konik_testuje
30. sep 2019
8429 

Vaše skúsenosti s funkčnými čajmi Mistral

Farebné lístie poletujúce vo vzduchu, teplá deka, ešte teplejšie ponožky, dobrá kniha a šálka horúceho čaju, ktorý zahreje nielen telo, ale aj dušu. Aj u vás vyzerá ideálna jeseň nejako takto? Po aktívnom lete je teraz ten správny čas trocha spomaliť a užiť si voľné chvíľky. Aby boli tieto chvíľky relaxu ešte chutnejšie, prichádzame s testovaním ako stvoreným pre toto obdobie – testovať budeme nové funkčné čaje Mistral  z eshopu www.popradske.sk.

Čo budeme testovať

Tento nový rad funkčných čajov prináša spojenie tých najkvalitnejších byliniek a liečivých bylinných zmesí. Trápia vás problémy s močovými cestami, s kašľom alebo prechladnutím, ktoré je typické pre toto obdobie? Využite silu prírody, vychutnajte si lahodnú chuť a pustite sa do boja proti týmto neduhom zdravia s pomocou nových čajov Mistral.

Urologický s brusnicami

Funkčný čaj priaznivo pôsobiaci pri problémoch s močovými cestami obsahuje tie najlepšie ingrediencie. Jeho chuť je vďaka funkčnému zloženiu a vysokému obsahu brusníc veľmi lahodná. Žihľava sa používa na odvodnenie organizmu, prispieva k správnej funkcii močových ciest a má protizápalový účinok. Listy brezy podporujú vylučovaciu funkciu obličiek a pomáhajú posilniť obranu nášho tela. Zlatobyľ pomáha udržiavať močové cesty a prispieva k normálnym funkciám vylučovania moču.

Nachladnutie plus zázvor a šípky

Ideálny pomocník pri nachladnutí a počas chrípkového obdobia. Tento čajík obsahuje vitamínovú bombu s názvom šípky. Šípky pomáhajú pri prechladnutí a prispievajú k obranyschopnosti organizmu. Podporujú funkciu dýchacích ciest a napomáhajú pri zhoršenom dýchaní. Zázvor prispieva k prirodzenej obranyschopnosti organizmu a k zvýšeniu vitality. Mäta podporuje obranu tela a imunitný systém. Poskytuje úľavu v prípade podráždenia hrdla a hltanu. Lipa má zase utišujúci účinok na hrdlo, hltan a hlasivky.

Prieduškový plus kvet lipy

Pri kašli a boľavých prieduškách siahnite po tomto čaji. Táto mimoriadne harmonická čajová zmes je veľmi vyvážená, no najväčší dôraz je kladený na lipu. Lipa poskytuje úľavu v prípade podráždenia hrdla a má utišujúci účinok na hltan a hlasivky. Tymian prispieva k zdraviu dýchacích ciest a pomáha pri suchom kašli. Fenikel má upokojujúci účinok na ústa a hrdlo a podporuje detoxikáciu organizmu. Sladké drievko pomáha udržiavať čisté dýchacie cesty a taktiež udržiava duševný pokoj.

Koho hľadáme

Na testovanie týchto voňavých a zázračných čajov hľadáme 10 žien, ktoré si vedia vychutnať chvíľku pre seba a tešiť sa aj z maličkostí. Hľadáme ženy, ktoré sú aktívne, žijú naplno, no zároveň vedia spomaliť a vychutnávať si momenty každodenného života. So šálkou dobrého čaju v ruke, samozrejme ;)

Ako sa zapojiť

Ak rady „čajíkujete“ a chceli by ste testovať tieto nové funkčné čaje, stačí sa zapojiť jednoduchým napísaním komentára pod tento článok. Napíšte nám, aké čaje rady pijete a ako vyzerá vaša ideálna čajová chvíľka ;)

Čas na zapojenie máte do nedele 6.10.2019 a v priebehu týždňa vyberieme 10 žien, ktoré potešíme a oslovíme internou poštou.

Držíme vám palce a tešíme sa na vaše komentáre, ktoré nás zahrejú 🙂

konik_testuje

#test_mistral2

Dobrý deŇ, čajíky milujeme celá rodinka, ja manžel aj naše 4 dcérky a ray skúšame novinky, najmä s najstaršou Emkou si spolu sadneme uvaríme bylinkový čaj a pokecáme a hodnotíme aa pritom si vychutnávame , niekedy máme chuť na ovocný uvaríme dáme si trochu medu, citrónu a... chvíľky stvorené na ženské kecanie a najlepšie, keď si uvaríme všetci 6 každý iný čaj a vtedy tie komenty, ktorý je lepší a prečo a popritom dcérky sa smejú a manžel si užíva chvíle so svojimi piatimi ženami, proste chvíle pri čaji u nás super super a ak si nás vyberiete budem e len rady a určite napíšeme infá z našich čajových posedení.

30. sep 2019

Dobrý deň, čajíky sú v našej rodine najviac. Milujeme ich dokonca viac ako kávu. Neviem si predstaviť večer pred televízorom bez šálky horúceho, voňavého, vynikajúceho čaju. Čaj je pre nás liek na všetko, na boľačky, na choroby, na nespavosť, jednoducho je to pre nás naozaj obrovský všeliek. Zbožňujem čajové chvíľky z celou rodinkou pod vyhriatou dekou, pri pozeraní rozprávok a samozrejme s čajíkom. Naše deti zbožňujú čajíky predovšetkým ovocné, my s manželom dávame prednosť bylinkovým. Zbožňujeme ho s medom a kvapkou citrónu. Hlavne teraz v tomto chladnom jesennom období je pre nás vždy top. Dokonale zahreje a naladí na celý deň. Budeme veľmi radi, ak by sme dostali možnosť čajíky testovať.

30. sep 2019

Ahojte. U nás sa pijú všetky možné čajíky - ovocné 🍏🍒, zelené, čierne, bylinkové 🍀. Pijú ich dospelí aj deti. Ja napríklad vôbec nepijem kávu, takže pre mňa je čaj alfou a omegou celého dňa ❤. Ráno si väčšinou robievam ovocný čaj, poobede zelený alebo čierny. Bylinkové čaje, či už z nazbieraných a usušených byliniek alebo kupované bylinkové čajíky pijeme hlavne pri chorobách - nádche, prechladnutí, horúčkach, kašli atď.
A ideálna čajová chvíľka? Urobiť si akýkoľvek čajík, pridať doň citrón a med 🐝 (cukrom ho nesladíme) a v pohode si ho vychutnávať, či už s blízkymi alebo pri knihe, telke.
Toto testovanie by bolo ako stvorené pre nás. 😉

30. sep 2019

Dobrý deň, ja som čajová. Kávu nepijem, a preto si čaj doprajem kedy môžem, max. 3/deň. Pijem čaje: ovocné (k raňajkami), bylinkové (ku knihe), biely (ako maškrtu), zelený (poobede) čierny (len občas), pečený čaj u mojej maminky. Keďže som pod Nízkymi Tatrami rada si bylinky do čaju aj zbieram a suším. Čaj nesladim, občas si doprajem med. Rada vyskúšam nové chute čaju.

30. sep 2019

Čaj s domácim medíkom každý deň, proste ja som čajový maniak 🙂 Ale uprednostňujem bylinkové a najlepšie čo si sama nazbieram ;)

30. sep 2019

Ahojte. Čaje sú súčasťou môjho dňa po celý rok. Neviem si predstaviť deň bez čaju . Milujem všetky druhy bylinkové, ovocné, pečené. Nie je nič lepšie ako si počas týchto jesenných a zimných dní a večerov urobiť si dobrý caj, vziať si knihu zababusit sa pod deku a vziať si dobrú knihu. Veľmi rada by som vyskúšala nové čaje Mistral a podelila sa s Vami o ich chuti vôni a blahodarnych účinkov

30. sep 2019

U nás sa pijú čajíky aj podľa toho čo sa nachádza na zahare 😁. Mam na záhrade malý bylinkový záhon a ak je potrebné alebo je chuť tak si uvaríme z čerstvých bylín... Ale tiež mam rada aj čaje Mistral, ktoré sú chuťovo veľmi podobné čerstvým bylinkami.. A niektoré majú aj rýchlu prípravu na studeno, len tak od smädu... 😁
Čaj si vychutnám hlavne pri chladnom počasí.. Ale najväčšiu radosť mam z toho keď mi deti povedia...'' mamička robíš najlepší čaj '' 😍

30. sep 2019

čaj si rada vychutnávam k veceru, ked pracujem na notebooku, mám rada bylinkové a v zime aj vianočnú zmes

30. sep 2019

Na toto jesenné obdobie sa teším od kedy máme rodinný dom. Večer , vonku sychravé počasie, dobrý romantický film , deti spia, ohník praská a ja sedím v mojej milovanej ušianke pri krbe a vychutnávam si niečo na zahriatie. Kedže nie som vínková, robím si rôzne horúce nápoje a čaje. Mám ich z rôznych kútov sveta a patrí im jedna celá skrinka v kuchyni. Ale miesto tam ešte mám. A chuť na skúšanie nových čajov mam tiez 👌🏼.

30. sep 2019

Čaje mám celkovo rada,pijem ich po celý rok v lete najmä ako studený nápoj ,zbieram si aj počas roka rôzne bylinky a o to je potom pre mňa ten môj čas výnimočnejší,vychutnávam si ho počas relaxu ale i v práci rada by som sa zapojila do súťaže a vyskúšala rôzne iné chute vašich cajikov

30. sep 2019

Milujeme cajiky vseho druhu Mistrál taktiež máme radi.cajikujeme večer pri telke.radi by sme testovali cajiky

30. sep 2019

Milujem vsetky caje ale mame to rozdelene ja skor ovocne a vocno bylinkove manzel skor bylinkove, rada robim aj sypane dokonca zo sup ovocia napr. jablko je uzasny a upokojujuci. Momentalne som tehotna a iste bylinky mam zakazane ale isto je tam caj co mozem a hlavne manzel moze kazdy caj aj s mojou mamcou a ja im ho teraz rada pripravujem 🙂 Najradsej mam caje tipu vianocne s prichutou skorice ovocia sladkeho drievka.

30. sep 2019

Dobrý deň,u nas caje mistral nesmu chybat. Najcastejsie sa u nas pije zazvorovy a ovocny. 🍵
Osobne si vychutnavam caj vzdy ale vacsinou v praci 😁
Momentalne som po operacii a lezat budem minimalne este 4 tyzdne takze cajiky by urcite potesili a iste aj pomohli 🤗🥰🍀

30. sep 2019

Caje od Mistral su u nas top, ziadne ine nemame, zamilovali sme si kazdy ten svoj - syn si do skoly berie jablko, skorica a my s mm a navstevou skusame vsetky.

30. sep 2019

Čaje idu u nás každý deň, dochutené medom a citrónom , aj v lete pijeme studené, mame radi aj ovocné aj bylinkove, testovanie by nás preto veľmi potešilo 🙂

30. sep 2019

Zdravím, ja som čajofil....a nejak sa celá rodina pridala, u nás kávu nekupujeme, len pre návštevy, poznáme čaje Mistral, sú super a určite by sme chceli otestovať aj nejaké novinky ;)

30. sep 2019

My s manzelom caje milujeme. Ja zboznujem zelene, biele a bylinkove, manzel ovocne. Kazdy den navarim velky dzban ovocneho cajika, ktory si vychutnavame cely den. Popritom si doprajem salku zeleneho ci bieleho. Dcerka zatial pije len detske, ale ak je po nas, bude ich rovnako milovat. Navyse, zacina obdobie, kedy si den bez horucej salky oblubeneho caja neviem predstavit😊😋

30. sep 2019
Autor komentár zmazal

Môj denny ritual je salka zeleneho caju. Taktiez mam velmi rada vsetky druhy bylinkovych cajov a pocas chladnejsieho obdobia aj zazvorovy alebo jablko a skorica 🙂 Cajik si najviac vychutnam pri dobrej knizke

30. sep 2019
Autor komentár zmazal

ja pijem denne 3-5 salok caju pocas celeho roka-cez leto vychladene a zvysok roka teplucke cajiky, oblubujem najme bylinkove ktore mi dost casto pomahaju aj pri nejakych neduhoch a zacinajucich chorobach. velmi by som sa potesila testovaniu tychto novych cajikov.

30. sep 2019

Pocas chladnych dni su cajiky Mistral neodmyslitelnou sucastou dna celej nadej rodiny..cajiky si vychutnavame pri krbe za zvukov praskajuceho dreva je najkrajsia rodinna idylka 🥰

30. sep 2019

Ja zasadne pijem cajiky jedine bylinkove, manzel aj cierny a deti ovocne 🙂 cajova chvilka je najlepsie v kresle s knihou v ruke ;)

30. sep 2019

Ahojte, strašne rada pijem cajiky, hlavne v zimných časoch, keď je vonku zima 🙂 zabalim sa do deky, sadnem ku krbu a pijem horúci cajik. A príchuť ? Mám rada hlavne bylinkové čaje, ovocné a nevadí mi ochutnať aj nové exotické prichute ☺️

30. sep 2019

Zdravím, veľmi rada by som sa zapojila do tohto testovania. Milujem dobrú kávu a dobré bylinkové čaje 🙂 Ideálne keď deti spia, pri dobrej knižke pri krbe ☺️

30. sep 2019

Čajíky u nás chýbať nesmú,kazde ráno začíname a večer končíne čajíkom,odkedy nám zakázali mlieko. (BKM)

30. sep 2019

Caje pijeme cela rodina po cely rok. Najradsej mam teply bylinkovy s domacim medom, ked mladsi syn spinka.

30. sep 2019

Prevažne pijem bylinkové čaje bez cukru 🙂 V jesennom a zimnom obdobi ich vypijem na litre ...samozrejme najradšej pri dobrej knihe 😊

30. sep 2019

milujem čajíky, dokonca kvôli kvalitnému čiernemu čaju si šetrím na dovolenku na Srí Lanku. Najradšej však mám bylinkové, ktoré ani nesladím. Každý večer po cvičení si doprajem konvičku čajíka, v práci každé ráno na štart do dňa. Momentálne mi robia spoločnosť detoxikačné čaje na prečistenie organizmu.

30. sep 2019

Čaje milujem a práve som prestala piť KÁVU a prešla som čisto na čaje. Keď pociťujem smäd dám si väčšinou čaj, keď chcem kávu dám si čaj s medom a neskutočne mi to pohladí dušu... Milujem nakupovat čaje, podľa vôní a prichutí... Aj tak moje najobľúbenejšie sú višna čerešňa kamilka báza a citrón❤️ skúšala som samozrejme aj iné ako napríklad čokoláda a višna, jahoda v sampanskom alebo malina a mäta ... Rada by so sa zapojila do testovania čajov vašu značku tiež rada kupujem.

30. sep 2019

Mam rada vsetky ovocne a zelene caje taktie mata alebo earl grey je topka u mna a najlepsia cajova chvilka je ked si ju mozem v klude sama vychutnat bez toho aby stale za mnou neliezol moj syn 🤣

30. sep 2019

Pekny den! Milujeme caje. Cajik si varime aj v lete, len ho nechame vychladit. Mame radi ovocne caje a caje z nasej urody a zberu. Napr.matovy, alebo jablckovy - jablcka ususime a pomelieme, a takto robime aj kombinacie slivky, hrusky, hrozienok, skorice atd. A ked mame chut si osladit caj, tak jedine medikom od vcelara. Pitie caju je nielen relax, ale aj dodrziavanie pitneho rezimu. Moznost vyskusat caje by nas potesila.

30. sep 2019

Moju čajovú chvíľku si zväčša vychutnávam večer pri vonnej lampe, kedy menšie deti už spia. Starší gymnazisti si vychutnávajú čaje
ovocné,pri učení a písaní projektov. Je obdobie zberania šípok, ktoré si sušíme na zimu, keď nás skolí ochorenie. V jari sme zbierali podbeľ, v lete materinu dúšku, repík, skorocel, alchemilku....tak nejaké tie prírodné zásoby máme

30. sep 2019

Dobrý deň. U nás doma čajíky pijeme radi, a Mistrál je naša obľúbená značka. Vyskúšali sme všetky druhy, čo sú dostupné v obchode. Detičky uprednostňujú s ovocnou príchuťou, ja s manželom bylinkové. Stále ma poteší nový čajík z vašej ponuky a chcem ho hneď vyskúšať. Jeho arómu najviac vychutnávam, ak pošlem ráno deti do školy a uvarím si šálku čaju presne podľa návodu . Vtedy pocítim výnimočnú chuť a jeho vôňu..sama v tichu a kľude a v spoločnosti čajíku 🙂

30. sep 2019

Ahoj!! tak ja vôbec niesom kávičkár, ale som uplná "čajočka"... milujem čajíky najmä bylinkové, najradšej mám lipový, materinu dúšku a kamilkový. keď cítim že na mňa niečo začína liezť, hneď nasadím zázvorový. tiež mávam často urologické problémy ale vždy to v počiatkoch zastavím čajíkom a väčšinou sa z toho len pomocou čaju aj dostanem🙂 milujem čas, keď prídem z práce, zabalím sa do deky a otvorím obľúbenú knihu a presne vtedy nesmie chýbať veľká šálka voňavého čaju, toto je presne to, na čo sa po lete teším a vychutnávam si tieto chvíle 🙂 😍

30. sep 2019

Ahojte nasa rodina ma velmi rada cajiky.Uz zacala sezona cajikov a synovi Petkovi robievam do skoly uz velmi lubi ovocne a sipkove caje.davam mu aj prieduskovy mava kasle a ten mu velmi pomaha aj muzovi.Ja s maminou cajickujem a varime si zakazdym ked pride.radi by sme testovali a posielali fotky a rezenzie 😍😊😊

30. sep 2019

Bylinkove caje nesmu chybat kazdy jeden den. Rada by som sa zapojila a vychutnala si tieto novinky

30. sep 2019

Čaje pijeme každý deň. Keď nás prechladnutie alebo kašeľ prv skúšame bylinky. Ja často bojujem s infektom moč. ciest teda urologicky čaj sa zíde vždy.

30. sep 2019

Dobrý deň, Každý večer pijeme s manželom čaj je to taky nás rituál jeden z našich najobľúbenejších je od vás zazvorovi, vychutnávame si ho s medom alebo niekedy pridáme nastrúhaný zázvor 🙂
Teraz keď je jeseň tak čajik nám chuti ešte viac,, niekedy si ho doprajeme aj s vínom 🙂 dcérka obľubuje ovocné tak tiež s médikom 🙂

30. sep 2019

Dobrý deň, ja si svoju chvíľku relaxu užívam s bylinkovým čajom , zázvorovým prípadne s nejakou dobrou čajovou zmesou roiboos. Nesmie k tomu chýbať dobrá napínavá kniha a vyložené nohy a len ja a môj čaj 🙂

30. sep 2019

Tak toto je niečo pre mňa čaj zboznujema pijem ho stále a všade

30. sep 2019

Caj musim mat kazdy den, rada skusam nove prichute tak toto testovanie je pre mna ako stvorene 🙂

30. sep 2019

Dobry den, ako sa o ludoch hovori, ze su kavickari, tak my s manzelom sme cajickari. Caje sa u nas piju na litre, den zaciname ciernym cajom a v priebehu dna pijeme zelene, ovocne, bylinkove. Aj ked mame nejake zdravotne tazkosti tak sa snazime liecit aj ca.

30. sep 2019

Som veľká milovníčka čajov - rada si vychutnám hlavne zelený, žihľavový, roiboos ale aj rôzne druhy ovocných. Najlepšie hneď z rána, ale aj k večeru - chutia mi po celý deň a pomôžu aj vtedy, keď som chorá. Značku Mistral si kupujem tiež a je to jedna z kvalitných obľúbených čajových zmesí.

