konik_testuje
7. nov 2022
5133 

Skúsenosti s dm drogerie markt – vianočné pečenie s dmBio

Vietor oblizuje krov strechy. Hrá na škridlu ako na cimbal. Škorica a klinčeky vo varenom víne šteklia chuťové poháriky jazyka. Zo šálky sa ťahá para a krúti sa do špirály ako v reklame na kávu. Sadám si za kuchársku knihu, ktorú som zdedila po babke. Vlastne, kniha je veľmi vznešené pomenovanie. Je to zožltnutý zošit plný receptov, ktoré vo mne vyvolávajú tie najkrajšie spomienky na detstvo. Hľadám recept na jej preslávenú bábovku. Prechádzam opatrne stránkami. Pri pohľade na recepty na klasické vianočné dobroty, ktoré u nás na sviatočnom stole nesmú chýbať, si uvedomujem, že tu onedlho máme Vianoce. Viete už, čo budete piecť? Je úplne jedno, či preferujete recepty na rokmi overenú klasiku alebo radi skúšate nové, s kvalitnými ingredienciami zn. dmBio bude stáť výsledok určite za to! Neveríte? Tak ich otestujte.

Čo budeme testovať?

dmBio Bourbon mletá vanilka, 5 g25 – je získaná z celých vanilkových strukov. Intenzívna chuť pravej vanilky má na rozdiel od umelého vanilínu intenzívnu vôňu a zjemní vaše dezerty, zákusky a nápoje. Využitie nájde v bežnej aj exotickej kuchyni. Pokrmom dodáva výraznú, aromatickú chuť a prenikavú vôňu. Zjemní chuť sladkej dobroty, môžete ju pridať do kávy či smoothie.

dmBio vanilkový puding  v prášku, 3 x 35 g 12–  je chutný studený i teplý, čistý alebo s ovocím. Pravá Bourbon vanilka a štipka himalájskej soli dodávajú pudingu jemne aromatickú vôňu. Je ideálny pre všetkých, ktorí majú chuť na sladké a ktorí ocenia skutočný pôžitok.

dmBio cukor z kokosových kvetov, 250 g11 -  je vysokokvalitný prírodný produkt s jedinečnou chuťou pripomínajúcou karamel. Získava sa z nektáru kokosovej palmy. Počas procesu sa cukor oddeľuje od sirupu a dodáva mu jemnú chuť. Prírodné sladidlo sa hodí predovšetkým na dochutenie šalátových dresingov a wok pokrmov. Je tradičnou súčasťou ázijskej kuchyne. Je tiež exotickou alternatívou k bežnému cukru, a preto má v kuchyni mnohostranné využitie.

dmBio jemná horká čokoláda, 100 g10 – vám poskytne výnimočný čokoládový pôžitok vďaka tým najlepším kakaovým bôbom z Dominikánskej republiky. Lahodná horká čokoláda bez umelých aróm alebo prídavných látok je zárukou jedinečného chuťového zážitku. Špeciálna vnútorná fólia je kompostovateľná, ponúka vynikajúcu ochranu výrobkov a zachováva ich arómu.

dmBio hrozienka, 500 g23 – pochádzajú z hrozna zrejúceho na slnku. Boli šetrne sušené a hodia sa na dochutenie múčnikov, sladkých jedál ako aj mäsových a rybích pokrmov. Hrozienka sa dobre dávkujú a vďaka opätovne uzatvárateľnému obalu zostanú dlho čerstvé. Neobsahujú konzervačné látky a vyrábajú sa len sušením.

dmBio kakaový prášok, 125 g31 – je vyrobený z najjemnejších kakaových bôbov, ktoré sú starostlivo vyberané podľa prísnych kritérií na kvalitu. Kakaový prášok, mierne zbavený tuku, sa vyznačuje vyšším obsahom kakaového masla a intenzívnou čokoládovou chuťou. Je ideálny na pečenie koláčov, muffinov a sušienok. Plná, jemne trpká chuť a výrazná farba zaručujú pri pečení dokonalý výsledok. Vhodný aj na prípravu chutných nápojov a dezertov.

dmBio panenský kokosový olej, 620 ml22 – je lisovaný za studena a má jemnú arómu šťavnatého kokosového orecha. Patrí k rastlinným olejom s vysokým obsahom nasýtených mastných kyselín, ktoré si do 25 °C udržiavajú tuhú konzistenciu. Pri vyššej teplote je tekutý. Vhodný ako prísada do pokrmov, ale tiež ako kozmetika – prospieva pokožke.

dmBio prášok do pečiva, 4 x 17 g 11– s práškom do pečiva vytvoríte nadýchané cesto mávnutím ruky. Prášok bol vyrobený z prírodného vínneho kameňa, je vegánsky a ideálny na piškótové cesto, chlieb a keksy.

dmBio špaldová múka T 630, 1 kg12 – má jemnú arómu a optimálne pekárenské vlastnosti robia z tejto múky superhviezdu v kuchyni. T-kódovanie označuje, aký je obsah minerálnych látok v múke. Čím vyššie číslo, tým vyšší obsah minerálov a bielkovín a nižší obsah gluténu. Múka je vhodná na sladké aj slané pochúťky. Je to typ veľmi jemne pomletej múky, vďaka čomu má svetlú farbu.

dmBio sušené pekárske droždie, 7 g 9– je mimoriadne aktívne, má jemnú chuť a je jednoduché na použitie. Je preto ideálne na prípravu sladkého aj slaného pečiva. Obsah vrecúška zodpovedá polovici kocky čerstvého droždia a vystačí na 500 g múky.  

Koho hľadáme

Na toto sladké predvianočne naladené testovanie hľadáme 25 žien, ktoré rady pečú, skúšajú nové chute, zamaškrtia si, no zároveň si potrpia na kvalitné a zdravé suroviny. Hľadáme tie ženy, ktoré vedia oceniť dobré jedlo a ktoré s radosťou pripravujú dobroty pre svoju rodinku či priateľov. S výsledkom testovania sa musia podeliť nielen prostredníctvom textu, ale aj fotiek.

Ako sa zapojiť

Ak sa chcete tešiť z vybraných produktov tohto zdravého a chutného predvianočného balíčka, stačí, ak nám do komentára napíšete, aké pečené dobroty nesmú chýbať na vašom sviatočnom stole. Pokojne sa pochváľte aj fotografiou.  🙂

Čas na zapojenie sa máte do nedele 13.11.2022 a v priebehu týždňa vyberieme 25 žien, ktoré potešíme a oslovíme internou poštou.

Držíme palce a tešíme sa na vaše komentáre. 🙂

konik_testuje

#test_dm41

Dobrý deň prajem,

ja ako milovník pečenia a sladkého sa už nemôžem dočkať Vianoc a vianočného pečenia s detmi. U nás nesmie chýbať mix suchých koláčov a koláčov s plnkou. Každý rok sa snažím o obmenu. Klasikou, ktorú však nikdy nemením sú medovníčky, linecké koláčiky, vanilkové rohlíky, alebo žĺtkový koláč 🙂

Veľmi by nás ( píšem schválne nás, keďže pri pečení mi rád asistuje 5 ročný syn ) potešilo otestovať DM BIO produkty z DM drogérie, keďže opäť by to bola príležitosť na spoločne strávený čas 🙂 S radosťou sa podelíme o svoje dobroty ktoré sa nám podarilo upiecť alebo uvariť 🙂 Prikladám koláž fotiek z minulého roka ako mi syn asistoval pri vianočnom pečení suchého pečiva 🙂

Želám príjemný zvyšok dňa 🙂

7. nov 2022

U nás každý vie, že milujem vypekať a obzvlášť na Vianoce ❤️👏 každý rok robíme lepence, šuhajdy, perníčky + každý rok skúšam nový recept. Vždy pečiem pre celú rodinu a vždy keď je napečené, poroznášam ostatným ❤️ budúci rok na Vianoce už mi bude pomáhať aj moja bambuľka, na čo sa veľmi teším.

7. nov 2022

Určite nesmú chýbať medovníčky, vanilkové rožky a zázvorníčky mňam už sa teším

7. nov 2022

U u nás jednoznačne nesmú chýbať medovníčky a grilažky 😊 bez tychto dvoch si neviem Vianoce ani predstaviť 😊

7. nov 2022

U nás v žiadnom prípade nemôže chýbať dobrý punčák 🤩 ten sa minie pri každej príležitosti 😀 a za tým nasledujú fanta rezy 🤩 nie sú to klasické vianočné zákusky, ale viem že ich všetci milujú 🥰

7. nov 2022

Vianočné pečenie ❤

K vianociam neodmysliteľne patrí pečenie. Tá vôňa, keď koláčiky prevoňajú celý byt je úžasná.

Tento rok sa veľmi teším, že už mi bude dcérka pomáhať. Minulý rok mi robila tiež spoločnosť v hojdacom kresielku 🥰.

U nás na stole nesmú chýbať perníčky, grilážky, metrový, koksky, linecke, raw guličky a makovník, ktorý pečiem na počest nášho starkého.

Tak hurá piecť 😊

7. nov 2022

Hmm, nezvyknem sa zapajat, ale kedze stravim cas tesne pred Vianocami s velkou rodinou ( a oni su na DM kvalitu zvyknuti ), pri peceni pre 9 ludi sa urcite otestuje vsetko 🙂

7. nov 2022

Naša rodinka má najradšej: vanilkové rožteky, medvedie labky,linecké, medovníky, čoko crinkles, orechové rohlíčky, škoricové koláčiky, šuhajdy a veľa iného, čo ma ešte do Vianoc napadne upiecť, pečenie je moja závislosť 🙂

7. nov 2022

U nas nesmu chybat medovnicky, vanilkove rozky, kokosove fukane rozky tie zboznujeme a samozrejme laskonky. Kedze jeden clen rodiny musi drzat dost setrnu dietu tak sa snazim.vyberat kvalitne prisady a to dm bio je. Cize u nas by to bola super testovacka 😌

7. nov 2022

Kedze milujem tradicie a ,,tradovanie,, starych receptov. Poctivo si zapisujem, skusam a peciem s mojou prababickou. Ta mi ukazuje ako s laskou pracovat s cestom, ako od , ,oka,, pracovat so surovina a hlavne, kedze bola cely zivot cukrarka , zasvacuje ma do tajnych cukrarskych trikov a zlepsovakov.
U nas nesmu chybat medovnicky ktore sme uz odstartovali vcerajsim dnom, vona sa tiahne po celom byte a budu vo vyzdobe na vencekoch, stromceku,na stole, vanilkove a orechove rozteky, visnove gulocky, oriesky, plnene kosicky,linecke,kokosky,stedrak, medvedie labky.

A ako to byva? Pred Vianocami skryvam, lebo vsetko pojeme ;) po Vianociach nukam ;)

Pecie sa u nas non stop...kazdy den,ci chlebik,ci kysnute kolace, zaviny, buchty🎁🎄🥮🍩

7. nov 2022

Pecenie je moja vasen,rada pretváram tradicne recepty do netradicneho "šatu". Na Vianoce u nas na stole nesmu chybat suche aj plnkove kolace (napr. Linecke,crinkles,kavove zrna,medovniky,puncove rezy,grilaze,karamelove veterniky,...). Aby si kazdy prisiel na chut.Tento rok sa tesim myslienke,ze mi pri peceni medovnikov bude asistovat moja takmer 2 rocna dcerka( Uvidime aka bude realita) 😍😀😀😀 a kedze som k stedrovecernemu stolu do nasho noveho bytu pozvala aj rodicov s bratom.Tieto kvalitne suroviny by na 100% nevysli na zmar.

7. nov 2022

Suché koláčiky a koláčiky s náplňou nesmú u nás chýbať . Mamina ma narodeniny 01.01. tak by sme jej niečo upiekli ♥️🍀

7. nov 2022

Za oknom tma, vnutri teplucko, vona skorice a vanilky, jemne znejuce koledy... A do toho zvuk mixera a pol kila muky na zemi. Aj take je nase pecenie.
Na Vianoce pecieme oblubene vanilkove rozteky, medovnicky, linecke kolaciky, vianocku. A z tychto surovin by sme isto pripravili aj famozny kysnutý pudingoš. Nielen na Viaoce, hoci aj hned 🙂

7. nov 2022

u nás nesmú chýbať kokosové rožky, rafaelo gulôčky, medovníčky a vanilkové rožky 🙂 Vianoce milujeme a ja milujem vianočné pečenie, keďže výrobky dmBio sú bezkonkurenčné (vždy cítim v koláčikoch rozdiel v použití surovín, napr. vanilka) 😍

7. nov 2022

U nás nesmú chýbať kváskové medovníčky podľa vlastného receptu a k tomu podľa nálady. Značku DM bio poznám veľmi dobre a v našej špajzke nechýbajú zásoby tejto značky. Aj produkty v tomto testovaní mám odskúšané a niektoré používam pravidelne.

7. nov 2022

Medovnicky jednoznacne nesmu u nas chybat, potom su to medove rezy, rozne "gulky" a podobne. Uz teraz sa nevieme dockat vianocnej atmosfery a uzasnej vone pri peceni ♥️🎄

7. nov 2022

Medovníky,linecké koláče a moje obľúbené parížske rožky ❤️

7. nov 2022

U nás zbožňujeme veľa dobrôt a vždy sa ich snažím pripraviť čo najlepšie, najchutnejšie a najkvalitnejšie. Rada používam len kvalitné a zdravé suroviny i keď občas sa to bez tých nezdravých nezaobíde. Používam len kvalitnú čokoládu, med od včelárov, trstinový cukor, kypriaci prášok bez fosfátov.. na vianočnom stole nám zo sladkého nesmú chýbať domáce medovníčky, vanilkové rožky, linecké koláčiky, grilážky, kokosové guľky, šuhajdy a podľa chuti buď medové rezy alebo puncové rezy 🙂 je toho vždy dosť veľa a pre to by tento testovací balíček veľmi pomohol a možno by sme skúsili aj nejaké novinky keďže pár surovín z ponuky nepoznám a rada by som ich skúsila 🙂

7. nov 2022

Ahojte. Celá naša rodinka je “koláčová” 😃 chvalabohu, to na nás nie je vidieť. Ale milujeme sladké a už teraz sa tešíme na Vianočné fajnotky. Nesmú chýbať perniky, medové rezy, vanilkové rožky a z nepecenych suhajdy, kávová roláda, vianočné úle. 😊

7. nov 2022

Ahojte.☺
U nás nesmú na vianočnom stole chýbať medovníčky, medové rezy, medvedie labky, linecké koláčiky všelijakých tvarov, orechové košíky, vanilkové rožteky, kokosové kolieska, zo slaného pečieme praclíky. Toto všetko, ak som na nič nezabudla si pečieme na Vianoce.❤ Na foto je malá ukážka z koláčikov.☺

7. nov 2022

Na Vianoce máme radi tradičné zákusky a to: medovníčky, štedrák, zamatová roláda, parížske rožky, kokosové ježe, linecké pečivo, vanilkové rožky, bratislavské rezy, orechové štangle a rumové guľky. Každý si nájde obľúbený zákusok. Pečieme pre celú štvorgeneračnú rodinu. 🙂 Už sa teším aj na tohtoročné pečenie.

7. nov 2022

Dobrý deň, u nás nesmú chýbať domáce koláče . Milujeme všetko sladké . Takže linecké koláčiky, kokosové guľky,medové rezy .. ale rada pečiem aj zdravé varianty . 🙂🥰

7. nov 2022

Predám čas vianoc jednoznačne prve musia byť medovníčky. Celá rodina zbožňujeme ako pri pečení prevoňajú celý byt🤗 Ďalej na stole nemôžu chýbať medové rezy, čokoládové guľky, metrová roláda a babkin orechovnik ,makovník, ktorý som sa konečne naučila aj keď nie je taký dokonalý ako ten,ktorý piekla babka.

7. nov 2022

U nás na stole je kopec druhov zákuskov ale určite tam nesmú chýbať linecké, medovníky a vanilkové rožky ❤️bez toho Vianoce u nás nemôžu byť 🙂

7. nov 2022

Nesmú u nás chýbať medovníčky, linecké a medvedie labky. Okrem toho ešte štedrák. Tento rok by sme však chceli skúsiť zmenu. A vyskúšať recepty z knihy zdravých receptov. 😊

7. nov 2022

U nás sú to medovníčky, grilazky, linecké, peciatkove keksíky, kokosovo čokoládové keksíky, kokosky, medvedie labky, makové rožteky, vianočka, je toho viac. Vypekam s radosťou celý december. Fotka síce nevianocna, ale vypekam doma pravidelne

7. nov 2022

Na našom stole mame najradšej medové rez , linecké a medovníčky 💜💚 tesime sa na ich prípravu 🥰🎄

7. nov 2022

#test_dm41
U nás na sviatočnom stole určite nesmú chýbať medovníčky a po skúsenosti z posledných dní určite nebude chýbať ani cheesecake lebo sme sa doň zamilovali 🤤🤤
A s mojím novým kuchynským robotom bude tento rok pečenie vianočného pečiva jedna radosť 😍🤤

7. nov 2022

#test_dm41
u nás začína advent čokoládovými crincles - tie si zamiloval náš najmladší, potom pečieme medovníčky - synove must have a rodinná výzva v zdobení, babičkine lekvárové koláčiky s mandľou, bielkové orieškové sucháriky, klasické linecké koláčiky s malinovým džemom od mojej mamky (idem skúšať super recept od pani Cukrouškové), a musia byť i orechové a makové bajgle (akurát dnes mi prišiel čeerstvý domáci mak). Rozmýšľam i nad biskupským chlebíčkom - odskúšaným a neodskúšanou vianočnou štólou - 1.z toho isto bude. Už teraz sa na to teším 🙂

7. nov 2022

Na Vianoce nesmú u nás chýbať medovníčky. Pečiem ešte vianočku, linecké koláčiky, biskupský chlebíček s orieškami a kandizovaným ovocím, medvedie labky, žebro rezy. Zbožňujem vôňu vanilky, medu, škorice, a pomarančov počas pečenia pred sviatkami.

7. nov 2022

Na vianoce vypekame rozne novinky, ale aj overene klasiky. Vianocka nesmie chybat, bosniaky na polievku, klasicky stedrak, vanilkove rozteky, zdrave keksiky pre dcerku, medovnicky, cokoladove, kokosove gulky, alebo rozne novinky, ktorymi sa inspirujeme na internete.

7. nov 2022

u nás musia byť Vianoce prevoňané koláčikmi, začíname vždy medovníkmi, aby som stihla nazdobiť pre všetkých a potom už len pomaly s drobcami vypekáme to, čo máme radi 🙂

7. nov 2022

U nás nesmú chýbať medovníčky, linecké, kokosové ježe a štedrák 🥰 na Silvestra vždy pečieme žĺtkove a medové rezy

7. nov 2022

u nás ponúkame linecké pečivo, vanilkové rožky, BB guľky, medovníčky 💝❤️

7. nov 2022

U nás nesmú chýbať medovníčky, medvedie tlapky, linecké koláčiky, kokosové jeze, a nejaké guľôčky ci Rafaelo, rumove alebo marlenka a moje obľúbené suhajdy

7. nov 2022

Medovníky, linecké koláčiky, sunquick rezy, puncove rezy, Marlenka (domáca samozrejme),
BB guľky, kysnutý domáci čokoládový koláč ❤️. Testovanie by nás veľmi potešilo, keďže milujeme DM drogériu a zároveň milujeme pečenie, takže by sme zužitkovali veci do posledného gramu 😊

7. nov 2022

Testovanie produktov DM na pečenie by ma veľmi potešilo, milujem pečenie a varenie vo svojej novej kuchyni, chesecake, torty, trdelniky, pavlovky ale aj klasické koláčiky od kysnutých po plnkove, hlavne medovníčky ktoré ako prvé padnú u detí za obeť.

7. nov 2022

#test_dm41
Do Dm chodim kupovať nielen drogeriu, ale vždy do košíka vložím niečo aj do špajze. Ako mama, manželka, susedka, kamoška sa snažím vždy niečo vykuchtiť minimálne v nedeľu ku kávičke, ale rada sa hecnem a ukuchtím niečo aj cez týždeň do školy, či práce na desiatu. Testovací balíček by ma veľmi potešil. Najradšej pečiem na Vianoce klasiky, no každý rok skúšam aj nové recepty, určite tomu nebude inak ani tento rok. 🙂

7. nov 2022

Ahojte, aktuálne nesmie chýbať medovnik- perník. úspešne prebehla skúška na Vianoce :D Máme aj jesenné vykrajovacky, v DM sme objavili aj perníkove korenie.

