redakcia
24. júl 2020
7285 

Tá najlepšia starostlivosť (nielen) pre vaše bábätko

Tehotenstvo... 9 mesiacov plných krásnych chvíľ, očakávaní, sĺz radosti, ale i strachu. 9 mesiacov otázok, ako sa čo najlepšie postarať o bábätko, ako podporiť jeho vývoj alebo ako sa čo najlepšie postarať o jeho citlivú pokožku. 9 mesiacov nevoľností, pochybností, zázrakov - skrátka veľkých zmien. Pozitívnych, no i tých negatívnych. Čo si budeme klamať, všakže?  

Všetky tieto pocity a nálady sa striedajú ako príliv a odliv. Raz je váš deň čiernobiely, inokedy hýri farbami. Či už tými jemnými pastelovými, alebo veselými sýtymi. V jednom momente žiarime, v tom ďalšom sa zase cítime ako chodiaci mrož, funiaci tučniak a veľryba na suchu v jednom. A je to úplne v poriadku! Pretože všetko toto má svoj dôvod – ten najkrajší. 

Ako sa starať o pokožku mamičky i bábätka?

Ženské telo je zázrak. Neuveriteľný a jedinečný. Obdivujte ho, rozmaznávajte, pristupujte k nemu s úctou. Či už máte kíl 50 alebo 90. Štíhle nohy ako laň, alebo celulitídu aj na kolenách. Každá sme úplne iná, no každá sme jedinečná. Predovšetkým v tehotenstve mu doprajte potrebnú starostlivosť od samého začiatku tehotenstva až po jeho koniec. Elasticitu kože je potrebné podporiť vyživujúcim olejom. Ak chcete docieliť čo najlepší efekt, aplikujte olej na vlhkú pokožku, aby ste v nej vlhkosť uzavreli a elasticita sa zlepšovala. Jemný olej Baby O je ideálnou voľbou, keďže sa nepostará iba o vaše bruško, ale neskôr ochráni a vyživí aj detskú pokožku vášho novorodeniatka. Takéto praktické produkty, ktoré si nájdu využitie aj mimo tehotenstva, ocení každá mamička.

Tehotenstvo je však iba generálka, tá pravá premiéra prichádza po pôrode - materstvo. Samozrejme, ani to nie je iba o pozlátku, dúhových jednorožcoch a trblietkach. Avšak práve všetky tie (ne)dokonalosti, (ne)príjemnosti a (ne)radosti, ktoré prichádzajú s materstvom, vás robia mamou. Unavenou, vyčerpanou, neistou, no šťastnou mamou.

Materstvo so sebou prináša aj veľa neistoty a otázok. Veľa faktov o dojčení, príkrmoch či vývoji sa k mamičke dostanú akosi automaticky. No taktiež sú tu oblasti, do ktorých sa mamička musí zahĺbiť sama. Chce vedieť, ako podporiť motoriku dieťatka, ako mu pomôcť napredovať, alebo to, ako sa čo najlepšie starať o jeho citlivú pokožku. Pri výbere kozmetiky je potrebné dbať predovšetkým na kvalitu a zloženie.

4 základné hodnoty

Či už je mamička prvorodička, alebo už doma nejaké ratolesti má, snaží sa čítať všetky tie múdre knihy, prelúskať internetové stránky i fóra, pýta sa na názory kamarátok, mamičiek, babičiek i všetkých lekárov, ktorých stretne. Hľadá skrátka dôveryhodné informácie. A práve dôveryhodnosť je jednou zo štyroch základných hodnôt Oriflame, ktorý predstavil celkom nový rad prírodných detských produktov vyhovujúcich aj pokožke novorodencov. Vhodnosť produktov Baby O pre detskú pokožku bola schválená Alianciou pre zdravie pokožky, medzinárodne uznávanou asociáciou, ktorá je zložená z odborníkov, dermatológov a pediatrov. Každý produkt je dermatologicky a alergologicky testovaný, a tým bezpečný aj pre citlivú pokožku novorodencov.

Dôležitou hodnotou je aj pokrokovosť, preto sa pod tieto produkty podpísali viacerí vedci a výskumníci, ktorí sa na ich vývoji podieľali. Jednou z nich je aj vedúca toxikologička Justine Drevet, zabezpečujúca bezpečnosť a vhodnosť produktov, ktorá si skutočne posvietila na každú zložku, aby produkty obsahovali iba to najlepšie a najpotrebnejšie

Dôležitým spoločným znakom týchto produktov je ich prírodnosť. Obsahujú až 95 % prírodných ingrediencií, sú neparfumované, bez agresívnych chemikálií, farbív, alergénov či parabénov. Neobsahujú žiadne nepotrebné zložky - skrátka nič navyše. Pri bábätkách totiž platí, že menej je viac. A presne touto filozofiou sa riadi aj kozmetický rad produktov Baby O. Príroda je skrátka úžasná, preto sa z nej odborníci pri vývoji snažili vyťažiť maximum a jej účinnosť posilniť vedou. Avšak šetrne, zodpovedne a s ohľaduplnosťou k nej samotnej. 

Keďže ide o to najdôležitejšie – o pokožku dieťatka, je dôležitá aj dostupnosť týchto produktov. Teraz ich však môžete získať ešte výhodnejšie. Stačí, ak sa zaregistrujete na tomto odkaze a získate ich so zľavou 20 %.

V čom je detská pokožka iná?

Koža predstavuje prvú obrannú líniu pred vonkajšími faktormi a taktiež bráni telo pred stratou hydratácie. Detská pokožka sa líši od pokožky dospelých, to je zrejmé už na prvý dotyk. Je nielen citlivejšia, krehkejšia, a voňavejšia ;), ale aj o 30 % tenšia. Justine Drevet vysvetľuje, že detská pokožka má menej vyvinutú ochrannú bariéru, keďže obsahuje menej lipidov, čím sa v pokožke ťažšie udržuje voda. Práve preto je výnimočnou a hlavnou zložkou všetkých produktov aj švédsky ovsený olej, ktorý je plne kompatibilný s detskou pokožkou a kopíruje prirodzené kožné lipidy. Vytvára tak efekt druhej kože, posilňuje ochrannú bariéru detskej pokožky a udržuje ju vyživenú a jemnú

Okrem spomínaného detského oleja, ktorý ocenia aj „tehuľky“, ponúka rad Baby O ďalšie 2 produkty. Šampón na telo a vlasy Baby O neštípe v očiach, jemne čistí, zvláčňuje, upokojuje a chráni detskú pokožku a vlásky. Je jemný ako samotná pokožka dieťatka, preto sa nemusíte báť jej podráždenia. Obyčajné mydlo či iné kozmetické produkty môžu byť agresívne, preto boli produkty Baby O vyvinuté špeciálne pre potreby citlivej, i novorodeneckej, pokožky. Taktiež treba dať do pozornosti citlivú oblasť v okolí zadočka, ktorá zvykne byť podráždená od plienok. (Nielen) na túto oblasť je vhodný Univerzálny balzam Baby O, ktorý dodá citlivej pokožke potrebné lipidy, vyživí ju a pomôže formovať ochrannú bariéru proti vysúšaniu. 

Je pochopiteľné, že ak ide o pokožku vášho dieťatka, hľadáte čo najviac názorov. Produkty Baby O si prešli nielen odbornými testami, ale aj tými spotrebiteľskými. A v oboch prípadoch bolo hodnotenie viac ako pozitívne. Preukázalo sa, že rad Baby O skutočne vyživuje, zjemňuje, upokojuje a chráni detskú pokožku tých najmenších. Myslím, že na tieto „prírastky“ môže byť Oriflame právom hrdý. Ak teda hľadáte pre svoje dieťatko poctivú prírodnú kozmetiku bez chémie a zbytočných ingrediencií, ktoré k citlivej detskej pokožke nepatria, tento rad detskej kozmetiky bude pre vás ako stvorený. 

Nech si už vyberiete pre svoje dieťatko akúkoľvek kozmetiku, budete/ste skvelou mamou. Je jedno, či dojčíte, alebo prikrmujete náhradnou mliečnou výživou. Či ste uprednostnili šatku pred kočíkom. A je jedno aj to, či látkujete, alebo ďakujete všetkým silám vo vesmíre za jednorazové plienky. Každá mama je tou najlepšou mamou pre svoje dieťa. Neporovnávajme sa s inými mamami, nesúďme jedna druhú. Sme predsa na jednej lodi. Tak si štrngnime poriadnou dávkou kávy, ktorá je pre každú matku nápojom záchrany, a povzbuďme sa.