30. sep 2019

Dobrý deň, som z Popradu preto obľubujeme všetky čaje , je to súčasť každého dňa, radi vyskúšané aj nové výrobky, sme taký čajový tsk to by nás potešilo keby sme mohli vyskúšať tieto zmesi ,

30. sep 2019

Ja milujem čaje hlavne v chladnom období ale bohužiaľ najčastejšie sú to urologické čaje keď ze mam chronicky zápal moc. Ciest a priduskovy pretože často sa mi zapália... Ale najradšej mám horúci čaj s domacim medom mňam 😊

30. sep 2019

Dobrý deň, odkedy som sa stala onkologickou pacientkou, veru čajíky u mňa doma nesmú chýbať. Či už čaje ovocné, bylinkové, kupované alebo bylinky zbierané v prírode, sa stali u mňa súčasťou môjho každého dňa. Pijem ich 2- 3 krát denne, na raňajky, večera alebo len tak pri telke. Samozrejme pri nejakej chrípke, ťažkostiach, najprv siaham po dobrom zazvorovom čajíku s citrónom a medom. V rodine nemôže chýbať ani brusnicový čaj, ktorý obľubuje moja dcéra. Veľmi rada by som vyskúšala Vaše novinky. Ďakujem ☺️☺️☺️

30. sep 2019

Čajíky milujeme aj my celá rodinka 🙂 najviac u nás idú bylinkové čajíky. Snažime sa zbierať bylinky ale keď dojdu zasoby ideme ihned na nakupy do obchodiku aby sme opat mali co pit. Čajík s dobrým medíkom a citronom je to naj na chorobku ale aj ako prevencia od jesene az po jar fičíme celá rodina na čajíkoch 🙂 ja mám rada aj len taky čistý, vtedy vynikne tá práva chuť 🙂

30. sep 2019

u nas sa cajik pije kazdy den, deti ho maju aj v skole a tiez v praci si robime s kolegynou cajik pravidelne. Pijeme ho bud s medom a citronom alebo aj ciste. Mam rada hlavne bylinkove caje. A vzdy radi vyskusame nove prichute.🙂

30. sep 2019

Čaje Mistral kupujeme už dlho a patria k našim najobľúbenejšim čajom👌 Tak ako si neviem predstaviť ráno bez kávy tak isto k mojemu rannemu rituálu patrí aj čaj🍵 Tak isto si rada uvarím čaj počas chladných večeroch ku dobrej knižke😚

30. sep 2019

Ahojte tak nasa rodinka je čajová kedze zbierame bylinky a radi ich konzumukeme sme na testovacku ako vysity 😃 lubime všetky druhy cajikov a kedze uz ide pomali zima zacali sme uz varit caj vo velkom

30. sep 2019

Ahojte moja rodinka si vari caj kazdy den manzel ma rad sypane caje a ja s dcerkou samozrejme ze tiez ale radi skusame novinky a blaznive chute. Zachvilku opat zacne cajova sezona po cely den tak by bolo super vyhrat testovanie tychto cajov

30. sep 2019

Cajiky mam velmi rada, varime kazdodenne 🙂 a k jeseni mam pocit, ze sa este viac hodia - teply caj, deka, relax 🙂 najoblubenejsi je kamilkovy s medom 😍

30. sep 2019

Dobrý deň, ďakujem Vám za možnosť zúčastniť sa Vašej sútaže,
Čaje sú u nás každodenná rutina, skúšame rôzne novinky rôznych značiek, čaje Mistral patria medzi naše obľúbené a často sa k nim obraciame..
Zimnou výbavou čajov Mistral by ste našu mnoho početnú rodinku potešili, ďakujem Vám

30. sep 2019

Caj pijem kazdy den, aj 5 salok. Striedam pocas dna zeleny, ovocny a bylinny. Pijem ho zasadne bez akéhokoľvek sladenia.

30. sep 2019

U nás čaje idú po celý rok 🙂 každý deň varím pre seba a rodinu 🙂 ja preferujem bylinkové a moje deti a manžel ovocné. Mam rada čistý čaj, bez medu a citrónu, a moje deti zas naopak 😂 po tatovi ❤️

30. sep 2019

Ahijte,radi sa zapojime, ano presne tak, jesen, deky,sviecky, cajiky to je proste top...a este k tomu ked je takato krasna slnieckova jesen....milujeme cajiky a veru vyskusala by som aj ten urologicky, nakolko od porodu nasich dvojiciek ma trapia mocove problemy dokola a jasne vzdy to zacne na jesen....

30. sep 2019

S príchodom jesene u nás začína cajikova sezóna, keď prídeme vymrznuti z vonku, pri prechladnutí alebo len tak pochutiť si na nejakej Dobrotke , buď ovocné všetkého druhu alebo bylinkové , miesto kávy

30. sep 2019

Super, tesim sa, ze je v ponuke testovanie cajikov..som milovnik cajov, pijem ich pocas celeho roka..poslednych par rokov uz dbam na kvalitu a ocenujem striedanie roznych prichuti..verim, ze caje obsahuju prospesne latky a povzbuzuju organizmus..kedze ich pijem bez cukru, medu, viem si vychutnat cistu chut daneho druhu..

30. sep 2019

V našej rodine je pitie čaju neodmysliteľnou súčasťou dňa. Bylinkové alebo ovocné čaje podľa nálady alebo podľa vyskytujúceho sa zdravotného problému. Vtedy sa zameriavame na obsah čajovej zmesy ktorá je určená na daný zdravotný problém. Osobne takmer každé ráno začínam vypitim jednej šálky čaju a pri príchode domov po umytí rúk nasleduje ako rituál, šálka čaju. No pitie čaju sa mi taktiež spája s návštevami. Buď čaj ponúkam ja alebo je čaj ponúknutý mne čo nikdy neodmietnem.

30. sep 2019

Dobrý deň, čaje majú u nás svoje čestné miesto. V každom ročnom období si nájdem ja, manžel a náš školopovinný syn čas na čajík. Niekedy výber závisí od nálady, inokedy od situácie, kvôli ktorej po čaji siahneme častejšie. V chladnejších dňoch si môj syn (7rokov) pýta iba čaj. Máme radi bylinkové (či už jednodruhové alebo miešané), ovocné. Milujeme ich my aj naši hostia. 😍 Vždy radi ochutnáme aj novinky, dáme si poradiť pri výbere.

30. sep 2019

V našej rodine čaje milujeme. Manžel si nosí sypaný čaj každý deň do prace v takej sklenej fľaši na čaj. Synovi už začínam robiť čaj do termosky do školy a s najmenšou som doma na materskej, čiže ráno nám obom robím tiež čajík. Kávu piť nemôžem, čiže teraz ešte viac čaju vypijem ako predtým. Radi samozrejme skúšame novinky a limitky a cajickujeme aj vecer spolu pri večeri 😉

30. sep 2019

Konečne testovanie,ktoré ma zaujalo😁. Čaje pijeme celá rodina, v tomto období hlavne bylinkové s medom, a ovocné kupujem počas celého roka. My dospelí popíjame čajíky ráno a večer, deti si berú do termosiek do školy. Radi skúšame aj "limitky".

30. sep 2019

Rada by som sa zúčastnila .pretože ma este nikdy nevybrali do žiadneho testovania🙂 ďakujem

30. sep 2019

Čaje sa u nás pijú vždy. Sme veľká rodina a pijeme rôzne čaje. Tie, ktoré pomáhajú, sú úžasné a preto by sme sa chceli zapojiť do tohto testovania.
Ďakujem.

30. sep 2019

Milujem caje akekolvek a teda ak su napomocne mojmu zdraviu je to pre mna plus. O chvilku mi dcerka nastupuje do skolky a ja naspet do prace kde je vecsi vyskyt ludi a s tim spojene prechladnutie. Preto v mojej zasobe su aj podobne cajiky no nie vasej znacky. Velmi by ma potesilo testovat a vase caje.

30. sep 2019

My cajiky milujeme, momentalne sme vsetci traja chori, tak sa od rana do vecera “dopujeme” cajikmi vseho druhu od lipy, cez priduskovy, detsky cajik na kaslik a soplik, vsetky mozne ovocne, ale cajiky pijeme cely rok, aj sackove aj sypane, mnam ❤️ Kavickari nie sme vobec, max. pijeme mlieko s “kvapkou” kavy, takze vzdy je volba jasna - CAJ ❤️ Takze velmi radi by sme tieto cajiky ochutnali 🙏🍀

30. sep 2019

Cajiky milujeme celá rodina ,každé ráno či je zima či leto nesmie na raňajky chýbať ovocný čajík ♥️♥️♥️ ja som taký čajový maniak a hlavne takto na jeseň sa nonstop cajikujeme ♥️♥️

30. sep 2019

tak kedze ide zima, plny cajnik kazdy den musi byt ... caje pijeme kazdy den, vselijake ... 🙂

30. sep 2019

Milujem caje a v jeseni úplne najlepšia voľba 🥰

30. sep 2019

Raz sa mi snívalo, že zakázali čaje a išla som do ulíc prezlečená za smutný prázdny hrčnek zbierať podpisy na petíciu za čaje. Nepijem kávu a neuznávam frázu "slabý ako čaj". Bylinkové čaje sú TOP.

30. sep 2019

Mistral caje som prvykrat ochutnala pred patnistimi rokmi s prichutou kamilka a med, odvtedy ich radim medzi kvalitne a chutne caje. Ja som cajova cely rok nielen v zime, caje casto striedam, nechybaju u mna kamilkovy, zihlavovy, materina duska a dalsie bylinkove druhy, ale pre zmenu aj ovocne zmesi.

30. sep 2019

🙂 ale veď jasné, je to úplne samozrejmé, že čaje milujeme všetky. A tie čo nie, tie ich milujú vychladené. U nás to nie je ani o trošku inak. Milujeme tráviť čas nad šálkou pariacej sa lásky. Čaje prešli u nás doma niekoľkými vývojovými fázami, kedy vždy ale zohrávali dôležitú rolu 🙂. Začala som ich milovať v deň, keď sme sa s mojím milovaným osamostatnili - áno, presne v ten deň sme zistili, že nám nefunguje radiátor, takže hor sa na čaj - ohrej ma ! 🙂 Potom samozrejme časom prišlo obdobie, keď sa čaj stal najlepšou variantou občerstvenia pre hosťov, následne ním ostal aj v lete, lebo ho možno piť aj studený ♥. Počas tehotenstva som kopu našich čajov s láskou liala do môjho bruška ako uistenie, že nám je dobre. A aj bolo. Čaj na kojenie bola povinnosť, myslím, že je vhodné túto jeho etapu vynechať .. a následne sa čaj stal momentom, ktorý venujem len sebe. Nenechávam ho vychladnúť a naozaj dlho som milovala mať vyložené nohy na gauči s pohľadom na naše krásne princezné a správne tipujete - šálkou čaju v rukách. Ach, áno. To je materstvo. No a dnes ... dnes je čaj dôležitou súčasťou nášho rána, lebo značí, že do tej škôlky a rannej zimy možno vkráčať s teplom v brušku .. a pre mňa je zase pripomenutím, že aj v práci je dôležité nájsť si chvíľu na seba. A preto sa mi teraz z mojej pracovnej šálky vytŕča etiketka z vášho JAHODA+MALINA čajíku. A že vonia ! ♥ Tak preto .. 🙂

30. sep 2019

My pijeme caje cela rodina, vychutnavame si chvilky pre seba. Skola, skolka, praca, domacnost, jesen, prechladnutia, vsetko sa u nas toci dookola. Rada by som ochutnala caje a napisala o nich recenziu spolu s rodinkou.

30. sep 2019

ráno bez pollitráku zeleného čaju si neviem predstaviť 😀 či je leto, či zima..v zime samozrejme čajov pijeme viac aj počas dňa, pre seba aj pre deti: boy:👦👦👦 okrem zeleného čaju sú to najčastejšie bylinkové a keď je možnosť, rada si bylinky aj sama nazbieram - materina dúška, medovka, lipa, pamajorán, repík, či šípky..tie kombinujem vždy podľa toho, čo nás práve trápi 🙂 sila prírody je veľká 🌳🌞
a ked nie je čas na sypané, tak sú po ruke porcované, medzi nimi aj čaje od Mistral, značka so zárukou kvality 👍 ale aj iné ovocné, bylinné, rada čaje striedam..

30. sep 2019

čaj počas celého dňa - ráno v práci, po dobrom obede a večer pri telke. Čaj varíme počas celého roka - aj v horúčavách vedia osviežiť 🙂, a v zime zase zahriať 🙂

30. sep 2019

Ja som čajový maniak a učím pomaly celú rodinu. Najobľúbenejším darčekom sú práve čaje. Milujem bylinkové čaje, podľa problému aký máme, uvarím čajík. Najčastejšie ženské, prieduškové zmesy, rooiboos, himalajske, harmanček, repik, ľubovník, citrón zázvor... Atď. Deti majú radi kvalitné ovocné, aj od mistralu. Moja ideálna chvíľka je večer v kľude pri sviečkach.

30. sep 2019

My sme už nakúpili čajové zásoby, hneď akonsa minulý týždeň ochladilo. Ja osobne mám najradšej ovocné, ale idú u nás aj rôzne bylinky, aj urologické, keď nás bolí podbruško 😀 s troškou mediku. Náš malý 14 mesačný synček pije len čajík. Myslím, že lepšie ako voda.

30. sep 2019

Milujem teplý čaj za chladného počasia, vyložené nohy a zababušená v deke, takto si dobrý čaj vychutnám najlepšie. Máme radi hlavne ovocné príchute no najviac asi využívam urologický s brusnicami keďže mám časté prechladnutia močových ciest a dokonva sa mi značka Mistral pri tomto čaji zdala asi chuťou najlepšia. Výhra by nás veľmi potešila., 🍀🍀🍀🍀🍀

30. sep 2019

My doma rozlisujeme iba dve rocne obdobia. Obdobie radlerov a obdobie cajov 🤣🙈 a to cajikove obdobie sa prave zacalo . Ja mam najradsej bylinkove a ich kombinacie.najcastejsie pijem zensky a urologicky caj. Teraz prave pijem caj pre kojace zeny 😁 starsia dcera ma najradsej "prdikovy" 🤣 a manzel prieduskovy a na nachladnutie,kedze je prechladnuty. K tomu vecer vonnu sviecku zapalit a to je relax jak vysity 😁🤩🍀✊

30. sep 2019

Dobrý deň. Veľmi rada pijem čaj najviac mam rada bylinkové.. A práve mistral si kupujeme domou najčastejšie vyhráva od nich chuť báza. 😊

30. sep 2019

Cajik je u nas s tale na stole. Ráno uvarím rovno 2konvice, aby bolo k raňajkam, a ostalo aj k obedu, potom k veceri zasa iny. Popritom ešte varíme rozne podľa toho, čo nás trapi. V zásobe vždy máme niečo na priedušky a kašeľ, brusnicovy, zázvorovy, bazový plus k tomu citrón a med. Čaje pijeme celoročne, v lete vychladeny na osviezenie a v zime teplý na zahriatie.

30. sep 2019

Najradšej si čajík vychutnávam s ročnou dcérkou. Spolu si čajíky navarime a spolu ich aj vypijeme. 🙂 Máme rady všetky čaje či už ovocné alebo bilinkove.

30. sep 2019

U nas sa nic ine ako cajiky nepije, a kedze ide teraz chripkove obdobie, pijeme cajiky bylinkove 🙂

30. sep 2019

Pripájame sa k milovníkom čaju. Či už v zdraví striedajúcich rôzne druhy čaju alebo v chorobe siahajúcich po tých špeciálnych. V špajzi ich máme veľa druhov - čierne, ovocné a bylinkové. Všetci piati radi spoločne sadáme k čaju pri raňajkách alebo večeri. Priznám sa, že si rada okrem spoločných chvíľ ukradnem chvíľku pre seba s čajom a dekou pri kozube a dobrej knihe 😊

30. sep 2019

Dobrý deň, my sme milovníkmi čajíkov Mistral. Mám ich otestované doposiaľ všetky, ktoré boli predávané a rada by som sa zapojila teraz na jeseň do testovania "funkčných" čajíkov, keďže prichádza obdobie, ktoré prináša so sebou aj rôzne ochorenia.

30. sep 2019

Najradšej mám ovocné čaje, ale aj mätový. Čajík musí byť každý deň, v zime ho vypijem aj liter ešte horúceho🙂

30. sep 2019

#test_mistral2 Ja som doslova a do písmena čajový fanúšik. Čaje pijem denne. Môj pitný režim pozostáva z 1 kávy denne, čistej vody a zvyšok čajíčky podľa chute 😀 Kupujem si čaje rôzne aj ovocné aj bylinkové, no môj top obľúbený je Popradský Materina dúška. Nakoľko pijem čaje denne, mám ich aj veľkú zásobu a široký sortiment. Moji priatelia a rodina o mne vedia, že rada čajíčkujem, preto čaje často dostávam aj ako darček, prípadne mi prinesú čaj z dovolenky. Najväčšiu radosť mi spravil manžel, keď mi pred niekoľkými rokmi na Vianoce, spravil vlastnoručne krásnu kazetu na čaje 😍 vtedy chutí čaj ešte viac 😉❤

30. sep 2019

Keď čajik tak najradsej takto, ked dieta spi a maminka moze spokojne pri cajiku oddychovat a vychutnavat 😋 a vecer sa k nej prida aj unaveny tato z roboty 💑 a tie od mistral by nam chutili najviac 🍀 #test_mistral2

30. sep 2019

Jáááj, na čajíčkové obdobie sa chystáme už od jari 🙂 Zbierame a ssušíme bylinky - podbeľ, materiná dúška, lipové kvety, samozrejme kačičky, šípky, jahodové listy a teda pri tomto jesennom vyčíňaní chorôb sú u nás top. Mistral kupujeme ako kvalitnú náhradu v prípade vypadnutia našich zásob 🙂 Už začal čas, kedy varím denne dva-tri plné čajníky čaju, takže testovanie by určite potešilo a bolo tiež "funkčné" 😀

30. sep 2019

Ja mam velmi rada bylinkove caje, su mojou kazdodennou sucastou a riesimi nimi aj rozne zdravotne problemy. Idealne cajik, kniha a postel 🙂

30. sep 2019

Pekny den. Caje mame radi cela rodinka. Máme radi ovocne, bylinkove. resp caje velmi rada striedam 🙂 Vychutnavam si ich zababusená pod dekou v objati svojho synceka alebo pri citani knihy. Teraz zacína obdobie kedy by cajíky boli plne vyuzité 🙂

30. sep 2019

Tak toto by bola výhra stvorená pre mňa ❤️🤩 milujem bylinkové čaje !!! Zababušená v deke, večer pri tv, keď už malý spí 💜

30. sep 2019

ja si neviem predstavit den bez caju a knihy 🙂 vzdy vecer,ked zaspia deti,tak si sadnem s cajom a citam knihu. najradsej mam biely caj, alebo nejaky bylinkovy - lipovy,medovkovy, ale v podstate hocijaky 🙂

30. sep 2019

Čaje pijem každé ráno namiesto kávy, je to môj zivotabudic. Najradšej mám bylinkové, deti zasa zboznuju ovocné. Muž zasa čaje vôbec nemusí

30. sep 2019

Som síce kávičkár😉, ale milujem zelený čaj, ovocné hlavne so slivkou alebo jablkom cez jesenné či zimné dni, v lete zasa ovocné ľadové čaje...no a samozrejme v domácej lekárničke nesmú chýbať bylinkové čajíky ako "prvá pomoc"☺

30. sep 2019

Rada by som testovala nakolko s manzelom sme cajickovi to by bolo super vyhrat takuto sancu skvelych cajov.😍

30. sep 2019

Rada by som sa zapojila do testovania čaje milujeme aj s drobcom, synček a ja sme často chori tak momentálne fungujeme na šalvii, kúpe a našich bylinkách 💕👨‍👩‍👦🍵🍶

30. sep 2019

Čaje majú u nás radi všetci.Deti do školy,manž.keď je chorý a ja vždy a všade.Najradšej mám jahodový a bazový.Vychutnám si ho v klude pred telkou alebo popri každodennej práci doma😊😊😊😊

30. sep 2019

Zacalo sychravé počasie a pre nás aj čajová sezóna ja s manželom sme veľmi cajovi aj naša dcérka a vedieme ju k tomu je to super na doplnenie pitného režimu 🙂radi by sme sa zúčastnili testovania 🙂

30. sep 2019

Prichadzajuca jesen, skore stmievanie, deka,kniha/tv a caj, to je nase ❤️
Milujeme bylinkove, zelene a rozne kombinacie, radi by sme vyskusali aj tieto novinky

30. sep 2019

Rano bez čaju? To neexistuje. Caj milujem viac ako kavu. Kedze mam maleho synceka moj relax je prave pri salke caju. Najradsej mam ovocne ale cez chrípkové obdobie bylinkovymi nepohrdnem 😉

30. sep 2019

Milujeme cajiky.ja teda osobně akékoľvek bylinkové okrem zázvoru.ten môžem ..radi vyskúšame všetko nové 👍

30. sep 2019

Čaje rôzneho druhu pijeme cela rodinka, hlavne v jesennom a v zimnom obdobi s medikom. Prehreje nám celé telo a pôsobí blahodarne.

30. sep 2019

Každé rano, keď ešte všetci u nás doma sladko spia, si pripravim šálku obľúbeného bylinkového čaju. Vychutnávam si este v pyžame jeho omamnu vôňu, lahodnú chuť, užívam si to krásne ticho a kľud a nabijem sa pozitívnou energiou a chuťou do nového dna. Je to moja najobľúbenejšia chvilka. Pre mňa je kazda šálka čaju vzácny moment, kedy úplne vypnem, doprajem sama sebe nevyhnutny relax a vychutnávam si vsetkymi zmyslami jeho blahodárne účinky.

30. sep 2019

Hľadáte práve mňa 😘 Kávu som prestala piť počas tehotenstva so synčekom pred 4rokmi a potrebovala som ju nejako nahradiť tak som sa zamilovala do zeleného čaju a pijem ho dodnes. Bylinkové čaje sú u nás na dennom poriadku a pijeme ich už teraz preventívne aby sme si posilnili zdravie a odohrali choroby a ideálna chvíľka na čaj je u mňa dopoludnia ... odveziem synčeka do škôlky, mladšia dcérka zaspinka, obed navareny a ja si môžem vychutnať šálku čaju a popritom si prečítať pár strán obľúbenej knihy 😉😍😉

30. sep 2019

Milujem čaje, hlavne bylinkové, nie len, že si zbieram bylinky, aj pestujem, a rada skúšam čaje rôzne. Ovocné, čierne, zelené, bylinkové, Rada vyskúšam čaje od vás, vychutnám, porovnám. Čaj vo vrecúšku je praktický hlavne v práci, zalejem a pracujem a popri tom vôňa čaju, úžasné,,,,,ďakujem za možnosť testovať. 😉

30. sep 2019

Rada skusam stale nove chute takze kupujem stale ine. Mam rada aj bylinkove aj ovocne. Idealna cajova chvilka vyzera tak ze si vezmem svoj oblubeny hrncek na caj sadnem si do obyvacky a ta vona prevonia celu izbu 🙂

30. sep 2019

Cajiky mame radi vsetci. Ci ovocne, ci bylinkove. S medikom. S cukrom. Ci nesladene. Je tu jesen a kratsie dni. Cajiky nas vzdy prijemne zohreju.

