rada sa zucastnim testovania

3. máj 2017

Rada sa zucastnim mam rada ich telovu a pletovu kozmetiku

3. máj 2017

Radi okrem overenych produktov skusame a objavujeme novinky na trhu,kozmetiku YR pozname uz roky, paci sa nam aj ekologicky rozmer posobenia spolocnosti,preto sa radi testovania zucastnime 🌱🌲🌳

3. máj 2017

Nemam skusenosti s touto kozmetikou,rada by som ju vyskusala 🌳

3. máj 2017

Milujem prírodu, rada chodím na prechádzky, momentálne kvôli deťom sa mi veľmi nedá, keďže sú ešte maličké a nevládali by, ale ked troška podrastú tak budeme chodiť veľmi často, rada skúšam taktiež nové veci, čiže by som rada otestovala vaše nové výrobky, vašu kozmetiku veľmi dobre poznám, používam iba vašu značku, či sú to šampóny, telové mlieko, sprchové gély, krém na tvár, odličovaciu vodu, krém na nohy, balzam na pery, okrem toho máte super akcie, takže sa to aj oplatí a ešte mám hebkú pokožku a okrem toho pomáhať aj chrániť životné prostredie.

3. máj 2017

Velmi rada sa zúčastním testovania, pretože mám pozitívny vzťah k prírode. Rada chodím do prírody, pracujem v záhradke, s detmi chodíme na hríby, separujeme odpad, správame sa zodpovedne a chránime naše životné prostredie. Pracujem ako učiteľka a aj v škole so žiakmi chodíme zberať smeti, z roliek toaletneho papiera vyrábame zvieratka a snežímsa a j deti v škole viesť k tomu, aby z nich vyrástli múdri a zodpovední ľudia s pozitívnym vzťahom k prírode.

3. máj 2017

Milujem ju a testujem doma kazdy den. Ani v Parizi som si neodpustila vbehnut do poschodovej predajne Yves Rocher a kupit svoje oblubene produkty ktore mi dosli a ja som bez nich nevydrzala. Snazila som sa ich ukecat aby mi dali body na karticku ale mali iny system😂😂😂 ale aspon sme si pokecali s predavckou o tom ako to funguje u nas a ze u nas sa tato znacka tesi velkej oblube. Aspon v mojom okoli. Ci uz po sprche, pilingu, alebo cisteni tvare ci kremovani mam pocit ze sa moja plet a pokozka zhlboka nadychla. Jemny dotyk prirody a proste...mam dovry pocit ked pouzivam produktt Yves Rocher. A mysli si to zjavne aj moje telo.

3. máj 2017

Rada by som vyskusala Yves Rocher.Zatial nemam skusenosti a hladam si nieco vhodne kedze chcem zmenit znacku a hladam nieco prirodne tak dufam ze sa zucastnim testovania a budem mat tu cest vyskusat tento produkt.

3. máj 2017

Velmi by ma potesila moznost testovat produkty yves rocher ktore su spojene nielen s kvalitou,na ktoru som u YR zvyknuta ale aj s krasnou myslienkou chranit prirodu,jej cistotu a to co dava nam ludom bez naroku...casto sa zamyslam nad otazkou,aku planetu aku prirodu zanechame nasim vnukom pravnukom, a tak sa aj ja snazim spolu s rodinkou prispiet malou kvapkou,triedime odpad, pouzivame eko pracie prasky, recyklujeme...a akobsom sa dostala YR...najskor cez sprchovacie gely a dodnes sa pamatam ze yves rocher sprchace boli jedine ktorych vonu som citila na sebe aj dve hodinybpo osprchovanie a odvtedy yves rocher kozmetika je beznou sucastou narodeninovych ci vianocnych darcekov...lebo viem produkty YR potesia,nesklamu ...momentalne sa chystam zadovazit si tip od svokry vraj vyborny sampon a kondicioner na suche vlasy...tak som zvedavaaaa

