konik_testuje
11. júl 2022
3034 

Skúsenosti s balíkom produktov (nielen) na opaľovanie od dm drogerie markt

A je to tu! Vysnívané a očakávané letné prázdniny. Vieme, mamy školopovinných detí potrápi nejedna vráska na tvári, kým vyriešia všetku potrebnú logistiku spojenú so strážením svojich ratolestí. No každá z nás sa teší na chvíle, ktoré venujeme svojim rodinám. Či už pri jazere, kúpalisku alebo na pláži. Určite nám dáte za pravdu, že slniečko a voda sú to najlepšie prázdninové „kombo“. Preto sme si pre vás s dm drogerie markt pripravili na testovanie produkty, ktoré nesmú chýbať v poriadnej letnej výbave.

Skúsenosti s balíkom produktov (nielen) na opaľovanie od dm drogerie markt

Čo budeme testovať

alverde KIDS tuhé sprchovacie mydlo a šampón, 60 g – zahalí pokožku do jemnej peny, ktorá vonia po sladkých jahodách. Vysokokvalitné organické bambucké a kakaové maslo dodáva pokožke a vlasom intenzívnu vlhkosť a obzvlášť šetrne ich čistí. Cenné Inca Inchi dodáva vlasom dodatočnú dávku starostlivosti a uľahčuje ich rozčesávanie. Receptúra je vegánska, bez minerálnych olejov, bez syntetických vôní, farbív a konzervačných látok. Doprajte deťom pri kúpaní maximálnu zábavu a potešenie!

alverde SENSITIV detský balzam na opaľovanie, OF 50, 30 ml – balzam poskytuje vysokú ochranu pred UVA a UVB lúčmi. Obsahuje minerálny UVA+UVB filter. Vďaka vodoodolnému zloženiu je ideálny na plávanie a pôsobí okamžite po nanesení. Bez vonných látok, ideálny spoločník na horúce slnečné dni pri vode.

babylove sensitive tyčinka na opaľovanie, OF 50+, 20 g – praktická tyčinka na opaľovanie je určená pre citlivú detskú pokožku a ponúka vám a vašim deťom veľmi vysokú ochranu pred spálením. Obsahuje UVA a UVB filtre, ktoré ochránia pokožku pred vplyvom slnečného žiarenia. Vodoodolné zloženie je jemné a zodpovedá požiadavkám detskej pokožky. Bez obsahu parfumov, oktokrylénov a nanočastíc. Tyčinka je ideálna na cielené nanášanie na citlivé oblasti ako nos, uši, brada, líca. Chráni pred slnkom aj pred mrazom.

Balea šampón a balzam na vlasy, 2 v 1, 250 ml – slnko, piesok, more a bazény sú síce ideálnou kombináciou pre perfektnú dovolenku, ale vaše vlasy sa pôsobením slnka a vody môžu vysušiť a zdrsnieť. So šampónom a balzamom After Sun na vlasy poškodené slnkom obnovíte ich pružnosť, získajú späť lesk a hebkosť. Ošetrujúca receptúra ich zbaví zvyškov chlóru, piesku a soli. S obsahom keratínu, pantenolu, vitamínu E, kokosového, slnečnicového oleja a oleja Monoi.

Balea sprchovací gél, 300 ml – sprchovací gél po opaľovaní spoľahlivo čistí a schladí namáhanú pokožku po celodennom opaľovaní alebo soláriu. Okrem toho zbavuje pokožku zvyškov opaľovacieho krému, chlórovej alebo slanej vody bez toho, aby ju vysušoval. Zanecháva blahodarný letný pocit s kokosovou vôňou. Vaša pokožka bude svieža a vy si tak môžete vychutnávať príjemný pocit z opálenia.

Balea telový gél, 200 ml – ľahký telový gél s 90 % alove vera je vhodný pre akýkoľvek typ pokožky. Špeciálna receptúra prípravku obsahuje Hydro-Tri-komplex, ktorý vašu pokožku zásobí intenzívnou hydratáciou až po dobu 48 hodín. Vašu pokožku hydratuje a osviežuje. Ľahká gélová textúra sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty.

sundance sprej na opaľovanie, OF 15, 200 ml – sprej na opaľovanie s karoténom obsahuje UVA a UVB filtre a poskytuje spoľahlivú strednú ochranu pred spálením. Vodoodolné zloženie sa rýchlo vstrebáva a ponúka okamžitú ochranu pred slnkom. Vďaka pridanému extraktu z mrkvy zaistí krásne letné opálenie po dlhý čas. Pri pravidelnom používaní predchádza starnutiu pokožky. S vegan receptúrou si môžete užívať príjemné slnečné dni s ochranou až 24 hodín.

sundance SPORT transparentný sprej na opaľovanie, OF 30, 200 ml – obsahuje UVA a UVB filtre a poskytuje spoľahlivú vysokú ochranu pred spálením. Ideálny pre spoľahlivú ochranu pred slnkom počas športových aktivít. Obsahuje SymDeo-technológiu, ktorá účinne pôsobí proti vzniku telesnému pachu. Extra vodoodolný voči potu, prináša chladivý účinok a je vhodný aj pre pokožku hlavy.

sundance Kids krém na opaľovanie, OF 50, 100 ml – spoľahlivo a účinne chráni jemnú a citlivú detskú pokožku pred slnečným žiarením. Vodoodolné zloženie bez parfumácie chráni pokožku ihneď po nanesení a aj počas šantenia vo vode. S obsahom UVA a UVB filtrov a vitamínom E zohľadňuje potreby jemnej detskej pokožky. Pokožka dieťaťa bude intenzívne hydratovaná a chránená pred UV žiarením. Neobsahuje UV filtre octinoxate a oxybenzone, bez okokrylénov.

sundance KIds mlieko na opaľovanie, OF 50+, 200 ml – je vhodné pre obzvlášť citlivú neopálenú detskú pokožku so sklonom k alergiám. Po nanesení spoľahlivo a okamžite chráni detskú pokožku pred spálením. Slnečnicový olej a vitamín E poskytujú jemnej detskej pokožke potrebnú starostlivosť. Má vodoodolné zloženie.

Koho hľadáme

Na toto testovanie hľadáme 23 mamičiek a ich detičky, ktoré čakajú letné prázdniny plné slnka a dobrodružstiev. Ak miluješ pobyt na slniečku, no vždy svoju, i pokožku svojich detí svedomito chrániš, hľadáme práve teba. Ak okrem toho rada fotíš a si ochotná sa o svoje zážitky z testovania s nami na Modrom koníku podeliť, si ideálny kandidát.

Ako sa zapojiť

Ak si sa v popise vyššie našla, neváhaj a do komentára pod článok nám napíš, na čo sa počas prázdnin najviac tešíš. Pokojne pripoj aj fotografiu svojej rodiny a predstav nám jej členov.

Zapojiť sa je možné do 18.7.2022. V priebehu týždňa vyberieme 3 mamičky, ktoré dostanú kompletný balík a 20 mamičiek, ktoré dostanú na testovanie vybrané 3 produkty. Následne ich oslovíme internou poštou.

Budeme sa tešiť na vaše komentáre! 🙂

#test_dm39

Leto a prázdniny sú naše🌞milujeme slnko. Mám dve deti vo veku 9 a 13 rokov. Dcérka má tmavšiu pokožku takže nemusím ju natierať veľkými faktormi a syn má bledšiu pokožku tak na neho musím dohliadať🌞A ja mám zas dosť znamienok tak ja sa musím chrániť najviac🙈🌞

11. júl 2022

Ahoj. Najviac sa teším na užívanie si zábavy s mojimi tromi chlapcami. A oni zasa na kúpaliská, tobogány. Dokonca aj najmenší trojročný chce vždy len čľap-čľap a bobogan.
Veľmi by nás potešilo toto testovanie.

11. júl 2022

Uplne najviac sa tesim na to ako nemusim ziadneho clena rodiny obliekat a babušit. A ze vsetko mozeme robit vonku🙏🏻Jest, spat, niekto lozit, niekto behat, kupat sa a zabavat🥰 Sme 4 clenna rodina s jednym psikom, deti male takze o zabavu mame postarane🤗

11. júl 2022

Toto leto je pre mňa trošku iné, keďže na konci prázdnin k nám pribudne nový člen rodiny 😄. Celé leto strávim doma pri bazéne aj s našou malou 5 ročnou princeznou, ktorú okrem toho čaká aj dovolenka pri mori a nejaké kúpaliská. Balíček na testovanie by veľmi potešil určite by sme ho využili.

11. júl 2022

Najviac sa tešíme na dovolenku pri mori, po roku opäť moje milované Chorvátsko s mojimi najdrahšími.

11. júl 2022

Juj, po 12r bude moreeee. Dcéra uvidí prvýkrát na zivo a syn (mal 3r) vlastne tiez

11. júl 2022

Najviac sa jednoznačne teším na kúpanie a výlety, keďže synček už má 11mesiacov už si to vieme užiť spolu.

11. júl 2022

U nás je leto plné zážitkov, ktoré sa snažíme spolu s manželom dcére dopriať. Ma síce ešte le dva roky, ale úplne si uvedomuje, že keď sa balí kufor, ruksak, batoh tak to znamenal jediné … výlet!!! Hneď je plný dom radosti. Voda, turistika, zoo, detská železnica… no všetko možné. Leto je plné aktivít. A pri hľadaní aktivít a zážitkou hlavne kvôli dcére, si to parádne užijeme aj my s manželom.
Na fotke naša malá turistka ( cesta okolo Morského oka pod Sninským kameňom.)

11. júl 2022

Zbožňujeme leto. Nedávno sme sa presťahovali do nového domu, ešte nemáme dokončený dvor, ale bazén nesmie chýbať! Je našou súčasťou, člen rodiny. Ja a moje dve dcérky v nom trávime každý deň, preto sa hlásim do testovania.

11. júl 2022

Tesim sa na spolocne rodinne vylety, na to, ze sa nemusime nahanat do skoly a na kruzky, ze sa netreba s detmi ucit, takze bude cas na precitanie si knizky na zahrade (uz som si par objednala), na bazen, ktory mame prvykrat, na dovolenku, ktoru si konecne chceme uzit na plno a na kopec dalsich veci 🙂

11. júl 2022

som mama skoro trojrocnej dcerky a tesime sa na nasu spolocnu dovolenku v grecku a na dalsie vylety, samozrejme dokoncujeme bazen tak aj na kupanie v bazene

11. júl 2022

Tesime sa na spolocnu dovolenku, ze si uzijeme deti a jeden druheho naplno bez vsednych kazdodennych povinnosti😁❤

11. júl 2022

Ja a moja Lucka si uzivame celé leto v plavkách v bazéne na dvore, chystáme sa aj k moru, takže by sme určite všetky opalovacie prípravky využili a vyskúšali🍀🍀 držíme si palce, veľmi by sme sa potešili❤️❤️

11. júl 2022

Tento rok sa veľmi tešíme. Naša prvá dovolenka pri mori bude. Co je pre nášho 6 ročného syna nieco neuveriteľné. Veľmi sa teší. Jeho pokožka ma viac znamienok preto musíme neustále dávať pozor na natieranie. Tak to by sme skvelo otestovali vydrž v mory. A aj na Slovensku ideme do zlatníckej doliny kde je úžasné kúpalisko. Celá rodina mame radi teplo, slnko. K tomu patrí nie len kúpanie ale aj hry. Pingpong, bedminton, futbal všetko čo nás baví spoločne. Veľmi by nás výhra potešila

11. júl 2022

Na toto leto sa teším najviac, pretože je to posledné leto ktoré si môžem naplno užiť s mojím drobcom... Od septembra už ide do škôlky. Určite je pre mňa leto o kúpaní, užívaní slniečka ☀, ihriska, kolotočou 🎡. Oliverko je dosť bledulko, tak treba ho poriadne mazať opaľovacími krémami. Strašne moc by nás výhra potešila!!!! 🤗😉

11. júl 2022

Najviac sa teším na letne dni strávené so synom na záhrade a aj v prírode na výlete. A s bratom a jeho rodinkou sa chytáme poriadne užiť si kupalisko- taká naša letná tradícia… takze na testovanie prípravkov okrem dospelých budú ešte aj 3 deti vo veku 1-5 rokov.