30. sep 2019

My sme vyslovene čajová rodina. Všetci milujeme kvalitný a chutný čaj.

30. sep 2019

U nás sa začína ráno postavením vody na čajík (aby do raňajok trošku prechladol). Manžel má najradšej ovocné čaje, skoro dvojročný drobec vypije všetko čo mu mamka nachystá a ja preferujem bylinkové, prípadne zmes bylinky+ovocie. Všetci pijeme čaj bez cukru, max. lyžička medu keď sme chrobační (chorí).

30. sep 2019

U nás čaje pijeme iba my rodičia. Uvaríme si čaj a cely den popíjame. Najradšej mame bylinkové zo záhradky ale aj ovocné.

30. sep 2019

Každý deň začínam šálkou výborného čaja z načky Ministral 😊🍒🍓

30. sep 2019

Moje rána v práci sú káva a čaj. Milujem chuť cajiku po celý deň. Keď je toho v práci veľa nájdem si čas a vychutnávam a relaxujem s ním pri obede 😍

30. sep 2019

Dobry den...caj milujem. Akykolvek. Najprv som pila len zeleny a bylinkove,ale teraz uz vypijem akykolvek caj. Kazdy rano v praci zacina salkou ovocneho caju,doma pred spanim dalsia salka caju...v jesennom a zimnom obdobi je caj moj najlepsi priatel...ohen v krbe,deka,dobra kniha a dobry caj v co najvacsej salke,to je super kombinacia. A kazdy novy cajik velmi rada vyskusam 😍

30. sep 2019

Dobrym cajom zacinam a koncim kazdy jeden den. Rano pred zobudenim deticiek tak nacerpam energiu a vecer po ich uspati si zas doprajem relaxacnu chvilu s cajom pri dobrom filme 🙂

30. sep 2019

Ja kazducky den zacinam aj koncim salkou caju, caj je uplne prva vec, kt. zacinam novy den, dokonca skor, ako si dam ranajky. Caje milujem, najviac mi chutia bylinkove, posobia na mna upokojujuco a tiez ovocne a ochutene zelene caje. Zn. Mistral poznam a su pre mna top volba 👍, su prve, kt. hladam v regaloch. vsetky nedavne novinky mam vyskusane (ceresna&ruza, slivka&jazmin, marhula&levandula) a z tejto najnovsej ponuky mam uz tiez doma 2 (nachladnutie a prieduskovy cajik) a kedze som momentalne prechladena a kaslem, tak mi pomahaju precistovat organizmus, aby som bola cim skor opat fit 😉. Cajik si vychutnavam niekolkokrat denne a samozrejme najviac mi chuti doma v teplucku s vylozenymi nohami 🙂 a bezne si ho doprajem aj v praci, na navsteve ci na vylete v termoske. Mistral caje jednoducho milujem ❤ a stale sa k nim rada vraciam.

30. sep 2019

Dobry den....cajiky radi pijeme hlavne v zime aj ked najradsej mame svojpomocne nazbierane, ale pravdaze aj balene pijeme a znacka mistral patri medzi ne.....

30. sep 2019

Ja som čajopička! V práci pijem levanduľovo marhuľový (aby ma tá levanduľa upokojila, lebo veď práca s ľuďmi, že áno...) a ráno začínam čiernym čajom s mliekom. Ale počas choroby si aj s dcérkou fičíme na bylinkových čajoch. Akurát minulý týždeň sa na mňa z regálu usmievala vaša novinka, tak som ju hneď brala. Zázvor nemusím, ale ten obal ste mali taký krásny, že som ten čaj musela kúpiť 😅 ale teda zázvor je tam (pre mňa) v primeranom množstve a nemám problém tento čajík vypiť 😉

30. sep 2019

Čaje máme radi všetci, dokonca aj naše návštevy... Pijeme rôzne a v rôznych situáciách. Avšak najradšej si vychutnávame čaj všetci spolu pri telke. Tatino svoj čierny s citrónom medom a mliekom nás synček ovocný alebo bylinný s citrónom a ja horúci bez pochutín..

30. sep 2019

Dobrý deň. Milujem kavu aj čaje. Uprednostnujem skor bylinne caje alebo ked mam chripku popripade ma nieco boli najdem si na nete aky caj si mam kupit aby pomohol.Moje chvile s cajom su vacsinou okolo siestej vecer pri dobrej knihe.Ale aj doobeda ked su deti v skolach a skolke tak si ho v tichu vychutnam na balkone.

30. sep 2019

U nás sa pijú asi všetky druhy čajov. Vždy keď je niekto chorý alebo ma nejaký problém začíname piť čaje od vašej značky. Samozrejme nám chutia aj ovocné tie su skvelé hlavne na jeseň a v zime.
Za mňa najlepší čaj je jablko škorica ten najradšej pijem pri jesennej atmosfére, zakrytá dekou pri pozeraní filmu. 🍁🍂

30. sep 2019

Keďže nepijem kávu čaj je pre mňa celodenný spoločník. Môžem ho piť studený, ale milujem ho teply s citrónom, medom z veľkej pollitrovej šálky. Oblubujem najma bylinné čaje, i domáce s láskou vysušené, z ovocných mam rada najmä kombináciu citrusov.

30. sep 2019

Mám rada hlavne ovocné a bylinkové .Bylinkové sú ako pomoc pri zdravotných ťažkostiach,ale medovka na spanie,dobrá je zmes po túre,či k teplému kúpeľu.Ovocné pijeme priebežne počas dňa 🙂

30. sep 2019

Ja mam velmi rada cajiky aj moja cela rodina. Niekedy som nemohla ani citit bylinkove caje, teraz si neviem predstavit bez neho den, Vzdy mam doma aspom 10druhov cajov na vsetko mozne, aj pre deti, ale najradsej mame cajiky z vlastnorucne pozberanych byliniek ale najradsej mam lipovy caj ,dalej mame doma vzdy nazberanu bazu,agat, matu, medovku, šípky, materinu dúšku, listy z ciernych ribezli,

30. sep 2019

Dobrý deň, s príchodom chladných a sychravých dní sa znovu vraciam k pitiu čajov. Vychutnávam si ich zabalená v deke pri pozeraní TV. Vedia ma dobre zahriať s čím mám v týchto mesiacoch problém. Najradšej mám ovocné a keď som prechladnutá tak pijem bylinkové a aj urologické.

30. sep 2019

ja mam caje velmi rada, rozne druhy, najma ovocne, ale aj bylinkove, ked je nejaka choroba. Takze rada by som otestovala aj tieto od rady Mistral.

30. sep 2019

Dobrý deň, čaje mám rada ja ako aj môj 8 ročný syn. Top sú bylinkové a rada si ich vypijem pri krbe s dobrou knihou v ruke.

30. sep 2019

Ak mám na výber, určite si vyberiem. Naposledy oslovila všetky moje zmysly vaša sezónna topka melón - jahoda😋, ktorá ulahodila nielen mojim chuťovým pohárikom, nošteku ale podporila zvedavosť s čím zautočíte na jesennom trhu 😉. Bylinné čaje pijem často a často ich aj odporúčam, liekom sa snažíme vyhýbať a tieto alternatívy prírodnej medicíny sú naozaj zdravšie ale aj dostatočne účinne. Pitný režim je dôležitý, čaje pijem ráno, na obed, aj večer 🙃ale pozorrrr na dobrý čaj si rada vyhradím rannú či pobednú chvíľku, na terase, balkóne, pri krbe alebo len tak pri dobrej hudbe.

30. sep 2019

Celá naša rodinka je cajikova. Mame radi čaje bylinkove aj ovocné. Každoročne zbierame bylinky na čaj (podbel, prvosienka, baza, lipa, jahodovy list atď), takisto každý rok robím peceny čaj z rôznych druhov ovocia z našej záhradky. A na terase nám rastie mäta a medovka, aby sme ju mali po ruke. Ja osobne si neviem predstaviť ráno bez čaju a rovnako si ho vychutnam pri dobrej knihe.

30. sep 2019

Dobrý deň, moje obdobie na pitie čaju začína po lete, keď sa vonku ochladí a príde jeseň a končí na jar. V lete pijem skôr studené nápoje aj keď viem, že Mistral má v ponuke čaje Cool Tea 🙂 Obľubujem ovocné, ale nepohrdnem ani bylinkovými, liečivými keď u nás doma zuri choroba 🙂 Velmi rada by sim testovala a vyskusala tieto čaje 🙂 Vyzerá to na zaujimave kombinácie. Čaj si najradšej vychutnám vecer, pri TV keď syn zaspí a ja sa môžem v klude navečerať 🙂 Rada si zápálim aj sviečku pre atmosféru 🙂 A relax po celom dni môže začať 🙂

30. sep 2019

Ahojte, ja som úplný čajopič! Hlavne tých na močové cesty. S týmto ochorením bojujem už dlhé roky a urologický čaj mi ako prevencia veľmi pomáha. V kombinácii s listami brezy a žihľavou som ho však ešte nikdy nevyskúšala. Prieduškový čaj zase podávam pravidelne synovi, ktorý často trpí na ochorenie dychacích ciest. Pri čaji relaxujeme celá rodina. Ja najčastejšie so šálkou čaju a knihou.

30. sep 2019

Dobrý, čajíky miluje celá moja rodinka. Pijeme ich ráno, na obed aj večer. Deti milujú ovocné, ja bylinkové a mm má najradšej čierny popradský. Radi by sme testovali, hlavne teraz keď sme prechladnutí. Ja mám často zápal močových, som veľmi rada že som sa o ňom dozvedela, určite ho vyskúšam.

30. sep 2019

... prave teraz zacina u nas obdobie cajickov ovocnych aj bylinkovych ... doma, v praci, v skole, vonku na teraske ... rano, na desiatu, k obedu, vecer, pred spanim ... zboznujeme ich

30. sep 2019

Konečne po dlhej dobe skvele testovanie k tomuto pocasiu ! Velmi rada by som sa s celou rodinkou pustila do tohoto testovania čajov ,milujeme čaje na chladné rana i večere. Obzvlásť umna ide najviac urologický 🤷‍♀️

30. sep 2019

Veľmi rada by som sa chcela zapojit do testovania čajov mistral. Je to naša najoblubenejsia znacka

30. sep 2019

Hlasim sa 🙂 Som velmi cajovo- pozitivna - minimalne tri velke salky denne musia byt, najradsej mam bylinkove. A nase deti ich tiez mozu s medikom

30. sep 2019

Jej 🤩 Ja by som chcela veľmi testovať čaje, prišla jeseň a my čaje milujeme. Ideálne obdobie, pod dekou, s knihou v ruke a voňavý čajík vedľa seba. Už som raz čaje testovala a rada by som si to zopakovala ☺️🧡 Tieto bylinkové by boli ideálne, tuto značku kupujem. Pijeme aj sypané, rôzne bylinkové, ktoré strdiedame (žihľava, harmanček, šípky, lipa, medovka, šalvia, mäta.....) Mam vyhradenú skrinku len na čaje 😃💚
Tak si držím palce, dobre vyberte ☺️
Pekný deň.

30. sep 2019

Ahojte ja som pred časom vymenila kávu za zelený čaj a tak si vajíčkovú chvíľku užívam každé ráno keď donesiem maličkého do škôlky 😁 a inak milujeme ovocné cajiky 👍🔝

30. sep 2019

Čaj alebo káva sú základ môjho dňa - ideálne úspešného 😂 Milujem ich vôňu, chuť, atmosféru, ktorú mi prinášajú. Nakoľko som však zmrzlina a práve teraz prebieha moje obdobie, čaj sa stal neoddeliteľnou súčasťou môjho zahrievacieho rituálu. Takže horúci čaj - milujem rovnako bylinkový i ovocný - medík, nohy pod dekou, ticho...A ideálna chvíľka môže začať.

30. sep 2019

Ahojte...ja mám rada bylinkové čaje, mätový, bazový, rada si dám aj šálku čierneho čaju s medom... čajíkový rituál nemám, čaj popíjam počas celého dňa, striedam príchute ...

30. sep 2019

U nás sa cajiky pijú každý deň, po celý rok...ja mám najradšej bylinkové a detičky ovocne...vychutnám si ho večer pri sviečkach a krásnom tichu, keď deti už spia...😉

30. sep 2019

Ja cajikujem cely rok, po vacsine bylinkove, rqno ked este vsetci spia si vychutnam s nohami na stole a vecer takisto relax

30. sep 2019

Ahojte. Čajíky priam milujem. Hlavne v tomto jesennom chladnejšom obodbí príjemne zahrejú a spríjemnia aj pochmúrny deň. Jedným z mojich favoritov je lipový čaj s medíkom. Taktiež obľubujem mätový, zázvorový a roibos. Celkovo mám čajíky rada. Nepohrdnem žiadnym. Čaje pijem bez cukru. Občas si dávam med a citrón. Ideálna chvíľka s čajíkom? V kresle pri dobrej knihe 🤗

30. sep 2019

Ahojte, my sme taká čajíková rodinka 🍵 a funkčné čaje.... To je presne moja parketa. Akurát včera sme boli zbierať šípky na čajík. Všetky choroby liečime pomocou čajíkov. Až keď nefungujú, príde na rad lekárka a lieky, ale aj popri tom si pomáhame rôznymi bylinkami. Ja mam problémy s obličkami, časté prechladnutia, tak som hojne využívala urologické čaje, zlatobyľ a brusnice. Preventívne pijem doteraz. Veľmi rada by som vyskúšala aj tieto čajíky, budem si držať palce 😉🍀🍀🍀

30. sep 2019

Sme rodinka, ktorá nepije kávu, teda čaje sú u nás na prvom mieste. Máme radi bylinkové, ovocne, také, ktoré zahrejú, voňajú, v tomto jesennom období potešia dušu. každý deň si po práci a škole nájdeme čas a každý si urobí čajík, ktorý mu chutí. Prí čaji si rozoberieme deň, povieme si vtip, kto má čo nové a čo prežil.

30. sep 2019

Dobrý deň, v našej rodine sme maniačky na čaj ja s mamou. U nás je na dennom poriadku dosť veľa čajov zvyčajne tak 2 litre čaju denne na hlavu 😊čaje nesladíme a zvyčajne sme pili iba zelený čaj, nuž od kedy som tehotná tak sa nebránim ani ovocným čajom s domácim medom. Keďže vypijeme toho fakt hodne tak pre nás vyhradená chvíľka na čaj asi ani nie je, čaj je súčasťou našich dní 😊

30. sep 2019

Čaje mám najradšej z prírody - mäta, materina dúška, lipový čaj. Pijeme s priateľom každé ráno ešte pred raňajkami a cestou do práce. Radi by sme skúsili aj Vaše čaje a tak mali zmenu. Čaj nikdy nechýba, ak sme prechladení, alebo vymrznutí v zime😁🍀

30. sep 2019

Zdravim, najradsej mam matovy caj, alebo ovocno citrusove a najradsej ho pijem vece, ked uz dieta spi a mam klud a pokoj🙂

30. sep 2019

Milujem všetky druhy čajov, či už ovocné, alebo bylinkové. Takisto moj muž. Pijeme ich cely rok v lete ice tea a v zime fajne horúce s citrónom a medom. Každý mame svoju šálku a milujeme tie chladne večery, vonku tma, zima, sneh, vietor a ten pôžitok pri pití horúceho cajika s manzelom spojený s pozeranim sa vonku cez okno, ta atmosféra, to jedinečné čaro a chuť čaju, ktorý sa ani neda opísať...... čajíky by nás veľmi potešili ☕️🍯

30. sep 2019

Jednoduché... od jesene do jari si fičím na čajoch.....bez toho si toto obdobie neviem predstaviť..... Bol by to pre mňa najkrajší darček a česť ich testovať

30. sep 2019

Dobrý deň, ani u nás by to bez čajíkov nešlo 🙂 manžel má zdravotné problémy, nakoľko lieky nezaberajú, skúšame žalúdok vyliečiť rôznymi čajmi. Baby bývajú často chorľavé a vždy najlepšia prvá pomoc čajík s medom 🙂 raňajky a večere sa bez čaju nerátajú, takže u nás spotreba riadna a dupľom v tomto jesennom a zimnom období.. nikdy sme nič takto netestovali, ale toto by nás fakt veľmi potešilo.. a ak nás aj nevyberiete,tak veríme,že vyberiete niekoho komu to urobí rovnakú radosť ❤️

30. sep 2019

#test_mistral2 - bez cajov sú dni tak frustrované, že keby sme si nekupovali a nepili bylinkové čaje a nedodržiavali pitný režim do 17:00, tak asi aj všetky tie lahodné chute by sme si nevyberali. V obdobiach ked sa cítime, že čaje sypané, sáčkové, pečkové potrebujeme, vieme že je to srpávny čas prenechať zmyslom radosť. Oblúbené čaje : zázvor, 7 bylín, opuncia, forestfruit, čierne ríbezle , biele, uvítali by sme príchuť pur-eh tea ,encha a matcha.

30. sep 2019

Čajík máme radi, najmä v jesennom a zimnom období, príjemne zahreje 🙂 a majú radi aj naše detičky, ovocné i bylinkové 🙂 radi by sme vyskúšali novinky, Mistral čajíky máme veľmi radi

30. sep 2019

Celu zimu cajickujeme, bez caju sa nam den ani nerata a caje Mistral mam velmi rada. A hlavne rakytnikovy, ten je najlepsi. Ale rada vyskusam kazdy novy caj.

30. sep 2019

Ahojte, som Simona, mamina 3-ročnej Karolínky, ktorá začala od septembra chodiť do škôlky a ja do práce. V práci si s kolegami radi pochutíme na dobrom čaji či káve. Keďže si radšej vychutnáme bylinkový čaj ako ovocný, tento balíček by sme určite zúžitkovali v jesennom období a to nielen v práci, ale aj doma s rodinou, večer, pri rozpálenom krbe.

30. sep 2019

Dobrý deň, celú zimu cajikujeme.najlepdie pri dobrej knihe v teple pod dekou alebo pri krbe. V lete bylinky zbierame.

30. sep 2019

Dobry den. Cajiky pijem velmi rada a to hlavne v zime. Vzdy si ho osladim dobrym medikom a vtedy je to uplna lahoda. Samozrejme ani cez leto neohrdnem cajom ale ladovym 🙂 najradsej mam caje bylinkove pretoze su velmi zdrave a zaroven chutne. Pri telke ci len tak na gauci alebo na terase. Vzdy dokazem vypnut a vychutnat si svoju salku dobreho caju

30. sep 2019

MISTRAL ČAJE SU TOP AJ U NÁS.👍👌😍❤

30. sep 2019

Ahojte , či je leto , či je zima, čaj je u nás ako doma 🙂 Celá moja rodina / 4 dospeláci / pijeme čaj, berieme si ho do roboty a celý den je pripravený doma na stole . Rada by som sa zúčastnila testu hlavne v tomto období, ked je nutné posilnit si zdravie liečivými čajmi. Dakujem za prečítanie písmeniek a želám každému krásnu jesen s vašimi čajmi 🙂

30. sep 2019

Vyskúšala som Teekanne čaje na chudnutie. Ináč, moc veľké skúsenosti s čajmi nemám. Mám osvedčený Pigi čaj čierny, ktorý si dávam s citrónom. Rada by som skúsila viac čajov od Vás.

30. sep 2019

Krásny večer, my čajujeme od rána do večera. A to doslovne. Ráno raňajky, do školy desiata, ja v družine na obed (tak úžasný pocit pri pití, úplný relax a hneď fungujem ďalej s deťmi 😂) a potom zas počas pokračovania v družine.. 😂 A večer? Zase čaj. Podľa momentálnych stavov druhy od výmyslu sveta ❤️😂

30. sep 2019

Ja si čajík doprajem každý večer,v zime aj cez deň .keď cajikujem so synom on si dáva ovocne a ja zvacsa bylinkové.konkretne tieto by ma veľmi potešilo 😊

30. sep 2019

U nás práve teraz začína pravidelné pitie čajíka, chrípková sezónna u nás už vypukla. Priznám sa, že najradšej mám pravé čaje, t.j. teraz deckám varím len šípkový čaj. Kedže sa rýchlo mína, nemám vela času zbierať po Ba šípky, tak kupujem aj sáčkové čaje. Zaujal ma váš čaj na prechladnutie, ten by som rada vyskúšala.

30. sep 2019

Každý deň začínam šálkou zeleného čaju, keďže kávu nepijem je to veľmi dobré pre rozbeh dňa. Po príchode z práce vždy uvarím čaj celej rodine a vychutnáme si ho pri televízii. To je moja čajíková rutina. Veľmi nám chutia Mistral čaje, takže určite by potešilo vyskúšať novinky. 😊☺️

30. sep 2019

Rada by som sa so svojou rodinkou zapojila do testovania čaju Mistral.. Sme typická 4 členná rodina, ktorá po čajíkoch siaha keď chce uhasiť smäd, poprípade sa zohriať a aj vtedy keď na nás lezie choroba Bylinky sú prvá pomoc pri sopliku, kašli a prechladnuti

30. sep 2019

Pekný deň, čaje milujem ❤️ Kazdy den vypijem aspon 2-3 (mam rada bylinkove ako aj ovocne ☕️) a samozrejme je cajik aj dobrym darcekom a nim nic nepokazime 🙂
V takom sychravom pocasi sa mi caj ziada. A aj moj priatel pije caje na dennom poriadku
Vid foto 🙂😌

30. sep 2019

Čaje pijem, či je leto, či zima. Hlavne bylinkové 😉

30. sep 2019

Čaj pijem celý rok, dokonca i v lete si rada dám šálku horúceho čaju. Moja topka u Vás je Kamilkový s medom. Funkčné som ešte nemala, rada by som ich vyskúšala.