3. máj 2017

Yves Rocher som pravidelne objednávala ,kým mali katalógový predaj...teraz už pomenej,ale páči sa mi u nich hlavne to,o čom je aj toto testovanie. Snažia byť ekologický, teda šetriť prírodnými zdrojmi, šetriť naše okolie a šetriť i našu pokožku....pritom to nie je u nich o tom,že prípravky ani nevoňajú....ba naopak, tá vôňa,čo tie prípravky mávajú ,je niečo neskutočné...obklopuje ma od rána do večera a aj v noci. Naposledy som mala malinový sprcháč a toaletku mandarínka-cédrové drevo . Oboje ako aj iné prípravky sú opojné, voňavé,dokonca prevoňajú aj celú kúpeľku...Takže ja sa aj priznávam trocha neekologicky,nielen kvôli eko vlastnostiam milujem YR ,ale hlave kvôli množstvom úžasných vôní. Ale teda ani ekologickosť nie je na poslednom mieste....
A tak slávnostne sľubujem,
ža YR dôkladne otestujem,
rozsiahlu recenziu napíšem,
a samozrejme i "fotodokumentujem".

Vopred ďakujem za možnosť testovať a ak ma ani nevyberiete, naďalej budem používať kozmetiku Yves rocher. ♥

3. máj 2017

Ahojte, myslim, ze cakate prave na mna 🙂milujem prirodu, snazim sa jej pomahat, ako s da a tym jej splacat dlh, ktory ona dala mne. Snazim sa nakupovat bio vyrobky, separovat odpad...milujem pekne oblecenie, ktore zasadne nakupujem v second handoch, daju sa tam najst oiginalne kusky, ktore sa uz inej maniacke nehodia a pre mna su ako stvorene 🙂 Kozmetiku YR pouzivam uz roky, moje srdcovky su pletova kozmetika:dvojfazovy odlicovac na oci, dokladny a setrny k pokozke, vlasová kozmetika, kozmetika na pedikuru, telové mlieka, oleje a samozrejme uzasne sprchove gely s nenapodobitelnou vonou!! Vyberte si mna, som vasa chodiaca reklama, urcite neobanujete 🙂

3. máj 2017

veľmi rada sa zúčastním... 🍀

3. máj 2017

Všetky tu neskutočne milujeme prírodu, ale situácia je žiaľ taká, že ju len ničíme... Robíme aj niečo pre jej záchranu a prospech?? Úprimne, tiež mám rada prírodu, ale nemám veľa času kedže som mama a navyše pracujúca mama 🙂 Ale keď sa ten voľný čas nájde radi si "odbehneme" s rodinkou do lesa, minule sme zorganizovali u nás v obci taký náš malý deň Zeme a z našej pieskovej bane sa odnieslo 11 vriec odpadkov... SMUTNÉ.... Yves Rocher JE LÁSKA NA PRVÉ ZAVOŇANIE, nie je to len kozmetika, ale aj súčasť prírody....

3. máj 2017

Veľmi rada by som sa zapojila.Nikdy som ešte nebola vybraná medzi tie staslivky 🙂 tak možno sa teraz pošťastí a ja konečne vyskúšam niečo iné,lepšie čo som do teraz používala..ďakujem 😉

3. máj 2017

Skusim stastie, aj ja by som sa rada zapojila 😉

3. máj 2017

Rada sa zapojim ❤

3. máj 2017
3. máj 2017

Bio a eko majú svoje pevné miesto aj v mojej kozmetickej taštičke, rada by som vyskúšala aj Yves Rocher novinky 😀 túto značku mám rada nielen ja, drahý nedá dopustiť na ich sprchace..

3. máj 2017

Milujem bio kozmetiku a inklinujem k prírode.Zopár produktov Yves Rocher som už vyskúšala,ale sprchové gély ešte nie.Ako som si prečítala máte presne tie vône ktoré mám veľmi rada.Takže s radosťou by som sa zapojila.