7. nov 2022

U nás nesmú chýbať nikdy linecké, či už na Vianoce alebo počas celého roka milujeme ich celá rodina

7. nov 2022

U nas musia byt suhsjdy, mame ich radi

7. nov 2022

Pekný deň prajem,

Toto testovanie by nás so synčekom (5r.) veľmi potešilo. Pečenie nás veľmi baví, spoločne radi pečieme dobroty. Navyše, máme teraz novú trúbu, tak treba poriadne vyskúšať jej funkcie a výkon pri pečení. Máme radi hlavne zdravé dobroty, no samozrejme si s radosťou pochutnáme na sladšej dobrote ako napr. makovo-jablková domáca štrúdľa, bábovka, vanilkové rožky či medovníčky, ktoré u nás nesmú chýbať na vianočnom zozname a na stole 😊🎄🍯🥜🍫🥮 radi skúšame nové recepty, rôzne muffiny, či keksíky pečieme, sme kreatívni a popri tom potešíme aj našu rodinku sladkými dobrotami. Testovanie by bolo super a hlavne synček, môj veľký pomocník pri varení a pečení, by sa tiež rád zapojil. Cez víkend sme upiekli spolu bábovku s kúskami čokolády a sušienok a taktiež sme si už aj kúpili nivé formy na pečenie a vykrajovanie medovníčkov 🍪🍩😊👍🤎

7. nov 2022

Pekný deň prajem,

Toto testovanie by nás so synčekom (5r.) veľmi potešilo. Pečenie nás veľmi baví, spoločne radi pečieme dobroty. Navyše, máme teraz novú trúbu, tak treba poriadne vyskúšať jej funkcie a výkon pri pečení. Máme radi hlavne zdravé dobroty, no samozrejme si s radosťou pochutnáme na sladšej dobrote ako napr. makovo-jablková domáca štrúdľa, bábovka, vanilkové rožky či medovníčky, ktoré u nás nesmú chýbať na vianočnom zozname a na stole 😊🎄🍯🥜🍫🥮 radi skúšame nové recepty, rôzne muffiny, či keksíky pečieme, sme kreatívni a popri tom potešíme aj našu rodinku sladkými dobrotami. Testovanie by bolo super a hlavne synček, môj veľký pomocník pri varení a pečení, by sa tiež rád zapojil. Cez víkend sme upiekli spolu bábovku s kúskami čokolády a sušienok a taktiež sme si už aj kúpili nivé formy na pečenie a vykrajovanie medovníčkov 🍪🍩😊👍🤎

7. nov 2022

Na našom vianočnom stole nesmú chýbať medovníčky a kávové zrná 🤤🥰

7. nov 2022

Jednoznačne vanilkové rožky - to by mi chlap neodpustil 😅.. a zazvorniky - to by som si neodpustila ja 😂.. ostatné druhy sú už vecou dohody a aktuálnej chuti.. vždy máme tak 4-5 druhov.. stačí nám aj pomenej, keďže v rámci rodiny si meníme za iné druhy 😊

7. nov 2022

Unas nesmú chýbať klasické medovníčky a koláčiky z lineckeho cesta, vanilkové rožky a pečieme aj kapustovy koláč z kysnutého cesta.(tzv. Kapušnik)

7. nov 2022

Pečiem veľmi rada, keď sme rástli, vždy v nedeľu sa u nás piekol nejaký zákusok a na Vianoce sa nám raz s maminou podarilo napiecť ako na malú svadbu -myslím, že to bolo 18 druhov rezaných a suchých zákuskov , bolo nás doma veľa 😁 pečiem po celý rok aj na Vianoce, nie až toľko druhov, ale určite u nás nesmú chýbať medové rezy, žĺtkový koláč, linecké pečivo, medovníčky, každý rok vyskúšam aj nový recept , ktorý v predvianočnom čase nájdem , okrem toho máme zopár iných druhov koláčikov v rámci výmeny v rodine 😊

7. nov 2022

Určite nesmú chýbať medovníčky (i keď ja som bohužiaľ na med alergicka, no priateľ ich zje aj za dvoch 😂), ďalej vanilkove rozteky, parížske a linecké pečivo. Tento rok má však čaká mala zmena - treba niečo upiecť aj pre 8 mesačného drobčeka 😇👶

7. nov 2022

Zaviedla som marlenkovu tradíciu 😋🥰 Saršia dcéra miluje punčové rezy, ja neodolán medovym rezom, kokoskám, rumovym guľkám, lineckemu pečivu, ktoré je krásne prevoňané vanilkou. S mladšou dcérkou sa tešíme z perníkov všetkých možných tvarov a priateľ, ako hlavný degustator neodolá ničomu z vianočnej ponuky 🤭

7. nov 2022

U nás nesmú chýbať medovníčky, vanilkové rožky a samozrejme štedrá 😊

7. nov 2022

Ja ako vyucena cukrárka rada vyhľadávam nové recepty a rada ich aj skúšam😊. Rok som mala pauzu keď že sa mi narodili dvojicky no teším sa na Vianoce ako zapojím mojich chlapcov do pečenia🙈😂. Na Vianoce nesmú chýbať medovníčky ktoré milujeme❤️

7. nov 2022

Klasika su medovničky 🙂 tento rok prvykrat budeme piect dve👧🏼, vanilkove rozky, rafaelo guličky a prvykrat budem robit urcite šuhajdy

7. nov 2022

Každý rok pečiem aj s mojimi dvoma dcérami a tieto Vianoce nebudú výnimka len máme novú posilu najmenšiu členku našej rodiny ďalšiu dcérku ❤️❤️❤️ budeme piecť ako každý rok koláčiky s lineckeho o cesta , vanilkové rožky,makové rožky , perníky, kokosové ježky,jablkovopudingovy koláčik ,punčovy rez , rumove guličky, burizonove gulicky

7. nov 2022

Linecké. Pár kíl lineckého 😂

7. nov 2022

Na vianoce pečieme linecké lepené koláčiky, medovníčky a vanilkové rožteky.

7. nov 2022

Keďže som za posledny rok prepadla pečenie, a kupujem aj tieto vaše bio výrobky, tak rada by som sa zúčastnila a skúsila ešte tie, ktoré nemám doma 🙂
U nas doma idu perníky, linecke....

7. nov 2022

Veľmi rada na Vianoce peciem plnené oriešky, grilazky, rožky fúkane, medovníčky a samozrejme linecké a vanilkové rozteky.
S bio výrobkami by sme hneď začali skúšať 😉🌸

7. nov 2022

U nás aktuálne najviac ,,fičia,, koláčiky ktoré môžeme vykrajovať, máme dvojročného dvojičky a veľmi ich to baví. Medovníčky, linecké, .. 🎂🎂Keďže pečiem pre deti snažím sa nahrádzať bežné suroviny zdravšou variantou.

7. nov 2022

U nás jednoznačne nesmú chýbať medovníčky a grilažky

7. nov 2022

Naše tradičné sú: vanilkové rožky, metrový koláč, žerbo rezy, grilážky, medovníky...

7. nov 2022

medovniky, lepene cokoladove srdiecka a samozrejme zazvorniky, och uz sa mi zbiehaju slinky 😍😍

7. nov 2022

Ja pri pečení dbám na kvalitné suroviny, DM výrobky sú zárukou kvality. Na Vianoce u nás nesmie chýbať štedrak, perníková roláda, linecké (tie ale kombinujeme s ovsenou múkou) a kokosový cukor im dodá karamelovú chuť a tiež vanilkové rožky s kvalitnou vanilkou.

7. nov 2022

Tak klasika je medvedie labky,plnene oriešky, venceky a rozne pecivo podla nalady ako momentálne mam chut 😃😉

7. nov 2022

Dobrý deň no také najtradicnejsie sú vanilkové rožky,kokosové rožky ,kávové zrná,kokosovo-kavova roláda, linecké koláčiky,kokosové guľky, Cookies,....

7. nov 2022

Dobry den,
u nas sa teda pecie stale, nie iba cez sviatky. Dcerka miluje medovnicky a naucila na ne aj nas - manzel ma tajny 🤫 recept na makucke cesto, mne vzdy stvrdli 🙈🙈, samozrejme pecieme aj sezonne recepty 🍎🍇🍑🍓, ale na nasom stole na sviatky nesmu chybat linecke kolaciky, medovnicky, vanilkove rozky, gastanove gulocky, penove pecivo s kremom, ale hlavne moje vianocne vanilkove a skoricove trubicky a syrove oplatky.

7. nov 2022

Pečenie mám ako relax, horšie je na tom potom váha 🤣, ale skúšam rada a hlavne preferujem kvalitné suroviny... 😊

7. nov 2022

U nás sa s vianočným obdobím spájajú z koláčov jednoznačne medovníčky, ktoré nesmú chýbať. Tento rok na Vianoce ako samostatná rodinka 👨‍👩‍👦. Chcela by som urobiť prvýkrát likérové špice a linecké koláčiky. Testovaciu sadu by som ako “novo-samostatná-gazdinká” určite rada využila a zúžitkovala. 🍀🙏🏻

7. nov 2022

Kazdy rok peciem na Vianoce s maminou a tak sme v pohode upiekli aj 12 druhov kolacikov. Tento rok nam prvy krat bude "pomahat" moj maly drobcek, takze toho bude asi menej. Urcite nesmu chybat klasicke medovnicky, plnene pernicky a medovnikova rolada. To pecieme iba na Vianoce 😊

7. nov 2022

Tak u nás budú tieto Vianoce zas iné , keďže minule Vianoce si nasa mala Emka moc neuzila , ale teraz už bude mat 16 mesiacov 🙂 a keďže už “plnohodnotne” pomáha v kuchyni samozrejme 😀 chystáme sa spolu upiecť medovníčky , linecké kolieska a určite aj iné koláčiky podľa času 🙂 na štedrý deň nesmie u nás chýbať samozrejme vianocka 🙂 radi by sme vyskúšali aj produkty z dm , ktoré bežne nepoužívame 🙂 🙈🎄

7. nov 2022

Výrobky z DMbio nemôžu chýbať v našom pečení. Pernikove korenie je top. Robíme aj medovníčky.
Najviac však vedie grilaž.🧁🥧🍪

7. nov 2022

U nas jednoznačne grilazky, medovniky a linecke koláčiky 🤩🤩🤩

7. nov 2022

U nás je to 12 druhov koláčikov, ktoré nesmú chýbať na vianočnom stole a sú to: medovníčky, linecké pečivo, grilážky, punčové rezy, kokosky, laskonky, šuhajdy, venčeky, sanquikové rezy, metrový koláč, kokosové guľky a Marlenka. Samozrejme všetko nezjeme, časť rozdáme 🙂

7. nov 2022

Dobrý deň,
u nás sa cukrárčenie dedí už štvrté pokolenie a hoci je to nesmierne ťažká práca, ženy v našom rode si toto sladké umenie odovzdávajú z pokolenia na pokolenie a každá k nemu pridá aj kus svojho ♥ Už ako malé dieťa som musela pomáhať a vravela som si, že touto cestou nikdy nepôjdem. Ale poznáte to, zapovedaný chlieb 😊 A hoci sa tomu už nevenujem, ešte stále pečiem pre svojich najbližších. Keďže sme gurmánska rodina, prvotriedne suroviny sú základ a veľa ingrediencií je v bio kvalite. Milujem originálne koreniny, bylinky, med, domáce džemy, vajíčka a takto vznikli aj zdraví a mimoriadne chutní medoví Mikulášikovia pre deti zo samých zdravých surovín 🎅🎅🎅🎅🎅

7. nov 2022

Naša každoročná tradícia je medovníčky, linecké koláčiky, grilážky a Višňové guľky... Nakoľko ale ja som vianočná maniačky tak každý rok skúšam nové a nové veci. Čiže minuly rok to boli šamrole, parížske rožky a tento rok isto dačo nové budem skúšať 🤭🤭

7. nov 2022

U nás nesmú chýbať marokánky, linecké pečivo plnené lekvárom od maminky, šuhajdy podľa tradičnej receptúry od nagyky a medovníčky. Od narodenia drobca siaham viac po kvalitných surovinách, takže by sme testovanie ocenili celá rodina.

7. nov 2022

#test_dm41 my pečieme medové rezy, šuhajdy, štedrák a kokosvo - orechové rezy. Dcéra (10) je nadšená pekárka a niektoré koláče pešie už sama. Tento rok pribudnú ešte laskonky. Bývame na lazoch, tak vajíčka máme domáce, a to sa nedá porovnať s tými kúpenskýi. Ak už musím kupovať tak len z voľného výbehu alebo min. podstielkový chov. Mať veci v bio kvalite je super. Zdravá strava je základ nášho stravovania.

7. nov 2022

Pečenie je moja malá srdcovka. Vianoce a Vianočný čas je pre mňa ten najkrajší v roku. Priatelia, rodina, svetielka a dobré pohostenie k tomu. U nás sa pečie po celý rok, ale Vianočné pečivo chutí aj tak úplne inak v tomto období, ktovie prečo mmm asi to je tým čarom. U nás z klasického pečiva patria medovníky, linecké, medvedie labky, grilaž, Marlenka a šuhajdy 🤭 každý rok pridám vždy niečo z nových ,, modernejších " trendov ale to skôr ako Silvestrovský alebo Novoročný dezert.

Rada sa s každým dobrým a overeným receptom podelím aj tu 😁
Tak držme si palce a inšpirujeme sa naďalej... Veď koľko ľudí o to viac skvelých receptov.

7. nov 2022

Medovníčky, orechové rohlíčky a medové rezy sú u nás mušt hlave. 😊🥧

7. nov 2022

Ako mala som vanilkove rozky neznasala, teraz sa ich neviem dojdest. Takze kazdopadne rozteky, medovnicky a kazdy rok skusam nieco nove. Kedze oslavujeme aj synove meniny na Stedry den, tak tohto roku to bude nejaka speci vianocno- meninova torticka 😊

7. nov 2022

u mna uz par rokov nemozu chybat skoricove susienky a potom vymyslime aj spolu s muzom co by sme si este dali...vzdy musi byt nieco vhodne aj pre male deti...

7. nov 2022

Jednoznačne medovníčky ktoré vždy s láskou tradične pečieme rok čo rok a následne celá rodina aj zdobíme 🙂
Už sa veľmi teším na ten čas čarovný , sviatočný ♥️💫

7. nov 2022

U nás nesmú chýbať medovníčky, pri ich príprave už pomáhal aj synček, keď mal 2 rôčky.
Teraz má 3 a zasa sa pečenia zúčastní v plnej paráde.
Ostatné koláče obmiename.

7. nov 2022

Klasiku ako medovníky, linecké , rumove guľky, šuhajdy z bielej čokolády plnené slaným karamelom, linecké košíčky plnené slaným karamelom obliatie v bielej čokoláde, makové linecké , parížske rožky, zamatova roláda plnená ovocím, a potom slané....

7. nov 2022

U nás nesmú chýbať medovníčky a vanilkové rožky. Tento rok mi bude pomáhať s pečením aj môj takmer 2 ročný syn ❤️🎄

7. nov 2022

Rada pečiem hlavne na vianoce a moje obľúbené sú linecké koláčiky ❤️ a tiež medovníčky ktoré potom s 8 ročnou dcérou zdobíme ❤️

7. nov 2022

Čo ja, ale môj dnes 11 ročný syn, ten ako rad vypeka😍😍 veľmi by sme sa potesili 🙂

7. nov 2022

U nás nesmú chýbať marokánky. Recept mám od babičky a vždy sa na ne všetci tešia najviac aj svokrovci a celá manželova rodina. Ja sa vždy teším na pečenie medovníčkov so synom. Má to každý rok ako jednu z úloh v adventnom kalendári.

7. nov 2022

U nas sme si vytvorili krasnu vianocnu tradiciu-vianocnu kremesku. Pecie sa len na Vianoce, preto je najvzacnejsia a je to tiez prvy kolac, ktory cez Vianoce spapame. K nej neodmyslitelne patria medovnicky, vanilkove rozky, syrove kolieska, opity izidor, medove rezy a marlenka. Mnam, az mi vyhladlo🥧🍰🍮🧁🥮🎄🎆🎇✨🎉🎊🙃

7. nov 2022

Na našom stole nesmú chýbať klasické recepty čo mám v písanke ešte po babke. Tu zdedila moja maminka a ja som ju zdedila po nej. Samozrejme ze skúšame aj nové zdravé koláčiky, ale vždy sa vrátime ku klasike. Verím že to tak zostane aj u mojich dvoch dcér a tiež sa vždy budú vracať k receptom v písanke ( len neviem ako si ju podelia keď písanka je jedna a oni sú dve 😂)

7. nov 2022

U nás pečieme so synom orechové linecké, makové linecké, strojčekové linecké s čokoládou, grilazky, medové rezy, vanilkové rožky

7. nov 2022

U nas nesmu chybat medovnicky a metrovy kolac. Ale ja velmi rada experimentujem a kazdy rok pridam minimalne jedno prekvapko 😊.

7. nov 2022

Taka povinna vianocna pecivova jazda su linecke kolieska, medovnicky, vanilkove rozky, zaviny, kokosky 🙂

7. nov 2022

U nás sa pečie hlavne na sviatky, kedy sa stratávame pekne pospolu. Na Vianoce nechýbajú medovníčky, linecké či bábovka. Najviac sa však všetci dospeláci tešia na domáci večný likér. 👌😋

7. nov 2022

U nas sa kazdy rok pecie cca 12 druhov zakuskov. Nesmu chybat medovnicky,to maju chlapci najradsej a radi ich zdobia,grilazky,vanilkove rozky, cokoladove a malinove kolieska, plnene kosiky,marlenka gulky,medove rezy, velmi oblubene mame aj plnene uliky napriklad a na Stedry den nesmie chybat stedrak 🙂

7. nov 2022

Vianoce sú pre nás inovovaná klasika..robíme medovníčky, marokánky, štedrák, orieškovo pomarančové rezy,linecké či išelské koláčiky a každý rok skúšame nejaký nový recept. Kedže je však syn alergik, všetko bez vajíčka, zato z kvalitných surovín, domáceho maku,orieškov a poctivého masla. Tento rok už budem mať troch malých pomocníķov, tí sa najviac tešia na medovníkovú chalúpku. ❤

7. nov 2022

😊 Ahojte. Keďže sme dostali do vienka štíhlu postavu, veľmi radi maškrtíme a radi si napečieme to čo nám chutí. Každý rok skúšame niečo nové. Rada sa inšpirujem tu na modrom koníkovi, na internete, alebo si vymýšľam svoje vlastné recepty. Moje 3 dcérky sú pri pečení skvelé parťáčky. Chalanom dám kus cesta a tvarujú si svoje vlastné výtvory 😊.
Tento rok sa chystáme na medový krémeš a parížske rožky. Samozrejme deti sa najviac tešia na zdobenie medovníkov.
Veľmi by nás potešilo testovanie s Dm, už teraz cítim tie neodolateľné vône! 😍

7. nov 2022

Na Vianoce preferujeme kvalitu nad kvantitou. Chystáme zvyčajne tartaletky s horkou čokoládou a malinami alebo lemon curd, mandľové linecké, medovníky a ovocné raw guľôčky. 🎄🍥

7. nov 2022

Toto sú moje prvé vianočné cukrovinky vlastnoručne upečené. Keďže mám 23 rokov a osamostatnila som sa pred rokom do vlastného s priateľom, rada skúšam nové veci a hlavne sama ❤ dovtedy som bola len pomocník pri maminom pečení ❤ tento rok chcem vyskúšať oveľa viac receptov a preto by ma výhra potešila 🥰 u mňa jednoznačne nesmú chýbať medovníčky, kokosové guľky a medové rezy, ktoré sa aj ja raz naučím. 🎅❤

7. nov 2022

u nas na Vianoce nesmu chybat pernicky s ty mi mi uz pomahaju chlapci, suhajdy, linecke, a opity izodor 😋😋😋😋

7. nov 2022

U nas na Vianoce nesmu chybat medovniky to je take typicke pre nas. Dalej vanilkove rozky,kokosove rozky, linecke uz nerobim, pretoze to je nekonecny pribeh pecies, pecies, spojis a mas malo 😆 crinkles, makronky,zltkovy rez a tohto roku chcem vyskusat aj puncovy rez. Rada skusam nove veci, pre svoje deti peciem aj torty k narodeninam 🙂

7. nov 2022

U nás jednoznačne nesmú chýbať linecké a medovníčky... A samozrejme aj zdravé dobroty, ktoré zaujmú nášho drobca 😍😍

7. nov 2022

U nas je vianocne pecenie najkrajsou castou priprav na Vianoce. Deti sa nato velmi tesia, pomahaju, ochutnavaju ♥️ Klasiku u nás tvoria medovniky, linecke, orechove zmrzlinky a rozne keksiky. K nim kazdy rok pridavame aj par novych receptov, ktore to celé ozivia 🍀🎄radi by sme ich vyskusali aj vdaka DM produktom.