30. sep 2019

Tak ja mam velmi rada cajiky....,no a obzvlast tie, kombinacie, ktore Mistral ponuja a to hlavne pre moje dlhorocne problemy s moc. Cestami.... Tak cajov som uz pila vela velmi vela, no som zvedava na jeho chut pretoze. Ie vsetky chutia.... Tak preto by som to rada otestovala aj s mojou rodinkou, ktori by si pochutnali aj na sipkovom cajicku a verim, ze by nam vsetky chutili a nie len nam ale i susedom.... Ved treba utuzovat susedske vztahy... Nie😉🤔😊Tak sa budeme tesit, ze nas vyberiete a potom si vsetci pochutname... Uz sa tesim a ked nie tak.... Si ho kupime a vyskusame aj tak.. Tak dakujeme

30. sep 2019

Cajiky si milujem vychutnať pod paplonon keď už mám čas iba pre seba.najviac mam rada ovocné a brusnicovy

30. sep 2019

dobry vecer, s manzelom a dcerou sme da sa povedat zavisli na cajoch. mame doma viac druhov, no vacsinou pijeme erl grey, pripadne bylinkove. uvitame nove prichute a radi spozname Vase caje. cajove siesty mame najradsej doma, v obyvacke, pri dobrom filme, alebo pri praci v zahrade. mame aj krasne salky, ktore sme si sami vyzdobili 🙂

30. sep 2019

osobne mam najradsej bylinné čaje.svojra nazbiera a nasuši (niekedy aj my s dcerou) a mávame zásoby na zimu.s domácim medikov je to pre mna top.uz keď som bola dieťa,pila som čaj,nato rodičia dohliadali a ostalo mi to dodnes.rano káva ale ku raňajkám jednoznačne čaj.mavam aj obdobia,kedy vyslovene preferujem čaj s mliekom,inokedy iba ovocný pár dni.inak čaje striedam.z bylín mam najradsej bazu,lipu,medovku,levandulu,mätú.tie mam najradsej.ked som sama doma,uvarim si čaj,nakvapkam olej,zapalim po ním sviečku a niet nad lepší relax

30. sep 2019

Nie som kavickarka, ale cajickarka 😊 Cajiky pijem celorocne, bylinkove aj ovocne - sáčkove aj sypane. Obľúbené mam skor bylinkove - lipovy, matovy ci feniklovy - ten mi neskutocne vonia. A idealna cajova chvilka? Zboznujem skore rana s teplym cajom, ktory mi rano zaleje manzel a mna uz po zobudeni caka cajik v ten spravnej teplote. Alebo jesenne ci zimme vecery, s cajikom, svieckou a knihou ❤️

30. sep 2019

U nas som na cajiky ja, kavu nepijem a ako inak si vychutant chvilku pre seba, ked deti spia, alebo sa niekto z rodiny s nimi hra. Takato chvilka je pre mna uplny relax. Vtedy si doprajem salku caju (ja teda nie salku ale termopoharik aby bol cajik teply stale) aaaaa vezmem do ruk hacik alebo ihlice- to je moj relax...

Taktiez si cajik rada vychutnam po treningu na zimnom stadione, na mantinely v termoske teply caj nesmie chybat a dobre padne aj v satni po.

A je este dalsich xy milion pripadov kedy salka tepleho caju padne vhod ;)

30. sep 2019

Ahojte. Čajiky máme radi. Kupujeme ale aj zbierame bylinky ako mätu, medovky ,lipu, tymián a materinu disku, šípky, praslicku, repík, občianku a ine.Najviac čaju sa u nas vypije počas chrípky či prechladnutí. Ale rada si urobím čas aj pre seba . Zabalíme sa do deky a urobím si šálku teplého čaju.

30. sep 2019

Kávu nepijem ale zato dobry caj si rada vychutnám. Cez leto mäta, medovka, šalvia z nasej záhradky a v zime pri svetle sviecok, televizore a dobrej knihe alebo filme rozne sypane alebo sackove caje, bylinkove alebo ovocne.

30. sep 2019

Každý deň začínam aj končím dobrým čajíkom. Väčšinou sú to bilinkové ale nepohrdnem ani kvalitnému ovocnému čaju. Neni nad to v zime po dobrej prechádzke s deťmi keď prídeme domo a zohrejeme sa pri šálke čaju. Neni nad večernú idilku pri krbe, dobrým filmom alebo knihou a v ruke čajík. Pri vedšine ohorení volíme ako prvú alternatívu čaj. Takže vyhrá by sme sa určite potešili celá rodina

30. sep 2019

Cajiky milujeme ccela rodina...vacsinu bylinkových mame nazbieranych od sestry.... Su nasou kazdodennou sucastou...... Aby sme predchadzali chorobám.... Najobľúbenejšie su lipovy, sipkovy, tymianovy a rakytnikovy... S dobrym medikom, knihou a dekou je vecer plny pohody

30. sep 2019

Ideálna čajová chvíľka vyzerá tak, že syn je v škôlke a dvojčatá spia (naraz) a ja si vychutnam čajík na terase alebo na gauči pod dekou.
Keďže ale dvojčatá málokedy spia naraz tak väčšinou si od toho čaju musím dobiehať a niekedy ho dopijem večer studený 🤷‍♀️ taka materská klasika 😁

30. sep 2019

Začína čajikova sezóna 💓 čaje zbožňujem hlavne keď už začína jeseň len tak si ich vychutnať doma pri telke ak sa podarí 😁 najobľúbenejši je aký kolvek z medikom od našeho deduška💋

30. sep 2019

Ahojte.. Každý kto ma pozná vie ze čaje milujem a je jedno ci ovocné alebo bylinkové.... Zbožňujem zázvor, zihlavu, medovku, šípky, repik... Takže z testovania by som sa potešila... Čaj si vychutnám aj za behu okolo deti😉 ale aj večer keď zzaspia a ja mam chvíľku pre seba sadnem si na gauč prikrijem sa dekou a pekne si popijam a rozmýšľam co zas budem zajtra varit😆🍀

30. sep 2019

Čajīky pijeme hlavne v tomto začínajūcom zimnom obdobī.Ja mám rada klasiku,čierny čaj alebo čierny čaj s citrónom 💛 manžel zbožňuje ovocné silno aromatizované čajíky 🍊🍋🍍🍎🍓 dcérky ľūbia jablkovo škoricové čajīky a niektoré bylinkové ☘🌾🌿väčšinou oddychujem až večer pod teplou dekou,pri vonnej sviečke a šálkou voňavého čajīku 🍵🍯🌜

30. sep 2019

Keďže nie som kávičkar, som o to väčší cajickar. V obľube mam bylinkové čaje, pečené čaje, s kúskami ovocia no i bežné klasické ovocné vrecuskove😁začínam ranným cajikom, v zime už aj obednym a po večeroch už aj s rumom😉

30. sep 2019

Cajiky musia byt hlavne v tomto ochladzujucom sa obdobi, pijeme hlavne bylinkové cajiky, ale aj tie, čo majú jednotlive zamerania ( pri prechladnutí, na obličky...), preto by nás tieto cajiky potešili na testovanie 😉

30. sep 2019

Čaj si vychutnávam v tichu keď drobec zaspí. Každá príchuť či bylinka mi pripomína nejakú situáciu zo zivota. Teraz sme kupili s vianočnou vôňou....jablko so škoricou. Atmosféra pohody a sviatkov.

30. sep 2019

Niekto je kávičkár, niekto čajíčkar. Ja sa jednoznačne radím k tým druhým. 🙂 Horúci čaj v poriadne veľkej šálke je môj každodenný rituál. Ráno silný čierny, poobede mätový a večer medovkový. Na čajíky som naučila celú rodinu, liečime nimi každý neduh - harmanček na zapály a boľačky, žihľava a zelený pri detoxe, šípky a lipa na imunitu... Bylinkové čaje sú jednoducho naše. 🙂

30. sep 2019

Najradšej si vychutnávam bylinkové čaje z byliniek z vlastnej záhradky, prípadne nazbierané z lúky za domom. Čaj si najviac vychutnávam v oknom obdobím, keď je vonku škaredé počasie. V podvečer si sadneme s rodinkou ku krbu, každý povinne so šálkou obľúbeného čaju s medom v ruke. ☕️ Teraz u nás vedie prvosienkový a materiná dúška na prechladnutie, v zime je to šípkový a zázvor s citrónom a mätou.

30. sep 2019

U nas sa od polovice oktobra nepije nic ine okrem cajov. Ja milujem bylinkove najma lipu, materinu dusku, zihlavovy, v poslednej dobe si pochutnavam aj na uroligickom s brusnicami. Nepohrdnem vsak ani ovocnym. Manzel oblubuje zelene caje, ale k ranajkam musi byt ovocny. Drti zboznuju jahodovy, cucoriedkovy a vlastne vsetky ovocne. Preventivne raz denne pijeme aj caj pri nachladnuti. Caj pijeme zasadne bez sladidiel a medu.
Pre mna je najlepsie vychutnanou salkou caju ta, ktora pijem v case ked su deti v skole a vecer ked uz spia. Sedim schulena na gauci v ruke horuca salka caju a citam knihu. To je proste top

30. sep 2019

Caje zboznujem hlavne v jesennom a zimnom období ,ked si ich mozem vychutnat a krasne zahreju😋 Mam rada rozne prichute,ovocne a naj je pre mma jablko a skorica,pretoze mi vzdy pripomenie sviatky.A cajik si konecne zacali vychutnávať aj moje dve dcerky,kedze doteraz vzdy chceli iba vodu😁

30. sep 2019

Cajikujeme v praci a aj v pokoji doma..najviac mi chuti bazovy caj ale rada by som skusila nove druhy 🙂

30. sep 2019

Tento jesenný čas nás naladil na čajíkovanie, práve sme s dcérkou dali večernú pohodičku pri šálke kamilkového čaju. Každú sobotu má dcéra hodiny klavíru a naša super učiteľka má rada bylinkové čajíky, preto sa snažíme mať doma rôzne druhy aby sme mohli slečnu učiteľku potešiť. Niekedy skúšame kombinovať bylinky, ktoré sme sami nazbierali a skúšame nové chute a hlavne nádherné arómy čajíkov. A hlavne neviem si predstaviť Vianočnú pohodu pod dekou so šálkou čaju, voňajúcou po škorici, pomarančoch a pečenom jabĺčku to je pre mňa TOP.

30. sep 2019

Čaj je sucastou kazdeho mojho dna respektivne vecera ked si ho po celom dni vychutnam pri knihe pretoze toto je moj sposob relaxu . a aky caj ? Samozrejme moj oblubeny mistral 🙂

30. sep 2019

Čaj je nápoj blahodarný, pre zdravie i dušu...
Čaj mi pripomína detstvo, preto ho nielenže pijem, ale vychutnávam si pocit z neho pomerne často. Či je leto, či je zima... Najradšej mám stále ten od mamy, domáci, poctivo nazbieraný. Rozvonia celú domácnosť a jeho chuť je pritom jemná a nevtieravá.
Aj ten Váš je takýto? 😉

30. sep 2019

Verím na liečivú moc byliniek a preto som si vypestovala návyk vypiť denne tri šálky bylinkových a dve šálky zeleného čaju. Počas uponáhľaných dní plných stresu je to chvíľa kedy si na pár minút vyložím nohy a urobím pri tom aj niečo pre svoje zdravie.

30. sep 2019

"V zime sa ním ohrievame, v lete sa ním osviežime! Za chlebíkom zapíjame a dokonca, i k vínku podávame.
Čo je to?
(jač) 🍵...
Som človek,ktorý experimentuje najmä s chuťovými bunkami... Bežne jem slané tyčinky s čokoládou a zapíjam čajom-nesladenym☝️.
A tento rok sme si na ňom pochutnávali i pri mori, na dobre vychladenom, bez cukru, s citrónom+tonikom+ľadom...skutočne originálna chuť mnou namiešaná ...

30. sep 2019

Čajíkujeme celá rodinka aj ráno aj večer...vždy spolu...ráno pri raňajkách ovocný, či zázvorový a večer po večeri robím čajík na upokojenie a dobrý spánok...čajík robím aj podľa obdobia, teraz najmä taký na posilnenie imunity, alebo na zahriatie. V zásobe máme doma viaceré chute (ovocné aj bylinkové) aj podľa určenia (prieduškový, protizápalový čajík, na posilnenie imunity, atď...) Balenie čajíkov by určite potešilo 🙂 👍👍👍

30. sep 2019

My máme radi bylinkové čaje, momentálne kráľujú šípky a materiná dúška, keď sa minú zásoby, tak prejdeme na kupované 🙂

30. sep 2019

Kedze nie som kavickova, svoj den zacinam cajom...Zboznujem caje, najma v jesennom a zimnom obdobi, no nepohrdnem nim ani inokedy...Najradsej mam bylinkove, moj syn zas ovocne. Caj si nosi dokonca i do skoly. Nesladim, ked tak iba medom trosku, aj to nie vzdy. Kupujem rozne znacky i prichute, vzdy mam otvorenych aspon 15 roznych cajov, ktore striedam podla chuti a nalady. Dost byliniek si zbierame aj sami. Samozrejme k oblubenym patri aj Mistral. Ak sa na mna usmeje stastie, vase caje budu pre mna darcekom k pondelkovym narodeninam...ak aj nahodou nie, caje budem kupovat a pit aj nadalej lebo si bez neho neviem predstavit ani jediny den.😉

30. sep 2019

Mam doma maleho cajoveho majstra,ktory velmi rad robi takto cajik 🙂

30. sep 2019

najradsej mam bylinkove... s madom... ale potom tiez aj ovocne... a rada pisem pri dobrej knizke

30. sep 2019

Posedenie pri šálke čaju spája našu rodinu. Nedáme dopustiť na vlastnoručne nazbierané bylinky, z ktorých si celú zimu teplý a v lete chladný pripravujeme a vychutnávame. Radi popíjame aj ovocné čaje, či čierny čaj. Na čaje nedáme dopustiť. Radi ochutnáme zdravé čajíky.

30. sep 2019

Ahojte! Tak toto testovanie prislo v pravej chvili kedze pocasie vonku je ako sa hovori pod psa. Ja uz par dni popijam rozne cajiky pri zapalenej sviecke a dobrej knihe.cajiky mistral som skusila zatial len ovocne a na zimu by sa hodili aj prave tieto na otestovanie.samozrejme by som sa podelila s mamou a sestrami nech nas viac testuje.drzim nam palce🙂

30. sep 2019

IRada nielen kavickujem, ale aj cajikujeme 🙂 No idealna chvilka je v nedelu kedy sa cela rodinka zideme 🙂. Mame radi ovocne s medikom alebo bylinne. Mistral mame doma - teraz vsak cierny alebo k prechladnutiu so zazvorom 🙂 . Budeme radi ak mozeme ochutnat dalsie z tejto vasej znacky 🙂

30. sep 2019

U nás je čaj jeden z top nápojov (hneď po čistej vode ) 😉 . Nepijeme žiadne sladené vody, typu coca-cola a pod. Vychutnávame si preto, rozmanitú chuť rôznych čajov, ktoré radi striedame. Manželov obľúbený je zázvorový, ja si ten svoj naj ešte len hľadám, lebo ako typická žena - vždy mám chuť na nejaký iný :D, preto ich máme v zásobe naozaj veľa. Najviac si vychutnáme čaj pri večernom filme, kedy ako rodičia 8 mesačnej čertici máme konečne čas aj pre seba 🙂

30. sep 2019

Najradšej mam bylinkové čaje z našej záhradky 😊 čaj musí byt uvareny každý deň aj dcérka 1,5 ročná od rana pýta “čaji”
Milujem z vašej edície kamilku med 😊 celkovo preferujeme túto značku preto by ma testovanie potešilo 😊 ja som najväčší čajológ na Slovensku 😍

30. sep 2019

Takto s dcérkami čajíčkujem♥️♥️♥️a ja ako maminka si to veľmi užívam , potešilo ak by sme si varili aj čajíčky od Mistral ♥️

30. sep 2019

Som naučená od malička od mojej maminky ručne zbierať čaje a sušiť, naučila som to aj moju 7 ročnú dcérku, ktorá zdieľa túto moju záľubu z detstva. Domáce čajíky nám chutia a vychutnávame si ich s dcérkou, keď je vonku chladno. Až sa tešíme, keď prídeme z vonku vyzimené. Manžel sa samozrejme pridá.🍀 Čajíky aj kupujeme, tie zase veľmi chutia môjmu manželovy,...

30. sep 2019

Milujeme čaje, najradšej bylinkové 😍😍😍 a urologickych tiež Nikdy nieje dosť, a Mistral má neskutočne čaje, krásna vôňa, nie ako konkurencia ,že mám pocit ,že sáčok už niekto predomnou použil 😅🤷

30. sep 2019

My pijeme čajíky denne. Odkedy som otehotnela vzdala som sa kávy a pila som denne čajíky. Základ u mňa tvorí zelený čaj, ale zbožňujem aj bylinkové čaje s brusnicami, zázvorom, medovkou a lipový pijem už od malička, takže tá nová rada je šitá presne na mňa preto by som ju rada vyskúšala.

30. sep 2019

Pre mňa čaj k jeseni patrí ako soľ. Bola by som rada ak by som mohla so svojou rodinou testovať vaše čaje ❤️☕

30. sep 2019

Testovacka ako stvorena pre nasu rodinku. Ja som aj kavickarka navyse🙂 Caje pripravujeme po cely rok, nielen v zime a sezonne. Dokonca si bylinky pestujeme a sipky a ine dobroty co nemame, chodime zbierat. Este moja mamka nas tak naucila a ucim tak aj svoje deti. Zboznujeme caj k muffinam a k babovke. Topka zapijat kolac teplym cajom.

30. sep 2019

Caje u nas maju vyclenenu samostatnu velku policku.....pieme ich stale,na stdeno ci najlepsie s medikom a citronom.
naucila som tak aj starsiu dceru a velmi rada skusa nove chute so mnou.
teraz od septembra uz testuje vzdy v termo flaske pekne v skole 🙂

🙂

30. sep 2019

Čajíky u nás idú. Bylinkové čajíky učím piť deti od malička, takže harmanček a medovku pijeme denne. Určite radi vyskúšame tieto Mistral.

30. sep 2019

Najradšej mám bylinkové čaje ☕ vychutnávam si ich poobede na mojom balkóne plnom jesených kvetín 🏵🍂🍁 kým moja dcéra spí 👧

30. sep 2019

Nam nemôže čaj chýbať pri raňajkách, zbožňujem ovocné čaje . Veľmi nám chutia aj vase caje

30. sep 2019

Zbožňujem tieto čaje, rada ich otestujem teraz aj v každom počasí 😉😉

30. sep 2019

My začíname ráno bylinkovým čajom, káva je na druhom mieste. Pri počiatočných príznakoch choroby prv siahneme po prírodnej liečbe, veľa ľudí je voči tomu skeptický ale u nás zabera. Manžel má veľmi rád harmancekovy s kombináciou mäta, ja mam rada zihlavovy a medovkovy s medom. To je balzam na dušu 😉 byť v teste by bolo pre nás poctou 😉

30. sep 2019

Zboznujeme cajiky cela rodina, niekto ovocne ja skorej zelene,bylinkove rada otestujem aj tieto. Najlepsi je za mňa zeleny s medikom pod dekou v sychravom počasi pri dobrom filme s dobrou spolocnostou. Radi by sme testovali teraz je idealne počasie. ❤

30. sep 2019

Máme veľmi radi čaje. Manžel bylinkové, ja ovocné, a naša malá detské. Keď treba testovať, HLASIME SA 😁.

30. sep 2019

Keďže kávu nepijem .. zboznujem čaje , rada skúšam a teda testovacke by som sa potešila ja ,aj môj muž a syn ♥️

30. sep 2019

Máme veľmi radi čaje ja mám najradšej bylinkové , manželka obľubuje s deťmi ovocné ale radi skúšame aj nové čaje . Radi by sme boli keby sme mohli testovať tieto čajíky .

30. sep 2019

Ako 18-ročná som bola veľmi chorá problém mi robili obličky, operovali ma a bolo to dosť zle, následky mám stále mám chronický zapal obličiek a tak si myslím, že vyskušať vaše čaje by nebolo na škdu. Často bývam prechladnutá čo obličkám neprospieva a tak aj ostatné čaje by prišli vhod. Okrem toho v zime je príjemné posedieť si celá rodina nad šálkou chutného horúceho voňavého čaju. Ďakujem už sa tešim.