SÚŤAŽ: Vyhrajte kozmetiku Baby O!

Ste aj vy mamičkou alebo netrpezlivou čakateľkou? Stretnime sa v komentároch na takej virtuálnej kávičke 🙂 A 2 z vás odmeníme balíčkom kozmetiky Baby O. Stačí, ak napíšete, aké staré dieťatko vám doma robí radosť. Prípadne sa pochváľte, v ktorom mesiaci radostného očakávania sa nachádzate ;) Výhercov vyžrebujeme 7.8.2020.

----------

Tento článok vyšiel s podporou Oriflame

Sym ma 8 mesiacov 🙂

24. júl 2020

my máme doma našu 5 týždňovú žabku

24. júl 2020

Dcérka 7 mesiacov a pár dni ,a starší syn onedlho 4 roky .

24. júl 2020

Mám doma dvoch syncekov,starsi má 6,5r a mensi bude mat v oktobri 3roky😌

24. júl 2020

Dcerka ma 2 roky 🙂

24. júl 2020

Mám 19dňového synčeka

24. júl 2020

Mám 2,5ročnú dcérku volá sa Samanta 🥰

24. júl 2020

Mám dcerku Luciu a má.2.mesiace.

24. júl 2020

Mame 2 princezne - rocnu 👑 Julianku 👑 a skoro 5rocnu 👑 Elisku 👑 💞

24. júl 2020

3 rocny syn Leonard a mesacna Agátka nam robia kazdy novy den krajsim a plny zazitkov 💕

24. júl 2020

Dcéra čoskoro 3 roky a syn 8 mesiacov 🙂

24. júl 2020

Starsia dcerka ma coskoro tri roky a mladsie baby dvojicky maju 11 mesiacov 🥰🥰🥰

24. júl 2020

Mame 2 synov, Maťko ma 5 rokov a Kubko skoro 22 mesiacov😉

24. júl 2020

Princeznička Saška má 4 mesiace a práve sa učí papať príkrmy a skúša dvíhať hlavičku. Zlatá je 😊

24. júl 2020

Moje chlapiatko bude mať za mesiac a pol 6 rokov a slečna za mesiac 2 roky

24. júl 2020

Mame doma dcerku, 3 roky a 4 mesiace

24. júl 2020

Mám 2 ročného synčeka 🙂

24. júl 2020

My mame 2 rocnu Sofi,ktora zboznuje kremy, balzamy ako typicka dospela zena :D inak by sa tesila ,jej top darcek bol od prababicky a to kreeeem z ktoreho sa tesila viac ako z akejkolvek "detskej hracky"

24. júl 2020

Momentálne som v 7. mesiaci a čakám prvé bábätko

24. júl 2020

Moje babatuško malo 8 mesiacov 🥰

24. júl 2020

Mám dvojročného chlapčeka

24. júl 2020

ôsmi mesiac tehotenstva 🙂

24. júl 2020

Už finále 9🌙 pomalicky čakáme na princeznú 🥰🤰🏻

24. júl 2020

Chlapček 1 rok a 4 mesiace❤️

24. júl 2020

Máme 9ročnú slečnu a čakáme druhé dieťatko ❤

24. júl 2020

V šiestom mesiaci😊

24. júl 2020

Mám 8 ročného syna a 7 ročnú dcéru a tretie v brušku v 8 mesiaci🥰❤️🌺

24. júl 2020

Dcérka má 8mesiacov a syn 7rokov

24. júl 2020

Syncek 10m

24. júl 2020

Mladsia dcerka ma skoro rok a pol a starsia 6 rokov

24. júl 2020

Dcérka Ninka bude mať 5 a o cca týždeň príde medzi náš synček Filipko 🙂

24. júl 2020

Synček 18 mesačný a zaroveň čákame druheho synčeka ktorý k nám príde v novembri ♥️♥️♥️♥️

24. júl 2020

Doma mám 2 ročného a o 2 mesiace čakáme našu princeznu

24. júl 2020

Mám doma 1,5 ročného synčeka 🥰

24. júl 2020

Mám doma 10 ročného,6 ročnú a v utorok sa nám má narodiť synček.

24. júl 2020

Momentálne som v 34 týždni tehotenstva. Novorodeniatka potrebujú veľmi dobrú starostlivosť o pokožku určite by som neváhala a rada ho natierala olejom Baby O :D

24. júl 2020

Máme 3 ročného synčeka

24. júl 2020

Už takmer 3 týždne nám s mužom robí náš poklad radosť 😊

24. júl 2020

Ja mám 12 ročnú, 7 ročnú slečny a ročného synčeka ❤❤💙

24. júl 2020

Sme najšťastnejší rodičia našej vytúženej 3 mesačnej dcérky Zojky ❤️

24. júl 2020

Ja som v 7. mesiaci, cakame nasho prveho drobceka, chlapceka 💙 ☕

24. júl 2020

My budeme mať princeznú už o mesiac 🙂

24. júl 2020

Dcérka má 17 mesiacov 😍

24. júl 2020

1 rok a 7 mesiacov 🙂

24. júl 2020

Ja mam doma 6 týždňové babo, Matejka ❤️❤️❤️ a je krásny a strašne dobre dieťa 😘 také kľudne.. Ľúbim ho najviac na svete

24. júl 2020

Mam doma 8 mesačné dvojičky dievčatka a 4,5 ročného chlapca, to už nie je práve bábätko, ale tiež sa o seba rád stará 😂😂

24. júl 2020

Čakáme naše prvé dieťatko, prave som v 5 mesiaci🙂🥰

24. júl 2020

Dcérka má 3,5 roka a druhý drobček sa nám má narodiť 24.1.2020 😊😊😊

24. júl 2020

My sa už nevieme dočkať tej chvíle keď o 4 mesiace konečne budeme mať v náručí nášho malého drobčeka. ❤️🔜

24. júl 2020

Dcéra má 3,5 roka, syn bude mať 10 mesiacov.

24. júl 2020

7 ročného a 8 mesačného chlapčeka.

24. júl 2020

3,5 mesačného fešáka 👶😘😍🥰

24. júl 2020

My máme doma 2 ročnú slečnu ♥️

24. júl 2020

O necele dva mesiace sa nám má narodiť náš malý poklad, síce tehotenstvo mám rizikové, ale to najväčšie riziko už je za mnou a pevne verím, že sa nevypýta skôr, ale až na plánovaný termín, ktorý je 15.9.2020 ✨💙 ✨ každý deň sa mu prihováram, aby ešte zostal v brušku, keďže mi hrozí predčasný pôrod, ale pozitívne myslenie a veľa oddychu zatiaľ pomáha. Neviem sa dočkať, keď ho už budem držať v mojom náručí a cítiť jeho bábätkovskú vôňu 💙

24. júl 2020

Domá mám jedného 20 mesačného a presne na jeho 2.narodeniny mu pribudne parťák. To bude darček 😉

24. júl 2020

My máme doma naše dcérky - 9 ročnú a 6 ročnú❤️ a mám 2 ročného a 13 dňového synovca ❤️

24. júl 2020

Tak ja mám doma dvoch chalanov 13,10 a teraz som v 34tt a čakáme malú princeznú 🎠💕

24. júl 2020

Ninka 3.mesiace, naš najkrajši dar aky sme si mohli želať❤️

24. júl 2020

Máme doma krásnu 11m Natalku ktorá mam robí neskutočnú radosť a pomáha nám zvládnuť že nás opustila naša skvela mama pred 2m

24. júl 2020

Doma mam 2 rocnu princeznu a 4 mesacneho krasavca 🥰 ale ak by som vyhrala tak vyhra by putovala mojej svagrinke ktora je v 20tt

24. júl 2020

Mám doma 1,5 ročného experta, ale raz budeme mať aj dievčatko 🙂

24. júl 2020

My máme doma 7 mesačnú princezničku😇 ktorá ke také malé neposedne šidielko.

