konik_testuje
14. mar 2022
1510 

Skúsenosti s ekologickými čistiacimi prostriedkami Go FOR EXPERT Eco friendly od Tesco

Každý rok sa do oceánov dostane 8 miliónov ton plastov, z takmer polovice všetkých stromov vyrúbaných na svete sa stane papier. Akokoľvek pred týmito alarmujúcimi číslami zatvárame oči, faktom zostáva, že naše zdravie a zdravie prírody sú jedno a to isté. O svoju domácnosť by sme sa preto mali starať tak, aby bola síce čistá, no nie na úkor prírody, ktorá potrebuje svoj priestor na regeneráciu.  Aby toho bola schopná, musíme jej prestať škodiť syntetickou chémiou, ktorú nevie rozložiť. Je potrebné prevziať zodpovednosť za svoje upratovanie, naučiť sa porozumieť zloženiu a podľa toho si vybrať naozaj šetrné výrobky, alebo si vyrábať vlastné. Pozitívna zmena u predajcov, ani v prírode, sa nestane cez noc. Už teraz sa však deje práve v spoločnosti Tesco, a v mnohých domácnostiach, medzi ktoré môže, vďaka testovaniu ekologických čistiacich prostriedkov pre domácnosť Go FOR EXPERT Eco friendly, patriť aj tá vaša.

Čo budeme testovať

Zoznámte sa s čistiacimi prostriedkami pre domácnosť Go FOR EXPERT Eco friendly, ktoré vás môžu inšpirovať k prechodu na udržateľný životný štýl.

Na umývanie riadu značkou Go for Expert Eco Friendly slúži Prostriedok na umývanie riadu (500 ml)14, ktorého postačí 5 ml, čo je zarovnaná čajová lyžička, na 5 l vody. Pokiaľ riad nie je silne znečistený, stačí prostriedku ešte menej.

Pokiaľ je na upratovanie kuchyne potrebný iný prostriedok než vlastný z octu a vody, poslúžiť môže Go for Expert Eco Friendly Čistiaci prostriedok do kuchyne (750 ml14). Vhodnejšie, ako dávkovať na odolné znečistenie zbytočne veľké množstvo výrobku, je dopriať mu čas, aby odviedol svoju prácu a po aplikácii 10 minút počkať.

Pranie bielizne je dobré prispôsobiť jeho skutočnému znečisteniu. Z radu výrobkov Go for Expert Eco Friendly poslúži Gél na pranie13 (18 dávok prania v 1 l balení). Bielizeň je vždy najlepšie sušiť vonku.

S bežným čistením kúpeľne si dobre poradí octová voda a jedlá sóda. Jej konkurenciou z radu Go for Expert Eco Friendly je Prostriedok na čistenie kúpeľne (750 ml)15,15 ktorý zaručuje menej námahy pri upratovaní a vysoký lesk. Stačí nechať prostriedok pôsobiť na čistenom povrchu 2 minúty a zotrieť.

Go for Expert Eco Friendly Univerzálny čistiaci prostriedok (1l)15 je určený na všetky druhy podláh, obkladov a pod. Prostriedok sa riedi v pomere 1 viečko, teda 30 ml, na 5 l teplej vody. Stále platí, že viac výrobku nezaručuje jeho väčšiu účinnosť.

Aj k čisteniu WC je možné pristupovať zodpovednejšie a z radu výrobkov Go for Expert Eco Friendly14je na to určený14WC gél (1 l).14

Produkty Go for Expert Eco Friendly nesú európsku certifikáciu EU Ecolabel, ktorá zaručuje, že sú v porovnaní s bežnými prostriedkami šetrnejšie k životnému prostrediu. Označenie môžu mať iba výrobky vyrobené zo surovín získavaných udržateľným spôsobom, ktoré majú vhodný dizajn a recyklovateľný obal. Označenie EU Ecolabel nie je zárukou tej najväčšej šetrnosti k prírode a vlastnému zdraviu. Tou je vždy výroba vlastných jednoduchých čistiacich prostriedkov. Vždy je však zárukou, že výrobca dodržiava záväzky, ktoré EU Ecolabel požaduje.

Vďaka vysokému zastúpeniu účinných zložiek sú produkty hospodárnejšie. Sú navrhnuté tak, aby ich hlavný dopad na životné prostredie bol minimálny počas celého životného cyklu – od ťažby surovín, cez výrobu, balenie a dopravu, až po spôsob použitia a využitia.

Koho hľadáme?

Hľadáme 23 žien, ktoré sa zaujímajú o udržateľný životný štýl, venujú pozornosť zloženiu produktov, ktoré kupujú a snažia sa vyberať tie najšetrnejšie, nielen k ich zdraviu, ale aj k prírode. Mali by byť aktívne, komunikatívne a ochotné podeliť sa o priebeh testovania s ostatnými mamičkami na Modrom koníku. Ak ste sa v popise našli, potom hľadáme práve vás!

Ako sa zapojiť?

Zapojte sa spolu do tohto testovania a vyskúšajte ekologický rad čistiacich prostriedkov pre domácnosť Go FOR EXPERT Eco friendly. Stačí, ak nám do komentára pod týmto článkom napíšete, ako sa so svojou rodinou snažíte o udržateľný životný štýl.  

Čas na zapojenie máte do nedele 20.3.2022 a v priebehu týždňa vyberieme 23 mamičiek, ktoré potešíme a oslovíme internou poštou.

Už teraz sa tešíme na vaše komentáre a fotografie.

konik_testuje

#test_tesco

Autor komentár zmazal

Používame eko čistiace prostriedky a často nakupujem iba náhradné náplne. Zameriavame sa na recyklovateľné obaly. Zloženie si tiež vyberám čo najsetrnejsie pre moje deti 🙂

14. mar 2022

Presne pre mňa. Iné čističe ako ekologické by už nemali byť vôbec na trhu 😉

14. mar 2022

V našej domácnosti platí starodávne príslovie “čistota pol života!” … nebudem teraz samozrejme tvrdiť, že pol svojho života venujem upratovaniu 😀 …. Upratovaniu nie, ale čistote áno … preto je pre mna veľmi dôležité, aby boli v našom dome čisté povrchy (podlahy, kuchynská linka, kúpeľňa) na to dbám snáď najviac. A tento rad prostriedkov je zameraný presne na takéto denné upratovanie … pri výbere čistiacich prostriedkov dbám na to, aby mali čo najmenej škodlivých látok v zložení, no pre mna je dôležitá aj príjemná vôňa čistiaceho prostriedku. Aj keď sa snažím upratovať ekologicky, pripadne dokúpiť iba náhradnú náplň nie opätovne celé nové balenie prostriedku, nie som zástankyňou “čarovnej handričky” bez použitia čistiaceho prostriedku. Také EKO upratovanie čistou vodou mi domov neprevonia a mám pri tom pocit, akoby som ani neupratovala a zbytočne minula svoju energiu 🙂

14. mar 2022

ako sa so svojou rodinou snažíme o udržateľný životný štýl? cistime octom, citronom a prirodnymi cistiacimi prostriedkami, tym sme viac Eco ako eco vyrobky z Tesca!

14. mar 2022

Priznam sa u nas je manzel ten kto sa stara o cistotu domacnosti totalne(je to taky Monk na cistotu)vacsinou sa snazi umyvat cistou vodou s octom,citronom a prirodnymi cistiacimi prostriedkami.

14. mar 2022

My upratujeme raz do tyzdna, iba cez vikend, kedze cez tyzden sme v praci vsetci.

14. mar 2022

V poslednej dobe (par rôčkov) častejšie počúvame o udržateľnosti, ale pozitívnejšie je nielen počúvať, no aj konať... Presne o to sa snažím aj so svojou rodinou, nakupujem oveľa menej napr.ošatenia ako kedysi,,,,, radšej si kúpim jednu vec, i keď drahšiu, ale viem, že je z kvalitnejších materiálov.... Platí to aj pri potravinách--skôr podporím domácich pestovateľov a farmárov, lebo viem, že predajom ich výrobkov a následne mojou kúpou im pomôžem v rozvoji firmy a tiež nenakupujem potraviny, ktoré viem, že by sa u nás nedojedli a mali by sa vyhodiť!!!! To som bola už od detstva vedená k láske a úcte k práci ľudských rúk a neplytvaním. Platí to aj s drogériou, kupujem eco friendly výrobky, i keď sú trošku drahšie...Priznám sa Tesco prišlo s niečím novým, čo odskúšané nemám a teda ani nepoznám---tak by som sa veľmi rada podujala na tomto ponúkanom testovaní🙂)

14. mar 2022

V našej mnohočlennej domácnosti upratujeme denne. Uprednostňujem tie čistiace produkty, ktoré nezaťažujú životné prostredie a sú v prírode ľahko rozložiteľné. Mám skúsenosti aj s prírodnými čistidlami ako sóda, citrón, ocot, ktoré umyjú aj vodný kameň, odstrania pripáleniny, či operú škvrny z oblečenia. Testovanie nových produktov v mojej domácnosti uvítam s radosťou.

14. mar 2022

Snažíme sa doma produkovať čo najmenej odpadu a už aj keď nejaký odpad vznikne, triedime ho 🙂 okrem toho sa snažíme používať výrobky, ktoré majú ekologické zloženie a taktiež obaly 😊

14. mar 2022

Snažíme sa používať biologicky odbúrateľné prostriedky, ak sa dá, kupujeme len náhradné náplne.
Obmedzili sme nakupovanie oblečenia, hračiek... kupujeme už len to,čo naozaj potrebujeme. A samozrejmé je u nás triedenie odpadu 🙂

14. mar 2022

Snažíme sa upratovať cez víkend, triedime odpad a umyvame veci octom a citronom, samozrejme aj oblecenie kupujem menej a niekedy aj z druhej ruky 🙂 ...samozrejme rada vyskusam a s radostou otestujem nové výrobky..

14. mar 2022

Okrem separovania odpadu, ktore je uz samozrejnostou, pouzivame produkty, ktore maju recyklovatelne obaly. Oblecenie pre dcerku nakupujem aj z bazara, aj podostavame. A hlavne, nepodlieham nakupnej manii vypredajov.
Je dolezite chovat sa tak, aby nasim spravanim planeta netrpela.

14. mar 2022

Snažím sa pri rôznych výrobkoch kupovať len náhradné náplne, na čistenie sa snažím viac používať ocot pripadne prostriedky na prírodnej báze, naučila som sa neprepchávať skrine s oblečením či doplnkami, kupujem len to čo využijeme často na bazároch či v secondhandoch

14. mar 2022

Hrdo patrím medzi šetrne ženy. Vediem k určitým veciam aj moje dcéry. Spolocne triedime odpad, snažíme sa zbytočne nezaťažovať zem plastami, recyklujeme, často nakupujeme cez bazár, plníme už použité fľašky/nádoby prostriedkami na pranie, mydlo, rôzne čistiace prostriedky….. okrem iného to šetrí aj náš finančný rozpočet 😉 kalkulujem, kde sa dá 😀

14. mar 2022

@nika_mihoo nie v zlom ale dočítala si až do konca co sa vlastne pýtajú? 😁

14. mar 2022

Záleží mi na mieste v akom žijú a raz aj bezo mňa budú žiť moje deti ♥ snažíme sa nakupovať bezobalovo, taktiež triediť, separovať, vyhľadávať náhradné náplne a recyklovateľné obaly, čítať zloženie, dávať veciam druhú šancu a žiť láskou k prírode ! neškodiť sebe ani okoliu....

14. mar 2022

Snažíme sa nakupovať to, čo naozaj potrebujeme, staré opraviť a nevymeniť hneď za nové. Keď nakupujeme oblečenie či už pre seba, alebo pre malého tak smerujú naše kroky do secondhandov. Triedime odpad a recyklujeme čo sa dá 🙂 O zloženie produktov som sa vždy zaujímala, no odkedy máme syna o to viac, či už pri nákupe jedla, drogérie alebo iných prostriedov, pre čo veľmi nemá pochopenie môj manžel, kedže v tescu viem stráviť aj 2 hodiny :D

14. mar 2022

Deti od malička vedieme k triedeniu odpadu a triedime plasty, kovy, papier. Na umývanie domácnosti používam bio výrobky; aj k praniu pristupujeme efektívne a nepúšťam ju poloprázdnu.