30. sep 2019

V nasej rodine sa pije caj na litre🙂 ked je sezona cerstvych byliniek tak ficime na medovke, mate, echinacei, lipe, baze.. Najviac si vychutnam caj ked je vonku zima, v krbe pukoce ohen a domom sa siri prijemna vona🙂 ak by ste nas vybrali na testovanie velmi by sme sa potesili

30. sep 2019

Milujem kvalitné čaje, vychutnávam si ich s medom, servírujem do šálky s kanvičkou a tanierikom, veď nech to má aj tú správnu kultúru 🙂. Najradšej mám čaj s čerstvej mäty a v poslednej dobe som prišla na chuť ombinácii zázvor baza. Samozrejme pre malú dcérku siahnem hlavne po detských čajoch , má rada príchuť jahoda čučoriedka, ale nepohrdne ani tým mojích topkám 😉. Pekné počasie nám pomaly dáva dovidenia a prichádzajú skôr dni sychravé, preto radi uvítame, keď čaje Mistral ochutnáme 🙂

30. sep 2019

Pocit, keď si sadnem s horúcim čajíkom a knižkou, osprchovaná, zabalená v deke večer, sa nedá ani popísať 🙂
čaje si vyberám podla sezóny a chute, ovocné pijeme s rodinkou cez deň, bylinné pijem ráno. Výnimočne dochucujem medom a citrónom (hlavne keď sme prechladnutí).Prezradím aj pikošku :D k liečivým čajom mám aj špeciálny vzťah - som farmaceutka, čo znamená že som počas školských rokov mala vedieť spoznať a zaradiť čajovú zmes podľa vzhladu :D Preto dodnes vyberám tie kvalitné, chutné, "pekné" 🙂

30. sep 2019

Čaje milujeme.... ako správna mama sa snažím aby deti vedeli taktiež relaxovať a zároveň si užívať takze ich pijeme kedykoľvek a akékoľvek dokonca aj z detského časového servisu 🙂 najradšej nám chutia čiste bez medu ci cukru pretože keď sú skvele netreba ich chuť “kaziť”

30. sep 2019

Ked je raz caj dobry,nepotrebuje trapne komentare...😉

30. sep 2019

Čaje mám zo všetkých nápojov najradšej. Bylinkové prevažne v zime, keď treba využiť najmä liečivý efekt čajov a v lete najmä zelené alebo čierne na povzbudenie. Moja ideálna chvíľka je hneď ráno, kým je ticho a mám päť minút sama pre seba, ešte v pyžame a strapatá, na zobudenie môjho organizmu 😊 konzumujeme čaj v naozaj veľkom množstve 🍵

30. sep 2019

Začalo chladné obdobie🌦️🌡️ a samozrejme nesmie chýbať ani poriadne horuci čajík🍵 . Najradšej mám ovocné🍓🍋🍒 a muž zase bylinkove🌿🍃aj keď je pravda že asi najviac pijem urologicky kôli zdraviu 🤦💁💊
Keďže mi kávu ☕nepijeme 🤭tak každé ráno si namiesto nej spravíme dobrý čaj s medom🍯ale predsa ten najlepší robí naša babka 👵a niet nad krásne strávené chvíľky pod dekou 🔥s čajom v ruke 🍵a hlavne s rodinou a najbližšími 👩‍❤️‍👨❤️🔝

1. okt 2019

V našej rodine pijeme čaju veľa. Ja pijem bylinkové čaje na všelijaké neduhy. Čaje striedam podľa potreby. Zelený s ginkom keď potrebujem naštartovať pamäť, čierny pri hnačke. Ovocný len tak kedykoľvek. Lipovy a bazovy s medom pri chorobe a prieduskovy pri kašli.

1. okt 2019

Najradšej mám ovocné čaje, ale keď je potreba-v čase choroby či iného neduhu, siahnem po bylinkovým čaji. Kombinácia: čajík, tlmené svetlo lampy a dobrá kniha- to je moje

1. okt 2019

Mam veľmi rada čaje, je to asi dedičné 🙂 mamina tiež. Čaj pijem denne, je to prvý nápoj ráno. Počas jesene a zimy čaje pijem väčšinu dna. Rada skúšam nové príchute a čaje rada striedam. Bylinkové, zelené, biele, ovocné

1. okt 2019

Najradšej pijem caj mäta egyptská . Štipka medu.. citronu.. taktiez zazvorovy caj je u mna top 🤗 a na zahriatie je uzasny mistral magic 😘 deti piju radi osviežujúci melonovy cajik... Caj je kazdodennou sucastou u nas doma.

1. okt 2019

U nás sa čajíky pijú celý deň a každý deň..ja v práci dokonca aj v horúcom lete mám na stole v cca 0,7l hrček čaju..čaje striedam, bylinkový, ovocný, zelený, čierny..rada skúšam aj nové príchute.

1. okt 2019

Čaj je niečo, čím začínam deň. A je úplne jedno, či je leto alebo zima, čaj je pre mňa základ. Urobí mi tak pekny štart do nového dňa. Ničím neochuteny, len taky aký je, aby vynikla jeho chuť. A najlepšie bylinkový. Môj priateľ ma,, zbalil" pri šálke čaju, čo viac dodať 😉😃

1. okt 2019

Dobrý deň u nás doma sa pijú každý deň čaje bez nich si nevieme predstaviť deň či je leto a či zima pijú sa proste stále milujeme tieto čajiky a rady by sme vyskúšali ďalšie produkty tejto značky

1. okt 2019

Dobrý deň teraz keď je take chladnejšie obdobie tak si väčšinou varím čaj buď ráno ku raňajkám alebo večer ku telke keď už dcéra spi. Medzi moje najobľúbenejšie čaje patria hlavne bylinkové s teraz v takomto obdobi práve urologický čaj ktorý pijem aj preventívne a aj práve preto že mi chuti 🙂

1. okt 2019

každý deň pijeme čaje ja a moje deti aj teraz si dávam čajík testovanie by nás veľmi potešilo pijeme často aj mistral čajík

1. okt 2019

Moja idealna čajová chvíľka je keď som zabalená v huňatej deke s dobrou knihou a výborným voňavým čajom 🙂 Najradšej pijem zázvorový, ale neodmietnem ani ovocné 🙂

1. okt 2019

M❤I❤S❤T❤R❤A❤L
Krásne krabičky a fantastická chuť... Ikona medzi čajmi 🙂 rada by som sa zapojila chutné a zdravé čajíčkovanie🙏

1. okt 2019

Prislo obdobie čajov. Ranná rutina pri varení kávy ráno uvarím aj 0,5l pohár čaju pre mňa väčšinou bylinkovy, keď cítim ze na mňa niečo lezie vymením za zazvorovy, keď ma bolia obličky, zas Urologicky. Deti majú radi ovocne, matove, niekedy salviovy. Šálku caju si viem vychutnať kdekoľvek v teple alebo von keď je chladno v termoske
Cajiky by nás potešili a spríjemnili chladné dní

1. okt 2019

Dobrý deň,
čaj pijem radšej ako čistú vodu v jeseni a v zime. Keď si vyberám čaj, rovno odkladám tie ktoré namiesto ovocia a byliniek obsahujú iba ich arómy. Momentálne skúšam exkluzívnu sadu čajov mistral marhuľa & levanduľa. Áno, tak si predstavujem dobrý čaj, len fakt by to nešlo bez pridania aróm?

1. okt 2019

Som kávičkár a predovšetkým čajičkár a preto sa držím hesla, že s čajom je najlepšie deň začínať i ním ho završiť. Dovolte mi testovať-mňamky mňam.

1. okt 2019

Keďže s mužom vôbec nepijeme kávu, tak pijeme čaje. Čaj neodmysliteľne patrí k raňajkám našej rodiny, rada si ho uvarím aj v práci a samozrejme nesmie chýbať večerný relax pri kanvici čaju.

1. okt 2019

Mám rada čaje aj moja rodinka,doma máme vždy velku zásobu,ktora sa rýchlo minie,rada by som vyskusala ten váš.🍀

1. okt 2019

čaje pijeme pravidelne, teda ja a dcéra určite, manžel len keď je chorí a aj to len jahodový (dodnes neviem prečo). Z edície mistral máme najradšej lesná zmes, ale momentálne fičím už na druhej krabičke Prieduškový

1. okt 2019

Ahojte, u nas ide čaj na litre 😀 každé rano robím do cajnika pre detičky a hlavne manžela ovocný čaj. Ten sa vypije hned rano. Cez den niekedy varím aj trikrát. Čajnik a kanvica ide u nas na 100% . Ja mam rada bylinkové čaje, milujem ich chuť a vyhľadávam rôzne kombinácie byliniek a ovocia. Pre mna je čaj, čas oddychu a pohody, najmä v zime. Zababušená v kresle pod dekou so šálkou čaju v ruke a s manželom pozeráme filmy ❤️ Naša zimná idylka. Rada by som sa zapojila, keďže čaj je pre nas súčasťou každého dňa 🥰

1. okt 2019

V jesennom aj zimnom období u nás pijeme čaj všetci. S medom od včelára, s citrónom. Čaje striedame, ale ja osobne mám v zime najradšej jablko-škorica, mätu,medovku kedykoľvek a veľmi mi chutí aj melón.
Najviac si čaj vychutnám, keď mi ho pripraví niekto iný a ja si len vyložím nohy a vychutnávam. 🙂

1. okt 2019

Ahojte. Kto by nemal rád čaj? 😊 Pre mna je čaj takou tekutinou pre dušu. Zaliaty hneď ráno pred rušným dňom v práci alebo aktuálne doma, keď si vychutnávam chvíľu pre seba cez popoludňajší spánok môjho synčeka. Viete, že čaj je bohatým zdrojom antioxidantov a flavonoidov, ktoré dokázateľne znižujú riziko rakoviny a srdcovocievnych chôrob? Tomu sa hovorí povýšiť vodu na skutočne zdraviu prospešný nápoj 💪🏻🌱 Už v tomto období je teplý čaj hneď ráno výborný na zahriatie organizmu, čo je pre mňa príkladom toho ako sa dostať do pohody hneď na začiatku dňa. A čím je za oknami chladnejšie, čajíkov pribúda 🍵🍵🍵 Nehovoriac o chvíľach, keď sa nás doma zmocnia vírusy. Čaje Mistral mám veľmi rada, preto bude pre mňa cťou testovať ich a deliť sa s vami o príjemné chvíle. Iba deka, rozčítaná kniha a dobrý čaj 💋, ale aj chvíle s rodinou a čajníkom, ktorému dáme málokedy vydýchnuť 😊❤️

1. okt 2019

Tak toto su cajiky presne pre mna a na vsetky moje diagnozy, ktore ma v poslednej dobe trapia. Aj ked chodim do prace, vzdy vecer sa tesim na tu chvilku, ked si sadneme cela rodinka pred televizor si oddychnut, zababusime sa pod deky, pripadne si uz aj zakurime v krbe a pomaly si vychutnavame to blahodarne teplo, co sa rozleje po tele pri piti cajiku. Vsetci radi chlipkame... caje proste k tomuto obdobiu patria. A ak este aj pomozu, je to o to lepsie...

1. okt 2019

Ahojte. My čajíkujeme každý deň a skoro po celý deň 😊 ale nie je nad také neobyčajne chvíľky pri čaji.. A teraz v jeseni ❤️ keď môžem vybehnúť so šálkou teplého čaju von do tiho chladného hmlistého rána a vychutnať si vôňu a chuť čaju 🍵❤️ u nás idú najviac ovocné a bylinkové. Ci uz sypané alebo porciovane 🙂 rafi by sme sa zapojili do testovania funkčných čajíkov a hlavbe v tomti jesennom období 😊 aj rada sfotodokumentujem moje čajíkove chvíľky pri pripadnom testovaní 🥰

1. okt 2019

Ja som veľký milovník čaju a rovnako po mne to ma dcérka. Aj manžel si rad dopraje šálku dve denne ale u mňa sa to niekedy vyšplhá aj na 4-5 😅🙂 ci už k raňajkami alebo len tak k telke ci štrikovaniu alebo pre chuť. Mam rafa všetky druhy od ovocných po bylinkové ktoré si vždy dochutím lyžičkou domáceho medika 😋😊. Veľmi radi by sme vyskúšali niečo nové 😊

1. okt 2019

Caje naozaj zboznujem, v zimnom obdobi nepijem prakticky nic ine. Mam svoju mega velku salku, na ktoru mi nikto nesmie siahnut 😂 Rana zacinam bielym/zelenym cajom, cez den a na vecer pijem zvacsa ovocne, sipkove caje. Bylinkove v casoch chorob. A idealna cajova chvilka? Dieta spi, za oknom snezi, ja pod dekou s dobrou knihou a salkou vyborneho caju ☺️

1. okt 2019

Caje su unas stale a najme bylinkove a so zazvorom su unas top a pre deti ovocne. A vychutnavsm si ich ked neni nikto doma v pokoji a vecer pred spanim s muzom si spravime niaky caj pre kludny spanok

1. okt 2019

Čaje mám rada ja aj moja maminka, vzdy si veľmi pochutím na akomkolvek ale najradsej mama ceresnovy mnam🙂

1. okt 2019

bežne pijeme ovocné,pri rôznych problémoch bylinkové...najnaj chvíľa je podvečer ku knihe a deke...

1. okt 2019

Aj my milujeme čaje

1. okt 2019

Neviem si predstaviť ráno bez zeleného čaju, ten si vychutnám ešte v klude a potom príde ranný zhon, budenie detí, raňajky , desiata a odchod z domu .Potom večer je tiež chvíľa pre čaj buď pri sledovaní tv alebo pri knihe, moj obľúbený večerný čaj je bylinkový

1. okt 2019

V chladných dňoch pijeme s manželom bilinkové čaje napr. medovku, salviu, preventívne aj s deťmi si dáme brusnicový a keď máme problémy s kašľom tak aj bylinkové čajíky na kašeľ alebo na priedušky

1. okt 2019

Dobrý deň! Pre mňa je čaj každodennou záležitosťou a bez neho by som si nevedela predstaviť život. Ráno cez pracovný týždeň ma naštartuje čierny čaj, večer keď už nevládzem zelený čaj, poobede ovocný čaj. Keď som chorá, pijem čaje, na to určené. Niekoľko krát ma "zachránil" ženský čaj, čaj pri prechladnutí, urologický. Pre prečistenie organizmu sa dávam rada žihľavový čaj, milujem kamilkový, či šípkový. Som jednoducho čajíčkarka 🙂

1. okt 2019

u nás v rodine pijeme čaj všetci a keďže je nás veľa, tak sa ho aj veľa vypije

1. okt 2019

Najviac caju pijem v praci, tak mam aspon celkom vas vypit si ho teply 😄 najradsej mam matovy caj

1. okt 2019

U nás sa čaíjkovacie obdobie už začalo príchodom chladnejšieho počasie fantasticki zahrejú a samozrjme že aj do školy namiesto džúsikov radšej ovocný čajík

1. okt 2019

Veľmi rada pijem čaje akéhokoľvek druhu 🙂. Mala som rada pred otehotnením zelené čaje, bylinkové, najmä lipový. A moja najlepšia chvíľka pri vychutnaní čaju? Jednozančne pohoda, vyložené nohy, kniha a čaj ;).

1. okt 2019

Ked zacne jesen tak u nas to znamena aj cajova sezona. Caje pijeme vsetkeho druhu, bylinkove, ovocne, detske. Caje Mistral su u nas cislo jeden.
Ale najviac u nas caje pije manzelino. Ako vojak casto vonku v lese, na vycvikoch tak to si stale robi do termosiek. Dcera zasa jahodoveho macika 😍 ta uz pozna cestu v obchode priamo k nemu. A ja som zas na melonovo jahodovu bombu!
Novinky by e privitali testovat 😍

1. okt 2019

Cajik pijem kazdy den, ked zacne jesen, tak mam vyssiu spotrebuu cajov na prechladnutie.

1. okt 2019

Ja mám najradšej bylinkové čaje a robím si ich každý deň aj v lete, nakazila som celú rodinu a čajík pijeme doma všetci a takisto som naučila aj kolegyne v práci a varím všetkým ráno čajík keďže do práce prídem vždy prvá 😉
rada otestujem aj tieto čajíky ...

1. okt 2019

Jeej aká pekna a milá téma na testovanie.ja mám rada všetky čaje som asi viac čajový typ ako kávový.u nás doma sa pije čaj počas celého dňa či je ráno alebo poobedie vždy mame uvarený čaj a nalievanie si. Pijeme väčšinou čierny čaj alebo bylinkové deti zasa obľubujú ovocné.idealna šálka čaju je pre mna v zime ráno keď sedím v kuchyni este sama dom je kľudný prázdny a môžem si v klude a tichu piť dobrý ešte horúci čaj ;)

1. okt 2019

Čaje milujem, najmä bylinkovy. Hlavne ked si ich mozem sama nazbierať a urobiť vonavucky čajík. Ak túto možnosť nemám, tak si rychlo kupim a aj do zasoby jeden mistral čajík. Majú najlepšiu kombináciu chutí. Najradšej si čaj vychutnávam vonku v prírode či záhradke.

1. okt 2019

Ahojte všetci. Čaj chvíľočka relaxu pre mňa/pre nas ci je jar, leto, jeseň a najviac v zime. V dnešnom uponáhľanom svete plnom stresu je to pohladenie pre našu myseľ, zdravie. Obľubujeme bylinkové, ovocné, zelené, najviac vždy nie aký nový druh, či expertovat s ovocim na rôzny štýl.

1. okt 2019

Zdravim. je tu jesen a s nou u mna zacina sezona pitia cajov na litre 🙂 najviac oblubujem rozne zelene caje s prichutou, ale od kedy som mamina tak kazde rano si dam zmes byliniek na podporu dojcenia. caje v ziadnom pripade nesladim cukrom ani medom. ale vychutnavam si ich original chut.

1. okt 2019

Ahojte, prichádza presne moje obdobie. Dobrá kniha, teplý čajík hocijakého druhu, voňavá sviečka alebo aromalampa a teplučká deka 🙂
Mám rada všetky čaje, akejkoľvek značky a druhu a hlavne, bez cukru či medu. Od zelených, cez čierne s citrónom, bylinkové až po ovocné 🙂 Rada by som sa tohto testu zúčastnila, a prvý čajík ktorý by som vyskúšala by bol nachladutie 🙂

1. okt 2019

Dobrý deň. Čaje pijem skoro stále. hneď ako prídem ráno do práce zalejem si pollitrový hrnček🙂 podľa toho, na čo mám chuť -čierny, zelený, ovocný...Rada pijem čierny s mliekom ale i s medom a citrónom. A bylinkové tiež. deti nosia čajíky každý deň do školy. Sme proste čajíkoví 😉 Rada ochutnám túto ponuku a poviem Vám svoj názor. Na zdravie

1. okt 2019

Svoju šálku čaju si vychutnávam vždy ráno aj v práci aj doma cez víkend najradšej mám bylinkové čaje ale nepohrdnem ani ovocnými 🙂

1. okt 2019

Dobrý deň, čajíky sú u nás doma na dennom poriadku. Manžel si bez čierneho čaju raňajky nevie predstaviť. Samozrejme cez deň sa toho tiež veľa popije a už aj náš najmladší z diaľky kričí čaj lebo chorobu liečime aj čajíkmi. No tieto čajíky by potešili nielen mňa ale aj moju mamu a svokru. Jedna nedá dopustiť na urologicky a druhá na akúkoľvek kombináciu so zázvorom. A nakoľko už konečne bývame vo svojom odpočinok s pohárom dobrého čaju by potešil hlavne mňa. 😍😍😍

1. okt 2019

My sme s mužom čajoví,takmer každý večer si varíme čierny čaj,keď nie čierny tak bylinkový.na ráno zas varím všetkým ovocné čaje,tých máme doma vždy plno.aj momentálne u nás idú bylinkové, nakoľko syn bol najskôr prechladnutý od spodu a teraz ho zas hnevá hrdlo,takže testovanie by nás veľmi potešilo ☕

1. okt 2019

Cajiky mame u nas v oblube vsetci.akurat prichadza cajikovske obdobie.milujeme bylinkove caje.ci mata,medovka.dochutene citronom a kto chce aj medom.
Najradsej si cajik vychutname s dobrym a jednoduchym domaxim kolacikom

1. okt 2019

Tak moja idylka vypada asi takto...nohy vyložené na stole s dobrou knižkou v jedinečnej ruke a s chutnym čajikom v druhej ruke.Samozrejme druh čajíku závisí od nálady...sypany,pečeny,ovocný,bilinkovy proste milujem všetky mám pre ne vyhradenu celú policku v kuchyni 😆🤣🙉🙈a musí byť vždy plná

1. okt 2019

Milujem jeseň aj zimu ale v tomto období dosť trpím. Ako má niekto alergiu na slnko ja mám alergiu na chlad...preto sú čajíky pre mňa ale aj pre moju rodinku neoddeliteľnou súčasťou týchto ročných období. Zbožňujem keď si pod dekou v teplúčku môžem dať teplý čajík s medom. U mňa vedú bylinkové a u manžela a syna ovocné. Boli by sme velmi radi keby sme sa mohli stať súčasťou testovania 🙂

1. okt 2019

Všetky čaje ako stvorené pre mňa 😀 ráno začínam so zeleným čajom s medom. Večer zas pijem zihlavovy alebo urologicky čaj. Takže u mňa doma vedú bylinkové čaje, najlepšie zababusena pod dekou pred tv. Návšteve zas ponukam ovocne čaje.