3. máj 2017

Bola by som velmi rada keby ste ma vybrali, pretoze nikdy som nemala moznost vyskusat Vase vyrobky. Velmi ma tesi ze aspon niekto mysli na prirodu ❤

3. máj 2017

Aj ja sa rada zapojím do testovania produktov 🙂

3. máj 2017

Dnes som podpísala petíciu "Zachráňme včely". Ak si niekto dnes vzal do obchodu plátenú tašku, použil obyčajné mydlo, urobil síce malý krok, ale začal od seba a tým pomáha zlepšiť situáciu na tejto planéte.

3. máj 2017

znacka Yves Rocher je mi velmi sympaticka a preto by som sa rada zapojila do testovania

3. máj 2017

S touto znackou nemam zatial skusenosti, rada sa zapojim do testovania 🙂

3. máj 2017

Niektore vyrobky, najma sprchovacie gely a ocne kremy su mojou srdcovkou. Uplne som posadnuta ukladanim samponov a sprchacov podla znacky a podla farby na vanu, aby som si mohla pocas relaxovania vyberat 🙂 Velmi rada si rozsirim tieto moje oblubene vyrobky o dalsiu "srdcovku". Nemam preskumane vase parfemiky ani dekorativku, z nej pouzivam len makeup, ktore je velmi kvalitny. No kedze sa nedaju kupit vzorky ruzov a leskov na pery, tak kvoli mojej precitlivenosti si ich neodvazim kupit. Aj preto ma potesila vasa ponuka testovania 🙂

3. máj 2017

Produkty znacky yves rocher pouzivam uz dlhsiu dobu. Moj oblubeny je levandulovy antiperspirant ten je u mna top 💜, ale pouzivam aj ine produkty sampony, balzamy na pery a sprchove gely, ktore maju kazdu chvilu nove vone.Prirodu mam rada ako pobyt v nej, prechadzky ci tury. Rada sa venujem mode a nakupovniu. 🙏🌳🍀🌷

3. máj 2017

Uprednostnujem prirodnu kozmetiku a aj potraviny, snazim sa vyhybat konzervantom, parfumovanym a celkovo "umelym" veciam v kozmetike. mam niekolko znaciek priridnych kremov, dezodorantov, rovnako sa snazim kupovat prirodnu kozmetiku aj dcerke. rada by som vyskusala aj tuto znacku prirodnej kozmetiky.

3. máj 2017

Huraaaa, rada otestujem.Moja oblubena znacka 🙂

3. máj 2017

Velmi rada budem testovat. Mam rada prirodu a vsetko co s tym suvisi. Recyklujem, vyuzivam mhd, kupujem lokalne produkty atd

3. máj 2017

snažím sa používať prírodnú kozmetiku šetrnú k telu aj prírode.Mala by som radosť testovať vaše výrobky.

3. máj 2017

Hoci ešte nemám skúsenosti z touto značkou, veľa som o nej počula a čítala. Zaujímajú ma eko produkty, nakoľko v nich vidím potenciál pre zlepšenie stavu našej planéty Zem. Aktívne cvičím a tým pádom rada rozmaznávam svoje telo a pokožku po namáhavom cvičení. Som pani učiteľka a tak vzťah k písaniu a zodpovednosti mám. Veľmi by ma potešilo ak by som mohla testovať Vaše výrobky. 💚💚💚

3. máj 2017

Ahojte, neviem, ci budem ta stastna medzi tolkymi zienkami, ktoru si vyberiete, pevne dufam, ze ano 🙂
Preco YR? U mna je to totiz overena znacka. Mam zmiesanu plet a napriek tomu velmi citlivu. Vasa kozmetika je jednou z mala, ktora moju hypercitlivu plet nedrazdi. Teraz nedavno som dotestovala serum botanical a bola som nim nadsena.
V kamennej predajni si vzdy aspon nieco male kupim (lesk, kremik na ruky 🙂 ),kedze na rodicovskej dovolenke tocim v penazenke kazde euro.
Dakujem za pripadnu moznost testovania vasich dalsich vyrobkov. 🙂

3. máj 2017

ahojte 🙂 nikdy som túto kozmetiku neskúšala, ale rada by som mala tú česť napísať o nej recenziu a odporučiť ju ďalej ;)

3. máj 2017

Dobry den, ja by som rada vyskusala vsetko 🙂 , kedze nemam skusenost s touto kozmetikou, dakujem pekne.