11. júl 2022

Ahoj! Sme štyria, ja mama Mariana, otec Oldrich, jeho dcérka Simonka a naša spoločná dcérka Lilienka. Toto leto nás čaká sťahovanie do zahraničia. Nový život a prostredie hlavne pre deti a pre mladšiu nástup do prvého ročníka. Nedočkavo spisujeme, čo budeme potrebovať, keďže nová škola sa zameriava na samostatnosť a deti už prvý týždeň nastupujú na adaptačný týždeň v nejakom stanovom mestečku.
Keďže patrím medzi akčnejšie maminky, toto leto často navštevujeme rôzne kúpaliská a aqua centrá a v auguste majú slečny tradične na dva týždne zábavu v rámci karavana tour otcovia a deti. Takže zatiaľ čo otcovia vypustia deti v blízkosti Balatonu, ja budem v novom byte vykladať veci a stretávať sa po večeroch s kamarátkami, ktoré som už pár rokov nevidela kvôli mojej časovo náročnej práci, a mojej a ich materských "dovolenkách" 😉

11. júl 2022

Tešíme sa celá rodina na naše prvé leto v 5tici 🥰 keďže bývame v zahraničí, budeme si užívať prázdniny na Slovensku s priateľmi a rodinou ktorých nevidame tak často. Určite chceme navštíviť plno miest a ukázať našim deťom krásy našej krajiny 🌸a keďže toto leto ma byt naozaj teplé a plne slnka, táto testovačka by nám perfektne pasovala keďže mame dve mladé pubertacky a jedno malé babatko 🤩 k tomu ešte muž, ktorý sa vždy spáli 🙈🙄😂 takže vlastne potrebujem komplet výbavu pre 4deti 🤭 a mňa 😉

11. júl 2022

S našim krpcekom máme prázdniny stále. No miluje vodu, tak sa teším najviac na čas strávený pri vode, vychutnávanie si melónu, ktorý zbožňuje a strašné si ho dokáže vychutnať. Ja si zatiaľ doprajem nejakú dobrú kávičku, koláčik. Vo vnútri travime minimum času, preto spotrebu SPF a podobných letných nutnosti máme naozaj veľkú spotrebu. Mužovi by som hneď naordinoval chladivý gél, keďže je šikovný a spálil sa až mal pľuzgiere na chrbáte 🙈.

11. júl 2022

Dobrý deň prajem,

som mamičkou ročnej Emy a 4 ročného syna Šimona. Dni keď sme všetci doma sa snažíme stráviť aktívne. Ak počasie výjde preferujeme kúpaliská a jazerá na Slovensku ale aj v okolí. Priorita sú momentalne pre nás deti, takže plánujeme s ohľadom na ne. Ak počasie nieje na kúpanie volíme celodenné výlety. Toto sú tie chvíle na ktoré sa teším. Vypadnúť z domu a stráviť deň zmysluplne. V auguste plánujem/e aj viacdňový výlet. Finálnu destináciu ešte nemáme vybranú, no verím tomu, že už o pár dní túto hádanku rozlusknem/e 😊

Ochranu pred slniečkom považujem v lete za prioritu a preto budem šťastná ak si nás vyberiete a budeme môcť testovať tieto produkty z mojej obľúbenej DMky ❤️ Ochotne a veľmi rada sa podelím o názor, tiež svedomito všetko zdokumentujem 🙂

Želám krásny zvyšok dňa 🙂

11. júl 2022

Najviac sa tešíme na letnú pohodu a nikoho netreba ráno budiť do školy 🙏💦🌞

11. júl 2022

Najviac sa teším ze si uzijeme prvýkrát s manželom leto v trojici kedze od marca k nam pribudla naša dcéra Zara 🙂

11. júl 2022

Najviac sa tešíme na spoznávanie nových miest po Slovensku na jazerá, kúpaliská a samozrejme aj na dovolenku pri mori. Tiež si užívame pohodu že si možme aj ráno dlhšie pospať..Na teplé slnečné lúče a na zeleninové alebo ovocné plody zo záhradky.

11. júl 2022

Najviac sa teším na chvíle strávené vo vode s mojou rodinkou a slnečné lúče ktoré milujem. Ale samozrejme aj na chvíle oddychu, keď drobec spí a a ja si môžem vychutnať vírivku sama s miešaným nápojom v ruke 👨‍👩‍👦🍹🍸🫧 🌊

11. júl 2022

Ahoojte👋 Leto milujeme všetci 🌞 celé dni sme vonku, v bazéne, na ihrisku, alebo na výletoch. Plavkovú sezónu sme zahájili ešte na začiatku mája. Máme super plavčíčku, takže sa nemusíme báť vody 😂 Luki je čisto vonkajší tvor, od rána do večera len vonku.
Ich revírom je dvor, ich tempo je šialené, ani Kobra 11 sa na nich nechyta 😂

11. júl 2022

Grilovacky, dovolenku pri mori i mimo, a mozme byt von cele dni a uzivat si slniecko s dcerkou

11. júl 2022

U nas to nie su este uplne prazdniny, skor leto. Uzivame si naplno v bazene s malou 2r. a krpcekom 1m na chladku.

11. júl 2022

Teším sa na toto leto, ktoré prvýkrát zažijeme ako rodina. Ja, manžel a náš 4 mesačný synček. Teším sa na naše spoločné výlety, dali sme si záväzok, že každý víkend pôjdeme niekam na výlet, takže slniečku sa nevyhneme. Keďže som albínka, tak od malička som už vyskúšala nespočetné množstvo opaľovacích krémov a sprejov a stále skúšam ďalšie. Možno práve tieto sa stanú mojimi obľúbenými. Drobčeka je tiež nutné chrániť pred slnkom, takže by sme možnosť testovania určite ocenili.

11. júl 2022

Najviac sa teším na našu dovolenku pri mori ktorú strávime prvý krát s našou ročnou dcérkou.😚

11. júl 2022

Leto zbožňujem a najviac sa teším, keď si budeme užívať dni oddychu spolu celá rodinka pokope. Už máme naplánovaných veľa aktivít, pobeháme naše prekrásne Slovensko a dúfam, že sa budeme tešiť zo slniečka. Testovaniu by sme sa veľmi potešili. Opaľovať sa moc nemôžeme a keďže pobytu na slniečku sa určite nevyhneme, bolo by dobré ochrániť nás čo najlepšie. Samozrejme určite radi pozdieľame naše skúsenosti a porobíme čo najviac fotografií.

11. júl 2022

Teším sa že nemusím budiť ráno deti do školy 🤭 a tiež na každý jeden spoločný deň. Spolu si varíme,pečieme .. teším sa na výlet,týždňový pobyt na Liptove (deti ešte nevedia,tak bude prekvapenie).

11. júl 2022

Konečne ideme po troch rokoch k moru do Talianska a neskutočne moc sa tešíme, na more, na pieskovu pláž, na oddych, na všetko...juchuuuu ♥️♥️♥️

11. júl 2022

Najviac sa tešíme na kúpanie, v bazéne ci v mori, až do konca sezóny
Teším sa,že nemusíme dva mesiace ráno vstávať a hlavne NEMUSÍME PISAT ÚLOHY

11. júl 2022

Najviac sa tesim na vylety s mojimi chlapcami a na vela spolocnych zazitkov.Su to nase posledne prazdniny,kedy som doma,takze mame pripravenych vela vyletov. Niektore uz mame za sebou,zacali sme od maja, chlapci maju radi turistiku,zvierata,rozne aktivity pre deti a vodu 🙂Maju 5,5 a 2,5 roka.
Pripajam aj foto z nasho vcerajsieho vyletu 🙂

11. júl 2022

Leto, najobľúbenejšia časť roka...voda, člnkovanie,rybačka,to je naše 👌 sme akčná rodina, chodíme na víkendy do stanu,s karavanom, opekáme nielen seba ♥️♥️♥️

11. júl 2022

Milujem leto ☀️
A zbožňujem produkty od Dm ☺️
Naše leto začalo hneď dovolenkovo a pokračujeme chceme byt celé leto niekde preč od domu zatiaľ nám to ide
Užívame si spoločne chvíľky ☺️☀️☀️
Našu rodinu tvorím Ja môj priateľ a dve princezné ♥️
Staršia má 2 roky a z bazéna ju dostať neviem 😀
Mladšia má 4 mesiace ♥️
O pár týždňov sa znova chystáme na Moravu balíček by potešil veľmi ☺️

11. júl 2022

Na naše leto sa teším každý rok viac a viac keďže mame dve malé deti 3rocny chlapec a 1,5 ročne dievča, cez tie najväčšie tepla sme dnu ale vždy keď je už lepšie sme vonku na slniečku, zabávam sa na dvore s hračkami, v piesku, v bazéne, chodíme do prírody a na zmrzlinu, s mojim mužom sa vždy tešíme na leto pretože u nás v lete sú často grilovacky a užívanie si voľného času na dvore.

11. júl 2022

Milujeme leto a ideme prvy krát všetci štyria k moru, naše baby sa milujú hrať vo vode tak by sa nám zišla poriadna ochrana pred slniečkom 🙂

11. júl 2022

toto je moje prvé leto s dcérkou a naše prvé spoločné leto ako trojčlenná rodina. najviac sa tešíme na to, ako sa bude dcéra hrať v bazeniku, ochutnávať melón a skúšať prvé letné radosti 🙂

11. júl 2022

Na leto sa tešíme od minulého leta ☀️😛 a špeciálne na dovolenku, ktorá nás čaká v auguste. Najviac sa tešia na oddych moje 3 deti, dvojičky Linda a Timea a syn Martinko. My s tatom sa pripojíme ak nás vezmú do partie 😂♥️ keďže hlavne baby majú dosť citlivú pokožku, moc s opakovaními prípravkami neexperimentujeme, preto sme ešte opaľovacie výrobky DM neskúšali, ale v prípade testovania by to bola šanca ♥️🍀 tešíme sa na more a kopec zážitkov ♥️☀️

11. júl 2022

Kazdy rok kupujeme vyrobky Balea na opalovanke a kedze ideme do Turecka v auguste s detmi 8 a 5 rokov tak potrebujeme zasoby 🙂

11. júl 2022

S mojimi dvoma zbojníkmi sa veľmi radi kúpeme ci už v bazéne alebo chodime niekam na prírodné vodné plochy. Detičky vodu milujú už od mala sa radi kúpu aj vo vani, teraz v lete sa snažíme využiť letné slniečko ale treba sa aj dostatočne chrániť preto nás verný priateľ je krém na opaľovanie s vysokým faktorom 😊

11. júl 2022

☀️Leto je naše najobľúbenejšie ročne obdobie ☀️
Najviac sa určite tešíme na našu prvú spoločnú dovolenku pri mori tento rok 🙂

11. júl 2022

každú možnú chvíľu sme s malým (4) niekde vonku, či ihrisko, bicykel, prechádzka, jazero, kúpalisko... vzduch a slnko máme radi. čaká nás dovolenka pri mori, 10 dní na slnku, takže radi otestujeme 🙂

11. júl 2022

najviac sa tesim na dovolenku pri mori ktora nas caka za menej ako mesiac, kde si budeme s dcerkou 1rok a synom 13rokov naplno uzivat slniecko a hlavne moreee po troch rokoch co sme sa k moru nedostali 🙂 velmi by nas balicek potesil nakolko sa uz minaju zasoby z minuleho roka.

11. júl 2022

Rada by som vyskúšala produkty,ideme k moru v auguste,tak by sme aspoň otestovali 😃😃Tešíme a snáď sa usmeje šťastie..😃😃😃🍀🍀🍀🍀

11. júl 2022

Najviac sa teším, že strávim veľa času so svojou rodinou. Veľa času strávime pri bazéne, na turistike a možno stihneme aj more. Určite by výrobky na opaľovanie našli u nás využitie. 😉 🌞 🍀

11. júl 2022

Najviac sa teším na kúpalisko s deťmi a manželom. Keďže sa pri vode treba poriadne chrániť, veľmi by som sa potešila keby ste ma vybrali na testovanie 😉❤️👨‍👩‍👧‍👧

11. júl 2022

Som mama troch detí dcéra 12 syn 9 a dcérka 4roky u nás sa celé prázdniny trávia na záhrade či už v bazéne pri grile alebo len tak na záhrade.Terasa je naša druhá kuchyňa.Testovania by sme sa radi zúčastnili a výrobky by sa isto hodili do našej výbavy.

11. júl 2022

V lete sa vždy teším na tie nekonečné možnosti. Nielen kúpaliská, ale aj rôzne divadielka, koncerty, zoo a rôzne podujatia, ktoré organizuje napríklad aj mesto. Ľudia sú v lete oveľa príjemnejší a milší a aj obyčajná prechádzka sa môže zmeniť na super zážitok. A v neposlednom rade práve v lete si aj celá rodina a kamaráti nájdu čas na viacero stretnutí pri grilovačkách a pod. Celkovo to leto nabáda k viacerým aktivitám a preto sa naň vždy teším. Toto leto je naše druhé aj s dieťaťom a to je samozrejme tiež úplne iný rozmer.
Boli by sme radi, keby sme mohli otestovať produkty a podeliť sa o naše skúsenosti s nimi. 🙂 a jedna typicky letná fotka u kúpaliska.