14. mar 2022

U nás sa upratuje každý deň keďže máme mačku, psa a našu malú princeznú je to naozaj nevyhnutné ak chceme mať poriadok 🤣 Rada vyskúšam a otestujem niečo čo je šetrné k prírode ❤🍀

14. mar 2022

U nás doma to začala asi ako u väčšiny klasickým triedením odpadu, snažíme sa šetriť vodu pri umývaní (keďže umývačku nemáme) a aj pri umývaní sa 🙂, vyťahovať elektrické zariadenia zo zástrčky ktoré práve nevyužívame, ja sama za seba by som povedala ze aj tým ze som si za 5 rokov kúpila 4 kusy nového oblečenia aj to je akýsi prejav zodpovednosti k životnému prostrediu, od kedy mam drobca tak vyzivam eco drogériu na pranie, na skvrny a aj umývanie flias, a malému som vlastne tiez kúpila len asi 5 kusov oblečenia ostatné mame od rodiny a kamarátov všetko vecičky ktoré už nepotrebovali lebo deti im odrastli, spolu s maminou sa snažíme nakupovať tak aby sa veci nevyhadzovali, kedysi sa veľa krát stalo ze zelenina sa nestihla spracovať a zhnila, stačí si urobiť plán co budeme varit a ide to jednoduchsie, čo sa týka domácnosti tak na bežne upratovanie stačí utierka ktorá sa dá oprat a čistá voda 🙂

14. mar 2022

U nas je to hlavne o tom, ze mame male dieta a psa, takze cistota a eko a bio idu ruka v ruke, kedze u nas sa toho mina na ,,tony" 🙂 bezne umyvam octom, sodou bikarbonou, perieme v mydlovych orechoch a separujeme zakladny odpad, to len v skratke

14. mar 2022

Šetríme životne prostredie ako sa dá. Recyklujeme, triedime,nakupujeme v bezobalovÿch obchodoch a používame čím menej chemie v domácnosti.

14. mar 2022

Ideal pre mna / nasu rodinu 🥳🤗
Snazime sa setrit zivotne prostredie ako len vieme:
- cistiace prostriedky vyberam tie eko a bio
- casto pouzivam na upratovanie aj pranie ocot, citron apod
- triedime plasty, papier, kov, sklo a aktualne v ramci bytoviek aj bio kuchynsky odpad
- nakupujeme s nasimi platennymi taskami a vrecuskami
- vela nakupujem v sekaci, bazari a taktiez aj nase veci takto posuvam dalej
🌱♻️💚

14. mar 2022

Všetko čo sa dá kupujeme bez obalov. Triedime odpad. Vodu pijeme zo studni. Oblečenie, hračky kupujeme od niekoho,alebo si vymeníme medzi priateľmi. Doma robíme kompost.

14. mar 2022

Asi jedine tak, že kupujeme výrobky s označením udržateľný 😊

14. mar 2022

Používame eko prostriedky, čisto musí byť,máme psíka a deti, snažíme sa kupovať produkty s recyklovatelnymi obalmi,pijeme vodu z kohútika a nie balené vody vo fľašiach, oblečenie kupujeme aj z druhej ruky, napr bazárik MK,tak isto naše veci, ktoré nepoužívame darujeme alebo ponúkneme za symbolické ceny v bazáriku.Na čistenie používame aj ocot a jedlú sódu.

14. mar 2022

Dobrý deň prajem 🙂

Ako už veľa rodín, tak aj my sa snažíme separovať odpad. Už si ani neviem predstaviť hodiť plastovú fľašu, alebo obal do nádoby na komunálny odpad. Čo sa týka oblečenia, som minimalista a keďže deti rastú, príde mi nezmyselné mať plné skrine oblečenia, ktoré možno ani naplno nevyužijú. Hračky sa snažím vyberať podľa toho čo deti zaujíma a dcéra po synovi hračky dedí vo veľkom 🙂 Novinkou u nás doma tento týždeň bude aj sud na dažďovú vodu . Vodu budeme zachytávať zo strechy a polievať ňou záhradu 🙂

Pekný zvyšok dňa 🙂

14. mar 2022

Ocot využívam pri dezinfekcii a upratovaní veľmi často.
Kompostujeme a separujeme odpad a oblečenie väčšinou kupujem z druhej ruky, Boh žehnaj bazariku na modrom koníku 😊
Tiež si pestujeme základnú zeleninku a bylinky do varenia.

14. mar 2022

U nás sa snažíme zanechať čo najplytšiu brázdu na tvári Zeme: nekupujeme balené vody, čo sa dá, kupujeme v obchodíku s váženými potravinami, kozmetiku vyrábam doma a čistiace prostriedky č. 1 sú u nás sóda bikarbóna, ocot, hrobozrnná soľ a éterické oleje na prevonanie. Úplne sme prestali kupovať jogurty či kyslú smotanu, robíme si domáce v jogurtovači. Veľa ovocia a zeleniny pestujeme v záhrade či skleníku a oblečenie zväčša buď dedíme alebo kupujeme z druhej ruky. A to, čo už nenosíme, darujeme do miestneho azylového domu.

14. mar 2022

Keďže sme 5 členná rodina nedá sa neupratovat denne 😏 pri malých deťoch používame hlavne eko prostriedky..ucime deti separovať odpad a nakupujeme v drogérii Marienka (bez obalový obchod) kde si capujeme eco práci prášok, jar aviváž šampóny ci čistiace prostriedky... Na chate vylievame jadrovú vodu do záhrady takže tam ani neprichádza do úvahy nepoužívat eco prostriedky 😉 detičky sa tešia, že robíme niečo pre našu planetu

14. mar 2022

Tešíme sa na jar kedy začneme sadiť na záhradu čo sa dá, v domácich čistiacich prostriedkov využívame hlavne ocot keďže máme svoju vlastnú studňu s ktorej je výborná voda avšak dosť tvrdá ocot je top. Máme aj svoje zvieratá ako sliepky, zajačiky ktoré sú kŕmené obilím a senom ktoré počas leta nasušime😃

14. mar 2022

Kupujeme výhradne čo čistiace prostriedky a pracie prachy 🙂 , veľa dezinfikujeme octom, takisto nám pomáha aj pri odstraňovaní vodného kameňa … veľmi by nás potešilo vyskúšať tieto čistiace prostriedky 🙂

14. mar 2022

V našej domácnosti sa snažíme používať prevažne eko čistiace prostriedky,
Uprednostňujeme recyklovateľné obaly a obaly ktoré sa dajú používať aj viac krát, teda do kúpime iba náplň. Aj pri vyberte telovej kozmetiky zohľadňujem zloženie, hlavne co sa týka deti 😊

14. mar 2022

O udržateľnosť sa snažíme nielen správnym výberom drogérie a kozmetiky, ale aj používaním látkových plienok, šetrením energie a výrobou vlastnej energie pomocou solárnych panelov, recyklujeme, používame vlastne obaly s sieťky na potraviny, nakupujeme v bezobalových obchodoch a vedieme k tomu aj naše deti 🌱

14. mar 2022

Som veľký puntičkár na poriadok a celkovo čistotu a od kedy mám doma náš trojmesačný poklad tak ešte viac.
Snažím sa požívať eco výrobky ako je soda bikarbona, ocot či kyselina citrónová nakoľko, väčšina čistiacich prostriedkov je na chemickej báze, ktoré neskutočne vysúšajú ruky, často krát z nich neskutočne smrdia (o pôsobí na zdravie ani nehovorím).
Takými rukami naozaj nechcem chytať jemnú a citlivú pokožku svojho vytúženého bábätka.
Preto by som rada vyskúšala eco čistiace prostriedky 🌱🌱🌱

14. mar 2022

U nas taka klasika: recyklacia, kompostovanie, zálohovanie, re-using, swap a darovanie uz nevyuzitelneho, a pravdaze, znizovanie spotreby - vody, elektriny, i chemie v domacnosti, no priznavam, nie som na vyrabanie vlastnych maglajzov na pranie a pod., takze toto by bola skvela testovacka pre mna 🙂

14. mar 2022

Keď upratujem, tak čistiace prostriedky mi musia voňať. Eco prostriedky majú nenutenú ĺahkú vôňu, ktorá mi nevadí. Aj preto ich radšej kupujem.

14. mar 2022

Ahojte! Nás je doma 6😉 v týždni sa upratuje ako tak,riady kúpeľňa,povysavame. V sobotu sa väčšinou utiera prach .... A stále dokola. Separujeme odpad, kupujeme náhradné náplne, snažím sa deti viesť k šetreniu vody....

14. mar 2022

Väčšinou používame citrón ocot sódu bikarbonu alebo eko čistiace prostriedky aj na pranie 🙂

14. mar 2022

Triedime odpad( sklo, papier, plast, hliník), nezjedené zvyšky spapajú zvieratká a bio odpad končí v kompostéri, snažíme sa vytvarať čo najmenej komunálneho odpadu, zálohované plastové a sklenené fľaše poctivo vraciame. A ako dodatok, pravidelne párkrát do roka, chodíme čistiť s rodinou okolie našej obce, nech to tu nejako u nás vyzerá❤️😇Stačí len chcieť a vieme si vybudobať čistejšiu a zdravšiu planétu💚

14. mar 2022

O čistou našej domácnosti sa starám sama už 34rokov a preto mám pod drobnohľadom všetko, čo s u nás používa. Dbám na to, aby sa žiadne chemikálie u nás nepoužívali. Všetko dezinfikujem a čistím výhradne horúcou vodou a octom, dokonca periem iba v studenej vode a s prírodným tekutým mydlom. Rada by som vyskúšala vaše výrobky.

14. mar 2022

Samozrejme v prvom rade riadne separujeme odpad, v poslednom čase už nakupujem aj čistiace prostriedky v eko kvalite, sem tam si vyrobím aj sama nejaký ten gél na pranie, alebo čistiaci prostriedok, s touto značkou ešte nemám skúsenosť, preto by som uvítala moznost otestovať ju 😇

14. mar 2022

snazime sa recyklovat, kupovat vacsie balenia, aby sme nemali tolko plastovych obalov, kozmetiku a cistiace prostriedky kupujem vo vacsine eko, aj pri svojich dnoch nepouzivam jednorazove produkty. starsie oblecenie davam este do obehu a mojou dalsou vyzvou je kompostovanie v bytovke a kapsulovy satnik. stale je co zlepsovat, ale kazde uvedomenie, kazde zamyslenie a konanie v prospech planety sa pocita. drzme si palce, nech sa nam dari byt k prirode dobri🍀🍀🍀

14. mar 2022

Keďže mám veľmi rada zvieratká 😻 a prírodu rada by som ju zachovala aj pre moju malinkú Lucku. S manželom poctivo triedime odpad vrátane kompostovatelneho bio odpadu. Kupujeme a používame, ak je to potrebné eko produkty ako napríklad eko prací gél. Produkty od Tesco by ma nás preto potešili a radi by sme ich vyskúšali v našom bytíku. Mnoho ľudí okolo nás túži po svojom dome, s dokonalým trávnikom bez života a terasou. Neuvedomujú si asi ako sa voľná príroda, polia a lúky zaberajú stále viac domovou zástavbou. V tomto sa tiež snažíme pomôcť planéte.

14. mar 2022

Pouzivam eko prostriedky,alebo si ich sama pripravujem (ocot,citron,soda bicarbona su super pomocnici).Kompostujeme, recyklujeme a triedime odpad.

14. mar 2022

Dnešná doba nás každého núti niečo robiť pre našu planétu. A tak aj ja spolu so svojou rodinou troškou prispievame. Separujeme odpad, používame prípravky eko, bio. Čistíme svoje okolie, chodíme na brigády Už asi pred rokom som začala chodiť aj do práce vzdialenej 2km pešo a nie autom. Keď každý urobíme len trošku pre našu planétu hneď sa nám tu bude lepšie žiť a dýchať.😉

14. mar 2022

Naj je ocot, citrón a soda bicarbona...používame aj eco prípravky, recyklujeme, kompostujeme, veci posúvame ďalej...tieto nove výrobky Tesco, by sme radi vyskúšali v nasej domácnosti 🍀🍀🍀🍀

14. mar 2022

Veľmi radi by sme vyskúšali tieto eko prípravky u nás doma. Zaujímavé sa o našu prírodu , naše zdravie a udržateľnosť produktov. V našej domácnosti sa nájde minimum plastovych obalov, nakoľko používame buď papierové, ktoré recyklujeme alebo sklenené fľaše, do ktorých si chodievame načapovat prírodnú kozmetiku / čistiace prostriedky. Sme zástancami udržateľnosti a preto oblečenie nakupujeme a aj posúvame ďalej. Preto by sme veľmi radi vyskúšali aj tieto ecofriendly prípravky.