7. nov 2022

U nás na vianočnom stole nikdy nesmú chýbať venčeky, kokosové ježe, koka sušienky ,medovníčky a keksíky ktoré pečieme spolu so synmi

7. nov 2022

Medovníčky, biskupský chlebík, burizónové guľky

7. nov 2022

U nas na Vianoce urcite nesmu chybat vanilkove rozky, grilaz, coko gulky, pernicky, keksiky
🎄🎄🎄✨Peciem len zo zdravsich surovin, teda musi byt spaldova muka, kokosovy, alebo trstinovy cukor, vanilka, nesirene susene ovocie, bio kakao👌
Vacsinu z produktov poznam a pouzivam a som s nimi spokojna😊🍽️
🎄🎄🎄✨

7. nov 2022

Ja sa veľmi teším na vianočné pečenie aj s mojimi pomocníkmi,s dcérkou a so synčekom,u nás nesmú chýbať medovníčky,linecké,vanilkové rožky,tento rok chcem vyskúšať aj nejaké krémové rezy,kokosové,medové,ale najviac pečiem počas celého roka pagáče,chlebík,vianočka,takže ak by som vyhrala veľmi by som sa potešila testovaniu,hlavne novým veciam,ktoré nepoznám,hlavne ma zaujal ten kokosový cukor

7. nov 2022

Vianoce su moje !!! Zacinam piect uz zaciatkom decembra, lebo ved treba otestovat 😉 = vacsinou vzdy skusam nove recepty 🙈 Ale co uz, ked je ich take mnozstvo ....a co ked nam nejaka novinka zachuti viac ? 😂😂
Jedine, co je nasa stalica su medovniky a kokosove jeze, inak kazdy rok cca 5druhov niecoho noveho a neznameho.
Takze testovanie....v tom som ja profik ! 😉

7. nov 2022

U nás určite nesmú chýbať medovníčky,ktoré vykrajujú deti,potom rózne suché,ktoré sa tiež vykrajujú,kokosové ježe,kávové zrná,dvojfarebné kocky.

7. nov 2022

Každý rok pečieme linecké, plnené košíčky, burizónove gule a medovníčky tiež nesmú chýbať. 🍰👩🏻‍🍳

7. nov 2022

Na Vianoce pečieme oblúbene vanilkové rožteky, medovníčky, linecké koláčiky, orechové košíčky, šuhajdy s lentilkou, kokosové guľky, medvedie labky vo formičkách ešte po mojej ♥ starkej. Joj ale ste ma navnadili. Už sa teším na každoročné vykrajovanie a plnenie lineckých s detičkami.

7. nov 2022

Pečenie milujem, je to môj relax…pečiem rodine, známym a ich známym 😀 Každý rok si poviem, že má Vianoce spravím len medovníčky, no manžel ma musí brzdiť, že 15 druhov je až až 🤦‍♀️😀 a keďže viac fotiek pridať neviem, tak zvyšné si môžete pozrieť na fb: Sladký moment ❤️💙

7. nov 2022

Milujem dmbio a polovicu produktov z tejto testovačky mám doma v špajzi, proste nesmú chýbať. Nie som zrovna typický vianočný vypekač, pretože my nie sme typickí vianoční stravníci 😅 My si proste upečieme pre každého jeho obľúbený koláč - niekto chce muffiny s ovocím, niekto čokoládovo-orieškové cookies, niekto koka sušienky. Ja bez debát medovníčky. Zdobia deti, takže naše výtvory sú hodné rovno do úst 🤭 Ale vždy nám chutí 🤷‍♀️

7. nov 2022

U nás nikdy nechýbajú medovníčky, kokosové a orechové koliečka, syrové paličky, nivové koláčiky a ešte robievam krémeš a minulý rok som mala premiéru s medovým rezom. Jedli sme to asi aj 2mesiace😄🤭

7. nov 2022

My zvykneme piect medovnicky, zazvorniky, kakaove gulky, linecke kolaciky, opity izidor, orechove tycinky, listkove pagaciky🍪🍩🍰🧁🍡 akurat dnes sme v dmke obzerali novinky a vianocne a mikulasske dobroty. Uz sa tesime na to krasne vonave pecenie❤️

7. nov 2022

S deťmi pečieme spolocne celozrnne medovniky a spaldove linecke kolaciky. Okrem toho nesmú chýbať parížske rožky a tartaletky. 😍

7. nov 2022

U nás nesmu chýbať medovníčky, linecké koláčiky, vanilkové rožky a minuly rok som piekla už aj medvedie tlapky a kokosové crinkles. Testovanie by určite potešilo, chcela by som už asi aj začať piecť za chvíľku, keďže koncom novembra mám termín pôrodu a potom už na vypekanie asi čas nebudem mať 😉 v DM rada nakupujem bio "veci".

7. nov 2022

U nás nesmú chýbať linecké, medovníky, bábovka, záviny. S dmBio surovinami by boli ešte chutnejšie ako zvyčajne!

7. nov 2022

Ja už sa strašne teším na vianočné pečenie s dcérkou, ale hlavne potom jedenie 😁 určite urobíme medovníčky, vanilkové rožky, kokosove gulky, linecké pecivo a chcem skúsim aj včelie uliky tento rok 🙂 dm bio ma skvele produkty 🙂

7. nov 2022

Na Vianoce máme obľúbenych veľmi veľa druhov koláčikov. Hlavne nesmú chýbať medovníčky, tie pečieme skôr a navnadia nas na vianočnú atmosféru.
Ďalšou klasikou sú medové rezy, marlenka a parížske rožky. 🎄✨️
Žeby sme ich tieto Vianoce skúsili upiecť zo zdravších dm bio produktov? Tak to by som sa veľmi potešila.

7. nov 2022

Medovníky, linecké koláčiky a medový rez ❤️❤️❤️

7. nov 2022

Odkedy mame deturence,tak sa zapajaju a nadsej maju,ked robia Medvedie labky 🤗 no u nas nechyba cokoladovy rez,ci zltkove rezy-štangle, rafaelo gulucky. Linecke kolaciky a tento rok dame prvykrat aj medovnicky 😄

7. nov 2022

Pečenie milujem, je to môj najväčší relax. Už sa neviem dočkať dní, keď bude naša domácnosť voňať kolacikmi, vianočným pečivom. Vianočné pečenie vždy zahajime medovnickami a postupne pokračujeme ďalšími druhmi. Dcerka zbožňuje ľadovky a višňové guľky, manzel zase šuhajdy a grilaž. Rada by som tento rok vyskúšala aj zdravšie verzie koláčikov a toto testovanie je na to ako stvorené.

7. nov 2022

U nás (hlavne u detí) nesmú chýbať medovníky, ktoré si ozdobia, vanilkové rožteky. Minulý rok si obľúbila pardubické perníčky a zo slaného sú to tvarohové jednohubky. Na foto moja minuloročná torta (narodeniny mám 4 dni pred vianocami) ☺️

7. nov 2022

My pecieme velmi vela ale najviac maju deti pernicky a linecke pecivo. Naposledy sme robili na halloween party a mali uspech 😀🍀

7. nov 2022

Tak u nas sa teraz pečie menej,keďže máme malé bábätko, ale keď sa už najde čas a je príležitosť tak velmi rada pečiem.Na Vianoce samozrejme medovníčky a klasické linecké pečivo veľmi veľa nerobíme keďže veľa toho nám netreba.

7. nov 2022

U nás sa pečie stále. A na Vianoce nesmie chýbať linecké pečivo, puncovy koláč, puncova roláda, perníky, vanilkové rožky, parížske rožky, prezidentské rezy a mnoho ďalších. Testovanie by nás neskutočne potešilo

7. nov 2022

U nás milujeme medovníky ale Le keď je čas tak pečiem Le bo pri 3 detičiek malo kedy keď sú hyperaktivne .. tak na vianoce pečieme medovníky alebo vanilkové rosky. Tešíme sa na Vianoce.

7. nov 2022

U nás sa Vianoce a každé sviatky neodmysliteľne spájajú s vôňou pečenia ❤️😋
Aj tieto sviatky budeme vypekat mačacie očká, oriešky, grilazky, parížske rožky a opitého izidova na nový skosob v kosickoch 🥰
Tešíme sa na spoločné pečenie aj s mojimi syncekmi, ale pre bezpečnosť našej kuchyne asi len medovníčky budú v spoločnej réžii 🤣

7. nov 2022
7. nov 2022
7. nov 2022

Každé Vianoce ❤ mám napečené domáce koláčiky.Cestá si pečiem sama,nekupujem polotovary.U nás sú najobľúbenejšie linecké,kokosové ježe,samozrejme medovníčky,strojčekové a v neposlednom rade metrový koláč 😉

7. nov 2022

Máme koláčové deti 🥰 radi by sme skúsili dmbio, moje deti milujú vianočné pečenie, pri pečení mi aj pomáhajú. Počas vianočného pečenia je všade neporiadok, múka na zemi, na tričku detí, rúčky od cesta a taktiež treba cesto koštovať pri príprave, zafúľaná pusinka 😅 každý rok čo rok je to už u nás tradícia. Medovníčky musím robiť v predvianočnom čase, lebo ich vždy robím na 3x z 1kg múky každý raz. Deti ich zjedia skôr ako sa stihnú ozdobiť, ale poslednú várku už odkladáme a zdobíme bielou polevou, a potom vyjedáme počas vianočných sviatkov. Robíme aj linecké koláčiky, kokosové salko guľky, kremeš alebo kokosovú zasneženú chalúpku a čoko roládu, a aj medové rezy 😊 mám 3 deti takže aby mal každý podľa chuti. Milujeme vôňu pečenia pripomína nám viacnočný čas a som vďačná za tento čas s deťmi kedy môžme vypekať, zdobiť a nikam sa neponáhľať 🤌 treba si vychutnávať každý okamih z tejto radosti 🥰

7. nov 2022

Veľmi rada pečiem, skúšam nové recepty a hlavne aj zdravšie verzie. U nás nesmú na Vianoce chýbať šuhajdy, plnené oriešky a rezy hlavne opitý Izidor 😋

7. nov 2022

Kazdy rok na Vianoce pecieme spolu s dcerou ktoru to nesmierne bavi nesmu chybat klasicke dobroty ako medovnicky linecke ci skoricove hviezdicky a min. Rok sme zaviedli tradiciu na nase vianocne panettone na ktore by sa nam super hodila spaldova muka

7. nov 2022

U nas klasika medovnicky,rafaelo gulky,crinkles,vanilkove rozky,anjelske ocka,ale aj marlenka,cheesecake,tvarohovy kremes 😅 sme velmi maskrtni a pecie sa u na 3-4x do tyzdna 😃

7. nov 2022

Milujem pečenie a úplne najviac práve vo vianočnom čase, za oknom je tma a chlad, no u nás doma vo vnútri krásne teplúčko nielen z pečenia dobrôt, ale aj vzájomnej lásky, ktorá v tomto čase vytvára tú správnu teplotu domova.
Samozrejme k tomu neodmysliteľne patrí stretnutie rodiny a posedenia pri šálke čaju či kávy s množstvom sladkých aj slaných dobrôt. V našej rodine si moji 4 chlapci nevedia Vianoce predstaviť bez lineckých koláčikov spájaných domácim džemom, tiež musia byť medovníčky, vanilkové rožky, raffaelo guličky, štrúdle tvarohové, orechové aj makové a pravá domáca VIANOČKA😍

7. nov 2022

Milujem piecť, nemám problém napiect len tak aj pre susedov 🤷‍♀️ ..na vianoce peciem medovníčky, vanilkové rožky, linecké, kokosové guľky, tento rok chcem vyskúšať aj guľky marlenku 👍🥰

7. nov 2022

Odkedy máme svoju vlastnú domácnosť, tak sme si s deťmi urobili vlastné tradície v pečení na Vianoce, bez ktorých si toto obdobie nevieme predstaviť. Už teraz sa ma vypytujú, kedy začneme 🤣. U nás teda nesmú chýbať perníčky či medovníčky, vždy robíme, pečieme, zdobíme všetci spolu. A ďalej to závisí od našej nálady a chuti. 😊 Linecké koláčiky, šuhajdy, rôzne ovocné koláče, muffinky a podobne. Vždy s vianočnou tématikou 😃. Keďže moja princezná má problémy s trávením a intoleranciami na niektoré potraviny, tak sa snažíme piecť zdravo, vymýšľame nové veci a ten čas spolu si jednoducho užívame.

7. nov 2022

Rada pečiem, na Vianoce určite medovníčky, linecké kolieska, medové rezy, žlĺtkové rezy, kokosové ježe, ...❄🎁😘

7. nov 2022

Pečenie hlavne v období Vianoc milujem ja aj naše deti🥰 nás jednoznačne vedú medovníčky a crinkles. Ale taktiež nepohrdneme( najmä manžel 😁) lineckými koláčikmi či vanilkovými rožkami😋

7. nov 2022

Keďže pečenie je psychohygiena popri 2 deťoch, tak na vianoce skúšam stále niečo nové. No a samozrejme som sa konečne pustila do makroniek ,pretože deti z tých farebných príšer majú veľkú radosť🙂))

7. nov 2022

Pečiem hlavne na Vianoce a cez leto z čerstvého ovocia.... vo vianočnom období musia byť jednoznačne medovníčky, linecké, šuhajdy, kávové zrná a neoddeliteľnou súčasťou sú grilážky

7. nov 2022

u nás na Vianoce nemôžu chýbať medovníčky, ktoré každý rok vykrajujeme spolu s deťmi a tento rok sa k nám pridá už aj najmladšia členka našej rodiny,lebo minulú rok bola ešte malá tak sa na to teším 😍 a okrem toho samozrejmosťou sú popukané koláčiky tzv. crinkles, linecké koláčiky, griláž a orechový koláč ktorý zbožňuje môj muž a je to špeciálny recept od jeho maminy 😊

7. nov 2022

Pečieme aj s maminou aj sama..crinkles, šuhajdy, linecké, labky, perníky,grilazky,sladkú salámu...

7. nov 2022

Nesmú chýbať medovníčky, grilážky rôzne suché pečivo vždy keď dostaneme niečo na ochutnávku musíme piecť s mojím malým pomocníkom

7. nov 2022

U nás sa pecie veľa, či už na sviatky alebo aj na bežný deň. Na vianoce pečieme hlavne suché pečivo, ktoré majú v obľube hlavne naše deti ale nepohrdneme ani inými druhmi 😋

7. nov 2022

Jednoznačne vianočné pernicky, ktore rozvonaju cely byt a navodia vianočnu atmosféru:+))

7. nov 2022

Milujem pečenie! A Na Vianoce u nás nesmú chýbať samozrejme medovníky, linecké, vanilkové rožky a anjelske oči.

7. nov 2022

Medovníčky su naše najobľúbenejšie,.vanilkové rožteky, banánové rožteky.

7. nov 2022

Rada peciem! este radsej to mam ako varenie 😀 a kedze som teraz uz doma, lebo sa pomalicky chystam na matersku dovolenku, tak toho roku si chcem vianocne pecenie poriadne uzit aj so synom.. budeme urcite piect linecke kolaciky, pernicky, zboznujeme suhajdy a vanilkove rozteky 😋 taktiez metrovy kolacik a bananovu roladu..mnaam

7. nov 2022

Tešim sa na medovničky, linecke

7. nov 2022

U nás nesmú chýbať medovníčky,linecké pečivo , kokosové keksy,biskupský chlebík ,a rôzné iné kolačiky.

7. nov 2022

Medovnicky, linecke, kokosove jeze a vseobecne nepohrdnem nicim vianocnym sladkym 🙂

7. nov 2022

U nas sa zvyčajne pečú tradicne vianocne koláčiky, medovniky, suhajdy, linecke, kokosové jeze, vanilkové rozky, rozky z kyslého mlieka, puncak a medový rez nesmie chýbať a samozrejme zmrzlinky, trubičky či piskota a banán v čokoláde. Tohto rocne vianocne pečenie bude trosku iné kvôli synovej zistenej alergii, ale o to väčšia výzva a hlavne z dm produktov u nás. 🙃😊

7. nov 2022

U nás pečie celá rodinka aj s mladým pomocníkom, takže je toho častokrát viac ako sme plánovali. Nechýbajú medovníčky, linecké, šuhajdy, medvedie labky a každý rok skúšame aj niečo nové 🙂

7. nov 2022

Pecenie milujem. Na Vianoce to su urcite pernicky a linecke kolaciky 🙂

7. nov 2022

Veľmi rada pripravujem koláče pre deti a skúšam neustále nové recepty. Aj tieto Vianoce samozrejme u nás nesmú chýbať medovníčky, vanilkové rožky a lotus guľky.

7. nov 2022

Hmm a uz to rozvoniava - medovnicky, linecke, vanilkove rozteky, crinkles… slane pracliky a pizzovniky , pomocnikov na pecenie mam viac ako dost, milujem predvianocne pecenie , atmsferu, svetielka i vone a vsetky tie dmkovske vychytavky

7. nov 2022

Medovníky nesmú chýbať 😍

7. nov 2022

Na Vianoce nesmú chýbať medovníky, linecké koláčiky a sušienky 🙂

7. nov 2022

U nás má Vianoce musí byť mix suchých, ale najviac medovníky, linecké a vanilkové rožky ..to je proste top 😋

7. nov 2022

U nás na Vianoce nesmú chýbať medovníčky a domáci vajcový likér 😍😍

7. nov 2022

U nás nesmú chýbať medovníčky tie pečieme s mojou dcérkou, ktorá má z toho veľkú radosť. 🥰
A milujeme dm bio produkty sú TOP!

7. nov 2022

Wow, super testovanie, pri pečení je pre mňa dôležitá kvalita surovín, je to proste základ 😊 tento rok sa chystáme piecť medovníčky, mandľové linecké, kakaovo-kokosové pečiatkové keksíky, grilážky a snáď aj mrkvové šatôčky a možno aj nejaký koláčik ✨☃️

7. nov 2022

Na vianoce nesmú chýbať linecké koláčiky a vanilkové rožky, s trojročnou dcérou si ale cez rok urobíme skôr muffiny.

7. nov 2022

U nás nesmú chýbať medovníčky, metrový koláč , doboška. A keďže syn má 22.12 narodeniny tak samozrejme nesmie chýbať torta🙂

7. nov 2022

Paráda. Testovanie plné chutí. U nás na Vianoce nesmú chýbať jednoznačne medovníčky, a samozrejme viac druhov. Dcérka miluje vanilkové rožteky, druhá laskonky a manžel je za medové rezy. Plus ďalších asi desať druhov, veď na Vianoce treba...