11. júl 2022

Najviac sa tešíme na spoločnú dovolenku, ktorá nás čoskoro čaká. Naša malá láska miluje vodičku a veľmi často využívame pridukty DM. Ich balíček by nás veľmi potešil🥰.

11. júl 2022

Už sa veľmi teším na prvú dovolenku, ako štvorčlenná rodina. Malá ma 9 mesiacov, ale dovtedy deti vždy boli choré, takže dúfam, že už niekde pôjdeme na výlet 🤞😁
Mira - 4 rokov
Fanni - 9 mesiacov
❤️❤️❤️

11. júl 2022

Prázdniny mám rada z viacerých dôvodov. Cez leto mám ja narodeniny, moje dve slniečka a mamina majú meniny, môžem so sestrou (ktorá je ešte školopovinná) tráviť viac času. Cez prázdniny je super atmosféra všade, je teplo, ideme sa kúpať buď doma do mini bazénika alebo k moru, letné uličky veľkých miest ožívajú, všade naokolo sú dni obce, súťaže vo varení jedál, programy pre deti, je dlhšie vidno vonku, no čo ma rozčuľuje sú to hnusné komáre 😁 aj keď patria k letu 🤗

11. júl 2022

Mám dve detičky ktoré rovnako ako ja milujú vodu a slnko. Toho roku sa chystáme užiť si našu prvú dovolenku v zahraničí kde budeme štyria. Mladší syn 1 rok a straší 11 rokov a samozrejme mamka s ockom. Testovací balíček by nás veľmi potešil.

11. júl 2022

Teším sa na 3.narodeniny dcérky Elenky, ktoré má deň po mojich narodeninách a v deň mojich menín, menín mojej mamky aj svokry 😂😂 Keďže je to taký špeciálny deň všetkých nás žien v rodine, vymyslela som výlet len pre nás 4 😊. Pôjdeme vláčikom do Košíc, pozrieme spievajúcu fontánu a dáme si veľký zmrzlinový pohár v cukrárni 🍨🤗

11. júl 2022

Najviac sa tešíme na spoznávanie nových miest a zákutí po Slovensku a samozrejme aj na dovolenku pri mori. Tiež si užívame pohodu že si možme aj ráno dlhšie pospať.😌😀

11. júl 2022

...cez prázdniny sa teším najviac na víkendy... keďže vtedy mám ako mama a manželka čas byt s mojími☺️❤️...k moru sa nechystáme ..ale to nevadí
...keďže nás čaká týždeň v našej milovanej Prahe a tam si to teda užijeme úplne najviac ako stále..do testovania by som sa chcela zapojiť lebo dmko je moja" droga".. milujem ich výrobky...neraz ma milo prekvapili..a keďže máme doma bazén.. od začiatku do konca vlastnými rukami "vyrobený" tak o ich využitie sa neobávam ☺️🤣

11. júl 2022

Ahojte😊tak samozrejme, že leto🌞testovací balíček by nás veľmi potešil,máme 4deti vo veku 11r,9r,5,5r a najmladšia dcérka bude mať 3roky.. takže u nás by sa využitie našlo na plno😄

11. júl 2022

Ahojte. Sme traja Janko, Janka a Šimon. Najviac sa tešíme na spoločne strávené chvíle. Konečne si spolu budeme môcť užívať dlhé, spoločné, slnečné dni na záhrade, pri vode a v parku.

11. júl 2022

Na maliny z našej záhrady, ktoré najviac chutia synovi, ktorý sa patrične aj o úrodu stará 😁

11. júl 2022

Milujeme vodu .....tešíme sa na slnko a bazén a more.....10r a 3r ...niekto bude mať premieru😅...pri mori s mojimi 🧑‍🤝‍🧑

11. júl 2022

Najviac sa teším k moru s mojou rodinou a dcérka sa samozrejme teší novým veciam a hlavne sa tešíme na čas strávený s rodinou

11. júl 2022

Ahojte 🙂, my sa chystáme si leto užiť spoločne s našou malou dcérkou , pripravujeme sa aj na dovolenku a rôzne výlety a tam by sa tieto produkty určite zišli a boli dobre odtestované 🙂, keďže bude mat Emka v auguste aj jeden rok , pripravujeme jej aj veľkú oslavu vonku ☺️🎂🌞🏖

11. júl 2022

Ahojte, najviac sa tešíme na dobrodružstvá s našim karavanom, kde navštívime vela miest po Slovensku ale aj okolité krajiny! Tesíme sa na cas plny zabavy a smiechu! ♥️🍀😉💥

11. júl 2022

Kedze xme rybári tak trávime vela casu pri vode. Mam 2 deti ktoré neskutočne ľúbia vodu kuoanie ,blaznenie to nedmie chýbať

11. júl 2022

Na lete sa najviac teším ,že svieti slniečko, čo mi dodáva veľa pozitívnej energie. Teším sa na more ,ktoré si užijem znova po 8 rokoch. Mám dve deti, ktoré baví bláznenie vo vode a k tomu patrí aj ochrana pred slnkom a to by som využila pri testovaní výrobkov z DM.

11. júl 2022

Tento rok sa sice k moru nedostaneme,ale chystáme sa dovolenkovať na Slovensku.. takže kremiky by si vyskúšali rôzne nadmorske výšky.. od Dolniakov ako to ľudovo nazývame my.. tam po rôznych kúpaliskách čo su v Nitre, Partizánskom a Topoľčanoch cez Liptov, keďže odtiaľto pochádzame a tu bývame tu chodíme po horách, kopcoch, termálnych kúpaliskách, ale aj na Liptovskú Maru.. a potom sa chystáme až na východ ku Stropkovu, kde je pre nás slniečko silnejšie.. a hodlame sa splniť na Domaši a po okolitých kúpaliskách.. samozrejme u nás krémy nikdy nesmú chýbať, keďže chodíme veľa na túry.. takže u nás je spotreba veľká.. od detí až po dospelých.. a rôzne uv faktory.. keďže všade je iné slniečko.. takže testovanie by veľmi potešilo.. 🙂

11. júl 2022

Ahojte, zapajam aj našu family do testovania. Sme rodinka v zlozeni mama + tata+ 7 rocna + 2 rocny.
V auguste sa chystame do Chorvatska cize baliiiiik by sme otestovali teda urcite do poslednej kvapky kremu 🙂 Najviac sa tesime na dovolenku pri mori. ostatne dni len prezivame 😀

11. júl 2022

Leto sme toho roku zacali nadhernym vyletom v Stockholme, do ktoreho sme sa uplne zamilovali ❤ domov sme si priniesli "suvenir" vo forme kiahni, ale napriek tomu mame sme radi, ze sme si to naplno uzili. Teraz sa liecime a cakame, kedy nam stav opat dovoli vybehnut von a objavovat krasy nasho Slovenska 🙂

11. júl 2022

Toto je naše 1 spoločne leto kedy si konečne užívame slniečko a vodu 🌞🌞🌞 Vladusko miluje kúpanie ci už na kúpalisku alebo doma v bazéniku a o 2 týždne nás čaká dovolenka v Chorvátsku kde by sme vedeli určite všetke produkty využiť 😁

11. júl 2022

Tešíme sa na slniečko, na pobyt pri vode, na turistiku a cyklistiku 😊

11. júl 2022

Toto je moja rodina. A teda tento rok budeme len na jednodňové výlety chodiť k vode keď tak. Na jeseň budeme mať svadbu. Možno podľa situácie dáme Prahu. A budúci rok pôjdeme k moru.

11. júl 2022

Sme 4členná rodina. V prvom rade trávime leto pracovne na slnku a potom už len oddychujeme. Najskôr hrabeme a obrábame (samozrejme za pomoci našich najmenších) polia a lúky, potom si užívame leto a prázdniny. Pri vode, v horách, na bicykloch, hlavne aktívne. Slniečka máme dosť takže radi otestujeme.

11. júl 2022

Ahojte 🤚👋
Tešíme sa konečne na zaslúženú dovolenku pri mori celá rodinka.
Veľmi radi by sme sa zapojili do testovania produktov, nakoľko u nás pri troch deťoch by sme využili komplet všetko. Z dmky roky používame opaľovanie krémy. Ja veľmi rada športujem a určite by sa dobrý krém hodil, ktorý sa nebude roztekat pri behu. Ja aj deti trávime veľa času v bazene, keďže máme nás vlastný plus vírivku, čiže naše leto začína prvým slniečkom. Opaľujeme sa celá rodina... Milujeme leto a určite u nás všetky produkty by boli 100% využité a ešte aj otestované pri mori. Tešíme sa 🍀

11. júl 2022

Najviac sa tešíme na dovolenku pri mori 🌊🌊☀️☀️
Ale celé leto trávime na chate, kde sme si nedávno kúpili bazén a od vtedy u nás opaľovacie prostriedky majú brutálnu spotrebu 😊

11. júl 2022

S dcerkami 5r a 2r sa tesime hlavne na kupanie v bazene u babicky ci na obkubenom kupalisku. Chystame sa aj k moru aj do hor na turistiku. Z kazdeho nieco 😊 a samozrejme nesmu chybat vylety do zoo, hradov a zamkov, ci dlhoocakavany koncert Mira Jarosa 👍

11. júl 2022

Kazdy rok nasa rodinka chodi na to iste miesto do Chorvatska takmer na tri tyzdne do karavanu/stanu. A tak je opalovacia a po-opalovacia kozmetika pre nas kazdy rok aktualna tema.... Niektore Balea vyrobky som uz aj mala a s radostou pouzivala.... U nas by bolo testovacov hned 5.... muz, zena, chlapci a aj dievca 🙂

11. júl 2022

Naše leto je plné pohybu, výletov, vody, ovocia, hudby a pohody.
🍊🍀🍉🎾👙🩲🩳
Je ďažké povedať, na čo sa tešíme najviac, lebo leto vnímame ako jeden celok a odvtedy, čo máme deti je každý deň jeden neopakovateľný zážitok.❤️

11. júl 2022

Teším sa najviac na slnko a vodu a spoločné výlety....s deťmi sa však hlavne tešíme a užívame si pokoj od školy učenia a úloh 🙂 a tiež aj chorôb, tých je v lete v našej rodine menej 🙂

11. júl 2022

Na dva týždne pohodičky a oddychu,hlavne to ranné vstávanie 🙄 Tento rok k moru,decká sa strašne tešia 👧👦 ❤🙂😍

11. júl 2022

Najviac sa tešíme na spoločne strávené chvíle s rodinou pri vode alebo na turistike a na vypnutie od školy a práce 🙂

11. júl 2022

Leto bez bazéna u nás doma neexistuje,všetky deti z rodiny dokážu byť celé prázdniny vo vode 🙂 a keďže chodievame aj na prechádzky lesom ochrana by sa nám pred slnkom hodila

11. júl 2022

My sa tesime na každý teply den ,najviac si to uzivame s deťmi pri bazene ale tesime sa aj na spolocnu dovolenku v Tatrách🙂
Moje deti ,Denis 11r a dcera Karolína 2r vodu a teplo miluju a bez ochrannej kozmetiky z DM si to už ani neviem predstaviť🙂

11. júl 2022

Milujeme leto a prázdniny. Trávime ich na kúpalisku alebo dovolenke, v prírode na dvore. Ochrana pred slnkom je veľmi dôležita

11. júl 2022

Práve sme sa vrátili z rodinného tábora, čaká nás o týždeň detský tábor, na august špekulujeme len nejaký krátky pobyt na SR a v septembri ideme do Turecka 🤩 okrem toho si užívame slnečné lúče na dvore v bazéne a jednodňových výletoch po okolí. Ja, manžel, 3 ročný syn Liam a dcéra Samanta, ktorá o pár dní oslávi 1 rok 🤍 milujem ukazovať svet a radosť zo života svojim deťom. Mám taký mamičkovský profil na instagrame, ak by sme sa vám na nejakú spoluprácu alebo testovanie hodili, budeme sa tešiť 🙂
https://instagram.com/mamovinky?utm_medium=copy...