14. mar 2022

Velmi rada by som vyskusala vase vyrobky ,nakolko sa snazime setrit co najviac nasu prirodu nakolko tato doba nas k tomu nuti cim dalej tym viac kedze by sme radi mali cistu prirodu a zdrave okolie. Doma reciklujeme, triedime odpad a vyskusanie eko pripravkou by sme k tomu prispeli este viac

14. mar 2022

Rada by som vyskusala tieto vyrobky. Ja milujem upratovanie a cistotu. Zakazdym skusam nove veci a rada by som vyskusala aj tieto vyrobky. Snazime sa byt setrny k prirode. A teda odpad triedime. Oblecenie posuvame dalej. Velmi by ma potesilo otestovat tieto vyrobky. 🥰

14. mar 2022

Rada by som sa zapojila do tejto testovaciu, lebo mám citlivú rodinku... Ja som atopička, astmaticka, dcéra 8r. alergička a manžel poriadkoholik + 2r. syn ochutnávač všetkých povrchov.
Okrem prírody si treba šetriť aj zdravie, a preto by sme boli super testovači. 😅

14. mar 2022

Uz niekolko rokov pouzivam na cistenie celej domacnosti iba sodu, kyselinu citronovu a ocot a na pranie doma vyrabany gel tak by potesilo testovanie. Rada sa presvedcim ze kupovane eco vyrobky nielen setria zivotne prostredie ale maju rovnaku ucinnost ako tie moje doma vyrabane

14. mar 2022

Upratuje sa u nás každý deň aj perie 🙏🙏🙏 hoci nepoužívame eko prostriedky, rada by som ich vyskúšala 😍 a možno v tejto ceste následne aj pokračovala 💪

14. mar 2022

Pri deťoch sa snažím používať eko prostriedky. Nekupujem fľaše, triedim odpad.

14. mar 2022

Momentálne som na materskej ,,dovolenke", takže uprarovaniu venujem oveľa väčšiu pozornosť ako pred tým, kým som chodila do práce. Dcérka začala nedávno štvornožkovať, preto je u mňa na prvom mieste udržať hlavne podlahu čistú, a keďže máme aj psíka doma, dá to niekedy zabrať. Prostriedky na čistenie sa snažím používať čo najšetrnejšie, už dlhšiu dobu sa doma snažíme kupovať hlavne výrobky, ktoré majú čo najmenší dopad na životné prostredie, obmedzili sme nákup plastov na nutné minimum a triedenie je u nás tiež samozrejmosťou.
Tým, že som momentálne stále doma som sa viacej zamerala na upratovanie a udržiavanie nášho domova čistejšieho a voňavejšieho, preto by ma testovanie práve týchto výrobkov nesmierne potešilo. Rada skúšam nové veci, ktoré mi, ako dúfam, dokážu uľahčiť prácu 😊.

14. mar 2022

Zaujalo ma toto testovanie ekologických prostriedkov aj kvôli tomu,že už dlhšiu dobu používam tiež ekologicky šetrné produkty nebudem menovať značku ale som s nimi veľmi spokojná. Také moje dôvody prečo som začala používať tieto produkty sú viaceré 🙂 Mám malú dcérku a ja mám tiež atopický exzém,sú vhodné pre citlivú pokožku,nezapáchajú ale krásne voňajú narozdiel od mnohých chemických prostriedkov,väčšina z nich sú koncetráty takže sa riedia alebo stačí veľmi malé množstvo,sú šetrné ale účinné,cenovo dostupné,netestujú sa na zvieratách a tiež čo sa týka aj odpadu tým,že sú to koncentráty šetria aj prírodu. Naozaj odkedy som objavila tieto výrobky nič lepšie som zatiaľ nevyskúšala,preto by ma veľmi bavilo skúsiť niečo nové,tiež ekologické a porovnávať 😁

14. mar 2022

Ja by som potrebovala,aby sa vymyslel taký prostriedok,ktorý by niečo čistil sám😁,keďže u nás by bolo práve taký treba. Máme dve baby a odmalička sa ich snažíme zapájať do upratovania a čistenia a keďže boli malé,snažím sa používať prostriedky,ktoré sú na ekologickej báze. Aj keď by sme naozaj potrebovali aj taký prostriedok na pranie,ktorý sam vyperie a povesia bielizeň,radi by sme vyskúšali,či práve jeden z tých produktov nebude ten pravý pre nás a neprekvapí nás.

14. mar 2022

Snažíme sa používať prostriedky, ktoré nezaťažujú životné prostredie, separujeme odpad, nepoužívame výrobky, ktoré sú testované na zvieratách

15. mar 2022

Pozdravujem, konečne testovanie ktoré môže mnohých presvedčiť, že aj EKO produkty dokážu byt efektívne a taktiež nezaťažujú životne prostredie. ❤️
Bolo by mi cťou testovať produkty Go FOR EXPERT Eco
Snažime sa (moja rodinka) čo najmenej zaťažovať a znečisťovať životne prostredie.
Separácia a triedenie odpadu je u nás samozrejmosťou, plasty sa snažíme eliminovať na 0, prostriedky šetrne prírode a zdraviu, snažíme sa aby sme nášmu okoliu boli príkladom a aspoň čo to ich motivovali vážiť si svet kde žijú.
Predsa mali by sme byť vďačný za to, že nás naša zem toleruje a nie len brať, ale aj dávať späť 🌍🌱🌿💚

15. mar 2022

😊👍🍀Skvelé, produkty vyzerajú super, toto testovanie by ma nesmierne potešilo. Rada by som vyskúšala účinky a kvalitu daných produktov 🌿🍀Go For Expert Eco ✅ V domácnosti sa snažím prejsť na maximum s používaním ekologickej formy čistiacich prostriedkov, keďže mi veľmi záleží na našom životnom prostredí, na našej planéte. Výrobky, ktoré používam sú prevažne prírodného zloženia, eko, ktoré sú zároveň šetrné aj k nášmu zdraviu aj k životnému prostrediu. So svojou rodinkou sa snažíme fungovať viac ekologicky mysliaci. Tu je zopár našich zaužívaných eko vychytávok, ktoré máme zaužívané doma:
- Škrupinky od 🥚vajíčok používam ako hnojivo do 🌺kvetín a rastlín tým, že si ich pomrvím na menšie kúsky; zeleninové a ovocné zvyšky jedál idú do kompostu; máme doma výrobník sódy, teda plastové fľaše sme už prestali nakupovať; do obchodu na nákup len so svojou eko látkovou 🛍taškou; šetrím vodu počas umývania zubov a vlasov; oblečenie recyklujem na handry, prešijem na vankúš atď; používame už len elektronický výpis z banky, nie poštou tlačený; ♻️recyklujeme a separujeme odpad - papier, sklo, plasty; sadím bylinky, stromček, kvietky; periem v eko výrobkoch šetrných; kupujem náhradné náplne produktov, čím sa ušetrí mnoho plastu a papiera, na bežné čistenie používam vodu, ocot, soľ a sódu bikarbónu🌿🌹🌲našu planétu 🌏 treba chrániť. Testovanie by bolo super, potešili by sme sa celá rodinka. Pri malých detičkách dbám na čistotu v domácnosti ešte viac, než predtým za bežných okolností. Navyše, mám veľmi citlivú a suchú pokožku, mávam aj kožné ekzémy a astmu, o to viac preferujem prírodné eko čistiace prostriedky, nakoľko tie klasické mi vadia a spôsobujú nepríjemné zdravotné ťažkosti ako napr.: vysušené ruky, ekzém, zhoršené dýchanie a alergie. Detičky majú tiež veľmi citlivú pokožku. Tak nie je jedno, čo používame doma.
Veľmi by ste nás potešili testovacími produktami, nové veci veľmi rada testujem a rada sa podelím o svoje skúsenosti a postrehy z testovania aj s ďalšími mamičkami, rodinami. Fotenie a zdieľanie nie je žiadny problém, ba naopak, veľmi ma to baví 😊👍🍀♻️✅

15. mar 2022

Upratuje celá rodina a nikto ho u nás nemá veľmi v láske 😁ja sa snažím vyberať,aby sme vsetrili prirodu aj svoj majetok a zdravie.. Používam umývačku riadu,triedime odpad a použiteľné pre nás nepotrebné posúvam na charitu 💙ja upratujem rada, keď sú všetci von a vydrží to aspoň hodinu 😁👍😁😁sme akčná rodina,3 dcéry a ja s manželom...upratujem celé dni

15. mar 2022

Kupujem oblečenie ktoré už bolo nosene, snažím sa čo najmenej kupovať plasty, veľa sme prešli na papierové sáčky, tašky poprípade látkové. A teraz by som sa priklonila aj k týmto čistiacim prostriedkom. Bola by som rada a potešili by ste ak by som mala možnosť zoznámiť sa s týmito výrobkami. 🍀

15. mar 2022

Ahoj krasny den ti prajem ❤️🌸
Rada sa zapojim
🧹🧽🪣🧼🪠🚽🚿 doma cistim pretoze mam rada cistotu a vonu cistoty 🙂) a rada skusam nove veci a ak su naozaj dobre posuvam informacie priatelom znamim 🙂 aby aj oni skusili

15. mar 2022

V našej rodine sa snažíme o udržateľný štýl života už nejaký ten piatok ♻️
🌏Separujeme , recyklujeme, kompostujeme a používame ekologické čistiace prostriedky. Často navštevujeme bezobalový obchod, kde si čapujeme aj drogériu.
🧹Veľmi radi by sme sa ujali testovania, nakoľko s touto značkou zatiaľ nemáme žiadne skúsenosti a bola by to pre nás zaujímavá zmena.
☺️Upratovaniu zdar☺️

15. mar 2022

Velmi radi by sme sa zapojili do testovania, tuto znacku sme este nemali a radi by sme ju vyskusali. V domacnosti separujeme, recyklujeme a snazime pouzivat ekologicke prostriedky a co najmenej zatazovat zivotne prostredie

15. mar 2022

Dobry den. Snazime sa maximalne. Recyklujeme, separujeme, upcyklujeme, oblecenie kupujeme v bazaroch, pouzivame co najviac ekologickych prostriedkov, ziadna avivaz. Nekupujeme zbytocne balene veci v plastoch, kupujeme capovanu drogeriu a bezobalove potraviny. Setrime vodou aj elektrinou. A vychovavame k tomu aj nase deti.

15. mar 2022

Aj my sa snažíme ako vueme, aby sme pomohli k udržaniu alebo zlepšeniu stavu životného prostredia. Odpad triedime uz roky, ale uz pri nakupe si vyberáme bezobalove produkty. Jedlo varime doma, neobjednavame donášku s miliónmi jednorazových obalov. Aviváž som nikdy nepoužila, fakt ani raz. V zahrade sadime rastliny pre opelovacov a nechali sme ležať dreva, kde si spravil hmyz hmyzi hotel, polievame vodou zo studne. Oblečenie nakupujem v second hande alebo na bazari, tam aj dalej posuvam veci po nas.

15. mar 2022

snažíme sa doma prispieť k lepšiemu životnému prostrediu - separujeme odpad, umývacie a čistiace prostriedky nakupujem eco friendly, do obchodu si nosím vlastné tašky - aby som nepoužívala plastové sakle, ak plánujem jesť na donášku - odnášku - nosím si vlastné nádoby, v rámci možností sa snažíme nezmyselne nemínať vodu, či elektrinu...