4. máj 2017

Ahojte,prirodu a vsetko s nou spojene milujem.doma separujeme odpad,na prechadzkach v prirode upratujeme po "neposlusnych" obcanoch. V domacnosti sa snazim vyuzivat ekologické pripravky a ja ako zienka pozorne citam etikety aj na kozmetike aby bola setrna k prirode🙂 rada by som sa zucastnila testovacky, ďakujem :-*

4. máj 2017

Ďakujem za ponuku, rada otestujem😉🙏

4. máj 2017

Rada by som sa zúčastnila testovania prírodnej kozmetiky.Snazime sa doma separovať odpad a dokonca si robím sama aj ekologicky prášok na pranie,aby sme nezaťažovali prírodu.Som veľmi rada,že aj kozmetika môže byť ekologická a šetrná k prírode.Rada sa zúčastnila testovania a tak spoznám zase niečo nové.Dakujem 🙏

4. máj 2017

Rada by som testovala 😉

4. máj 2017

YR pouzivam niekolko rokv, mam top vyrobky, ktore mi vyhovuju, v poslednych rokoch sa priklanam ku prirodnym veciam, a snazim sa k tomu viest aj moje deti....zatial mi od nich vsetko sadlo...o.i. kedze som mamicka bez prace po rodicovskej dovolenke, hladam prilezitosti pre podnikanie a pracu ktora by ma bavila a bola mojim konickom, zaujala ma moznost predavat vase vyrobky, a otvorit si obchodik vo forme franchisy.....snad sa sen stane skutocnostou...a spojim prijemne s uzitocnym.....dakujem

4. máj 2017

Ahojte.
Tiez by som rada vyskusala nieco Nove z YR.
Momentalne pouzivam Odlicovacie mlieko ,Odlicovaciu vodu,sampon-zihlavovy ( s tym som max.spokojna)
A samozrejme telove mlieka pouzivam mam ich faaakt Vela🙂
A teda rada vyskusam este nieco Nove🙂
Co sa tyka zivotneho stylus tak by som urcite chcela Vela veci zmenit .
A preco nezacat od kozmetiky z YR?! 🙂

4. máj 2017

Jaaj, Yves Rocher ❤ Moja srdcovka...sprcháče, telové mliečka, šampóny, dekoratívna kozmetika, krémiky...z YR všetko rada skúšam, testujem a teším sa z toho 😍
Som bývalá koníčkárka a to doslova. Milujem kone, zvieratá, prírodu. Ekológiu riešim v rámci možností. Radšej zájdem do práce pešo, namiesto behania na páse 🙂 Triedenie papiera a skla je samozrejmosťou už aj pre deti. Keď prší rada si prečítam dobrú knihu, idem na shopping do OC a keď svieti slniečko šup do prírody aj s deťmi.🌞🌷⛰

5. máj 2017

Síce použìvam kvaitnú prírodnú francúzsku kozmetiku ale s touto značkou napriek tomu že som o nej počula nemám skúsenosti a rada by som ju otestovala. Rada skúšam nové veci a teším sa keď nájdem niečo kvalitné na čom som potom závislá.😍😛