11. júl 2022

Naše leto si užívame zatiaľ iba po troške, keďže starší synovia si užívajú v tabore a najmenšia bambulka, je doma somnou 🤗 slnko milujem a snažím sa deti chrániť pred spálením, výrobky výrobky by určite pomohli chrániť ich pokožku aby predišli nepríjemnému spaleniu od slnka. Moje 3 poklady Patrik, Miško a Karolínka 🥰

11. júl 2022

Ahojte. Som mamina 2 úžasných dievčat. Zuzka 3r a Emka 12r.prazdniny u nás prinášajú veľa spoločných aktivít. Moje baby sú veľmi aktívne a neposedne. Slnečné dni najradšej trávime v bazéne. Ak je nám však veľmi teplo radi chodíme do lesa. Dievčatá radi cestujú a poznáva ju nové miesta. Ci už sa jedná o zoo, túru, kúpalisko alebo rodinnú rybačku najkrajšie je to, že čas trávime spolu. ❣️👨‍👩‍👧‍👧

11. júl 2022

Najviac sa tesime na cas straveny vonku a dlhe dni...to, ze je von sedem hodin a krasne vidno...na vylety v nasich horach, kde sa prijemne osviezime a skryjeme pred horucavami...na hry vonku s kamaratmi a znamymi...na ovlazenie pri vode pocas horucich dni...na bicyklovanie s vetrom vo vlasoch...na posedenie pri vinku, ked deti zaspia 🌞❤️

11. júl 2022

Najviac sa tesim na slnko, relax, vodu, potulky po Slovensku, zmrzlinu, jarmoky, koncerty 🙂

11. júl 2022

Niekto sa teší na to ako počas leta "vypadne" k moru a bude si užívať pláž, nekonečné západy slnka, more a slaný vzduch....ja sa teším že pôjdem DOMOV na krásny Liptov, vyštverám sa na dáky kopec, kde mi zaručene spečie môj pehatý nos, uvarím guláš u starkých na záhrade, pokávičkujem s kamoškami v meste niekde na terase a s mojím mužom budem u svokrovcov kosiť trávnik.....❤️ Jupí leto

11. júl 2022

Momentálne sa všetci tešíme na nového člena rodinky, kt. k nám pribudne už začiatkom augusta, takže celé naše leto sa nesie v tomto duchu 🥰☀️ mamka sa skrýva pred slniečkom doma a tatik s Timuškom zväčša v lese na bicykli 🚲 🌲

11. júl 2022

V lete sa najviac tesim na aktivne stravene dni s dcerkou a krsnatami. Von na ihrisku, u babiek na zahrade, na bikoch, pri vode. Ale aj na vecer pri ohniku.

11. júl 2022

Toto leto asi na kúpalisko. A veru s mojou upírskou rodinkou by sme radi potestovali 🙂

11. júl 2022

Tesime sa na slnko, pohodu a oddych pri vode 🙂 S mojou rodinkou a najblizsimi 🙂

11. júl 2022

Toto testovanie by bolo ako stvorene pre nasu 4clennu rodinu, uz na druhy tyzden odchadzame po 3 rokoch na dovolenku. Posledne co nam chyba je este kozmetika, tak by sa nam to perfektne hodilo. Moje dcery (4 a 7 rokov) pouzivaju uz od dectva balea vyrobky aj na opalovanie. Dufam, ze budeme uspesni ❤️🙂

11. júl 2022

Najviac sa tešíme na čas strávený spolu 🥰 Voda,slnko spoločné výlety ❤️ Moje dve dcérky (5r a 7r) milujú vodu a čas strávený vonku na slniečku ☀️⛱️ Balea produkty milujeme a používame celá rodina 😊 Testovanie by nás veľmi potešilo.

11. júl 2022

Najviac sa teším na prvú dovolenku s našim ročným synčekom. Dúfam že bude plná dobrej nálady a slnečných dní. 🤗

11. júl 2022

Na prázdniny sa teším, že si s deťmi vyskúšam raftovanie na vltave, syn tam bol už tri krát, tak bude mať zo mňa ohromnú srandu 🙂

11. júl 2022

My sme mlada rodinka s dvomi detmi, milujeme prirodu...trávime s deťmi všetok svoj voľný čas v prírode, na čerstvom vzduchu. Výbava opaľovacích a repelentných krémov je preto vždy naša najdôležitejšia. Počas prázdnin vždy navštívime veľa nádherných miest na Slovensku, objavujeme krásy našej milovanej krajiny...tento rok máme na pláne opäť plno výletov 🙂 kto je lepší adept na testovanie opaľovacích produktov,ak nie my? ;)

11. júl 2022

Cez prázdniny sa najviac tešíme na teplo a nás veľký bazén, v ktorom sme počas letných a slnečných dni nonstop 😊😍 vychádzame sa len najesť, natrieť, napiť a večer spat 😅🤣
Môj 3,5 ročný synček je najradšej vo vode, však ma to mať po kom 😄

11. júl 2022

Najviac sa teším na našu prvú spoločnú dovolenku ako 4-členná rodinka ❤️❤️🍀🍀🍀

11. júl 2022

Tešim sa hlavne na dovolenku pri mori. Na spoločné grilovačky s priateĺmi a rodinou. Na víkendové výlety a vôbec na to že bude teplo. Tešim sa ak nieco vypestujem v záhrade.

11. júl 2022

Leto je pre nás znamenie oddychu a dovoleniek. Snažím sa mojim 4 detickam vo veku 13.11.8 a 1a pol. Snažíme sa každý tyzden užívať si vodičku. Z detmi chodíme kam sa len da po kúpaliskách,aquacity alebo odych thermal. Keďže je slniečko musíme sa chranit a v lete toho potrebujeme co najviac kremikov na telo ci pre detičky alebo pre nás s manželom. Preto by sme sa radi zúčastnili testovania

11. júl 2022
11. júl 2022

😊 Ahojte. Celý rok sa tešíme na letné prázdniny, kedy si môžeme vychutnať vodu a slnko do sýtosti. Konečne vypadneme z denného stereotypu, doprajeme si kopec zábavy pri vode či už v mori alebo doma v bazéne. K tomu kopec zmrzliny, šťavnatého ovocia a iných maškŕt. Samozrejme musíme sa chrániť pred slniečkom vhodnými prípravkami. Keďže používame iba kvalitné a overené výrobky, potešilo by nás otestovať parádny balíček z Dm 😉.
Na fotografii je 11 ročná Klárka a 2 ročný Matúško na dobrodružnej plavbe po Stredozemnom mori 😄.

11. júl 2022

Tak o 2 tyzdne nas caka mesiac straveny v Chorvatsku na ostrove Vir, kde chodime pravidelne, momentalne 6x a pomaly zacinam skreckovat opalovacie kremy, takze nas nic neprekvapi, tesime sa so syncekmi Brunko,Branko a Tobiko ako sa budeme opekat na plazi a vlnky nas budu osviezovat😊 Balea zdar ❤ pri Zadar👍

11. júl 2022

Dcérka sa teší na vodu a ,,bazén,, to je koleso🤣🤣🤣
Na slniečko ,ktoré má opaliiii a dcérka sa bude kupkat.
Jasminka je na foto vo vani 🤣🤣💙

11. júl 2022

Sme aktívna rodina, ktorá trávi v lete veľa času na slnku. Máme obrovskú záhradu, kde pestujeme zeleninu a chováme sliepočky. Keď sú veľké horúčavy, vtedy oddychujeme na bazéne u švagriny. Som posadnutá krémami s SPF a rada skúšam rôzne textúry. Som svetlý fototyp, je to pre mna nevyhnutnosť. Dcéru natieram od mala SPF 50 aby bola chránená a milujem keď ju po osprchovani ponatieram krémom po opaľovaní. Vtedy je pokožka ako znovuzrodená a pekne sa zregeneruje do ďalšieho dňa. Rada sa zapojím do testovania a dám spätnú väzbu.

11. júl 2022

Tesim sa ze v lete stravine spolocne chvile ako 4clenna rodina niekde v prirode, budeme objavovat krasy slovenska s nasou novopečenou 3 mesacnou dcerkou ktora velmi rada travi cas v nosici a s jej 3 apol rocnou sestrou ktora doma neobsedi, mantel je tiez velmi aktivny takze turistika, bicykel so starsou, kupanie a hlavne cas straveny spolu, to je tohtorocne leto v novom zlozeni ❤️😊

11. júl 2022

Sme dosť aktívna rodinka, ktorá neobsedí na jednom mieste. Milujeme leto lebo nám dáva kopec možnosti na rôzne výlety a kopu nových zážitkov. Naše 3 detičky 13,7 a 2 roky sa vždy veľmi tešia z rôznych kúpalísk, aquaparkov, nových zážitkov, ale aj z iných spoločných výletov, kde sme celá rodinka spolu pokope. Nesmie chýbať ani pobyt pri mori na ktorý sa už teraz veľmi tešíme. Zažívame kopec srandy, radosti a hlavne máme kopu spomienok. Keďže sme dosť na slniečku v našej výbave nesmie chýbať ochranný krém a preto sa rada zapojím do sútaže.

11. júl 2022

#test_dm39
#konik_testuje
Ahojte 🤗 Milujeme slnko, vodu, výlety, stanovačku - a to je aj to, na čo sa naviac teším, výlet pod stan ⛺ 🤗🤗
Sme 5 členná rodina, 3 deti - Alex 9r, Sofi 7r a Tomáško 20 mesiacov 🥰
Foto z minuloročnej stanovačky v Štúrove, tento rok nás ešte len čaká 😍

11. júl 2022

V lete je trošku čas na oddych, spomalenie. Dni sú vďaka prázdninujúcim deťom iné. Tešíme sa na spoločné chvíle pri vode a slniečku. Ale samozrejme dávame pozor a pri pobyte na slnku sa poctivo natierame.

11. júl 2022

Ahoj, toto je naše malé dievčatko, ktoré 18.7. bude mať krásne 3 mesiace 🙂 teším sa, že je tu s nami a že môžeme spoločne leto prežívať spolu 🙂 milujem vôňu letného vzduchu, večerné letné prechádzky, grilovačky a výlety 🙂

11. júl 2022

S mojimi chlapcami si užívame už teraz leto na úplne maximum. Milujem tieto dni. Kúpu sa na dvore vo veľkom korýtku, oberajú čo na záhrade dozreje, starajú sa o naše zvieratá. Chodíme na bicykloch po okolí, dnes sme sledovali asi hodinu kombajny počas žatvy. Chodíme na výlety vlakom, ráno nasadneme a vezieme sa.
Zároveň sú blond ako ja a tak nás poctivo natieram už od jari, už to majú ako zabehnutú rutinu a presne vedia, že sa musia natrieť, keď idú na slnko. Rada robím momentky toho, ako prežívajú svoje detstvo na dedine ❤️

11. júl 2022

Najviac sa teším na dovolenku slnko voda opalovacie krémy milujem leto oddych.

11. júl 2022

Najviac sa teším ako pobehame hory s našou dcérkou. Tatono ju už polroka s láskou nosí v nosici na vsetky kopce.

11. júl 2022

Ja mama Oľga,otec Vladimír,a deti Paťko 10 a pol ročný,Martinko 7ročný milujeme vodu,takže sa tešíme užívať si kúpanie na rozne kúpaliská,jazerá...tešíme sa aj na stanovačku do Štúrova,synovia zbožňujú rybačku,opekačku,rozne túry,užijeme si spoločné návštevy čo všetko nestíhame počas školy,tréningov,teraz si to chceme dobehnúť🙂

11. júl 2022

Najviac sa tento rok teším na dovolenku pri mori, kde sme neboli, pre mňa dlhých desať rokov. Síce sa naša rodinka za ten čas rozrástla o tri nové členky rodiny, 7 ročnú Karinku, 4 ročnú Sárku a 9 mesačnú Miu, čo je pre nás úplne úžasné. Ale oddych si zaslúži každý ☺️ samozrejme k tomuto dobrodružstvu nesmú chýbať opaľovacie krémy. ☺️

11. júl 2022

My stravime polovicu leta, cely jul, bez ocka a manzela, lebo musel pracovne odcestovat. No v auguste si to vynahradime a odchadzame na niekolko mesiacov do tepla a k moru 😊 Toto leto si to chceme poriadne uzit, nasa dcerka zacina chodit a bude super absolvovat s nou vecerne prechadzky po plazi, po meste alebo lezat pod slnecnikom a oddychovat. Slniecka bude viac nez dost, Vyuzili by sme teda setky produkty z testovania, velmi sa tesime 😊

11. júl 2022

Veľmi sa teším na dovolenku s partnerom a našou dcérkou, ktorá má 2 roky...takže testovanie by sme naplno využili☺️

11. júl 2022

Tešíme sa s manželom a dcérkou na dovolenku pri mori tak by sme určite testovanie využili 🙂⛱️🌄

11. júl 2022

Veľmi sa tešíme na dovolenku po Slovensku. Ku babke a na chatu a na výlety počas leta. Tak by sme radi testovali počas leta🍀❤️