15. mar 2022

Tak u nás upratujem len ja a mám pocit že iné ani nerobím len sa otočím a môj manžel s našimi dvoma omrvinkami už zabordelia pol domu 😱🥴 upratujem väčšinou cez deň keď sú v škole a škôlke alebo v noci keď spia vtedy mám svoj kľud ❣️🙏 je to môj relaxačný proces minimálne raz v týždni s pohárikom 🍷 upracem dom raz dva a vydrží čistý až kým tí moji bordelári nevstanú 🙏 potom vstanem ja väčšinou sa mi zatočí hlava keď to zbadám a radšej si ľahnem naspäť 🤣domácnosť sa snažím udržiavať eko výrobkami no v mojom prípade sú to hlavne ocot , kyselina citrónová a kypriaci prášok 🤷😆 takýto pomocníci od Tesco by si u nás určite našli uplatnenie a môj bôľ z upratovania by mi zmiernili 😅🥰

15. mar 2022

Toto by bolo presne pre mňa 😃 čo najviac sa snažím kupovať eko, bio a lokálne. Separovanie odpadu, nosenie jednej tašky a šetrenie energií je pre mňa samozrejmosť. Od kedy mám 5 mesačného syna, tým viac pozornosti tomu venujem aby som aj jeho učila správať sa čo najviac zodpovedne voči nášmu životnému prostrediu.

15. mar 2022

Bože toto by ste veľmi chceli vyskúšať 🥰sú to presne 2 roky čo bývame s manželom a synom sami 🙏konečne máme svoju domácnosť,svoj poriadok,kľud,harmóniu. Milujem vôňu našeho domova. Keď prídete a viete že toto je vaše 🥰kupujeme eko výrobky,separujeme odpad,šetríme energie a nakupujeme do platených tašiek. Oblečenie darovavame a pre deti kupujeme na bazároch. Často chodíme do prírody zbierať odpadky. Vediem k tomu aj syna ktorý je síce ešte malý ale verím že to v ňom zostane

15. mar 2022

Kedze mame u nas strasne tvrdu vodu a kazdy treti den usadeniny na bateriach, nechcem stale pouzivat chemiu, tak pouzivam ocot. Obmedzili sme nakupovanie oblecenia a snazime sa udrzat si minimalizmus

15. mar 2022

Nakupujeme drogeriu v bezobalovych obchodoch alebo vyberame recyklovatelne obaly. Oblecenie najma pre dieta kupujeme z druhej ruky, take co uz nenosime posuvame dalej, aj nase dospelacke. Pri upratovani domacnosti vyuzivame miesto chemie napr. ocot, prip. sodu bikarbonu. No a v neposlednom rade separujeme, co sa da 🙂

15. mar 2022

Ja som čistotou priam posadnutá,stále niečo upratujem. A keďže upratujem veľa snažím sa byť ekologickejšia a veľakrát siahnem namiesto prostriedku po octe,sóde,kyseline citrónovej, ale mám zopár aj eko prostriedkov. Tieto tesco ekologické výrobky vyzerajú perfektne a veľmi rada by som ich vyskúšala, mali by u nás veľké využitie

15. mar 2022

Na upratovanie a čistenie v domácnosti používam väčšinou prostriedky z firmy Eurona ale rada by som skúsila aj niečo iné 😀

15. mar 2022

Nakupujem ekologické čistiace prostriedky, snažím sa čo najviac obmedziť klasické špongie. V poslednej dobe som si obľúbila používať napríklad na kúpeľnú len ocot s vodou.
Samozrejme separujeme smeti, snažíme sa nenakupovať fast fashion,… 🙂

15. mar 2022

My doma poctivo kompostujeme a triedime odpad na nákupy používame len platené tasky a na ovocie mame makrame tašku od jednej úžasnej žienky snažíme sa neplytvať potravinami a varíme len to čo zjeme

15. mar 2022

Čo sa týka domácnosti, využívam často čapovanú drogériu, pri čistení využívam tiež soľ, ocot, citrónovú šťavu. Samozrejmosťou je kompostovanie a triedenie. Nakoľko chováme zvieratká, kuchynský odpad ako šupky, kožky.... dávame im.

15. mar 2022

Počas 5 rokov na rodičovskej dovolenke som si celkom dobre prehĺbila vedomosti o tom, ako viesť domácnosť v ekologickom štýle. Ako prvé, sme začali práve s drogériu a čistiacimi prostriedkami. Najmä kvôli deťom bolo pre nás dôležité aj zloženie čistiacich prostriedkov. Prešli sme na čapované prostriedky, ocot, kyselinu citrónovú či puerkarbonat. Pri nakupovaní neberieme sáčky, postačia nám vrecká, ktoré som ušila zo starých záclon. Oblečenie posúvame ďalej, snažíme sa aj nakupovať cez bazár. Triedenie odpadu máme v maličku. Na umývanie riadov pouzivame lufu. Slovo jednorazové u nás sa pomaly vytráca. Papierové vreckovky a utierky nahradili látkové zo starých uterákov. Je toho ešte veľa, čo by sme mohli pre životné prostredie urobit. Je to cesta, pri ktorej he velmi dôležitý minimalizmus a zmena myslenia.

15. mar 2022

Čo sa týka domácnosti, tak čistota je hlavná. No nie každý čistiaci prostriedok je ohľaduplný voči čistenému materiálu ako aj nám ľuďom. Práve preto si potrpím na zloženie a aj šetrnosť k planéte. Ideálne sú znovu naplnitilné obaly alebo eko.

15. mar 2022

My klasicky separovanie odpadu v ramci moznosti nakolko byvame v bytovke. Dalej sa snazime kupovat produkty ktorych obal obsahuje co najmenej alebo vobec ziadny plast, produkty bez obsahu palmoveho oleja, bio produkty a podobne. Co sa cistiacich prostriedkov tyka riesime to doplnanim do uz zakupenych obalov.

15. mar 2022

Triedime odpad, nepoužívame igelitové tašky, minimalizujeme používanie mikroténových vreciek, šetríme vodou aj elektrinou, snažíme sa neplytvať potravinami, nekupovať zbytočnosti. 🙂

15. mar 2022

ja by som chcela vyskušať, pretože ekologicke čistenie je zatial pre mňa neznama, preto chcem skusiť začať

15. mar 2022

V našej domácnosti okrem separovania odpadu, ktore je už samozrejnostou takmer pre každú domácnosť používame produkty, ktore majú recyklovateľné obaly. Poväčšine nakupujeme produkty s náhradnou náplňou alebo kúpime čapovanu drogériu. Oblečenie pre deti nakupujeme aj z bazarikov alebo si vzájomne povymieňame medzi kamarátkami.
Pre nás je veľmi dôležité aby na ekológiu hľadeli naše detičky už od malička. Aby vedeli že používaním ekologickej drogérie chránime seba a aj prírodu. Máme ju krásnu tak by bola veľká škoda ju zničiť z nedbanlivosti.

15. mar 2022

Na umyvanie riadov pouzivame overene eco prostriedky, mam aj specialne vhodne na umyvanie ovocia, (takze by som celkom rada porovnala), moji najlepsi pomocnici na domace upratovanie su ocot a soda bikarbona. Separujeme odpad, rozlozitelne pouzivame na kompost. Nahradne naplne v kupelni pouzivame nielen z eco, ale aj financnych dovodov (s nosenym zachovalym oblecenim tiez nemame problem) . A chodievam do zero waste obchodu. A aby som nezabudla, separujeme baterie, mame na to specialny papierovy obal a je uz dost plny, lebo som davno nebola v ziadnom kamennom elektre.

15. mar 2022

Vyberam si prostriedky setrne k prirode, recyklovatrlne nadoby a ked uz nie je mozme tak separujeme. A dalej aby neboli testovane na zvieratach a boli neskodne pre zdravie pri malych detoch potreba

15. mar 2022

Snažíme sa doma produkovať čo najmenej odpadu a už aj keď nejaký odpad vznikne tak ho triedime, používame výrobky, ktoré majú ekologické zloženie a taktiež papierové obaly.

15. mar 2022

Snažíme sa na upratovanie puzivat prírodné prostriedky, ocot, citrón so soľou, triedime odpad a kompostujeme aj keď sme na paneláku, snažíme nakupovať v bezobalovom obchode keď sa dá 😁

15. mar 2022

Kupujeme ovocie, zeleninu bez plastového obalu, používame tuhé šampóny a mydlá bez plastových obalov. Radi by sme vyskúšali aj tieto produkty.

15. mar 2022

Triedime plasty, papier, tetrapaky, sklo, setrime elektrinou, perieme iba po 13tej ked mame lacnejsi prud, setrime vodou pri umyvani riadu, neplytvame jedlom, pouzivame platene nakupne tasky. Rada by som sa zapojila o testovanie tychto eko produktov, pretoze rada upratujem 🧽🧹♻️

15. mar 2022

Používam eko čistiace prostriedky a často nakupujem iba náhradné náplne. Zameriavam sa na recyklovateľné obaly.

15. mar 2022

Ahoj. Naša snaha spočíva v tom, že sa snažíme kupovať výrobky Ecco.
Keďže chlapci v škole sa už tiež tomu venujú, už aj oni sa do toho tak trocha zapájajú.

15. mar 2022

Zdravim! Sme mladá rodinka s malým synčekom. V našej domácnosti sa snažíme kupovať iba bio produkty. Zaujímam sa o zloženie výrobku a či je z recyklovaného obalu. Doma triedime, snažíme sa šetrne zaobchádzať k prírode, šetríme aj vodou. Často nakupujeme náhradné náplne . Obaly z pracích gélov tiež tiež naďalej využívame. Na záhrade mame komposter, nekupujem ani potraviny s palmovym olejom. Toto testovanie je stvorené pre nás 🙂

15. mar 2022

Dobrý deň,
My sa snažíme chrániť našu planétu,separujeme,používame eko produkty ako na čistenie domácnosti, tak aj v kozmetike. Všetko prírodné je dobré 🙂. A k láske k prírode vedieme aj naše deti ❤️

15. mar 2022

Ahojte. Veľmi ma potešilo toto testovanie. Preferujem výrobky, ktoré sú ekologické a netoxické, resp. čo najmenej toxické. Čiže také, čo neškodia ani prírode, ani ľuďom. Rada skúšam rôzne produkty, ktoré su praktické a účinné. Väčšinou tieto produkty nakupujem cez internet, ale veľmi by ma potešilo, zájsť do obchodu a kúpiť tam produkt, ktorý je eko a nontoxic. Takže vyskúšať túto novú radu by bolo super.
Okrem používania eko čistiacich produktoch sa snažíme eko aspekt aplikovať vo všetkých oblastiach nášho života, od triedenia odpadu, kompostovania, neplytvania potravinami, recyklovania, prania až po prírodnú kozmetiku. Učíme to aj svoje deti, pretože nám všetkým záleží na tom, v akom prostredí žijeme, na našej planéte a na našom zdraví.

15. mar 2022

Ahojte.🙂 Celá rodina sa snažíme žiť udržateľne🙂. Triedenie odpadu je pre nás samozrejmosťou už niekoľko rokov. Jedlo využívame tak, aby sme zbytočne nevyhadzovali, ak sa dá, kupujeme bio a eko produkty, s kupovaním oblečenia a obuvi to nepreháňame. A napríklad ja osobne nemám auto, takže nielen pre mňa, ale aj pre iných z rodiny je cestovanie hromadnou dopravou skoro každodennou realitou alebo takzvaný "pešibus"(chôdza).🙂

15. mar 2022

Zriedime odpad, kupujeme eko prostriedky, či už na pranie, či umývanie... Igelitky, by sa u nás nenašli 😁

15. mar 2022

Upratujem denne, pri dvohlch malych detoch je to nutnost... Snazim sa vyberať setrnejsie prpstriedky (aj ked nebudeme si klamat, stane sa že kúpim obcas aj niečo prvoplanovo)... Triedim odpad, igelitky tiez nepoužívame, odpad z kuchyne zjedia zvierata,...

15. mar 2022

Čistota pól života je niečo čo mňa dokonale vystihuje. V našej domácnosti uprednostňujeme Eco produkty pred tými vysoko chemickými. Pozná to asi každá žena. Neporiadok v domácnosti výrazne ovplyvňuje našu psychiku☹ Pri výbere prostriedkov zvažujem zloženie, pretože chcem chrániť nás takisto ako aj prírodu. Pri upratovaní sa vlastne odreagujem, vyprázdnim hlavu. Domácnosť sa snažím udržiavať denným upratovaním: vysávanie, umytie podlahy, zmytie kúpeľne a nakoľko pranie je v každodennej rutine tak isto aj pranie. Nové Eco prostriedky ma veľmi zaujali ako obalom tak lákavou reklamou. Mala by som česť otestovať tieto prostriedky a podeliť sa s vami o skúsenosť či pozitívnu alebo negatívnu, no verím, že pozitívnu ❤🍀

15. mar 2022

triedime plast, papier, komunál. Odovzdávame samostatne použitý olej, samostatne triedime tiež kuchynský odpad. Pozeráme na pôvod a spôsob výroby toho čo nakupujeme či už je to drogéria alebo potraviny. Preferujeme bezobalové alebo šetrnejšie obaly pri potravinách 🙂 tento rok si plánujeme aj zasadiť nejakú drobnú zeleninu a ovocie, podporujeme tiež lokálnych výrobcov 🙂 preferujeme tašky, ktoré môžeme využívať opakovanie, miesto igelitiek.