7. nov 2022

Neviem si predstaviť Vianoce bez medovníčkov, šuhajd, burizonových guliek, lineckých. Tento rok budem mať už malého pomocníka ❤️❤️

7. nov 2022

dobrý dne u nás na Vianoce nesmú chýbať medovníky, linecké, pečiatkové škoricové a plnené oriešky pri všetkom mi pomáha môj syn 🙂

7. nov 2022

Dcerka miluje medovnicky, takze tie bezpochyby patria k Vianociam,už sa obe tešíme ako ich budete robiť tento rok.Potom crinkles, linecke koláčiky, vanilkove rozky..Dm bio produkty na pecenie by veľmi potešili 🥰

7. nov 2022

Na Vianoce mi pečie moja sestra, ale pre vytvorenie atmosféry si pečiem aspoň medovníky a čokoládové crinkles , plus niečo zdravé sladké na raňajky, niektoré z produktov na testovanie už poznám a používam a rada by som odskúšala aj ďalšie 🥰 prikladám foto z minulých Vianoc z môjho instagramu

7. nov 2022

Vianočné pečenie nás najviac baví a od kedy máme malých pomocníkov snažím aj tradičné recepty pripraviť v zdravšej verzií. Nesmú u nás chýbať medovníky na tie sa chystáme už tento víkend. Ďalej linecké, grilaz, mandľové sucháre, koka keksy, kokosky, parížske rožky, rumove guľky. Ďalej sa každý rok pecie niečo k tomu napr crincles , kokosove jeze, šuhajdy.... Výhru by sme určite radi využili 🍀

7. nov 2022

Toto je moja salka kavy.. .piect ...a vianoce peciem pre celu rodinu🙏 a medovniky su proste TOP

7. nov 2022

Tak tento rok budú prvé Vianoce o jedného viac 🥰 tak urcire mi bude musieť pomôcť niekto z pečením 🙂 ale do teraz sme robili každý rok kokosové guľky, perníky (zdobené), medovníky, linecké no uvidíme či niečo tento rok nepridame nové 🥰♥️

7. nov 2022

Ja sa v pečeni výživam. Na Vianoce budú perníky, vanilkové rožky, parížske rožky, prezidentské rezy, puncovy koláč, puncova roláda

7. nov 2022

Keďže som certifikovanou výživovou poradkyňou, mojou úlohou je na sociálnych sieťach prezentovať sledovateľom zdravý životný štýl a k tomu neodmyslitelne patrí strava. Natáčam rôzne videa a fotopostupy ako si uvariť alebo upiecť zdravé dobroty. Na vianoce pečieme rôzne netradičné koláčiky- šišarky, placičky, marlenka guličky, ale aj tradičné grilážky a medovníčky. Samozrejme na ne vyberám len tie najkvalitnejšie suroviny🤩 a preto často nakupujem dm😍

7. nov 2022

U nas sa pecu vzdy perniky, linecke kolacik, vanilkove rozky, medove rezy, medove gulicky a nepecene salko gulky. 🙃😍

7. nov 2022

Dobrý večer,na našom Štedrovečernom stole nesmú chýbať rezy deň a noc,žĺtkové rezy,kysnuté makové rohlíčky,sunquikové rezy,šuhajdy,rafaelo,burizónové guľky,griláž a samozrejme medovníky už sme ich robili aj cez víkend a s prepáčením sa ,,spapali,,😂😂😂S deťmi radi pečime(áno niekedy je to o nervy)ale je to úplne iné ako keď si ich človek objedná v cukrárni.Keď je vonku tma a u nás to vonia ,,cukrovím vieme že sa blížia najkrajšie sviatky roka.Joooj milujem Vianoce ❤️❤️❤️

7. nov 2022

Vianoce milujem a vždy rada pečiem tradičné koláčiky ❤️❤️ tento rok mi ale zistili viacero intolerancií takže pečenie naberie trošku iný smer, ale budem sa snažiť tradičné koláčiky zachovať, len zmeniť niektoré prísady, aby chutili celej rodine a zároveň, aby boli pre mňa a moje zdravie prospešné 🙂 u nás sú najobľúbenejšie linecké koláčiky 🥰

7. nov 2022

Celá rodina sa tešíme na vianočné pečenie.. kombinujem nové druhy koláčikov s tradičnými.. Teda rôzne čajové pečivo, šuhajdy, medovníčky, kokosové pusinky, perník, ale aj koláče z kysnutého cesta kakaovnik, škoricové osie hniezda a orechovník, jablčník a často aj domáca vianočka.. Tradične recepty obmieňame a používame aj zdravšie prísady, spaldovu múku, trstinový a kokosový cukor, droždie,vanilku..s pečením mi pomáhajú veľmi radi, už od mala, naši 15 roční synovia trojčatá, a každý z nich má svoj obľúbený koláčikktory nesmie chýbať na sviatocnom stole
.

7. nov 2022

U nás nesmie chýbať Marlenka či medový zákusok 🤤 manželovi ulahodim laskonkami a orechovymi košíčkami 😍a ku káve☕ a n celosviatkove zobkanie sú u nás neodmysliteľné vanilkové rožky a trene linecke rožky 😍😍 a z odrezkov a zbytkov vzniknú gulky,ktoré sú zo všetkého aj tak najlepšie a zjedia sa hneď 😂😂 pečiem veeela aj pre mamku, svokru, švagrinú, milujem Vianoce a vianočné pecenie a rada si na tom ulietavam 😀 tento rok by som chcela skúsiť likerove špice ak sa odvazim 🙈

7. nov 2022

V našej rodine funguje tímová práca, každý napečie určité druhy a hotové vianočné koláčiky si povymieňame medzi sebou a každý má tak pestrý výber doma na stole 🤩🎄 Sú to hlavne klasické medovníčky, plnené medovníčky (moje najobľúbenejšie, robí ich maminka), linecké koláčiky, šuhajdy, crinkles, grilážky, vanilkové rožteky, parížske rožteky, rumové guľky, guľky rafaelo, medvedie labky, košíčky s karamelovým krémom, zázvorníky...a ďalej si nespomeniem. 🙂

7. nov 2022

Vždy si poviem, že nebudem veľa 🙈 u nás nesmie chýbať griláž manžel ju proste miluje, bez vanilkových rožkov a lineckých si Vianoce ani neviem predstaviť, medové, punčák a sanquickové aby aj niečo "mokré" bolo 😂 a samozrejme vždy ešte niečo iné popri tom

7. nov 2022

Dobry den prajem 🙂 milujem pecenie a Vianoce. Uz tradicna u Nas doma nesmu chybat linecke kolaciky, pernicky, zltkore rezy a obliz.prst... tento rok SA.cbystam napiect sloniu slzu... Este nikdy som ju nerobila, tak uvidime co z nej vyjde 🙂 velmi rada by som vyskusala dm bio prldukty.. jednak usetrim 🙂 a.jednak budeme papat z kvalitnych surovin co moj manzel a AJ mala dcerka urcite potesi... Fotku by som velmi rada pridala,.ale mam novy Telefon a v nom ziadne fotky... Ale pecenie velmi rada nafotim. Mate krasny den 🙂 merry Christmas 🎄

7. nov 2022

U nás nesmú chýbať perníky, kokosová roláda, kakaovník, linecké a nejaký koláč s plnkou

7. nov 2022

Ahojte, takze u nás nechýbajú parížske rožky, vanilkové rožky... To su proste topky! Myslím, že tieto Vianoce zas priberiem 😀
A aby som nezabudla co uz podla mňa za chvíľku budeme piecť budu medovníčky 😉 tie deti uz 1.12 vypytujú 🤪 a samozrejme prvé su len test, hneď sa zjedia.
Velmi radi by sme aa zapojili, od dmky sme už testovali viac krát a vzdy smeboli rodina spokojná. Dmku proste milujeme.
☺️☺️☺️🤞🤞🤞

7. nov 2022

Nepatrím medzi raw bio a ešte neviem co matky a pravdu povediac ešte nikdy som nevyskusala žiadny bio produkt z dm.. Mam doma trojcata a jedno nich útočí ako kobylka😂 a razim teóriu z každého rožka troška tak aj moje vianočné koláčiky sú pidi rozmerov aby som mohla vyhlásiť .... ved si porátaj koľko si ich už zjedol, hádam aj stačí 😂😂😂😂😂.. Určite by som teda niečo z ponúkaných surovín vyskúšala.. U nás letia len linecké a iné keksoidné sušienky, žiadne zákusky.. Vlastne jeden áno,medový nesmie chýbať... No ako mi zomrela mama už to nie je to pravé orechové. Taký ako ona piekla sa mi ešte nepodaril. Detto linecké, vždy som ho s nou robila práve ja a odvtedy ako nám 3 dni pred Vianocami par rokov dozadu odišla, vždy niečo nevyjde 😥možno by práve tieto produkty by mohli urobiť tomu stop. 🤔 A kedysi sa takto nedockavoooooo kukalo do rúry, či už je niečo upečené 😉

7. nov 2022

Pekna výzva a aj inšpirácie ako tak čítam ostatné maminy. Radi doma pečieme, nedeľa- musí byť koláč, no a cez týždeň sa moje 3 mlsné jazýčky (6r, 4r a 1r) vždy potešia keď im upečiem nejakú kysnutú alebo muffiny dobrotu. Našťastie mlsne jazýčky radi pomáhajú v kuchyni, áno ono to s nimi dlhšie trvá, ale to ich nadšenie keď valkajú cesto alebo vykrajujú...no a najviac sa tešia keď ho vyjedaju 🙂 na Štedrý deň u nás nesmie chýbať ráno domáca Vianočka a počas sviatkov žĺtkove rezy, medovníčky, linecké koláčiky, zazvorové hviezdičky, kokosové ježe. A od minulého roka sme si zaviedli tradíciu medovníkovy domček. A decká sa už nevedia dočkať kedy ho zase budeme robiť 😀 PS: medovníčky robíme vždy celý december lebo ich vždy zjeme, ale aspoň skusime vzdy nový a novy recept 😀

7. nov 2022

No rozhodne medovníky, domáce oblátky, linecké koláčiky

7. nov 2022

Pečenie milujema preto sa u nás pečie každý víkend, od palaciniek či waflí na raňajky, až po sladké buchty a koláče ku kávičke či čajíku. No keďže mám doma 2 malých synov, tak si veľmi starostlivo vyberám kvalitné suroviny a pripravujem im z nich zdravé recepty, ktoré ich brušká zbytočne nezaťažia 🙂 medzi moje obľúbené výrobky určite patria výrobky dmBio, ktoré u nás nikdy nesmú chýbať 🙂

7. nov 2022

U nas jednoznacne medovnicky a linecke, to jedine deti spapaju a musime ich mat naozaj mooooooc 😂

7. nov 2022

Zbožňujem pečenie, na vianoce by mi stačili iba medovníčky. Ale moji chlapi sú sladké riťky pečiem toho viac 😂

7. nov 2022

Su to jednoznacne pernicky alemy robime take netradicnejsie...spajane s dzemom a mačané do cokolady.
Robili sme aj taketo specialne medovničkove lizatka. ako darceky pre deticky mal syncek k meninam, a rozdaval detom. Nali veľký uspech

7. nov 2022

Na vianočné pečenie sa s mojím synmi vždy veľmi tešíme 🙂 aj keď sa nám občas niečo nepodarí, tak je to vždy veľká zábava. Každý rok chystáme šuhajdy, medovníčky, linecké, kokosky, vanilkové rožky a vždy sa snažíme pridať nejakú novinku 😊

7. nov 2022

Peciem veľa a počas celého roka. Skúšam a učím sa. Je to moje hobby, môj relax. Snažím sa zlepšovať svoje diela. Pocas sviatkov u nas nechýbajú medové rezy, opity izidor a najnovšie aj takého sladucke broskyne 😊

7. nov 2022

U nás na sviatočnom stole tak ako aj inde nemôžu chýbať medovníčky a linecké koláčiky. Ďalej u nás obľúbené sú kokosové guľky, grilažky a laskonky.

8. nov 2022

Medovníčky, linecké koláčiky .😋 Pecieme v zdravšej verzii a aj zdravšie koláče ktoré zjedia aj naši drobci. Vždy sa delíme a meníme koláče s rodinou , takto mame viac druhou viac chuti a ešte je to aj milé 🙂

8. nov 2022

U nas nesmie chybat bananova rolada. Na tieito Vianoce sa tesim, pretoze by som do pecenia chcela tento rok zapojit aj dcerku 2.5 roka 😁 tak snad sa nam nieco spolu podari 😊😊😊

8. nov 2022

Velmi rada by som sa zapojila do tohto testovania, pravidelne navstevujem dmku a pouzivat vela produktov od vas, cely rok peciem torty a kolaciky,ktore zdielam na face ci insta, u nas sa v sobotu piekli uz prve medovnicky s mojimi dvojickami ❤️

8. nov 2022

Aj my milujeme vianočné pečenie. Nesmú u nás chýbať laskonky(s bratom sme sa predbiehali kto ich bude mať viac),spoločne perníkové zdobenie, linecké koláčiky .raffaello guličky,medvedie labky 🐻,deti naozaj milujú pomáhať v kuchyni. Naposledy sme robili muffiny,to bolo zábavy.❤️🌲

8. nov 2022

Chýbať nesmú úle, vianocka, linecké, kokosové jeze. A pečie aj muž 😁

8. nov 2022

Dobrý deň, tak my smé doteraz nepiekli keď nebolo dieťa, ale tento rok sa chystáme prvýkrát aj s malinkým zaviesť túto krásnu spoločnú aktivitu. A nakoľko varíme a pečieme len zo zdravých surovín (prevažne dm výrobkov v bio kvalite) toto bude to práve co budeme potrebovať. ❤️👣❤️👣❤️👣

8. nov 2022

Pečenie je mojou záľubou, rada skúšam nové recepty a snažím sa ich urobiť aspoň o kúsok zdravšie, keďže pečiem PRE a S deťmi. A to nielen počas roka, ale aj na Vianoce. Vždy sa snažím ku klasike ktorú poznáme, pridať aj niečo, čo sme ešte neskúšali. Tou klasikou sú určite medovníčky, na ktoré tiež počas roka hľadám aj nové recepty. Potom linecké, vanilkové rožky, marokánky. Ešte neviem čo nové skúsim tohto roku, no z tohto skvelého zdravého balíčka by sa určite ľahko vyberalo 🙂

8. nov 2022

Pecieme často, snažíme sa obmedzovať cukor…. Mame v obľube cookies rôzneho druhu, guličky od výmyslu sveta a nesmú chýbať medovníčky 🍀

8. nov 2022

Ja a pečenie to ide veeeelmi dohromady ..milujem piect susienky, medovníky, rozky, cheesecaky torty na vianočnom stole nesmu chybat linecké koláčiky a vanilkove rozteky toto je moja vianočná "droga"😍

8. nov 2022

Ja si upravujem klasické recepty použitím zdravších surovín. Pred 5-6 rokmi to bolo take všelijaké, ale praxou to nabralo ten správny smer a všetkým chutí, oceňujú lightovejsie prevedenie. Momentálne už spisujem zoznam na tento rok, zatiaľ “len” cca 30 druhov. Čiže klasika v zdravsom šate ako medovníčky, pardubické perniky, linecké klasické, makové aj orechové, vanilkové rožky, fukane rožky, medvedie labky, karamelove a gastanove košicky. Každý rok ale zaradim aj niečo “iné” ako napr. grilaz z kokosoveho mlieka, crinkles, mandlove bez muky, marokanky…
Foto z minulého roka 😉

8. nov 2022

Pečieme velmi často tak 2-3 do týždna 🙂 pomahaju mi aj detičky a snazim sa vybrat suroviny aby boli čo najzdravsie 🙂
Pecieme si brumikov roxne keksiky sladkosti muffinky wafle a rozne kolace. Na Vianoce sa mimoriadne tesím a na linecke rumove gulicky vanilkove rozky a marlenku .

8. nov 2022

mdovniky a kokosove jeze

8. nov 2022

Ja pečiem hlavne klasiku, lebo si myslím, že Vianoce ako tie, ktoré som mala v detstve sú najkrajšie. A preto pečiem klasické koláčiky, lebo mi to detstvo pripomínajú. Ale zároveň sa mi tieto koláčiky osvedčili aj u mojich detí, že im najviac chutia zo všetkých. Ako prvé vždy pečieme medovníčky, spolu s deťmi ❤️. A potom už sama vanilkové rožky, linecké koláčiky, burizonove guľky, medové rezy, iselske kolieska, oriešky, grilaz. Snažím sa každý rok zaradiť aj nejakú novinku, ktora nie vždy osloví mojich jedakov 😄 ale rada skúšam aj nové veci, takže "skúšam" 😄

8. nov 2022

Nakoľko máme 3 deti u nás si Vianočné pečenie užívame ešte spolu.nesmú chýbať medovníčky,linecké,kávové zrná,vanilkové rožky a medvedie labky to je naša klasika a vždy ešte niečo niečo nové navyše 🙂

8. nov 2022

Keďže mam 3 deti a okrem toho veľkú rodinu, vypekam často a rada. Teší ma, keď sa všetko zje. Najradšej pečiem z kysnuteho cesta, či už na sladko, alebo na slano. Ale najnovšie ma najväčší úspech nepeceny cheescake. Rada svoje pečenie dokumentujem na foto. Veľmi by ma potešilo, keby ma vyberiete na testovanie. Určite by sme vymysleli s dcérou nejaké dobroty.

8. nov 2022

Na Vianoce pečieme linecké koláčiky, medovníčky a vanilkové rožteky, orechy, štedrák.

8. nov 2022

Piecť vo veľkom som začala okolo januára. Úplne som sa ponorila do práce s cestom, plnkami a posýpkami. Začala som sa vzdelávať v rôznych použitiach múk, korenín a zdravých variacií. Dm produkty milujem, nedám na ne v žiadnom prípade dopustiť, lebo sú zdravé, bio. To je presne to, co vyhľadávam. U nás doma musím piecť vo veľkom, lebo sa hned všetko zje. Pred letom som sa začala venovať kvaskovaniu, co je ďalšie niečo kúzelne 🍁🍓 pridávam fotku mojich obľúbených osich hniezd z môjho kvasku

8. nov 2022

Dobrý deň, veľmi radi by sme sa zúčastnili testovania,keďže u nás sa pečie stále, radi vyskúšame produkty dm bio 🙂

8. nov 2022

Vianočné pečenie ❤️ celý dom rozvoniava 🙂 pečieme vanilkové rožky, šuhajdy, úliky, linecké, medovníčky

8. nov 2022
Autor komentár zmazal

My máme na sviatky stále vyše 20 druhov koláčikov, ktoré s mamkou pripravujeme ,vez ohľadu na to,či ich má všetky kto pojesť 😂 medové rezy majú najväčší úspech, no nesmú chýbať ani kokosové úliky, sunquickový rez, punčák, zebra, linecké, či marlenka guličky 😊

8. nov 2022

U nás na Vianoce nesmú chýbať medovníky 😊 jednoznačne...potom klasika linecké, kávové zrná,kokosové guľky a tartaletky 🙂 keďže mám 4 ročného syna 😁 pomocníka na zdobenie mám 🙂 o to viac nás pečenie na Vianoce baví

8. nov 2022

Sladké ku káve je moja najobľúbenejšia časť dňa, takže Vianoce s niekoľkými druhmi na výber sú dokonalé. Najradšej mám klasiku, vanilkové rožteky, linecké koláčiky a medovníky🙂

8. nov 2022

keďže sa veľmi do testovačiek už zapájať neviem a to najmä z dôvodu, že už mám deti väčšie, tak veľa produktov určených na akciu testovanie neviem využiť, ale toto ma tak veľmi oslovilo a to najmä z toho dôvodu, že ja teda uprimne poviem, že nemám veľmi rada pečenie ako také, ale momentálne som prešla na zdravšiu variantu stravovania sa, teda nielen varenia ale aj pečenia všelijakých dobrôt pre svoju potrebu a potrebu mojich detí. 🙂 hoci sa zaraďujem do tejto súťaže o testovanie produktov s malou dušičkou, lebo ja nikdy nič nevyhrám, aaaaale k téme. u nás určite nesmú chýbať medovníčky a kokosové guličky. medovníčky sú u nás topka. tie ešte prirábame k novému roku, lebo sa u nás vždy pojedia. a každopádne suché pečivo ako také. to nesmie chýbať, to milujú u nás úplne všetci. krémové veci sa pojedia tiež, no nie sú takou topkou ako suché linecké, vanilkové rožteky a teda ako som už spomenula, milované medovníčky. ❤ ❤ ❤

8. nov 2022

Medzi vianočnými dobrotami u nás nechýbajú tradičné medovníčky, celozrnné linecké pečivo, vanilkové rožky a podľa chuti aj rôzne kokosové alebo mandľové guličky. 🙂❤

8. nov 2022

Dobrý deň.
Každý rok si hovorím že chcem mať pokoj r Vianoce a koláčiky si niekde objednam.
Deti ma ale ukecaju aby sme upiekli medovníčky a pri vôni v dome keď sa upecu ma objednanie koláčov rýchlo prejde. Moja starká vždy hovorí upečieme si jeden dva druhý a to stačí. Ved kto to bude jesť. Samozrejme vždy to dopadne tak že máme plný balkón všakovakých druhov koláčov keksov a neviem čoho všetkého. Milujem atmosféru Vianoc pri pečeni múka všade všetok riad v umývadle. Vtedy vlastne zistím koľko misiek mám😂
Musím však podotknúť že i keď piecť viem a vraj ak chutne moja starká to vie aj tak najlepšie. Suhajdy mačiek oči osie úle slonie slzy. To sú proste koláče bez ktorých si neviem predstaviť pozerať Popolušku alebo mrazika🙂

8. nov 2022

U nás nesmú chýbať medovníčky a "lepené kolieska" 🙂 no a samozrejme vanilkové rožky 🙂

8. nov 2022

Vždy pečeniem.ako.drak dakych 10-12 druhov a roznasam po celej rodine 🙂 w to má ešte pred hlavným pečení čakám upiecť tortu pre synčeka ten má narodeniny 12.12 aby smnahodou s cviku nevyšla 🙂 ale základ sú medovníčky, linecké kolieska moje milované šuhajdy , punčák ľúbi celá rodina a potom nasleduje jazda vždy nájdem niecomnove čo chcem ochutnať 🙂 tento rok to ale obmedzím , lebo mi.bude prvý raz pomáhať aj dcérka ❤️

8. nov 2022

Na našom vianočnom stole nemôže chýbať línecké pečivo, medovníčky, vanilkové rožteky a minulý rok som prvý krát robila crinkles, ktoré už budem taktiež piecť pravideľne 😊

8. nov 2022

Ja si neviem Vianoce predstavit bez medových rezov, žĺtkových rezov a lineckých koláčikov

8. nov 2022

Ja si neviem vianočné pečenie predstaviť bez medovníčkov a ich následného zdobenia, lineckých koláčikov a piškótových guliek. Tieto sú must have, ale vždy robím aj niečo iné a rada skúšam nové recepty. Medzi ďalšie patria napr. božské parížske rožky, grilážky, punčové rezy, košíčky a veľa iných, čo sme robievali ešte spolu s maminkou, keď som bola malá

8. nov 2022

U nas nesmu chybat najma linecke kolaciky a medovnicky ❤️

8. nov 2022

U nás doma medovníčky 🥰 na to sa celý rok teším ako budem po večeroch pri varenom vínku zdobiť 🤗

8. nov 2022

My radi skusame netradicne dobrotky na vianoce popri klasickych. Radi mame cupcakes vo vianocnom sate, alebo ovocny chlebik. V rodine mame nejake stravovacie obmedzenia takze sa vzdy pri peceni snazim dbat na to, aby sa aj klasika piekla v trosku zdravsom sate. 🙂

8. nov 2022

Dobrý deň, Veľmi radi by sme sa zapojili do súťaže, nakoľko s mojím trojročným synom robíme v kuchyni všetko spoločne. Či je to varenie, pečenie, upratovanie. Chystáme sa tento rok aj piecť vianočné koláčiky, veľmi radi by sme sa zapojili do súťaže, nakoľko s mojím trojročným synom robíme v kuchyni všetko spoločne. Či je to varenie, pečenie, upratovanie. Chystáme sa tento rok aj piecť vianočné koláčiky 🤩

8. nov 2022

medovníky to je klasika a potom nejaké zdravsie z vanilkové rožky kokosovej muky a tiež šuhajdy

8. nov 2022

Rada sa vynimocne zapojim🙂 nakolko sa 3,5 rocna dcerka sama pyta stale piect nieco nove🙂 a nakolko sme v DM drogerii v oddeleni potravin "vareni,peceni" tak by to bola pre nas radost byt vybrane. A radi skusame nove kombinacie a rastlinne alternaivy, ako napr.cokoladova rolka, datlove susienky, orechove gulocky a pod. Vdaka!