11. júl 2022

Na leto sa tešíme preto ze môžeme byť spolu, balíček by našej rodinke určite zišiel synček 8 mesiacov a dcérky skolacky milujú vodu a aktívny pohyb na korčuliach ci bicykli 🍀

11. júl 2022

Moja dcérka miluje vodu ...takže cez leto budeme tráviť čas s neterkou u nych vo vyrivke pojdeme niekde na výlet a tak ak vyberiete na testovanie tak rada sa rozdelíme s neterkou

11. júl 2022

Tak nasa rodina sa sklada z dvoch blondavych chlapcov (takmer 5rocny a 2,5rocny), ktori miluju leto nech su kdekolvek. Vonku dokazu stravit od rana do vecera a kedze maju blondave vlasky a su dost bledej pokozky, tak UV ochrana musi byt. Zaciatkom augusta sa chystame na nasu prvu dovolenku k moru, tak by sa nam nejake tie UV ochrany zisli do kufra. Drogeriu nakupujem vylucne v DM drogerie a detom vyhovuje, tak by nas to testovanie vsetkych potesilo.🤞

11. júl 2022

Na leto sa najviac tesim,že budem maximálne tráviť cas so svojou rodinou a mojimi 3 dcérkami,nakoľko pracujem a mame vela povinnosti,tak nemame vela casu na seba🥰😊.Či to už bude pri mori alebo len tak u dedka babky,tak radi sa zapojíme do tohto testovania,nakoľko deti treba natierať opaľovacími krémami skoro každý den,nakoľko slniecko je dost agresívne a my ich potrebujeme celu zásobu🤣😊

11. júl 2022

Milujeme leto celá rodina😊 ideme aj na dovolenku, ale hlavne nám je najlepšie doma v bazéne. Na to sa úplne najviac teším😊

11. júl 2022

Tešime sa na našu dovolenku , ktora bude prvy krat letecky. Ako pre nas tak aj pre deti, ktore o nej ešte vôbec netušia a dufam, ze do posledneho dňa ani nezistia. Chceme to ako velkeee prekvapenie, hlavne pre syna, ktory túži dlho letieť lietadlom.A sny treba plniť. ❤

11. júl 2022

Najviac sa tešíme na teplé dni, kedy je možné sa okúpať nie len na záhrade. Milujeme výlety do prírody, do zoo, do detských parkov a mnoho ďalších. Veľmi radi by sme testovali balík, pretože každý slnečný deň trávime vonku 🌞

11. júl 2022

Leto zboznujeme cela rodina, keďže mame nový dom a ešte veeela nám toho treba dorobiť, dovolenku budeme tráviť doma, pripadne niekde na Slovensku na vyletikoch, keďže obe deti sú vodné živle, dopriali sme im doma bazen, kde sú skoro stále, preto natierame dosť často

11. júl 2022

Na čo sa teším? Najviac na krásne slnečné dni, ktoré strávime vonku, hlavne v prírode a pri vode, ako najviac sa bude dať. Nemám veľmi rada zimu, keď neviem ani čo na seba, nie to ešte na deti...a mráz keď je vonku, to sa mi nechce že vôbec nič. 🙄Najradšej by som ako medveď prečkala toto obdobie niekde zalezená .🤣 Máme tri dievčatá, 15,12 a 7 rokov. Každá jedna je iná. Najstaršia tá sa nerada finti, stredná to je celkom iná kapitola. Tá má aj peknú hnedu pokožku,ale znamienok po tvári sa jej požehnane narobilo, takže musíme dbať o dostatočné kremovanie.. pri česani vlasov vždy plakala, až urobila rázne rozhodnutie že chce skrátiť vlasy, tak je to lepšie.ale to rozcesavanie je stále veľkým problémom. No a najmladšie slniečko dlhovlase blonďavé, vlásky má už pod zadok, tiež obrovský problém s česanim tých jemných vlaskov, no ostrihať ani za svet . Takže všetky výrobky by nás veľmi potešili. No ak nebudeme mať šťastie na výhru, ďakujem za tip, vyskúšame ich. V DM rada nakupujem ♥️

11. júl 2022

Toto leto a prázdniny sú pre nás výnimočné...kúpili sme domček a sťahujeme sa ...takže záhrada a veľa slnka nás čaká...tieto DM produkty by sme hneď využili...či už deti alebo my s manželom.
Budeme sa tešiť na výsledky žrebovania .

11. júl 2022

Najviac sa tešíme, že môžme byť s našim synom od rána do večera vonku. Zbožňuje sa vonku hrať a túlať sa po vonku. Najviac si užívame spoločne bicyklovanie v detskej sedačke.milujeme slnko a tak sa aj patrične chránime. Malý používa od malička iba opaľovacie mlieko sundance.

11. júl 2022

Urcite sa chystame k vode a byt vela v prirode, slnko mame radi

11. júl 2022

Toto leto ideme malej 2 ročnej šibalke predstaviť čaro kempingu ❤️ dúfam že si ho zamiluje rovnako ako my. Zbožňuje vodu, takže maximum dňa sa snažíme byť vonku na slniečku

11. júl 2022

Najviac sa tešíme na to kedy už konečne dajú dole synovi sadru a budeme si môcť konečne užívať slniečka (mame tu upršané pocasie) s našimi chlapcami 2r a 9r

11. júl 2022

Tešíme sa veľmi na kúpanie , opaľovanie,keď sa stretne s rodinou a pogrilujeme alebo navarime guláš na záhrade ,keď ideme niekam na výlet,radi chodíme na zmrzlinu a doma pijeme ovocné smootie,deti sa radi kúpu v bazéne,tešíme sa s každého dňa čo nám spolu prinesie 🙂

11. júl 2022

Najviac sa teším na teplo, večerné grilovacky a opekacky, hry v bazéne s dcérkou a hlavne na trosku oddychu

11. júl 2022

Milujem letné búrky a vôňu prirody po dazdi. No toto leto sa uplne najviac sa teším na výlety, ktoré podnikneme s našimi detičkami.

11. júl 2022

Najviac sa tesim z radosti deti v bazéne sme tam skoro každý deň...v našej rodine sú 2 typy pokožky takže určite využijeme aj vyššie faktory aj nižšie hlavne dcéra má 2 roky je citlivá ...dúfam že sa podarí aj dala dovolenka 😁ale spokojní sme aj doma na dvore 🤣

11. júl 2022

Ako júnové dieťa, milujem leto a horúčavy, ktoré k letu patria. Takže sa teším úplne zo všetkého v lete.
Najviac sa teším, na to ako sa môžem opaľovať (keďže som tehotná, tak bruško si zakrývam) a synček sa kúpe v svojom bazéniku a spoločne si užívame letné a horúce chvile.
Na lete milujem čerstvé sladké ovocie, grilovačky, vysedávanie na teraske a hlavne čo milujem, je chodiť bosá po trávniku v plavkách 🥰
Ako som už spomenula vyššie, v lete sa teším úplne zo všetkého.

11. júl 2022

Najviac sa tešíme na vodu a návštevu zoo 😊

12. júl 2022

Leto je pre mňa synonymom pohody, vychutnávania si rannej kávy na slnkom zaliatej terase, výletov a detského výskania v bazéne. Najviac sa vždy teším, že sme viac spolu, oslobodení od školských povinností a zhonu. Stretáme sa s rodinou, cestujeme a objavujeme nové miesta, s deťmi (najstarší má 13 rokov, najmladší 22 mesiacov a medzi nimi máme 11-ročnú rockovú princeznú) hráme bedminton a vybíjanú. V lete je skrátka všetko krajšie a veselšie🙂

12. júl 2022

Naše leto bude najmä na našej záhradke, kde sa budeme hrať a určite si nafukame aj bazenik a na najbližšom ihrisku, keďže k našej 4 ročnej slečne, ktorej onedlho zanedlho začnú prvé prázdniny v živote v škôlke pred pár dňami pribudol malý bratcek.

12. júl 2022

Teším sa na leto s mojou krásnou láskou ma 3 rocky a je to moja mala potvorka.Vdaka nej môžem byť zase dieťaťom a užívať si leto naplno.Mali sme kolotoč chorôb každý mesiac od septembra ako sme začali chodiť do škôlky.Ja nová práca ona každé ráno plac v škôlke.Prisla som o pracu pre caste ocr no napriek tomu nesmútim a som šťastná ze sa môžem venovať práve jej na 100 percent a tešiť sa na nové co príde.Ona sa teší ze pôjde do škôlky až keď prídu na jeseň do lesa jelene rucat.Ale uz to skúšala aj na sneh🙂.Som nesmierne šťastná ako sa dokáže tešiť z maličkostí a teší sa na more ideme sa tam trosku preliecit ale ako sme doma pár týždňov spolu je zdravá a šťastná a ja s nou a trampolína,bazénik,jazero prechádzky na hríby do lesa a fúkanie bublín a iné krasne veci sú u nás každý deň samozrejme.Som proste šťastná ze som mama a ona Emma🙂

12. júl 2022

Naše leto bude slovenske. Práca okolo domčeka, kúpaliska, výlety ....ale ideme aj na kratšiu dovolenku do Tatier.
Najstaršia dcérka už táboru a chalanov mám doma. Sú neposedné...stále behajú po vonku, milujú vodu, tobogány (aj 2,5r.) Takže nielen oni, ale aj ja trávim väčšinu dňa vonku na slnku . Výrobky by boli 100% využite.

12. júl 2022

My sa najviac tešíme na vodu, o to viac, že tento rok nás je o jedného viac ❤️.

12. júl 2022

Na leto som sa tešila, nemohla som sa ho dočkať.😎 Kedy už konečne manzel bude mat dovolenku a vyberieme sa k moru🏖🌊 Do poslednej chvíle sme si žiadnu nekúpili, s dcérkou sme sa stihli aspoň vykúpať v teple dni na lokálnych kúpaliskách🛟. Stále čakám na lastminute manželov povel a balíme! 🧳
S drobcom v brušku 🤰🏻 to bude o to väčší zážitok. Ešte stihame! 🍀🤩☀️⛱
Kozmetika sa zíde všetkým členom 🧴🕶☀️

12. júl 2022

Tento rok sa tešíme s manželom na leto, lebo bude prvé v dome s veľkou záhradou a našou vytúženú dcérkou.❤️

12. júl 2022

Tešíme sa na to keď opäť pôjdeme do bazéna aktuálne sa ochladilo ale na bazén a trávenie v ňom sa tešíme a mala miluje vodu takže si to užíva asi najviac ❤️❤️

12. júl 2022

Velmi sa tesime na nasu dalsiu rodinnu dovolenku s manzelom a dvomi detickami a tiez na nejake vyletiky cez prazdniny

12. júl 2022

Moji chlapci sú nonstop v bazéne alebo pri vode čiže by nás veľmi potešilo testovanie.

12. júl 2022

Moja dcéra je vodný živel a rada skúša nové veci a zbiera nové zážitky,milujeme leto a čaká nás kopec výletov kde by sme radi otestovali viacero produktov DM, okrem tých ktoré používame ☺️😉

12. júl 2022

Najviac sa tesim na cas straveny s mojou rodinou slnko milujeme vsetci traja , pobyt vonku je to najlepsie, v lete si ho vychutnavame rozdne kedze mam 3rocneho syna starostlivost o jeho pokozku je dolezita davam si zalezat od prveho dna.

12. júl 2022

Ja aj moje deti sme letní! Milujeme teplo, vodu, slniečko, svedomito sa natierame ochranným krémom alebo olejom pred slniečkom.
Naša rodinka je v zložení:
rodičia a 🥳dvojičky-chlapci 🥳15.7.22 5 roční 🥳.
V lete sa chystame na jazerá v našich krásach Slovenska, mame nový bazén, ktorý budeme využívať naplno a určite pôjdeme aj do hôr sa schladiť 👏
Naši výmyselníci majú plno energie a teda ich šibalstvá milujem fotiť ❤️

12. júl 2022

Celá rodina 👨‍👩‍👧‍👧 sa vždy tešíme ne leto - teplé a slnečné🌞 dni , ktoré radi trávime nielen v prírode🌲, pri vode - bazén🏊🏻‍♂️ či more 🌊 či športom 🚴🏼‍♀️
Tento rok sme leto odštartovali veľmi aktívne pričom sa vždy chrániče pred 🌞 lúčmi krémami s ochranným faktorom.
Radi by sme vyskúšali aj túto Vašu radu🫶🏻

12. júl 2022

Na leto a prázdniny sa vždy tešíme, ale ako ste spomenuli na začiatku je to ťažké zosúladiť kto bude s deťmi keďže rodičia prázdniny nemajú. 😁Pobyt na slniečku máme veľmi radi. Buď pri vode, na záhrade keď hráme bedminton alebo na výlete v prírode. Samozrejme dbán až sú deti vždy natreté opaľovacím krémom s vysokým uv faktorom. Nielen deti ale aj ja a môj manžel, ktorého musím napomínať ešte viac ako deti 😃😃Fotím veľmi rada takže foto z letných zážitkov nieje pre mňa problém práve naopak.