15. mar 2022

Snazime sa recyklovat, kupujem eco cistiace prostriedky, prostriedky na riad, avivaz, kozmetiku, mydla atd. Rovnako to plati aj co sa tyka potravin. Pouzivam latkove tasky.

15. mar 2022

uprednostňujeme eko prípravky a tiž domáce ,,recepty,, ako ocot,sóda

15. mar 2022

Vždy sa dá robiť veci lepšie! VŽDY!
Som si toho vedomá a hľadám cestu, ktorou by sme nášmu prostrediu škodili čo najmenej.
- separujeme (ale to robí už asi každý),
- na nákup nosíme svoje tašky, vrecia,
- snažíme sa neplytvať, kupovať veci aj z druhej ruky,
- drogériu vyberám tak, aby boli jej zložky v prírode odbúrateľné.
🌍🌍🌍🌍🌍
Verím, že to nie je všetko a každým dňom sa nám rozšíria obzory, aby sme našej planéte nespôsobovali toľko škody.
🌍🌍🌍🌍🌍

15. mar 2022

čistím len z eko prostriedkami, separujem

15. mar 2022

Ahojte😊veľmi rada sa zapojím do testovanie o ekologické čistiace produkty od Tesco😁Už dlhšiu dobu používame doma eko čistiace prostriedky, a tak isto aj na pranie vyberám šetrene pracie prostriedky. Doma poctivo triedeime odpad a to celá rodina 😁 Snažíme obmedziť kupovanie zbytočnosti a kúpiť iba to čo ozaj potrebujeme🙂Napr: Oblečenie kupujem z druhej ruky a tak isto my posúvam naše veci iným mamičkám po deťoch 😊 používame látkové tašky keď ideme na nákup .Čítam zloženie na potravinách ale aj na drogérii. Ja upratovanie mám veľmi rada 😊ako sa hovorí čistota pol života🤪😁A mám 2 dcérky ktoré tiež radi mi pomáhajú pri upratovaní, potom je upratovanie ako hračka 😁😊

15. mar 2022

Keďže je manžel ekológ, snažíme sa žiť naozaj ekologicky. Používame ekologické produkty, recyklujeme, kompostujeme, používame látkové tašky...

15. mar 2022

Rada skusam nove ekologicke prostriedy, niektore su super a zostanem pri nich. Nasou snahou je minimalizivat mnozstvo odpadu v domacnosti, neplytvat potravinami, zaradovat ekologicke produkty do domacnosti.

15. mar 2022

Triedime odpad, pouzivame latkove nakupne tasky, co uz nepotrebujeme, posuvam dalej, niekomu este urcite posluzi a urobi radost. Rada by som vyskusala aj ekologicke cistiace prostriedky v domacnosti 🙂

15. mar 2022

U nás sa upratuje spoločne každú sobotu. Rozdelíme, kto čo bude robiť. Zapája sa aj najmladšia 4 ročná. Počas týždňa menšie upratovanie robím sama, keďže som doma na rizikovom. Ale aj keď som chodila do práce, tak pred nočnou alebo po nočnej som poriadila. Milujem vôňu čistej domácnosti a oblečenia. 🥰

15. mar 2022

Triedenie odpadu je už záležitosť niekoľkých rokov, snažím sa však viesť rodinu k tomu,aby sme nekupovali zbytočnosti, ktoré v živote nepotrebujeme (nepreháňame to najmä s oblečením), koronove obdobie nám ukázalo koľko malo k životu potrebujeme. Veci rada posúvam ďalej, či ide o oblečenie alebo iný spotrebný tovar. A držím sa pravidlá: menej je niekedy viac, človek si váži to čo má🙂

15. mar 2022

Som mamička 4 detičiek a chcem pre ne len to najlepšie. Preto by sme sa radi zapojili do testovania. Triedime odpad. Používame len látkovú tašku.

15. mar 2022

Denne sa u nás upratuje, najmä kvôli dcére alergičke.
Už len z toho dôvodu samozrejme používame len ekologické a šetrné čistiace prostriedky. Ako k životnému prostrediu, tak aj k nám.
Neupratujem len ja, ale snažím sa k šetrnému čisteniu domácnosti viesť aj muža a deti , preto by sme veľmi radi vyskúšali aj tieto čistiace prostriedky a boli o ďalší krôčik bližšie k čistej planéte 🍀🌍

15. mar 2022

Snažíme sa kupovať ekologické čistiace prostriedky, a používať čistiace prostriedky s pomocou domácich pomocníkov ako napríklad sóda bikarbóna, ocot. Potom učíme deti triediť odpad, ku ktorému ich vedú aj v škole.

15. mar 2022

Vyslovene nežijeme ekologicky ale kvôli alergií som vymenila čistiace prostriedky hlavne za sódu, kyselinu citrónovú a ocot. Miesto kupovania nového oblečenia kupujeme z druhej ruky alebo šijem napr zo starých tričiek nohavice pre deti. Väčšinu času trávime vonku alebo hraním spoločenských hier aby sme ušetrili elektriku, veľa chodíme peši alebo na bicykli až šetríme benzín , čo sa dá si snažíme dopestovať a dochovať.

15. mar 2022

Neplytvame energiami, jedlom, materialmu, kupujeme spotrebny tovar z druhej ruky, kupujeme co najmenej balenych potravin a polotovarov, vela chodime peso a na bicykli, triedime odpad, bio odpad davame do kompostera a jedly sliepkam, pouzivame eko cistiace a pracir prostriedky, atd. 🙂 🍀🍀🍀

15. mar 2022

Dobrý večer, určite mám čo zlepšovať, ale snažím sa v našej domácnosti zaviesť nejaký ten eko systém. Na čistenie používam väčinou ocot a sódu. Nepoužívam sprchový gel, ale obyčajné mydlo, prací prach si robím sama. Samozrejme triedimw odpad a používame kompostér. Máme nádrž na dažďovú vodu, ktorou polievame. Oblečenie kupujem z druhej ruky už roky …

15. mar 2022

Snažíme sa používať ekologické, biologicky odburatelne prostriedky. Ťažšie sa hľadajú tie skutočne účinné a za dobrý peniaz. Separovanie je automatické, využívame bezobalovy obchod.

15. mar 2022

Triedime odpad,používam ekologický prací gél a aj prostriedok na riad.Účinné čistiace prostriedky mám zatiaľ problém nájsť.Kompostujeme,záhradku polievame dažďovou vodou.Určite by sa ešte veľa dalo zlepšiť,časom určite.

15. mar 2022

Nekupujeme zbytočnosti, robíme si vždy zoznam čo skutočne potrebujeme. Nič navyše. Triedenie odpadkov je samozrejmosť. Šetríme kde a čo sa dá nakoľko som na rodicaku, prispôsobila som sa situácii. Napriek tomu nám nič nechyba

15. mar 2022

Dobrý deň. Keďže mi záleží na budúcnosti detí a planéty, snažím sa robiť čo najviac pre ochranu životného prostredia. Používam viaceré ekologické prostriedky na údržbu domácnosti, triedim odpad, nekupujem veci, ktoré nepotrebujeme, keď boli moji synovia malí, používala som látkové plienky, dojčila som ich do 2 rokov, ....

15. mar 2022

Čím ďalej tým viac č obchode vyberám a doma používam ekologické čistiace prostriedky, v domácnosti tešíme odpad, veci nevyhadzujeme ale darujeme ďalej to isté platí že do domácnosti zháňame či už veci alebo zariadenie z druhej ruky snažíme sa čo najmenej podporovať konzumný spôsob života.

15. mar 2022

My použivame väčšinou eko čistiace prostriedky, kvôli tomu že od na iné mame alergiu alebo podraždenie🤷‍♀️ Takže testovanie eko prostriedkou by nas potešilo🍀🥰🙂

15. mar 2022

Mnohe cistiace prostriedky strasne ze smrdia az leptaju vzduch az clovek musi vetrat. Ja sa snazim kupovat take ktore minimalne vonaju. Lebo aj privelka vona mi vadi.
Doma separujeme, kompostujeme, snazime sa ekologicky spravat a ucime to aj nasich dvoch synov. Na prechadzke mame vzdy tasku do ktorej pozbierame z prirody vsetko co tam nepatri. Doma milujem cistotu a ked viem ze je to este zdrava cistot setrna k prirode. Rada by som sa testovania zucastnila 🌱🌍☀️

15. mar 2022

Táto testovačka ma dosť zaujala. Ako mama dvoch malých nezbedníkov nemám veľmi veľa času nazvyš, preto väčšinu nákupov riešim virtuálnou formou. Pravidelne využívam Tesco online nákupy, kde si viem v pohodlí domova pozrieť zloženie produktov, ktoré bude moja rodinka konzumovať. Nepokladám sa za žiadnu prehnaná bio matku, ale záleží mi na tom aby moji chlapci mali zdravú stravu a čisté prostredie v ktorom žijú.
Máme to šťastie že bývame v rodinnom domčeku na dedine, založili sme si kompostovistko, do budúcna by sme chceli založiť aj mini záhradku, ale bývame ešte len druhý rok tak to musí ešte chvíľku počkať.
Samozrejmosťou je triedenie odpadu. Čo sa týka údržby domácnosti, musím sa priznať, že som veľký fanúšik octu. Je to skvelý pomocník na vodný kameň, akurát s manželom máme na to rozdielny pohľad, keďže po takom čistení je potrebné celý deň vetrať. A ako naschvál väčšinou trafím deň, keď mal toho v práci veľa a príde domov kde je octový zápach a je oheň na streche.
Takže rada by som sa zapojila do vášho testovania, aby sme boli obaja spokojní.🍀

15. mar 2022

Používame iba eko čistiace prostriedky už tretí rok, samozrejme aj na pranie a upratovanie tiež 👍 inú značku ako je uvedená v tomto testovaní 😉 takže túto radi vyskúšame 🤩 a eko plienky sú u nás samozrejmosťou, tak ako aj utierky a ostatné náhradné náplne do všetkých prostriedkov 😉

15. mar 2022

Upratujem veľmi často keďže mame malé bábätko a začína dávať všetko do ust

15. mar 2022

Triedime odpad, mame dva kompostery, kontajner na zahradny odpad. Oblecenie kupujem aj z druhej ruky, nase posuvam dalej. Priznam sa, ze s eko cistiacimi prostriedkami zatial skusenosti nemam a preto mozno nastal cas sa s nejakymi zoznamit a vyuzit ich pri jarnom upratovsni.

15. mar 2022

V našej rodine sa snažíme o udržateľný štýl života šetrením vody a to počas spracovania, prania...., separovaním, recyklovaním, kompostovaním. Snažíme sa používať prírodné čistiace prostriedky a to ocot, citrón alebo citrodeko, sódu bikarbónu, kukuričný škrob prip. snažíme sa podľa zloženia kupovať ekologické čistiace prostriedky. Ďalej, kupujeme náhradné náplne.

15. mar 2022

Robíme všetko pre to , aby sme produkovali čo najmenej odpadu a už aj keď nejaký odpad vznikne, triedime, okrem toho sa snažíme používať výrobky, ktoré majú ekologické zloženie a taktiež obaly. U nás je vždy upratané, som v znamení Panna a mám rada poriadok a čistotu. Tak sa teším z prípadného výberu na testovanie čistiacich prostriedkov.