1. okt 2019

Moje oblubene caje su bylinkove, pijem ich pocas celeho roka a kedykolvek v priebehu dna. Vzdy mam nejaky pripraveny po ruke - v termohrnceku v aute, salka v praci ci pol litrovy kybel pri vecernom citani knihy, toto testovanie by ma veru potesilo 🙂

1. okt 2019

čaje sú našou neoddeliteľnou súčasťou aj niekoľkokrát do dňa 🙂

1. okt 2019

Napriek tomu, že som veľká kávičkárka, deň bez čaju nie je deň. Milujem všetky čaje, od čiernych, cez zelené, ovocné a bylinkové. Piť čaj ma naučili moji rodičia a ja som to naučila môjho manžela. Šálka čaju je pre mňa zahriatím v zime a schladením v lete, jednoducho je mojou súčasťou. Značka Mistrál je moja srdcovka a pre mňa chuťovo na jednotku. 🙂 🍵

1. okt 2019

Čaje velmi milujem každý ,ale najviac bylinné ...najkrajšie je ich vôňa tá musí byť príjemná aromaticka vtedy si viem,kazdy dúšok vychutnať ba dokonca po ťažkom náročnom a hlavne uzimenom dní vedia príjemné zohratí a zrelaxovať

1. okt 2019

Ja mam rada bylinne caje. A niekedy si mixujem cierny a ovocny. Caj nepijem kazdy den, ale ked si ho spravim musi to mat aj chut aj vonu.

1. okt 2019

Čajíky zbožňujem. Môžu byť bylinkové, zelené aj ovocné. Bylinkové uprednostňujem síce tie mnou nazbierané, ale nie vždy je možnosť mať všetky bylinky, ktoré by sme chceli. Preto by som rada vyskúšala čaje Mistral. Aspoň budem môcť porovnať ich kvalitu s kvalitou tých "mojich".

1. okt 2019

Nič tak nezahreje v sychravom počasí telo i dušu ako šálka čaju. Naša rodina je celá "čajová" čaje teda bylinky si pestujem niektoré sama a upredňostňujem sypané, ale ako jediný sačkový kupujeme Mistral je podla mňa najkvalitnejší zo všetkých, a najradšej si ho vychutnávam večer pri pozeraní dobrého filmu pri praskajucom ohni v krbe 🙂

1. okt 2019

Kedže čaje značky mistral milujeme 😍 bola by som veľmi rada, keby môžem vyskúšať nové príchute 👍🏼 Každé ráno, keď deti ešte spia, si vychutnávam čaj pri sledovani telerána

1. okt 2019

Bez dobreho bylinkoveho caju si neviem predstavit ani jediny den v tyzdni 🙂 Nie som kavickar, ale
"cajickar" a caj pijem aspon dvakrat denne, ci uz len tak popri praci alebo cez vikendy s kamaratkami...
Milujem caj z cerstvej maty alebo zazvoru, ale ked nie su poruke, uprednostnim kvalitny bylinkovy caj. Jeden z mojich najoblubenejsich cajov je prave Mistral malina a medovka, ktory ako sa pise aj na obale, naozaj niekedy dokaze spomalit zemegulu 🙂

1. okt 2019

Najobľúbenejší je u mňa mätový čaj. Čajmi sa snažím pomôcť nielen sebe, ale aj deťom pri chorobách, nakoľko sa snažíme každý neduh podchytiť včas. Deti učím na čaje od malička.

1. okt 2019

Zo mňa čajíčkár nikdy nebol, keď som bola malá pila som vždy len granulový. Avšak od kedy chodím s mojim nastávajúcim, tak nič iné nepijem. Stále máme urobený čaj a pijeme len ten. Moje obľúbené dakedy boli len ovocné, iné som totižto nevypila. Aj tu sa karta obrátila a teraz najradšej pijem bylinkové. Skúšam všelijaké kombinácie a ochutnávam čo mi chutí. Mávam často urologické problémy a tak je často môj kamarát urologický čaj. Skúšam rôzne značky, pretože nie vždy urologický je naozaj urologický. A tak keďže viem akú spotrebu čajov máme nie len s mojim nastávajúcim, ale aj doma s rodinou, s istotou môžem tvrdiť, že ja by som bola vhodná na testovanie, a netestovala by som len ja ale aj kritik, ktorým je môj priateľ.

1. okt 2019

Ja skusam kadejake znacky aj prichute. Z vasej rady som tieto nekostovala zatial, ale pre mna je top bazovy 💗 geniaaaalny. Som bazomaniak a uplne ma dostal. Doma mam vzdy aspon 5-6 roznych cajov a kazdy den iny. Na ranajky musi byt a zvyknem si davat aj vecer pred spanim. Aj ked rano z toho caju vela nemam 🤣 mam rocneho drobca a zacina spekulovat, ze to co ma mama je lepsie ako to co ma on, takze mi polku mojho caju minimalne vychlipe 😁a ked nie je, len sa zlosti a krici mnam mnam 🤣 ale co by sme nespravili pre deticky 💗

1. okt 2019

Za mna septembrom začína čajové obdobie naplno 🙂 začala škola, obdobie chorôb a ja každý večer povinne šálka zeleného čaju k seriálu 🙂 nie je nič lepšie ako takýto oddych 🙂

1. okt 2019

Čaj.. Čajík ľúbim odmalička.. Namiesto kakaa som si vždy pytala čajik.. Nie je tomu ani teraz inak.. Rano zacina zelenym cajom s citrónom, v praci cajickujeme vsetci ci je leto ci je zima proste denne... Dokonca aj v lete ked sme sa chodili bicyklovat tak v bufetoch sme si dali vzdy caj..
A vsetky nové príchute musime vzdy vyskúšať 🙈 ja a moji kolegovia sme cajickova mafia😂

1. okt 2019

Čajík mistral veľmi zbožňuje a tieto by som tiež veľmi rada vyskúšala,ak sa nepodarí testovať,určite si ich kúpim 😀😀😀
Keďže bývam dosť často chorá,vždy ma zohreje šálka čaju Mistrál...

1. okt 2019

Čaj pijem ráno, na obed aj večer. Čaj pijem celý deň, či je zima a či leto. Proste čaje milujem. Keď som bola dieťa s babkou sme chodili zbierať bylinky na čaje. Teraz už na to nejako nemáme čas a pijeme doma porciované, či sypané čaje. Čaj nesladím(e) takže poznám ich chuť. Najradšej mám bylinkové čaje a čierne čaje. Ovocné čaje v našej domácnosti začali mať zastúpenie až keď som bola tehotná a robievam ich hlavne deťom. Čaje v našej rodine proste nesmú chýbať. či ideme k babke, či sme doma, čaje u nás pijú deti aj dospelí.
Prikladám fotku môjho miláčika. Má skoro 20 rokov. Keď dôjdem do práce, ako prvé zapnem PC a postavím vodu na čaj.

1. okt 2019

U nas sa caje piju celorocne, v lete ako ladove osviezenie a od jesene sa to uz naplno rozbieha a cajikuje sa niekolkokrat do dna, kedze potrebuje zahriat telo a po narocnom dni aj dusa. Nase najoblubenejsie su ovocno-bylinkove od Mistral a to najma levandula-marhula, ktory rada pijem pred spanim pri relaxe s knihou v ruke, kedze kniha a caj mi k sebe neodmyslitelne patria a prave caj mi tvori dokonalu kompoziciu fotky na mojom kniznom blogu, cize ma u nas cestne miesto a vsestranne vyuzitie, kedze k cajom a bylinkam sa utiekam pri kazdom zdravotnom neduhu. najviac si ho vychutnam len tak bez vsetkeho (bez cukru, medu, citrona) v krasnej retro salke.

1. okt 2019

Vyložené nohy na balkóne a mistral vanilkový rooibos môj najkrajší čas 👍

1. okt 2019

Je tu jeseň ! 🍂🍁🎃😍 Moje obľúbené ročné obdobie. Presne týmto obdobím zahajujem pitie čaju.🍵😇 Rada si užívam sychravé jesenné počasie v teplúčkom domove s horúcou šálkou čaju v ruke. Medzi moje najobľúbenejšie čaje patrí zelený, čierny a broskyňový. V zimnom období ho dávam do termosky mužovi aj dcére a v práci či v škole si tak vychutnavajú teplý čajík. ❤

1. okt 2019

Ahojte Mistral-áci : )
Rada by som testovala Vaše čaje Nachladnutie a Prieduškový, spolu s mojim priateľom a 7 ročnou neterou.
Značku Mistral poznáme a Vaše čajíky máme veľmi radi. Našimi top sú Brusnica, malina a baza čierna a Malina s medovkou. No pri chorobách okrem ovocných čajíkov s citrónom radi popíjame rôzne bylinkové zmesi, tak som zvedavá, čo ste namiešali ; )
A najkrajšie chvíle s čajom? Kedykoľvek v chladnom období - na túre pri ohnisku; pod zjazdovkou z termosky, alebo len tak večer, keď je všade ticho; zabalená vonku v deke pozorujúc hviezdy : )

1. okt 2019

u nás čajíky dosť frčia. Okrem horúcich letných dní pijeme čajíky dosť často, najradšej s medíkom a citrónom. Striedame ovocné, bylinkové, zelené, sem tam čierne. bylinkové máme aj vlastnoručne nazbierané, ale občas kupujeme aj balené - hlavne nejaké zmesky bylín. Veľmi radi skúšame nové príchute, takže by sme veľmi radi privítali účasť pri testovaní 🙂

1. okt 2019

caje su nas najoblubenejsi napoj , najradsej mam cierny s medom a citronom , v lete som prisla na chut zelenemu caju  (dokonca som ho vymenila za oblubenu kavu ), radi pijeme ovocne a bylinkove, ako matovy, bazovy, lipovy a ine; idylkou je pit caj pocas jesene na terase, zababuseny v deke s vyhladom na zapad slnka

1. okt 2019

Prosím prosiiim čajíky chcem testovať 🍵
Zbožňujem 🍎🍋🍊a najradšej ich mám k bábovke.
Pijem urologicky ako prevencia a pre dojčiace mamičky keďže dojčím 14.m dcérku 👧🏽

1. okt 2019

Myslím, že niečo ako toto testovanie by bolo najlepšie pre môjho muža.. Takže v rámci môjho nicku súťažím zaňho 🙂 on miluje takéto bylinné čaje ako aj moje deti.. No ja mam rada pigi čajík :D už od detstva a volám ho pigicik :D od malička samozrejme...ale k téme.. Môj muž zbožňuje čaje všetkého druhu kde sú bylinky je taky maniak a k tomu medik a je v siedmom nebi.. Takže jediný kto tu vie spomaliť je moj chlap :D

1. okt 2019

Rada pijem čajíky skôr si ich doma miešam zo záhradky.Teraz pijem dojčiaci čajík.čajíkov pije môj ocino .Ten to určite otestuje.

1. okt 2019

Dobrý deň, ja som presne tá, čajová, ktorú hľadáte 😉 kávu vôbec nepijem a ako občas riadne uštvaná matka si neviem predstaviť ráno bez šálky dobrého zeleného čaju. Večer sa u nás zase zalieva rovno liter nejakého ovocneho rooibosu alebo v týchto jesenných "soplíkových" dňoch si radi vychutnáme bylinkové čaje. Mám rada kvalitu, preto upredňostňujem sypané čaje z čajovne, nepohrdnem však ani kvalitným porciovaným čajíkom, ako je napríklad mistral. Rada si vychutnávam čistú chuť čaju, preto ho nikdy nedochucujem. A som presne ten večne zasnívaný typ, ktorý sa teší z každodených maličkostí a najradšej len tak pozoruje každodenný život okolo seba, ideálne so šálkou dobrého čaju v ruke. Rada píšem, fotím, blogujem.. mám nejaký článoček aj tu na mk, nedávno mi vyšiel článok na portály Čo dokáže mama a na fb rozbieham vlastný blog. Už teraz si predstavujem, ako sa budeme s mojou 2 a pol ročnou dcérkou na našich potulkách jeseňou fotiť s mistralom v termoske a v hlave sa mi črtá recenzia... 😉 Teším sa na našu spoluprácu 🍵

1. okt 2019

Najradšej mám ovocné 😊 bylinkové hlavne pijem keď príde na mna chrípka 😀. Čajová chvíľka by sa teraz zišla aspoň trosku oddýchnuť večer. Rada píšem, fotim, takze si myslím že recenzia by bola pekná 🙂. Keď má vyberiete teším sa na testovanie 🤗🍵.

1. okt 2019

Dobrý deň, ja najviac milujem bylinkové čaje a z nich hlavne mätovo mentolový ten by som vedela piť neustále. A taktiež žihlavový či urologický. Večer si len tak sadnúť pred TV, zababušiť sa do deky a pochlipkávať si dobrý čajík. Už sa teším na toto obdobie 🙂

1. okt 2019

Takze momentálne ako budúca mamička pijem skôr ovocné keďže nemám odporučené moc piť bylinkove ale milujem aj bylinkove čaje zázvor citrón je u nás top mätový čaj hneď v závese zánim a šípky a nieje deň kedy by som čaj nepila pijeme bez cukru samozrejme občas osladime medikom keďže manžel je včelár ale ja pijem najlepšie samotný bez prídavných látok

1. okt 2019

Dobrý deň. U nás sa pijú všetky možné čajíky, ale v poslednom čase najviac bylinkové, lebo malá dcéra kašle. Každé ráno začíname šálkou čaju, ktorý osladíme medom alebo vždy uvítame čajík pri telke. My sme taká čajíková rodinka.

1. okt 2019

My s manzelom cajikujeme hlavne pri dlhych zimnych veceroch 🙂 Niet nad zimnu prechadzku, potom sa zabalit do deky a vychutnat si cajikovu chvilku pred telkou 🙂

1. okt 2019

Pozdravujem, my sme teda na čaje vysadení, milujeme čaje z čerstvých prípadne sušených bylín s lyžičkou medíku ❤️

1. okt 2019

caje doma milujeme .kazdy den si dame jeden dva druhy.cajik si vychutnavame na teraske,zababuseny v teplej prikryvke. Oblubujeme cierne caje a bylinkove

1. okt 2019

Ahojte. Naša rodinka je komplet čajová. Aj teraz keby som odfotila skrinku kuchynskej linky tak je jedna polička venovaná čajom všetkých možnych príchutí. zbožňujem keď čerstvo zaliaty čaj rozvinia celú miestnosť. Sadneme si za stol a pri čajíku preberieme ako sme sa celý deň mali 🙂 Máme veľmi radi ovocné čaje, ale tiež vkladáme veľkú doležitosť do byliniek. Ako napisala bylinkarka Mária Trebenová: “Na každú chorobu Pán Boh stvoril bylinku”. Tohto sa držime a keď nás niečo trápi tak ako prvú pomoc siahneme po bylinkovom čaji. Ale keďže ja osobne obľubujem bylinkove čaje aj keď ma neomína žiadna choroba siahnem po bylinkach takmer každý deň 🙂

1. okt 2019

Kedze sa blizi vykurovacia sezona..;) samozrejme treba tomu dopomoct aj salkou dobreho caju. Mojimi naj naj naj bylinkami su lipa a sipky. Bez tychto bylinkovCh cajov si ani neviem zimu predstavit. A ako som pozerala ten urologicky by som tiez vyskusala lebo tie ja vypijem ja hektolitre preventivne kedze problemy s “mocakom” mam bohuzial viac nez dost😢 a klasicke urologicke su uz proste fujky🤭😬. Takze by som sa velmi tesila ak by ste ma vybrali na testovanie cajikov❤️

1. okt 2019

Ja mám rada rôzne čaje, dokonca aj z doma vypestovaných byliniek. Najviac ma vie potešiť silná vôňa a znova mi umožní užívať si pokoj doma po rušnom dni.

1. okt 2019

rada pijem zelený čaj s medom, ale nepohrdnem žiadnym bylinkovým čajom, v zimnom období chorôb si rada vypijem aj ovocný 🙂

1. okt 2019

Milujem bylinkove caje,hlavne od jesene do jari pijem caj pocas celeho dna.

1. okt 2019

Nasa rodina je cajikova, od najmladsieho clena az po najstarsieho 🙂 u nas doma to vyzera ako v obchode, mame caj skoro na vsetko, milujeme ovocne cajiky, bylinkove ktore su dobre pre nase zdravie, dokonca si robime caj z cerstvych byliniek. Na tieto novinkysom sa chystala tak preto by ma testovanie velmi potesilo 🙂

1. okt 2019

U nás sú čajíky na dennom poriadku ci je leto či zima ❤️ milujeme ich s manželom aj so synom hlavne keď muž príde po celom dni urobený z roboty tak na večer taký teplý čajík pod dekou pri telke vzdy padne vhod a najlepšie sa pri ňom rozpráva ako sme prežili deň ☺️

1. okt 2019

U nas sa cajik pije najma rano. Je to taky ritual. A v zime pijeme aj cez den samozrejme. Mame radi takmer vsetky prichute. Radi vyskusame nieco nove 🙂

1. okt 2019

Milujeme caje. Moj manzel je narocny na jedlo aj potoe ale caje zboznuje aj on, nehovoriac o nasom syncekovi. No a ja si ich neskutocne rada vychutnavam kazducky den. Najma teraz ked zacina chladnejsie obdobie, caje su vzdy prve po com siahnem, a narobim nam aj na prechadzku, nech nas zahrieva.
Cajiky lubime akekolvek, a urcite aj radi vyskusame nove typy. Veeelmi by nas to potesilo 😊😊😊

1. okt 2019

Mame radi cajiky pijeme ich cela rodina.Mame radi teekane a mistral su kvalitne a radi vyskusame nove druhy

1. okt 2019

Mám rada bylinkové čaje,a moje deti tiež a bez cukru, každý deň

1. okt 2019

Zboznujem ovocne cajiky, sypane, pecene, "dorotkin" cajik zboznuje moje dietatko 🙂 milujem ked je vonku sychravo, dazdivo, sneh,, zapalim sviecku, zalejem cajik, zakryjem sa dekou a oddychujem pri dobrom filme, najlepsie vianocnom 🙂 to je moj relax 🙂 velmi si prosim vyskusat aj tieto uzasne nove cajiky 🙂

1. okt 2019

Čaje milujem, den zaçínam so šálkou zeleného čaju a popritom si prečítam aktuality....teraz kojím tak môj deň pokračuje s veľkou šálkou čaju pre kojace matky. Na obed vždy čaj s čerstvej mäty. V zimnou období si veľmi rada vychutnam šípkový čaj s dobrou knihou v ruke. V chrípkovou období mechýba u nás zázvorový čaj s medom.....

1. okt 2019

Akykolvek bylinkovy bez cukru s medom

1. okt 2019

Čaj musí byt vždy pri raňajkách tak skôr pre mna tak aj pre moje deti. Ráno mame najradšej ovocný. Počas dňa pijeme tiež uvareny čaj, najčastejšie mätový z domácej mäty. A večer si dáme pred spaním taký teplý cajik a sup do postielky.

1. okt 2019

Čaje máme radi obaja, je to pre nás už akýsi večerný rituál, sadnúť si a užiť si voňavú chvíľu so šálkou teplého a voňavého čaju. Ja obľubujem bylinné čaje manžel zase ovocné takže to máme podelené. Všimla som si že škatuľky majú nový dizajn ktorý sa mi teda zapáčil a to veľmi 👍pitie čaju pre mňa neznamená len zahnanie smädu, ale aj peknú chvíľu, ticho s knihou a dekou. Veľmi rada by som čaje vyskúšala a opäť rozšírila svoju zbierku.

1. okt 2019

Sme 5 členná rodinka.Jasné, že deti sa snažia vydupať si rôzne sladené sýtené nápoje, ktorých je plná reklama,ale snažím sa byť ich vzorom.Myslim, že deti sú našim zrkadlom.Chodime celá rodinka na bylinky, učíme sa ich blahodarnym účinkom,spolu ich sušime a pripravujeme čajík.Samozrejme, že radi skúšame aj nové chute a tak oceníme možnosť vyskúšať aj kupované cajiky.Udomacnili sa u nás najviac čajíky Mistrál.Bola by som veľmi poctená,keby som váš ochutnávač 😘. Lenka

1. okt 2019

Rada by som testovala čajíku keďže cela rodinka od najmladšieho člena 8 mesačného Matejka po najstaršieho člena manžela milujeme čajíky samozrejme aj starší syncek Jurajko. A neposlednom rade ja

1. okt 2019

Čaj je neodeliteľnou súčašťou nášho každodenného života, spolu s detičkami si ho vychutnávame, či už bylinkový alebo ovocný s medikom či bez neho. Proste zázračný nápoj, ktorý vie pohladiť každú dušu.

1. okt 2019

Milujem caje snad od mala, nahradzaju mi malinovky, vodu. Pijem ich studene, teple, ovocne, zelene, bylinkove, zboznujem hadam vsetky...Idealnu cajovu chvilku si predstavujem s dobrou knizkou, zelenym cajikom v oblubej salke a tichym bubnovanim dazda na okne. Kedze mam malinku dcerku takychto chvil nie je vela, ale cas na salku lahodneho caju si vzdy najdem.