8. nov 2022

Rada varim, rada pečiem. Pečenie je u nás tradícia minimálne raz za týždeň. Rada skúšam nové postupy, nové suroviny, snažím sa s každým receptom pohrať, variácie vymýšľam, aby boli v našej rodine stráviteľné. Na Vianoce budem piecť klasické medvedie labky, linecké koláčiky na viac sposobov, od mojej maminky koláčiky ( na foto) a nejaký koláč na plech. Pripravím aj nepečené a to kokosovu roládu, šuhajdy, a grilážky. Samozrejme, ak si bude rodina niečo ešte priať, upeciem. Rozdám aj po znamych, nech aj oni majú vianočnú atmosféru od nás.

8. nov 2022

U nas nesmu chybat kosicky, suhajdy, medove rezy, pernicky, linecke, zltkove rezy. Ja zvyknem robit vacsinou suche ale potom krabičkujeme a rozdeľujeme si navzajom babka, mamka, svokra 🥰 tento rok nas caka najvacsi vianocny darcek, kedze mam termin porodu 24.12. Tak by som chcela napiect v predstihu, ak budem pravdaze vladat 🥰

8. nov 2022

Na Vianoce nesmú chýbať tie najvoňavejšie nedokonalé s deťmi a láskou pečené medovníčky, domáci baileys či punč.. milujeme tiež krasne popraskané “crincklesky”, štedrák na zdravú nôtu…pritom samozrejme musia hrať koledy a celý dom vôňať ako inak 🙂 pokojnejšie, láskavejšie… ❤️

8. nov 2022

U nás nesmú chýbať pernicky zdobené, linecké koláčiky, kokosové ježe, vanilkové rožky

8. nov 2022

Peciem klasické koláčiky ktoré si prispôsobujem trosku do novšej formy🙂 milujeme malé koláčiky, take jednohubky 🤤 jednoznačne nesmú chýbať linecké, medovníky či vanilkové rožky ❤️ Balík z dm je úžasne nabitý a jendozacne by som všetko použila na vianočné pečenie, rada sa o to podelím aj foto dokumentáciou 🙂 pomáhať mi bude moj maly velky pomocník (14m syn) 👩🏻‍🍳👶🏻❤️

8. nov 2022

U nas sa Vianoce zacinaju pecenim.3 dcery a ja,to je skvela kombinacia plna kolied,smiechu a vonavych dobrôt.Zaciname vzdy klasikou-medovniky,linecke,vanilkove rozky,medvedie labky,grilazky,,šuhajdy a pokracujeme medovymi rezmi,metrovym kolacom,zerbo rezmi,nesmie chybat zltkovy rez .vsetko z polovicnej davky,aby sme velmi nepribrali a po skonceni nabalim dceram,mame a co ostane,vychutnavame spolu u nas.Este robievam vianocku z viacerych davok,ktoru porozdavam.Rada peciem a este radsej sa podelim,kludne aj s druhymi,nikdy nam to doma nechyba❤️

8. nov 2022

Medovníčky a linecké keksíky 😍🍀

8. nov 2022

Zdravím, tak VIANOČNÉ pečenie sa u nas začína klasicky MEDOVNÍČKY (pečieme každý rok 2x, kedže sa vždy z prvého pečenia zahadne stratia), ďalej kedže máme soma maľucha nesmu chýbať linecké koláčiky, vanilkové rožky, šuhajdy, grilažky a samozrejme medové, punčové a kokosové koláče a ten čo nikdy nesmie chýbať je štedrák ❤ tieto koláčiky delime aj našej babke, aby sa ona nemusela naháňať. Pečenie mám celkovo rada, pečiem celý rok s veľkou radosťou 🙂🙂🙂

8. nov 2022

Milujem Vianoce a pečenie s rodinou...pomáha každý a všetko veľmi rýchlo myzne 😉

8. nov 2022

milujeme vianočné sviatky...ten kľud, stretávanie sa, maškrtenie, darčeky...rozprávky... 🙂 moje dievčatá majú 14 okov a pečenie ich veľmi baví...už teraz majú vymyslených ale 20 druhov, čo musíme robiť :DDD a ja im asistujem ako sluha - upratovač. určite budeme opäť piecť linecké koláče, vanilkové rožteky, medovníky, medvedie labky, rumové mesiačiky a asi aj štedrák a medové rezy :D

8. nov 2022

milujem pečenie, milujem tu vôňu prichádzajúcich vianoc a sviatkov, kedy všade všetko rozvoniava....milujem overené klasiky ktoré nesmú chýbať ale taktiež rada skúšam nové a nové recepty, zdravšie verzie, rada skúšam a vytváram nové a nové príchute a vylepšujem už aj tak výborné a overené recepty.... tato výhra by ma veľmi potešila nakoľko sa tento rok chystám prvýkrat piecť v spoločnosti mojej sestry a dvoch malých krsniatok....takže by sme mali o zábavu postarané.... na Vianočnom stole nesmú chýbať srnčí chrbát, medvedie labky, perníčky, kokosové guľky, linecké koláčiky a taktiež bábovka, banánove rezy, marlenka, plnené košíčky, rafaelo guločky....už sa na to veľmi teším 🙂

8. nov 2022
Autor komentár zmazal

Veľmi rada by som otestovala Vaše produkty 🙂 Výrobky tejto značky zatiaľ nepoznám, naša rodina miluje Vianoce začíname perníčkami do ktorých zapájame všetky tri deti už z toho máme tradíciu. Taktiež v tomto období pečieme na Vianočné besiedky deťom do škôl a pečiem aj známym ktorí nemajú čas 😄 pečieme minimálne 15 druhov, koláčikov na Vianoce nikdy nie je dosť 😄 keď začneme príliš skoro, ešte to stihneme aj zjesť 😆 a pečieme znova. Osobne milujem vôňu škorice, vanilky a klinčekov 🥰 bez toho by Vianoce neboli Vianocami. Používam kvalitné suroviny zdravie je pre nás na prvom mieste 🙂

8. nov 2022

radi pecieme grilazky, medove rezy a sem tam skusime nejake zdrave raw recepty, je to nase hobby

8. nov 2022

U nás nesmú chýbať vanilkové rožky, grilážky, kakovo-kokosové kekse, medové rezy, lenecké

8. nov 2022

Na Vianoce najčastejšie pečieme rokmi overené klasiku. Robíme vianočku,linecké koláčiky, medový zákusok u nás nesmú chýbať ani perníčky. Výrobky, ktoré ponúkate som ešte nevyskúšala a tešili by sme sa z nich.

8. nov 2022

Linecké, medovníky, vanilkové rožky ... a v posledných rokoch obohacujeme sortiment o bezlepkové a nízkosacharidové pečivo. A dobré je to 🙂

8. nov 2022

Punčový,linecké a medové rezy musia byť

8. nov 2022

Vianoce posledných rokov u nás v rodine trávime minimalisticky. Vianočné ozdoby si vyrábame ručne a zapájame tak našu fantáziu 🙂 Keďže rada pečiem, zameriavam sa na zdravšiu formu tradičných vianočných koláčikov ako sú perníčky, bábovka, moravské koláče, či šuhajdy, ktoré si môžem bez výčitiek kedykoľvek dať.

Nie je to len tým, že súrodenci majú celiakiu a ja sa venujem fitnesu, ale hlavne racionálnym názorom vyberať si zdraviu prospešné potraviny. Výrobky DM dôverne poznám, ich výhodou je, že sú cenovo dostupné a sieť DM predajní je na každom kroku. Taktiež sa mi páči, že kladú dôraz na kvalitu, preto si ich rada kupujem. Prajem Vám všetkým pekný deň a verím, že popoludnie trávite v pohode pri kávičke s nejakou dobrotou 🙂

8. nov 2022

Aj keď som mladá mamina pečiem väčšinou tradičné recepty, pokúšam sa používať kvalitné výrobky aby koláčiky chutili tak ako pred 20 rokmi, keď ingrediencie mali inú kvalitu ako je to dnes. Na vianočnom stole nebudú chýbať linecké koláčiky, perníky, punčový rez, medové rezy, pagáčiky a tento rok pribudnu zrejme aj minipavlovky.

8. nov 2022

Takto sme piekli minulý rok s mojím najstarším synčekom ❤️. Na vianočnom stole určite nemôžu chýbať medovníčky, vanilkové rožteky a šuhajdy. A pravý domáci vaječný koňak. 🎄

8. nov 2022

U nas pravidelne už niekoľko rokov nesmú chýbať parížske rožky, na ktoré sa teší celá rodina...z klasiky sú to medovníky, linecké, medvedie labky, perníkový závin a k tomu vždy skúšam aj nejaké nové recepty pečené či nepečené. Veľmi rada by som testovala produkty dm práve pri tomto vianočnom pečení. 😊🍀🍀🍀

8. nov 2022

Na Vianoce u nás nesmú chýbať medovníky, šťavnatý punčový rez, kokosové ježe a zamatová roláda. Každý rok pečiem aj niečo nové, preto by som ocenila vyskúšať tieto produkty z dm.

8. nov 2022

Moj 1r syncek velmi rad vari a pecie vo svojej uciacej vezi tak by padlo vhod. Navyse dm produkty su moje oblubene. Tesim sa na vianoce bude to nase prve pecenie a travenie krasnych chvil

8. nov 2022

Piect budem vanilkove,medovnicky,gulky,zltkove este sa uvidi co vymyslime

8. nov 2022

U nás nesmú chýbať medovníčky , vanilkové rožky, zamatová roláda a môj najobľúbenejší štedrák🙂

8. nov 2022

Na vianoce ho caka jeho vlastna drevena kuchynka

8. nov 2022

Urcite nesmu chybat vanilkove rozky a perničky 🙂

8. nov 2022

Doposiaľ ahoj nemala svoju vlastnú domácnosť a preto som vianočné dobroty vyjedala u mamy, sestry, tety ... tento rok he iný... a to nielen vďaka svojmu novému domovu s manželom, ale o pár dní sa nám narodí dcérka ako ten najdokonalejší darček pod vianočný stromček ❤ Neviem ako veľmi budem mať možnosť venovať sa pečeniu, ale budem pyšná, ak sa mi podarí vyskúšať aspoň citrónové a čokoládové crinkles, medovníčky a nepečené marlenka guľôčky 🙏😀 Snáď sa niektorý recept osvedčí a bude súčasťou našej rodinnej kuchárky 🥰

8. nov 2022

U nas nesmu chybat medovnicky,linecke kolaciky, medvedie labky,kokosove jeze, vanilkove rozky a vinove kolaciky. U nas su skor tradicne Vianoce. Kazdy sa na ne tesi.

8. nov 2022

Panettone a taka naša klasika, linecké a parizske rožky, niečo slane

8. nov 2022

Čo nesmie chýbať na vianočnom stole? Štedrák, vanilkové rožky, medové rezy, medovníčky, šuhajdy, griláž, koka sušienky 🙂 to sú obľúbené maškrty našej rodiny. Okrem toho pečiem chlebík, niekedy vianočné oblátky.

8. nov 2022

Zaklad je medovníky a linecké, hlavne, nech sa dá cesto jesť a vykrajovat, top sú tvary dopravných prostriedkov a náradie, chuti im všetko, čo je sladke. Z nepecenych banán medzi piškóty a veľká sranda obaľovať to v tekutej čokoláde

8. nov 2022

Linecke, fukane rožky, puncovy

8. nov 2022

Medovnicky alebo pernicky musia byt, ale v zasade som sa naucila piect to,na co prave doma mam suroviny 🙂 snazim sa tak neplytvat a minut vsetko. Takze ak suroviny v chladnicke a v spajzi sa vhodne skomponuju tak byvaju aj linecke, crinkles, srnci chrbat cokoladovy,kokosove gulky.

8. nov 2022

Odkedy som sa stala babkou ,amoji malý pomocníci podrástli tak na Vianoce mi s pečením pomáha pár malých ručičiek . Určite u nás nesmú chýbať tradičné vianočné pernicky ,ktoré tento rok u budú ozdobivat aj vnukovia . Neskutočné sa na ten čas tešíme. Keď budeme rodina pokope.

8. nov 2022

V nasej domacnosti sa pocas vianocnych sviatkov pecie vela dobrot - nesmu chybat vanilkove rozky, medovnicky, grilazky plnene cokoladovou plnkou, orechove kosicky, zltkove rezy a vzdy aj nejake netradicnejsie kolaciky. Kedze mam 2 male deti, ktorym sa snazim dopriat kvalitne domace maskrty a k tomu mam intoleranciu na laktozu, sacharozu a hit, tradicne recepty si upravujem. Napriek tomu nielen domacim hladosom, ale aj navstevam nase vyrobky velmi chutia. Niektore z vyrobkov dm bio uz su neoddelitnou sucastou mojej kuchyne, nemam vsak odskusane vsetky z ponukanych artiklov, preto by som sa rada zucastnila tohto testovania.

8. nov 2022

U nás sa už tešíme najmä na kokosky, punčové rezy, medové rezy a medovníčky 🥰 rada by som sa zapojila do testovania a vyskúšala tak niečo nové do našich tradičných zákuskov 😊

8. nov 2022

Každý rok sa snažím napiecť koláče ktoré si zdravé, chutné a bez rôznych mäsových a iných ťažko stravitelnych naplní. Domáce a zdravé je pre mňa priorita. Keďže sviatky sú samé o sebe plne krásnych jedál, ktoré však nemusia byť ľahko stráviteľné. Testovania by som sa veľmi rada zucastnila

8. nov 2022

Každý rok samozrejme pečiem, aj keď občas je to s 2 malými pomocníkmi náročné. Tento rok som si predsavzala, ze budem piecť zdravšie verzie našich obľúbených koláčikov ako sú linecké, na víne, košíčky plnené krémom, nepecene gulicky a ďalšie. Najmä kvôli môjmu zdraviu, keďže nie som z tých, co môžu spapat všetko a nevidieť to na nich. Mam veľmi rada DM výrobky a na testovanie by sme sa prevelice tešili. Ďakujem

8. nov 2022

Na vianoce jednoznačne linecké, vanilkové rožky, crincles a zlepovane oriešky 👌

8. nov 2022

Milujem pečenie. Pečiem veľa a rada. U nás nesmie chýbať trasená torta, veterník na plechu, drobné pečivo a na Vianoce ani medovníčky. Často skúšam nové recepty, takže pri našej "klasike" sa vždy objaví aj čosi nové, neodskúšané.

8. nov 2022

Milujem pečenie a hlavn na Vianoce, u nás nesmú chýbať medové dobošove rezy, šuhajdy,linecké,kokosové guľky, kokosové jeze,puncaky,vanilkové rožky,marlenka

8. nov 2022

Dobrý večer. Zapajam sa do testovania. Spolu s manželom milujeme tento predvianočný čas a pečenie koláčov. Minuly rok sme piekli medovníky prvýkrát, on si pomýlil recept a zistili sme , že je v nich veľa sódy bikarbóny. Toľko bolo z pečenia 😀 tento rok si dáme väčší pozor. Chystáme sa piecť medovníky, medové rezy, linecké kolace a suhajdy. Držte nám palce 🙂 mimochodom dm je naša naj znacka, nakupujeme iba tam. Lacno a zdravo ❤️

8. nov 2022

Perníky,oblátky,cookies,štrúdle,....

8. nov 2022

Rada by som vyskusala tieto produkty. Klasicke recepty v zdravsej verzii stoja za vyskusanie a o obmenu. Mam par dobrych receptov a rada sa o ne podelim😉 A moje deticky a rodinka isto radi zjedia resp. okostuju😍

8. nov 2022

U nás samozrejme nemôžu chýbať medovníčky a linecké,s ktorými mi samozrejme pomáha môj starší synček Filipko.A čo môže byť lepšie ako piecť zdravo?

8. nov 2022

Kvaskova vianočka, orechovník a makovník nesmie chýbať u nás. A drobné pečivko ako linecké, medovníky, vanilkové rožky a medvedie labky miluje celá rodina 😍 uz iba skúsiť piecť s dm potravinami

8. nov 2022
Autor komentár zmazal

Pečenie milujem odmalička. Stalo sa mojím hobby aj prácou. Najviac sa snažím si ho vychutnať nájme v čase sviatkov, kedy je práce síce viac, ale o to je krajšie robiť ostatným radosť svojou prácou. Minulý rok som dostala zvláštnu požiadavku na Vianoce a to upiecť bežné torty namiesto koláčov. Vraj koláče bude mať každý, ale tortu len oni. A dopadlo to skvele 🤗. Určite by sa aj moji zákazníci potešili z toho, keby môžu ochutnať zdravšie verzie koláčov a zákuskov vďaka kvalitným produktom DM ❤️.

8. nov 2022

Pečenie je moja záľuba, veľmi rada pečiem a vždy mi pomáha dcérka 5 ročna nikde nesmie chýbať, pečieme na Vianoce medovníčky,vanilkovo-orechove ,kokosove guličky, škoricove srdiečka je toho veľmi veľa a rada by som vyskúšala aj produkty z dm niečo sme už skúsili ale skôr len nátierky a sme veľmi spokojný 😊🍀🍀

8. nov 2022

Ahojte, neviem si predstaviť Vianoce bez suhajd, karameloveho koláča a odkedy mam deti aj medovníčky pri ktorých pomáhajú ajndrobci 🙂

8. nov 2022

Tento rok mi bude prvý krát pomáhať aj môj syn a piecť budeme ako každý rok kváskovú vianočku, medovníčky a linecké pečivo nesmie chýbať 😍

8. nov 2022

Hoci toto budú moje prvé Vianoce kedy budem mať možnosť sa naplno realizovať keďže už budem mať vlastnú domácnosť, určite tam nebudú chýbať linecké koláčiky, raffaelo a medovníčky. Nič z tohto som v minulosti síce nepofotila, no dovolím sa pochváliť aspoň ostatným skvostom ktorý som v minulosti napiekla, nakoľko najradšej pečiem torty😍 no nebránim sa ani čokoľvek inému.