12. júl 2022

Naše prvé leto v trojici 👨‍👩‍👦. Tešíme sa na spoločne strávený čas na ☀️.

12. júl 2022

Veľmi sa tešíme na horúce dni , milujem bazény tak tiež aj Siravu ,Bukovec ,Maďarsko .... Nič lepšie niet ako tráviť celé leto na slniečku s deťmi pri vode 👶👶🧑🧔🌊☀️🌡️

12. júl 2022

Nevedeli sme sa dočkať 🌞 cez prázdniny sa chystáme k moru✈️ 🏖. Plavky👙slnečník⛱️, a šnorchel🤿 na potápanie kúpené. Ešte koleso a opaľovacie krémy nám chýbajú🤔, ako pre nás tak aj pre drobca 👶🏻. Moje dlhé vlasy by radi skúsili nejakú novinku, aby boli rovnako chránené 👩. Po vysokých teplotách🌡má náš ocko najradšej ukľudňujúce mlieka a sprcháče 🚿po opaľovaní🥵.
Huráá prázdniny 👨‍👩‍👧☀️🌡🏖🏕

12. júl 2022

Teším sa na chvíle voľna s mojimi deťmi, strávime väčšinu času na chalupe, pri vode v okolí a cestovaním po našom Slovensku...

12. júl 2022

Ahoj ❤️
Krasny den ti prajem ❤️❤️❤️
Na leto sa tesime prave pre slniecko moznost sa opalovat plavat dovolenkovat 🌴🌞🌞🌞🏊🏻‍♀️🏄‍♀️🚣‍♂️✈️⛵️🛥🏝🏖
A hlavne byt spolu ako rodina ♥️♥️♥️

12. júl 2022

Leto milujeme najradsej, boli sme v Tunise ale este sa chystame na sk

12. júl 2022

Toto leto je naše prvé a tešíme sa na dovolenku do Tatier, wellness, bazény a všetko ostatné... Maťko zbožňuje vodu a fontány, tak si to užijeme 🥰

12. júl 2022

Ja sa najviac teším, že nemusím skoro ráno vstávať a chystať dievčatá do škôlky. Teda na spánok 😁

12. júl 2022

So 4 a pol ročnou dcérou Miou a 3 ročným synom budeme celé prázdniny tráviť čas pri našom bazéne a von v záhradke 😍😍😍. A ideme tiež na dovolenku k mojim rodičom na 2 týždne na Liptov takže budeme stále na slniečku ☀️☀️☀️. Už sa teraz tešíme

12. júl 2022

Najviac sa tesim na rôzne vylety s mojimi chlapcami, na kupanie sa, pretože syncek velmi miluje vodu ❤️

12. júl 2022

Samozrejme, že sa teším na slnko, vodu, grilovačky, turistiku a iné výlety s mojou rodinkou ❤ Konečne je viac času na trávenie spoločných chvíľ s mojim manželom a deckami - Samkom a Lindou 😍

12. júl 2022

Na toto leto sa teším najviac, plánujeme si ho užiť naplno pretože už od septembra začnú povinnosti ja pôjdem do roboty a deti najstarší do školy a mala do škôlky. Tešíme sa na všetky výlety, kúpanie a krásne spoločné chvíle❤️

12. júl 2022

Zdravim ‼️ Sme trojčlenná rodinka. Mama, tato a Branko 9,5m). Sme veľkí cestovatelia a milujeme leto. Tento rok je pre nás špeciálny, lebo nám pribudol nás maly člen. 💕 Synček ma citlivú pokožku ,je atopik a preto chceme pre neho len to najlepšie . Tato ma svetlu kozu, ktorá sa rýchlo spali a ma veľa znamienok. Preto ako hlava rodiny sa musím starať o svojich členov. Testovanie by bolo pre nás ideálne, nedávno sme sa vrátili z dovolenky v Chorvatsku. Ešte nás čakajú dovolenky na Slovensku a v Maďarsku. Potom ešte naša svadobná cesta pri mori 🙂 vo voľnom čase sa venujem aj písaniu recenzií a výrobe produktových videí na sociálnych sieťach, s testovaním by som sa podelila aj na nich. Posielam pozdrav a drzim si palce, aby ste si nas vybrali ✊😊

12. júl 2022

Teším sa na prvú dovolenku pri mori. 20.8.2022 odlietame do Turecka. Opaľovacie prípravky teda využijeme na 100% 🙂 a to celá rodinka : mamka, očko, Mirka (12r.) a Majka (10r.).

12. júl 2022

Ahojte. Sme 4členná rodinka, ktorá miluje ☀️☀️☀️ a leto. Tak ako každý rok, s obľubou sa vraciame do Egru, kde si užívame vodu a slniečko. A mamina aj kvalitné vínka 🍷🍇 🤣. Viem ale, aká je dôležitá ochrana proti slnku a samozrejme používame krémy s OF. Produkty na a po opaľovaní Balea a SunDance máme veľmi radi, pretože sú vynikajúci zložením a tiež aj cenou. Bola by som veľmi rada, keby ste ma vybrali na testovanie a dostala by som možnosť ich otestovať.
Prikladám foto z vlaňajšej dovolenky...👙🌴⛱️🏊🍹

12. júl 2022

Na letné prázdniny som čakala už aj ako detsko, aby som zažila mnoho dobrodružstvo. A aj preto, lebo v auguste mám narodeniny. Teraz čakám preto lebo tie dobrodružstvá chcem prežiť a ukázať synovi ktorý tiež má narodeniny v auguste 😜

12. júl 2022

Najviac sa tesim na to ako stravim leto s mojou milovanou rodinkou. Tohto roku to bude moja prva cesta lietadlom tak drzte palce.

12. júl 2022

Najviac sa teším na to, ako Elle, mojej dcérke ukážem svet. Teda hlavne Slovensko. Minulý rok bola ešte malinká, veľmi krásy okolia nevnímala, viac ju zaujímali kamienky, paličky a cudzie topánky 😀 tento rok už má dva a je neskutočné sledovať, s akou radosťou objavuje všetko navôkol. Ešte neviem, kam nás nohy zavedú, ale počas našich dobrodružstiev sa kvalitné opaľovaky, určite zídu 😍 len ešte vymyslieť nejaký zlepšovák na aplikáciu, pretože natrieť ju je teraz nadľudský výkon 😀

12. júl 2022

Úplne najviac sa teším na prvú letnú dovolenku v zahraničí. Konkrétne ideme na Elbu do Talianska. Šetrili sme dlhodobo aby sme si ju mohli riadne užiť. Taktiež sa tešíme na lokálne výlety po Slovensku, nakoľko sme pred rokom zistili, že vieme toho veľmi málo o našej krajine.

12. júl 2022

Najviac sa teším ako s mojim malym bäbatkom budeme traviť leto 😍 tento rok budeme už nie dvaja ale traja 👶🏻🤰🏻☺️ Nedam dopustiť na SPF najmä v lete a kedže sme traja tak tej kozmetiky potrebujeme veľa. Tešíme sa na dlhé prechádzky počas teplých letných dní. Milujeme leto. A milujeme produkty z Dmky.

12. júl 2022

Naša rodinka sa skladá zo 4och členov 🙂 S manželom máme 2 krásne dcérky ( 1 r., 6r.) V lete sa tešíme nájme tomu že sa netreba toľko obliekať ako v zime pri prechádzkach a užijeme si aj nejakú tú zábavu pri bazéne 🙂

12. júl 2022

Toto leto si chceme užiť naplno☀️☀️ letná dovolenka je už síce za nami, ale mame naplánovaných kopu výletov a samozrejme kúpaliska. My určite sedieť doma nebudeme 😁

12. júl 2022

Toto leto je prvé leto pre môjho synčeka☺️som si myslela, ze bude nudné,ale teraz už viem, ze budeme mat to najkrajšie leto,lebo niekto stúpil nám do života a všetko je ešte krajšie ako bolo. Už strašne cakam abi sme išli niekde. Som si istá, ze to bude úžasné hocikde bi sme išli a hocičo robíme.

12. júl 2022

Leto 2022 bude pre nás špeciálne, čaká nás mnoho nových zážitkov. Medzi prvými naša svadba, potom mnoho výletov kedze maly synček má 7 mesiacov a začína všetko vnímať a objavovať tak sa mu vonku veľmi páči. Samozrejme mu tvaricku a celé telo kremujeme OF50 aby jeho pokožka bola chránená. Miluje kúpanie čiže v bazéne strávi aj s očkom kopu casu.

12. júl 2022

Ja sa teším na letné slnko , a vodu ... 🤣 Naše deti vždy svedomito natieram , aby sme si mohli bezpečne užiť vodné radovánky v bazéne . 🤣

12. júl 2022

Prázdniny trávime prvýkrát v novom dome, a keď počasie praje tak celý deň aj v bazéne. Na toto sme sa tešili najviac zo všetkého. Ale tiež aj na bicyklovanie, chodenie do prírody, na kúpaliská a opekačky-grilovacky 🥩🥓

12. júl 2022

Najviac sa tesim z kazdeho jedneho slnecneho dna, kedy mozme travit cas vonku. Nasa 11 mesacna princezna sa tesi zo vsetkeho co je okolo nej.
Princezna ma jazvicky po razstepe na hornej pere takze o to viac jej pusinku chranime pred slnieckom aby jazva neostala skareda a este viac viditelna.

12. júl 2022

Ja odpočítavam dni do leta..........najviacsa teším na dovolenku pri mori. Mám tri deti, ktoré vodu milujú. Starší synovia sú vodnopólisti a celé leto trénujú na kúpalisku. Takže úplne najviac zo všetkého by nás potešili oleje na opaľovanie - Sundance sprej na opaľovanie s karoténom OF 15 a Sundance transparentný sprej na opaľovanie Sport OF 30🙂🌞

12. júl 2022

Krasny deň, radi by sme otestovali, mám 4 deti, dve vo veku 2,5r a potom staršie 8 a 9 ročne.
Nechcem vypisovať siahodlhé komentáre. 🙂 takých bude veľa
Krásny deň prajem ❤️

12. júl 2022

My rozhodne s dcérkou neobsedime,hlavne dcérka,takže leto strávime čo najviac pri vode ale aj po viacerých dovolenkách hlavne na Slovensku keďže horúčavy sú u nás niekedy väčšie ako v Egypte slniečko nám dá parádne zabrať,chceme zvoliť aj kvalitnú ochranu a kvalitnú kozmetiku veľmi radi by sme popri našich cestovaniach počas lety zdieľali zážitky a podelili sa o skúsenosti s týmito výrobkami ktoré sa nám zídu a radi ich vyskúšame

12. júl 2022

Najviac sa teším , že strávim čas so svou láískou! Keby mi boli pred rokmi vyveštili , že sa mi toto stane , za prvé neuverím a za druhé si pomyslím , že im šibe! Ale som neskutočne štastná a stojí mi to za to! Teším sa na spoločne strávený čas nielen na Slovensku!

13. júl 2022

Som doma na materskej, s troma malými deťmi, vo veku 3 roky, 2 roky a 1 rok, takže sa veľmi teším na to, ako si s nimi užijem leto. Chystáme sa chodiť po výletoch, rôznych atrakciách a zájdeme aj na nejakú tú dovolenku. Jednoducho, si plánujeme užiť leto naplno 🙂

13. júl 2022

Produkty z dm drogerie pouzivame najradsej stale sa pred letom vybavime vsetkym potrebným, nove veci radi vyskusame a otestujeme.

13. júl 2022

Teším sa na teplo a slnko a vodu, a na výlety s dcérkami a manželom. Najviac času trávime vonku a o pokožku sa svedomito staráme. Plánujeme dovolenku pri mori a takisto chceme navštíviť nejaké festivaly a akcie.

13. júl 2022

Som mamka Barbora.Moja dcéra je Sofia a posledným členom je ocko Tomáš.Načo sa teším ? Verte mi ,že na každý deň.Naša dcéra je vo veku 3 rokov a každý deň s ňou je zábava plná zážitkov,neskutočnej srandy a tých najrôznejších zážitkov.Od narodenia používame dosť drahú kozmetiku a tak by sme to už chceli vymeniť za niečo iné lacnejšie ,ale kvalitou rovnaké ! ♥️ V týchto časoch zlých je každé ušetrené euro k dobru a preto by sme určite radi vyskúšali tieto produkty .Krásne leto každému prajeme ♥️♥️♥️♥️

13. júl 2022

Som budúca mamička 🙂 kezdze v septembri sa nasa rodinka rozrastie...planujeme si s partnerom este cez leto poriadne oddychnut 🙂😊

13. júl 2022

Toto leto som na RD a tak si ho uzivame plnymi duskami s mojimi 3 pokladmi, kedze tatino musi makať. Od rana sme na dvore, pri bazéne, na kupalisku, ale aj po vyletoch a turistike nas to taha (slniečko v horách je zradne a da zabrat). Kazdy tyzden u ineho clena nasej rozvetvenej rodiny aspon na noc. O dokonca nas caka ak more, kam sa deti tešia najviac.