24. júl 2020

Aktualne mame doma 4.r dcerku a teraz cakame druhe babo som v 9tt

24. júl 2020

Moj syncek ma 10.5m😍

24. júl 2020

Dcéra má už 8 rokov a čakáme chlapčeka v septembri, takže som v 8.mesiaci 😊

24. júl 2020

10 mesačného a 4 ročného chlapčeka máme doma

24. júl 2020

cakame chlapceka kazdu chvilu 🙂, 9.mesiac tehotenstva

24. júl 2020

Doma máme dve slečny, jednu 8-ročnú a druhá bude mať v pondelok 2 roky 🙂

24. júl 2020

Dcerka ma 4 a o mesiac pribudne k nej sestricka

24. júl 2020

Doma máme onedlho už 8 ročného chlapca a o 3 mesiace pribudne aj dievčatko

24. júl 2020

Mna zatial tesia len dvaja synovci - 3 rocny a 1 rocny, a sama som matkou snazilkou😊

24. júl 2020

Naša dcérenka prišla na svet 22.02.2020 🙂 a oslávila už 5 mesiačikov 🙂

24. júl 2020

Moja dcérka má 3 a pop roka a synček ma tri a pol mesiaca ❤️

24. júl 2020

Mame 3,5 rocnu dcerku a 1,5 rocneho synceka❤

24. júl 2020

Ja mám 8 ročného synčeka a 14 mesačného synčeka 😊😊 Sú to moje zlatíčka 💙💙

24. júl 2020

Najstaršia dcéra má 9, syn 4 a najmladšia 1,5 🤪❤️❤️❤️

24. júl 2020

My máme doma 14 mesačnú slečnu 😉♥️

24. júl 2020

2 dievcata-5r a takmer 2r

24. júl 2020

Na naše dievčatko sme čakali 7 dlhých rokov nedarenia sa a dnes je tu s nami. Už 5 mesiacov sme tí najšťastnejší ľudia pod slnkom, ktorým už v živote nič nechýba 🙂

24. júl 2020

Čakáme prvé dieťatko, malú princeznú, ktorej by sme chceli dať zo všetkého len to najlepšie, takže výhra by určite potešila ❤️ som v 26tt 🌺

24. júl 2020

Čakáme prvé bábätko začiatkom novembra - chlapčeka a veľmi sa tešime 🙂

24. júl 2020

Mam doma 7,5 mesačne dvojičky a čakáme ďalšie 😁 aktuálne som v 23tt. Už sa tešíme 😃 budeme mat deti ako smeti

24. júl 2020

Ja mam doma 1,5 rocne zlatinko 💕💙💕

24. júl 2020

Chlapci majú 6 a 4 rokov a teraz som v 7. mesiaci 🙂

24. júl 2020

Synček 10 mesiacov ❤

24. júl 2020

My máme doma 3 ročného fesaka a ako on povie 5 mesačnú bambulu

24. júl 2020

Nasi radostnici maju 5 a 2 rocky 🤗.

24. júl 2020

Mame 2 chlapcov starší ma 4 roky a mladší 2 🙂

24. júl 2020

Máme 10 týždňovú dcérku🙂

24. júl 2020

Prvá dcérka Lianka. Za chvíľku 3 mesiace 🙂

24. júl 2020

Mám 8-ročnú dcérku, ktorá sa o chvíľku stane staršou sestrou chlapčeka, čakáme ho v polke augusta 👧🏻👶🏻❤️❤️

24. júl 2020

Môj synček bude mať zachvíľku 5 mesiacov 🙂

24. júl 2020

Mame 2,5 rocnu princeznu a teraz cakame na braceka v oktobri.

24. júl 2020

Máme doma chlapca, o mesiac bude mať 6 rokov.

24. júl 2020

Mama takmer dvojročnu dcéru Natálku, tá by sa stále len natierala, krémovala a voňavkovala

24. júl 2020

Ja mám doma skoro 18 mesačnú nezbednicu. 😍

24. júl 2020

U nás my robia radosť moje dve zlobidla - Matej- 7 rokov a Daniel 2 roky

24. júl 2020

4 roky - porodila som si lasku svojho zivota 🙂 tak ako to vravia mnohi! 🙂

24. júl 2020

Máme doma 11týždňovú princeznú Dorotku 💕

24. júl 2020

Ja mám doma zatiaľ len jeden 1,5 ročný poklad 💎

24. júl 2020

Čakáme 22.9. ☺️❤️

24. júl 2020

Môj synček Matúško a má 11 mesiacov 😘❤️

24. júl 2020

Jakubko 1 rok 🥰

24. júl 2020

Syncek ma 1rok a 2 mesiace 💙

24. júl 2020

Mam doma 7rocnu krasavicu a 18mesacnu krasku🤩

24. júl 2020

Synovia maju starsi 2 roky a 4 mesiace a mladsi 6 mesiacov 😊

24. júl 2020

Mám dve dievčatá, 8,5 mesačnú a 6 ročnú 🙂

24. júl 2020

Za 2 dní 3 týždne ❤️ vesmírna láska to je 💙

24. júl 2020

Máme doma dvoch princov starší 4.5 roka a mladší 1 rok 🥰

24. júl 2020

Dcerka Lilien 3,5 roka ❤️

24. júl 2020

Mám doma takmer 9 mesačnú dcérku

24. júl 2020

Mam 4 rocnu slecnu a rocneho suhaja;)

24. júl 2020

Dcéra má 2roky a 3mesiace

24. júl 2020

Mame doma dcérku 2 roky aj 5 mesiacov,,a o mesiac k nej pribudne bratcek 🥰

24. júl 2020

12.10. pride na svet moje prvé babenko, moje malinké dievčatko 😍🥰

24. júl 2020

Radosť mi robí moja Ninka ktorá má 2 roky a 7 mesiacov 🙂 a v rodine čakáme ďalšie vytúžené bábätko tak veľmi veľmi rada sa podelíme 🙂

24. júl 2020

8 mesiacov 💙

24. júl 2020

Doma mame dvoch syncekov ;) Starsi 5 rockov a mladsi 2 rocky ;) mame ,,veselo " :D ;) ..

24. júl 2020

My máme doma veselo 🙂 5 ročná slečna, 4 ročný princ, 2 ročná herečka a ďalší poklad na ceste

24. júl 2020

Dcérka má 2 roky a 9 mesiacov a na ceste je synček o dva mesiace príde na svet

24. júl 2020

Približne na Mikuláša sa narodí naša malá princezná, prvé dieťa 🙂

24. júl 2020

Syn ma rok a pol

24. júl 2020

Alexej 4 roky druhe babatko coskoro v auguste🍀

24. júl 2020

V 9.mesiaci.

24. júl 2020

7.8. bude mat dcera presne rok ;)

24. júl 2020

Máme doma 5 mesačnú dcérku 😌😌😌

24. júl 2020

Momentalne som v 28tt 🤗 💖🍀

24. júl 2020

Jeden synček 3 roky a druhý 10 mesiacov. ♥️❤️

24. júl 2020

10 mesacna dcerka a 3r dcerka

24. júl 2020

36 tt a tesime sa na princeznu💓🙏

24. júl 2020

Môj chlapček má teraz 26.7 2 ročky

24. júl 2020

Mám 2ročného fešáka a takmer 5ročnú slečnu

24. júl 2020

Máme doma 15 a 10 ročné kočky a čakáme tretie bábätko ❤️

24. júl 2020

Pre moje dve princezničky 👧👧 4 ročnu Eszterku a 2 Tamarku ❤️❤️

24. júl 2020

Nam robia radost nase lasky - 19 mesacna dcerka a cerstvo 5 rocny syncek. Dakujeme krasne.

24. júl 2020

Mame doma 2 fesakov. 3,5 rocneho a 7 mesacneho ❤️

24. júl 2020

Moje dve radosti,moje naj.dievcata Ninka 6 🙂 a Tamarka 4 🙂

24. júl 2020

31tt prve mimino a bude sa volat Sofia

24. júl 2020

8 a 6rocneho a synovca 8mesacneho🍀

24. júl 2020

Syn 7 mesiacov 🥰

25. júl 2020

Ja mam dvojicky, 6 rocnych chlapcov a prave dnes uz rocnu dcerku❤

25. júl 2020

Mam 2,5 ročnú dcérku,a čo chvíľa za dva týždne uvidíme možno náš druhý pokladik

25. júl 2020

Synček 2mesiace

25. júl 2020
25. júl 2020

Terezka 2 týždne 💕

25. júl 2020

Máme 2 ročnú dcérku a 4 týždňového synčeka 🙂

25. júl 2020

Som v 9. mesiaci radostného očakávania našej lásky 💕

25. júl 2020

Mám dvoch fešákov..jeden má dva a pol roka..a druhý pol roka

25. júl 2020

Mame doma tri deťúrence. Jeden ma štyri.,druhy ma tri roky a náša mala princeznicka teraz oslávila jeden rok.