8. nov 2022

Dobrý deň, milujem pečenie a varenie, hlavne milujem vôňu Vianoc ❤️ Vianoce si neviem predstaviť bez vanilkových rožtekov, medovníkov a šuhajd 👌 ale samozrejme každý rok sa snažím upiecť niečo nové 🍰🧁 testovanie by bolo pre mňa novou výzvou na nové koláče 🥰

8. nov 2022

Veľmi rada pečiem aj pocas celého roka. U nas v decembry sme zvyknutí mať vela sladkosti a ja veľmi rada peciem každý rok ine a nie furt to iste každý rok. Co nam chuti opecem aj druhý krat alebo ked muz mi povie ze ma chut na vanilkový rohlicky tiez mu rada spravim. Tento rok napríklad zacnem s veľmi obľube domace rafaello 🤤 Fotecky ukazem z minulého roka... pernikovy dort, linserky, skoricove keksiki, horuca cokolada na paličku a klasicky pernicky na ozdoba vianočného stromčeku

8. nov 2022

Veľmi rada peciem, peciem každý týždeň a suroviny poväčšine nakupujem len v Dm! 😊 vytrpim si na kvalitu potravín a chuť a toto spĺňa 🙂 tento rok budem piecť na Vianoce už aj s mojou dcérkou nevieme sa dockat 😊 Vianoce si neviem predstaviť bez perníkov, vanilkové rožky a kokosové guľky 🎄 Veľmi by nás potešilo testovanie vašich produktov 😊

8. nov 2022

Dobrý deň
Veľmi rada by som sa zapojila do skúšania produktov. Sviatočné pečenie zbožňujem. Je to čas kedy si pri pečení oddýchnem, je to druh môjho relaxu.
Najradšej pečiem má Vianoce linecké koláče, venčeky, škoricove srdiečka plnené nutelovou plnkou, perniky, a každý rok sa snažím vždy pridať nové a nové druhý. Minulý rok to boli laskonky ktoré som robila prvý krát ale bola som na ne velmi hrdá a muž sa až zalizoval.
Budem veľmi vďačná ak si ma vyberiete.
Bohužiaľ fotku koláčov z minulých Vianoc nemám tak pridám fotku torty ktorú som piekla synovi minulý rok v decembri na jeho prvé narodeniny ktoré oslávil 6.12.
Ďakujem

8. nov 2022

Velmi sa tesim na tohtorocne Vianoce, kedze to budu nase prve s dcerkou 🥰❤️ Kazdy rok peciem klasiku ako medovnicky, kokosove jeze, štólu a štedry kolac a potom pridavam zakazdym aj nejake nove recepty 🙂🫶 dufam ze tento rok tiez po veceroch napeciem, aj ked urcite nie tolko druhov ako po minule roky 😊

8. nov 2022

Jeej no toto testovanie by bolo úžasné... U nás nesmú chýbať medovníky, vanilkové rožky, štedrak, šuhajdy a ešte každý rok obmiename nejaký nový koláčik, ktorý sme ešte nemali..

8. nov 2022

Testovanie by nás veľmi potešilo, keďže veľmi rada aj s detičkami pečieme. U nás nesmú chýbať na vianočnom stole medovníky, šuhajdy, linecké koláčiky, grilazove rezy, a je toho ešte viac. Tak by sme radi vyskúšali aj DM produkty. ☺️

8. nov 2022

Perníčky

9. nov 2022

Tak takáto výhra by sa zišla ako soľ😊keďže moje sladké chute mi ostali aj pri kojení😁 koláčik musí byť minimálne raz do týždňa ...paradoxne fotku nemám pretože sme veľká rodina a sa tak rýchlo zje

9. nov 2022

Vianočného pečenia sa neviem dočkať 🥰 obľúbená činnosť mňa aj deti, tento rok som si povedala že skúsim niečo nové nielen klasiku co každý rok, chcela by som potešiť mojich aj manželovych rodičov a upiecť aj pre nich 😇Testovanie by ma veľmi potešilo 🤗

9. nov 2022

Pečenie je moj relax, mam kopec starych receptpv este po babkach ale vela skúšam aj nove recepty so zaujimavymi ingredienciami... na vianoce pečieme spolu cela rodina,kazdy prilozi ruku k dielu.. detičkám sa najvia páči samozrejme ked môžu vykrajovat vykrajovackami

9. nov 2022
9. nov 2022

Každý rok pečiem s dcérou a jej kamarátkami. Je to zážitok.

9. nov 2022

Každý rok pečiem pre viac domácností v našej rodine a pre kamarátky 🙂 je to jeden z mojich vianočných darčekov pre nich 🙂 milujeme Vanilkové rozteky, ozdobujeme medovníčky a mnoho dalších 🙂
Posledné dva roky to zvládame aj s mojou dcérkou ktorú vyložím do učiacej veže a podľa jej schopností mi pomáha 😊 tento rok ma už 3 roky takze vykrajovanie a ozdobovanie si už naozaj užijeme bez toho aby chcela zjesť surové cesto alebo muku 😄

9. nov 2022

Ahojte. 😊 Na Vianoce u nás musia byť linecké koláčiky, vanilkové rožky, plnené pardubické perníky, ale tiež perníková roláda so sušenými slivkami, ovocím, orechami a kúskom marcipánu, či voňavé pomarančové crinkles s kokosom. Starká vždy robievala makový závin s jablkami, v tom pokračujeme, alebo závin nahradíme občas štedrákom a vianočkou. A aby si každý prišiel na svoje, na stole nájdete u nás isto aj parížske rožky a šťavnaté rezy a/alebo roládu. 🎄🎁

9. nov 2022

U mňa sú vždy Vianoce o medovníkoch a vanilkových rožkoch a plnených orechoch, tie milujem, pretože ich babka vždy piekla už odmalička ☹ vždy každému z rodiny dala Vianočku, aby každý mal tú svoju, takže sa držím jej tradície a tieto 4 veci nesmú chýbať a povinne vypekám, požívam jej formičky, jej recepty- je to akoby bola vtedy so mnou..

9. nov 2022

Ja rada vymýšľam.nove veci. Najmä odkedy nepoužívame rafinovaný cukor doma. Ale medovníčky nesmú chýbať. Muž robí každý rok vianočku. A chcem vyskúšať aj pardubicke perníky. Robievala ich moja teta vždy na Vianoce a urobit ich v zdravšej verzii ma láka. A keďže je sladkého vždy kopa, tak nejaké pagáčiky alebo tyčinky

9. nov 2022

Chystám sa tento rok na kokosových ježkov, medovníčky a určite vyskúšame nejaký nový recept na zdravšie koláčiky 🤗

9. nov 2022
Autor komentár zmazal

Minulý rok sa čosi podarilo, pri malom dieťati
tak uvidím čo sa podarí tento rok chystám sa aj na likérové špice 😁

9. nov 2022

Doma mám troch maskrtnikov manžela a dve dcérky celý rok raz za čas niečo upečieme buď spolu alebo ja v rámci psychohygieny sama 🙂 teší ma keď im chutí pečieme pernicky Marlenku puncove rezy nepečené raffaelo a delíme sa aj s babkou pečenie má baví a môcť testovať by bolo super ideme na Vianoce k starým rodičom takže by sme napiekli pre všetkých🙂

9. nov 2022

Ja velmi rada peciem je to moj relax a na Vianoce peciem viacej druhov kolacov moja rodinka ma velmi rada sladke

9. nov 2022

U nás nesmú chýbať na stole medovníčky, kokosové fukane rožky a kokosové guľky. Tieto sú naša stálica 🤗
Keďže sa tento rok chystám na pečenie aj s drobcom bude to isto zábava a produkty od dm bio by nám prácu nielen uľahčili ale aj kvalitne dochutili 😋

9. nov 2022

Tak určite nesmie chýbať moje najobľúbenejšie linecké pečivo, ďalej medovníčky, domino rezy a orechovo-lekvárový koláč, ktorý rada piekla moja babka. Začala som piecť len od minulého roka, tak sa rada stále zlepšujem a skúšam nové recepty a aj ingrediencie, preto by ma výhra veľmi potešila. 🙂

9. nov 2022

Na našom stole počas sviatkov určite nesmú chýbať koláče, konkrétne gryláže, ježky a perníky. Tie pečieme s predstihom a vďaka nim sa pripravujeme na sviatky a nalaďujeme vianočnou náladou 🎄

9. nov 2022

Dobrý deň.
U nás na sviatky nesmú chýbať koláče rôzne druhy, vianočka a náš obľúbený koláč stedrak s mojou dcérkou rady pečieme medovníčky a tento rok pribudne ďalší náš pomocník synček ♥️💙

9. nov 2022

Milujem pečenie a to vianočné si obzvlášť vychutnávam ☺️ pustím si vianočné pesničky a koledy a idem na to 😁 úžasná atmosféra ❤️
No a z koláčikov na našom sviatočnom stole nesmú chýbať medovníčky, linecké pečivo, vanilkové rožky, griliažky a rafaelo guličky 😍. Toto testovanie by ma veľmi potešilo, lebo niečo z týchto bio produktov už poznám a používam ale niektoré produkty ešte nie a rada by som vyskúšala ❤️

9. nov 2022

Toto testovanie by nás potesilo nakoľko radi epsisme aj 15 druhov ale ja nepecene raw koláčiky kde by sme využili napr kokosový olej kakao a podobne ❤️

9. nov 2022

Väčšinou nesmú chýbať pernicky,kokosové guľky a zamatovo roláda na plechu. 🙂 toto testovanie by som využila a vyskúšala spraviť zamatku 🙂

9. nov 2022

U nás nesmú chýbať medovníky a nejaké sladké nepečené koláčiky 🙂 deti ich majú veľmi radi .a v bio kvalite piecť je určite najlepšie pre deti ale aj všetkých

9. nov 2022

Výrobky z dm drogerie milujem a ich výrobky na pečenie som ešte nestihla vyskúšať. Veľmi rada pečiem, hlavne na Vianoce 🎁 je toho dosť veľa. Veď to asi každá mamička pozná, perníky, linecké kolieska, šuhajdy, kokosky, rôzne rolády, vianočka tiež nesie chýbať a kopu iných vianočných dobrôt. Potešila by som sa, ak by som mohla testovať výrobky dm drogerie. 🙏❤️

9. nov 2022

na vianočnom stole u nás nesmú chýbať moje vychýrené karamelové mini košíčky,.tie každý miluje. a takisto korenisté maslové kolieska, citronovo-kokosove peciatkove sušienky a zo slaných, parmezánove pagáčiky. pečiem radšej moderné a nové recepty, mamina pečie klasiku a vždy si polovicu vymeníme. tento rok budem piecť s ročnou pomocníckou ❤️

9. nov 2022

Ahoj 🙂 moja dcérka Miška má deväť rokov a ako dvojročná dostala svoj prvý valček na cesto.Vlastne,mala rok aj pol 😂 keď jej ho svokra kúpila.Ako jej idú roky,pečieme spolu i keď častokrát sa schytí úplne sama a napečie 🥰 za čo som ako maminka veľmi pyšná na ňu ❤️ Tieto Vianoce budú u nás iné,keďže si prechádzame obe ťažkým čakaním nielen na rozvod zlého manželstva,ale aj tým,že ich budeme tráviť v splocnosti “novej rodiny” ale piecť budeme,keďže je to náš spoločný rituál nielen na tieto najočakávanejšie sviatky roka ale aj na Veľkú noc 🙂 Pečieme medvedie labky,linecké koláčiky ktoré natierame marhuľovým džemom,prípadne jahodovým alebo podľa dcérky niektoré aj nutelou 😂 nesmú chýbať grilážky 😋 voňavé medovníky kvôli ktorým každý rok kúpime zopár nových vykrajovačiek 🙃 tiež pečieme iné dobroty ale tento základ proste chýbať nesmie 🙂uvidíme aké dobroty ochutnáme v “rodine” s ktorou budeme tráviť sviatky a veľmi sa na to tešíme 🥰 nepečené u nás vyhrávajú kokosové guľky 😍 och a skoro by som zabudla na snehové pusinky,to je vyslovene dcerkine želanie 😘 ale najviac je aj tak tá vôňa,pokoj a kľud,ktorý nastane u nás 🥰 rada by som bola vybratá na toto testovanie práve kvôli Miške aby opäť raz ukázala ako jej to ide ☺️

9. nov 2022

U nas nesmu chybat medovnicky, ktore miluje manzel, vanilkove rozky pre syna, ktory by ich jedol nonstop a pre mna kokosove gulky. Pecenie je taka psychohygiena a v tazkych casoch rada peciem, avsak potom musim chodit a rozdavat po rodine😂

9. nov 2022

Rada pečiem, nielen na Vianoce 🙂 U nás nesmú chýbať grilážky, ktoré deti milujú. My s manželom máme radi suché pečivo, klasiku linecké koláčiky, esíčka, kokosky s domácim ríbezľovým lekvárom. Deti radi pomáhajú pri vykrajovaní medovníčkov, ktoré taktiež nemôžu chýbať na sviatočnom stole.

9. nov 2022

Nakolko rada skusam nove veci, este neviem presne ake vsetky maskrty budu na nasom vianocnom stole. Urcite vsak vianocne pernicky a nejake drobne tartaletky/kosicky. Pri peceni zasadne nepouzivam vanilinovy cukor, ale pravy vanilkovy. Taktiez prederujem bio kvalitu ci ingrediencie bez fosfatov, pretoze chcem pre svoju rodinu a deti to najlepsie ❤️🍀

9. nov 2022

Vôňa vanilky a škorice❤️ Nepoznám jediného človeka, ktorý by ich nemiloval. Krehučké vanilkové rožteky zmiznú u nás skôr, než ich stihnem preložiť z plechu do dózy. Medovníčky pečiem x-krát do roka, už len pre tú vôňu, čo naplní celý dom. Linecké, čo sa rozpadáva na jazyku, sladučký práškový cukor sa mieša s jemne kyslastým džemom... A ešte karamelové oblátkové rezy s domácimi orieškami 😋 K tomu čerstvá káva a človek je v siedmom nebi❤️. Varenie má u nás na starosti manžel, ale pečenie je moja láska, môj relax🙂

9. nov 2022

U nas nesmu chybat klasicke vanilkove rozky, macie oci a domaca vianocka, to je uplny zaklad. Najcastejsie aj Be-be gulky, a potom kto si co zapyta 🙂

9. nov 2022

Jejda, medovnicky samozrejme tiez!!! :D

9. nov 2022

Pečenie na Vianoce také iné... čarovné 🙂Trojročný syn sa teší viac ako ja. Piecť si aj tak trochu musíme lebo bezlepkové a bezmliečne koláčiky sa nedajú len tak kúpiť. Takže jednoznačne bezlepkové medovníčky, kokosové lepené kolecka, plnené venčeky, orechové tyčinky, orechové rožteky a veľa iného čo nám príde na chuť 🙂 a na štedrý deň makové bobalky

9. nov 2022

Vianočne pečenie sme si zatiaľ až tak moc neuživali,keďže drobci boli malinki, ale už mam dvoch pomocníkov,ktorí sa už teraz tesia na medovniky, peciatkove kolaciky, urcite aj nieco kokosove bude...Zaroven,mame taku nezvucajnu tradiciu po babke,robit tortu pre Jeziska k narodeninam, tak aj to bude a uvidime ake kolaciky nas oslovia 🙂

9. nov 2022

Naše Vianočné pečenie sa nezaobíde bez medovníkov, vanilkových rožkov, medvedích labiek, lineckých, rôznych košíčkov, krémešky a mnoho ďalšieho. Áno, som tá dnešná "bio eko matka" ako by mnohé povedali 😁😁😁. Všetko pečiem z najkvalitnejších surovín, nepoužívam klasickú múku a áno, často nakupujem aj v DM 😍. Robím to pre nás, pre rodinu,... Koláčiky vždy rozdávame a rada počúvam rôzne hodnotenia na mnou dotvorené recepty, ktoré vychádzajú z tradičných - no sú zamenené suroviny za čo najzdravšie a najkvalitnejšie.
Ceny kvalitnejších surovín sú možno trošku vyššie - no šetríme radšej na iných veciach ako je jedlo - to je pre nás veľmi dôležité.

9. nov 2022

Dobry den u nas nesmu chybat medovnicky tradicne dalej vanilkove rozteky a tento rok budu aj cheescake domace ktore ja peciem neviem sa dockat velmi by ma potesila vyhra aj s mojou dcerkou lebo tento rok uz budeme piect spolu kedze ju to bavi a zacina so mnou ked uvidi cesto je hned pri mne neviem sa na to dockat ...

9. nov 2022

Klasika medovníky a linecké. Možno vanilkové rožky a kokosky.

9. nov 2022

Ahojte, tak do tohto testovania sa musím zapojiť 😉♥️ Pretože nielenže milujeme zdravé maškrty a koláčiky, ale aj zdravé a kvalitné potraviny ktoré samozrejme kupime jedine v dm 😉
Na našom sviatočnom stole nesmie každý rok chýbať čerstvé aj sušené ovocie a samozrejme koláčiky. Naša rodina obľúbuje hlavne medovníčky a karamelové košíčky, ale nesmú chýbať ani žĺtkove rezy, kokosové guličky a vanilkové rožteky. Každý rok pečieme všetci spolu. Na foto sú tie naše minuloročné 😉♥️

9. nov 2022

Veľmi rada pečiem na Vianoce a pre celú rodinu, domáce sú domáce a viem, čo som do nich dala. Nesmu chýbať linecké, vanilkové rožky, burizonové gule a medovničky, u nás hlavne suché koláčiky idú. Mám overené recepty, ale každy rok vyskúšam aj nové recepty. Na Vianove pečiem aj sladký chlieb ku kapustnici a ten musí byť špaldový s burbon vanilkou a pomarančovou kórou. Hmm, ta vôňa😊

9. nov 2022

My každoročne pečieme minimálne 10druhov a robievame aj vždy nejaký nový recept,podelime sa s rodinou aj priateľmi a milujeme kvalitné a zdravé potraviny na pečenie, ktoré sú základom dobrého výsledku

9. nov 2022

Kokosky, vanilkové rožky, šuhajdy, medovníčky..milujem pečenie a tú vôňu...

9. nov 2022

Keďže v telefóne mám tisíce fotografií, k tým z minulých vianoc sa tak rýchlo nepreklikám 😀 milujem varenie a pečenie a užívam si ho najmä počas vianoc. Milujeme vôňu čerstvých medovníčkov, kokosového pečiva najmä kokosových pusiniek, burizonové gule, gaštanové guľky a veľa ďalších 🙂 snažíme sa v rámci možností zdravo stravovať, tak skúšam rôzne zdravé prísady do pečenia a popravde veľa z uvedeného sme ešte neskúšali. Bolo by pre to skvelé vyhrať. Držím si päste a snáď sa pošťastí ❤️

9. nov 2022

My pečieme od 1.decembra to je taká naša tradícia deti mi veľmi pomáhajú a na našom stole nesmie chýbať klasika orechové rožky, medovníčky, kokosky, orechové na oplátku, grilazky a linecké, tento rok idem skúsiť prvý krát laskonky lebo ich milujem a nikdy doteraz som sa neodhodlala 😁 tiež chcem skúsiť tento rok prvý krát " sladkú salámu" alebo "študentskú pečať" každý to volá inak 😅 a na stole nesmie chýbať domáci vaječný likér ktorý každoročne robím pre môjho manžela ktorý ho miluje to je také naše vianočné ❤️🎄🎅☃️❄️

9. nov 2022

Na slávnostnom stole u nás nikdy nemôžu chýbať medovníčky, linecké pečivo, orechové a vanilkové rozlúčky a samozrejme zaviny - kakaový, makový, orechový a posledne 2 roky robím aj gaštanovy😍❤️🥰 milujem piecť a skúšať nové a nové recepty na sviatky ale aj vo všedné dni ❤️ odkedy mam aj pomocnícku (dcérka 3 roky) je pečenie viac zábavnejšie 😅❤️🥰

9. nov 2022

@olinecka13 oprava autocorrectu: orechové a vanilkové rožky 😅❤️

9. nov 2022

Na nasom vianocnom stole nesmie chybat stedrak,medovniky,grilazka,vanilkove rozky a kopec inych dobrot😊

9. nov 2022

Na vianoce uz niekolko rokov peciem medovnicky, linecke a suhajdy. Minuly rok som pridala aj crincles :D tento rok bude vianocne pecenie trosku ine kedze presne 1.12 nastupujem na matersku dovolenku :D a zaroven po mnohych rokoch stravim vianoce s mojou maminou. Ta doteraz kazde vianoce pracovala. Takze sme sa dohodli ze ona zabezpeci veceru a ja kolaciky 🙂 Tento rok by som sle chcela pokorit este jednu metu a to spravit puncak a parizske rozky ktore piekla este moja stara mama 🙂

9. nov 2022

Tak u nás nesmú chýbať koláče, ktoré voňajú ako vianoce 🥰 vôňa vanilky, škorice, kokosu, niečo orieškové a samozrejme milujeme aj zdravé recepty, ale ani klasika a tradično nesmie chýbať na našom stole. Takže z každého rožka troška ☺️
S deťmi aj radi skúšame a hľadáme nové recepty 👨‍👩‍👧‍👦🎄

9. nov 2022

U nás nesmú chýbať medovníky a linecké 🤗

9. nov 2022

Pečenie a ja sme verná dvojica. U nás každú nedeľu musí byť niečo sladké napečené. Tento týždeň je to banánový chlieb 🍞 a na sviatky iste budu cookies🍪 keksíky, dúfam že už tento rok bude guličkovat môj 15🌛 syn. A budeme piecť ešte medové krémeše🍯, a musi byť aj niečo čokoládové 🍫

9. nov 2022

Klasické suche pečivo,prvé sa robia medovníčky, linecké, mlynčekove, vinove,rafaelo guličky a štedrák, všetko s mierou, snažíme sa vyhýbať bielemu cukru,pekný večer prajem

9. nov 2022

Milujem vianočné pecenie ❤️ cez tieto krásne sviatky u nás určite nemôžu chýbať ako inak medovníčky, potom linecké koláčiky, raffaelo guľky, kávové zrna, medovníkové guľky a môj muž miluje zákusok s ovocím a želatínou ❤️ už sa teším až synček troska vyrastie a budeme piecť spolu, ale tento rok sú to naše prvé Vianoce, kedy sme ako rodina👨‍👩‍👦 👶 a ja by som veľmi rada chcela tieto dobroty spraviť zdravšie, aby niečo aj synček mohol okostovat 😊

9. nov 2022

Na Vianoce🎄🎅 u nás nesmú chýbať perničky,🍰 šuhajdy, linecké koláčiky, 🎂kokosový kmeň, a veľa dalsich dobrôt ktoré mi aj 4 ročná dcérka rada pomáha pripravovať. Vás balíček by nás potešil a radi skúsime aj nové veci. 🎄🎅🥳🙏👍

9. nov 2022

Milujem predvianočný čas a pečenie 😊 Všade to rozvoniava a tak trošku si radi aj zamaškrtíme doma 😋 Mám dvoch malých pomocníkov takže u nás sa pečie s veľkou láskou. Na stole nesmú chýbať vianočné stálice ako vanilkové rožky, kokosové Rafaelo, medovníky, moje milované grilážové rezy a punčové rezy. K tomu novšie alebo staršie recepty ako crinkles, francúzske rezy, kokosové ježe, makovec-orechovec a klasické záviny.