5. máj 2017

Ohhhh tolko žien!😎😎😎určite ma nevyberú 😅😆

5. máj 2017

K tejto znacke som "pricuchla" 1x, ked som nahodne vosla v OPTIME v KE do predajni s vyrobkami,,,samozrejme, ako zenska som si to namierila hned k parfumom, ktore ale moc neoslovili, akurat na jeden pansky, ale neviem, ktory to bol, len mi na ruke vonal aj po umyti... Bolo to v obdobi pred Vianocami a kocky na predajni mali urobene krasne balicky s kdecim, tak som si kupila jeden, ze niekomu podarujem,,, No presli sviatky, darcekov bolo veeela, a tento balicek ostal chudak nepodarovany,, tak som si ho dopriala, ze teda vyskusam...A na moje skutocne velke prekvapenie, sprchac a telove mliecko uplne sadli, nakolko som zakupila vanilkovu sadu-lebo ja a vanilka sa kamaratime uz asi 20 rokov a co je od vanilky, to je moje. 🙂
Nakolko som maniak na sprchace, a posledne si vyberam, ktory bude stat hrdo v sprche, vanilkovy od YVES ROCHER u nas nesmie chybat a co je uplne super, moje slecny maju citlivu kozu, na umyvanie vzdy mohli len setrne neparfumovane veci a teraz sa vo velkom vanilkuju aj sprchacom, aj telovym a pokozku nemaju zacervenanu, nesvrbi ich a krasne vonaju...
Tato znacka je zaujimava, len v mojom pripade je tazsie sa k nej dostat, nakolko u nas predajna nie je, ale vzdy, ked sa do nej dostanem, popozeram, poskusam na predajni, no zatial som nemala odvahu na kupu napr. sminiek, kedze je to pre mna novinka a postupne sa k nej len dostavam obcasnym testnutim niecoho 🙂

5. máj 2017

S kozmetikou Yves Rocher mám skúsenosti len posledné dva roky a to od doby, čo som sa odsťahovala do Bratislavy. Nakoľko pôvodne pochádzam z malého mesta situovanom v Spišskom regióne a kozmetická značka Yves Rocher má len niekoľko málo kamenných predajní na slovensku, túto značku som predtým vôbec nepoznala.
Prvý krát som si kamenný obchod značky Yves Rocher všimla na Obchodnej ulici v Bratislave a nakoľko sa jedná o prírodnú kozmetiku, rozhodla som sa ju skúsiť. Vyskúšala som iba niektoré produkty, ale tie ktoré som skúsila, tým som ostala verná. Nakoľko je kozmetika prírodná, neobsahuje konzervanty, parfémy, emulgátory a nemá vedľajšie účinky. Výrazne pomohla mojej pleti.
O kozmetickej značke YVES ROCHER sme diskutovali aj v škole na našej univerzite vrámci predmetu Medzinárodný manažment a medzinárodné podnikanie, kde sme riešili prípadové štúdie zamerané na ekologicky zodpovedné správanie.
Nakoľko sa snažím žiť zdravo, navštevujem fitness, plaváreň a v rámci možností aj saunový svet a zdravo sa stravujem, snažím sa aj kupovať si kvalitnejšiu kozmetiku. Myslím, že investovať do seba sa oplatí, pretože sa to potom niekoľkonásobne vráti. Ako sa hovorí, v zdravom tele, zdravý duch.

5. máj 2017

Keď sa mi narodil syn a prejavil sa mu ekzém, život nabral iný smer. Museli sme začať používať prípravky O ktorých som dovtedy nič netušila. Keďže to všetko nie je len O dávani a nedavani kortikoidov, ale aj O vzťahu K prírodným veciam, začala som sa uberať týmto smerom. Objavila som pomerne veľa O parabenoch, sulfatoch, minerálnych olejoch a všetkom čo nášmu telu škodí. Je pomerne veľa vecí na trhu, ktoré si kupujeme za zlomok ceny prírodnej kozmetiky. Ale keď človek objaví to čaro prírody, ktorú nám dáva a sprostredkuju ju V kozmetickej forme práve firmy, ktoré svoje prípravky lubia rovnako ako samu prírodu, pochopí, že to všetko má svoj zmysel. Môjmu synovi sa tvorí omnoho menej ekzému od kedy sme natural. Okrem toho sme začali objavovať aj rôzne iné veci, ktoré sa doma dajú vyrobiť bezeckovo. Baví nás chodenie do prírody, vyrabanie vlastných sirupov, hubarcenie, túlanie sa V lesoch... Zdravie je u každého na prvom mieste a u nás to je späte práve S prírodnými vecami. Veľmi radi by sme vyskúšali čo všetko obsahuje a ako sa chová kozmetika tejto značky na pokožke. Blogujem pre inú prírodnú značku preto by bolo pre mňa veľkým prínosom pozrieť sa aj na túto kozmetiku a rozšíriť si prehľad