2. okt 2019

Milujem čaje hoci akú príchuť... Bez čaju si neviem predstaviť deň, pijem ich počas celého roka... A v tomto období sa teším z toho keď si ho môžem vychutnať vonku na jesennom slniečku 😊 taktiež nesmie chýbať ráno a večer pri televízore

2. okt 2019

Cajiky lubime vsetci doprajem si ho hlavne s dcérou pri pozerani rozprávok v takomto jesennom počasí zababusene pod dekou ☕️🍂🍂🍁

2. okt 2019

U nás pijeme každé ráno čaj z mojoj staršou dcérou obidve milujeme bylinkové najmä mätový a tatinovi do práce zase robíme ovocné. Večer keď už obidve dcérky spinkajú tak si v kľudne vypijem ešte svoju šálku 😘

2. okt 2019

Každé ráno si robím s mužom čaj on iba ovocný a ja aký kolvek milujem ovocný čierny zelený čerstvé bylinky bez sladenia 👍 a ako ho vypijem za pochodu 😉

2. okt 2019

Moja ideálna cajova chvíľka je v spojení kniha, najlepšie zelený, bylinkový alebo akýkoľvek čaj a sviečka ☕️🕯📖 teším sa preto na tieto dlhe jesenné a zimné večery 🙏🏼🍂🍁

2. okt 2019

Čajíky milujem! Najlepšie vlastnoručne nazbierany šípkový alebo nejaký bylinkový, s dekou a knižkou je to ideálne strávený voľný čas🙂

2. okt 2019

bylinkove,sackove vsetky 😊 neni nad si sadnut k oblubenej salke s cajom to je ta spravna tematika

2. okt 2019

Celá rodina zbožňujeme čajík. Každé ráno s ním začíname. O ten môj sa postará ráno môj manžel. Zaleje nam ho kým ešte so synom spíme, aby keď sa zobudíme máme ho akurát na pitie. To je tá ideálna chvíľka. A ak sa mi podarí cez obedny spánok otvoriť knižku tak čajík nesmie chýbať. Mám veľmi rada bylinkové ale aj ovocné čaje, manžel hlavne čierne a deti vypijú všetko, v zime pridávame maximálne médií inak pijeme čistý. U nás je čajík niekoľkokrát za deň

2. okt 2019

Každý deň pijeme rôzne druhy čajov. Vždy varím plný čajník. Najradšej máme však ovocné čaje, hlavne s príchuťou jahody.

2. okt 2019

každé ráno začínam zeleným čajom ... a teraz v tomto období milujem bylinkové čaje s medom, v lete zase ovocné ... ideálna chvíľka pre mňa je, keď vonku prší, a ja sedím za oknom, s horúcim čajom v jednej ruke a s knihou v druhej 🙂

2. okt 2019

Robim 12ky, nocne I denne zmeny...ked mame chvilku casu-kedze nefajcime-mi si dame chutny cajik...som casto prechladnuta ,,Z dola,,takze vsetky druhy bilynnych cajov rada ochutnam

2. okt 2019

Môj najobľúbenejší čajík je urologický, keďže mám dlhodobé problémy s obličkami.. musím povedať,že niekedy je čaj oveľa lepšie riešenie v mojom boji s bolavou obličkou ako samotné lieky 😊rada by som vyskúšala aj inú značku urologického čaju ako doteraz 😊

2. okt 2019

Dobrý deň.Ja milujem bylinkové čaje,z byliniek, ktoré si nazbieram a nasuším.Tie sú najlepšie.A ako si ich vychutnám? Najradšej v záhrade pod stromami,na hojdačke a hlavne s rodinou ❤...

2. okt 2019

Ahojte čajičkári. My sme celá rodina na čaje. Aj naši blízki to vedia, preto zvykneme dostať ako darček aj dobrý čaj. Skrinka je plná rôznych druhov /zelený, ovocný, bylinkové na všetko možné/. Ak sladíme, tak výlučne medom, po miernom vychladnutí. Deťom do školy pripravujeme tiež do termosky. Uprednostňujem bylinkové čaje pred podaním liekov.
V práci som zaviedla rituál, ráno kto príde prvý, zalieva veľký džbán čaju pre všetkých, aj v lete aj v zime 🙂))

2. okt 2019

Ja osobne mám najradšej len klasický čierny čaj, ale manžel s dcérkou pijú všetky čaje. A akonáhle niekto ochorie, tak siaham po Mistral čajoch, najviac po tom čo je na Nachladnutie, tak by som nové čaje rada vyškúšala. A chvíľky s čajom si najradšej užívam v zime zababušená do deky a s knihou 🙂

2. okt 2019

Mi teraz cajickujeme s dcérou... Pod teplou hunatou dečkou pri telke... Alebo si čajík vieme vychutnať na horách 🙂 alebo na výletoch po Slovensku..vaše čajíki milujeme..

2. okt 2019

Čaj pijeme celá rodina. Najviac pijeme bylinkové čaje - najmä repíkový. Ovocné sú tiež v oblube.

2. okt 2019

čajikujeme denne.. deti si do školy na desiatu beru čaj, na večer mame čaj.. moja čajová chvilka je teraz.. v tomto období pod dekou..hruca šalka čaju

2. okt 2019

dobry den. ja preferujem bylinkove caje, ale kedze som teraz tehotna a nie vsetky bylinky mozem, tak pijem ovocne caje, chuti mi malinovy a jahodovy. a najradsej cajikujem s manzelom pod teplou dekou a pri dobrom filme 🙂

2. okt 2019

Prvé čo ráno urobím si uvarím čaj na kojenie a vďaka tomu som malú kojila 4r. 😍V zime si varíme čajíky so sušených byliniek a nedám na ne dopustiť.💃

2. okt 2019

Mám rada aj bylinkové čaje ,nezáleží mi na chuťi pretože ak vedia potešiť zahriať dušu tak je to najlepšie hlavne v chladnejšom počasí pri kŕbe s rodinou si dať spoločne teplý čajik či ovocný alebo bylinkový je to najlepšie čo môže byť pre všetkých 🙂.

2. okt 2019

Čaje pijem aj v lete, viac ms osviežia 🤔😊 či ide o bylinku, alebo ovocie, záleží na nálade 😊 čaj si vychutnávame celá rodina spolu, no každý má ten "svoj" ❤ teraz mi z mistral veľmi zachutil na upokojenie s levanduľou 👍

2. okt 2019

U nas sa caj pije hlavne na jesen a v zime. Prichadza chladnejsie pocasie a salka tepleho vonaveho caju nesmie chybat. Je jedno ci je bylinkovy alebo ovocny.

2. okt 2019

Prave toto obdobie zaciname u nas doma "provozovat"akusi cajikovu kulturu. Mame najradsej bylinkove caje s domacim medikom no nepohrdneme ani ovocnymi s platkom citrona. najradsej ho pijeme vecer ked sme doma cela rodinka

2. okt 2019

Urologický keďže mávam často zápaly a deti medovkový a mätový, kamilkový 😉

2. okt 2019

Dobrý deň rada by som sa zapojila do súťaže o testovanie čajíkov, milujem čaje akékoľvek od tejto značky. Budem rada ak sami podarí byť medzi 10 ženami.

2. okt 2019

Dobrý deň . Za mňa čaj kedykoľvek a kdekoľvek. Spotreba zloženie čaju ale značne korenšponduje s aktuálnou potrebou alebo ťažkosťami . Denne dávam prednosť na klasické pitie bylinkové čaje všeho druhu a podobne vypĺňam pitný režim aj behom denných či nočných služieb v práci lebo nič nezahreje a nezrelaxuje telo tak ako dobrý čaj . Pri zdravotných problémoch cielene dopĺňam liečbu o čaj vhodný a odporúčaný .Zatiaľ nikdy nesklamali . Pekný deň

2. okt 2019

u nas zacina cajikove obdobie prave teraz,mame radi ovocne caje,bylinkove,pre mna je idealny vecer cajik *makucka deka*dobra kniha ,po cajikoch siahame aj ako po prvej pomoci pri roznych zdravotnych problemoch

2. okt 2019

ahojte, najradsej pijeme cajiky z byliniek, ktore sme s detmi nazbierali v lese, na lukach.
idealna cajova chvilka je s mojimi detmi pri spolocenskych hrach s teplym vonavym cajikom s medom a citronom.

2. okt 2019

...pijeme čajíky stále, v zime, v lete, na jar a aj jesen....najradsej pijeme bylinkové čajíky z čerstvých byliniek priamo zo záhradky...
...teraz najradsej pijeme cajiky pri cítani kniziek...

2. okt 2019

Caj je u nas doma povinnosť ☕ Cely rok a cely den, vzdy a vsade. Nesmie chybat hlavne matovy, zeleny, zaludocny, prieduskovy, urologicky a nejaky ten ovocny. Vsetci sme milovnici cajov je to fajn mat rodinne chvile pri cajiku pokope, jesenne/zimne vecere v klude pri tv s cajikom, a príjemné osamele chvile pri knihe ked vsetci spia alebo su mimo domu. Milujem sviecky, salku caju, kavy, ticho a dobru knihu. A jesenny cas 🍁🍂 caj proste lieci bolave telo ale i bolavu dušu 😊

2. okt 2019

U nás doma čaje mame radi. Manžel má v obľube ovocné čaje, ja aj ovocné ale aj zelený alebo mätový čaj, a urologicky. A náš malý syn 10 mesačný ľúbi medovku s hruskou 🍵takže by nás čajíky potešili 😊🍀

2. okt 2019

Caje su moja zavislost. Bez nich si neviem predstavit den, ci je von -20 alebo +35. Robia mi spolocnot pri knihe,v praci, ale aj na vylete. Z kazdej dovolenky si prinesiem niekolko druhov, ktore musim hned aj vyskusat. Caje Mistral mame doma velmi radi, aj kvoli chuti krora je podobna cerstvym bylinkam. Velmi rada si ho vychutnavam v priatelmi v cajovni

2. okt 2019

Dobrý deň . Z nás doma sa pijú iba čaje alebo voda. Myslím že dobrý studený čaj v lete a horúci v zime vždy poteší 🙂 pijeme všetky možné chute . Dokonca aj take na ktoré si bylinky sami pozbierame a nasušime . Najlepšie sa pije čajik na verande pri dobrej knižke 🙂

2. okt 2019

Čaje milujem celoročne, ale s príchodom chladnejšieho počasia je pitie čaju pre mňa každodennou záležitosťou. Milujem bylinkové čaje, ktoré využívam ako prvú záchranu pri prechladnutí alebo pri tráviacich problémoch. Takisto pijem čaje len tak, pre chuť, najradšej mám práve Mistral - čierna ríbezľa a mäta. Ak by som si mohla vyskúšať čaje z tejto edície, bola by to pre mňa veľká radosť 🙂

2. okt 2019

Čajíky zbožňujem najmä ja a zásobujem nimi aj celú rodinu. Najviac sa teším netradičným kombináciám, z ktorých musím každú ochutnať aspoň raz. Neodolám ani sypaným čajom, ktoré majú výrazné a prirodzené chute a vôňe, z čierneho sa dokonca dá spraviť aj úžasný kočovnícky čaj, ktorý najmä v tuhých zimách neskutočne zahreje. Kvitnúce čaje ulahodia aj oku a majú zvláštnu chuť. Čerstvo natrhaná medovka či mäta ochutená citrónom dodá neskutočnú energiu a vitamíny. S manželom nepijeme kávu, zato čaju vypijeme denne aj plný hrniec hlavne v zimných mesiacoch, sem tam poteší aj kvapka či dve rumu v legendárnom Pigi čaji (verte, na túto kombináciu lepší čaj nenájdete). Ja si teplý čaj doprajem dokonca každý deň ráno, bez ohľadu na počasie. A hlavne ak nezahreje sveter, čajík zaručene pomôže.
Minulý rok v zime som sa trošku zbláznila a nakúpila som príliš veľa čaju, ktorý sa mi už nezmestil na poličku, rôzne značky, rôzne chute, lebo kto by im odolal keď fantázii sa medze nekladú. Všetci sa smiali, že ho len dvaja ani nemôžeme vypiť, ale pár zaujímavých kúskov som rozdala a verte či nie zvyšok sa kompletne vypil, dokonca tak, že už dávno kupujem ďalšie krabičky pretože už začala zima a čajík nejako došiel, tak sa teším na ďalšiu zbierku :D
Nehovoriac, že lákadlom sú aj krásne dizajnové krabičky, hore uvedené sú naozaj nádherné.

Naposledy mi veľmi pomohol Popradský - Brusnicový a močové cesty, keďže som pravdepodobne po ženskej stránke prechladla.
Z nezistených dôvodov som ešte neochutnala slivku a jazmín :D

2. okt 2019

ako vsetci co tu pisu aj mi mame radi caje vsetky takze radi otestujeme aj tie vase

2. okt 2019

Ja si ráno ani neviem predstaviť bez čaju. Mám rada hlavne ovocné čaje, ale nepohrdnem ani bylinkovými.

2. okt 2019
Autor komentár zmazal

Čajíčkujeme veľmi radi aj s detičkami, najradšej si robíme ovocné čajíky s citrónom a domácim medikom a popíjanie ho spolu pri stole a rozprávame sa, vychutnávame si čajík plnými dúškami. 😊😊😋😋❤️❤️❤️

2. okt 2019

Milujem čajickovanie a rada by som sa zúčastnila testovania lebo tieto som este neochutnala

2. okt 2019

Moje obľúbené ročne obdobie je jeseň kedy si najviac vychutnávam čaj rôzneho druhu. Mam rada všetko nové a keďže je to sychravé obdobie vedia nás doma potrápiť aj priedušky a chrípky. Najmladší člen obľubuje ovocné a bylinkové, ktoré popíja Celý deň, manžel ten každé ráno ma bylinné s medom a ja večer keď už konečne si sadnem si rada doprajem nejaký dobrý teply čajík v pokoji. 😊

2. okt 2019

verím sile prírody a biliniek.

2. okt 2019

Tak znovu: verím sile prírody a byliniek. Sama si zbieram viaceré bylinky a varím si z nich čaje. Značku Mistral mám overenú už dlhé roky a s jej čajmi som spokojná. Aj preto by som sa rada zapojila do testovania.

2. okt 2019

Ahojte , čaje u nás nesmú chýbať. Obľubujeme ovocné i bylinkove. V každom ročnom období, každý deň si vychutnám minimálne jednu šálku čaju. Najradšej keď mám chvíľku pre seba a pre knihu. veľmi ste ma s týmto testovanim potešili a veľmi rada by som sa zapojila 🙂

2. okt 2019

Čaje Mistral patria medzi moje najobľúbenejšie, velmi rada vyskúšam a otestujeme nove 😉

3. okt 2019

Ked sa povie čaj predstavím si vlnené hrubé ponožky, padajúce lístie, šero dňa, mňa zabalenú v deke s knihou v ruke. Alebo Vianoce. Opäť tie ponožky - červené s bielym brbmolcom, drevo praskajúce v krbe, vonku bielo a vôňu medovníkov. Pravda a realita je však taká že čaj pijem každé ráno v práci ešte pred úplne všetkým. Pred raňajkami, predtým ako sa pustím do práce. A víkendy) Milujem víkendy vtedy ráno o 6stej vstanem, uvarím si čaj a kým mi zovrie voda vychutnávam si to ticho kým všetci ešte spia a jemnú tmu. Zovrie voda, zalejem čaj, osladím lesným medom od včelára a potichúčky ho pijem pri telke v deke, alebo keď je jar, leto vonku - na terase alebo balkóne len v župane a papučkách. Ovocný čaj pre mňa nie je čaj ale všetky bylinkové sú to pravé pre mňa. Kupujem si bud takéto aké sa budú testovať - na prechladnutie, na močové cesty, na ukludnenie a dobrý spánok a podobne alebo sypané kde je iba jeden druh a tie si podla znášanlivosti bylín kombinujem a pijem. Čajov u nás nikdy nie je dosť a aj práve preto by som chcela aby ste ma na testovanie vybrali. Doma mám snáď všetky - až na tieto - ktoré existujú 🙂

3. okt 2019

Dobry den,najradsej mam rucne zbierane caje.Ako sipkovy,lipovy,trnkovy,z maty,medovky,repika.salvie pri chorobe aj experimentujem s oreganom.Ovocne mam ako pochutinu.Najradsej ich pijem doma zabalena v deke 😇

3. okt 2019

Dobry, u nas sa piju caje na litre. Pijeme ich vsetci. Den bez dobreho caju u nas ani neni. VECER KED DETI ZASPIA je pre mna najvacsi relax sadnut si do kresla zobrat caj a knizky, citat a popijat ☺ Pijeme rozne druhy, bylinkove, ovocne,zelene, sypane aj porcovane.🍀🙏

3. okt 2019

Dobre ranko. U nas sa caje piu denno denne na je to jedno aky hlavne aby sa stale neopakoval ten isty caj. Teraz ked uz sa nam zozimnieva tak caj z medom. Nas starsi syn je cajovy takze kazde rano a vecer salka caju nesmie chybat.Keby sme vyhrali vyhra by potesila.prajeme pekny den. 🙂

3. okt 2019

Zdravím Mistral ,kedže som čajová ,ja mám rovno aj výtku k Vám ,prečo mizne z pultov zrovna moj najoblubenejší čaj od Vás MISTRAL SPICY TEA CINNAMON SPICE ,predtým bol dostupnejší ,coop predajne ho bežne mali v ponuke .A prijala by som aj ozaj dobrý čierný čaj ,keby bol tiež dostupnejší ,cez zimu od Mistral rada pijem Magic time 😍 ten sa podaril a v metre maju v ponuke Grand Selection New York ten je výborný 👏 bylinkove mám vlastne ,tie nekupujem

3. okt 2019

Som čajíčková od pradávna 😀 a práve prichádza jesenné obdobie ako stvorené na čajové "dýchánky" 🙂 S čajíkmi rada experimentujem, skúšam nové druhy, miešam podľa chuti a nálady. Mistral pokladám za jeden z kvalitných výrobcov čajov, preto budem poctená, ak práve ja budem môcť testovať Vaše voňavo - liečivé novinky! 🙂

3. okt 2019

Čaj pre mňa znamená základ dňa. Každý deň začínam s čajom rôznych druhov. V lete sú to najmä bylinkové čaje, napr. mätový z vlastnej záhradky. Veľmi rada skúšam rôzne príchute čajov a rada mám aj sypané čaje. Som taký malý čajový fajnšmeker 🙂 Práve čaje Mistral ma priviedli ku pravidelnému pitiu čajov, zamilovala som sa do ich zeleného s jazmínom, ktorý som pila každý deň 🙂 Testovanie by ma veľmi potešilo 🙂

3. okt 2019

Čaje Mistrál sú u nás obľúbená značka.Cez leto skôr ovocné,v zime bylinkové,mám rada zázvorový,biely a zelený

3. okt 2019

Čaj sa v našej rodine pije každý deň. Moja čajová chvíľka je vždy na gauči s vyloženými nohami. Takto relaxujem a vychutnávam si teplý čajík. Najčastejšie pijem ovocný čaj, ale medzi moje obľúbené patrí aj urologický, čomu sa čuduje veľa ľudí. Rada by som sa zúčastnila testovania a vyskúšala niečo nové.

3. okt 2019

Ooooooo tak toto by ma potešilo úplne najviac, keďže naše ráno čajíčkom začína a náš deň ním končí. Čaje od Mistralu sú úplne úžasné, máme medzi nimi niekoľko obľúbencov, sú jednoducho súčasťou nášho života- súčasťou Nás.❤️🍵

3. okt 2019

Mistral čajíky majú svoje miesto aj u nás, výhra by nás potešila a určite by sme si ich vychutnali v kruhu našej rodinky 🙂

3. okt 2019

najradšej pijem bylinkové čaje, ideálnu čajovú chvíľku nemám kedže čaje pijem počas celého dňa 🙂

3. okt 2019

Dobrý deň , najradšej si čajík vychutnám večer keď deti zaspia a ja sa zababusim s manželom pod deku pred TV a tak odpocivam. Najradšej mam brusnicová čaje na močové cesty. Ale mám veľmi rada aj rôzne bylinkové čaje lubovnikovy, z materinej dusky ci medovky.

3. okt 2019

u nas sa cajiky piju doslova na litree...rozne bylinkove caje vyuzivame vtedy, ked je to naozaj potrebné ale aj vtedy, ked si chceme vychutnat nejaku peknu chvilku...doma amem vzdy aspon 10 roznych druhov a ked najdem v obchode nejaky novy, ktorý som este nemala tak veru hned putuje do košíka 🙂 takze testovanie by veru potesilo

3. okt 2019

najradsej mam cajik ktory si sama nazbieram.. ci uz materinu dusku , lipu, sipku.. a vychutnavam si ho na terase pri dobrom filme..

3. okt 2019

Vôňa koláčov od babičky, rozkvitnuté lúky a celková atmosféra dedinského života.Teploty sa znižujú a spotreba horúceho čaju stúpa... Zababušte sa preto do domáceho oblečenia alebo županu, zapáľte sviečku, natiahnite si hravé ponožky a užívajte si jeseň v pohodlí vášho domova..takto si vychutnáte čajík najlepšie👌

3. okt 2019

Milujem caje a najma v takomto chladnom a dazdivom pocasi ako je teraz. Vychutnavam si ho pod teplou dekou s dobrou knihou.

3. okt 2019

Ahoj. Mame radi všetky druhy čajov, teda len tie,ktore su chutne /pretože niekedy je chutný len obal /Denne si ich pripravujeme a vychutnavame. Na novinky sa vždy tešíme.