9. nov 2022

Zbožňujem piecť na akúkoľvek príležitosť. Na Vianoce sa u nás pečie vo veľkom, keďže koláčiky rozdávame celej rodine. Upiecť 10-12 druhov je také bežné vianočné pečenie. Tento rok sa už teším na pečenie keďže budem mať aj malého 2,5 ročného pomocníka. Na vianočnom stole nesmú chýbať medovníčky ktoré synček miluje, vlastne u nás sa pečú po celý rok aby ich mohol chodiť vyjednať do špajze. Plnené oriešky, medvedie labky, medové rezy a grilažky sú klasikou bez ktorých by vianoce neboli vianocami.

9. nov 2022

Ahojte, tak ešte stíham. Zbožňujem pečenie a kvalitné produkty, rada vždy poteším svojích najbližších a Vianočné pečenie je u nás na viac krát lebo mám maškrtnikov. Na stole nemôžu chýbať medovníky a samozrejme aj plnené lekvárom a orechom, coko crinkles, citrónové crinkles, red crinkles, medovnikova roláda, linecké,kokosovo rumove guľky, grilazky, suhajdy. Prikladám niečo s mojej tvorby keďže nie vždy stihnem odfotit.

9. nov 2022

Čokoládové crinkles

9. nov 2022

Urcite nechybaju medovniky. Ja rada peciem rozne rolady, zaviny, pravy pernik na ktory cesto sa nechava dlho odlezat, vianocku, pecivo... Klasiku u nas pecie moja stara mama 🙂

9. nov 2022

Piekli by sa krásne voňavé medovníčky nejaké cookies mačacie očká nejake kysnuté koláče....a hlavne by sme si užili kopu srandy s mojím synčekom, ktorý je môj pomocník....

9. nov 2022

medovnicky a kokosove jeze

10. nov 2022

U nás určite nesmú chýbať ako prvé medovníčky tie máme všetci radi,ďalej určite vanilkové rožky,linecké koláčiky či rumovo-kokosove guličky.

10. nov 2022

Základ mojich Vianoc tvoria perníčky, perníkový koláč s domácim marhuľovým lekvárom, koláčiky z lineckého cesta, cesnakové pagáče a “zmrzlinky”. Avšak počas roka si oddýchnem pri pečení karamelového cheesecake, piškótovej torty s tvarohovou plnkou, šišiek, buchiet, rôznych zdravých fit tvarohových koláčov.

10. nov 2022

Fotky nemam, ale kazdy rok peciem perniky, vanilkove rozky, rozpravkovu tortu, kokosove gulky. To je must have. 🙂

10. nov 2022

Ingrediencie dmBo máme,
všetko si pekne nachystáme,
troška vanilky, cukru, hrozienka,
nesmie chýbať prášok do pečiva.
Keď máme kvalitné suroviny,
ide nám pečenie od ruky.
Špaldové medovníčky aj klasika linecké
určite budú všetky vynikajúce, mäkké.
Medový krémeš v kuchyni vonia,
vianoce sa nám už pomaly blížia.
Ešte nájsť recept na nejakú zaujímavú novinku
s ingredienciami dmBio to vyjde na jednotku.
Potom na net hodiť fotečky
a oboznámiť všetky mamičky.

10. nov 2022

Ja každý rok pečiem aj trvanlivé- vanilkové rožky, medvedie labky, zdobené medovníčky, raffaello guľky, linecké, tiež zákusky: marlenku, punčové, košíčky, laskonky, likérové špice, trubičky, sanquikové, kokosovú roládu, tento rok bude aj Opitý Izidor... Každý rok robím krabičku aj pre maminku, starkú, uja, svokru a aj švagrinú ♥️ najkrajšie obdobie v roku pre mňa

10. nov 2022

Manzelove oblubene karamelove rezy na oplatke ❤️

10. nov 2022

Ahoj DM 🙂 volám sa Romana a (spolu s mojimi tromi vianočnými škriatkami) by som si tiež rada vyskúšala déem vianočné pečenie. Na našom štedrovečernom stole určite nesmie chýbať niečo medovo-korenisté, či už sú to tradičné medovníčky, menej tradičné spekulatius, alebo úplne netradičný židovský Lejkach. A potom z každého domu niečo iné, od maminky štedrák, od svokričky veterníčky, od babičky laskonky. Verím, že Vianoce sú najkrajšie, keď ich zdieľame všetci spolu.

10. nov 2022

U nás určite nesmú chýbať medovníky, kokosové guličky a vanilkové rožky 😊

10. nov 2022

Vanilkové rožky, šuhajdy, orechovy medovník

10. nov 2022

Dobry den, my recepty obmienane a vyhladavame vzdy nejake novinky, avsak co nikdy nesmie u nas chybat su vanilkove rozky, medvedie labky, linecke, bielkovy chlebik a stedrak....uz teraz sa tesim na pecenie.

10. nov 2022

Na vianočnom stole nemožu u nás chýbať medovníčky a grilážky ale tie mi najviac chutia od mojej maminky, tento rok budem mať na vianoce pomocníčku takmer dvojročnú dcérku, už sa tešíme na vianoce ako budeme spolu vypekať a zdravé ingrediencie od DM by nás potešili 😊

10. nov 2022

U nás nesmú chýbať napr. vanilkové rožky, tie zbožňuje najmä náš 5ročný 🙂 ďalej linecké, medvedie labky, kokosové ježe, orechové košíky, vianočka a perníková chalúpka 🎄☃️❄️🎅

10. nov 2022

Na našom stole nebudú ani tento rok chýbať tradičné medovníky, ktoré robím každý rok podľa receptu pani Kamily Magálovej sú úžasne 😍 pred rokom som ich piekla s malým drobcom v brušku tento rok bude asistent a podávať formičky.

10. nov 2022

Perníčky a linecké koláčiky nesmú chýbať 🤤 dcérky sa tešia na pomáhanie 😁 milujú vykrajovať 😁

10. nov 2022

Veľmi rada by som vyskúšala produkty na pečenie od DM ;) nakolko milujem tráviť čas v kuchyni, streamovať a vymýšľať vlastné recepty 🙏🏼😍 urcite sa takejto ponuke velmi poteším 🙂 tesim sa na spoluprácu 💪

10. nov 2022

Milujem pecenie a o chvilu to opäť začne vo veľkom 😊 som znamy čokoholik, ale rada pečiem aj osvedcenu klasiku, ci uplne nove vianočne recepty.

10. nov 2022

Určite nesmie chýbať overená klasika medovníčky, vanilkové rožteky, grilažka, suhajdy... ale teraz si deti obľúbili aj pavlovky, tartaletky a cupcake. 😍

10. nov 2022

Ahojte, toto testovanie by veľmi potešilo mňa i naše tri deti, ktoré od malička pomáhajú v kuchyni a často si to spolu užívame 🥰 varíme i pečieme zdravo, biely cukor pár rokov už vôbec nepoužívame, hľadáme zdravšie alternatívy mnohých surovín. Naše deti sú domskolaci, čiže sa celodenne stravujeme doma, bežné sladkosti sa u nás nejedia a tak si veľa maskrtiek pečú sami 🙃 z vianočných koláčikov máme klasiku, s použitím zdravých surovín ako med, datlovy sirup, pasta, pohánkova, ryzova múka... atď. Značku dm bio kupujeme radi a často 🥰

11. nov 2022

Joj, pečenie na vianoce je veľká rodinná udalosť. Mám deti dospelé, tinedžera a štvorročnú šikovnicu. Určite si viete predstaviť keď sa všetko dohrmí do kuchyne, no je to nádhera a hlavne sme rodina a pečenie nás ešte viac zbližuje💃 Pečieme všakovaké tradičné dobroty a určite na stole nemôžu chýbať medovníčky, šamrole a bananová roláda. Už sa teším na skvelé rodinné stretnutie pri pečení.

11. nov 2022

Uprimne povedané, nie som gazdinka, ktorá vypeká už od novembra aby bolo na vianočnom stole 12 druhov sladkých koláčikov. Snažíme sa viesť zdravý životný štýl a takisto - vianoce sú u nás o niečom inom ako koláčikoc a jedení.
Čo ale na Vianoce nesmie chýbať je tzv. Štedrák. Pečiem ho každý rok podľa receptu, ktorý nám zostal ako pamiatka po mojej starkej ❤

11. nov 2022

Určite tieto krásne, voňavé a chrumkavé crinkles😍😍😍

11. nov 2022

Dobrý den, kazdorocne pecieme s detmi medovnicky, kokosovu roladu, gulky rafaelo, pernik a mnoho dalsik ako linecke , mlyncekove atd zakusky. Vzdy pecieme zo spaldovej muky, bezlakrozovych veci, nakolko deti maju intolerancie😔a ja tiez. Milujem horku cokoladu a inu ani nepouzivam, snazim sa hladat cim zdravsie potraviny a rada svoje vytvory zdielam na instagrame, fb, aj tu na koniku😊a pecieme vzdy vsetci deti mamka aj ocko cize cela kuchyna je plna muky 🤣🤣😂ako prave predvianocne pecenie🥰

11. nov 2022

Ahojte, veľmi by som si priala, aby ste ma vybrali na testovanie produktov, už teraz si predstavujem, ako budeme s deťmi tráviť spoločný čas pri pečení a zdobení Vianočných dobrôt vďaka Vašim produktom. Pozdravujem Anna.

11. nov 2022

Ja som " stará " gazdinka : Na Vianoce u nás nebudú chýbať suchých koláčiky a koláč s plnkou. A vždy sa snažím o obmenu. Klasikou, ktorú však nikdy nemením, sú medovníčky, linecké koláčiky, vanilkové rožteky a žĺtkový koláč 🙂

11. nov 2022

Vianoce a pečenie a všetko okolo toho vône, farby to je naše. Mám malú šikovnú pomocníčku, ktorá je chvalabohu šikovná ako som si len mohla priať a tiež sa mi tu rada mota v kuchyni od malička. Táto súťaž si myslím, že je stvorená presne pre nás lebo dm je naša predajňa a celý tento zdravý koncept je nám blízky. Všetky výrobky však nepoznáme a tiež by sme ich veľmi radi otestovali v našom vianočnom tvorení. U nás na vianočnom stole nesmie za nič na svete chýbať dobrý vianočný perniček klasický ale aj "popraskané" crinkles perníček a tiež naše naj čoko-pomarančocé kokosky 😉🎄 už sa veľmi tešíme na čoskoro vianočné obdobie. ❤

11. nov 2022

Milujem pecenie ako tak. Peciem denne. Vianoce sú o klasike: linecké, malicky, rafaello guľky,vanilkové rozky, pardubické perniky, medovniky,orechové rozky, crinkles.
Neskutočne sa teším má tohtoročné vianočné pecenie s mojim dvojročným veľkým pomocnikom. Veľa dm produktov poznáme a zboznujeme a boli by sme veľmi radi, keby boli súčasťou nášho pečenia ďalšie, ktoré sme skúsili aj neskúsili.

11. nov 2022

Hoci sme doma len dve, pečiem veľmi rada a rozdávam rodine aj susedom 😊Na Vianoce to nie je inak, pečiem okrem "suchých" koláčov napríklad cheesecake, deduškov jablčník, či štedrák a záviny😋

11. nov 2022

Ja na vianoce nepečiem celkom tradičné koláče 😀 rada napečiem chutný cheesecake, crinkles ktoré sme si veľmi zamilovali 😍 rafaello guličky. Rada ozdobujem tak v tom sa vyžívam rada.

11. nov 2022

Ja milujem žltkové rezy. Nesmú chýbať linecké koláčiky a vždy vyskúšam aj niečo nové, minulý rok to boli marokánky.

11. nov 2022

U nás jednoznačne nesmú chýbať medvedie labky, linecké, perníčky a posledné roky ani brownies s vianočnou ozdobou 😍

11. nov 2022

Najobľúbenejšie sú medovníčky a linecké. Ale celkovo je pecenie obľúbená činnost, keď môžu pomáhať deti 😁

11. nov 2022

Dobry deň, ja si Vianoce neviem predstaviť bez medovníkov, ich zdobenie a nasledne vyjedanie. Koláče, ktoré pečiem každý rok a nesmú chýbať sú linecké koláčiky, rafaelo guličky, koláče obaľované v kokose a paliradačky. Zbožňujem tie vône, ten bordel od múky, tú atmosféru vianočnú.

11. nov 2022

U nás sú klasika linecké a kokosové guľky. Manžel miluje šuhajdy a ja sa snažím skúšať vždy aspoň 1 nový receptík. Zvykli sme piecť spolu s jednou kamkou všetko naraz a každá vzala polovicu, počas covidu sme si vymenili polovicu našich už napečenych..verím že tento rok už bude naozaj vianočná pohoda okrem našich žalúdkov aj v srdciach 🙂

11. nov 2022

Kedze sme slovensko-talianska rodina, tak mame z kazdeho rozku trosku, ale nikdy nechybaju vanilkove rohlicky, kokosovo-rumove gulky a cantucci.

11. nov 2022

Od kedy sa nam narodili dievcata tak u nas nesmu chybat medovnicky 😁

11. nov 2022

Medovníčky, kokosové ježe , punčaky, medové rezy , linecké,...

11. nov 2022

Ja ako blázon do pečenia sa už pár mesiacov teším, čo budem na Vianoce vypekať Hrabem sa v receptoch, či už na internete, alebo v starých zošitoch s receptami po babičke a píšem zoznamy koláčikov, ktoré tento rok vyskúšam prvýkrát ,ale samozrejme nesmú chýbať každoročné klasiky.Vypekám okolo 20 druhov. Veľa ľudí sa čuduje načo toľko pečiem, ale ja s radosťou porozdávam na ochutnávku aj rodine a susedom . A hreje ma pri srdiečku, keď im chutí a pýtajú sa, či aj ďalšie Vianoce budem piecť také dobré koláčiky.A to je pre mňa najviac.❤ Nesmú chýbať tradičné medovníčky, vanilkové rožky,, pardubické perníčky, linecké koláčiky, medvedie labky. Ale napr. aj marokánky, pomarančové crinkles, medovo-orechové trojhránky, zasnežené hory, medové ježe , guľky Marlenka, Žerbo kolieska, išelské tortičky, Masarykove kolieska, fúkané kokosové rožky, karamelové košíčky, grilážky bez Salka.🎂🍪🍩🍰🥧

11. nov 2022

Pečiem každý rok neviem od koľkých rokov ani ale baví ma to vždy musíme mať domáce zapájajú sa aj deti aj manžel ...vymieňame si aj s mamou 😁 máme linecké fúkanie rožky šamrolky so snehom musia byť a aj pusinky medovníky orechové rožky atď..no rada skúšam aj nové recepty takže testovanie by ma určite potešilo 💜💞🎄

11. nov 2022

U nás tradične na Vianoce pečiem medovníčky, zázvorovo-mandľové keksiky, kakaové paradyktinky, šuhajdy a vlani nechýbal opitý Izidor. Pečivo niekedy doplním o linecké koláčiky či oriešky. Pečenie ma veľmi baví nie iba na Vianoce, ale kedykoľvek, keď mám naň čas 😊

11. nov 2022

U nas taka klasika medovnicky, suhajdy, linecke, vanilkove rozky, salkove oblatky, burizonove gulicky, obcas robim aj crinkelsy a teda u nas je kazdorocne aj puncova torta ktoru robim 2dni pred Vianocami lebo dcerka ma meniny a vzdy chce tu 🤩 a teda s kazdym pecenim pomahaju moji drobci, uz sa tesim ked budeme vypekat 😇 pripajam foto ked sa chvilu nepozeram a deti tvoria

11. nov 2022
Autor komentár zmazal

Zerbó,Bejgli,linecke ,medovnicky 🎄🎁🍪🥧

11. nov 2022

u nás sa zásadne experimentuje, povinnou jazdou sú len perníky, každý rok sa pokúšame aj o domček a potom už sa vrháme na novoty, všetko vegan, buď podľa originál vegánskych receptov, alebo konvertujeme klasiku

11. nov 2022

Každý rok pečieme so synčekom medovniky, ale aj linecké s penou, kavové zrna, crinkles a tento rok chcem aj laskonky a nejaký zákusok. Každý rok sa to znažím obmieňať ale medovníčky su u nás top.

11. nov 2022

Ziadny rok u nas nesmie chybat Vianocka a medovniky, vratane kazdorocnej chalupky 🙂 a tiez strasne rada vypekam cupcakes. Vzhladom na to, ze som aktualne konecne seriozne v procese chudnutia, tak tento rok budem vsetky tieto nase dobroty piect v zdravych variantoch. Aj preto by som urcite tieto produkty vyuzila 🙂

11. nov 2022

Hlásim sa do tejto super - pre mňa VÝZVY! Nakoľko sa chcem už strašne dlho naučiť niečo chutné a jednoduché upiecť, ale stále to odkladám. Toto by bola konečne moja motivácia + otestovanie vašich výrobkov pohľadom laika, chce asi veľkú guráž. Teším sa ak nás vyberiete, bol by to určite zážitok. 🤩

11. nov 2022

Ja som vzdy pomahala mamine s pecenim medovnickov, lineckeho, medvedich labiek, roztekov, hviezdiciek a bobaliek. Tiez nikdy nechyba gulanie falosnych rafaelo guliciek. Minuly rok sme sa konecne rozrastli o 1 clena a preto ma tento rok caka vyzva upiect,a to nielen ohladom casu ale predovsetkym, prvy krat sme sa rozhodli Vianoce slavit len v trojici s mojim muzom a dcerkou takze vsetko pecenie ostava na mne. Samozrejme, zostanem pri overenej klasike ale chcela by som to rozsirit o medove rezy, ktore strasne lubime a linecke kolaciky z kvasku kde pridavam citronovu koru a to im doda neskutocny smrnc.
Kedze dcerka oslavila nedavno prvy rocik, rada by som piekla sposobom aby to aj ona mohla postupne ochutnavat 🙂
Hehe, aky paradox. Zapajam sa do tejto testovacej sutaze, konecne mam 5 minut casu po 2 hodinovom zehleni, zapnem TV a tam vianocny film kde pecu oblubene medovnicky. Mnaaaam

11. nov 2022

No tak u nás jednoznačne medovníčky, do nich sa zapoja vždy aj deti (a to aj mimo sviatkov). 😁 Doma obľubujeme moderné, ale aj tradičné koláče a tak sa to snažím skĺbiť a hľadám si zmodernizované tradičné recepty. ✨ Bežne tak medovníčky robím zo špaldovej, namiesto z bielej múky, vanilkové rožky posýpam kokosom pomletým na prášok, linecké koláčiky u nás obsahujú mak, častou náhradou cukru býva kokosový cukor alebo nejaký sirup (datľový, agáve…), čokoláda v recepte u nás automaticky znamená 70% namiesto klasickej na varenie… tie koláčiky sú potom také so šmrncom, sú nám známe, ale predsa iné a keď ich pridám na podnos u rodiny kam ideme na sviatočné návštevy, vždy tie naše koláčiky zoženú najviac komentárov. 🧁

11. nov 2022

Nase najoblubenejsie su trubicky plnene slahackou. Narobime ich niekolko davok a vzdy je malo 😁

11. nov 2022

Nesmu chybat linecke kolieska v niekolkych verziach (makove, s kokosovym cukrom, spaldove....) vanilkove rozky, šuhajdy (tu tiez pouzivam kokosovy olej) grilazky, medovniky.... Do vsetkeho sa snažím dat kvalitne a zdravšie ingrediencie

12. nov 2022

Milujem Vianoce, pečiem nielen vtedy, ale často, rada skúšam nové recepty aj na kvalitu surovín si potrpim, tak by som sa výhre veľmi potešila🍀❤️. Na Vianoce nesmú u nás chýbať medovníky, robím aj makronky, tartaletky, opitý Izidor, proste na čo máme chuť.