15. mar 2022

Priznam sa ze som nikdy necistila eko prostriedkami aj ked by som to rada vyskusala, ale stale ostavam pri overenej klasike, ale ak ich vyskusam a ma presvedcia o ucinku tak im zostanem verna. Inak triedim odpad 🙂

15. mar 2022

Upratujem 2x za týždeň, vysavam, umyvam dlaźky.. Produkty používam z DM

15. mar 2022

Používam ekologický prostriedol na riad, prášok aj aviváž, taktiež prateľné hubky na riad a hubky z prírodných materiálov. Kefy na čistenie riadu máme drevené, aj zubné kefky 🙂

15. mar 2022

Som velky pedant na upratovanie. Caste upratovanie = caste pouzivanie cistiacich prostriedkov. Kedze mam ekzem, snazim sa vyhybat tolkej chemii a pouzivat ekologickejsie prostriedky. Samozrejme separujeme doma odpad, snazime sa o setrenie nasej prirody.
Ked som zbadala toto testovanie, az mi srdce poskocilo ☺️

16. mar 2022

o udržateľný životný štýl sa snažím v našej rodine na viacerých úrovniach: napríklad nakupujeme len toľko potravín, koľko reálne zjeme a neplytvame, pri kúpe oblečenia sa zameriavame na slovenskú slowfashion a v oblasti upratovania kupujeme čapovanu drogériu a ekologické čistiace prostriedky. niektoré čistiace prostriedky sa snažím vyrobiť si občas aj sama, trebárs šumivé bomby do záchoda.

16. mar 2022

Sledujeme zloženie výrobkov hlavne kvôli synovi, ktorý má silný ekzém. Neplytváme jedlom, do obchodu nosíme vlastne tašky a snažíme sa všetko čo sa dá kupovať bez obalu/ v papierovom obale. A ešte mnoho ďalšieho 🙂

16. mar 2022

O udržateľný životný štýl sa v našej rodine snažíme niekoľko rokov...na začiatku je poctive triedenie odpadu, potraviny kupujeme v množstve aké dokážeme spracovať a spotrebovať.. nenakupujeme zbytočnosti, co sa pokazí snažíme sa opraviť nie hneď vyhodiť a kúpiť nové, recyklujeme.... Pri upratovaní je môj hlavný pomocník ocot a sóda.. Veľmi by ma potešilo testovanie týchto eko vyrobkov, oslovil ma hlavne prípravok na podlahy a na čistenie kúpeľne

16. mar 2022

Ahojte, my sa snažíme o udržateľnosť v našej domácnosti. Nie vždy sa darí, ale snaha sa tiež cení.
Kupujem eko čističe (väčšinu z DM, ale rada by som vyskúšala aj túto radu z Tesca), samozrejme triedime odpad a tiež ho snažíme zminimalizovať, zeleninu a ovocie kupujem do textilných vrecúšok alebo bezobalovo. Plastom a iným odpadom sa snažíme vdýchnuť nový život a buď z nich niečo vyrobiť alebo použiť v kuchyni napríklad na skladovanie potravín. Čo sa týka upratovania, odkedy máme psíka, musím aj častejšie upratovať, takže ja by som sa určite potešila, keby som bola vybratá na toto testovanie 🍀🍀🍀

16. mar 2022

Tiez sa snazime setrit prirodu a zivotne prostredie. Recyklujeme, snazime sa produkovat co najmenej odpadu a vyuzivame zvacsa ekologicke cistiace prostriedky. Vyuzivame aj možnosť nacapovat si drogeriu. Radi by sme vyskusali nieco nové a zaroven radi poskytneme spatnu väzbu. 🙂

16. mar 2022

Používame eko čistiace prostriedky, recyklujeme, veľmi rada by som skúsila túto novú radu eko čistiacich prostriedkov.

16. mar 2022

Perfiš! Ja som maniak do recyklovania a eko výrobkov 👌 A takisto rada píšem recenzie všetkého druhu. Navyše mám narodky v deň výberu "výhercov", takže o to viac by som sa potešila ❤️
Pekný deň!

16. mar 2022

Ako 5 clenna rodina sa snazim fungovat v ramci moznosti co najviac ekologicky, triedime odpad, kupujeme eko cistiace prostriedky, snazim sa kupovat potraviny co su co najmenej balene v plaste. o vsetkom rozpravame aj nasim detom aby aj oni chceli chranit nasu prirodu a zdravie

16. mar 2022

Odkedy sme sa pred 11 rokmi presťahovali do domu na dedinu a nevyhnutnosťou bola čistička odpadových vôd kde si človek musí dvakrát rozmyslieť čím bude prať, umývať atď, nabehli sme na eko systém prípravkov ...do toho som sa ja stala vegetariánkou, obmedzili sme nakupovanie, plasty, kompostujeme,recyklujem všetko čo sa dá a kozmetika pre nás všetkých (sme 5 členná domácnosť -4 ženy a 1 chlap🤭🙈) je jedine eko - bez parabenov, sulfatov atď . ...túto radu som ešte neskúšala ale videla som na ňu samé pozitívne reakcie 👍

16. mar 2022

#test_tesco Separujeme odpad, snažíme sa neprehanat to s nakupovaním, staré oblečenie posúvame ďalej.

16. mar 2022

Separujeme odpad, zaroven sa snazime ho nevytvarat, pouzivam eko drogeriu a kozmetiku, nakupujem do bavlnenych tasiek alebo krabic...kupujem vyrobky v skle, jeme menej masa, oblecenie sa snazime kupovat z druhej ruky, vediem k tomu aj deti, nekupujeme hracky, sme skor.minimalisti...tuto znacku nepoznam a velmi rada by som ju skusila

16. mar 2022

Nejako sme sa postupne prepracovali k minimalizmu a postupne aj zero waste. Uplne bezodpadovi nie sme, ale pri nakupovani sa snazime nakupovat co mozno najeko. Vyhodou je, ze mame na to spravene aj podmienky - separuje sa, v obchodoch su klieste miesto rukavic, papierove sacky na chlieb a pecivo. A ludia tu nemaju problem s kupovanim po bazaroch. Tuto znacku nepoznam, ale rada by som ju vyskusala.

16. mar 2022

Pre mňa ako matku malých deti je najdôležitejšia ich bezpečnosť a preto používam eko čistiace prostriedky v celej domácnosti, rada sa zapojim do testovania.

16. mar 2022

S rodinkou používame len eko prostriedky, pozerám sa na zloženie hlavne. Iné by nemali podľa mňa ani byť. Je to šetrnejšie k prírode a teda aj k nám ☺️

16. mar 2022

Ako mama som úplne prešla na ekologické čistiace produkty, snažíme sa minimalizovať v spotrebe, nakupovať geo lokálne a tak nezaťažovať životné prostredie, rada by som prijala možnosť otestovať aj tieto produkty ♻️

16. mar 2022

Rada by som otestovala ekologické čistiace produkty, pomaly sa snažím prejsť na eko produkty.

16. mar 2022

My sa snažíme žiť udržateľne v našej domácnosti od príchodu detí a uvedomení si že tu nie sme sami. Či už sú to pracie a čistiace prostriedky, ktoré používame až po nákup a predaj vecí cez bazár. Záleží nám na našom zdraví tak isto aj na zachovaní planéty pre budúce generácie ❤️ žijeme minimalisticky a chémiu v domácnosti sa snažíme nahrádzať prírodnými alternatívami či už sódou, octom atď. Veľmi radi by sme sa zapojili do testovania a skúsili novú značku 👍 mám aj profil na ig udrzatelnadomacnost na ktorý momentálne nemám veľmi čas prispievať ale toto by bola príležitosť zdieľať skúsenosti aj s ostatnými

16. mar 2022

U nás začali ekologické produkty pri narodení prvej dcéry, ktorá má čo chvíľa 5 rokov, síce máme svoju záhradu,svoje zvieratá (mäso,mlieko,vajcia) ale upratovanie trebalo troška posunúť na métu eko. V rozprašovači mám ocot s vodou, ten je najväčší kamarát na všetko. Ale veľmi rada by som vyskúšala produkty z tejto značky, možno by bolo upratovanie ukrátené o nejaký ten čas, ktorý môžem tráviť s mojimi troma slečnami 😍

16. mar 2022

pouzivame len eko cistice, ocet s vodou

16. mar 2022

My sme viacpocetna rodinka so zvieratkami. Keďže máme bábätko a aj v blízkej rodine sú poväčšine malé deti, upratujem denne. Využívam len ekologické čistiace prostriedky hlavne kvôli deťom z psíkovi . Pri nákupe prostriedkov na čistenie či už je to kuchyna, toalety alebo podlaha v dome pozerám na zloženie ,cenu, a prostriedok musí byť šetrný k prírode. Detto pracie prášky.
Často využívam aj vodu a ocot, kyselinu citrónovú na čistenie. Ďalej kupujeme len toľko potravín koľko aj reálne spotrebujeme aby sa zbytočne neolytvalo. Drogériu kupujem eko , oblečenie z druhej ruky , nakupujem do krabíc alebo recyklovatelnej nákupnej tašky.
Triedim smetí , eliminujem jazdu autom ,.
Testovanie eko výrobkov do domácnosti by ma velmi potešilo .

16. mar 2022

Snažíme sa kupovať oblečenie z druhej ruky aj keď nie vždy to ide 🤷‍♀️, chodím čo najviac pešo vzhľadom nato ze bývam v meste dá sa tak fungovať, triedenie odpadu si myslím že by malo byť v dnešnej dobe samozrejmosť, doma neplytvame jedlom či už z ekonomických alebo ekologických dôvodov a snažíme sa nakupovať aj potraviny ktoré sú šetrnejšie bez zbytočných obalov a pod. 😊

16. mar 2022

Snazim sa kupovat capovanu drogeriu, zial aktualne nam zrusili predajnu. Kupujem eko produkty, triedime odpad, pouzivame latkove tasky. Kupujeme minimum napojov. Nakupujeme/predavame veci na bazaroch aleo darujeme.

16. mar 2022

Separácia odpadu je už samozrejmosťou, aj keď na to musím manžela ešte upozorňovať čo kam patrí, kupujeme aj výrobky eko do domacnosti, aj keď priznávam, že nepoužívame len tie. Testovanie týchto výrobkov by tento fakt určite zmenilo 🙂

16. mar 2022

Viem že nerobím ešte veľa, ale postupne pracujeme na tom.
Dbáme na naše zdravie a zdravie prírody
Triedime bio odpad, plast, papier, komunal.
Čo sa dá nakupujem v bezobalovych obchodoch, drogériu nakupujem odburatelnu, i keď sa nájde ešte nejaký ten nákup v plastoch, priznávam .... a iné, aké to je už na dlhšiu debatu 🙂
Nájdu sa ešte veci, na ktorých mi záleží ešte vylepšiť, pretože mi záleží na tom, aby tu po nás ešte ako tak čo ostalo.

16. mar 2022

Ahoj. Takže my sme 5 členná rodina. Štyria chlapi a ja dievka medzi nimi. Upratovať mám čo stále. Dbám na hygiénu, na čistotu, stále niečo umývam, drhnem, dezinfikujem. Snažím sa kupovať prostriedky, ktoré sú EKO. Takže veľmi rada by som otestovala Go FOR EXPERT Eco friendly od Tesco.

16. mar 2022

Skusala som uz nejake ekologicke cistiace prostriedky a rada by som vyskusala aj takuto znacku.snazim sa udrziavat byt v cistote,a kedze chodime na vikendy do domu k otcovi,sraram sa o dve domacnosti,takze by som urcite rada vyuzila vasu ponuku

16. mar 2022

skusam a pouzivam hlave Eko cistiace prostriedky a najradsej take ktorych rovnake mnozstvo vydrzi dlhsie ako ine 🙂
Pouzivame umyvacku riadu, neplytvame vodou.
Snazime sa udrzaiavt dom v cistote a tym padom sa menej tvoria neziaduce tazko umyvatelne spiny 🙂 a hlavne zapajame sa do cistenia a upratovania cela rodina a vedieme k cistote a opatrnemu pouzivaniu cistiacich prostriedkov aj nase deti 🙂

16. mar 2022

Triedime odpad
Látkové tašky
Eko produkty, náplne

16. mar 2022

Dobry den, nasa rodinka triedi odpad, nakupujeme v bezobalovych obchodoch, vyuzivam pri cisteni aj klasicky ocot a sódu, používame látkové tašky, znovupoužiteľne obaly, chodievame peso, vyuzivame vodu z kupania na splachovanie, testovanie by nas potesilo 🙂 💧🌍☀️

16. mar 2022

Ja na umyvanie pouzivam zelenu pastu. Je na vsetko. Aj na riad. Do obchodu idem s latkovou taskou, a ovocie a zeleninu si nebalim. Triedime odpad. Sampony, mydla kupujeme len nahradne balenia. Ani riad doma nemame uz z plastov, ale sme presli na sklo a plech.