3. okt 2019

Krasny cajikovy den 🙂 cim je vonku jesennejsie dostam coraz vacsiu chut na dobry cajik. Zeleny,cierny,bylinkovy, ovocny alebo na nervy a dobru naladu. Urobit si chvilku len pre seba s perfektnym cajikom a knihou 🙂 popri citani si zohrievat ruky na salke a vzdychovat nezamenitelnu vonu. Vzdy ma vie prekvapit ake druhy cajikov viete vymysliet a vsetky su jedinecne 🙂 dufam ze budem mat tu moznost nejake vyskusat 🙂

3. okt 2019

Cajikujeme hlavne v zimnom obdobie,, a najlepsie si ho vychutnam zababusena pod dekou a pri dobrom filme... Mame radi sypane caje, ale nepohrdneme ani kvalitnými sackovymi cajmi... Do tohto testovania by sme sa velmi radi zapojili

3. okt 2019

Začala jeseň a ja si neviem predstaviť ani len jeden deň bez telpučkého čaju! Či bilinkový, či ovocný, čaje milujem dokonca v každom ročnom období. Raz som bola nadchavá v lete, objednala som si čaj a čašníčka sa smiala, že čaje v lete nemajú ani v ponuke😅. Tak taká som ja čajová. Denne minimálne 2!✅

3. okt 2019

Mistral je môj obľúbený čajík. Vždy so ho kúpim v podnikovej predajni v Poprade. Nepijem jeden druh, ale čajíky striedam. Bylinkové, ovocné aj ochutené. Mám rada tiež zelený čaj. Jediný čaj, ktorému som veľmi na chuť neprišla, je čierny 🙂 Teraz mám v obľube so zázvorom, veď počasie si to priam vyžaduje

3. okt 2019

Zimu som nikdy neoblubovala, no vychutnanie kvalitneho čaju ma naučilo ju milovať 😍 Je to pre mna nenahraditeľná chvíľka po náročnom dni si spraviť šálku čaju a vychutnať si ju v atmosfére rodinnej pohody. Momentálne mám šípkove obdobie takze tento druh u mňa nájdete na najnižšej polici 😉

3. okt 2019

Dobrý deň čaje MISTRAL sú vyborne aj ked cenovo drahšie.... vyskušali sme všetky druhy... deti piju sipkovy alebo ovocny a ja milujem zazvorovy...rano musi byt caj a potom v priebehu dna podla potreby...

3. okt 2019

My už niekoľko rokov pijeme Mistral čajíky...dcérka má najradšej Rakytníkový a malinový s medvedíkom 🙂 , ale my s manželom akýkoľvek. Peckový je zázvor + čierna baza 🙂

3. okt 2019

Môj bežný deň začína šálkou čaju a to zázvor s rakytníkom.Prevencia musí byť.Máme radi aj šípkový,najlepšie horúci a citrónom.Ja vôbec nesladím,tak s čajík najlepšie vychutnám.

3. okt 2019

Dobrý večer. Som matkou dvojročného zázraku. Môj synček Tomáško je hotová prirodna katastrofa. Cely deň si nesadnem a tak sa neskutočne teším na večerných pár minút keď malý zaspinka a ja ostanem celkom sama s čajom v rukách.

3. okt 2019

Dobrý večer ,som mamičkou 5 deti ,4 dcér a jedného hyper syna a jedného vnucika ....som pracujúca maminka a naozaj ma poteší chvíľka ,ktorý môžem venovať šálke čaju ......sú to chvíle keď prídem z práce po 3 dvanastkach ,deti spinkaju a ja si sadnem k telke a zalejem šálku teplého čaju ....to je to najviac čo človek potrebuje ....šálka dobrého čaju dokáže oživiť veskereho ducha tela 😉

3. okt 2019

Ahoj, čaje sa u nas piju na hektolitre. Už rok sa venujem behu a vzdy ked pridem po narocnom treningu, najviac sa teším na teply kúpeľ a k tomu lahodny čaj. A kedze sa blizi zima a obdobie chorôb urcite by sa hodil dobry sipkovy ci lipový.

3. okt 2019

Jeej skvele, ze Mistral sa pusta viac do byliniek, ak budu take chutne ako ich ovocne kombinacie mame sa na co tesit 😊 Ja milujem bylinkove caje, rozne namiesane, tak som zvedava. Este keby upustili od "plastovych" jednorazovych sackov 😊

3. okt 2019

U nás sú top čaje mistral najlepšie sú večer pri telke hlavne v zimnom období spolu si ich vychutnávame všetci pod dekou ja muž a naši dvaja synovia

3. okt 2019

Jesenne obdobie a caj u nas nikdy nechyba. Mali sme ich plnu skrinu, ale zial ame mali doma malych skodcov a dostali sa nam do cajov a museli ame ich vyhodit. Novym cajom a testovaniu by ame sa preto radi zucastnili.

3. okt 2019

Čaje máme veľmi radi a hlavne teraz v chladnom počasí. Zhodou okolností najčastejšie kupujeme znacku Mistral. A potom si ho vychutnavam zababusena pod dekou hladiac na oheň v krbe.

4. okt 2019

Den, kedy si nedam salku nema to spravne caro. Vzdy sa najde prilezitost na salku caju. Rano k ranajkam na zobudenie, ked v chladnom rane uspavam dieta v kociari na zahriatie, poobede s navstevou ci rodinou a pred spanim pre pokojny spanok.
Funkcne caje su vyborny pomocnici pri roznych problemoch, preto by som sa rada zapojila.

4. okt 2019

Caje pijem celorcne k ranajkam, rovnako som naucila aj priatela🙂 Pocas zimneho obdobia pijem caje v priebehu celeho dna. Caj pijem nesladeny, aby som si naplno vedela vychutnat jeho danu prichut. Vzdy mam doma siroky repertoar cajov od ovocnych az po bylinkove. Som maniak na novinky a limitovane edicie vzdy musim kupit 🙂 a vyskusat🙂 Preto by som sa chcela zapojit.

4. okt 2019

Caj je mojou dennodennou zalezitostou, pijem ho hlavne rano a navecer, preferujem bylinkove caje.

4. okt 2019

Ja momentálne len čajíky môžem takže by veľmi potešili a rada vyskúšam niečo nové a hlavne keď začína chripkove obdobie

4. okt 2019

Čajikujeme celu zimu a vsetci, najradšej máme čaje bylinkové zbierane priebežne od jari,ked sa minú tak hocijaké kombinácie bylinkových s poctivým medikom.

4. okt 2019

My sme uz cajovu sezonu zahajili😉mame radi caj osladeny este aj medom,ja si vychutnavam cajiky bez sladenia.idealna cajova chvilka sa nevyskytuje casto,je to vtedy,ked deticky spia,teda obe naraz.testovanie potesi v tychto chladnych dnoch

4. okt 2019

U nás sa pijú čaje podľa toho,čo sa nachádza na záhrade,alebo si vybehneme do prírody a nazbierame bylinky. Na záhrade mám menší bylinkový záhon a vždy si uvaríme čaj z čerstvých bylín,hlavne teraz v chladnejšom období. Mistral čaje radi ochutnáme a radi otestujeme.

4. okt 2019

Naša rodinka najmä v jesennom počasí a aj v zimnom sa rada zahreje pri čaji ci už to je ovocný alebo bylinkový. Ak máme čas na čaj tak si ho vychutnávame pri filme a všetci popíjame a sledujeme.

4. okt 2019

Dobrý deň, ja čaje pijem celoročne mám rada žihľavový a zelený môj syn pre problémy s trávením žaludočny ale miluje ovocné čaje dcéra zasa zázvorový, zelený na bolesť hrdla a prieduš. y bylinkové ona vie vypiť aj päť čajov za večer. Ja si vypijem čajík ráno a poobede....

4. okt 2019

Dobrý deň, kedysi som bola kávičkárka, no už v tehotenstve som kávu obmedzila a po pôrode úplne vyradila. Dokonca sa teraz už cítim po káve zle.
Kavičku som nahradila čajom. Najradšej mám čaj z bubliniek, ktoré si s rodinou nazbierame. No momentálne preferujem laktačný čaj. Moja čajovňa chvíľka je vždy, keď dcéra zaspí a ja pri čaji s chuťou zrelaxujem.

4. okt 2019

Dobrý večer, deň ☺️ ja osobne som fanúšik čajov. Pijem ich často a momenty na vychutnanie si užívam plným dúškom. Čas na vychutnanie je občas aj krátky pri našich troch princeznách 😋😆😅, ale vždy to stojí zato 😁. A keď už nie je čas na vychutnanie aspoň uhasí smäd, pomôže zotaviť pri chorobe či svojou vôňou ukľudní zmysly 😘.

4. okt 2019

Dobry den. Mam rada caje, aj bylinkove aj ovocne. Zbieram tiez kazdu bylinku co poznam vacsinou z detstva, od mojej babky. Caje pijem na veceru, nakolko po 18-tej nic nezjem. V zime pijeme cela rodina caje s medom.

4. okt 2019

Dobry den, rada cajikujem a najna v sychravom a chladnom pocasi. pri dvoch malych detickach sa neda vychutnat len tak hocikedy, no ked zaspia, je to chvilka pre mna. mam rada asi vsetky typy cajov - ovocne, cierny, zeleny, bylinkove, zavisi len na nalade

5. okt 2019

Zdravím, my sme doma čajová rodina. Od malička som vychovaná na čaji, nikdy sa u nás nekupovali sirupy alebo sladené vody- tie jedine na Vianoce :D Tento zvyk mi vydržal až do dospelosti a čaje si varím aj v lete. Vypijem aj ovocné, no moje naj sú bylinkové, čím horkejší, tak tým lepší 🙂 jedným z mojich najobľúbenejších je urologický čaj :D možno trochu zvlášte, ale pijem ho, aj keď nemusím iba kvôli chuti 🙂 potom mám rada aj na priedušky, nakoľko s nimi mám stále problém a mám rada aj na žalúdok :D Doma pestujeme aj bylinky, z ktorých si čajíky robíme a zbožňujem aj zázvor 🙂 ja oddychujem s čajom každý večer 🙂

5. okt 2019

Dobrý deň byvam s dcerou a ě ma vnučkami caje varime 3x za deň a rozne.... 1x za mesiac ja a dcera pijeme urologicky caj preventivne......

5. okt 2019

Chcela by som testovať vaše čaje.su jednými z najlepších. Včera som si akurát kúpila čaj na nacvládnutie zázvoru a sipka.keďže som cez víkend v praci tento čajík si po prvý krát ked zanesiem syna do školy prídem domov zalejem čaj a hodím sa ešte na chvilu pod perinu

5. okt 2019

Cajiky zboznujeme cela rodina... Co sa tyka mna denne vypijem urcite aj 3 litre caju, nakolko mame prave male babo, ktore je plne konene... Kazdopadne, bez ohladu na to, stale som mala extra velku “spotrebu” cajikov..A prave caje mistral patria medzi moje oblubene a stale je niektory z nich obsiahnuty v mojej zbierke, teda ma toto testovanie aj velmi potesilo... Aktualne je to brusnica-malina-baza. Oblubujeme vsak vsetky druhy cajov (ovocne, bilinkove, cierne, zelene a zvlast kombinacie), jak ja, tak cela rodina (manzel, syn, a feniklovy uz aj babo)...Cajiky vychutnavame pocas celeho roka, zvlast v chladnejsom pocasi, hoc aj v lete a kedykolvek pocas dna. No syn a manzel hlavne rano k ranajkam a cajik je tiez neoddelitelnou sucastou vecerneho sledovania televizie. Teda zucastnit sa testovania by bolo pre mna a nas velke potesenie..😊

5. okt 2019

Dobry den u nas sa pije kazdy den caj aj cez leto.vacsinou z nazbieranych byliniek.kludne by sme testli ci sa ozaj daju porovnat s nasimi.

5. okt 2019

Ahojte 😊 v nasej domacnosti ma naucil pit caje moj manzel 😊 Ked sme zacali spolu byvat/zit, vzdy z domu priniesol nazbierane bylinky z ktorych mi miesal rozne typy cajikov.Na chripku,na prechladnutie,od kasla,na lepsi spanok alebo len taky “obycajny” ku telke alebo pri posedeni na balkone.U nas teda frcia vsetky rozne bylinky no mame radi aj cajove vrecka hlavne teda ovocne.Najviac si ich uzijeme bud s nasim malym syncekom ktoremu tiez uvarime jemu najchutnejsi-kamilkovy alebo len my sami dvaja pri telke alebo pri rozpravani sa 😊

5. okt 2019

Krásnu oddychovú sobotu. Ideálny čas na šálku čaju. Na záhrade máme celý záhon na pestovanie liečivých bylín. Veľmi rada si sadnem na hojdačku alebo do kresla, zoberiem dobrú knihu na čítanie. A k tomu patrí šálka bylinkovho čaju. Vďaka

5. okt 2019

Dobrý deň, rada pijem cajiky ci uz doma po praci ale aj pocas prace.Najradsej mam bylinkove a zelene cajiky,ale pekne vonaju a chutia tiez ovocne,tesim sa na moznost testovat ich.
Martina

5. okt 2019

Najradšej mám domáci babkin pečený čaj pripadne sypane čaje alebo zmes byliniek zo záhradky. Ak nemám nič z toho po ruke siahnem po matovom Prípade po kamilkovom čaji s medom 😇 čaje pijem takmer denne hlavne v zimnom období

5. okt 2019

Čaje Mistral sú jedny z najlepších čajov na trhu u nás na ne nedáme dopustiť najradšej máme jablkový so škoricou s medom. Skúšali sme i iné značky jablkového čaju so škoricou , ale tomuto od Mistralu sa žiaden nevyrovnal. Tiež veľmi lahodný je čaj s materinou dúškou, vydarená kombinácia jemnej chuti s vôňou dávajúcou pocit, že som znovu dieťaťom a počas jesenného sychravého dňa mi ho mama znovu pripraví. Tak ako pre niekoho je šálka kávy chvíľkou pohody a relaxu pre nás je to na jeseň, zimu a jar určite čaj 🙂

5. okt 2019

ja mám najradšej čaj bylinkové alebo ovocné na chladné dní a na prechladnutie zazvorový alebo mätový čaj 🌜🙂

5. okt 2019

Ja som strašná zmrzlina! 😂❄☃ všimli ste si aké je vonku počasie?! Toto je presne obdobie, kedy sa nepohnem bez čaju ani na krok. Dokonca aj milovanú kávu vystrieda šálka teplého čaju🙂 plus chrípkové obdobie, choroby donesené zo škôlky a už to ide...varíme litre čaju pre všetkých členov rodiny...🙈☕ Ale nevadí mi to, v lete čajík nepijem ale toto je jednoducho jeho čas, až do nasledujúceho leta 🙂 Spotreba čaju je u nás momentálne enormná, určite by našiel uplatnenie 😇🤒

5. okt 2019

Jej to je krasna ponuka - caje, wau. Uplne dobre nacasovanie do tychto chladnych dni. U nas den zacina cajom. Pre mna osobne vdaka caju mam zabezpeceny prijem tekutin. Cista voda nema chut a tak zijem na cajoch. Vyberame zvacsa bylinkove a sem tam cierny. Zvyknem si robievat menej koncentrovane. Nasa mala ma dokonca rada feniklovy, akasi nostalgia z obdobia dojcenia. Ja milujem uvarit si caj a k tomu si otvorit keksy. No krasna predstava mlsania,najviac si vychutnavam lipovy, raz s medom inokedy s citronom a potom zas cisty bez prisad. Kupujeme iba sackove caje. U maminy aj u brata si spolocne vecer robievame k telke horuci caj, kazdy si vyberie podla svojej chuti. Mam rada tu atmosferu...zapalit si sviecku, nalievat si z dzbanika a keksy k tomu. Bude nam potesenim privitat vase caje u nas doma.

5. okt 2019

Čaj 🍵, je proste NAJ. Ako doma, tak aj v práci,variť čaje sa nám páči . 😁 Tečú sople, brucho tlačí, Mistral čajík uvariť stačí. Tešíme sa z neho veru, len čo omočí nám peru. Pekne vonia, dobre chutí, choroba sa rýchlo zrúti. Prajem pekný deň.

5. okt 2019

☕ Pre mňa dobra kniha 📖 s vyloženými nohami a dobrým cajom v ruke je najlepší čas na vypnutie z reality a bežného stereotypu. 🧘‍♀️Počas chorôb 🤒nám čaje taktiež pomáhajú ci už na zohriatire, pri naparovani alebo pre dostatočný príjem tekutín. Čaje a bylinky používali už dávne generácie a verím, ze ich sila pretrváva dodnes 🍵 častokrát majú väčšiu silu ako medicína 💊

5. okt 2019

Kedze ja kavu ani podobne taketo veci nepijem tak u mna je caj top... Niekto rano vstane zaleje si kavu ja si zalievam salku caju... Denne si pochutnam tak na 5 salkach...dokonca ked som chora tak miesto liekov sa nadopujem cajom a je mi fajn... Najlepsie su zelene, cierne a chilli

5. okt 2019

Oo, ja mám tiež rada čaje, a to celoročne. 🙃 Budem rada, ak má vyberiete. Testovanie budem brať veľmi vážne. 😇 Čajík mám rada ku všetkému, ku každej nálade, či aktivite. A táto značka má veľmi dobré a kvalitné čaje, ktoré sa oplatí piť. Skvelé chute odpovedajúce popisu.

6. okt 2019

Čaj je skvelý. Ak lieči, nie je lepšieho nápoja. Pri dojčení sa tieto prírodné zázraky veľmi zídu.

6. okt 2019

E X I S T U J E niekto snáď, kto vo svojom živote čaj si nedoprial? Ja tam určite nepatrím. Je to moja droga, elixír, životabudič. Niekto si suší bylinky sám, niekto si čaje kupuje. bylinkové sú moje topky. Či už preventívne alebo v čase chorôb. Hlavne teraz, keď sú také výkyvy počasia, prelom leta s jeseňou a opätovným nástupom detí do kolektívu, a tým aj výskytom častejších chorôb, ktoré sa rýchlosťou vetra šíria. Toto testovanie by nás veľmi potešilo.

6. okt 2019

čaje pijem denne. Ráno ovocné , potom bylinkové .Vždy pri obľúbenom seriali Oteckovia popíjam očistný čaj. Rada si ich vychutnávam bez akýchkoľvek dochucovadiel,aby som cítila iba chuť čaju.

6. okt 2019

Ak vám je zima, čaj vás zohreje.
Ak vám je teplo, čaj vás ochladí.
Ak ste smutný, čaj vás povzbudí.
Ak ste rozčúlený, čaj vás upokojí.” ....William E. Gladstone

U mňa doma je čaj predovšetkým spojený s relaxom a zdravím. Zbožňujem tráviť chvíle s hrnčekom dobrého čaju, ci uz sú to ručne natrhané a usušené bylinky zo záhrady, lesa alebo s láskou pripravený kupovaný čaj . Ako deti sme sedávali s hrncekom horúceho čaju v chladných dňoch pri stole v kruhu rodiny a starkí nam rozprávali po večeroch príbehy z ich mladosti, niekedy aj strasidelné historky 😂😂😂. Vždy si pri šálke dobrého čaju spomeniem na laskave objatie mamy a mojich detí, keď som pracovne mimo domova a rodiny. Čaj je pre telo tým, čím je hudba pre dušu.

6. okt 2019

Stíham? Stíham. 😉 Ja som veľmi čajová. Čaje kupujem pravidelne a značka Popradské a najmä ich edícia Mistral patria medzi moje obľúbené. Skôr sú to však tie ovocné variácie. Tieto bylinkové sa priznám, som ešte neskúšala. A to pri nachladnutí začínam liečbu práve čajmi. Ale iných značiek, ktoré mám skôr zafixované ako „prieduškové“ alebo „urologické“. Preto budem rada ak dostanem šancu vyskúšať aj funkčné čaje Mistral od Popradské.

6. okt 2019

Jej to je ako premena stvorené,keďže naša rodina je úplne čajová a veľmi rada by som vám dokázala,že ste vyhrali tú správnu rodinku na testovanie.Priznam sa však,že skôr kupujem čaje sypane ale samozrejme si v našej skrinke našli miesto aj čaje ako Mistrál.Caj si viem neskutočne vychutnať a hneď vám posielam aj foto,čo som fotila kamoske,ktoré čaje som kúpila nedávno 😂🤦

6. okt 2019

Milujem jeseň a zimu najmä koli čajíčkovému obdobiu 🍂🍁❤️ Dať sa pod deku, pustiť dobrý film či do ruky knihu a popritom popíjať čaj! Teraz na materskej to dokonca znie ako rajská hudba pre moje uši 😂😍. Milujem bylinkové, nesladené čaje, ktoré majú svoj význam. Verím prírode a tomu, že nám poskytuje len to najlepšie ;) Testovanie čajov Mistral by má určite potešilo ❤️

6. okt 2019

najradšej mám bylinkové čaje, naj asi mätový, testovanie by potešilo :D mistral som už dávno nepila :D a najradšej si ho vypijem s knihou v ruke alebo pozeraním z okna ked prší alebo husto sneží, poprípade, pri pokeci s dobrou kamarátkou

6. okt 2019

Dobrý deň, čaje pijem denne, najčastejšie rôzne obmieňam bylinkové, sem tam zelený, v tomto obdobi zmesi nám nachladnutie a priedušky. Najlepšie si vychutnám čaj večer pri dobrom filme, keď deti už spia 😊

7. okt 2019

Dobrý,, keďže ja kávu nepijem tak pijem vždy dobrý čajík bez cukru všade v reštauráciách, rodine, známych a hlavne doma chladnom počasí..

8. okt 2019

Dobrym cajom z kvalitnych byliniek nikdy nepohrdnem.svagrina si mistral chvali tak je asi nacase ho vyskusat.

8. okt 2019

Začni písať komentár...

Odošli