12. nov 2022

U nás sa pečie celoročne, pri dvoch mlsnych jazykoch mám čo robiť 🙃 niekedy uvažujem ako to stíha niekto odfotiť a pochváliť sa 🙄 ja nestíham. Veľa mi dalo kvaskovanie 🙏 aj kíl 😁 aj skúsenosti. A na Vianoce sa pečie každý rok niečo iné. Podľa výberu rodinnej rady toť manžel a deti. Za mňa jednoznačne medovníčky, parížske rožky, krémeš, medové rezy, puncak nesmie chýbať, linecké a vinove koláčiky. A ešte veľa veľa ďalších ako v cukrárni 😇 výhra by potešila, skúsili by sme nové veci a isto by som sa viac zdokonalila 🙏

12. nov 2022

U nas nesmu chybat medovníčky, kokosové ježe, linecké pečivo ,fúkané rožky orechové aj kokosové, makový a orechový závin ... milujem pečenie je to pre mňa Relax 😍🥰🤗

12. nov 2022

Tento rok určite zase budem piecť koláčiky na Vianoce, linecké, vanilkové rožteky, medovníčky, grilaž, guľky kokosové, laskonky a marlenku 😋

12. nov 2022

Ja pečiem medovníčky linecké rožky vanilkové a orechové rožky trubičky puncovy guľky suhajdy

12. nov 2022

Určite nesmú chýbať vanilkové rohličky, oriešky, parížske rožky, vždy sa stretneme a užívame si predvianočné obdobie.

12. nov 2022

U nás na vianočnom stole nesmú chýbať linecké koláčiky,Grilažky,medovníčky,šuhajdy a Punčové gulky..

12. nov 2022

Taktiež pečieme aj venčeky a minipavlovky 😊zboznujeme pečenie s dcérkou ❤️

12. nov 2022

U nás sa tradične pečie drobné pečivo rôznych chutí, vôní a tvarov 😍

12. nov 2022

Keďže dcére zistili HIT, tak testujem,čo môže
A Vaša bio rada je super

12. nov 2022

Pečiem spolu s dcérkou veľmi ju to baví dcérka má diabetes rada by som vyskúšala vaše produkty.

12. nov 2022

Na Vianoce nesmú chýbať grilazky,rumove guľky a kávové zrná

12. nov 2022

U nas na vianoce nesmu rozhodne chybat vanilkove rozky, kokosove jeze, linecke, rafaello a tak dalej, tento rok sa snazim tak zdravsie maskrtit preto by tieto produkty velmi potesili mam doma dvoch malych pomocnikov a určite mi budu pomahat ,. Starší aj s pečením a mladsi bude asi len rozhadzovat a kostovat 🤣😉

12. nov 2022

Na našom vianočnom stole 🎄rozhodne nesmú chýbať vanilkové rožteky, celozrnné scoones, londýnske rezy, medovníčky, linecké hviezdičky s domácim džemom, pomarancove alebo čokoládove crincles ci suhajdy. Rada vyskúšam aj nové recepty alebo v tradičnom recepte nahradí pôvodne ingrediencie zdravšími 🌍💙🍀♥️🎄... Rada by som testovala BIO produkty od DM drogerie market.... Niektoré som už vyskúšala 😉♥️

12. nov 2022

U nás na stole tradičné nesmú chýbať linecké, žerbo, makovník a orechovník, burizonove guľky, cantuccini a každý rok vyskúšam nejaký nový recept pre zmenu ☺️

12. nov 2022

Prekvapenie vo forme balíčka z DM by potešilo 🙂 tak či tak sa tam predsa chystám. A prečo? No pretože vanilka! bez nej nevoňajú vanilkové rožky...kokosový cukor! S ním je všetko sladké zdravšie....kakao! bez neho crinkles nie sú crinkles a medovníčky sú s ním príjemne hnedé.... bez pudingu veterníčky nechutia ako majú. Čokoládu a hrozienka budem chrániť vlastným telom pred pomocníkmi, aby čoko cookies chutili ako majú. Teším sa na ten voňavý čas. Na DM produkty sme si akosi zvykli, odkedy máme dcérku a viac čítame zloženie lebo chutia, voňajú a aj zloženie je pre telo odľahčením.

12. nov 2022

Naša klasika medovniky nesmú chýbať, domáce vianočné oblátky, vanilkové rožky a záviny takisto. Tzv. mokré druhy robieva starká a vždy nás dobre zásobí až do 3 kráľov. Okrem pečených koláčov robíme ešte raw guľôčky s akoukoľvek náplňou a príchuťou.

12. nov 2022

Pečenie je moja radosť, ale Vianočné pečenie, to je niečo, na čo sa človek teší celý rok...Vtedy cítiť Vianoce vo vzduchu, keď bytom voní vanilka a škorica, keď 3 generácie žien jednej rodiny v jednej kuchyni sa smejú a spolu robia vanilkové rožteky,,, fukané pečivo", šuhajdy, makovník, orechovník, linecké a ďalšie dobroty.... No a tento rok už budeme prvýkrát 4 generácie v jednej kuchyni, síce synček naruší ženský kolektív, ale pre jeho rozkošnosť, sme sa rozhodli ho zobrať do partie 😁

12. nov 2022

Wau tak toto je pecka, milujem pečenie a hlavne zo zdravých surovín. Veľmi by ma potešilo testovať takéto parádne produkty. Na Vianoce pečiem s mojimi detičkami 6r a 4,5r. Medovníky, vanilkové rožky, suhajdy, kokosky, linecké koláčiky vianocku, tartaletky. Kvaskove skoro všetko sa snažím ak sa dá... Chlebíky, rozky, buchtičky, makovky, dukatove buchty, pagáčiky 💥💥💥 prosiiiim 🙏🙏🙏🙏

12. nov 2022
12. nov 2022

Vianoce bez medovníkov a lineckých koláčikov si u nás doma nevieme ani len predstaviť. Milujem, keď sa vôňa škorice, klinčekov a badiánu rozlezie v celom byte a naladí nás na vianočnú nôtu ❤️. Keďže mám 2 malé detičky, veľmi dbám na to, aké suroviny pri pečení použijem a veľakrát preto siaham práve po produktoch dmBio, lebo som s ich kvalitou veľmi spokojná. Rada by som sa preto zapojila do testovania a spolu so staršou dcérkou by sme z toho určite vykúzlili mnoho dobrôt 🤩.
Takúto tortičku som upiekla mojej mladšej dcérka 2 dni dozadu na jej oslavu prvých narodenín 🥰.

12. nov 2022

Milujem piecť oblúbené vianočné linecké medovníky a vanilkové rožky 👍❤️

13. nov 2022

Milujem vianočné pečenie pri ktorom mi pomáha aj starší syn a tento rok už bude aj ten mladší. Koláčiky sa pečú rôzne no obľúbené sú perníky, linecké kolieska, crinkles, vanilkove rožky,grilaz, ........je toho veľa. Toho roku chceme skúsiť aj niečo v zdravšej verzii kvôli najmensiemu.♥️

13. nov 2022

Vianoce sa mi tradične spájajú s medovníčkami,takže tie nesmú chýbať 😍

13. nov 2022

Na akékoľvek sviatky u nad nesmú chýbať medovníčky pre drobca, linecké keksy a kavove zrná pre ocka a maminka má najradšej vanilkové rožky, rada skúšam piecť s novými prísadami a keďže sa snažíme stravovať zdravo aj počas týchto sviatkov tak využívame v pečeni zdravé náhrady…. Testovanie by má veľmi potešilo, nakolko DM drogériu v okoli nemáme aspoň by som zistila čo sa nám do nej oplatí vycestovať za produktami ☺️

13. nov 2022

My radi pečieme všeličo, pred sviatkami si vždy hovoríme, že nebudeme piecť veľa, ale nakoniec niečo urobím ja, niečo mama a niečo sestra a pomeníme si. Vždy vyskúšame stále aj niečo nové, no stálice sú linecké, medovníky, griláž, orechové tyčinky a oblátky si pečieme tiež.
Mnoho produktov z DM bio aj používame a mám ich rada 🙂

13. nov 2022

U nas nesmu chybat medovnicky, medvedie labky a linecke pecivo a minuly rok sme skusali aj makronky. Babka nam vzdy este napecie orechovo-medovy kolacik. Testovanie by ma potesilo, kedze svoje skusenosti s potravinami a recepty rada zdielam aj na FB a IG😊

13. nov 2022

Linecké pečivo, krehké keksiky, ktoré spolu so synom vykrajujeme, vanilkové rozky, zltkove rezy, puncove rezy a medovníčky.

13. nov 2022

Pečiem klasické pečivo ale veľmi rada skúšam nové recepty nové suroviny. Zlepovane, vanilkové rožky, medové rezy, oplatky, medovníky, crinkls, pavlovky veterniky

13. nov 2022

Určite nemôžu chybat výborné medovníky , ktoré časť s dievčatami vytláčame na medovníky časť plníme slivkovým lekvárom ,ďalej určite mandľové linecké pečivo a vanilkové rožteky , medvedie labky a domáci bejlíz 😀aneb to sa až prsty oľizujú , makové očká . Tentorok budú špeci lebo budem prvý krát piect aj bezlepkové . Balík by mi veľmi pomohol a aspoň by som mohla piect a dávať reels na istu sociálnu sieť 😀👍🏻

13. nov 2022

Na vianoce tak ako pocas roka sa snazim piect zdravsie, aby potom nebolo tolko vycitiek. Spaldove pernicky su u nas top, kavove zrna a expres rozky su klasika a potom skusam aj nieco nove. Tento rok urcite zaradim na zoznam aj datlove gulky. Mam malu 4 rocnu pomocnicku takze o zabavu bude postarane. Rada peciem ked vonku snezi, pustime si vianocne pesnicky a vychutnavame si ze sme spolu. no a k tomu ta vona.. 🥰

13. nov 2022

U nás nesmú chýbať tradičné koláče a koláčiky, ako medovníky, šuhajdy, vanilkové rožky, kokosové cigaretky, medvedie labky. K Vianociam ale jednoznačne u nás patrí metrový koláč. Namiesto lineckého pečiva robíme takú zdravšiu verziu špaldových koláčikov. A ja osobne mám zo všetkého najradšej oplátky plnené karamelovo-orechovou plnkou zo skaramelizovaného sladeného mlieka. No a každý rok ešte vymyslíme niečo nové. So všetkým mi veľmi rada pomáha moja 7-ročná dcérka.

13. nov 2022

Moja dcéra (4) miluje pecenie a pečie spolu so mnou od 17mesicov 🙂 takéto nanuky zo zvyškov sme robili minulý rok ale každoročne nesmú chýbať perníčky, s bratom (7) už sami vyvalkaju cesto, povykrajuju natru vajíčkom ja už len nakladá a vykladá z rúry 😁💞ináč miluje so mnou piecť a zdobiť narodeninové torty

13. nov 2022

na vianoce pečieme veľa a radi 😀 pečiem doma s dcérkou /a už nám pomáha aj mladý pán synátor /... taktiež pečiem s detičkami v našom o.z. .... Tým pádom mi veľmi záleží na tom, aby sme používali kvalitné a zdravé potraviny a suroviny na pečenie... niektoré recepty som zmenila na vegánske, niektoré na bezlepkové... iné sú klasické, ale suroviny sú vždy zmenené na kvalitné

na našom vianočnom stole, ako aj na stole škôlkarikov nesmú chýbať napr.
- vanilkové rožky zo špaldovej múky, s trstinovým cukrom
- medovníky
- linecké koláčiky
- medové keksíkové sušienky pre najmenších
- arašídovo medové guľky na šťýl snickers
- kokosové vegánske guľky na štýl rafaello
- moje milované šuhajdy
- cviklovo čokoládové brownies so šľahačkou...

13. nov 2022
13. nov 2022

U nás nemôžu chýbať tartaletky, crincles a tento rok pribudnú aj macaronky z mojej dielničky 🥰 veľmi nás baví pečenie s dcérkou a budeme rady ak sa môžeme podeliť s ostatnými ♥️🍀🍀🍀

14. nov 2022

U nás nesmú chýbať medovníčky, vanilkové rožky a linecké koláčiky 😍

15. nov 2022

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂
Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.
V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤
Krásny deň prajeme,
konik_testuje

@040881, @10veronika10, @123dida321, @12naty12, @142969, @18momo18, @1978martina, @1elizabeth1, @1zofia111, @21katus05, @23lenka, @24seli, @322michaela, @89petra89, @8domcatko888, @94miva, @a_andrejka4, @aaalenkak, @ada510, @adgf, @adinaty, @adrianka7d, @aduska4562, @aidan133, @amygirl1, @anaitat84, @anamor, @ancike01, @andikaa, @andrea901, @andrejkavid92, @andy57, @anetata, @anicka176, @anikat88, @ankasem, @anna98, @anucka, @anushka123, @babatkoling, @babouka_b, @balintovaveronika, @bambulka9999, @bekiinka5, @bibiana100, @blbovina, @bluepoppy, @bmiroslava, @boba83, @bobankaa, @bobulka823, @bodka19, @bolecka, @bonnetka, @bora0123, @borka2007, @btus, @bubblybubbly, @bubka28, @bubo27, @burdelka, @butterfly22, @carmen1993, @cemericalv, @charlootka, @chouette0157, @chris289, @chudaska, @cicuca, @cinlin, @citcat1, @crazy_lubka, @dadamka, @danculka25, @danielaj, @danuska12334, @danys1, @daska178, @david294, @denisa0504, @denisacseri, @denka523, @denkaa1, @diaalex, @diana283, @domculik, @domi2101, @domini29, @dominika2221, @dominika28112021, @dominikakr, @dorra1, @dudka121, @dupinka, @dzejna333, @eddrienna, @ejka26, @ela246, @elarika, @eli36, @elkaaa18, @evaniznik, @evi5888, @ewca0611, @ewellin271, @fedina1, @fedka, @foxie95, @foxyn8, @gabccia, @gabka11, @gabuska44, @gaby235, @gliba, @glodza, @gujami, @gumbelanik, @gurka, @gven, @helenaarvova, @hiddenobject, @hranolka22, @igiana, @ingus_ka, @inkabu, @irenagulassiova, @isssabelll, @italy2, @ivana2504, @ivana54, @ivanazacikova, @ivanka_, @ivankahali, @ivettwins, @ivkastop, @iwanelkar, @janahricova, @jane1987, @janiskat, @janka8555, @janten, @janulka19881, @janusik7, @jarceslavka, @jarusia17, @jezkojanka, @jojka92, @jordynka, @juliastrakovave, @julka1995, @k_1ka, @kacen_em, @kacena85, @kajkosilvika, @kalunka, @kamsi6, @kanimi, @kantruska, @karin6, @karkoska, @kasssiopea, @katarina2108, @katarina895, @katarinka2290, @katka13katka, @katkaandy, @kentika, @ketrin172, @kik14, @kikusen_ka, @kimmi17, @kirspy, @kitty2803, @kkmonique, @knikoleta, @konik_testuje, @kotvickaa, @kozenka66, @krajstusko, @kristina1_9, @krisvarg, @krpatakristina, @kyblikko, @kykuska17, @l_ubka, @ladystibs, @lager, @laral, @lenickakr, @lenik888, @lenka5445, @lenka8893, @lenkaajko, @lenkaflor, @lenkavalova, @lenkiss22, @lennnajakubko, @lenuliatko22, @letter, @lienka175, @lienkaam16, @lilian183, @livinka1111, @lkatka22, @lkovacova, @louba, @loulou72, @lubica137, @luca925, @lucia1317, @luciamiridi, @lucinka2200, @lucka2108, @lucka613, @lucka8491, @lucsyia, @lucygb, @lucylucy1, @ludik3, @ludka140281, @lujzamisko, @lula64, @lulubebe, @lululka22, @luma1, @luspik, @lusya20052, @maca_k, @mackapacka89, @majkac555, @majkazilina, @majus764, @maminagabika, @mandy20, @marcela94, @margur, @marlenka222, @marlynko, @martin_martina, @martinafilip, @maruskaw, @masiarova1, @matilka2, @matkav21, @matulka09, @mazdik, @megan661, @mhostakova, @michaela2301, @michaela931, @michalcanka, @michinka1621982, @mikulova92, @mima00071, @mimon22, @mims_28, @mimuska125, @mini81, @mirka1986, @mirka6789, @mirkamurko, @mirkaz156, @miruska21, @misinka0611, @miska45, @misurka7, @mk160918, @mmfs, @mojmacik, @mommyviky, @moncsi006, @moncsi91, @monea, @monika_bub, @monikas03, @monimoon111, @monnystar, @motilik2803, @mplevjakova, @muckom, @mystisch, @nadherna, @nartinna, @natalia0902, @natall113, @natalll, @nataly86, @nathan3, @natushik153, @nelsy, @nextik, @neznama1234, @nicky0007, @nicolletaantusova, @nika3033, @nika3333, @nikam, @niki18q1, @nikol1316, @nikol207, @nikolasamolej, @nmaxima, @ol1234, @olinecka13, @ollynka, @ooxy, @optame, @oxiba, @patricia1221, @paula427, @pavlenka12, @pegascom, @petrasrogonova, @pipinka4, @popalopa, @poppy12, @princita, @puserla, @puskaruka, @rachelkk, @raduska12, @raduska458, @redrose007, @rita88, @ro_manka, @romca410, @rorygrey, @rosejane, @saksana26, @salome15, @samarra, @samko170311, @sandratn, @sarencek, @saska85, @savrtica, @scirka13, @scyry, @sebona, @sebulinko1, @shisha211, @sils3, @silviaholkova, @simioonka, @simkark, @simon7, @simonamichal, @simonazl, @sirikami26, @sisa233, @sisa737, @skarleta_kaizerova, @skolodova, @slovan99, @smokynkka, @snuggling, @somkatka, @sonica, @sonka15, @sonkabodka, @sonkam, @sorel36, @sperka, @spilajka, @sprituska, @sssilvuska, @stanka3999, @stastnamamana4, @steli4ka, @stevlikova, @stvorlistok81, @sumalee, @susanka421, @susanmh, @suzinka1608, @terezka2233, @tericen, @timea1212, @tina1992, @tinesa, @tinibini, @tinulinda, @titulienka, @tkmama, @tratatundra, @tvorastvor, @vanesa9, @vatiky, @veja2208, @veroena, @veronero, @veronika2542000, @veronika_p, @veronikabalgova, @veronikakl, @veronikp, @veronisu, @veronkam88, @vevulik18, @vierkamirko, @vierocka1490, @vive, @vladimira89, @vreckovka2, @weronkakralinska, @woodoo134, @wudz, @xxyy, @zadarmo1, @zata2, @zena159, @zltykvet, @zo_ja, @zorka30jun1956naro, @zubca, @zufka10, @zuuziiik, @zuzanakatrakova, @zuzkachal, @zuzkazp, @zuzu13487, @zuzz22, @zuzzuzzuz, @zzasb

22. dec 2022

Začni písať komentár...

Odošli