16. mar 2022

V domacnosti pri upratovani pouzivam len ekologicke prostriedky,kedze mame Čov,triedime odpad.

16. mar 2022

Snažíme sa triediť odpad, čo najmenej kupujeme ovocie a zeleninu v plastových obalov. Testovanie by ma velmi potešilo. Dcérka chodí zo škôlky stále špinavá, veci neviem ani vyprať klasickými pripravkami. Ekologické by ma velmi potešili🙂

16. mar 2022

Snažíme sa do domácnosti kupovať čo najviac výrobkov, ktoré majú šetrné zloženie, sú koncentrované, takže ich mne na dlho a ich obaly sú ďalej rozložiteľné.

16. mar 2022

Capujme drogériu v bezobalovych obchodoch uz vyše roka a veľmi sa nam tato možnosť osvedcila aj preto ze sa daju ovonat a vyskúšať menšie balenia a zistit tak co vam najviac vyhovuje, samozrejme vsetka drogéria v takýchto obchodoch je setrna k životnému prostrediu. Ďalej separujeme odpad co by malo byt v dnesnej dobe uz standardom vsade (domácnosti, kancelarie, obchody atd), používame sacky na viac krát resp snazime sa sacky m používať a napríklad vážiť ovocie bez plastovych obalov a ked sa prestahujeme do domu chceme mat aj kompost z bio odpadu.

16. mar 2022

Ahojte keďže s dcérkou sme ekzematicky musíme davat pozor aj na zloženie čistiacich prostriedkov.
Triedime odpad, množstvo vecí darujeme nech sa využijú na 100 %, Krmime naše bytovkove vtáčiky, aby zimu prežili, učíme deti šetriť vodu a nevyhadzovať zbytočne jedlo ani iné veci.

16. mar 2022

Snažíme sa čo najviac čistit octom a kyselinou citrónovou. Prestali sme kupovať balené vody a vymenili sme ich za SodaStream. Dôkladne recyklujeme. Je toho naozaj veľa.

16. mar 2022

Samozrejme v našej domácnosti sa snažíme byť čo najviac ekologicky. Priznám sa že používam prevažne klasické čistiace prostriedky, ktoré bežne dostať v drogérii. Rada však používam prírodné čističe nakoľko doma máme tri malé detičky a som nerada ak dýchajú ten smrad z čistiacich prostriedkov. Často využívam na čistenie ocot, citrón, kyselinu citrónovú a podobne. Veľmi by ma potešilo testovať tieto produkty, ktoré sú šetrné k našej prírode 🙂

16. mar 2022

Snažíme sa aj my chrániť našu planétu ..separujeme odpad,používame EKO pracie prášky ,prírodné čističe..🙂

16. mar 2022

Eco drogeriu a kozmetiku pouzivam roky a pred pandemiou som vyuzivala najma capovanu, no taketo produkty sa stali chvilu nedostupne, preto som hladala alternativy. Momentalne sa doma snazime vyuzivat drogeriu a cistiace prostriedky s co mozno "najcistejsim" zlozenim najma na pranie, pokial mozno aj nase alebo ceske znacky. Za obet mojich eko experimentov padol aj vysavac kedy som sa snazila o "osviezenie" koberca pomocou tradicnej kombinacie sody a octu, ktore po pretepovani treba samozrejme vysat - velka chyba 😃... Uvadzane prostriedky nepoznam a tak budem sama zvedava ake su v porovnani s tymi, ktore s malymi obmenami pouzivame niekolko rokov. Na chate mame cisticku takze tam sa pouzitie akychkolvek agresivnych cistiacich prostriedkov vylucuje. Tiez som sa snazila som o co najviac zero waste domacnost, takze okrem minimalizovania obalov a pouzivania jednorazovych produktov ale napr aj konzumacie masa, naopak prednostnujeme eko produkty, (triedit odpad je uz dnes verim standard 🙂), s kamaratkou chodievame sem-tam vramci prechadzky zbierat smeti a rozculovat sa na idiotov, ktori vyhodia naozaj najcudnejsie predmety v mestskych lesikoch a na sidlisku... aaaa tiez posledne 2 -3 roky vyuzivam najroznejsie swapy 🙂 nakolko teraz cakame babo, planujem minimalizovat pouzivanie jednorazovych plienok a utierok a pouzivat klasiku latkove 🙂 tam este nic neslubujem 😃

16. mar 2022

Pouzivam eko prostriedky. Nebalim veci do sackov a ak sa da dokupim napln.

17. mar 2022

Ako alergičke a astmatičke je mi náročnejšie hľadať vhodné čistiace výrobky. Buď mám problém s kožou na rukách alebo pri umývaní wc mám zase problém s dýchaním. Zásadne sa snažím kupovať len náhradné náplne, separujeme v byte odpad a je až neuveriteľné koľko plastov (a papiera) týždenne vyprodukujeme s manželom. V obchode sa snažím kupovať ovocie bez sáčku, radšej len tak do ruky.

17. mar 2022

Priznám sa ze nie som fanúšikom upratovania no keďže mam 2 ročnú dcéru upratovať musím každý deň. Kvôli dcére používam len eko prostriedky, takze viem porovnať tieto testované a rada vyskúšam nový rad.

17. mar 2022

Snazime sa podstivo separovat odpad ktory vyprodukuje nasa domacnost. Apouzivat wkologicke prostriedky cinuz na upratovanie alebo pranie a pod. Teraz cakame prirastok takze urcite zameranie na ekologiu a zdravotnu nezavadnost a bezpecnoat pre nasu vznikajucu rodinu je pre mna prioritou

17. mar 2022

Uz dlho si vravim ze ked dominam.zasoby tak skusim daco eco no clovek nevie vybrat aku znacku aby to bolo aj ucinne nie len eco a drahe,tak rada vyskusam nieco nove,lebo triedime odpad aj poctivo tak nam neni nasa Zem lahostajna 😊

17. mar 2022

Mám dve detičky , 7 mesačného Samka a 2 a polročnú Laurinku. Snažím sa udržovať čistú domácnosť , hlavne kvôli deťom , síce u detí vieme , ako to chodí😁
Upracem a o 5 minút oprskaná podlaha a zamazaný nábytok je každý deň.
Môj muž je eco friendly a pravdaže “s kým si ,taký si” od Februára minulého roku sa to nalepilo aj na mňa 😁
Snažíme sa spotrebovať všetko čo sa dá , využiť veci a dokonca aj oblečenie kupujem viac menej bazárové aby som mu dala druhú šancu 🙂
Velmi rada by som skúsila a zapojila sa o testovanie Vášho eko produktu , my rodičia by sme sa potešili , že máme doma niečo eko a po deťoch by sa upratovalo ešte lahšie a s lepším pocitom ☺️🍀

17. mar 2022

Počas tehotenstva som si začala vyrábať gel na pranie a čistiaci prostriedok, no odkedy je prcek s nami, trochu to zanedbávam a často sa spolieham hlavne na čapovanú drogériu ☺️ Oblečko pre krpca nakupujem takmer výhradne v bazároch a máme odtiaľ len tie najlepšie kúsky 😉

17. mar 2022

Dobrý deň. Mala by som záujem vyskúšať, som veľmi čistotná, stále upratujem v podstate zo je sj moja záľuba. Snažím sa nakupovať aj lepšie potraviny a takisto šetrnejšie prostriedky, prášky a všetko možné čo neuškodil prírode ešte viac.Aktívna a komunikatívna som určite, robím na modrom koníku aj moderátorku bazáru, čiže som tu často. Určite sa rada podelim o priebehu testovania s ostatnými mamičkami na Modrom koníku. 😇

17. mar 2022

Prípravky vyzerajú veľmi zaujímavé a rada by som ich otestovala. Nejaké Eco prostriedky používame uz v domácnosti

17. mar 2022

Používame ekologické čistiace prostriedky, aj keď si myslím, že na trhu je ich málo.

17. mar 2022

Uprednostňujem tie čistiace produkty, ktoré nezaťažujú životné prostredie a sú v prírode ľahko rozložiteľné. Mám skúsenosti aj s prírodnými čistidlami ako sóda, citrón, ocot, ktoré umyjú aj vodný kameň, odstrania pripáleniny, či operú škvrny z oblečenia. Testovanie nových produktov by nás veľmi potešilo.♥

17. mar 2022

V našej domácnosti používame často ľahko dostupné prostriedky s čistiacim efektom, oveľa lacnejšie ako reklamovane produkty z telky, a často aj účinnejšie... ...nedám dopustiť na ocot, sódu, citrónovú šťavu. Triedime, separujeme. Nakupujeme menej oblečenia a vsetko co nenosíme, posúvame ďalej...hlavne oblečenie po dcére, bud kolegyni alebo mamičkám, ktorých deti navštevujú školu, kde pracujem.

17. mar 2022

Mame doma aj zvieratká, nás domov čistíme a používame co najkvalitnejšie prostriedky na čistú a bezpečnú domácnosť. Tiež textílie od nich potrebujem mať čisté a preto používam ekologické prostriedky, šetrné k našej planéte. Mam doma aj domáceho kúpila, ktorý sa zamaže ,škvrny na oblečení potrebujem odstrániť efektívne a hlavne šetrne. Pokiaľ to peňaženka dovolí kupujem takéto prostriedky, či to na čistenie, pranie aj na povrchy. Rada by som sa zapojila do testovania uvedených výrobkov a tým dala vedieť ostatným gazdinka o výsledkoch.

17. mar 2022

Nakoľko máme doma ročnú dcérku samozrejme sa snažíme udržiavať v domácnosti čistotu čo sa nám aj darí... Väčšinou používame ocot, citrón, sódu bicarbonu.
Používame výhradne len látkové tašky, nepoužívame sáčky, a triedenie odpadu je u nás samozrejmosťou.
Testovanie týchto eko cisticov by nás určite veľmi potešila.

17. mar 2022

Mám strašne rada vôňu čistoty, a kedže mám doma dvoch malých synov snažím sa mať doma čo najekologickejšie čistiace prostriedky, triedime samozrejme odpad, a snažime sa využiť všetko čo kúpime a neplytvať a zbytočne nekupovať veci, ktoré nevyužijeme ...

17. mar 2022

Zatiaľ nepoužívame eco čistiace prostriedky, nakoľko nepoznam nikoho kto by mi overene vedel zrecenzovat ktore su naozaj dobré. Ale prirodu setrime inak: triedime odpady, zriadili sme kompost, snazime sa dojedat vsetko jedlo a teda ist max. Usporne. Deti sa naucili zhasinat svetlo za sebou , nekupujeme zbytocne veci, eliminujeme co najviac plastov.
Testovanie eco prostriedkov by potesilo najmä mna, keďže mam 2 deti a potrebu mať všetko vylestene, vycistene a voňavé, upratuje sa u nas veľmi často a ano uvedomujem ai, ze s klasickymi prostriedkami vypustam mnoho skodlivin do odpadu

18. mar 2022

#test_tesco
Tak, sme rodinka s tromi malými deťmi, zdravie je pre nás prvoradé a snažíme sa udržiavať domácnosť v čistom stave pomocou ekologických prostriedkov. Doma je vždy čo robiť, ako pri väčšej rodine a hlavne pri troch výmyselníkoch🤭😁
Deti vedieme k triedeniu odpadu, aby neplytvali jedlom ani výrobkami, ako sú sprchové gély napríklad(fakt nie je nutné, aby pri kúpaní minuli polovicu fľašky, voňať budú aj pri menšom množstve🙂)
Kladiem dôraz na bezpečnosť, preto rada využívam eko čističe, a samozrejme na odľahčenie našej planéty, pretože my tu už možno dlho nebudeme, no naše deti a ich deti ešte áno ❤️🥰
Testovanie by nás veľmi potešilo❤️💚

18. mar 2022

Nakoľko máme doma predcastniatko, potrebujeme mať domácnosť a všetky detské veci vždy v čistote. Radi by sme sa zapojili do testovania. Zatiaľ sme eko neskúšali. Vďaka

18. mar 2022

V prvom rade sa snažíme vždy do obchodu nosiť platenú tašku a taktiež na ovocie a zeleninu máme látkové vrecúška. Na čistenie sa snažíme kupovať ekologické čističe, alebo použijeme co nám ponúkne domácnosť (ocot, citrón....). Co sa týka napríklad plastových teglikov od jogurtov alebo kúpeľných rastlín tie využívame na sadenie priesad alebo ich donesieme na trhovisko kde si ich zoberú predajcovia a znovu ich použijú.