25. júl 2020

3 mesačný synček ❤

25. júl 2020

Dvojičky - 23 mes. dievčatá

25. júl 2020

5 mesiacov

25. júl 2020
Autor komentár zmazal

Mam doma 5ročneho synčeka💙👩‍👦

25. júl 2020

Mam doma 7 ročnú kočku a som 25 týždeň v očakávaní s dvojickami. 🤞🤞❤️

25. júl 2020

Doma mam 15 mesacneho synceka

25. júl 2020

Synovia majú 9 a 5 rokov, ale venovala by som kamarátke s mesačnou dcérou, ktorá to potrebuje viac..

25. júl 2020

my máme doma zajtra už mesačného chlapčeka 😇😇

25. júl 2020

Doma mam 9 a 11 rocne sikulky a v brusku 32 tyzdnoveho cloviecika, ktory sa coskoro vypyta na svet😊

25. júl 2020

8 a 5 ročné dievčatá🌞

25. júl 2020

Synček čoskoro 17 mesiacov 💗 veľmi by nás kozmetika potešila

25. júl 2020

Sedem ročného a sedem mesačného 👨‍👩‍👦‍👦👣

25. júl 2020

👼💗 8 dní, synček Tobiasko 💗👼

25. júl 2020

Moj syncek ma 2 mesiace ;)

25. júl 2020

Ja mam dcerku 5 rockov a syncek 2 rocky a 8 mesiackov

25. júl 2020

Mam doma dve dievčatá vo veku 10 a 7 a tretie novembrové je na ceste😀

25. júl 2020

Nase dievčatá maju 2 a 5 rockov ❤️

25. júl 2020

Dcéra má 11 mesiacov.

25. júl 2020

Dievčatko nám bocian prinesie o 2mesiace ❤️

25. júl 2020

Dcérka mala pred dvoma týždňami 3 rôčky a o dva týždne by mala prísť na svet naša druhá princezná ❤️

25. júl 2020

Naše drobča ma dnes 17dni 💜 starší bude za par dni veľký 5r chlap ☺️

25. júl 2020

Mame doma 4 ročnú dcérku a práve 4 dnoveho synčeka, obaja narodeni v ten istý deň ♥️♥️

25. júl 2020

Syncek ma 3 a pol roka, pred tyzdnom sa narodila dcerka ♥️

25. júl 2020

Dcérka 14 mesiacov ♥️

25. júl 2020

Dcerka Nelinka ma 6 rockov a druha dcerka je este v brusku.🤰😚

25. júl 2020

My sme v očakávaní synčeka Dominika♥️, ktorý sa nám má narodiť 15.11.2020 momentálne prechádzame 24.tyzdnom 😍

25. júl 2020

Moj syncek Šimonko ma 2 mesiace ❤😍

25. júl 2020

U nás v rodine začína byť veselo - my máme 13-mesačnú dcérku a švagriná je v 7. mesiaci tehotenstva. Veľmi sa tešíme ❤️

25. júl 2020

5ročný a 5mesačná 🙂

25. júl 2020

3 rocny syn a dcerka sa k nam pridá o par týždňov 🥰

25. júl 2020

3 rocny syn a dcerka sa k nam pridá o par týždňov 🥰

25. júl 2020

My máme obdobie boom. 😁Okrem dvoch väčších deti (Vanesky 11 a Lukaska8), mam ešte dvojročnú princeznicku Gabiku, Janka, ktorý má v auguste
1 rocik a momentálne ukončujem 6.mesiac tehotenstva. Materskú dovolenku si užívam plnými dúškami. 😄

25. júl 2020

Včera som začala 27tt a pomaličky rozmýšľam akú kozmetiku kúpiť bábätku a hlavne ako ulahodiť moje pokožke na brušku 🙂 takze tento rok je pre nás magický prvé dieťatko aj svadba... veľmi by som sa potešila novej kozmetike 😍

25. júl 2020

Včera sme mali termín takže už čoskoro je malá tu 🙏🏻💜 Stále neviem aku kozmetiku zvoliť každý hovorí niečo iné preto by ma potešilo vyskúšať niečo nové a nepoznané z mojho blízkeho okolia 🙂 tak sa možno pošťasti 🙏🏻 A možno práve toto bude kozmetika pre moju malú EM 🙏🏻💜

A keby sa nepošťastilo tak gratulujem vyherkyni 💜🙏🏻

25. júl 2020

Ja mám doma 17 ročného syna a teraz som v 31 tt 😉

25. júl 2020

Mne robi radosd dcerka Janka, ktora ma 2 roky a 5 mesiacov a syn Jakubko, ktory bude mat v pondelok 5 tyzdnov

25. júl 2020

Mame doma 3 krásne detičky, Lubko 7 rokov, Miško 5 rokov a Petronela 3 mesiace😊

25. júl 2020

Mám doma dva poklady 4 ročnú Melániu a 13 mesačného Mareka. A kozmetike by sme sa veľmi potešili lebo radi skúšame nové veci

25. júl 2020

Syn mal 2 roky 🙂

25. júl 2020

Momentalne som v 22 tt a momentalne zvazujem aku kozmetiku pre baby vyberiem 🙂

25. júl 2020

Máme doma malého loptosa ktorý ma 5 rôčkov a malu princeznú ktorá má 7 mesiacov. Vždy pre nich kupujeme len kvalitnu kozmetiku a tato by nás veľmi potešila.

25. júl 2020

Ahojte, nám robia radosti a občas aj starosti 😉 dve babuľky Nikolka 6 rokov a Natálka o týždeň oslávi svoj 1.rok 😍💞

25. júl 2020

Radosť nám robí naša 6 mesačná princezná Lujza😍

25. júl 2020

4 ročná dcérka Laura🤩🤩🤩

25. júl 2020

Radosť nám robí Alica 4 roky, Klára 2 roky, Gregor pol roka 🥰

25. júl 2020

Dcerka ma 18 mesiacov,je to male šidielko 🥰

25. júl 2020

Ja mám dcérku Elku 2 roky a v novembri k nám pribudne pravdepodobne syncek 🙂

25. júl 2020

Mame 3,5 ročnú princeznu ktoré by mal presne na Vianoce priniesť Ježiško súrodenca 🙂

25. júl 2020

Mam doma 5r chlapca a 4,5m dievčatko 😊❤🙏

25. júl 2020

Štvormesačné dievčatko 🙂💗

26. júl 2020

Naš syn 6rokov a dcéra 1 rok a 3mesiace

26. júl 2020

Syn na 16 mesiacov a momentálne dáva zabrať dedkovi, aby sa viac hybal

26. júl 2020

Dcéra má 21 mesiacov, naš mlá láska nám robí veľkú radosť a momentálne som v 6.mesiaci tehotenstva. Veľmi sa na dieťatko tešíme ❤️.

26. júl 2020

Som v piatom mesiaci, bábätko bude decembrové ❤️

26. júl 2020

My máme dve dievčatká, 2 a 5 rokov a milujú detskú kozmetiku, sú to maniačky po mamine 😉 Aj ja rada používam detskú kozmetiku, dokonca aj náš domáci miláčik yorkšírik ❤️

26. júl 2020

My sme doma samé baby - mamka, dcérka 4r a druhá čoskoro 2r. A o 2 mesiace pribudne aj tatikovi partak maly bracek 😊😊😊

26. júl 2020

Dvojicky 7 rokov, dcerka coskoro 8 mesiacov 🙂

26. júl 2020

Ja nemam babätko ale segra ma jeden uz ma 3roky a ďalšie babätko sa ma narodiť v septembri 😍💕

26. júl 2020

Náš synček má 2 a pol roka. Jeho braček je na ceste, a mal by sa narodiť koncom augusta 😊

26. júl 2020

Mám 11mesacnu dcérku Esterku o mesiac bude mať 1rocik🎂

26. júl 2020

Dcérka Vivien má 1,5 roka.