6. máj 2017

Ahojte, rada by sa zučastnila testovania, kozmentiku YR poznam a mam ju velmi rada, vyskušala som už niekolko vyrobkov a bola som spokojná. Prirodu a zvierata mam rada,študovala som biologiu a teraz chcem postupne prejst len čisto na prirodnu kozmetiku.

6. máj 2017

Ahojte 🙂 takže Vás by zaujímalo, aký mam vzťah k prírode a ekológii? Mám v živote veľké šťastie, že ma vychovali rodičia, ktorí ešte dávno pred tým, ako to začalo byť všeobecne moderné, chápali dôležitosť separovania odpadu, ochrany prírody, rastlín a živočíchov. Ešte počas strednej školy som bola na jednom workshope v Nemecku a okrem iného sa tam intenzívne rozoberala téma nakladania s odpadom v domácnosti. Vedúci workshopu sa nás pýtal, či nás rodičia učia triediť odpad a ja som tam vtedy bola takmer jediná, ktorá mohla odpovedať "áno". Jeho reakcia bola v duchu: "Are your parents hippies?" :D Not really, moja mamina je ekonómka a otec strojný inžinier a u nás doma sa proste vždy kelímok od jogurtu delil na kovové viečko a plastovú nádobku a tie sme vyhadzovali do dvoch osobitných odpadkových košov. Moja domácnosť s manželom funguje podľa rovnakých princípov, aké mi vštepili rodičia. A aj keď nemáme zatiaľ deti, viem, že aj ony budú nasledovať môj príklad. S maminou si vychutnávame kozmetiku Yves Rocher, najmä úžasne prevoňané sprchové gély a peelingy, ale najnovšie sme si obľúbili aj šampóny v eko-friendly balení. Rada preto vyskúšam aj novinky, ktoré YR prínáša.

6. máj 2017

Volam sa Jana Hruzova a momentalne zijem v malej dedinke v CR, kde sme sa s manzelom pred par dnami prestahovali, aby sme naplnili nas sen zit ruka v ruke s prirodou, postavili si energeticky sebestacny dom plne vyuzivajuci slnecnu a veternu energiu, podzemnu a dazdovu vodu, teda to, co nam priroda sama ponuka a naucil zit ekologicky aj nase deti. Obdivujem Elona Muska a Leonarda di Capria, neznasam PET flase, plastove obaly, cistiace prostriedky, jednorazove plienky, auta jazdiace na fosilne paliva ... vlastne vsetky tie kazdodenne zbytocnosti generujuce odpad ublizujuci nasej planete, do coho spadaju bohuzial aj kozmeticke vyrobky. Hoci casto neodolam vonavuckym a oci lakajucim produktom YR, verim, ze netreba mat plnu kupelnu sprchovych gelov, samponov, masiek, kremov na tvar, ruky, nohy... ale ze staci kupit par naozaj kvalitnych eco produktov, za co nam podakune nielen nase telo ale aj nasa Zem. Tesi ma, ze tie vase su nielen plne prirodnych latok, ale aj zabalene v prirode rozlozitelnych flakonoch, cim si ma jednoznacne ziskaju. Rada by som s vami spolupracovala a predavala svoje skusenosti s novinkami od Yves Rocher dalej. (Pridavam par obrazkov dufajuc, ze vdaka nim neostane moj komentar prehliadnuty😉👣🐝🌼🌲🌞♻)