13. júl 2022

Keďže k nám pribudla tento rok do rodiny ďalšia dcérka leto bude o to zábavnejšie vo štvorici zatiaľ ho trávime doma na dvore v bazéne a neskôr v septembri až mala trosku podrastie sa chystáme aj k moru aby si aj mamička trosku užila a nebola len doma na dvore 😂

13. júl 2022

Dobry den.. ja sa velmi tesim na chvile stravene pri vode a nic nerobeni so synom.. vtedy viem, ze zarucene nic robit nebudem, len macat nohy 😀

13. júl 2022

Ahoj,Volam sa Timi a mam dve krasne dievcatka Tamarku a Noemku (3,5r a1,5r). Leto zboznujeme,to krasne teple pocasie,kedze byvame v dome,tak baby su od rana cele dni vonku,samozrejme nesmie chybat ani bazenik,kde sa baby veru vysantia.Velmi dbam na to,aby pocas horucich dni mali klobucik na hlave a samozrejme niekolkokrat za den ich natieram opalovacim kremom,aby sme predisli spaleniu pokozky. Vzdy tvrdim,ze prevencia je lepsia ako riesit dosledky.Detska pokozka je velmi jemna,citliva a treba sa o nu starat. Okrem toho moje baby sa uz naucili,ked ideme na slniecko,do vody sup sup najprv sa natriet a teda bavi ich kremikovanie 🙂 tak ako aj mna,cize opalovacie kremy pouzivam cely rok.

13. júl 2022

Najviac sa teším na prvú dovolenku pri mori s našou pol ročnou láskou ☺️

13. júl 2022

Na letnú dovolenku pri mori sa tešíme a potom na cyklopotulky prírodou a taktiež všelijaké výlety - minituristiku a kúpanie sa 🍀

13. júl 2022

Tešíme sa najviac na teplé leto.. Plne slnka.. Ktoré si budeme užívať pri domčeku v bazéne s našom dcérou. A druhým bábätkom v brušku. Na výlety s rodinou.. Čas s rodinou, lebo to je pre nás najviac.

13. júl 2022

Milujem môjho 3 ročného špunta ktorý neobsedí, milujeme leto,milujeme vylety a dovolenky, milujeme DM ❤️

13. júl 2022

Spolu s mojimi detičkami 👧👦👶 , Natálkou (15r),Alešom (11r) a Šimonkom (1,5r) milujeme leto.Uživame si dennodenne v bazéne na dvore,ale aj na kúpalisku a rôznych výletikoch.Čo chvíľa nás čaká oddych v Štúrove na Vadaši,tak testovanie kremikov by nám akurát vyšlo.

13. júl 2022

Toto leto sa tešíme k moru,hlavne najmenší.Tak dúfam,že sa to podarí😉

13. júl 2022

Každé leto sa teším na chvíle s mojou dcérou a synovcami. Je to zábava, vidieť svet očami 16,14 a 9 r. Ale vždy si to užijeme naplno.

13. júl 2022

My sa na toto leto veľmi tešíme od rana sme vonku na prechádzke alebo sa chodíme kúpať 😊☀️☀️😎🏖

13. júl 2022

Milujeme letoooooi 🌞❤️🥰 od aprila sme na lehatku uz ked vykuknu prve luce, casto chodime na kupko,zahradu a chystame sa aj na dovolenku k moru kde by sme vsetky produkty naj otestovali, na foto moje baby dvojicky miluju vodu plavanie 😘

13. júl 2022

Teším sa na oddych od povinností a na čas strávený s rodinou.

13. júl 2022

S rodinou sa tesime na dovolenku do exotiky, na vela slnka a snorchlovanie a konecne na dovolenku, kde nebudem musiet varit a pratat 😃

13. júl 2022

Super testik vy ste dali,
už len aby ste nás vybrali.
Keďže leto radi máme,
veselo sa zapájame.
Slnko, voda, dlhé dni,
práve týmto nás leto
vždy uchváti.
Dve deti my doma máme,
preto nechýba ani nekonečné
letné kúpanie.
Deti vodu zbožňujú,
byť na nich, tak ich z nej
nedostane nik.
Dávame však pozor aj na
pokožku, o ktorú sa starostlivo
staráme, krémujeme, ale aj iné
doplnky používame.
Preto radi otestujeme výrobky
pre zdravé slnenie, u nás určite
všetky využijeme.
Zapájame sa teda do testovania
vesele, nech sa šťastie na nás usmeje.
🏖🌞🌊

13. júl 2022

Každý rok sa teším na leto, nie len preto že je pekné počasie teplejšie náš drobček má narodeniny v júli ♥️, milujeme vodu a radi by sme testovali, DM drogéria a značka balea má výborné produkty, používam doma všetko z tejto značky ☺️po pôrode môžem len túto značku.

13. júl 2022

Najviac sa teším na to, že celé leto strávim s mojimi dvomi detičkami a je mi úplne jedno kde, hlavne že budem s nimi🤗❤️💙

14. júl 2022

Toto leto sa chystáme k moru a ja sa neviem dočkať pretože idú aj moji rodičia 😍. Budeme rodina krásne po kope a budeme spolu zdieľať reakcie a zážitky mojich dvoch detičiek 😍.

14. júl 2022

Pri mori som nebola odkedy nie som študentka. Manžel by rád šiel, aspoň na pár dní. Je astmatik. A vlastne sme neboli nikdy ani na svadobnej ceste. Nestihli sme. Dcéra má 5 rokov, určite by bolo more pre ňu úžasný zážitok...je narodená v lete ako ja. Minule teplo, slnko a vodu. Keď je to možné, sme stále vonku a chodíme aspoň na prírodné jazerá, či kúpaliska. Výrobky by sme určite vedeli otestovať 🙂.

14. júl 2022

Ahojte, ja sa mamickou este len stanem a to presne o 2 tyzdne. Napriek tomu by som sa chcela s Vami podelit o moje doterajsie skusenosti. Urcite sa nie jednej mamicke pocas tehotenstva zjavili nie prilis pekne pigmentove skvrny na tvari. Nakolko mam slniecko a vsetko s letom spojene velmi rada nikto ma pred tymto neprijemnym zistenim nevaroval. Samozrejme kupila som si drahu kozmetiku z lekarne, no teraz je uz neskoro. Niekto vravi, ze tzv. melazma po porode zmizne, ini zase tvrdia, ze je to uz trvale. Pevne verim, ze patrim do tej prvej skupiny a moja tvar sa coskoro znormalizuje. A kedze cas horucav mame s malou este len pred sebou, urcite by sa nam takyto balicek produktov nie len na opalovanie velmi hodil.

14. júl 2022

Ahoj, s príchodom prvých teplých, slnečných lúčov trávime množstvo času na záhrade. Tešíme sa na teplo, kvety, motýle, slniečko, vodu, prírodu.

14. júl 2022

Super testovačka, čakajú nás prázdniny plné slnka a vody a tak toto by bolo ideálne vyskúšať.

14. júl 2022

Leto milujeme a slniecko tiez.. ale vsetko s mierou a ochrannym faktorom 😊 uzivame si dlhe prechadzky, pikniky v parku, clapkanie sa v bazene, stavanie hradov z piesku,... 😎☀️🏝️

14. júl 2022

Najviac sa teším na záhradu. Baví ma dopestovať si všetky tie chutné rajčiny, papriky, tekvice či jablká

14. júl 2022

Veľmi sa tešíme na leto. Teplo, odych ,výlety a ničnerobenie. 🙂 Dcérka miluje vodu tak určite dakam pôjdeme aj za zvieratkami a určite aj Tatry navštívime a natierať sa treba veru všade 🙂

14. júl 2022

Leto milujeme. Slnko, bazén a výlety... Tešíme sa zo slniečka a testovanie by bolo pre mňa a moje 3 dcérky super, potešili by sme sa 🌞🌞🌞

14. júl 2022

Na horách, pri vode či doma hlavne nech sme vonku 🌞👨‍👩‍👧

14. júl 2022

Leto milujem a aj moje deti . Synovia maju 3 a 16 rokov 😊Vychutnáme si nočné kúpanie, večerné grilovanie, prechádzky vysvieteným mestom, posedenie v letných záhradkách, koncerty a predstavenia odohrávajúce sa pod hviezdnou oblohou, a pojdeme aj na stanovačku. Veď kedy inokedy spať pod holým nebom, ak nie v lete?

14. júl 2022

Ja sa teším na posledné leto, ktore strávime vo dvojici a budeme objavovať krásy slovenskej prírody

14. júl 2022

Milujeme leto všetci členovia rodiny.velmi nás nabíja slniečko energiou a sme veselší.syn trojročný ma citlivejšie pokožku,takže na neho musím dávať bacha viac,ale prípravky používa aj osemročná dcéra.cez prázdniny sú naše Topky kúpaliska,zoo,príroda,turistika,veľa veľa času vonku plných hier a v auguste poriadna oslava,naša dcéra oslávi 9.narodeniny..😉

14. júl 2022

Milujeme leto hlavne teraz je to super pretože som doma na rodičovskej dovolenke 🤪 čaká nás dovolenka v Turecku . Máme dcérku 18 mesačnú a 12 ročného šuhaja. Bolo by to ideálne všetko vyskúšať 🤗

14. júl 2022

Leto konečne teplo po dlhej zime..pre nás milovníčky ktoré radi objavujú prírodu.
Mám dvoj ročnú dcérku a taktiež 7mesačnú keďže ja ako úplne pehavá osoba musím používať ochranu 50+ koli citlivej pokožke ktorú neskutočne rýchlo spáli. Samozrejme že taktiež musím natierať svoju dcéru pretože je vo veku kedy sa objavujú znamienka a v našom prípade aj pehy. Druhorodenú dcérku chránim pred Lúčmy aj v kočíku
Radi by sme testovali ochranné faktory ☺️

14. júl 2022

Moja rodinka sa najviac teší na leto plné slniečka ☀️ hlavne aby sme mohli byť na slniečku vďaka kremikom 😊 veľmi by nás potešilo testovať a ďalej sa deliť o skúsenosti. Už sa tešíme na letnú dovolenku, ktorá nás čaká 😉☀️❤️

14. júl 2022

Najviac sa tesime na to ze konecne zrelaxujeme na slniecku ,v bazene. 🙂 dovolenka tentok rok nehrozi kedze mame male sidielko 🙂 cize dovolenku nechame na dalsi rok ked dcerka vyrastie trosku. Ps: potesili by ste nas darcekmy aby sme ich mohli vyskusat.dakujeme. Pekny vecer praje Mala Emmka s rodinkou 🙂

14. júl 2022

Leto mame radi a určite by sme využili s mojimi drobcami 10r. 3r. A 1r.ci už na záhrade pri bazéne alebo na kupku 😀😍😀

14. júl 2022

Sme aktívna 4 člena rodinka, stále niečo musíme robiť, športovať, stále sme niekde na cestách hlavne v lete. Balíček by určite skrátil naše balenie, je v ňom všetko potrebné 😍 Hlavne by som vyskúšala opaľovacie krémy na mojich bledych deťoch 😂🤣🏖

15. júl 2022

Sme trojčlenná rodina. Malička ma 8.mesiacov čiže začína to vnímacie obdobie kedy chce všetko vidieť a keď to nevidí nastáva plač. Preto sme sa rozhodli jej ukázať aspoň nejaké krásy Slovenska a je úžasne vidieť ako ju to fascinuje a baví. Ďalšia naša cesta zamieri asi do ZOO keďže malička zvieratká miluje 😊 balíček by sa pre spoznávanie určite veľmi hodil a verím, že by nás veľmi potešil 🤗

15. júl 2022

My sa najviac tešíme na výlety a kúpanie, minulý rok totiž mala len pár mesiacov a to som ju ešte nevložila do bázéna. Teraz si užívame kúpanie spolu na kúpalisku a fajnové výlety v ZOO.