26. júl 2020

Syn má 18 mesiacov

26. júl 2020

Mam doma 6,5 rocneho syna a druhy sa mi prave narodil mam presne 3 dni

26. júl 2020

Chlapček Adamko ma 3 rokov ☺

26. júl 2020

Doma nam pobehuje 6rocny fesak a v brusku si plava nove babatko, ktore sa narodi zaciatkom roku 2021 🙂

26. júl 2020

My máme doma 5 ročného Lukáška a v decembri k nemu pribudne braček alebo sestrička. Sme plní očakávaní, veľmi sa tešíme, snáď sa popýta do Vianoc a budeme mať krásne Vianoce s malým voňavým bábätkom 🤰💞

26. júl 2020

Máme doma 2 ročnú a 5 ročnú dcérku 🙂

26. júl 2020

9mesacne zlaticko😍

26. júl 2020

Mladsia dcetka ma 5r, starsia 9r🙂

26. júl 2020

5 mesacny syncek

26. júl 2020

Syn 8rokov, v novembri čakáme ďalšieho chlapca

26. júl 2020

🙂 Robia mi radosť ale občas aj starosti 🙂 4 ratolesti: dcéra 11r., syn 6r., dcéra 5r., dcéra 6mesiacov 🙂 Pozdravujem vás!

26. júl 2020

Nachadzam sa akirat v 4.mesiaci tehotenstva 🙂

26. júl 2020

Mám doma 2,5ročného synčeka Sebastianka a čakám teraz druhé miminko ešte.Som v 5 mesiaci a Sebastianko je už teraz ten najlepší bratček na svete.O bruško sa mi stará a bozkáva ho akoby to už bolo bábätko 😁💝💝

26. júl 2020

Dcérka Ela ma 2 roky a 9 mesiacov

26. júl 2020

30.8.2020 mam termín 😊 a mam 6 ročnú princeznú doma

26. júl 2020

Po dvoch neúspešných tehotenstvach hneď na začiatku, sme tentokrát v 23tt a čakáme dcérku, tentokrát bez komplikácií 👨‍👩‍👧🍀❤️

26. júl 2020

Syn Filipko ma 10 mesiacov

26. júl 2020

Jakubko 2r8m a čoskoro Adamko (24tt) 😊

26. júl 2020

Synkovia majú 5 a 2 ❤️❤️❤️

26. júl 2020

Syn ma 8rokov a tešíme sa na naše vytúžené druhé mimčo a som na začiatku 4mesiaca 😍

26. júl 2020
26. júl 2020

doma nám robí radosť 3 ročná dcéra a pribudla k nej 5 mesačná sestrička

26. júl 2020

Synček - malé tornádo 🌪️, 16 mesiacov. 💕

27. júl 2020

Výhra by ma potešila veľmi ❤️ je to moje prvé tehotenstvo, som 31 týždeň a strašne sa na miminko teším 😊❤️

27. júl 2020

Synček bude mat o pár dni 3 roky a v septembri k nám pribudne druhý prírastok ❤️

27. júl 2020

Máme štvorročneho Filipka a v novembri sa nám narodil Davidko❤️❤️❤️👨‍👩‍👦‍👦

27. júl 2020

Mame Marečka 6, Tomáška skoro 4, Zuzanka 2 a Katarínka 6 mesiacov😘😉😍

27. júl 2020

Sme velka rodinka. 🥰 DVA SYNCEKA 9 a 5 rocne, a DCERKA 14 mesacov.

27. júl 2020

Dcérka Karolínka má 6 mesiacov a 5 dní 🙂😘

27. júl 2020

Mám dve deti,dcérka 7 rokov,syn onedlho 3,ale chcela by som vyhrať pre prvého synovčeka,ktorý sa má narodiť 31.7.❤️🍀

27. júl 2020

Náš synček má 14 mesiacov 🤱❤️

27. júl 2020

My mame doma 2rocnu dcerku a este netusi, ze bude mat o nedlho surodenca🤗❤️

27. júl 2020

Chlapci majú 5r a 3r dcérka 11 mesiacov ❤❤❤

27. júl 2020

Dcérka 11 týždňov 🤗💕😍

27. júl 2020

V auguste sa nasa rodinka rozrastie (37tt)

27. júl 2020

Mám troch chlapcov 10r, 3r a 1r 😊

27. júl 2020

Synček Dávidko 1,5 roka ❤️

27. júl 2020

V oktobri sa stanem mamou ❤️ 🙏 uz sa mojho chlapceka neviem dockat👶😍

27. júl 2020

Ja to už mám za sebou a zachvíľku Floriánko oslávi rok 🙂

27. júl 2020

O pár dní k nám pribudne mala princezná 😍💗

27. júl 2020

Zajtra ma dcerka 9 msiacov

27. júl 2020

Dcerka má 3 roky a 7.8. očakáva bračeka

27. júl 2020

Dnes ma naša princezná 1 mesiac ❤

27. júl 2020

Dcérka Lenka má 20 mesiacov... 🙂

27. júl 2020

My máme v brušku našu vymodlenú dcérku, ktorú očakávame v novembri a veľmi sa tešíme 🥰 nič krajšie sa nám nemohlo stať a dúfam, že to dotiahneme úspešne až do konca 🥰

27. júl 2020

Dcérka Vaneska 4mes.❤🍀

27. júl 2020

Dcerka Alexis 19mes.🥰 moje najväčšie šťastie 😘 veľmi by nás potešila výhra 🍀🍀🍀

27. júl 2020

Naša vysnívané žabka ma 10mesiacov

27. júl 2020

Začíname 8.mesiac a čakáme chlapčeka🥰

27. júl 2020

Náš drobček Mathiasko bude mať 8 mesiacov a robí nám veľkú radosť 😍❤️💙

27. júl 2020

Môj veľký šinter má 19 mesiacov Matejko a druhé fazuliatko je ešte v brusku v očakávaní 🥰

27. júl 2020

Doma máme 2 a pol ročnú Dorotka a momentálne sme v 34tt a čakáme opäť dievčatko

27. júl 2020

V novembri sa nám má narodiť náš chlapček. Veľmi ho ľúbime a tešíme sa z neho ❤💗

27. júl 2020

Velmi radi by sme vyskušali tuto sjvelú kozmetiku ..náš synovček bude mať 1 rôčik.

27. júl 2020

Doma mám dve bambulky... jedna má 4,5 roka a druhá 17 mesiacov 😊

27. júl 2020

Doma mame 6mesacnu radost❤

27. júl 2020

Elišku má 3roky

27. júl 2020

Synček 3 mesiace

27. júl 2020

Som v ôsmom mesiaci a už sa našej malej nevieme dočkať 🙂

27. júl 2020

Doma nas tesia nasi dvaja certici 2,5 rocna Lucka a rok aj 3 mesiace stary Romi 🤪

27. júl 2020

6 tyzdnova princezna Sarka 🙂

27. júl 2020

Naša princezná má 4 mesiace

27. júl 2020

Jeden syn ma 3 roky, a dalsieho ocakavame koncom augusta ☺️

28. júl 2020

Doma mam 5 rocnu dcerku Patku a na Vianoce cakame dalsiu dcerku 🙂

28. júl 2020

Mám doma 7,5 ročného syna, 5 ročnú dcéru a tento rok v novembri k nám pribudne bábätko-chlapček 😍 Práve som vstúpila do 6 mesiaca tehotenstva 😊

28. júl 2020

Moja princezna ma mesiac😍

28. júl 2020

Samko bude mat zajtra 5mesiacikov💙

28. júl 2020

Naša princezná Sofi má 8 mesiacov🌜❤

28. júl 2020

Nasa babika ma 3.5 mesiaca 😊

28. júl 2020

radost mi robi 6,5 mesacna dcérka Zarka 💞

28. júl 2020

Doma mám čochvíľa už 3 ročnú slečnu a 3tizdnove bábätko.