6. máj 2017

Yves Rocher som zatial vzdy darovala ako darcek. Paci sa mi dizajn vasich obchodikov, roztomile male balenia, ktore mozem rozne nakombinovat pre kazdu zenu u nas v rodine, a tym padom maju maly vzorkovnicek vasich vyrobkov. O prirodu sa starat musime, clovek si to zacne viac uvedomovat s prichodom deti. Odkedy ich mam, som naklonena skusat eko kozmetiku aj drogeriu osobne. Rada otestujem, odfotim a podelim sa o svoj nazor s ostatnymi. Vela trpezlivosti pri citani vsetkych komentov zela Zofka 🙂

7. máj 2017

Prírodu doma radi máme🌼🌹🌷
preto sa do tejto výzvy zapajame
Yves Rocher osobne sme neskusali
preto by sme sprcháčiky radi vyskúšali🛀
Eco výrobky su u nás🔝
chemii dávam razne stop!
Ak nas na testovanie vyberiete
isto to neľutujete 🙂
Všetko pekne pofotime📷
realne aj zhodnotime🍀
Pekny den Zuzana

7. máj 2017

nemam ziadne skusenosti so znackou Yves Rocher, radi mame prirodu, a vsetky prirodne produkty to su u nas vzdy vitane...preto sa radi zapojime do testovania

7. máj 2017

Aj ja sa rada zapojim priroda je pre cloveka najviac 😉

7. máj 2017

Túto značku milujem . Moje vlasy poslednú dobu prešli velkými zmenami čo ich neskutočne zničilo. Vďaka žihľavovému šamponu , ktorý ako jediný z mála neobasuje žiaden silikon sú moje vlasy konečne krásne a začali rásť. Preto by som vyskúšala rada aj iné výrobky z tejto značky a verím , že sú tak úžasne ako to čo doteraz využívam . 🙂

7. máj 2017

Pravdupovediac mám z tejto značky iba balzam na pery no veľmi rada by som sa s ňou zoznámila bližšie 😊Sprchové gély a sampony kupujem už dlhé roky iba prírodné, na pranie používam ekologické prostriedky a samozrejmosťou je že triedim odpad 😁 Ako žena mám rada všetko voňavé, zabalené v krásnom obale a bola by som veľmi rada ak by ste si ma vybrali na testovanie, synčeka by zatiaľ postrážil môj mužíček a ja by som mala chvíľku pre seba, relax v kúpeľni 💕

7. máj 2017

Rada by som zapojila a vyskúšala

8. máj 2017

Ak by bola moznost, rada by som sa zapojila do testovania tohto produktu, pretoze som nadsena Tatranka a teda aj turistka, kazdy vikend travime v prirode a snazim sa to propagovat aj tu na MK, pretoze v dnesnej dobe je kazdy pohlteny sucastnostou, avsak zabuda sa na take to splynutie s prirodou, ake bolo kedysi. Priroda tu nie je proti nam, ale spolu snami a preto si ju treba vazit a ctit 🙂

9. máj 2017

Rada by som sa zapojila pretoze milujeme prirodu prirodne produkty pretoze nase citlive tvaricky a pokozka maju radsej vsetko co je bez chemie a co nas spaja s prirodou 😉🙂

9. máj 2017

Rada by som sa zapojila do testovania nakoľko mam blizko k zdravemu životnemu štylu a zaujimam sa o prírodu,vystudovala som environmentalistiku. Nebudem tu pisat zdlhavo, tak isto rada píšem a fotím. Som začínajúca blogerka, pričom prave môj blog bude zameraný na zdravy životný štýl,bylinky,cestovanie.
http://bella-bloguje.blogspot.sk/

9. máj 2017

Ej tu je komentárov 😂 snažím sa jesť zdravšie aj piť,odkedy mám s pleťou problémy a celkom mi pomáha prírodná kozmetika,rada by som sa zapojila do súťaže a vyskúšala túto značku,dostala som ju prvýkrát na Vianoce a keď ju vyskúšam od Vás,budem mať druhé vianoce😂😂

9. máj 2017

Tuto znacku som mala moznost ovonat a nieco aj skusit na jednej prednaske....Su to velmi kvalitne vyrobky a urcite by som testovala dalej....Kedze nemam oblubenu kozmetiku,bola by som rada,keby nou bola Yves Rocher