18. mar 2022

Snažím sa minimalizovať množstvo odpadu - smetnú nádobu u nás vyvážajú raz za 2 týždne a my v nej máme naplnenú tak polovicu. Prevažnú väčšinu odpadov a obalov recyklujeme, nemám problém aj investovať čas a odniesť ho na miesto, kde ho zrecyklujú. Tiež nevymieňam spotrebiče a elektroniku len preto, že už "vyšla z módy". Kým funguje, tak nevyhadzujeme.

18. mar 2022

Pestujeme, chováme a vyrábame si väčšinou veci ( od chleba po maso) ,oblečenie nekupujeme, ale swapujeme…vedieme k tomu aj naše deti 😉

18. mar 2022

Teším sa keď vidím koľko ľudí sa snaží niečo robiť pre túto planétu 🙂
My sa snažíme hlavne produkovať, čo najmenej odpadu.. A všetok odpad separovať vrátane bio odpadu... Jazdiť, čo najmenej autom, krátke vzdialenosti prejst len pešo, kolobežkou alebo na bicykli.. Taktiež jazdiť mestskou dopravou .Momentálne čakáme naše prvé mimčo a budeme sa ho snažiť vychovávať taktiež menej konzumným spôsobom života. Na začiatok máme v pláne látkové plienkovanie..

18. mar 2022

Snažím sa nakupovať a predávať oblečenie na bazároch, samozrejme recyklujeme, kupujem eko výrobky, v obchodoch neberiem sáčky a podobne 😊

18. mar 2022

Začínam s tým a chcem sa polepšiť, myslím, že je super, že to konečne takto funguje, náhradné náplne, namiesto novej "nádoby", prírodu máme len jednu...

18. mar 2022

Dobrý deň, keďže žijeme v dobe kde je potrebné udržiavať čistotu a všetko dezinfikovať, tak určite poteší vyskúšať prostriedky čo sú šetrne k prírode a hlavne k nám ľudom, lebo nie je nič lepšie ako byt zdravý a mať čistú prírodu 😁to už vie aj náš dvojročný Sebinko.

18. mar 2022

Použím eko prostriedky už dlho a rada by som vyskúšala aj vaše 👍 priroda okolo nás mi nieje lahostajná

19. mar 2022

Ja som maniačka na čistotu :D áno každý deň povysávam, poutieram prach, počistím všetko :D kuchyňu čistím každý druhy deň. Podlahu každý deň. mam rada vôňu čistoty, a celkovo mam rada ak je čisto 🙂 čo pri dvoch deťoch musím uznať, mi to celkom ide 🙂 Tuto značku používam už druhý rok. Tak že, by to bola pre mňa úplne super 🙂 konečne, by som napísala a aj pofotila moje skúsenosti a moju čistú domácnosť 🙂 Lebo napísať svoje denné ,, menu,, na čistotu, na to potrebujem viac dní :P Ďakujem

19. mar 2022

Naša rodinka ako asi každá separujeme odpad,snažíme sa používať aj výrobky ktoré neobsahuju chémiu atď keďže máme maličke novorodeniatko.
Výrobky by som chcela testovať preto, lebo viem, že by sa z našej strany dalo urobiť ešte viac..ak budem spokojná verím ze v používaný budem naďalej pokračovať.

19. mar 2022

S rodinkou separujeme chodíme do bezovalovych obchodov nosíme plátené tašky... Malý krivkami aké aspoň troška sa snažíme ...

19. mar 2022

Snažíme sa triediť odpad- papier a použité baterky šetríme deťom do zberu,plasty sa snažíme o najmenej znižovať v domácnosti,končia v žltom smetiaku.Máme Sodastreamovú prístroj,tak zarábame bublinkové nápoje.Oblečenie apo deťoch sa snažím posúvať ďalej.Na nákupy nosím zásadne len svoje tašky,snažím sa kupovať väčšie balenia tovarov,aby vzniklo menej odpadu.Dosť používam v domácnosti ocot.

19. mar 2022

Do obchodu si s manželom berieme vždy vlastné tašky z domu, snažíme sa aj sieťky na ovocie alebo zeleninu (no občas na to pozabudneme) keďže je to u nás zatiaľ len novinka. Doma separujeme odpad, vyrábame si vlastný prácí gél zo žlčového mydla, alebo používame mydlove orechy na pranie. Často využívame na čistenie v domácnosti ocot, sódu, citrony. Mamina mi pestuje lufu, ktorá sa dá zkompostovať(keďže my bývame v byte) a používame ju miesto klasickej hubky na riad, ale mňa má aj využitie v kúpeľni miesto špongie na telo.

19. mar 2022

V poslednom čase čoraz väčší dôraz prikladám na selektovaniu odpadu. Tašky do obchodu berem vždy vlastné. Pár mesiacov už používam eco prací prášok. Rada by som vyskúšala aj tieto výrobky. Určite by nám oomohli aby sme si vedeli vytvoriť udržitelnejší životný štýl

19. mar 2022

Vždy bol pre mna poriadok veľmi dôležitý, a keď viem, že niesom v miestnosti kde je kopa prachu a viem, že dýchame čistý vzduch, hneď mám lepší pocit… Odkedy sa narodil syn trávim dva krat viac voľného casu upratovaním, pretože “čistota je pol života”.. nemám rada prach, špinavú kuchyňu a hlavne kúpeľňu, na tu prikladám čo najväčší doraz… upratujem čo dva dni,a snažím sa poslednú dobu používať výrobky ktoré niesu až tak moc chemicke..
rada by som vyskúšala tieto prostriedky, nemám ich overené a nikdy som ani nič z týchto výrobkov nepoužila

20. mar 2022

Triedime odpad, kompostujeme, minimalizujeme nákupy, snažíme sa využiť, čo máme doma bez dokupovania.

20. mar 2022

Používam ekologické prostriedky už dlhšie a snažím sa fungovat bezobalovo a dokupovat len nahradné naplne. Zaroven sa snažím používat co najmensie mnozstvo prostriedkov, cize hladám prostriedky, ktoré aj s malou kvapkou dokazu zazraky. Samozrejme triedime odpad a pouzívame vermi komposter. Udržatelnosť a zníženie zaťaženia prostredia vnímam ako zodpovednosť každého človeka a rada budem inšpirovať k tejto ceste.

20. mar 2022

Dobry den. Rada by som sa zapokila do testovania Vasich novych produktov. Otazka udrzatelnosti je pre mna velmi dolezita. Doma sa snazime k tomu vychovavat deti, triedime odpad (aj jo chodime zbierat do prirody), snazime sa fungovat co najviac bezobalovo a kupujeme prirodne a eko cistiace produkty, ktore co najmenej zataxia nase odpadove vody. Radi by sme tuto tesco radu vyskusali - rada napisem recenzie nie len tu na MK, ale aj na mojom.instagrame a FB.

20. mar 2022

Používame eko produkty so šetrným zložením, netestované na zvieratách, s prírodnými zložkami, recyklovateľné a z recyklovaných materiálov, recyklujeme a separujeme odpad. Ak sa dá tak kupujeme iba náhradné náplne a nekupujeme zbytočnosti. Taktiež aj čo sa týka nielen čistiacich prostriedkov, ale aj kozmetiky a oblečenia. Znižujeme uhlíkovú stopu tým, že oblečenie ktoré nenosíme ďalej daraujeme.A učíme tak aj naše deti k šetrnosti a láske k prírode.

20. mar 2022

Snazime sa pouzivat ecco cistice a vzdy pretriem ci podlahu, wc umyvadlo aspon 1x denne aby sme mali cisto kedze male male dieta a vsetko chyta. Tieto by sme velmi radi vyskušali zatial sme ich nemali.

20. mar 2022

Kvôli dcére riadim denne. Používam domáce výrobky a Eco výrobky.
Keďže žijeme v dome,kúri sa uhlím, tak sa zanesie prach. Vysávam každý deň, aj wecko sa denne umýva.

20. mar 2022

Ja upratujem doma velmi casto 🙂 Vzdy nieco utieram kupelnu wc, sklenene stoly zrkadla, kuchynu mam velmi rada ked je tip top takze kazdy den upratujem. Velmi mam rada ked je vsetko ciste a vonave. Mame aj dost vodneho mame a takze kazdy tyzden raz utriem vsetko aj od vodneho kamena(sprchovy kút, dres v kuchyni, umyvadlo.

20. mar 2022

Ahojte, mamičky,

ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Testovanie úspešne prebehlo a ak vás zaujímajú hodnotenia, môžete si ich pozrieť v Centre recenzií.

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Krásny deň prajeme,

konik_testuje

@13katarinka13, @1978martina, @89petra89, @adgf, @adipal, @adri1234, @adusqua, @ajja1, @ajocka79, @akriakova, @andrea0710, @andrea_82, @andy57, @aneta_pa, @angu14, @anjelik9993, @asfalt, @aurorastone, @aurorax, @babitasisi, @barbie77, @beatabuckova, @beatkkka, @bejja15, @bekyna208, @bettybelo, @blbovina, @boba83, @bogdanovska, @borka2007, @catherine_and_pete, @christiech, @comika, @danielasemenikova, @danielka234221, @danielka277, @danitu, @darinkazv, @dianna_, @domculik, @domcurik27, @dominca0308, @dominika19p, @dominikakr, @dudart, @efaz, @elen241, @elenatazka, @elinka5, @elkatelkaaa, @erika630, @erikad82, @espresso, @evi12, @evvitamvas, @fedina1, @gabikacs11, @guiseppinka, @harpinaha, @henka0611, @inguska3, @irenaliza, @italy2, @ivana2504, @ivanakubranska, @ivanka_, @ivanuskaa171, @ivinkal, @ivuska_3, @iwuska28, @janasofi, @jane0123, @jane1987, @janulienka1103, @jarkam721, @jarkapaba, @jarkatalianova, @jasita, @jasminkaj, @jeanejj, @jenny686, @julka1995, @kacen_em, @kaja153, @kajkajanka, @kamilalee, @katarina414, @katarinkapetko, @katreb, @katushkas, @keira13, @kesis, @kimmi17, @kishtika, @kkaciatko, @knikoleta, @kosatka123, @kovarovicova, @krajstusko, @kristeenka_ch, @kristinuhro, @lamara55, @laura1813, @laylalu, @len_nig, @lenicka777, @lenik888, @lenka17121, @lenusik296, @lienka525, @lillylea, @lindandca, @luboslavk, @luciatisajova, @lucinka12356, @lucinka128, @ludka140281, @luma1, @lusy_lu, @m_arci, @maca_k, @majina1974, @majkabambulik, @mama80, @maminagabika, @maminka0412, @marcolenka, @mariadarina, @marianas, @martinape85, @maruskaw, @masiarova1, @mazda323f, @melani19, @merynka3, @michaelasviezena, @michi2912, @miiceencoovaa, @mima207, @mimi269, @mimuska125, @minkus, @miriamka24, @mirka9636, @misajelka, @mischumischu, @misinka0611, @miskovastefania, @misurka7, @monic1804, @monkom, @motylikxxx, @natalll, @nataly233, @nedockavec, @nikol1316, @ooxy, @paslavka, @pattinka, @peterk298, @petram124, @pinkgirl, @pssssst007, @puskaruka, @radka_6, @renka30, @romankova, @romca410, @sailes, @samarra, @savko_didi, @shisha211, @sibrez, @silvia1297, @silvia1906, @silvias31, @sim_icek, @sima1415, @simie10, @simka9956, @sisa1125, @slavka234, @slovan99, @smolinka322, @sperka, @stanusenka, @stormie, @suet1994, @susanmh, @susannah5, @tamarkissova, @tinafigo, @tinibini, @tkmama, @tomcimka, @ursulienka1, @valeriabanas, @veronika508, @veronka2104, @vevulik18, @vierka112, @viktoras8, @vive, @xxxxxnnnnn, @zajinkakoni, @zena159, @zuzkasla, @zuzkazp, @zuzu11166, @zuzu6612, @zuzu90

28. apr 2022

Začni písať komentár...

Odošli