28. júl 2020

5 týždňov

28. júl 2020

Som v 3 mesiaci tehotenstva 🙂 A naše prvé bábätko

28. júl 2020

Syncek ma 25 mesiacikov a rad sa kupe a kremuje v postielke

28. júl 2020

3 - ročná slečna, ktorá sa nezastaví ani na minútu 🙂 budúca rybárka 🙂

28. júl 2020

Mame doma trojmesačnú dcérku. ♥️

28. júl 2020

vnúčik 11 mesiacov

28. júl 2020

Naša princezná Miška mala včera 2 mesiace 😍😍

28. júl 2020

Môj Alexko má 2 rocky, kozmetika u nás ide na plné obrátky 😀

28. júl 2020

Naša malá princezná bude mať 2.8 presne mesiac ❤️

28. júl 2020

Mame 8mes synčeka ❤️🍀

28. júl 2020

Nás Alex má práve jeden týždeň 🥰🥰

28. júl 2020

Mame polrocnu dcérku Elisku😊

28. júl 2020

Môj najkrajší dar od Boha má 6 mesiačikov.

28. júl 2020

Naša Terezka mala 9 mesiačikov ❤

28. júl 2020

Synceka ma 3 roky a 5 mesiacov a dcera bude mat 4 mesiace 7.8 ❤❤🍀🍀dva životy moje

28. júl 2020

Môjho synčeka 💙Adamka💙ktorý ma skoro 7mesiacov by táto kozmetika určite potešila 💜💙🙏❤️🧡💛😍❤️🤎🧡💚🧡💜🙏💜❤️💙🤎💚💛🧡💚💜💚💙❤️🧡💛🤎💚💛🧡💜🤍🤎💙💚🤎🤍🤎💚💛🧡💜🤍🤎🤍💔🤎🧡🧡🤍🤍💖💖💖❣️💖💓💗🤍🖤💜💛💚💚🙏💗🙏💗💓😍💚💖🧡💜❣️💗🖤❤️🧡💚💜💛💛

28. júl 2020

My mame doma dva julove poklady. Prvy - slecna oslavila 3.7 tretie narodeniny a druhy- chlapcek ma zajtra prvy rocik. 💙💗

28. júl 2020

Dvojicky .. chlapček a dievcatko, majú 14 mesiacov

28. júl 2020

Náš Dami má 9 mesiacov. ❤️

28. júl 2020

Nas Samko ma v nedelu rocik ❤

28. júl 2020

Dcérka 8rokov a prekvapko v brušku - 8mesiac♥️♥️

29. júl 2020

Mám 15 mesačnú dcérku a momentálne som v 6 mesiaci a čakáme chlapčeka 🙂 ❤️💙

29. júl 2020

My sme zatiaľ ešte v brusku 💕 🍀 v 31tt. Čakáme dievčatko 🎀

29. júl 2020

Mam dvoch chlapcov,jeden ma 6 rokov a druhy 2 roky

29. júl 2020

My máme doma troch nezbednikov Šimonko 7r, Jakubko 5r , Filipko 3r a v októbri očakávame štvrtú ratolesť 😊😁

29. júl 2020

Priateľ ma 13ročneho syna a 2,5 ročnú dceku a teraz cam s nim ďalšiu babiku menom Sofinka

29. júl 2020

my máme hneď trojnásobnú radosť. 5 a pol ročná Dorotka, 2 a pol ročný Walter a 10 dňová Gretka 🙂

29. júl 2020

Som v 38.týždni tehotenstva 😊a čakáme 2. dcérku ,prvá má už 11 rokov

29. júl 2020

Mám 10 ročného chlapca a druhý chlapec bude v októbri 🙂🙂

29. júl 2020

2 roky 🙂

29. júl 2020

U nás doma pobehuje už 6ročný fešák, ktorý nastupuje do školy a v brušku máme očakávaného bračeka len musime vydrzat do oktobra 😍

29. júl 2020

8mesacna dcerka nam robi velku radost 😘

29. júl 2020

Dobrý deň, aktuálne som v 6 mesiaci a čakáme naše prvé dieťatko, bude to dievčatko Tamarka. Tešíme sa na teba ♥️

29. júl 2020

Mám 7 ročnu dcerku 😊a čakame dalšie dievčatko v oktobri sa má narodit😊❤️

29. júl 2020

Máme doma nezbednú Lilien ktorá má čoskoro 7 r a čakáme bábätko... už sme skoro na konci čakania na ten malý zázrak - 37 tt. 🤰👨‍👩‍👧‍👦

29. júl 2020

Balíček by potesil nasho princa, ktory k nam pride o 3tyzdne 😍

29. júl 2020

Ja mám 7 ročnu slečnu 😊a druhe dievčatko v brušku v oktobri mám termin už sa tešim na malu princeznu❤️ A vyhra by ma potešila.

29. júl 2020

No ja mám termín zajtra (30.7.) a už sme všetci maximálne nedočkaví 😁😁 držte nám palce

29. júl 2020

Náš Miško ma dnes 2 dní
Starší Matejka 7 rokov Ľúbim ich najviac na svete

29. júl 2020

Som v 8.mesiaci, veľmi sa už tešíme na naše 3.dietatko 😍výhra by veľmi potešila

29. júl 2020

V marci mal nas šibal 2 roky

29. júl 2020

Ja sa môžem pochváliť mojou dvojročnou slečnou a novorodeniatkom Adamkom, kozmetika by sa u nás isto využila.

29. júl 2020

Doma máme 5 ročného Tobiaska a začiatkom novembra obohati našu rodinku aj braček

29. júl 2020

V 3 mesiaci

29. júl 2020

My máme Emku, má 3 mesiace 👶

29. júl 2020

2 mesiace ♥️♥️

30. júl 2020

Dieťatko ešte len čakám 😊som v ôsmom mesiaci 😊❤️

30. júl 2020

Dcérka má 2,5 rokov

30. júl 2020

V pondelok nám začína 8 mesiac tehotenstva 🙂

30. júl 2020

Dcerka ma 4 roky

30. júl 2020

Čakáme Jakubka za mesiac je tu s nami😊💕

30. júl 2020

19 mes syn Jakub

30. júl 2020

Synček-Sebastián má 18 mesiacov a dcérka-Viktória má 4 roky🙂

30. júl 2020

Synček 2r a 3mesiace a na Vianoce k nemu pribudne braček alebo sestrička 🥰

30. júl 2020

Syncek bude mať co chvilku 4 roky a cakame v novembri nový prirastok tak by balicek isto potešil 🍀

30. júl 2020

Akurát som v 32tt 😊😊

30. júl 2020

10 mesiacov 🍀

30. júl 2020

Mame Šimona 6r,Daiana 3,9r a teraz som v 8mesiaci cakame dalsieho chlapca 🙂

30. júl 2020

Máme dvoch 4 ročných chlapčekov 🙂

30. júl 2020

Mam 8 rocnu dcerku a teraz 3 mesacneho synceka 😊

30. júl 2020

Som v siedmom mesiaci a už sa nevieme dočkať našej prvorodenej. A zhodou okolností práve popíjam fajnú kávičku, nie len virtuálnu. 🙂

30. júl 2020

Dnes mam termin no malinkemu sa neako nechce veru. Mozno ho presvedcim, ze sme nieco vyhrali a vypyta sa zo zvedavosti cim skor. 😂😂😂💙💙💙💙

30. júl 2020

Mam dcéru, 3 roky

30. júl 2020

Máme uz skoro 2 rocnu dcerku 😉

30. júl 2020

Mam 16 mesačného chlapčeka Miška 💙
🤞🤞🤞🤞

30. júl 2020

Radosť nám doma robia 2 chlapci, 5 a 3 roky. A ešte k nim príde tak do 2 týždňov sestrička...