10. máj 2017

rada vyskusam 🙂

10. máj 2017

Rada by som vyskusala 🙂

11. máj 2017

rada vyskúšam prírodnú kozmetiku 🙂

14. máj 2017

Mam par výrobkov, s ktorými som spokojná, rada by som vyskusala ďalšie

15. máj 2017

Ahojte, dámy. 😘

Ďakujeme za obrovský záujem a oznamujeme vám, že výber už prebehol. Zástupci Yves Rocher sú nadšení z toľkých komentárov a už svojich 10 žien na testovanie sprchovacích eko-gélov našli.

Vybrané ženy dostali IP s pokynom čo a ako ďalej, ale v tomto komentári vás označujeme všetky preto, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka.

❤❤❤

Nezabúdajte sa prihlasovať do ďalších testovaní, pripravujeme ich pre vás veeeeľmi veľa. 🙂

@maculikkkk, @ejuska2586, @lienka0405, @dianarogelova, @18j88, @janicqa284, @lyrrya, @pexinka, @mirka6789, @sayurinka, @petrasalajova, @momi86, @danii2, @zajacik1990, @beababy, @nancy666, @martinape85, @sasuja, @bionke, @mysula, @zuzina23, @ariola, @mana173, @11gabrielka, @puskaruka, @tanula299, @marta284, @gkristy, @malyslonik, @tinuska0306, @simatko, @dupky1111, @wandie, @luckalucik, @masnasik, @mamamoni, @1bambula1, @marsmykkok, @zuzulkasimi, @zuzana1003, @samuella2010, @adinka77, @beusam, @marianka777, @ivonica, @mariamaria88, @laurah, @44janica44, @renca206, @tamikau, @schwarzbacherova, @marytesss, @marse, @saraju12, @lucyp12345, @alka127, @lindsey, @koptakova, @lujzamisko, @monee, @lucy_m, @twiggi_veggie, @majcu, @dadka1993, @donduska, @bendinko, @drake, @tinulcekk, @maca1984, @anachsunamun, @amstelko, @michelitta, @krasneleto, @zuzka1., @charrllotte, @sumalee, @miska8525, @martusicka, @anickaaa6aaa, @7983, @ingrid00, @annie6, @vercsiikee, @lindama, @martapir, @zirafienka, @kiku...abehun, @gab, @zuzu6612, @lubik002, @jarkarobino, @domkatomka, @salome19, @katie91, @martina1227, @92katka, @pativla, @beatushka, @kvapka95, @michala.s, @zuzana1818, @moni244, @vladka276, @2bambulka, @levierka, @kristina1204, @sonita, @monchen, @ivussa24, @kacoorka, @cervenakarkulkabezvlka, @nikaa123, @kl733, @sofia2013, @vyky27, @kajkajanka, @laskykvet59, @munkase, @lily111, @beatabuckova, @mdurickova, @olga27, @matamano, @562012, @zanika1983, @lolinkaa, @zuzanka2302, @kacero007, @vivab, @ellinkaaa, @mailey, @26ka, @nessa5, @andel7766, @ladybird81, @katus159, @jane0123, @aduskap, @marthuska, @akrim1311, @adel1410, @adelaine, @ivi555, @hawaika24, @majuskabobi, @lubka72, @nelisofi, @janin26, @pekna1, @bambulka1010, @mirka136, @mikella, @andreasmola, @kinna, @madeline1, @miinka3333, @henrieta26, @jess1511, @1805, @zofka11, @kupcovci, @dudka121, @vivika2, @linsss, @beaatkaxy, @huhusestra, @smajcii, @dankapaj, @bella2089, @nikazh, @boubelka0021, @hanka85, @nikolkachloe, @sisi161, @marifu

18. máj 2017

Dobrý večer nechtiac som vymazala a od vás ip neviem teraz či som vlastne vyhrala alebo nie. Mohli by ste mi dať vedieť? Ďakujem

24. máj 2017

Začni písať komentár...

Odošli