15. júl 2022

My sa chystáme na kupko synček 18mes👶 sa veľmi teší má rád vodičku ako rybička🐟balíček by nás veľmi potešil 😊

15. júl 2022

My sa tešíme hlavne na kúpanie malý miluje vodu minulého roku bol malý tak teraz si to užijeme 😊🙂

15. júl 2022

Leto a slniečko zbožňujeme a užijeme si ho doma na zahradke,detičky hojdačka bazen,z ktoreho bieda ich dostať von...

15. júl 2022

najviac vždy na teplo slnko.. pohodove veci na terase a kupanie v bazene a tiez na dovolenku pri mori 🙂

15. júl 2022

Moje deti a leto to je úplná kombinácia. Dianka a Martinko sú ranostaji a v lete im skvelo vyhovuje,že môžu ísť vonku už aj o 7 ráno🤦. Sú to vonkajšie deti 😂. Všetok svoj čas by trávili len vonku. A práve na slniečku treba na nej dávať pozor,aby sa nespálili a starať sa o ich pokožku 🙂

15. júl 2022

Mám 10 ročné dieťa, a testovací balík by pomohol, nakoľko ide do tábora do hôr a potom k moru. Teda k moru ideme spolu celá rodina asi 7 ľudí dospelých aj detí. Recenzie samozrejme pošleme. Ďakujem.

15. júl 2022

Nemám sa už na co veľmi tešiť, dovolenka už bola, so starým to škrípe, mal sa prerábať byt a nejde sa (už 3x) ...... ale teším sa na to ze som dala vo fabrike výpoveď a mesiac august si užijem s mojimi dvoma laskami .... budeme sa chodiť kúpať, na túry atď takže testovanie by bolo využité 1000 %

15. júl 2022

Najviac sa teším, ako si toto leto vychutnáme nás nový bazén, takže krémy na opaľovanie by nás veľmi potešili, nakoľko sa natierame niekoľkokrát denne. Naše deti, 8 a 11 ročne, rovnako ako aj ja milujú vodu a leto celkovo. Chystáme sa pochodit aj nejaké túry a v auguste ideme na dovolenku k moru. Milujem leto ❤️

15. júl 2022

Ahojte.🍀❤Kazdy rok chodime do☝ Dudiniec 🏊‍♂️💦 🌞 na kupalisko. Je tu ozaj super. 😊Dolezite je dobre sa natriet. Teraz mame daky zly krem kt.sa hned zmyl. Syn sa spalil 🙄😏Bolo by daky vodeodolny skusit. Slnko pecie🙏🌞🌞🌞 tak by sme radi testovali daco lepsie 🥰🏊‍♂️🌞🙏

15. júl 2022

Ahojte, sme trojčlenná aktívna rodinka - mama, štvorročný Oliverko a náš Daro ❤️. Prvú dovolenku už máme za sebou, no čakajú nás ďalšie dobrodružstvá pri vode. Oli si more ohromne užil aj napriek tomu, že 'tato' ostal doma makať na našom spoločnom sne 🏡
Cez prázdniny sa ešte chystáme do kúpeľov zregenerovať po náročnom roku a chceli by sme navštíviť kúpaliska v susednom Maďarsku. Keďže sme všetci vodné živly, starostlivosť o pokožku pred slnečným žiarením nikdy nepodceňujeme. Ako sa vraví, "koža si pamätá každé spálenie" - zdravie je prvoradé, preto máme krémy s ochranným faktorom vždy po ruke ☀️
Tešíme sa na prípadnú spoluprácu.

16. júl 2022

Milujeme leto a prázdniny, už od mája priebezne dovolenkujeme po Slovensku- Vysoké Tatry, Banska Štiavnica, Šamorín, a teraz Jasná, ešte mame na pláne spoznať Sebechleby a okolie Liptovskeho Mikuláša.. nášho drobca učím aktívnemu životu pretože zážitky mu nikto nevezme. Myslím že ako 5 ročný už toho pochodil vcelku dosť.. Verím že ho to bude baviť aj ďalej.. A na čo sa tešíme úplne najviac tento rok konečne po 4 rokoch možno aj more..a preto potrebujeme naozaj dobrý opaľovací krém ktorý splní kvantum požiadaviek, keďže ja nie som vôbec opaľovací typ a mám svetlu pokožku.. zato synček má krásnu snedu no aj napriek tomu potrebujem poriadnu ochranu pred slnieckom.. používame len prírodne krémy bez umelých filtrov..

16. júl 2022

Sme 4 členná rodina a tešíme sa na našu dovolenku v Gaderi, ktorá bude aj o kúpaní aj o športových aktivitách 👨‍👩‍👦‍👦 takže testovačka produktov z našej obľúbenej drogérie by bola presne pre nás ako šitá.
Hlavní aktéri by boli dvaja čerti Juri & Šimo, ktorí si už sami pýtaju letný náter na ☀️ a ani špina ich nezastaví 😂

16. júl 2022

Teším sa na 🌞. Na dovolenke sme uz síce boli no este nieco určite vymyslíme. Ale aj tak sa najviac tesim že sa môžem venovať svojim dvom malým princeznickam. ❤️❤️

17. júl 2022

Och leto a slnko, to je niečo co moje malé jašterice milujú 🥰 a ja s nimi😉 Tento rok si užijeme krásy Slovenska na rôznych výletoch.🚲🚙👨‍👩‍👧‍👦🐶🏕🚂🎒🇸🇰

17. júl 2022

Toto leto je zatiaľ super a bolo by ešte viac keby sme mohli testovať tieto produkty. Keďže dcérka má len rok a pol ku moru s ňou by bolo ísť ešte ťažké zato zbožňuje vodu a stále chce len člap člap takže chodíme na kúpaliská do aqua parkov a je neskutočne krásne sledovať ju ako sa jej to páči a nechce ani z vody von. Milujeme teplo a slnko.

17. júl 2022
Autor komentár zmazal

My sa najviac cez prazdniny tesime na spanok. Ja prazdninujem s mojimi dvomi dcérami,ku ktorim v septembri pribudne tretia princezna,takze to ze nam netreba rano vstavat si vsetky poriadne uzivame .

17. júl 2022

Milujeme leto a najmä čas strávený pri vode. Užívame si spoločne chvíle. Testovačka ako stvorená pre nás.

17. júl 2022

na atmosféru, čas rodinkou, keďže korunky na dovču k moru nie sú, tak budeme navštevovať lokálne akcie, podujatia, kúpaliská. Práve k nám cestujú rodičia,teším sa,že si užijú 7r vnúčika,ktorý je velký výmyselník... naposledy včera u svokrovcov namiesto budky pre vtacikov pomaloval seba 🤣

17. júl 2022

Kolotoče,zmrzlina,melón,bazén,more 💋❤️💖👍

17. júl 2022

Na volno v praci, kedy konecne snad vyjde dovolenka pri mori - uz sa velmi tesim, kedze more je moja srdcovka, nezalezi na tom kde 😍 Takisto sa tesim na viac casu straveneho s rodinkou a priatelmi 🙂

17. júl 2022

Na čo sa najviac teším? Na čas trávený s deťmi,kúpaliská..a hlavne na teplo..testovanie by ma veľmi potešilo,nakoľko mám veľmi bledú pleť ,ktorú zdedil aj môj starší syn,takže dobrých prípravkov či už na opaľovanie alebo po opalovaní nieje nikdy dosť.. :O)

17. júl 2022

Ahojte, včera sme dooslavovali 1.rocik a dostali sme takéto parádne autíčko, takze určite sa budeme celé leto voziť, a chodiť na výlety 😃😃 na dovolenku sme ešte maličky, takze tento rok iba spolu, veď rodina je všetko 😘👨‍👩‍👦💋

18. júl 2022

Leto je moje najobľúbenejšie ročné obdobie. Kopec času strávim na slnku, preto je ochrana mojej pokožky pre mňa veľmi dôležitá. Pri kúpe krémov na opaľovanie dbám hlavne na výber správneho faktoru, ale aj na to či svojím zložením sú "safe" k prírode. Už v minulom roku som zaregistrovala, že ma DMkacka značka krémov značku, že neobsahujú mikroplasty a nemajú negatívny vplyv na vodný život. Veď si len zoberme koľko ľudí je v lete na plážiach a každý sa minimálne 2x natrie. Veľké plus pre DM výrobky a rada vyskúšam.

18. júl 2022

Najviac sa tešíme na výlety, bazenovačky a grilovačky s mojim manželom a 13-mesačným synčekom ❤️

19. júl 2022

Ahojte, mamičky,

ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktkované inernou poštou 🙂

Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Krásny deň prajeme,

konik_testuje

@1978martina, @23lenka, @254ronika199, @25silvia25, @54tinka54, @aaninka, @ada510, @adika_pl, @alda28, @alexisa93, @amelia2533, @ameliana, @anaitat84, @angelovka, @angie_l, @angu14, @anibrano, @anjelik9993, @anu88, @aurra, @babika0, @babitasisi, @babls5, @bambushka, @barbie77, @baximilian, @beatabuckova, @bebe8888, @beckie, @belinda75, @berry59, @bibenka1991, @blaznivaveverka, @blbovina, @bulinka369, @christinka1, @chrustik2211, @circa126, @dabisa, @dadka_bb, @dendulka017, @denullllka, @diaalex, @diridonda11, @dominika28112021, @dominika4283, @dominika810, @dominikah2, @dominikakr, @doublemom, @dudka121, @dzulila, @efaz, @elinka5, @erika630, @erikad82, @erikahun, @fedina1, @foxie95, @gabccia, @gretocka, @henina251, @hondalv1, @i_va_na_s, @idiel, @igiana, @ivanka_, @ivankagemini, @ivankamt, @ivkafalcon, @ja_mi, @janka178, @jannie1, @janten, @janulilienka, @jojka92, @jordynka, @julinka081, @julka1995, @kacena1792, @kacena85, @kachorra288, @kaisha1009, @kamsi6, @kantruska, @karatina, @katarina213, @katarina414, @kate_cs, @katreb, @keira13, @keke151, @kika_9, @kirus91, @knikoleta, @konsuelita, @kotris, @kristinaadamickova, @kristinagregorova, @krstinymojhosyna, @lenik888, @lenka095, @lenkaa222, @lenkarod, @lenuska0075, @lienka2407, @livi333, @livinka1111, @lllinda, @lmwoman, @londonbabyb, @louba, @luciia0811, @lucinka563, @luculinula, @ludka140281, @lujzamisko, @lulu142, @lululka22, @maajda, @maca_k, @mackapacka89, @majka010, @majklka, @majulienka89, @majuska106, @malickapatricia, @mamina56, @maminkazuzanka, @mamkabarbora, @mamkacharlotta, @mariadarina, @marianamollekova, @marikaheidi, @marisa90, @mariska370, @marsia1790, @martina0407, @martina2111, @martinape85, @matejkovamamina, @matkamatkova, @matusik24, @miankass, @michaela013, @michaela944, @miiceencoovaa, @milacik16, @millenia, @mima8989, @mimap7, @miriamka24, @miriammiroslava, @mirka9636, @misicka11111, @misinka0611, @miska45, @miska_64, @missel68, @misurka7, @monsof, @mslt, @mylkuska, @nadherna, @natalia511, @natalll, @natka154, @nexa2, @nicky0007, @nicole2608, @nika3333, @nikelca, @niki18q1, @nikki2201, @nikol1316, @nikolahola23, @nikolka99, @nivea93, @oliviakatka, @oriesok, @patka27101999, @peeetulka84, @pepasisa, @petkapetinkapetka, @petranagy, @petronelka77, @piskotik, @raduska101, @redanna, @regina212, @renca206, @samko170311, @sebastianmichal, @sebona, @sebulinko1, @shilou, @shisha211, @sibrez, @silviaholkova, @skusihu, @slobodovabarbora, @snezko33, @soffia711, @sofinka1301, @sofitop, @sonidloz, @sonkam, @spajky, @speedyna, @sperka, @stanusenka, @susana618, @svetlana30kanka, @tamarkissova, @tamarocka20, @tangacik, @terezka1631, @terezka_ms, @tina1505, @tinibini, @tinsssss, @tkmama, @trebiska, @trilliardr, @trnava91701, @valentinaiveta, @vatiky, @veria86, @verini, @veronicka42, @veronika125, @veronikacece, @veronikapredaj, @vesmirnyglobus, @vevulik18, @vevuska1990, @vika0308, @vipvip151, @vivienne8, @vymyslena369, @wawusha, @weronika2306, @xqwertyx, @xxmariankaxx1, @xxxxxnnnnn, @xxxxxxx113, @zadarmo1, @zajinkakoni, @zdenkastanka, @zuzana1798, @zuzana851, @zuzanar2, @zuzanka2609, @zuzkazp, @zuzu90, @zzasb

19. júl 2022

Začni písať komentár...

Odošli