30. júl 2020

Mam synceka 9 mesačného urobilo bx nam to velku radosť 🙂 ❤️

30. júl 2020

Máme doma 5 mesačného drobca, ktorý konečne objavil čaro kúpania sa, takže teraz robí stále len člap člap a my máme tak všade veľa vody a manžel behá s mopom, aby to naše parkety prežili 😀😀👶🛁

30. júl 2020

Máme veľkú 11r.slečnu,no v rodine kopu bábätiek 🙂

30. júl 2020

Zajtra začínam 24tt, veľmi sa tešíme na nášho drobčeka v polke novembra 🥰

30. júl 2020

Dnes sme zacali 37tt. Plní očakávaní sa tesime na koniec Augusta kedy mame termin 🥰🤰🏼👼🏼

30. júl 2020

16 mesačnú slečnu Zaru ♥️ Keďže zdedila (žiaľ) po mame atopicku pokožku určite by sme sám tejto prírodnej výhre veľmi potešili ♥️♥️🙏 🍀🙏🍀

30. júl 2020

Nám život spestruje 3mesačny šinter 😍

30. júl 2020

Mam tri detičky, najstarší ma sedem, druhá dcéra 5rokov a najmladšia bude mat dva 🙂

30. júl 2020

Mam doma dve deticky. Jednu skoro 5rocnu slecnu a maleho 2rocneho nezbednika 😊❤😘

30. júl 2020

My sme práve v 8 mesiaci, tešíme sa. <3

30. júl 2020

Máme doma 3rocneho synceka anjelika.a dve slečny 5 a 7rocne

30. júl 2020

Pre našu prvú dcérku na ktorú sa už veľmi tešíme 🌺😍

30. júl 2020

My máme 8 dňové bábätko, synčeka 🤗

30. júl 2020

Nám robí doma radosť naša prvorodená dcérka, ktorá mala tri mesiace 🙂 už je to veľká slečna 🙂

30. júl 2020

Mám dve dcérky. 6,5-ročnú predškoláčku a o 5 rokov a 364 dní mladšiu slečnu. 😊

30. júl 2020

Máme doma 12 ročného fešáka 4rocnu slecnu a o chvíľku ku nám pribudne ďalší uzlíček radosti

30. júl 2020

Mame doma 10 mesacnu dcérku

30. júl 2020

Moja princezna ma 15 mesiacov 🙂

30. júl 2020

dcérka 7.8 bude mat prvé naradeniny 😍

30. júl 2020

Lili a ma 2 rocky😍

30. júl 2020

Mám doma dvoch krásnych zdravých syncekov 👬..starší oslávi v septembri 5 rôčkov a mladší ma 2 rôčky ❤️💞

30. júl 2020

Tak každú vekovú kategóriu predškolskú mám 🙂 princezná 6,5 roka, princ 2,5 roka a miniprincezna 1 rok a 2 mesiace ❤️❤️❤️

30. júl 2020

Miško 3 roky a čakáme druhé bábätko (26tt) 💙

31. júl 2020

Som v 32tt,,cakame nase prve babatko a strasne si uzivam tehotenstvo 🙂

31. júl 2020

Lukáško bude mať 1,5r

31. júl 2020

Som v siedmom mesiaci a čakáme chlapčeka

31. júl 2020

Máme doma dcérku Sofiu, ktorá 8.8.2020 oslávi svoje druhé narodeninky 🎉🍀❤️

31. júl 2020

Nas syn ma 8,5 mesiaca

31. júl 2020

mam dve dcerky jedna ma 17 mesiacov a druha 4 roky ;)

31. júl 2020

ja mam sice uz 8 rocnu slecnu, ale aj male krsniatko, maleho Jurka, ktory ma mesiac 🙂

31. júl 2020

Ela 5 mesiacikov 🙂

31. júl 2020

🧸My sme v 29.týždni a čakáme dievčatko 💝 Naše prvé bábätko 👨‍👩‍👧

31. júl 2020

Dcérka 8rokov a čakáme chlapceka som v 8 mesiaci...

31. júl 2020

9 mesacne a som v 3 tyzdni so surodencom Sarky v brusku

31. júl 2020

Mam dcerku, ktora ma 2 roky 😊

31. júl 2020

Synček má 2.5 , mesiaca

31. júl 2020

Naša Alicka, je veru také malé šidlo a každý deň s ňou sa cítime ako v krajine zázrakov 🙂 Má rok a pol a takáto parádna kozmetika by bola veru prekvapko pre nás obe 🙂 🙂 😊👌👨‍👩‍👧🙃🍀❤🍀❤🍀

31. júl 2020

Syn má 2 roky a vyzerá to tak,že onedlho bude mať súrodenca 🙏🥰

31. júl 2020

Čakám svoje prvé bábätko a som práve v 6. mesiaci 🙂

31. júl 2020

5.8. Budú mať naši chlapci (dvojičky) 13 mesiacov. Ako vidíte robia nám veľkú radosť 🥰🤣😇

31. júl 2020

Doma máme 3 ročného Davidka a voňavé 2 týždňové bábätko Tobiasko

31. júl 2020

Som v 8.mesiaci. Naše prvé bábo.

31. júl 2020

Myslím si, že dobrá kozmetika sa neriadi vekom. 🙂 Rovnako ako maličké deti, tak aj tie staršie potrebujú starostlivosť o pokožku. Dospeláci nie sú výnimkou. My máme doma 3 detičky - 3r., 5r. a 8r. Všetci milujú kúpanie a najmä prostredná dcérka sa rada aj krémikuje. 🙂 Pekný dník!

31. júl 2020

My mame uz takmer 5 a 3/4-rocneho chlapca a v brusku konci 7. mesiac dalsi chalanisko 🙂

31. júl 2020

9 mesačnú krásku 😊 10.10 na krásny dátum sa nám narodila

31. júl 2020

Syn, Kristián bude mať o 5 dní 11 mesiacov ❤️

31. júl 2020

Ja už mam velku dcerku ma 13 rokov, ale mam maleho krstneho synceka, ktory bude mat 7.8. 3 mesiace 🤗

31. júl 2020

Moja dcérka má 18 mesiacov 🤗

31. júl 2020

Nas maly Lukáško ma zajtra presne 2 mesiace 😊

31. júl 2020

Som v 7. Mesiaci a čakám prvé bábätko dcérku

31. júl 2020

Dva dievčatka vo veku 3 a 4 roky.

31. júl 2020

Začinam 7 mesiac tehotenstva a balíček kozmetiky by nás veľmi potešil, nakoľko kozmetiku sme ešte pre dcérku nekupovali 🙂

31. júl 2020

Synček Matúško má 11 mesiacov

31. júl 2020

syncek 2r10m a dcerka 6m 😇

31. júl 2020

Ja mám 7 mesačnú dcérku Hanicku

31. júl 2020

Mame doma 2 rocnu dcerku,a kazdu chvilu sa nam narodi druha princezna ♥️

31. júl 2020

Máme doma 3tyzdnoveho chlapčeka takže kvalitná kozmetika sa určite hodí ❤️

31. júl 2020

Doma nam robí radosť 7 týždňové dieťatko 😊

31. júl 2020

Synček ma 1 rok a 4 mesiace, sestrička sa narodí v septembri 🙂🤗💕

31. júl 2020

9 mesiacov má naša Lianka ❤️

1. aug 2020

Michael Teo a máme 7 dní 💙

1. aug 2020

Maličká 7 dňová Katarína ❤️ ale aj 3 ročna Lucka

1. aug 2020

Čakame dievčatko Tasnim ( zazrak v preklade z arabciny) nakolko manzel je zahranicny, som v 5 mesiaci , je to pre nas zazrak nakolko koli zdr problemom som deticky nemohla mat .
♥️♥️♥️♥️

1. aug 2020

Dcérka bude mať v septembri 10 rokov a synček v novembri 2 ročky, sú to moje najväčšie poklady 🥰🥰😘😍

1. aug 2020

Mám doma troch chlapcov:
Sebi 9 rokov, Tobi 3,5 roka a Matúško 2 týždne ♥️♥️♥️👣

1. aug 2020

Ahojte! Mám 4 deti 🙂 Dcéra 11r., syn 6r./čoskoro 7/ dcéra 5r. /čoskoro 6/ a najmladšia dcérka 7 mesiacov 🙂

2. aug 2020

My mame doma 2 dcerky - starsiu Emmu 2r.7mes a tyzdennu Leu ❤👨‍👩‍👧‍👧

2. aug 2020

My máme 16 mesačnú dcérku 🙂

2. aug 2020

14 mesačny syn 🙂

2. aug 2020

V 6. mesiaci a 4 ročná dcérka

2. aug 2020

Ešte mi ostáva 5 týždňov do pôrodu a privítame nášho Riška 🙂

2. aug 2020

Ja sa radím do oboch kategórii mam doma takmer 3 ročného synčeka a zároveň som v 6 mesiaci a čakáme ďalšieho chlapčeka 😍

2. aug 2020

Mám budúceho školáka, bude mať sedem v septembri 🙂

2. aug 2020

2,5ročná dcéra a 2 mesačný syn 😊

2. aug 2020

Doma mám syna 2r.5mes a čakám dalšie dieťatko🤗 som v 6.mesiaci

2. aug 2020

Čakám svoje prvé bábätko.....momentálne 7my mesiac ❤❤

2. aug 2020

Dvaja syncekovia 5r. a 3. mesacny 🙂

2. aug 2020

Mám doma ročného synčeka 💜

2. aug 2020

dve nezbednicky 2r. a 2mesacna

2. aug 2020

Náš pokladík má 15 mesiacov.

2. aug 2020

Dcérka má 4 mesiace. Vola sa Magdalenka

2. aug 2020

Čakáme bábätko v októbri

2. aug 2020

Dcérku Elišku 20mesiacov

2. aug 2020

Mam tri krásne dcérky a najmladšia Lilik ma pol rocka🥰🤩

2. aug 2020

starsi syn ma 2r3m a mladsi 6 tyzdnov

2. aug 2020

Ešte 31 dní a svoje vytúžené, vylúbené babetko budem mať v náručí ❤️🤗

2. aug 2020

Nám rastie doma 15 mesačná slečna...

2. aug 2020

My mame doma dvojrocnu princeznu 🙂

2. aug 2020

my mame doma 21 mesacnu princeznu a v septembri jej pribudne partacka 😊

2. aug 2020

My máme 7 mesačnú dcérku 2 a pol ročného synčeka a 6 ročnú slečnu ❣

2. aug 2020

Mam doma Lejka 4 roky a Terezka 3 roky.

2. aug 2020

Máme doma dve slniečka ❤ synček takmer 7r. Dcérka 2r. A ďalšie na ceste(čerstvo tehu) ❤❤

3. aug 2020

Momentálne má drobček presne týždeň, dnes už nás hádam pustia aj domov 🙂 inak dostali sme od mojej mamky ten kremík v ovalnej dóze, je super, používame pod plienku aj na masáž nožičiek 👍 verím preto, že aj ostatne výrobky budú také fajn 🍀

3. aug 2020

Práve som začala 18. tt. Už mám doma takmer trojročného synčeka a na druhé bábätko sa veľmi tešíme. Balíček by nás veľmi potešil, pretože značku Oriflame poznám a výrobky odtiaľ používam, preto verím, že tento rad pre detičky je rovnako super, ako všetko, čo Oriflame ponúka ❤️

3. aug 2020

Doma mam 2,5 rocneho syna a v brusku mam uz 26t ocakavane dievcatko. Takze kozmetika by u nas nasla vyuzitie 🍀🤗

3. aug 2020

Máme Dávidka ktorý má 1,5 roka 😊

3. aug 2020

Aktuálne 8. mesiac tehu 😊

3. aug 2020

My máme skoro 5 mesačnú Mišku ♡

3. aug 2020

My cakame nase prve vysnivane babatko 👶 a sme v 3mesiaci 🙏

3. aug 2020

Doma máme 13mesačného chlapca a ja som momentálne v 4. mesiaci tehotenstva, takže kozmetiku by sme určite využili 🙂

3. aug 2020

My máme doma dvoch drobcov: dvojročného a dvojmesačneho😊

3. aug 2020

11 mesacneho synceka a 4 a pol rocnu dcerku mam doma 😍😍

3. aug 2020

Som v 5 mesiaci 😊

3. aug 2020

🤰som v 6.mesiaci velmi sa tesime 💛❤️

3. aug 2020

Trojmesačný drobček 🙂

3. aug 2020

Doma mám 15 mesačného chlapčeka a 5 ročné dievčatko 😉❤️

3. aug 2020

Máme dievčatko,ktoré má rok aj 2 mesiace 😍

3. aug 2020

Naša princezná má 9 mesiacov ☺️

4. aug 2020

Som v 29.tyzdni a cakame dievcatko ❤

4. aug 2020

Syn ma 4 rocky a dcerka 1 🙂

4. aug 2020

Ja som prvorodička a presne 7.8.2020 máme termín. Bol.by to krásny uvítací darček pre náš pokladík 🤰❤👪

4. aug 2020

Syn ma 4 roky a o necely mesiac by k nam mala pribudnut mala princezna 🙂

4. aug 2020

Som v 35t. Termín mám na 7.septembra 😊
Čakáme chlapčeka 😍❤

4. aug 2020

Máme doma 21 mesačného Vladka a som v 31t takže mu v októbri pribudne braček Jakubko😍❤️

4. aug 2020

som v 34TT a okolo 20.9. k nám pribudne naša princezná 😍

4. aug 2020

Zatiaľ sme v radostnom očakávaní, nakoľko náš poklad pride medzi nás okolo 27.10. Momentálne som v 28.tt💗

4. aug 2020

16 mesačnú princeznú a 4 ročného fešáka

4. aug 2020

Syncek 12m

4. aug 2020

9 mesiacov 😍🥰 dcérka Bibianka

4. aug 2020

Dcérka Emka, 4mesiace, krémikovanie má prekvapujúco rada 😊

5. aug 2020

Mame dievcatko, ktore ma 5 mesiacov 🙂

5. aug 2020

Máme chlapčeka ktorý ma 2,5mesiaca

5. aug 2020

Som v 28tt, koncom októbra príde náš drobček👶

5. aug 2020

Vyhru by som venovala muzovej sesternici Petke, s ktorou sa poznam od detstva a uz o mesiac aj cosi sa jej narodi mala princezna 🤰🏻🤱🏻👶🏻🥰

5. aug 2020

Naša princezná sa narodí 14.10 a už sa jej neviem dočkať 🥰 čaká nás 9 týždňov do stretnutia 😇🎀

5. aug 2020

Radost mi robi 9 mesacna dcerka a 6 rocna dcerka.

5. aug 2020

Dcerka má 3 a pól mesiaca ☺️

5. aug 2020

V piatom mesiaci ☺️

5. aug 2020

Doma mám 25 mesačnú dcérku a 5 mesačného syna 🙂 radi by sme vyskúšali ❤🍀

5. aug 2020

My máme doma doma suhaja (5) a kočky 2 a 3. A teraz bude kinder surprise čoskoro 😍

6. aug 2020

Čakáme v novembri malu lásku ❤️

6. aug 2020

Mi mame doma 2rocneho certika a 4mesacneho chlapceka

6. aug 2020

Máme doma 2 týždňovu bábiku ❤️😇😇

6. aug 2020

V novembri čakám dievčatko 🥰

6. aug 2020

V 8 mesiaci sa nachádzame a začiatkom októbra by k nám mala prísť malá princezná🍀🍀🍀

6. aug 2020

Moja malá má už 23 mesiacov ❤️😍

6. aug 2020

Doma mame 3rocneho sibala s citlivou pokozkou a na ceste dcerku ktora je o par tyzdnov s nami. Starostlivost o ich pokozku a samozrejme použita kozmetika u nich je pre mna velmi dôležitá

6. aug 2020

Dcerka ma 10 mesiacov ❤️🍀🍀🍀

6. aug 2020

Synček bude mat 1 rôčik

6. aug 2020

čakáme prvú dcérku - 24tt

7. aug 2020

Máme doma takmer 2,5-ročnú dcérku a 3-mesačného synčeka. Radi by sme vyskúšali niečo nové 🥰

7. aug 2020

Mám doma dcerku ktorá má 7,5mesiaca a skoro trojročného synčeka 🙏🏼

7. aug 2020

zapojím sa aj ja 🙂 mám doma 10 ročných šarvancov, dvojičky 🙂 ale deti ako deti...čím dlhšie budú používať kozmetiku bez chémie, tým lepšie 🙂

7. aug 2020

Nas 4-rocny Adamko❤️

7. aug 2020

My mame termin v septembri 🙂

7. aug 2020

Moje dievčatá 5 a 2 😉👭💞

7. aug 2020

vytuzene dievcatko, 4 mesiace 🥰

7. aug 2020
Autor komentár zmazal
dominika_c
AMBASÁDORKA

Ahojte, (budúce) mamičky 🙂 Ďakujeme krásne za vaše komentáre, žrebovanie úspešne prebehlo ❤ Šťastie sa tentoraz usmialo na:

@cambi a @mickazebra 🙂

Gratulujem vám a budem vás ohľadom doručenia výhry kontaktovať cez IP 🙂

Vám ostatným ešte raz veľká vďaka a veľa radosti a pekných chvíľ s vašimi drobcami 🙂

Majte krásny deň 🌞

Dominika

10. aug 2020

@dominika_c juuuj teším sa 🥰 ďakujem

10. aug 2020

Začni písať komentár...

Odošli